Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Κύριοι Πολέμαρχοι του ΥΠΕΘΑ, η Τουρκία, σας “απαγορεύει” να κάνετε ασκήσεις σε Λήμνο και Κάρπαθο ! ! ! Κανετε κατι, ή παραιτηθείτε επιτέλους...

Μεχρι τωρα το μονο που κανατε ειναι να καλοπερνατε....

Τιποτε αλλο εκτος απο λογια, λογια, λογια....

Ουτε φρεγατες τολμησατε να παρετε, ουτε μαχητικα αεροπλανα πηρατε ουσιαστικα....

Κατι λιγα σαπακια παλια, που ειχε η Γαλλια θα μας φερετε, για σταχτη στα ματια....

Και...

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τη κοινή λογική. Η οποία δε φαίνεται να ΄χει ιδιαίτερη σημασία για τους “συμμάχους” και “εταίρους” μας οι οποίοι εξίσου προκλητικά καλύπτουν -αν δε στηρίζουν κιόλας- την τουρκική επιθετικότητα έναντι της Ελλάδας. 

Τι άλλο να υποθέσει κανείς όταν ακούγονται δηλώσεις περί “θετικών δειγμάτων καλής συμπεριφοράς από την Τουρκία” και για “σημάδια αποκλιμάκωσης”.

Με δύο απαράδεκτες αντι-NAVTEX η Τουρκία “απαγορεύει” στην Ελλάδα να κάνει ασκήσεις στη περιοχή της Λήμνου και στην Κάρπαθο! Στη πρώτη περίπτωση επικαλείται το γνωστό τροπάριο της αποστρατιωτικοποίησης. 

Στη δεύτερη ότι ελληνική NAVTEX καλύπτει δική της περιοχή ,για την οποία ψευδώς και παρανόμως ισχυρίζεται ότι είναι υπό τον έλεγχο της.

Οι NAVTEX και οι απαράδεκτες τουρκικές θέσεις:







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.