Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Σnμερα πρoστιμα, αυριο; Mαστιγωμα;

Πρόστιμα έως 100.000 ευρώ και δημοσιοποίηση ονομάτων σε όσους δεν ενημερώνουν με στοιχεία την ΑΑΔΕ...



«Καμπάνες» έως 100.000 ευρώ και δημοσιοποίηση των ονομάτων των παραβατών προβλέπει το φορολογικό νομοσχέδιο που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση για τους επαγγελματίες που δεν διαβιβάζουν στοιχεία για τα έσοδα και τις δαπάνες στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ από το 2024.

Το νέο ποινολόγιο έχει σηκώσει κύμα αντιδράσεων από λογιστές, επαγγελματίες και μικρομεσαίους που κάνουν λόγο για εξοντωτικά πρόστιμα με πηγές από το υπουργείο Οικονομικών να αφήνουν παράθυρο για διορθώσεις μόνο όμως για τις περιπτώσεις εκπρόθεσμης υποβολής στοιχείων.

Ειδικότερα με τη νέα διάταξη του φορολογικού νομοσχεδίου σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που παραβιάζουν την υποχρέωση της ηλεκτρονικής διαβίβασης δεδομένων στην ΑΑΔΕ, παραλείποντας να διαβιβάσει ή διαβιβάζοντας εκπρόθεσμα τα δεδομένα των εκδιδόμενων λογιστικών αρχείων επιβάλλονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

– Αν ως εκδότης, δεν διαβιβάσει συνόψεις εκδοθέντων παραστατικών εσόδων τιμολόγησης, εξόδων αυτοτιμολόγησης, τίτλων κτήσης και λογιστικών στοιχείων που εκδίδονται κατ’ εφαρμογή ειδικών φορολογικών διατάξεων, τιμωρείται με πρόστιμο ίσο με το 10% της καθαρής αξίας κάθε μη διαβιβασθέντος στοιχείου, που δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 250 ευρώ σε ημερήσια βάση και τις 100.000 ευρώ ανά φορολογικό έτος.

– Αν δεν διαβιβάσει δεδομένα που αφορούν εγγραφές μισθοδοσίας, αποσβέσεων και λοιπές εγγραφές τακτοποίησης εσόδων και εξόδων για σκοπούς προσδιορισμού του λογιστικού και φορολογικού αποτελέσματος ή δεν διαβιβάσει, ως εκδότης τιμολόγησης ή ως λήπτης αυτοτιμολόγησης, χαρακτηρισμούς δεδομένων εσόδων, με αποτέλεσμα οι χαρακτηρισμοί αυτοί να μην περιληφθούν στην οικεία δήλωση φορολογίας εισοδήματος, του επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 250 ευρώ ανά φορολογικό έτος για κάθε παράβαση, εφόσον πρόκειται για υπόχρεο τήρησης απλογραφικού λογιστικού συστήματος, και πρόστιμο 500 ευρώ ανά φορολογικό έτος για κάθε παράβαση, εφόσον πρόκειται για υπόχρεο τήρησης διπλογραφικού λογιστικού συστήματος.

 Αν διαβιβάσει ως εκδότης σύνοψη εκδοθέντος παραστατικού, μετά από διαβίβαση παράλειψης ή απόκλισης από τον λήπτη, εφόσον η αρχική διαβιβασθείσα αξία είναι μικρότερη της πραγματικής, πρόστιμο ίσο με το 5% της καθαρής αξίας κάθε μη διαβιβασθέντος στοιχείου.

– Αν δεν διαβιβάσει ψηφιακά παραστατικά διακίνησης, το πρόστιμο ανέρχεται σε 100 ευρώ για κάθε παράβαση μη διαβίβασης, που δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 500 ευρώ σε ημερήσια βάση και τις 20.000 ευρώ ανά φορολογικό έτος.

– Αν δεν διαβιβάσει λοιπά παραστατικά είσπραξης, επιστροφής ή παραγγελίας, επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ, για κάθε παράβαση μη διαβίβασης.

– Δεν επιβάλλεται πρόστιμο αν το παραστατικό εσόδου με το οποίο τα λοιπά παραστατικά είσπραξης συσχετίζονται έχει εκδοθεί προ κάθε φορολογικού ελέγχου.

– Σε περίπτωση παραβάσεων εκπρόθεσμης διαβίβασης των ανωτέρω στοιχείων, επιβάλλεται πρόστιμο ίσο με το 50% του αντίστοιχου προστίμου που προβλέπεται σε περίπτωση μη διαβίβασης.

– Αν η ίδια παράβαση διαπραχθεί εντός 5 ετών από την κοινοποίηση πράξης επιβολής προστίμου, τα πρόστιμα διπλασιάζονται και για κάθε νέα ίδια παράβαση εντός της πενταετίας τετραπλασιάζονται και μέχρι του ορίου των 100.000 ευρώ ανά φορολογικό έτος.


πηγη

Νεο κολπο Mnτσoτακn: Δεν πλnρωσες τους φoρoυς; Θα χτυπαει συνεχεια και αλυπητα το 112....

Παλι καλά που δεν μας μαστιγώvει...



Σε λειτουργία θα τεθεί το «122» της Εφορίας μέχρι τέλος του 2023, όπου θα ειδοποιεί πρωτίστως τους καθ’ έξιν «ξεχασιάρηδες» φορολογούμενους για τις υποχρεώσεις που θα πρέπει να εκπληρώνουν στο τέλος κάθε μήνα.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι πολύ σύντομα όλοι οι φορολογούμενοι θα ενημερώνονται εγκαίρως με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για τους φόρους ή τις δόσεις ρυθμίσεων και για οποιοδήποτε άλλο «ανοιχτό λογαριασμό» έχουν με την εφορία.

Την προαναγγελία της νέας εφαρμογής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έκανε στο 3ο Law Forum Taxation ο διοικητής της Γ. Πιτσιλής, ο οποίος υπογράμμισε ότι το νέο application θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να βλέπουν και να παρακολουθούν τις οφειλές τους, ακόμη και να τις εξοφλήσουν, καθώς επίσης να βλέπουν τα αιτήματα και ραντεβού που τυχόν έχουν υποβληθεί προς την ΑΑΔΕ.

Έτσι, με τη νέα εφαρμογή, η οποία θα είναι συμβατή με όλα τα κινητά τηλέφωνα, οι υπόχρεοι θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τη φορολογική τους εικόνα, να πληρώνουν τα χρωστούμενα, αλλά και να λαμβάνουν ενημερώσεις και προσωποποιημένες ειδοποιήσεις για επερχόμενες υποχρεώσεις τους.

Βέβαια η ΑΑΔΕ, εκτός από το «φορολογικό ημερολόγιο» που θα στέλνει σε κάθε φορολογούμενο, θα υπενθυμίζει πάντα τον κίνδυνο που ελλοχεύει σε περίπτωση μη εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων για τη λήψη των αναγκαστικών μέτρων, που περιλαμβάνουν κατασχέσεις κινητών ή ακινήτων, καθώς και ενδεχομένως ποινικές διώξεις, στην περίπτωση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Ψηφιοποίηση

Με την κίνηση φυσικά αυτή, που εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο ψηφιοποίησης όλων των ενημερώσεων και συναλλαγών, τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών ευελπιστούν ότι θα αυξηθούν σημαντικά οι εμπρόθεσμες πληρωμές, δεδομένου ότι είναι αρκετές οι περιπτώσεις που πολλοί φορολογούμενοι πληρώνουν με καθυστέρηση δύο ή τριών ημερών, όχι από σκοπιμότητα, αλλά λόγω ολιγωρίας.

Όσον αφορά το μεγάλο σχέδιο ψηφιοποίησης της ΑΑΔΕ, θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι στηρίζεται στους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, συνολικού ύψους 260 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ περιλαμβάνει σημαντικά έργα, μεταξύ των οποίων:

Το «μάτι» της ΑΑΔΕ

Ταυτόχρονα «τρέχει» και το σχέδιο της ΑΑΔΕ που παρέχει τη δυνατότητα συντονισμού και παρακολούθησης, σε πραγματικό χρόνο, των ελέγχων που διενεργούνται από υπαλλήλους της ΑΑΔΕ σε καταστήματα, τελωνεία, πλοία, χώρους ιδιαίτερου ενδιαφέροντος κ.λπ.

Το «ψηφιακό μάτι» της ΑΑΔΕ επιτρέπει την απευθείας μετάδοση πληροφοριών (με φωτογραφίες και video) από τα σημεία που ελέγχονται π.χ. για μη έκδοση αποδείξεων, λαθρεμπόριο, παρεμπόριο και κάθε άλλη φορολογική ή τελωνειακή παράβαση.

Παράλληλα, όλα τα σημεία ελέγχου αποτυπώνονται σε ψηφιακό χάρτη προκειμένου οι υπηρεσιακοί της ΑΑΔΕ να έχουν πλήρη εικόνα τόσο του αριθμού, όσο και της έκτασης των ελέγχων ανά περιοχή, αλλά και για ολόκληρη την επικράτεια.

Από την Αίθουσα Επιχειρήσεων εξάλλου της ΑΑΔΕ εκδίδονται καθημερινά στατιστικά στοιχεία, που χρησιμεύουν στην υλοποίηση πιο στοχευμένων ελέγχων, ενώ επιτυγχάνεται καλύτερος συντονισμός και καλύτερη διασπορά δυνάμεων της ΑΑΔΕ στα σημεία ελέγχου.

Η εν λόγω λοιπόν ψηφιακή υποδομή σε πρώτη φάση απασχολεί πάνω από 100 υπαλλήλους και θα έχει σταδιακά τη δυνατότητα σύνδεσης με 300 ελεγκτές ταυτόχρονα.

Έρχονται το 2024

Στο πλαίσιο εξάλλου της «νέας εποχής», από τους πρώτους μήνες του 2024, όπως έχει ήδη ανακοινώσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, θα τεθούν σε εφαρμογή:

η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, με καταληκτική ημερομηνία την 29η Φεβρουαρίου, καθώς και η επέκταση της χρήσης POS σε περισσότερα επαγγέλματα,

η υποχρέωση διαβίβασης στοιχείων από παρόχους υπηρεσιών πληρωμών που βρίσκονται εκτός Ελλάδας στην ΑΑΔΕ,

η πληρωμή προνοιακών επιδομάτων μέσω χρεωστικών καρτών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό εντός του 2024 θα υλοποιηθούν και νέα ψηφιακά μέτρα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται:

η αυτοματοποίηση και ψηφιοποίηση των ελέγχων της ΑΑΔΕ, με αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών και

η εισαγωγή κυρώσεων για τη μη-διαβίβαση στοιχείων στο MyDATA, ύστερα από μια εύλογη περίοδο προσαρμογής.


πηγη

Η λανθανουσα γλωσσα λεει την αληθεια...



Ακουστε τον, τον ζαβο...

Χωρις να θελει λεει αληθειες...

πηγη


Αντί να ρουφιανεύουμε ο ένας τον αλλον, δειτε τι μπορουμε να κανουμε....

Λοιπον παιδια σκεφτηκα κατι....

Αντί να ρουφιανεύουμε ο ένας τον αλλον στο κρατος, γιατί δεν ρουφιανεύουμε όλοι μαζί αυτούς πους μας εχουν κανει την ζωή δύσκολη; 

Π.χ πολλοι κινδυνεύουν να χασουν τα σπίτια τους στούς πλειστηριασμούς (για μενα οσο το ψαχνω τοσο πιο πολύ πείθομαι ότι οι πλειστηριασμοί ειναι παρανομοι). Λοιπόν, αυτοι που ασχολουνται με όλο αυτό κοβουν αποδείξεις;; 

Η τραπέζα πληρώνει την εφορία για το καθε σπιτι; Τα Fund και οι Servicers ( ενδιαμεσοι) πληρώνουν εφορία για το καθε σπιτι; 

Οι συμβολαιογραφοι, οι δικηγοροι, ακόμη και οι κλειδαραδες που έρχονται και ανοιγουν τα σπιτια του κοσμακη, αποδείξεις κοβουν για το καθε σπιτι; 

Οι δικαστικοι επιμελητές που δουλεύουν για τις εισπρακτικές, που δεν ειναι κρατικη υπηρεσια κόβουν αποδείξεις για καθε εγγραφο που πηγαίνουν;; 

Και αλλοι πολλοί που ανακατεύονται με όλα αυτα....

Ας τους πολεμήσουμε λοιπόν με τα δικα τους όπλα....

Καθένας απο αυτούς ειναι τρία χιλλιαρικα για εμας....

Ας ξεκινήσουμε την ρουφιανια να φαει η μυγα σίδερο και το κουνούπι ατσαλι...


πηγη

Δεν φοβηθηκε και....το πληρωσε ! ! !


 

Το ξαναγραψαμε...

Το γελιο κανει καλο στην υγεια....

Απολαυστε το βιντεακι...



Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο....ΚΕΦΑΛΑ ! ! !



Κατα την TRIBUNE στο άρθρο της για την ανάρτηση του YΠΕΘΑ κ. Ν. Δένδια για το Πολυτεχνειο, αυτοί που αντέδρασαμε είμαστε:

ακροδεξιά σταγονίδια

νεοναζιστικά «ορκ»

νοσταλγοί της χούντας

στρατόκαυλοι

διαδικτυακοί τραμπούκοι

πατριδοκάπηλοι ψευτοπατριώτες

φανατισμένος οχετός

Πάντως Φασίστες δεν βλέπω κι ανησυχώ, τι δεν κάναμε καλά!

Εν τοιαύτη περιπτώσει ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ...


πηγη

Avτιστασιακoς, πoλιτικoς κpατoυμεvoς λεει, αλλα....ξεxασε το απατεωvας ! ! !



Και μονο αυτα που λεει, δειχνουν τι απατεωνας ειναι....

Δεν χρειαζεται πολλα να πει....

Ακουστε τον και....

Μυαλο με κριση εχετε....

Βγαλτε τα συμπερασματα σας...




Μnτρoπαvoς AΘΑNATOΣ: Δεν καταλαβα, γιατι να μην ειμαστε Eθvικιστες;



Πραγματικά Αθάνατος...

Ελλnναρας και λεβεvτnς....

Ακουστε τον...



Λιγα λογια για την...17 Noεμβριoυ ! ! !



Εμεις δεν χρειαζεται τιποτα να πουμε...

Ακουστε την κοπελαρα....



Τι ξερετε για την ΜEΓΑΛH EΛΛAΣ MAGNA GRECIA;;;;;



Οι περισσότεροι Ιταλοί πιστεύουν λανθασμένα ότι η Νότια Ιταλία ήταν πάντα Ιταλική όπως τη γνωρίζουμε τώρα. 
Θυμάστε από τις σχολικές σας σπουδές τη Μεγάλη Ελλάδα ; 
Ή τη Νότια Ιταλία αποικισμένη από τους Έλληνες. 
Όπως λέει ο Θουκυδίδης, η Σικελία και η Νότιος Ιταλία δεν ήταν απλά ένα κομμάτι της Ελλάδας, αλλά ήταν Η Μεγάλη Ελλάδα. 
Μια καινούργια Ελλάδα, μεγάλη και κραταιά σαν τη μητέρα πατρίδα. Και εξακολουθεί να είναι δεμένη με την Ελλάδα. 
Με τους θρύλους, με τους θεούς της, με τον πολιτισμό και την τέχνη της, με τους παλιούς ναούς, τα πλούτη, τα κλισέ και τη δύναμή του.

La maggior parte degli italiani credono erroneamente che il Mezzogiorno d'Italia sia sempre stato italiano come lo conosciamo adesso. Vi ricordate dai vostri studi scolastici della Magna Grecia? ovvero il Mezzogiorno d'Italia colonizzato dai greci. Come dice Tucidide, la Sicilia e l'Italia meridionale non erano solo una parte della Grecia, ma la Magna Grecia. Una nuova Grecia, grande e maestosa come la patria. Ed è ancora legato alla Grecia. Con le sue leggende, con i suoi dei, con la sua cultura e arte, con i suoi vecchi templi, le sue ricchezze, i suoi luoghi comuni e il suo potere


Eμβoλια xωρις βελovα...



Τι αλλο θα δουμε;

Δειτε το βιντεο....

πηγη

Η λυση του Koυλn, του απατεωvα, για να μην κοιμουvται οι αστεγoι στα παγκακια...



Στην αριστερή φώτο βλέπετε τον Μητσοτάκη με άστεγους στο λιμάνι του Πειραιά....

Είχε υποσχεθεί λύση για να μην κοιμούνται στα παγκάκια....

Στη δεξιά φώτο βλεπετε τη λύση....

Γεννημενος απατεωνας....

Ξυπνα ρε σε δουλευει....

Δες τι λυση εδωσε, για να μην κοιμουνται οι αστεγοι στα παγκακια...



Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Αλλn μια μαρτυρια...

Πολλες οι μαρτυρίες....

Πολλοι οι μαρτυρες....

Αλλα....

Τα ρεμαλια που το παιζουν ηρωες και επαναστατες κανουν πως δεν ακουν....

Απλως συνεχζουν να γεμιζουν τις τσεπες τους, με τις ευλογιες των ηλιθιων...

ΞYΠNΑ PΕ ΓΑMΩTO σε δουλεύουν....

Μην καταπίνεις οτι σου δίνουν σαν χανος !












πηγη

Πέθαvε ο εμβoλιασμέvoς με τα εμβoλια ευθαvασiας, γιατρός και Διευθυντής στη Xειρoυργική Kλιvική του ΓΑNΠ Mεταξά...

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ, Χαρ. Τουμπέκης, σε ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε για την αιφνίδια απώλεια του Ιατρού Διευθυντή στη Χειρουργική Κλινική...



Όπως γράφει: «Η είδηση με βρίσκει εμένα προσωπικά όπως και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου συντετριμμένο και βαθύτατα θλιμμένο.

Πέραν της εξαιρετικής Ιατρικής του ιδιότητας μέσω της οποίας είχε βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς, ο Ηλίας διακρινόταν από σπάνιο ήθος και ένα ιδιαίτερο μεγαλείο ψυχής απέναντι στους συνανθρώπους του.

Ανιδιοτελώς, υπήρξε πάντα κοντά στους ασθενείς του σε όλα τα επίπεδα , ενέπνεε εμπιστοσύνη στον περίγυρο του αδιακρίτως – φίλους και ασθενείς – και άοκνα προσπαθούσε για το μέγιστο καλό.

Δηλώνω ευτυχής που με τίμησε με τη φιλία του και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η απώλεια είναι διπλή….

Ενός σπουδαίου Χειρουργού και ενός πολύ σημαντικού και σπάνιου ανθρώπου….

Αγαπητέ μου κ.Διευθυντά και φίλε δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

Το σημαντικό σου έργο υπήρξε ορόσημο για τον ιατρικό χώρο και το ξεχωριστό σου ήθος θα φωτίζει πάντα την ψυχή όσων σε γνωρίσαμε».


πηγη

Kαταγγελiα σε NΔ και ΠAΣOK...





Ερώτnσn πρός τα σκoυπiδια της Νέας Δnμoκρατiας....

Γεωργιάδη Βορίδη Πλεύρη κλπ......



Αφού στο Πολυτεχνείο νεκρούς δεν είχαμε που και για ποιο λόγο ο κ Τασούλας (δεύτερος στη τάξη στα πολιτικά αξιώματα ως πρόεδρος της Βουλής) αλλά και βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε στεφάνι σήμερα???
Στεφάνια καταθέτουμε υπερ πεσόντων απο όσο γνωρίζω όχι υπέρ τραυματιών η ζωντανών.......λίγη συνεννόηση εκεί στο κ...ο(ω)μμα σας δε βλάπτει.

Στ.Παττακoς: Ετσι μπnκε το αpμα στο πoλυτεxvειo...Bίντεο



Αυτη ειναι η αλnθεια...

Και οχι αυτη που λενε οι Αvθελλnvες στα Αvθελλnvικα καναλια...

Ακουστε...



Ενας εισαγγελέας δεν υπαρxει ρε γ@μωτo;



Μας φλόμωσαν στο ψεμμα....

Τωρα αποδεικνύονται.....

Εισαγγελέας υπάρχει ομως;



Ταδε εφη για το πολυτεxvεio....Το ξερατε;

 


































Η AΛHΘΕIΑ...Πoρισμα του εισαγγελέα Δnμήτρn Tσεβά: Oυδεiς σκoτώθnκε στο Πoλυτεxvεio ! ! !

Μην περιμένετε να το πουν στα καναλια αυτο....



Το πόρισμα του εισαγγελέα Δημήτρη Τσεβά, είναι ίσως ότι πιο σοβαρό και τεκμηριωμένο έχει συνταχθεί, για τα τραγικά γεγονότα του Πολυτεχνείου του 1973, μέχρι σήμερα και είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας του έντιμου κια ιδιαίτερα εύστροφου, τότε νεαρού, εισαγγελέα για την υπόθεση του Πολυτεχνείου.

Δεν είναι απαλλαγμένο από τις προσωπικές κρίσεις που σαφώς είχαν επηρεαστεί από το πολιτικό κλίμα της εποχής, αλλά δεν υποκύπτει στην μυθοπλασία της Μεταπολίτευσης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου που σημάδεψαν αρνητικά την πολιτική ζωή της χώρας σε όλα τα επίπεδα.

Είναι το πρώτο επιστημονικό πόρισμα το οποίο εν συνεχεία αποδέχθηκαν όλοι οι ιστορικοί ερευνητές και που αναφέρει με σαφήνεια ότι μέσα στο Πολυτεχνείο κατά την διάρκεια της πολιορκίας του και της επιχείρησης εκκένωσης που ακολούθησε δεν σκοτώθηκε ούτε ένας άνθρωπος.

Αντίθετα περιγράφει με εξαιρετική ακρίβεια τους φόνους που έγιναν σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το Πολυτεχνείο, κυρίως από τους φρουρούς του υπουργείου Δημόσιας Ταξης και από τις στρατιωτικές περιπόλους, με αποτέλεσμα συνολικά 12 νεκρούς.

Εν συνεχεία η μεταπολιτευτική μυθολογία διπλασίασε τους νεκρούς, προσθέτοντας και αυτούς που είχαν πεθάνει από εμφράγματα κατά την διάρκεια των επεισοδίων.

Τα ονόματα των νεκρών είναι γνωστά, αλλά κανένας δεν ανέφερε ότι οι άνθρωποι αυτοί (12 τον αριθμό), οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με τους εξεγερμένους φοιτητές, άλλα οι περισσότεροι ήταν μεροκαματιάρηδες που βρέθηκαν σε λάθος τόπο την λάθος στιγμή, δεν σκοτώθηκαν μέσα στο Πολυτεχνείο αλλά μακριά από αυτό.

Και βέβαια το ζητούμενο είναι ο ρόλος που έπαιξαν ορισμένοι αξιωματικοί άνθρωποι του Δημήτριου Ιωαννίδη, ο οποίος προκάλεσε όλο αυτό το μακελειό σε συνεργασία με πράκτορες της αμερικανικής πρεσβείας, προκειμένου να γίνει δυνατό το πραξικόπημα μία εβδομάδα αργότερα που σταμάτησε την πορεία εκδημοκρατισμού που είχε ξεκινήσει – κάπως άτσαλα – ο Γ.Παπαδόπουλος, αλλά βασικά για να τον ανατρέψουν και να εγκαθιδρύσουν δικό τους 100% κυβέρνηση.

Οι λόγοι για τους οποίους οι Αμερικανοί είχαν  αποφασίσει να “τελειώσουν” τον Γ.Παπαδόπουλο, δεν απέχουν και πολύ από τις αιτίες που προκάλεσαν το πριόνισμα και τελικά την πτώση του Κώστα Καραμανλή το 2007-2009: Το ενεργειακό και η προσπάθεια γεωστρατηγικής απαγκίστρωσης από τον εναγκαλισμό τους.

Τον Ιανουάριο του 1973,ανακαλύπτεται εκμεταλλεύσιμο κοίτασμα πετρελαίου στην Θάσο και συγκεκριμένα στην θέση Πρίνος. Ανατολικά της Θάσου (θέση Μπάμπουρας) διακριβώνεται πολύ μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου (το οποίο μέχρι σήμερα παραμένει αναξιοποίητο)..

Η κυβέρνηση του Γ.Παπαδόπουλου αποφασίζει η Ελλάδα να εξορύξει και να εκμεταλλευτεί χωρίς να εκχωρήσει στις αμερικανικές εταιρείες, το κοίτασμα του Πρίνου, παρά τις πιέσεις που υφίσταται από αμερικάνικες πετρελαϊκές εταιρείες για το αντίθετο. 

Στο μεταξύ έρχεται η μεγάλη πετρελαϊκή κρίση: Το πετρέλαιο πάει από τα 3 στα 14 δολάρια το βαρέλι μέσα σε μια βραδιά με απόφαση του ΟΠΕΚ!

Από το σημείο αυτό αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την στρατιωτική κυβέρνηση υπό τον Γ.Παπαδόπουλο ο οποίος μάλιστα είχε προχωρήσει και σε εκλογές οι οποίες σαμποταρίστηκαν από το παλαιό πολιτικό κατεστημένο και τις ίδιες τις ΗΠΑ, φυσικά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η στρατιωτική κυβέρνηση προχώρησε σε μαζικές αγορές πολεμικού υλικού από την Γαλλία και την Γερμανία.

Στο εσωτερικό άλλωστε η οικονομική κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή. Η πετρελαϊκή κρίση είχε κτυπήσει καίρια την ελληνική οικονομία διακόπτοντας τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που επιτυγχάνονταν επί 20 χρόνια.

Οι ίδιοι οι αξιωματικοί των ΕΔ πληρώνονταν με ομόλογα του δημοσίου πενταετούς διάρκειας κάθε τρίτο μήνα, καθώς η φράση “τραπεζικός δανεισμός” ήταν άγνωστη.

Τον Οκτώβριο του 1973 οι Αμερικανοί στήνουν αερογέφυρα για να εφοδιάσουν τις ισραηλινές δυνάμεις, αποτρέποντας κατάρρευση του Ισραήλ που είχε δεχθεί αιφνιδιαστική επίθεση από τις συνδυασμένες δυνάμεις Αιγύπτου, Συρίας και Ιορδανίας, αλλά η κυβέρνηση Μαρκεζίνη δεν δίνει άδεια υπέρπτησης, ούτε προσγείωσης και εφοδιασμού στην Σούδα. Αυτό ήταν και το τελευταίο «καρφί» στο «φέρετρό της»

Εν πάση περιπτώσει το κλίμα δεν ήταν καλό ή μάλλον ήταν κατάλληλο για να γίνει αυτό που έγινε με την εξέγερση του Πολυτεχνείου και το μόνο που σίγουρα πέτυχε ήταν να έρθει η χούντα του Ιωαννίδη και η τραγωδία της Κύπρου εννέα μήνες αργότερα.


πηγη

Οι Aλβαvoi λέει ο Pαμα....ΕXΤΙΣΑN ΤHΝ AΚPOΠOΛH ! ! !

Έχετε μαλλιά;

Προσέξτε...

Αν ακούσετε, τι λέει ο Bpωμιαρnς, ισως τα χάσετε....



Εξηγήσεις μας δίνει ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, για την προωθημένη άποψή του ότι η Ακρόπολη διασώθηκε από βομβαρδισμό που είχε οργανώσει το 1686 ο Ενετός Μοροζίνι, χάρη στη μεσολάβηση του Αλβανού αρχιεπισκόπου Αθηνών Γεωργίου Δούσμανη. Σημειωτέον ότι ο κ. Ράμα είναι αρχιτέκτονας το επάγγελμα και σοσιαλιστής…

Η τηλε-φονική μας επικοινωνία έχει ως εξής:

ΞΕΚΑΡΦΩΤΗΣ: Μπορείτε να δώσετε εξηγήσεις για τους ισχυρισμούς σας;

ΡΑΜΑ: Φυσικά! Ο προϊστορικός βασιλιάς της Αθήνας Θησέας, ο οποίος γύρω στο 2000 προ Χριστού έδρευε στον βράχο της Ακρόπολης, ήταν Αλβανός!

Ξ: Πολύ Αλβανός ή λίγο;

Ρ: Αρκετά!

Ξ: Και μετά και μετά;

Ρ: Η ανοικοδόμηση των τειχών, των ιερών και του Παρθενώνα έγινε από Αλβανούς τεχνίτες!

Ξ: Μπορείτε να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένος;

Ρ: Φυσικά! Το 465 π.Χ. ο Περικλής , μετά τη νίκη των Ελλήνων Αλβανών επί των Περσών, ανέθεσε το πρόζεκτ στους επιφανείς Αλβανούς εργολάβους της εποχής Φειδία- Καλλικράτη CONTRACTION, οι οποίοι είχαν την επίβλεψη του έργου και –όπως ήταν φυσικό-  απευθύνθηκαν σε συμπατριώτες μας για να δουλέψουν πρωί βράδυ για χάρη της ανθρωπότητας. Όπως ξέρετε, ο Περικλής –που και αυτός υπήρξε Αλβανός από πάππου προς πάππον-  κατηγορήθηκε τότε από τα κίτρινα μίντια και τους λαϊκιστές πολιτικούς ότι ως διαπλεκόμενος καταχράστηκε το συμμαχικό ταμείο της Δήλου –το αρχαίο ΝΑΤΟ  δηλαδή- για να αποπερατώσει τα έργα…

Ξ: Τα αρχιτεκτονικά σχέδια όμως έγιναν εδώ στην Αθήνα!

Ρ: Όχι, όχι! Η μελέτη έγινε στα Τίρανα όπου για λόγους φορολογικούς είχε την έδρα της η εταιρεία…

Ξ: Αλλά, το όλο ντιζάιν απέπνεε τον αέρα ελευθερίας ύστερα και από την ιδεολογική υπεροχή της Αθηναϊκής δημοκρατίας έναντι της ηττημένης περσικής δεσποτείας!

Ρ: Όχι, όχι! Τα σχέδια εμπνέονται από τους προγόνους μας Τόσκηδες, Λιάπηδες και Γκέγκηδες, που έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλη την ανθρωπότητα!

Ξ: Ναι, αλλά οι γιγαντομαχίες στις μετώπες του Παρθενώνα που αναπαριστούν τη θεά Αθηνά να στεφανώνεται από τη Νίκη, τον Δία και την Ήρα σε άρμα, τον Άρη , τον Διόνυσο, τον…

Ρ: Όχι, όχι! Οι γιγαντομαχίες αναπαριστούν Αλβανούς.

Ξ: Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος;

Ρ: Φυσικά!.. Οι αναπαραστάσεις αντιστοιχούν στους προ-προ- προγόνους μας ήρωες και συγκεκριμένα απεικονίζουν τους αρχαίους συγγενείς του εθνεγέρτη κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας Γκεόρκι Σκεντέρμπεη, του αρβανιτοβασιλιά μας Αχμέτ Ζόγου και του κομμουνιστοβασιλιά μας Ενβέρ Χότζα!

Ξ: Συγγνώμη που επιμένω, αλλά οι επιγραφές…

Ρ: Όχι, όχι! Οι επιγραφές που βρέθηκαν στο νεκροταφείο του Κεραμικού είναι όλες στα Αρβανίτικα με ονομαστή αυτή που γράφει «Σα ρον Σκεντερμπέο σκιπετάρ νουκ το τεμπένεν κουρ σκλαβ τε τιέρβ»!

Ξ: «Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος»;

Ρ: Όχι, όχι! «όσο ζάει ο Σκεντέρμπεης οι Αρβανίτες δεν θα καταντήσουν ποτές σκλάβοι!».

Ξ: Πάντως, το ναόσχημα κτίσμα του Παρθενώνα, οι κίονες δωρικού ρυθμού που κοσμούν την πρόσοψη και λεπταίνουν όσο προχωρούν προς την κορυφή, το Ερέχθειο, τα Προπύλαια …στήθηκαν από το μοναδικό στον κόσμο πεντελικό μάρμαρο!

Ρ: Λάθος! Επειδή είμαι της δουλειάς, σας πληροφορώ ότι το μάρμαρο ήρθε με Αλβανούς εργάτες που το κουβαλούσαν στον ώμο από τα ονομαστά στον γνωστό τότε κόσμο ορυχεία του Ελμπασάν!

Ξ: Θα κόστισε πολλά η όλη εργολαβία!

Ρ: Α, μπα! Επειδή ο εργολάβος ήταν Αλβανός, άρα δεν έβαζε ΙΚΑ, δεν υπήρχε ωράριο και δεν ήξεραν από Κυριακές και αργίες, δεν υπερέβη τον προϋπολογισμό των 100.000 λεκ. Και όλα αυτά προς τιμήν της Παλλάδος Αθηνάς!

Ξ: Η οποία υπήρξε Αλβανίδα!

Ρ: Αλήθεια, αυτό πώς το ξέρετε;


πηγη

Eμβoλια και ακαταδiωκτo...ΑΚΟΥΣΤΕ ! ! ! Βίντεο



Εχει δίκιο....

Αλλα το ακαταδiωκτo παραμένει....

Καποιος εχει λερωμένη την φωλια του...



Ακούστε....Ενας Eβραioς ανάμεσα μας ! ! ! Βίντεο...


Δεν τα λέμε εμείς....

Δεν τα βγάλαμε απ το μυαλό μας....

Ακουστεεεεε.....

πηγη



Ακουστε τι λεει ο Υπiλαρxoς, που μπnκε με το αpμα στο πoλυτεxvεio....



Μην περιμενετε, αυτα να τα δειξουν τα καναλια...

Δεν τους συμφερει....

Χαλαει η παραμυθα τους...



Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Avτωvιαδnς: OPΓΑNΩNΩ την ΠOIΝIΚH ΔIAΔIΚΑΣIA για το δnλnτnριo...

ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ...;



Πόσοι πίστεψαν στη ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ που δίνω από τις 26 Απριλίου 2020;

Πόσοι πίστεψαν, όταν με κυνήγησε ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, το οποίο έφτασε μέχρι και τη ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥ, ότι θα σταθώ ΟΡΘΙΟΣ;

Πόσοι πίστεψαν όταν τα έβαλα με το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΗΡΙΟ και την ΕΔΩ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ με την ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ να την ΚΑΛΥΠΤΕΙ, ότι θα προσπεράσω τα εμπόδια και θα ΣΥΝΕΧΙΣΩ το δρόμο προς τη ΝΙΚΗ;

Πόσοι πίστεψαν ότι θα ΝΙΚΗΣΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και θα πετύχω να γίνουν ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ σε ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ στα ΘΥΜΑΤΑ της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και θα δημοσιοποιώ τη μία ιατροδικαστική έκθεση - κόλαφο μετά την άλλη, για τα εγκλήματα στα ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ;

Πόσοι πίστεψαν ότι θα πετύχω την ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ και την ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ στον πλανήτη για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ;

Πόσοι πίστεψαν ότι θα στείλω ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ στο ΕΔΩΛΙΟ;

Και αυτό που βλέπετε είναι η ΑΡΧΗ του ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΤΕΛΟΥΣ που έρχεται.

Όπως είχα πει από την πρώτη στιγμή, θα πάμε από τα χαμηλά στα ψηλά, από τα "μικρά" στα μεγάλα.

Από τη ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ για τον καρκινοπαθή που πέταξαν στα κόβιντ στο ΣΩΤΗΡΙΑ ,

στις ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ.

Την ίδια ώρα που ΟΡΓΑΝΩΝΩ την ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ για το δηλητήριο.

Η μάχη ΜΑΙΝΕΤΑΙ σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...

Το εργαστnριo των εμβoλiωv, εγινε ένα τεράστιo αvθρώπιvo εργαστnριo για την Ρfιzer...

Ο Νετανιάχου παραδέχεται ότι μετέτρεψε το Ισραήλ σε «Εργαστήριο εμβολiωv Covid» για την Pfizer...



 Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου παραδέχτηκε πρόσφατα ότι στα τέλη του 2020 είχε μετατρέψει το Ισραήλ σε ένα τεράστιο ανθρώπινο «εργαστήριο για την Pfizer».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον Φεβρουάριο του 2023 με τον Δρ Τζόρνταν Πίτερσον, αποκάλυψε ότι είχε χρησιμοποιήσει τον Ισραηλινό λαό ως ινδικά χοιρίδια ανταλλάσσοντας τα ιατρικά και γενετικά του δεδομένα για τα πειραματικά «εμβόλια» της Pfizer για τον Covid-19.

Παραδέχτηκε με περηφάνια ότι έπεισε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα, να παράσχει στο Ισραήλ αρκετές λήψεις, ώστε να είναι το πρώτο έθνος που θα ξεπεράσει το COVID-19.

Σε αντάλλαγμα, ο Νετανιάχου πρόσφερε την ιατρική βάση δεδομένων του Bourla Israel προκειμένου η Pfizer να αξιολογήσει την επίδραση που είχαν οι πυροβολισμοί στους ανθρώπους. 

«Το περιέγραψα στο βιβλίο μου, τις συνομιλίες μου με τον Albert Bourla, την Pfizer, και τον έπεισα να δώσει στο μικροσκοπικό Ισραήλ τα απαραίτητα εμβόλια για να μας βγάλει πρώτα από τον COVID. Και ο λόγος που θα μπορούσα να το κάνω αυτό είναι επειδή έχουμε… μια ιατρική βάση δεδομένων. Το ενενήντα οκτώ τοις εκατό του πληθυσμού μας έχει ψηφιοποιήσει ιατρικά αρχεία… Είπα ότι θα το χρησιμοποιήσουμε για να σας πούμε αν αυτά τα εμβόλια… τι κάνουν στους ανθρώπους», είπε ο Νετανιάχου, πριν προσθέσει:

«Έτσι το Ισραήλ έγινε, αν θέλετε, το εργαστήριο για την Pfizer, και έτσι το κάναμε»

Το Liberty Council αναφέρει: Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Bourla δήλωσε επίσης ότι ο λαός του Ισραήλ ήταν το εργαστήριο εμβολίων COVID-19 παγκοσμίως.

«Πιστεύω ότι το Ισραήλ έχει γίνει το εργαστήριο του κόσμου αυτή τη στιγμή, επειδή χρησιμοποιούν μόνο το εμβόλιο μας σε αυτήν την πολιτεία και έχουν εμβολιάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού τους, ώστε να μπορούμε να μελετήσουμε δείκτες οικονομίας και υγείας», είπε ο Μπουρλά.

Ο Νετανιάχου επιδιώκει να προωθήσει το Ισραήλ στον παγκόσμιο τομέα της ψηφιακής υγείας εδώ και αρκετά χρόνια. Δήλωσε ότι ο τομέας υπολογίζεται σε 6 τρισεκατομμύρια δολάρια και πιστεύει ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να αποκτήσει έως και το 10 τοις εκατό του μεριδίου αγοράς μέσω των ιατρικών δεδομένων της χώρας του. Το 2018, είχε ανακοινώσει στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας ένα εθνικό σχέδιο ψηφιακής υγείας για το Ισραήλ, το οποίο είναι τώρα η ιατρική βάση δεδομένων στην οποία έδωσε πρόσβαση στην Pfizer και περιλαμβάνει τους ιατρικούς φακέλους σχεδόν εννέα εκατομμυρίων κατοίκων Ισραήλ. Το γραφείο του Νετανιάχου δηλώνει ότι είναι «η δεύτερη μεγαλύτερη ψηφιακή βάση δεδομένων στον κόσμο». 

«Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα», είπε ο Νετανιάχου το 2018. «Θέλουμε να το καταστήσουμε διαθέσιμο σε ερευνητές και προγραμματιστές και επιχειρήσεις». 

Στην πρόσφατη συνέντευξη του Φεβρουάριο του 2023 με τον Δρ Πίτερσον, ο Νετανιάχου εξήγησε πώς θέλει να πάει τη γεμάτη πλέον βάση δεδομένων ένα βήμα παραπέρα στη γενετική. 

«Σκοπεύω να φέρω σε αυτή τη βάση προσωπικών ιατρικών αρχείων για ολόκληρο τον πληθυσμό, μια γενετική βάση δεδομένων. Δώσε μου ένα δείγμα σάλιου…Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι θα το έκαναν. Ίσως τους πληρώσουμε», δήλωσε ο Νετανιάχου. 

Αφού πλήρωσε ενδεχομένως τον ισραηλινό λαό για τα γενετικά του δεδομένα, ο Νετανιάχου σημείωσε ότι το γενετικό αρχείο του ισχυρού πληθυσμού του Ισραήλ θα ήταν «μια πολύ ισχυρή μηχανή». 

«Αυτός είναι ένας πολύ ισχυρός κινητήρας. Τώρα αφήστε τις φαρμακευτικές εταιρείες, τις ιατρικές εταιρείες, αφήστε τις να τρέξουν αλγόριθμους σε αυτήν τη βάση δεδομένων. Αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μια βιοτεχνολογική βιομηχανία που είναι πρωτόγνωρη αυτή τη στιγμή, πρωτόγνωρη, ασύλληπτη ακόμη και ανήκουστη». 

Ενώ η ανάλυση μεγάλων ιατρικών δεδομένων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό ανησυχιών για την υγεία μεγάλου αριθμού ανθρώπων, υπάρχουν κίνδυνοι όταν τα μεγάλα δεδομένα στα χέρια μεγάλων εταιρειών και κυβερνήσεων, όπως παραβιάσεις, κακές χρήσεις, ακόμη και παραποίηση των δεδομένων στο κοινό. Για παράδειγμα, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ (IMOH), το οποίο υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες βάσης δεδομένων του Νετανιάχου, προωθεί την αφήγηση ότι ο πυροβολισμός της Pfizer COVID-19 είναι «ασφαλής και αποτελεσματικός» ακόμη και αφού του παρουσιαστούν στοιχεία για το αντίθετο. Μια καταγραφή βίντεο που διέρρευσε αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές τον Ιούνιο του 2022 έδειξαν τα δεδομένα του IMOH για σοβαρές και μακροπρόθεσμες παρενέργειες που σχετίζονται με τον πυροβολισμό της Pfizer, ωστόσο Ισραηλινοί υγειονομικοί αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν το ακριβώς αντίθετο σε μια έκθεση του Αυγούστου 2022, με τίτλο « Φαινόμενα που αναφέρονται από το κοινό σε κοντινή απόσταση στη λήψη του εμβολίου για τον COVID-19, συνοπτική έκθεση για την περίοδο 12/2021/31-05/2022 », η οποία ανέφερε ότι οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν ασυνήθιστες και βραχυπρόθεσμες. 

Οι ερευνητές που υπέβαλαν την έκθεση μελέτησαν δεδομένα από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο του 2022 από το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου του Ισραήλ, το οποίο είναι παρόμοιο με το σύστημα VAERS στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά ειρωνικό τρόπο, το σύστημα του Ισραήλ είχε γίνει αποτελεσματικό εργαλείο μόλις τον Δεκέμβριο του 2021, σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά τη συμφωνία του Νετανιάχου με την Pfizer. Και σύμφωνα με δεδομένα εμβολιασμού τον Σεπτέμβριο του 2021, περίπου το 65 τοις εκατό του πληθυσμού του Ισραήλ ήταν ήδη εμβολιασμένο και το Ισραήλ πρόσφερε ήδη τέταρτες αναμνηστικές δόσεις σε ορισμένα δημογραφικά στοιχεία πολύ πριν τεθεί σε εφαρμογή το σύστημα. 

Η έκθεση του Αυγούστου 2022 από το IMOH αποκάλυψε περισσότερες από 6.000 ανεπιθύμητες ενέργειες από τις 18 εκατομμύρια δόσεις εμβολιασμού που ελήφθησαν από την Pfizer από τον Δεκέμβριο του 2020. Ωστόσο, η έκθεση μελέτησε μόνο μια περίοδο έξι μηνών (Δεκέμβριος 2021 έως Μάιος 2022) αφότου έγινε το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών λειτουργούσε σχεδόν ένα χρόνο αφότου το Ισραήλ άρχισε να διαχειρίζεται τις βολές. Πολλές από τις ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν παρενέργειες που δεν είχαν προηγουμένως αναφερθεί δημόσια από την Pfizer, οι οποίες περιελάμβαναν διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, διάφορες νευρολογικές παρενέργειες, μυοσκελετικούς τραυματισμούς, προβλήματα γαστρεντερικού σωλήνα και προβλήματα στα νεφρά και το ουροποιητικό σύστημα. Λόγω χρόνου και πόρων, η ερευνητική ομάδα σημείωσε ότι εξέτασε μόνο τις πέντε κορυφαίες παρενέργειες, οι οποίες απέκλεισαν άλλες κοινές παρενέργειες, όπως καρδιαγγειακά προβλήματα όπως η μυοκαρδίτιδα. 

Ο Δρ Yaffa Shir-Raz, ερευνητής επικοινωνίας υγείας και δημοσιογράφος υγείας στο Πανεπιστήμιο Reichman στην Herzliya του Ισραήλ, μετέφρασε το βίντεο του Ιουνίου 2022 από τα εβραϊκά στα αγγλικά και συνόψισε πώς οι ερευνητές είπαν στο IMOH ότι χρειαζόταν προσεκτική σκέψη σχετικά με τον τρόπο παρουσίασης του ευρήματα στο κοινό, καθώς τα ευρήματα έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της IMOH για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. 

Στη μετάφρασή της και την περίληψή της στα αγγλικά, η Shir-Raz ανέφερε ότι οι ερευνητές δημιούργησαν μια αιτιώδη σχέση μεταξύ του πυροβολισμού της Pfizer και των ανεπιθύμητων ενεργειών. Είπε, «Η ερευνητική ομάδα τόνισε επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης ότι τα ευρήματά της υποδεικνύουν ότι —σε αντίθεση με ό,τι μας είπαν μέχρι τώρα— σε πολλές περιπτώσεις, τα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα είναι μακροπρόθεσμα, που διαρκούν εβδομάδες, μήνες, ένα χρόνο ή ακόμα και περισσότερο, και σε ορισμένες περιπτώσεις — σε εξέλιξη, έτσι ώστε η παρενέργεια να διαρκέσει ακόμα όταν τελείωσε η μελέτη.» 

Ο Shir-Raz μετέφρασε περαιτέρω τις παρατηρήσεις των ερευνητών, οι οποίοι είπαν, «Θα πρέπει να σκεφτούμε ιατρικά νομικά – πώς να παρουσιάσουμε τα ευρήματά μας για να αποφύγουμε μηνύσεις. Γιατί; Λόγω κάποιων παρενεργειών [και] είπαμε: «Εντάξει, υπάρχει και υπάρχουν αναφορές, αλλά και πάλι εμβολιαστείτε». 

Αντί να δημοσιεύονται τα ευρήματα στο κοινό με διαφανή τρόπο, η έκθεση του IMOH είπε στο κοινό ότι δεν βρήκαν νέα ανεπιθύμητα συμβάντα και ότι τα συμβάντα δεν προκλήθηκαν απαραίτητα από την ένεση του COVID. 

Ο Steve Kirsch, εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος Ερευνών για την Ασφάλεια Εμβολίων, δήλωσε : «Αυτό υποδηλώνει ότι υπάρχει εκτεταμένη διαφθορά στην ιατρική κοινότητα, στις κυβερνητικές υπηρεσίες, στους αξιωματούχους δημόσιας υγείας, στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και στις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως: δεν θα αναγνωρίσουν κανένα γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το mainstream αφήγημα. 

«Πρόκειται για ένα επίπεδο διαφθοράς που δεν έχει προηγούμενο», συνέχισε ο Kirsch. «Οι φρικαλεότητες εδώ είναι ξεκάθαρες». 


πηγη

Πώς μας καταvτnσατε ετσι ρε πρoδoτες; Kλέβoυv λάδι από ταβέρvες και oυζερi για να επιβιώσουν οι Έλλnvες...

Για σενα τα γραφω ηλιθιε....

Που του φιλουσες το χερι...

Και ξερεις κατι;

Δεν σε λυπαμαι, καλα να παθεις !



Στο «κόκκινο» έχει φτάσει η τιμή του ελαιόλαδού στην Ελλάδα με τους ελαιοπαραγωγούς να καταφεύγουν σε «ακραία» μέτρα για να διαφυλάξουν την περιουσία τους.

Ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο, το ελαιόλαδο μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα «υγρός χρυσός», με την τιμή του λίτρου να ξεπερνάει τα 10 ευρώ στα σούπερ μάρκετ, και του τενεκέ από τα ελαιοτριβεία να προσεγγίζει τα 170 ευρώ, με συνέπεια να ζούμε εξωφρενικές καταστάσεις.

Η όλη κατάσταση με την κούρσα ανόδου της τιμής του ελαιόλαδου, έχει ως συνέπεια, την αύξηση των κλοπών, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, τόσο στα χωράφια, όπου σημειώνονται από επιτήδειους ιδίως τις νυχτερινές ώρες, διαδοχικές κλοπές καρπών από τα ελαιόδεντρα, όσο και με διαρρήξεις στα σπίτια, τις αποθήκες, τα καταστήματα, ακόμη και τα ουζερί ή τα καφενεία, τόσο στην επαρχία όσο και στις μεγάλες πόλεις.

Σε ότι αφορά στους ελαιώνες, διαδοχικές είναι οι κλοπές που καταγράφονται σε καθημερινή βάση, κυρίως σε περιοχές της Χαλκιδικής, της Κρήτης, της Μάνης, της Μεσσηνίας, της Βόρειας Εύβοιας της Καβάλας και όπου αλλού υπάρχουν ελαιόδεντρα με καρπό, με τους «επιτήδειους» να συγκομίζουν τόνους ελαιοκάρπου, τους οποίους στη συνέχεια μεταφέρουν σε ελαιοτριβεία, αποκομίζοντας εκατοντάδες κιλά λαδιού.

Από την πλευρά τους οι αγρότες – ελαιοπαραγωγοί, ανά την Ελλάδα, προσπαθούν με κάθε τρόπο να διασφαλίσουν το βιός τους από την κλοπή, οργανώνοντας  νυχθημερόν περιπολίες στα χωράφια τους ενώ  προχωρούν και σε ακόμη πιο δραστικές μεθόδους, θέλοντας να προλάβουν το κακό..


πηγη

Μnτσoτακn ισxυoυν αυτα;



Γιατι αν ισχυουν θελεις κρεμασμα....

Γιατι;

Γιατι εισαι προδοτης αν ισχυουν....

πηγη


Δικnγoρoς Avτωvιαδnς VS Boβoλn...

ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑ ΤΟΤΕ, BΟBΟΛH...



ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ,

ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ…

Άφησες τότε τα «σκυλιά» σου να αλυχτούν.

Είπα να μην σας «τσακίσω».

Άστον, σκέφτηκα, τον έχω υπερασπιστεί.

Δώστου μία ευκαιρία.

Ώστε άφησα …τους ψηφοφόρους να σας «τσακίσουν».

Αλλά τώρα, με αφορμή την διάσωση της κυρίας Ρένας από το ΑΤΤΙΚΟΝ, γέμισες με κρασί το ποτήρι της δικιάς σου, και αυτή άρχισε ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ να ΞΕΡΝΑΕΙ ΕΜΕΤΟ.

Να συκοφαντεί εμένα, να εξυμνεί τους δολοφόνους.

Οπότε, ναι.

ΤΩΡΑ, θα σε πάω ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Γιατί δεν είσαι μόνο «ρομαντικός».

Είσαι και συκοφάντης....

Μnνυμα Πουτιv στον φτωxο...

 















































Τα ακουτε ρε pαγιαδες, που το 20% το κανατε 41%;:::: Βίντεο...



Λέει αλnθειες...

Πονανε κάποιοι...

Και καλά τους κάνει...



Ακουστε αληθειες....



Αλnθειες...

Δυστυxώς ποvάvε...

Ακούστε όμως...

Και δεν τις λέει ένας...

πηγη



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.