Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Διkαζεται τρεiς φoρες τnv iδια μεpα γιατi τoλμnσε και κατnγγειλε....



Απίστευτο αλλά αληθινό.

21 Σεπτεμβρίου δικάζομαι 3 φορές την ίδια μέρα.

Προχτές Κυριακή ταξίδεψα ως το Αίγιο να παραλάβω από την αστυνομία της περιοχής μήνυση της πολυεθνικής Andromeda group από το 2017.

Η προανακριτική έγινε από τους δικαστές δικαστήριο όπου με καλούν 21 Σεπτεμβρίου. Την ίδια μέρα έχω αλλά δυο δικαστήρια από την μαφια της ιχθυοκαλλιέργειας.

Τουλάχιστον μέσα σε αυτά τα χιλιόμετρα οπότε κατεβαίνω να παραλάβω δικαστήριο στην πόλη του Αιγίου βλέπω τη μάνα μου και τον καλό πιστο μου φίλο.

Ουσιαστικά δικάζομαι γιατί φωτογράφισα τις πολυεθνικές ιχθυοκαλλιέργειες κρυφά μέσα στις εγκαταστάσεις τους και έκανα το μεγάλο λάθος να τις καταγγείλω επίσημα στα αρμόδια κρατικά τμήματα της περιφέρειας Ηπείρου. Εντωμεταξύ οι έλεγχοι πάνω στις καταγγελίες μου πιάσανε τις πολυεθνικές ιχθυοκαλλιέργειες να παρανομούν και να κάνουν αίσχη σε θάλασσα και διατροφή του ανθρώπου.

Το μεγαλύτερο μου λάθος ήταν που ενημέρωσα την κοινωνία.

Από την πλευρά μου δεν υπάρχει κανένας φόβος απέναντι σε ποινές φυλάκισης από το τσίρκο που μου παρουσιάζει ως άγριο θηρίο το χρήμα για να με τρομοκρατήσει.

Βέβαια ακόμα μεγαλύτερο λάθος μου ήταν που δεν ξεπουλήθηκα στην πρόταση των πολυεθνικών στη δικηγόρο μου για να κάνω πίσω.

Κρατήστε τα λεφτά σας κύριοι, δεν ξεπουλιούνται όλοι όπως βλέπετε στο χρήμα σας.

Όταν περνάω έξω από σχολεία, παιδικές χαρές και ακούω το γέλιο των παιδιών και τα κοιτάζω νιώθω μια απέραντη ευτυχία που βάζω ένα λιθαράκι προάσπισης τους από εμένα  και αυτό δεν ξεπουλιέται με όλο το χρυσαφι του κόσμου ξεφτίλες των πολυεθνικών.

Για τον τόπο μας και τα παιδιά μας, για τη μάνα φύση μέχρι το τέλος.

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.