Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΑΥΤΟΙ....οι ΙΔΙΟΙ άνθρωποι που μας λένε να κάνουμε εμβoλιο, τα ίδια τα στελέχη του CDC, NIΑID & FDΑ ΑΡΝOYΝΤΑΙ να το κάνουν ! ! !

Πριν από λίγες μέρες, την περασμένη Παρασκευή, ο ίδιος ο Δρ. Άντονι Φάουτσι παραδέχτηκε ευθαρσώς ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου ότι το περίπου  ήμισυ των υπαλλήλων του FDA (Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων), του NIAID (Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων) αλλά και του CDC (Κέντρου Προλήψεως Νοσημάτων) ΑΡΝΕΙΤΑΙ να κάμει το…ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΝΟΡΩΝΟΪΟΥ...



Ο Peter Marks του FDA παραδέχτηκε ότι το 40-50% των υπαλλήλων CDC και FDA επέλεξαν να ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ το εμβόλιο κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον γερουσιαστή Richard Burr.

Ο διευθυντής του NIAID Anthony Fauci είπε ότι ο αριθμός είναι σχεδόν ο ίδιος για την υπηρεσία του.

Αυτό είναι μια βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ -να πούμε το λιγότερο!– διότι μιλάμε για ακριβώς τους ΙΔΙΟΥΣ παλιανθρώπους που μας λένε μέρα-νύχτα να πάμε όλοι να εμβολιαστούμε με το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ «εμβόλιο»-βιολογικό όπλο κατά του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, ενώ…ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως η ίδια η Κίνα και η Ινδία έχουν…ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ τα εμβόλια Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson και Astrazeneca;;;!!! 



ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΘΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.