Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Αντί να πληρώσει… πίστωσε την κάρτα του όταν πηγε να πληρώσει το ξενοδοχείο ! ! ! (Ιδανικος για Υπουργος Εξωτ, του σημερινου Καθεστωτος)

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Γερμασόγειας όπου παρέμεινε για δυο βραδιά και πλήρωσε σε μετρητά...



Ακολούθως ενημέρωσε τον υπεύθυνο υποδοχής της μονάδας ότι ήθελε να παραμείνει για ένα μήνα και ζήτησε να προπληρώσει με την πιστωτική του κάρτα το ποσό της διαμονής του, που ανερχόταν στα 950 ευρώ.

Όταν τοποθέτησε την κάρτα του στο pos και κτύπησε τον μυστικό του κωδικό, με τέχνασμα ξεγέλασε τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου και αντί να χρεωθεί η κάρτα του με το προαναφερόμενο ποσό… την πίστωσε.

Ακολούθως ο 47χρονος εγκατέλειψε το ξενοδοχείο και τράπηκε σε φυγή. 

Εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.



πηγη 

Τον ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ δημοσιως τον αυτοαποκαλουμενο "ειδικο", τον εστειλε αδιαβαστο, τον ξεσκισε ! ! ! Δειτε το....

Εμεις δεν λεμε τιποτε...

Τα ειπε ολα η κυρια Θανου...

Και ναι...

Τον ξεβρακωσε, τον ξεσκισε, τον ρεζιλεψε...





Οτι σαπακια, εχει για πεταμα η Αμερικη, σε μας θελει να τα πουλησει και να τα χρυσοπληρωσουμε...

 













πηγη 

ΕΣΥ, που αποφασισες να δωσεις εξετασεις σε Στρατ. Σχολες, για να μην εχεις αυταπατες, δες εδω...

 

Πολλοι νομιζετε και φαντασιωνεστε πραγματα, που δεν ισχυουν...

Και επειδη ο υποφαινομενος ξερει, σας προτρεπω να δειτε αυτο το βιντεο, απ την αρχη μεχρι το τελος...

Κι αν μετα συνεχιζετε να θελετε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ! ! !




Ο Mακαριστός π.Αvαviας Kουστέvης αποκαλύπτει τι είχε δει ο Άγιoς Πoρφύριoς στoν Παράδεισo και τι μήvυμα στέλvει για την vέα δoξα της Eλλάδαs που έpxεται oλoταxώs, αvατpέποvταs τα πάvτα!!!





 Ο μακαριστός πατήρ Ανανίας Κουστένης (+15-5-2021) υπήρξε ένας πυρσός της Πίστης και της Πατρίδας, που θαύμαζε και αγαπούσε όσο τίποτε άλλο τους Ήρωες του ΄21, όπως και ο Φώτης Κόντογλου, όπως και ο ζωγράφος Θεόφιλος και πολλοί άλλοι πραγματικά πνευματικοί άνθρωποι του τόπου.
  Δεν έχανε λοιπόν αφορμή να μην υμνήσει το ΄21, να μην υμνήσει το Βυζάντιο, να μην υμνήσει τους ευσεβείς Έλληνες όλων των εποχών, που βάδισαν με αρετή και ανδρεία, γράφοντας Ιστορία!
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
 Σε ένα μάλιστα πραγματικά συγκλονιστικό κήρυγμά του το 2011 (δείτε το όλο στο “Ενορία εν δράσει“) ανέφερε ότι ο Άγιος Πορφύριος, τον οποίο επισκεπτόταν και ο ίδιος, είχε δει τον Κολοκοτρώνη και τους ήρωες του 1821 να είναι όλοι στον Παράδεισο! Και όταν τον ρώτησαν “τι να κάνουμε και εμείς για να πάμε κοντά τους“, ο Γέροντας απάντησε: “να κάνετε ό,τι κάνανε και αυτοί“!
 Και τι έκαναν; Αγωνιστήκαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος! Ήταν φιλόθεοι, φιλοπάτριδες και φιλάνθρωποι προς δόξα Θεού.
Ο ΘΕΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ
   Ο παππούλης Ανανίας ανέφερε τότε και κάτι ακόμη πάρα πολύ σημαντικό που είχε πει σχετικά και πάλι ο Άγιος Πορφύριος:
  “Απομένει να στείλει ο Θεός έναν Χριστιανό μεγάλο, να ενώσει τους Έλληνες και τους ανθρώπους όλους, στο όνομα του Χριστού! Θα μεγαλώσει το γένος και έθνος των Ελλήνων και θα μεγαλουργήσει για μια φορά ακόμη”!
ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
  Ο μακαριστός π. Ανανίας τόνισε μάλιστα ρητά πως και την Κωνσταντινούπολη θα μας δώσει πάλι ο Θεός, όπως είπαν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο “Άγιος των Σκλάβων” και ο Άγιος Παΐσιος:
 “Μας περιμένει λοιπόν δόξα, τιμή χαρά και θα λάβουμε και την Πρωτεύουσά μας την Κωνσταντινούπολη, γιατί όπως ήταν θέλημα Θεού τότε να πέσει η Πόλις, τώρα είναι θέλημα Θεού να την ξαναπάρουμε εμείς”!
  Δείτε το καταπληκτικό απόσπασμα που θα αναπτερώσει το ηθικό ακόμη και όσων απόκαμαν!
 Το ΄21 συνεχίζεται λοιπόν! Άραγε εμείς θα το συνεχίσουμε, έστω 200 χρόνια μετά; Γιατί για να γίνει το έξω, πρέπει πρώτα να σιάξουμε το μέσα… Και εσωτερικά ο καθένας μας, αλλά και όλοι μαζί με μια νέα, αγνή πολιτική δύναμη που θα μοσχομυρίζει Ελλάδα. Πάνω σε αυτό ακριβώς εργάζεται 18 πια ολόκληρα χρόνια

 

 

 

 

Πηγή 

 

Αυτος που γλενταει με τις στριπτιτζοuδες.... Μηπως ειναι ο αυτος, που εδωσε την διαταγη, για υποχρεωτικο εμβoλιασμo της EΜΑΚ;

Ο καταλληλος ανθρωπος, στην καταλληλη θεση, κατα την λογικη των Κουληδων...

Δεν ειναι μονο ο Λιγδανης...

Υπαρχουν κι αλλοι...

Και...

Τον εκανε λοιπον Αρχηγο...

Δεν υπαρχει περιπτωση να αντιδρασει και να πει οχι ποτε....

Πηρε προφανως εντολη και εξεδωσε την διαταγη....

Ο νομος του ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ...

Εξυπηρετηθηκε και εξυπηρετει...

Θα δουμε πολλα ακομη...





"Μαϊμoύ" Kαλόγpιεs Eξαπατoύσαv kόσμo zητώvταs xρήματα για δήθεv δωρεέs στηv Θεσσαλονikη...BΙΝΤΕΟ

  "Βοηθάμε άρρωστα παιδάκια" φέρονται να λένε στους πολίτες της συμπρωτεύουσας

Μια νέα απίστευτη απάτη είδε το "φως" της δημοσιότητας στην συμπρωτεύουσα. Συγκεκριμένα, τρεις γυναίκες, ντυμένες καλόγριες, αποσπούν χρηματικά πόσα από ανυποψίαστους πολίτες στον δρόμο.

Σε εμπορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, έξω από νοσοκομεία αλλά και εκκλησίες, σουλατσάρουν οι “μαϊμού” καλόγριες οι οποίες πλησιάζουν τα ανυποψίαστα θύματά τους, με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα και ως αντάλλαγμα να τους δώσουν… “διαβασμένους” σταυρούς, κομποσκοίνια και εκκλησιαστικές εικόνες.

Ντυμένες με πειστική περιβολή, η οποία αποτελείται εξολοκλήρου από μαύρα ρούχα και παπούτσια, καλυμμένα μαλλιά με μαντίλες αλλά και μάσκα προστασίας, θέλουν να γίνει αμέσως κατανοητό ότι πρόκειται για γυναίκες, οι οποίες ακολουθούν τη μοναχική ζωή, ότι είναι από κάποιο μοναστήρι ή εκκλησία, έτσι ώστε να κερδίσουν γρήγορα και εύκολα την εμπιστοσύνη όσων πλησιάζουν.
'
Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες το μεσημέρι της Παρασκευής (21-05-2021) στο κέντρο της πόλης, κρατώντας στα χέρια σταυρουδάκια για το λαιμό ή εκκλησιαστικές εικόνες, πλησιάζουν στο δρόμο όποιους κρίνουν ότι… θα τσιμπήσουν από το παραμύθι που θα επικαλεστούν.

“Είμαστε από μοναστήρι” αναφέρουν σε όποιον τους ρωτάει, χωρίς να διστάσουν να πουν και ονομαστικά από ποιο, αρκεί αυτό να βρίσκεται σε μακρινή περιοχή, για να μειώσουν τις πιθανότητες να το γνωρίζει κανείς. “Βοηθάμε παιδάκια”, λένε σε άλλον περαστικό για να τον πείσουν να δώσει χρήματα για…  “καλό σκοπό”, χωρίς φυσικά να μπορούν να αποδείξουν όσα ισχυρίζονται.

“Κρατήστε το, κρατήστε το. Δεν θέλουμε λεφτά, είναι δωρεάν”, λένε συνεχώς σε όσους πλησιάζουν, αλλά μόλις τα ανυποψίαστα θύματα πάρουν τα αντικείμενα στα χέρια τους, ζητούν χρήματα για να τα αφήσουν, αλλιώς τους τα αρπάζουν θυμωμένα από τα χέρια και φεύγουν.

 

 

 

Πηγή 

Kλιvιkά Nεkρή...Την σkoτωσαv τελiκά με τα εμβoλiα την 44xρονη !!! Mήπωs Kάπoiοs πpέπει vα πάει φυλαkή;;;

Εγκεφαλικά νεκρή είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του cretapost, η 44χρονη γυναίκα η οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, καθώς παρουσίασε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία. Δυστυχώς το αιμάτωμα στον εγκέφαλο της ήταν μεγάλο και η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, η οικογένεια της 44χρονης έχει ενημερωθεί για τα τελευταία, εξαιρετικά δυσάρεστα νέα, ενώ απαρηγόρητος είναι ο σύζυγος της.

Η 44χρονη Γλυκερία Μανουσάκη, είναι μητέρα τριών παιδιών.

Να σημειωθεί ότι αρχικά η γυναίκα είχε εισαχθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος ενώ στις 20 Μαΐου εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο μετά τον εμβολιασμό της, με το σκεύασμα της Astrazeneca.



Πηγή

Ο Ακαταδiωκτος μπήκε στην ιατρική Ιωαννiνων χωρίς εξετάσεις; Είχε μεταvάστεs γονεις, αλλά πήγαινε Γυμνάσιο στην Κυψέλη; Περιμένουμε απάντηση...

Του ακαταδίωκτου η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ...



Απορίες... κι επειδή είναι πλέον Δημόσιο Κυβερνητικό στέλεχος...

Οφείλει απαντήσεις κι όχι να κρύβεται πίσω από την ασυλία και το ακαταδίωκτο που του πρόσφερε το καθεστώς...

Μπήκε στην ιατρική Ιωαννίνων χωρίς εξετάσεις, ως...παιδί μεταναστών στην Αυστραλία; 

Αν ναι, ήταν μετανάστες οι γονείς του, ή πήγαινε Γυμνάσιο στην Κυψέλη;

Πήρε (πως;) ΑΜΕΣΩΣ μεταγραφή στην ιατρική Αθηνών;

"Εργάστηκε" σε ισραηλινές πολυεθνικές κι έτσι έκανε "βιογραφικό";

"Επιστημονική" η σχέση του με το πλασάρισμα εμβολίων (αχ... Αβραμόπουλε), χρηματοδοτείται επισήμως από φαρμακοβιομηχανίες;




πηγη 

Πως ειπατε; Οι ανδρες της ΕΜΑΚ δεν εχουν αντιρρηση; Για ακουστε κατι...

Σιγα μην το δειξουν στα καναλια...

Ελει μιλουν μονο οι τηλεπαπαγαλοι....

Για δειτε το βιντεο...





Για ακουστε κι αυτο ! ! ! Αυτα δεν τα δειχνουν στα καναλια...

 

Ακουστε και κατι αλλο...

Οχι μονον αυτα που σας σερβιρουν τα καλοπληρωμενα καναλια...





ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ....Μιλαει ο Καθηγητης κ.Κουβελας και προκαλει εγκεφαλικα, με ψυχολογικα περα δωθε, σε τηλεπαπαγαλους και λοιπους κομπογιαννιτες ! ! !

Μιλαει ο Καθηγητης...

Παραμιλουν οι διορισμενοι "σωτηρες" μας...

Ακουστε το και κριση εχετε...





Μην ακουτε μονο τους εμβoλιολαγvους τnλεπαπαγαλους, ακουστε και την γιατpο τι λεει...

 

Ακουστε...

Μυαλο και κριση εχετε...





Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΩΠΑΑΑΑ...ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΑΠΑΓOΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΕΜΒOΛIΑΣΜΕNΟΥΣ ! ! !

Μεγάλη  εντύπωση μας κάνει η είδηση που έρχεται από την Φλόριντα όπου μια γνωστή κομμώτρια με πολύ μεγάλη πελατεία έχει απαγορεύσει την είσοδο  στο κομμωτήριο της  στις γυναίκες που έχουν κάνει το εμβόλιο του κορωναϊού.

Δικαιολογώντας  η κομμώτρια την απόφαση της  αυτή δήλωσε στον Τύπο ότι δεν μπορεί να έχει καμία εμπιστοσύνη  στα άτομα που έχουν κάνει το εμβόλιο και τι παρενέργειες μπορεί να παρουσιάσουν ενώ και ο φόβος της μετάδοσης  είναι άλλος ένας λόγος για την απόφαση της αυτή.





πηγη 

Παραληρει παλι ο Ευαγγελατος....ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ, ελεγε τραυματιοφορεας σε οσους πηγαιναν να εμβολιαστουν ! ! !



Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν ένας πολίτης και ένας συνάδελφός της λέει σε όσους σπεύδουν να εμβολιαστούν «θα φάτε καλά». 

Φέρεται μάλιστα να συνόδευσε ασθενή με κορονοϊό σε ασανσέρ χωρίς προφυλάξεις, παρά μόνο με μια απλή μάσκα.

Όπως τόνισε ο νοσηλευτής Μάκης Φρόνιμος, η διοίκηση του νοσοκομείου έχει επιπλήξει ήδη μια φορά την νοσηλεύτρια για παλαιότερο περιστατικό.






Πήγε ο γκαvτεμηs στην Mυτιλήvη και xτύπησε το νησi Yδρoστρoβιλos!




Σαν από θαύμα δεν υπήρξαν σήμερα το πρωί θύματα στη Λέσβο, που χτυπήθηκε άσχημα από υδροστρόβιλο.

Επί δυο σχεδόν ώρες, από τις 6 το πρωί και μέχρι τις 8 θυελλώδεις άνεμοι και βροχή σάρωσαν το νησί, προκαλώντας απ’ άκρη σε άκρη σοβαρά προβλήματα. Έπεσαν πολλές δεκάδες δένδρα κάθε λογής σε κτήματα, αλλά και μέσα σε χωριά και κωμοπόλεις. Παρασύρθηκαν στέγες σπιτιών και επιχειρήσεων, ενώ καταπλακώθηκε και άγνωστος ακόμα αριθμός αυτοκινήτων.
 


Ιδιαίτερα έντονο το χτύπημα από τους ανέμους της κωμόπολης της Καλλονής και πλέον χαρακτηριστικό της έντασης το ξερίζωμα υπεραιωνόβιου πλάτανου μέσα στην αυλή του προσκυνήματος του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο στο βορειοανατολικό μέρος του νησιού. Ο πλάτανος αυτός συνδέεται με το παραδοσιακό επί αιώνες πανηγύρι της Λέσβου, αυτό της Κυριακής τον Μυροφόρων και με το μέχρι πριν τέσσερα χρόνια έθιμο της σφαγής του ταύρου για το παραδοσιακό γεύμα των δεκάδων χιλιάδων προσκυνητών. Αυτός ο πλάτανος ξεριζώθηκε και έπεσε βορειοανατολικά του ναού χωρίς να προκαλέσει ζημιές.


Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας της δυτικής Λέσβου Ανδρέα Αξή, σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι παραλιακοί οικισμοί και κυρίως η Σκάλα Καλλονής, η Σκάλα Πολιχνίτου, η Πέτρα, η Άναξος, ο Μόλυβος και αλλού, όπου είχαν ανοίξει παραθαλάσσια καταστήματα κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σε αυτά υπήρξαν πολύ μεγάλες ζημιές στις υπαίθριες εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό τους.

Λίγο καλύτερη η κατάσταση στο Δήμο Μυτιλήνης. Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Φραντζέσκος αναφέρεται σε πολλές πτώσεις δένδρων και σε άλλες ζημιές.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που υπέστη το δίκτυο διανομής ηλεκτρικού ρεύματος. Τα σχολεία της δυτικής Λέσβου σήμερα παρέμειναν κλειστά με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου.

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου υπέβαλλε αίτημα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κήρυξης του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.



Πηγή

ΑΥΤΟΙ....οι ΙΔΙΟΙ άνθρωποι που μας λένε να κάνουμε εμβoλιο, τα ίδια τα στελέχη του CDC, NIΑID & FDΑ ΑΡΝOYΝΤΑΙ να το κάνουν ! ! !

Πριν από λίγες μέρες, την περασμένη Παρασκευή, ο ίδιος ο Δρ. Άντονι Φάουτσι παραδέχτηκε ευθαρσώς ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου ότι το περίπου  ήμισυ των υπαλλήλων του FDA (Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων), του NIAID (Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων) αλλά και του CDC (Κέντρου Προλήψεως Νοσημάτων) ΑΡΝΕΙΤΑΙ να κάμει το…ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΝΟΡΩΝΟΪΟΥ...



Ο Peter Marks του FDA παραδέχτηκε ότι το 40-50% των υπαλλήλων CDC και FDA επέλεξαν να ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ το εμβόλιο κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον γερουσιαστή Richard Burr.

Ο διευθυντής του NIAID Anthony Fauci είπε ότι ο αριθμός είναι σχεδόν ο ίδιος για την υπηρεσία του.

Αυτό είναι μια βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ -να πούμε το λιγότερο!– διότι μιλάμε για ακριβώς τους ΙΔΙΟΥΣ παλιανθρώπους που μας λένε μέρα-νύχτα να πάμε όλοι να εμβολιαστούμε με το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ «εμβόλιο»-βιολογικό όπλο κατά του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, ενώ…ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως η ίδια η Κίνα και η Ινδία έχουν…ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ τα εμβόλια Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson και Astrazeneca;;;!!! 



ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΘΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...

πηγη 

Ρε σεις, απο που θα φυγετε; Kαθηγητής Γ. Κασιμάτnς: Ο Γεpαπετρίτης, που υπήρξε μαθητής μου, διαπpάττει έγkλημα κατά της ανθpωπότητας....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τα όσα συγκλονιστικά είπε στον Μάκη Βραχιολίδη ο καθηγητής συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης με αφορμή τους μαζικούς εμβολιασμούς και την πλύση εγκεφάλου που υφίσταται ο λαός.



Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του Γιώργου Κασιμάτη:

Κασιμάτης: Tα μέτρα αυτά έχουν κριθεί όχι μόνο από μένα, αλλά και από διάσημους νομικούς και από γιατρούς ότι διεθνώς είναι άκυρα και άσχετα με την ιατρική επιστήμη. Είναι παράνομα, γίνεται δε μία πλύση εγκεφάλου η οποία αδρανοποιεί την αντίσταση του ανθρώπου και τον μεταλλάσσει σ’ έναν άνθρωπου που δεν αντιδρά, αλλά μένει αδρανής. 

Αυτό όμως, όπως έχουν επισημάνει ψυχολόγοι και ψυχίατροι διεθνώς, δεν πείθεται κανείς ακόμη και αν ακούσει πειστικά επιχειρήματα. Δηλαδή, αν σας πει γιατρός ότι το τεστ από την μύτη είναι επικίνδυνο ή ότι με το εμβόλιο έχετε πιθανότητες να πάθετε βλάβες, εσείς θα το κάνετε. Το κάνει ο κόσμος το εμβόλιο. Λένε «ναι, καταλαβαίνουμε, αλλά το κάνουμε». Ξέρετε, η μετάλλαξη την οποία έχουν κάνει στον άνθρωπο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Και αν προχωρήσουν δίκες οι οποίες θα είναι αποτελεσματικές, όπως είναι ήδη μερικές και στα άλλα κράτη, τότε ενδεχομένως θα έχουμε μια υποχώρηση αυτής της επέμβασης. 

Αυτή η επέμβαση σε βάρος του ανθρώπου δεν έχει δικαιολόγηση σύμφωνα με το νόμο, ούτε έχει σχέση με τις αρχές της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Καθημερινά έχουμε ελλιπέστατη ενημέρωση για να μπορέσει να κρίνει ο κόσμος αν είναι μεγάλη η θνητότητα του κορωνοϊού, ενώ έχει διαπιστωθεί ότι ο κορωνοϊός δεν είναι θέμα λοιμώδους ασθένειας, επομένως δεν μπορείς να λάβεις μέτρα περιορισμού ελευθεριών εναντίον μη λοιμώδους ασθένειας.

Εκείνο που μπορώ να πω ως νομικός είναι ότι η επιβολή των μέτρων είναι εντελώς παράνομη. Και δεν είναι μόνο παράνομη σε ότι έχει να κάνει με τη θέσπιση των υποχρεωτικών, όπως το να φοράς μάσκα σε ανοιχτούς χώρους ή όταν μπαίνεις στο σούπερ μάρκετ. Αυτό είναι ούτως ή άλλως παράνομη διότι δεν είναι αποδεδειγμένο ιατρικά. Δεν είναι αποδεδειγμένο με πλήρη ενημέρωση το τι σημαίνει μάσκα και το τι αποτέλεσμα έχει από πλευράς του συγκεκριμένου ιού. 

Το θέμα είναι ότι σου βάζει ένα μέτρο και σου λέει «αυτό πρέπει να το τηρήσεις» Το δεύτερο είναι ότι απέφυγαν μέχρι σήμερα, αυτά που είναι επικίνδυνα και βλαβερά, να τα κάνουν με νόμο υποχρεωτικά. Σου λένε «το εμβόλιο είναι προαιρετικό», αλλά στην ουσία είναι υποχρεωτικό και σε αναγκάζει έμμεσα να το κάνεις. Κάνουν πλύση εγκεφάλου, τρομοκρατούν ότι θα υποστείς μεγάλες βλάβες εάν δεν το κάνεις, απειλείσαι από θάνατο, ή επίσης «εάν δεν το κάμνετε δεν θα ξεφύγουμε ποτέ από αυτά τα μέτρα και δεν θα ανοίξει η οικονομία».

–Να συμπληρώσω σε αυτά που λέτε ότι το self test είναι υποχρεωτικό για τους εργαζόμενους και αν δεν το κάνει τότε δεν πληρώνεται. Σε άλλες περιπτώσεις, εργοδότες απειλούν με απόλυση και χωρίς αποζημίωση τους εργαζόμενους εκείνους που δεν θα εμβολιαστούν.

Κασιμάτης: Αυτό σας λέω. Και στον εργαζόμενο θα του πει: «είναι προαιρετικό, μην το κάνεις, αλλά φύγε από τη δουλειά». Αυτός είναι έμμεσος εξαναγκασμός. Είναι εξαναγκασμός που απαγορεύεται-δεν μπορεί να σε θέτει σε δίλημμα. Όταν λέμε μη υποχρεωτικότητα, εννοούμε ότι δεν πρέπει και να σε φοβίζει, δεν θα πρέπει να σε φέρνει σε δίλημμα. Αυτά όλα είναι παράνομα και γι’ αυτό ακριβώς και η απόφαση για τη μάσκα είναι παράνομη, διότι δεν μπορεί να με αναγκάσει να τη φορώ ακόμη και όταν πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ γιατί ακριβώς δεν υπάρχει ιατρική μελέτη ότι η μάσκα απαλλάσσει από τη μετάδοση του ιού, ούτε αν ωφελεί ή βλάπτει. 

Έπειτα υπάρχουν πολλές αντιφάσεις, και αναφέρομαι στο πιο απλό μέτρο: προφανώς το τεστ έχει διαπιστωθεί ότι μεταφέρει μόρια εις τον εγκέφαλο και επομένως υπάρχουν κίνδυνοι μεγάλης βλάβης και επίσης και για τα εμβόλια. Αυτό όμως που θέλω να πω είναι ότι δυστυχώς ο κόσμος δεν αντιδρά ούτε με δικαστήρια, διότι αν υπήρχαν προσφυγές από χίλιες και πάνω μαζεμένες-φυσικά δεν θα προλάβαιναν τα δικαστήρια-αλλά θα έβλεπαν ότι θα υπήρχε τέτοια αντίδραση/αντίσταση η οποία θα εξανάγκαζε αντίστροφα τα αφεντικά αυτά που επιβάλλουν τα μέτρα και καθοδηγούν και τις κυβερνήσεις ακόμη να υποτάσσονται. Θα μπορούσαν 1-2 κυβερνήσεις να πάνε στον ΟΗΕ, δεν πάνε όμως γιατί είναι όλοι εξαγορασμένοι.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να αναμένεις σταμάτημα ή καλυτέρευση σε αυτό το φαινόμενο. Αν δεν δημιουργηθεί πρόβλημα μεγάλο στις ισχυρές δυνάμεις της οικονομίας, και αυτό δημιουργείται με μαζικές μηνύσεις και προσφυγές από χιλιάδες ανθρώπους, ώστε να δουν ότι υπάρχει ένα κίνημα κι ένα μέτωπο ανεξαρτήτως κομμάτων, δεν θα υπάρξει διέξοδος, και δεν βλέπω να υπάρχει. Μας έχουν πει ότι το καλό εμβόλιο θα το κάνουν τον Οκτώβριο. Ετούτο δεν είναι καλό δηλαδή; Και ενώ το ακούμε, δεν το καταλαβαίνουμε και πάμε και το κάνουμε το εμβόλιο, και ρωτάμε πόσο θα κρατήσει, σημαίνει ότι έχουμε υποστεί μετάλλαξη του εγκεφάλου μας, της νοημοσύνης μας.

–Πριν από μερικές μέρες είχαμε γιατρό από τη Λαμία η οποία επειδή προέτρεπε πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο γιατί το θεωρούσε επικίνδυνο (αν και το έκανε η ίδια)και τη γυναίκα την έδιωξαν και την έβαλαν στο ψυχιατρείο.

Κασιμάτης: Ενδεχομένως ούτε και αυτή πήγε στον εισαγγελέα για να καταθέσει μήνυση. Και σε αυτά υπάρχει νομική άμυνα αλλά δεν την κάνουν.

–Το γεγονός ότι ένας υγειονομικός κλείνεται στο ψυχιατρείο επειδή διαφώνησε με την κρατική θέση για εμβολιασμό, δεν είναι παράνομο;

Κασιμάτης: Σας είπα ότι αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Είναι βαρύτατο έγκλημα, κακούργημα, διότι την εξανάγκασε να κάνει τους εμβολιασμούς. Αλλά όταν ο κόσμος δεν αντιδρά τα μέτρα εκφοβισμού, δεν ξέρω αν αύριο είναι ένας άλλος κορωνοϊός μια άλλη αρρώστια ή οικονομικά μέτρα, συνέχεια θα εφεύρουν μέτρα τρομοκρατίας και θα κρατάνε επί 100 χρόνια την μετάλλαξη της οικονομίας και των συνεπειών της.

Όταν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες δεν αντιδρούν που χάνουν τις επιχειρήσεις τους ή αυτοκτονούν τι θέλετε να κάνει; Ενικήθηκαν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι όπως στους βομβαρδισμούς-βομβαρδισμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Όταν ένας μεγάλος επιχειρηματίας υφίσταται τεράστιες ζημιές και δεν πάει σε έναν δικηγόρο, και από τους καλύτερους δικηγόρους, τι θέλετε να κάνουν; (σσ Θα συνεχίσουν την ίδια πρακτική τρομοκρατίας). 

Αυτό πρέπει να ξέρει ο κόσμος: από τη στιγμή που η κοινωνία είναι ηττημένη, η μεταβολή μπορεί να κρατήσει πολλές δεκαετίες. Το σοκ και δέος που ξέρουμε όλοι, αι είναι η βάση στρατηγικής των ισχυρών δυνάμεων, έχουν μελέτες ολόκληρες, επιστήμονες, όπως είχε ο Χίτλερ κι έκανε τα πειράματα. Γι’ αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητος. Είναι σαφείς οι διατάξεις του διεθνούς δικαίου και των συνταγμάτων που τα απαγορεύουν, όλων των συνταγμάτων, όχι μόνον του δικού μας. Όμως, δεν προσφεύγει ο λαός.

—Άρα, η λύση που προτείνετε κύριε καθηγητά είναι να μαζευτούν 1.000, 2.000 άνθρωποι και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη;

Κασιμάτης: Να γίνει μια αντίσταση η οποία θα τους αναταράξει. Γιατί κάνουν την πλύση εγκεφάλου; Για να γλιτώσουν την λαϊκή αντίσταση. Η πλύση εγκεφάλου είναι η παράλυση του εγκεφάλου για αντίσταση. Σε κάνει πρόβατο. Το πρόβατο κοιτάζει να φάει τη βοσκή που θα του πάει ο τσοπάνος. Δεν σκέφτεται ότι ο τσοπάνος θα το σφάξει. Σκέφτεται μόνο «το πράγμα που θα φάω σήμερα». Και αυτό είναι που θα μεταλλαχθεί. Θα μετασχηματίσει τους ανθρώπους σε αγέλη.

–Και η οποία αγέλη θα στρέφεται σε βάρος αυτών που προσπαθούν να αντισταθούν.

Κασσιμάτης: Ασφαλώς. Παραδείγματος χάριν σε όσους έχω μιλήσει εγώ, τα βάλανε μαζί μου. «Είσαι τρελός», μου λένε, «δηλαδή όλοι οι άλλοι κάνουνε λάθος;». Πιστεύουν ότι η αγέλη έχει δίκιο. Στο τέλος τα θύματα θα είναι αυτοί που αντέχουν ακόμη και είναι ζωντανοί, αυτοί θα υφίστανται τον πόλεμο των άλλων (σσ αυτοί δηλαδή που καταλαβαίνουν την παγίδα που έχει στηθεί σε βάρος των ανθρώπων, θα έχουν απέναντί τους την «αγέλη»).

–Ο κ. Γεραπετρίτης βγήκε και είπε πως μόλις αποκτηθεί η δυνατότητα καθολικού εμβολιασμού, ξεκινούν αμέσως τα προνόμια για τους εμβολιασμένους». Χώρισε δηλαδή αμέσως τους πολίτες σε 2 κατηγορίες.

Κασιμάτης: Αυτό το πράγμα που έχει κάνει ο κ. Γεραπετρίτης ο οποίος είναι συνταγματολόγος-μαθητής μου- είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το λέω ξεκάθαρα.

–Ξεκάθαρα τα όσα είπατε κύριε καθηγητά, αλλά η αντίσταση δεν έρχεται.

Κασιμάτης: Όχι, δεν έρχεται, γι’ αυτό ένας γερμανός νομικός είπε «μην κάνετε κόπο να πείσετε έναν ο οποίος έχει υποστεί μετάλλαξη. Και να τον…πείσετε είναι: ου με πείσεις καν με πείσης». Διότι αυτός πλέον οδηγείται χωρίς θέληση δική του.





πηγη 

«Ο Eμβoλιασμos δεν μπoρεi να είναι πoυθενά Yπoxpεωτικos»!!! Avτισυvταγματιkά και τα πpoνoμια!!! ΒΙΝΤΕΟ

Αξίζει να δείτε το βίντεο από το 2.12 μέχρι το τέλος!

Οι «ειδικοί» αγνοούν τα βασικά Ή μήπως όχι;

«Τα εμβόλια δεν είναι υποχρέωση είναι ηθική υποχρέωση», ειπώθηκε σήμερα από δημοσιογράφους.

Σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό ακούσαμε από τον «ειδικό», κ. Βασιλακόπουλο, ότι οι πυροσβέστες πρέπει να εμβολιαστούν, επειδή μπορεί να μεταδώσουν τον κορωνοϊό δίνοντας το φιλί της ζωής.

«Προφανώς σε κάποια επαγγέλματα ο εμβολιασμός πρέπει να είναι προϋπόθεση. Όχι υποχρεωτικός! Υποχρεωτικός σημαίνει σε βάζω κάτω και σου κάνω το εμβόλιο», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, παραβλέποντας το γεγονός πως, βάσει των λεγομένων του, κάποιοι δεν θα βρίσκουν δουλειά.

 

Πέταξε δε βόμβα λέγοντας πως το εμβόλιο Pfizer θα πάρει άδεια κανονικής χορήγησης φαρμάκου και δεν θα είναι πια έκτακτης χορήγησης, παρά το γεγονός πως δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς προτού δοθεί στο ευρύ κοινό, ενώ υπάρχουν καταγγελίες για παρενέργειες μετά από αυτό.

Σε όλα αυτά προσπάθησε να απαντήσει η κα Θάνου, ανώτατη δικαστικός:

«Ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικός. Αυτό είναι αντίθετο και με τις συνταγματικές αρχές, οι οποίες διατυπώνονται στο άρθρο 2 και 5 του συντάγματος, επιβάλλοντας την προστασία της προσωπικότητας του ατόμου, η ελευθερία του να διαθέτει ή να μην διαθέτει το σώμα του για ιατρικές πράξεις.

Ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικός ούτε υπό την επίκληση της προστασίας της δημόσιας Υγείας.

Αυτό δεν είναι η προσωπική μου άποψη. Σε συνεδρίαση στις 21. Ιανουαρίου του 2021, το συμβούλιο της Ευρώπης έβγαλε ψήφισμα και είπε επί λέξει : ‘Οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα, προκειμένου να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί. Κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του ή διότι δεν θέλει να εμβολιαστεί’.

Ούτε τα προνόμια υπέρ των εμβολιασθέντων είναι συνταγματικά ούτε και η δυσμενής διάκριση εις βάρος αυτών.

Η πολιτεία οφείλει να πείσει τους πολίτες να προσέλθουν στους εμβολιασμούς και όχι με ψυχολογική βία να τους εξαναγκάσει να εμβολιαστούν, λέγοντας ότι διαφορετικά θα απωλέσουν την εργασία τους ή θα έχουν άλλες επιπτώσεις σε εκείνη».

Όλα αυτά δεν έδειξε να τα αποδέχεται ο κ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος προέβη σε μάλλον άστοχα παραδείγματα, λαμβάνοντας όμως τις ίδιες απαντήσεις!

 

 

 

Πηγή 

 



Νέο αυτοκίνητο παρέλαβε από το κράτος ο Θ. Πάγkαλος ! ! ! Γιατι ρε; Γιατι να πληρωσουμε εμεις το αυτοκινητο του Παγkαλου;

Δεν φτανει που ποτε δεν δουλεψε και τον πληρωνουμε...

Τωρα του πληρωνουμε και καινουριο αυτοκινητο;

Μπραβο Κουληδες, δειξατε τι ρολο παιζετε, δειξατε οτι ειστε μια απο τα ιδια ! ! !



Καινούργιο λοιπον, αυτοκίνητο απαιτησε και έλαβε από το κράτος ο πρώην υπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, επειδή τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που του παρείχαν έως τώρα οι προηγούμενες κυβερνήσεις και που εκ του νόμου τα δικαιούνταν, είχαν παλιώσει.

Σύμφωνα με την στήλη «Βηματοδότης» έστειλε  επιστολή στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένο περιγράφοντας την κατάσταση των έως τώρα αυτοκινήτων του, με λεπτομέρειες, δηλαδή τύπος και μάρκα αυτοκινήτου χιλιόμετρα κτλ. και το αίτημά του για ασφαλές αυτοκίνητο, ικανοποιήθηκε....





πηγη 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τι αγαθά πρέπει να εξασφαλίσετε κατά τη διάρκεια μιαs Ekταkτης Eθνιkήs Avάγkηs...

 Top 100 αντικείμενα που θα εξαφανιστούν πρώτα κατά τη διάρκεια έκτακτης εθνικής ανάγκης
1. Γεννήτριες (Οι καλές κοστίζουν αρκετά , η αποθήκευση καυσίμου ενέχει κινδύνους ,ο θόρυβος …θα προσελκύσει κλέφτες , συντήρηση κ.λπ.)

2. Φίλτρα Νερού / Απολύμανσης

3. Φορητές τουαλέτες

4. Εποχικά καυσόξυλα. Το φρέσκο ξύλο θέλει περίπου 6-12 μήνες για να στεγνώσει,και να είναι κατάλληλο για χρήση στο σπίτι.

5. Φωτιστικό πετρέλαιο, φιτίλια, Λαμπτήρες (Πρώτη επιλογή: Αγορά καθαρού πετρελαίου, εάν δεν βρίσκουμε εύκολα , αποθηκεύσετε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ.!)

6. Μπετόνι καυσίμων. Αδύνατο να αποθηκεύσετε πολύ.

7. Πυροβόλα όπλα, πυρομαχικά, σπρέι πιπεριού, μαχαίρια, ρόπαλα και σφεντόνες.

8. Χειροκίνητα ανοιχτήρια κουτιών κονσέρβας, και χτυπητήρια αυγών , αναδευτήρες.

9. Μέλι / Σιρόπια / λευκή, καστανή ζάχαρη

10. Ρύζι – Φασόλια – Σιτάρι

11. Φυτικά έλαια (για το μαγείρεμα) Χωρίς αυτά καίγεται η τροφή / πρέπει να είναι βρασμένη, κλπ.,)

12. Κάρβουνο, υγρό αναπτήρα (Θα γίνει σπάνιο ξαφνικά)
13. Δοχεία νερού (Επείγον αντικείμενο προς απόκτηση.) Οποιοδήποτε μέγεθος. Μικρό: ΣΚΛΗΡΟ διαφανές πλαστικό ΜΟΝΟ – προσέξτε – ποιότητας τροφίμων, αν είναι για πόση.
16. Φιάλες προπανίου (Επείγον: Βέβαιες ελλείψεις θα συμβούν.)

17. Βιβλίο Οδηγός Επιβίωσης.

18. Φωτισμός : Λυχνάρια Aladdin, λάμπες Coleman, κλπ. (Χωρίς αυτό το στοιχείο, μακροπρόθεσμος φωτισμός είναι δύσκολος.)

19. Βρεφικά Είδη: Πάνες / βρεφικό γάλα σκόνη . αλοιφές / ασπιρίνη, κτλ.

20. Εξοπλισμός καθαριότητας, Σφουγγαρίστρα Κουβάς /που στραγγίζει (για Πλύσιμο)

21. Φουρνάκια (προπάνιο, Colman & Κηροζίνη)

22. Βιταμίνες

23. Υποδοχή /σύνδεση φιαλών προπανίου (Επείγον: η χρήση μικρών μεταλλικών κουτιών είναι επικίνδυνη χωρίς αυτό το στοιχείο)

24. Γυναικείας υγιεινής / μαλλιά / προϊόντα για το δέρμα.

25. Θερμικά εσώρουχα (Φανελάκια & Σλιπάκια)

26. Τοξοπρίονα, μικρά και μεγάλα τσεκούρια, σφήνες (επίσης, έλαιο μηχανής )

27. Αλουμινόχαρτο Κανονικό και Μεγάλης αντοχής (Εξαιρετικό για Μαγειρική και για Ανταλλαγή αγαθών )

28. Δοχεία βενζίνης (Πλαστικά & Μεταλλικά )

29. Σακούλες σκουπιδιών (Αδύνατον να έχεις πολλές ).

30. Χαρτί υγείας, χαρτομάντιλα, χαρτί κουζίνας

31. Γάλα – σκόνη & Συμπυκνωμένο (Ανακινείτε το κουτί με την υγρή μορφή κάθε 3 με 4 μήνες)

32. Σπόροι Κήπος (ΟΧΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ) (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)

33. Μανταλάκια / σκοινί / κρεμάστρες (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)

34.Σετ επισκευής τρόμπας (Pump Kit Coleman)

35. Κονσέρβες Ψαριών Τόνου (σε λάδι)

36. Πυροσβεστήρες (ή.. Μεγάλο κουτί με μαγειρική σόδα σε κάθε δωμάτιο)

37. Κιτ Πρώτων βοηθειών

38. Μπαταρίες (όλα τα μεγέθη … αγοράζετε τις πιο μακρυνές ημερομηνίες λήξης)

39. Το σκόρδο, μπαχαρικά και ξύδι, προμήθειες για ζύμωμα
40. Μεγάλα Σκυλιά (και αφθονία των τροφών για σκύλους)

41. Αλεύρι, μαγιά και το αλάτι

42. Σπίρτα. {“Ανάβουν οπουδήποτε”ή Θυέλλης προτιμήστε.) Στο κουτί , τα ξυλόσπιρτα θα καταναλωθούν πρώτα

43. Χαρτί γραφής / μπλόκ / μολύβια, ηλιακή αριθμομηχανή

44. Φορητό ψυγείο με παγοθήκες (καλό και για τη προφύλαξη αγαθών από την κατάψυξη το χειμώνα.)

45. Μπότες εργασίας, ζώνες, Levis & ανθεκτικά πουκάμισα

46. Φακοί / χημικό φώς & δάδες, Λάμπες Θυέλλης

47. Περιοδικά, ημερολόγια και λευκώματα (σημειώνω τις ιδέες, τα συναισθήματα, την εμπειρία- Χρόνος για Ιστορία)

48. Πλαστικοί κάδοι σκουπιδιών (καλοί για αποθήκευση, το νερό, μεταφορά – αν είναι με τροχούς)

49. Υγιεινή για τον Άνδρα: Σαμπουάν, οδοντόβουρτσα / οδοντόκρεμα, Στοματικό διάλυμα / νήμα, νυχοκόπτες, κτλ

50. Μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο (ανθεκτικά, αποτελεσματικά)

51. Προμήθειες για ψάρεμα / εργαλεία

52. Αντικουνουπικό σπιράλ / απωθητικό, σπρέι / κρέμες

53. Κολλητική ταινία

54. Μουσαμάδες αδιάβροχοι / πάσσαλοι/ νήμα / καρφιά / σχοινί / αιχμές

55. Κεριά

56. Απορρυπαντικό πλυντηρίου (υγρό)

57. Σακίδια, σακίδια πλάτης

58. Εργαλεία κήπου & προμήθειες

59. Ψαλίδι, υφάσματα και υλικά ραπτικής

60. Κονσερβοποιημένα φρούτα, λαχανικά, Σούπες, μαγειρευτά, κλπ.

61. Χλωρίνη (απλή , ΟΧΙ αρωματική: 4 έως 6% υποχλωριώδους νατρίου)
62. Εξοπλισμός κονσερβοποίησης, (Βάζα / καπάκια / κερί)

63. Μαχαίρια & Εργαλεία ακονίσματος: ρινίσματα, πέτρες, ατσάλι

64. Ποδήλατα…ελαστικά / σωληνες / τρόμπες / αλυσίδες, κ.α.

65. Υπνόσακους και κουβέρτες / μαξιλάρια / στρώματα

66. Συναγερμός ανίχνευσης μονοξειδίου του άνθρακα (με μπαταρία)

67. Επιτραπέζια παιχνίδια, χαρτιά, ζάρια

68. Ποντικοφάρμακο, Κατσαριδοκτόνο

69. Ποντικοπαγίδα, παγίδες μυρμηγκιών & κατσαρίδο- μαγνήτες

70. Χάρτινα πιάτα / ποτήρια / σκεύη (παιδιά , εδώ μαζεύουμε μεγάλο απόθεμα )

71. Μωρομάντηλα, έλαια, άνυδρο και αντιβακτηριακό σαπούνι (εξοικονομεί πολύ νερό)

72. Ομπρέλλες, μπότες από καουτσούκ, κλπ.

73. Ξύρισμα προμήθειες (ξυραφάκια και κρέμες, ταλκ, κολώνια για μετά το ξύρισμα)

74. Χειροκίνητες τρόμπες / αντλίες & σιφώνια (για το νερό και για τα καύσιμα)

75. Σάλτσα σόγιας, ξύδι, κύβοι / σάλτσα / βάση σούπας σε μορφή σκόνης

76.Γυαλιά για διάβασμα

77. Σοκολάτα / Κακάο / Τάνγκ ( πολυβιταμινούχος χυμός σε σκόνη) / Πόντς (σκόνη με προσθήκη νερού)

78. “Κιτ επιβίωσης”

79. Μάλλινα ρούχα, κασκόλ / αυτάκια / γάντια

80. Το βιβλίο των μικρών Εξευρενητών του προσκοπισμού , / και επαγγελματικός Κατάλογος- χρυσός οδηγός

81. Αυτοκόλλητο ( Roll-on ) Παράθυρο Kit μόνωσης (MANCO)

82. Γαλέτες, αλμυρά , κουλούρια,μπάρες

83. Ποπ κορν, φυστικοβούτυρο, ξηροί καρποί

84. Κάλτσες, εσώρουχα, T-shirts, κ.λπ. (έξτρα)

85. Ξυλεία (όλα τα είδη)

86. Βαγόνια & καροτσάκια (για μεταφορά από και προς)

87. Κούνιες & Φουσκωτό στρώμα του

88. Γάντια: Εργασία / θέρμανσης / κηπουρική, κλπ.

89. Στηρίγματα για Φανάρι

90. Μεταλλικό πλέγμα, κόλλα, καρφιά, βίδες, παξιμάδια

91. Τσάι

92. Καφές

93. Τσιγάρα

94. Κρασί / Λικέρ (για δωροδοκίες, φαρμακευτική, κλπ,)

95. Παραφίνη

96. Κόλλα, καρφιά, καρύδια, μπουλόνια, βίδες, κλπ.

97. Τσίχλες / καραμέλες

98. Ψεκαστήρες (για ψύξη / μπάνιο)

99. Καπέλα και φουλάρια βαμβακερά

100. Οικόσιτα ζώα παραγωγής- κτηνοτροφία



Πηγή

 

Kοροναϊός των σκύλων ! ! ! Ανακαλύφθηκε και μεταδίδεται στους ανθρώπους; Τι λένε οι επιστήμονες...

Σύμφωνα με τους “New York Times” και το “Science”, δεν είναι σαφές εάν ο εν λόγω κορονοϊός είναι παθογόνος και μπορεί να αποτελέσει σοβαρή απειλή για την ανθρωπότητα στο μέλλον. Όπως σημειώνουν οι επιστήμονες σε κάθε περίπτωση προκύπτει η ανάγκη να παρακολουθούνται οι ιοί των ζώων σε συνεχή και πιο ενεργητική βάση από ό,τι έως τώρα....



Οι επιστήμονες γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες ότι οι κορονοϊοί μπορούν να προκαλέσουν αρρώστιες στους σκύλους, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχαν στοιχεία ότι αυτοί οι ιοί μπορεί να μεταδοθούν στους ανθρώπους και να τους μολύνουν. Τώρα για πρώτη φορά φαίνεται πως αυτό είναι δυνατό, αν και πρέπει να επιβεβαιωθεί.

Η νέα μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό «Clinical Infectious Diseases», δεν αποδεικνύει προς το παρόν ότι η πνευμονία των παιδιών όντως προκλήθηκε από τον κορονοϊό των σκύλων. Πάντως, όλα τα παιδιά -τα οποία ανάρρωσαν έπειτα από μερικές ημέρες- ζούσαν σε αγροτικές ή προαστιακές περιοχές, όπου οι άνθρωποι έρχονται συχνά σε επαφή με σκύλους και άλλα ζώα.

Επτά κορονοϊοί είναι έως τώρα γνωστό ότι μολύνουν τους ανθρώπους. Πέρα από τον SARS-CoV-2 που προκάλεσε την πανδημική νόσο Covid-19, δύο κορονοϊοί έχουν προκαλέσει τις σοβαρές νόσους SARS και MERS, ενώ μερικοί άλλοι προκαλούν και κοινά κρυολογήματα. Πολλοί από αυτούς τους ιούς εκτιμάται ότι προέρχονται από νυχτερίδες, από όπου μεταπηδούν στους ανθρώπους άμεσα ή μέσω ενός άλλου ζώου, το οποίο δρα ως ενδιάμεσος κρίκος στην αλυσίδα μετάδοσης.

Στην περίπτωση της Μαλαισίας ο κορονοϊός μπορεί να πέρασε άμεσα από έναν σκύλο ή πρώτα σε άλλο ζώο, για παράδειγμα γάτα, και μετά στα παιδιά (στην περίπτωση του πανδημικού κορονοϊού SARS-CoV-2 δεν υπάρχει απόδειξη ότι οι σκύλοι τον μεταδίδουν στους ανθρώπους, αλλά τόσο οι σκύλοι όσο και οι γάτες μπορεί να μολυνθούν από αυτόν).

“Προς το παρόν δεν έχουμε -πράγματι- κανέναν λόγο να πιστέψουμε ότι αυτός ο ιός (σ.σ. που βρέθηκε στη Μαλαισία) πρόκειται να προκαλέσει κάποια πανδημία. Αλλά θέλουμε να στρέψουμε την προσοχή στην πιθανότητα η μετάδοση των κορονοϊών από τα ζώα στους ανθρώπους να είναι πολύ, πολύ, πολύ συχνό συμβάν. Και έως τώρα αυτό έχει αγνοηθεί”, δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια, κτηνίατρος και ιολόγος, δρ Αναστάζια Βλάσοβα του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο.

“Νομίζω πως όσο περισσότερο ψάχνουμε τόσο περισσότερο θα βρίσκουμε ότι παντού οι κορονοϊοί μεταπηδούν από το ένα είδος στο άλλο”, δήλωσε ο ιολόγος Στάνλεϊ Πέρλμαν του Πανεπιστημίου της Αϊόβα.

Η πλήρης ανάλυση του γονιδιώματος του ιού από τα παιδιά ασθενείς στη Μαλαισία αποκάλυψε ότι ο άγνωστος έως τώρα κορονοϊός περιέχει ένα “μωσαϊκό” γονιδίων από τέσσερις άλλους κορονοϊούς που μολύνουν τα ζώα. Γενετικοί ανασυνδυασμοί τέτοιου είδους πάντα ανησυχούν τους επιστήμονες λόγω της πιθανότητας να αναδυθεί κάποιο στέλεχος άκρως μεταδοτικό και στους ανθρώπους.

Οι ερευνητές, όπως σημείωσε ο επιδημιολόγος Λοιμωδών Νόσων δρ Γκρέγκορι Γκρέι του Πανεπιστημίου Ντιουκ της Β. Καρολίνα, σχεδιάζουν περαιτέρω μελέτες για να δουν πόση εξάπλωση έχει ο εν λόγω των σκύλων και κατά πόσο είναι παρών στο σώμα υγιών ανθρώπων.





πηγη 

Μετά από έναν xρόνο ο FDA λέει πως τα τεστ αvτiσωμάτωv είναι άxpηστα!!!

 Μετά από έναν χρόνο και πλέον πανδημία ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) λέει πως τα τεστ αντισωμάτων για τον Covid-19... είναι άχρηστα.

Όπως αναφέρει τα τεστ αντισωμάτων για τον Covid-19 δεν μπορούν να δείξουν αν έχει κανείς ανοσία από εμβολιασμό ή προηγούμενη ασθένεια.

Ο FDA επισήμανε ότι, αν κάποιος βρεθεί θετικός στο τεστ αντισωμάτων για τον Covid-19, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αρκετά αντισώματα, ώστε να έχει αποκτήσει ανοσία. Διευκρίνισε πως το μόνο που δείχνει ένα τέτοιο τεστ είναι ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 μόλυνε τον οργανισμό.

Κάλεσε δε όσους βρεθούν θετικοί στο τεστ αντισωμάτων να εμβολιαστούν κατά του Covid-19. Μάλιστα, εξήγησε ότι ο οργανισμός τους μπορεί να είναι ευάλωτος και να αρρωστήσουν την επόμενη φορά που θα έρθουν σε επαφή με τον κορωνοϊό ή κάποιο μεταλλαγμένο στέλεχός του, καθώς τα αντισώματα που θα έχουν δεν θα είναι αρκετά ώστε να είναι πλήρως προστατευμένοι.

Ο οργανισμός διευκρίνισε, επίσης, ότι τα τεστ αντισωμάτων για τον Covid-19 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως απόδειξη απόκτησης ανοσίας έπειτα από εμβολιασμό.

Εξήγησε πως ο τύπος των αντισωμάτων που παράγει το εμβόλιο δεν μπορεί να καταγραφεί από τα συγκεκριμένα διαγνωστικά τεστ, διότι αυτά αναζητούν διαφορετικού τύπου πρωτεΐνες στο αίμα.

Είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό το συγκεκριμένο τεστ να βγει αρνητικό σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει νοσήσει ποτέ από Covid-19, αλλά έχει εμβολιαστεί και έχει αποκτήσει ανοσία.

Τι σημαίνει όλο αυτό

Μία ανακοίνωση που μπορεί να σημαίνει πολλά, αρχικά το προφανές είναι ότι πλέον κανείς δεν θα μπορεί να είναι βέβαιος για το αν έχει αποκτήσει ανοσία από το εμβόλιο, απλώς θα πρέπει να εμπιστευτεί τις εταιρείες. Όμως τα νούμερα των λοιμώξεων μετά από εμβολιασμό δεν επιβεβαιώνουν πως τα εμβόλια έχουν την αποτελεσματικότητα που λένε οι εταιρείες (σχεδόν όλες δίνουν άνω του 90%).

Παράλληλα μπορεί να σημαίνει και μία ολική κατάργηση των τεστ αντισωμάτων, κάτι που αφορά κυρίως όσους έχουν ήδη νοσήσει από κορωνοϊό, διότι μέχρι σήμερα το βεβαίωναν με ένα τεστ αντισωμάτων. Τη στιγμή που τα πιστοποιητικά εμβολιασμού μπαίνουν σε ισχύ, όσοι είχαν θετικό τεστ αντισωμάτων μπορούσαν να κινηθούν το ίδιο «εύκολα» με όσους είχαν εμβολιαστεί, μία τέτοια εξέλιξη μπορεί να φέρει αλλαγές σε όλο αυτό. 




Πηγή

Ο IΣΠΑΝΙKOΣ ΣTΡΑTOΣ ΒΓΗKΕ ΣΤΟYΣ ΔΡOΜOYΣ ΚΑΙ ΚΑNΕI ΤΟ KAΘΗKON ΤΟΥ !!!


 

 

 Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Τι εχουν να πουνε γι αυτα οι φωστnρες μας; Ταχυδακτuλουργικα κολπα ειναι; Για διαβαστε, για δειτε βiντεο...

 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΕΣΤ! ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΟΥ...






Ότι μου έστειλαν και είναι διασταυρωμένο λόγω αντιπροσώπου μου στην Αλβανία, πόλη Φιέρι. 

Ο απλός λαός, εμού συμπεριλαμβανομένου, δεν ανήκουμε στους αποκαλούμενους από την Κυβέρνηση ψεκασμένους (όλο ταμπέλες θέλετε να βάζετε, γνωστή η τεχνική πιά) ούτε στους συνομωσιολόγους. Όμως, ανησυχούμε. Ζητούμε ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!

Στις φωτογραφίες 1 και 2, έχουμε τα αποτελέσματα του εμβολιασμού μετά την 2η δόση Pfizer, σε νοσηλεύτρια πολυκλινικής στο Fieri Αλβανίας. Η πηγή είναι έγκυρη από αντιπρόσωπο του MenidiMedica, του οποίου η γυναίκα δουλεύει εκεί και η κοπέλα είναι συνάδελφος της. Στην φωτογραφία 3, έχουμε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με το εμβόλιο Sinovac της Κίνας. Τα βίντεο απλά δείχνουν το αυταπόδεικτο.

Παρατηρήθηκε ότι ο μαγνητισμός παρατηρείται και στα δύο χέρια για το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ στα υπόλοιπα παρατηρείται μόνο στο χέρι που εισχώρησε το εμβόλιο.

Όπως καταλαβαίνετε αν επιθυμείτε να γίνετε ένας από τους Avengers ή Justice League, προτιμήστε AstraZeneca θα έχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Τι είδους παρενέργειες είναι αυτές που μετατρέπεται ένας απλός άνθρωπος σε magnetman / magnetwoman? Ούτε τσίμπημα από δηλητηριώδη αράχνη να ήταν να γινόμασταν spiderman. 

Είναι θέμα παρτίδας παραγωγής; Εξηγήστε μας!!!

Τι έχετε να δηλώσετε αγαπητοί:

ΕΜΑ, 

Pfizer, 

Moderna,

 Sinovac,

Astrazeneca Και τα λοιπά μέλη των συμβουλίων σας,

Ούρσουλα Φον Ντερ Λαινεν, 

Tedros του Π.Ο.Υ.,

αγαπητέ πρόεδρε της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αυτά τα φανταστικά αποτελέσματα;

Τι έχετε να δηλώσετε αγαπητοί:

Κικίλια που είστε Υπουργός Υγείας,

Τσίπρα, Γεννηματά, Βαρουφάκη, Κουτσούμπα, Βελόπουλε που απαρτίζετε την αντιπολίτευση και θα έπρεπε να έχετε ήδη πάρει θέση πάνω στην δημόσια υγεία…

Που είναι η επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης; Λάβατε τέτοιες καταγγελίες; Και αν ναι που θάφτηκαν;

Κυβερνήσεις των Εθνών, τι ρόλο παίζετε; Γιατί τέτοια πρεμούρα να προωθήσετε τα εμβόλια με έμμεσες απειλές; Αποδείξτε μας με αληθινά δεδομένα και στοιχεία ότι όλα είναι ΕΝΤΑΞΕΙ. Αλλιώς μην περιμένετε οι άνθρωποι να παραμείνουν σιωπηλοί. Οι άνθρωποι θα μιλούν, οι άνθρωποι θα αντιδρούν σε κάθε τι το αφύσικο και το απάνθρωπο. 

Για έναν ιό που υπό κανονικές συνθήκες η θνησιμότητα του είναι στο 0,02%, το να προωθείς εμβόλια που ανεβάζουν τους θανάτους μέχρι και 2% κάπου αλλού αποσκοπεί… Για ποιο ισοζύγιο όφελος/βλάβη υπέρ του ασθενούς μιλάμε;

Μετά τιμής και σεβασμού προς το συνάνθρωπο τον απλό και πονεμένο άνθρωπο, ανεξαρτήτως χώρας και φυλής.

Dimitrios Pontikas









Ακουστε κυριοι δικατατoρiσκοι της κακιας ωρας, τι λεει η Αντιεισαγγελεας του Aρειου Παγoυ ! ! !

 Υποχρεωτικός εμβολιασμός...

Σύμφωνα με την αντιεισαγγελέα, δεν μπορεί να υποχρεωθεί στον εμβολιασμό κανένας άνθρωπος....
Δεν μπορείς να υποβάλλεις έναν άνθρωπο να υποστεί μια σωματική επέμβαση, ακόμα και αν αυτή είναι μια ένεση.... Και μάλιστα, στον βαθμό που αυτό μπορεί να έχει επίδραση στον οργανισμό του....
Η υποχρεωτικότητα σε έναν τέτοιο τομέα είναι περίπου αδύνατη....
Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του....
Είναι μια κίνηση απολυταρχική..
Ακουστε την...



Kαθηγnτήs Δημήτρηs Koύβελαs για εμβoλια: Η uποxpεωτική ιατpική πράξη είναι ναζιστιkή πραkτική και απαγopεύεται μετά την δiκη της Νυpεμβέpγης...

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, που σημαίνει η υποχρεωτική ιατρική πράξη για ένα γενικό καλό της ανθρωπότητας, είναι ακριβώς τα λόγια που χρησιμοποίησαν οι Γερμανοί γιατροί των Ναζί για να κάνουν τα πειράματά τους στους Εβραίους ή στους τσιγγάνους κρατουμένους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης....

H συνεχεια στο βιντεο....




 

Κι επειδή δέρvει τη γυvαίκα του, τι έγινε; Τάδε έφη Γιάννης Λοβέpδος είς εκ των Αρiστων της Νoυ Δοuλας ! ! !

Σαν να λεει, πλακωστε την γυναικα σας στο ξυλο, δεν τρεχει τιποτα...

Αραγε, αυτον τον ανεκδιηγητο τυπο, ποσες γυναικες το ψηφισαν; 


Εχουν ξεφύγει εντελώς εκεί στη Νέα Δημοκρατία και λένε χοντράδες, αγριότητες. Βουλή σήμερα και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος, ο γνωστός ναι, που δεν έχει αφήσει fake news να μην αναπαράγει στα social, μίλησε για τη συνεπιμέλεια.

Ηθελε να υποστηρίξει το κόμμα του και τι βρήκε να πει; Αν κάποιος άνδρας, λέει, δέρνει ή κακοποιεί τη γυναίκα του, δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι είναι και κακός πατέρας. 

«Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας», είπε. 

«Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Μετά τον κ. Τσιάρα που πρόσβαλε απίστευτα την κ. Γιαννάκου και την Ολγα Κεφαλογιάννη, έρχεται τώρα ο Γιάννης Λοβέρδος να μας πει για τους άνδρες που δέρνουν τις γυναίκες τους ότι μπορεί να είναι οι καλύτεροι πατεράδες του κόσμου. 

Τον ξέρουμε τον κ. Λοβέρδο, δεν δίνουμε σημασία, αλλά τούτο δω είναι εξωφρενικό ακόμα και γι’ αυτόν.

Ο κ. Μητσοτάκης φυσικά απουσίαζε από τη Βουλή. Αλλά ευτυχώς άφησε τους υπόλοιπους άριστους του κόμματος. Ενός κόμματος, αληθινού περιβολιού.




πηγη 

KAΘHΓHΤPIΑ ΤΟ EΠΑIΞE ΓIΑΤPOΣ ΚΑΙ ΠHΓΕ ΝΑ ΚΑNΕΙ ΣEΛΦ TΕΣT ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ! ΕYΤYXΩΣ ΕΠΕΝΕBHΣAΝ ΟΙ ΓOΝΕΙΣ! ΒΙΝΤΕΟ


Κατηγορούνται ως αρνήτριες από ΜΜΕ…

Χαμός σε σχολείο της Ζακύνθου, όπου μία καθηγήτρια προσπαθούσε να κάνει self test σε μία 14χρονη μαθήτρια, όταν δέχθηκε την παρέμβαση γονέων που αντιδρούν στο θέμα.

«Ε, τι κάνεις;» ακούγεται να λέει η γυναίκα σε βίντεο που έχει δημοσιευθεί από το συμβάν.

«Εγώ εξυπηρέτηση πήγα να κάνω» απαντά η καθηγήτρια, η οποία ισχυρίζεται πως έχει συναίνεση για να το κάνει αυτό.

 «Πάμε καλά; Είστε γιατρός; Θα σας βάλουν μέσα. Είναι παράνομο αυτό που κάνετε», της απάντησε η γυναίκα.

Η εκπαιδευτικός διατείνεται στο βίντεο ότι ήθελε απλά να βοηθήσει την μικρή, ωστόσο η μητέρα συνέχισε λέγοντάς της: «Θα σου φέρνω αστυνομικό και σε συλλαμβάνουν. Όλοι το παίζουν γιατροί. Να ζητήσετε συγγνώμη».

Η ίδια γυναίκα κοινοποίησε το βίντεο στα social media γράφοντας: «Eίδατε ότι είδα; Εκπαιδευτικός απειλεί με μπατονέτα μαθήτρια της. Έτοιμη να την καρφώσει στη μύτη της μαθήτριας που κάθεται σαν υπνωτισμένη στον πάγκο;».

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν στις εν λόγω γυναίκες βρίσκεται η μητέρα της 14χρονης ή αν η δασκάλα είχε γραπτή συναίνεση των γονέων της μικρής. Τα ΜΜΕ ισχυρίζονται το δεύτερο.

 

 

 

Πηγή 

ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΑΝ ΔEN EΜBOΛΙAΣTOYN 6 EKATOMMYPΙΑ EΛΛΗΝΕΣ!!! AN AYTO ΔEN EINΑΙ EKBΙAΣΜOΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;


Aκούστε τους μυαλό έxετε κρίση έxετε...

 

 

 

 

Πηγή 

 

Αν αυτα ξεχαστουν τα ιδια λαθη θα κανουμε παλι ! Ακουστε τον, τον......

Αυτον τον ανθρωπο τον εκαναν δημαρχο στην συμπρωτευουσα...

Ισως το ψηφισαν και Ποντιοι...

Ελπιζω να εβαλαν μυαλο !
 





Ekλεισαv τov Γιαvvη Λαγo στο μπouvτρouμι και αvεBαλαv την διkη της Σαkελαρoπoυλoυ oι "dημοkpατεs" ! ! !

 























































πηγη

































πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.