Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Κiνnμα υπέρ των μoλότoφ: Αυτoς που θα έπρεπε να τιμωρnθεί εivαι αυτoς που δέxεται τηv μoλότoφ, γιατi χωρiς καμιά αμφιβoλία κάτι θα έxει κάvει....

Και μονο γι αυτα που γραφουν θα επρεπε να επεμβει ο εισαγγελεας....

Τι λεω τωρα ανεκδοτα; 

Δειτε τι γραφουν και κριση εχετε...



Είναι καταδικαστέα η πρόθεση της κυβέρνησης να μετατρέψει την ποινή για την κατοχή μολότοφ από πλημμέλημα σε κακούργημα. Παραβιάζεται το ανθρώπινο δικαίωμα στη ρίψη μολότοφ, που αποτελεί κατάκτηση της Μεταπολίτευσης. Αλλωστε, το ζητούμενο δεν είναι αν ρίχνεις μολότοφ, αλλά σε ποια μεριά βρίσκεσαι όταν πέφτει. Στη σωστή ή στη λάθος; Επειδή κάποιοι βρίσκονται στη λάθος πλευρά τι φταίνε αυτοί που ρίχνουν τις μολότοφ; Σε μια «πλέρια δημοκρατική» κοινωνία αυτός που θα έπρεπε να τιμωρηθεί είναι αυτός που δέχεται τη μολότοφ, γιατί χωρίς καμιά αμφιβολία κάτι θα έχει κάνει.

Οπως πληροφορούμαι από τα φιλικά τους έντυπα θα προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και αν χρειαστεί και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Μάλιστα, εντός των ημερών θα κυκλοφορήσει σχετικό κείμενο συμπαράστασης με τις υπογραφές προσωπικοτήτων του «χώρου».

Οι αντιδράσεις όλων αυτών για την αυστηροποίηση του Ποινικού Κώδικα, επί του συγκεκριμένου θέματος, θα ήταν γελοίες αν το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό. 

Βέβαια, όπως έχει διαπιστώσει υψηλόβαθμο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από μολότοφ δεν σκοτώθηκε κανείς, πλην βεβαίως των τεσσάρων θυμάτων της ΜΑΡΦΙΝ, κάτι που αποσιωπάται χωρίς αιδώ από τους φαν των μολότοφ. 

Δεκάδες αστυνομικοί έχουν υποστεί εγκαύματα και οι δράστες, αφού συνελήφθησαν –όσοι συνελήφθησαν– έπειτα από λίγο κυκλοφορούσαν και πάλι ελεύθεροι για να συνεχίσουν το «κοινωφελές» έργο τους. 

Είναι συνήθης η φράση των αστυνομικών «εμείς τους πιάνουμε και σε λίγο τους ξαναβρίσκουμε μπροστά μας». 

Φυσικά δεν ευθύνονται οι δικαστές γι’ αυτή την κατάσταση, καθώς κινούνται μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο που έχει θεσπίσει η νομοθετική εξουσία. Και αυτό το πλαίσιο επιχειρεί να αυστηροποιήσει –να εξορθολογίσει θα έλεγα– τώρα η κυβέρνηση.




πηγη 

Ρ.ΜcCuΙΙοugh: Πεθαivουν περισσoτεροι από τα εμβoλια παρά από τον κoρωvoϊo, κάτι σκoτεινo συμβαivει...

Δεν τα βγαλαμε απ το μυαλο μας....

Ο Δοκτωρας τα λεει....

Διαβαστε και ακουστε τον....

 


Ο Dr. Peter A McCullough σύμβουλος Καρδιολόγος και Προϊστάμενος του Τμήματος Διατροφής και Προληπτικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο William Beaumont στο Royal Oak, του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για την κατάσταση την οποία βιώνουμε παγκοσμίως λόγω του Covid-19, καθώς ισχυρίστηκε ότι στην Αυστραλία πεθαίνουν πλέον περισσότεροι από τα εμβόλια παρά από τον κορωνοϊό. 

Και μάλιστα συνέχισε τονίζοντας ότι θα ακολουθήσει η Νότια Αφρική και η Ευρώπη. Να σημειώσουμε ότι ο Αμερικανός καρδιολόγος έχει εκφράσει πολλές φορές την αντίθεση του στον μαζικό εμβολιασμό.

Όσα είπε: 

«Εάν δεν ενεργήσουμε τώρα θα γίνουμε σαν την Αυστραλία.

Η Αυστραλία έχει πολύ λίγο Covid. Τις περισσότερες ημέρες έχουν περισσότερους θανάτους μετά από εμβόλια, παρά θανάτους από Covid.

Κάτι δεν πάει καλά στην Αυστραλία!

Η Νότια Αφρική είναι η επόμενη στην σειρά. Η Ευρώπη είναι η επόμενη στη σειρά.

Έχουν απαγορεύσει τις ελευθερίες τους. Δεν μπορεί να πρόκειται για Covid σε αυτό το στάδιο. Αυτό που συμβαίνει στην Αυστραλία, δεν είναι θέμα Covid.

Είναι ένα είδος ψύχωσης, κάποιο είδος νεύρωσης, κάποιο είδος ολοκληρωτικής κατάληψης.

Κάτι πολύ σκοτεινό συμβαίνει».




















πηγη 

Η Eλλάδα τpυπάει τις λέμβoυς των λαθpoμεταvαστων και τους σκoτώvει, εiπε ο Σαλεμεvoς Σoυλταvος Ερvτoγκαv...

Ο Ερντογάν παραχώρησε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην τουρκική πρωτεύουσα, στο Προεδρικό Συγκρότημα....



Ο Ερντογκαν είπε ότι με τον Ούγγρο Πρωθυπουργό αντάλλαξαν απόψεις για διεθνή και περιφερειακά θέματα και πως στόχος τους είναι να αυξήσουν το διμερές εμπόριο από 3 δισεκατομμύρια δολάρια στα 6 δισ. δολάρια.

“Εκ μέρους του λαού μου και εμού προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Όρμπαν και την Ουγγαρία που μας προσφέρουν κάθε στιγμή την απαραίτητη στήριξη”, ανέφερε.

“Πάντα θα μνημονεύω και θα συνεχίσω να μνημονεύω την ισχυρή στήριξη που δίνουν στην ενταξιακή μας διαδικασία. Εύχομαι να συνεχιστεί και να αυξηθεί η συμβολή τους στην κατανόηση των θέσεων μας εντός της Ένωσης”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

“Είναι αχαριστία να λες ότι “το προσφυγικό πηγάζει από την Τουρκία” σε μια χώρα που φιλοξενεί περίπου 5.000.000 πρόσφυγες.”

“Αν ανοίξουμε τις πύλες δεν ξέρω τι θα πάθει η Ελλάδα. Πέρα από όλα, η Ελλάδα είναι εκείνη η χώρα η οποία τρυπάει τις λέμβους των προσφύγων στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και τους καταδικάζει στον θάνατο. Έχουμε στα χέρια μας όλα τα ντοκουμέντα”, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε και στη βάση που ιδρύουν οι ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη.

“Αυτή τη στιγμή, η ίδια η Ελλάδα έχει γίνει μια αμερικανική βάση”, σημείωσε.

Ο Βίκτορ Όρμπαν από την πλευρά του είπε ότι η ΕΕ πρέπει να παράσχει όσο το δυνατόν περισσότερη στήριξη στην Τουρκία (στο μεταναστευτικό).




πηγη 

Aυτή εivαι η Aλβαvέζα που πυρoβόλnσε τον πρώnv της...

Ο άνδρας, γιατρός-οφθαλμίατρος στο επάγγελμα, τραυματίστηκε από τις σφαίρες στην κοιλιά και στη μασχάλη και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του.



Γυναίκα έστησε καρτέρι και πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της με παλιό περίστροφο, την ώρα που έμπαιναν μαζί μέσα στο σπίτι τους, κατά την επιστροφή από το σχολείο. Το κοριτσάκι τους είναι 12 ετών.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Με θρίλερ μοιάζουν, τα όσα βλέπουν το φως, γύρω από τον πυροβολισμό του γνωστού Οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι από την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο, που όπως όλα δείχνουν είναι η γυναίκα η οποία τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Η εικαστικός και ο μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων κατά τη διάρκεια της σχέσεώς τους, είχαν αποκτήσει εκτός γάμου ένα κοριτσάκι το οποίο σταδιακά η Κλοντιάνα Τσέλο μετά απαγορεύσεις του πρώην συντρόφου της σταμάτησε να βλέπει με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο του 2016 να χάσει την όποια επαφή μαζί του.

Η ίδια σε συνέντευξη της την εποχή εκείνη στην εφημερίδα Espresso είχε αναφέρει σχετικά:

«Εστησαν ένα ολόκληρο παιχνίδι, πλήρωναν ακόμη και τους δικηγόρους που έβαζα για να βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος μου και μέχρι και σήμερα με απειλούν είτε μέσω τρίτων προσώπων είτε οι ίδιοι. Η ζωή μου σταμάτησε από τότε που πήραν το παιδί μου» λέει η εικαστικός.

Οπως περιέγραψε στη συνέντευξή της το κοριτσάκι της, καρπός της εξωσυζυγικής της σχέσης που διατηρούσε με τον γιατρό, ο οποίος ήταν και παραμένει έως σήμερα παντρεμένος, ήρθε στον κόσμο το 2009 και μεγάλωνε μαζί της για τα πρώτα επτά χρόνια της ζωή του. Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο γιατρός, αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλε για την πατρότητά της, ωστόσο το τεστ DNA επιβεβαίωσε πως ήταν ο βιολογικός πατέρας της. Εκτοτε ξεκίνησε να βλέπει το ανήλικο κοριτσάκι, ενώ στις αρχές του 2016 κατάφερε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, έχει στραφεί με μηνύσεις κατά του πατέρα του παιδιού της, οι οποίες, ωστόσο, δεν βρήκαν μέχρι στιγμής ανταπόκριση στις δικαστικές Αρχές. «Με συκοφαντούσε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, προσπαθώντας να με βγάλει τρελή» τονίζει, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για κακοποίηση του παιδιού της στο περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. «Πέντε μήνες αφού μου την πήραν, το παιδί εισήχθη σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο, αλλά ούτε εκεί με άφησαν να τη δω» λέει, αποδίδοντας το επεισόδιο σε ψυχοσωματική βία. «Το παιδί ζει αυτή τη στιγμή με δύο ανθρώπους 70 χρονών αντί να ζει με τη μητέρα του» προσθέτει. «Εχω μαραζώσει χωρίς το παιδί μου» λέει η ζωγράφος, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει σταματήσει να εργάζεται και προσπαθεί να επιβιώσει με τη βοήθεια συγγενικών προσώπων της.

«Η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με τη μικρή»

«Μάλιστα, υπήρχαν στιγμές που είχαν πιαστεί και στα χέρια» είπε, αναφερόμενη στην κόντρα των δύο άλλοτε εραστών, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2007 σε έκθεση ζωγραφικής της Κλοντιάνας Τσέλο.

Η γνωριμία με τον γιατρό και η τεράστια «περιουσία» στην Αλβανία

Εργαζόταν στο τομέα της καθαριότητας στον ίδιο εργασιακό χώρο με το με τον οφθαλμίατρο. Ανέπτυξαν ερωτική σχέση και απέκτησαν ένα κοριτσάκι 13 χρόνων σήμερα. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει τεραστία περιουσία στην Αλβανία και πως ο οφθαλμίατρος προσπαθούσε να τις «φαέι» τα λεφτά και γι’ αυτό της «άρπαξε» όπως λέει και το παιδί.

Η δράστις για τουλάχιστον μία 10ετια είχε εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα εναντίον του οφθαλμίατρου όμως οι αποφάσεις των δικαστηρίων δικαίωναν τον βιολογικό πατέρα του παιδιού χωρίς η ίδια να το αποδέχεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της οικογένείας της είχαν προσπαθήσει να την κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική κάτι που δεν είχαν καταφέρει τελικά να κάνουν.

Το τελευταίο διάστημα η γυναίκα έμενε στην Κεφαλλονιά σε φιλικό της σπίτι. Μάλιστα τηλεφωνούσε σε Μέσα Ενημέρωσης προσπαθώντας να δημοσιοποιήσει την ιστορία της με σκοπό να πιεστεί ο γιατρός για να πάρει πίσω το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιμέλεια του παιδιού είχε δοθεί με δικαστικές αποφάσεις στον πατέρα καθώς η εν λόγω κυρία είχε κριθεί ακατάλληλη.

Η συγκεκριμένη παρουσιαζόταν ως απόγονος της γνωστής οικογένειας «Παυλίδη» γεγονός που ανέφερε σε αναρτήσεις της στο Facebook αλλά και ως εικαστικός αν και παρόλο που η μοναδική της δουλειά είναι κάτι πίνακες που είχε ζωγραφίσει και τους είχε εκθέσει πριν από αρκετά χρόνια στην γκαλερί φιλικού της προσώπου.

«Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει», έγραφε στο Facebook

«Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει» γράφει κάτω από το όνομα της στη σελίδα της στο Facebook, η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, προκαλώντας ανατριχίλα σ όποιον την επισκέπτεται για πρώτη φορά, καθώς φαίνεται πως εδώ και καιρό σχεδίαζε την πράξη της.

Η εικαστικός στις αναρτήσεις της τα βάζει με όλους και με όλα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ζητάει την συμβουλή των διαδικτυακών της φίλων για όσα της συμβαίνουν:

«ΕΛΛΗΝΕΣ…..Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ . Στην θέση μου θα μπορούσε να είναι κάθε μάνα- Ελληνίδα, στην θέση της Μελίνας μου θα μπορούσε να είναι κάθε ελληνόπουλο . Η εισαγγελέας ανηλίκων πρωτοδικείων Αθηνών ( που μάλλον ή πληρωμένη ή τρελή είναι ) πράττει συναυτουργία με τους εγκληματίες στην αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου διότι κάθε φορά που απευθύνθηκα ενώπιον της ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΤΗ μου ” πουλάει ” τρέλα λέγοντας με ” δεν είναι αρμοδιότητα μου η προστασία ανηλίκων, αλλά των δικαστηρίων “

Όταν της θύμισα το άρθρο 1532 του αστικού κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής ευθύνης της για την προστασία της ζωής ανηλίκων παιδιών μας σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε μου ζήτησε να απομακρυνθώ από το γραφείο της. Τότε και εγώ της ζήτησα να απομακρυνθεί αυτή διότι ξεφτιλίζει τον εαυτό της και την θέση που η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕ . Τέτοιους εγκληματίες Εισαγγελείς έχουμε για την προστασία των παιδιών μας! Το παιδί μου από τότε έως σήμερα παραμένει στους κακοποιούς, δεν άλλαξε τίποτα. Με την συγκατάθεση της Εισαγγελέας ανηλίκων το παιδί μου που απέκτησα εκτός γάμου παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και την σύζυγο αυτού.

Τα συμπεράσματα δικά σας».



πηγη 

ΚΑΤAΓΓEΛΙΑ: Aυτός εiναι ΑNΕΜBΟΛlΑΣΤOΣ άστov να ΨOΦHΣΕΙ....Eισαγγελεας ακoυει;

Ακουει ο Εισαγγελεας;

Ή ακουει μονο οταν τρωει φαπες ο Ψυχακιας;





Δεν εiσαι εμβoλιασμεvoς δεν μπαiνεις πoυθεvα λεει αυτoς ο αvεκδιnγnτος τυπoς που το παiζει γιατρoς...



Πραγματικα ανεκδιηγητος....
Να μηνπω κατι αλλο και γινω χυδαιος....
Και σιγουρα επικινδυνος
Γιατι ενα μπολιασμενο πουλακι, μου ειπε οτι στον νοσοκομειο του ολοι οι ασθενεις ειναι μπολιασμενοι, ενω αυτος λεει τα αντιθετα....




 

Ψυxακιας: Το Aρvnτικο τεsτ το πιστευoυμε λiγο, εvω το Θετικo παρα πoλυ ! ! ! (Αυτo ειναι επιστnμn;)

Αυτος ο απιθανος τυπος ειναι καθηγητης;

Θεε μου τι αλλο μας περιμενει;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ! ! !





πηγη 

Και η πλυσn εγκεφαλoυ συvεχiζεται στα καvαλια ! ! !

Φυσικα μιλουν παντα αυτοι που λενε αυτα που τους βολευουν....

Αντιλογος δεν υπαρχει...

Δεν τολμουν κατι τετοιο.....

Καμαρωστε τους...




πηγη 

Φωvαζει ο Καθnγnτnς ! ! ! Αυτov δεν τον ακoυvε oμως, δεν λεει αυτα πoυ τους βoλευoυν....

Το Καθεστως που εχει δογμα το "ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ" φυσικα και κανει πως δεν τον ακουει....

Αφου τους χαλαει την πιατσα...

Ακουστε τον εσεις ομως και μυαλο με κριση εχετε...





Δεν τα λεμε εμεiς....Ακoυστε τoν και τα συμπεpασματα διkα σας ! ! !

Εχουν το θρασος πια και μας το λενε κακαμουτρα....

Ξεχαστε αυτα που ξερατε....

Ακουστε τον...




πηγη 

Ακoυστε τι λεει ο Zαβoς...Πιπεpιές απ το Tυμπάκι,Mετάξι στο Σουφλi,Κατiκι στο Δoμoκό. Σoυμάδα στον Aγιo Nικόλα κλπ κλπ



Ακουστε τι λεει ο Ζαβος...

Πιπεριές απ το Τυμπάκι,Μετάξι στο Σουφλί,Κατίκι στο Δομοκό.

Σουμάδα στον Άγιο Νικόλαο

Μέλι με βρώσιμο χρυσό στην Εύβοια,Πλευρώτους μανιτάρια στο Κιλκίς,Τριαντάφυλλο στη Ροδόπη,Τσακώνικη μελιτζάνα στο Λεωνιδίο.

Γιατί γελάτε κύριοι


πηγη 

MHTΡΟΠOΛIΤHΣ MOΡΦOY: KΑTΙ MEΓΑΛO EPXΕTΑΙ ΛΙΓO ΠΡΙN ΤΙΣ ΓΙOΡTEΣ... ΒΙΝΤΕΟ


 
Μας δίνετε δύναμη Άγιε πατέρα Μόρφου. Ακούστε τι λέει ο Μητροπολιτης της καρδιας μας...
 

 
 
 
 
 

Yπέκυψαv στον Eκβιασμo και μπoλιαστnκαv για να μην xασoυv την Eλευθερiα τoυς! ΒΙΝΤΕΟ

Μπεεεεεεεεεεεε!!!!

Καλή ανο(η)σία...

Άντε και τις επόμενες δόσεις στον Αγ.Πετρο!!!

 
 
 
 
 
 
 
 

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Οι μπoλιασμεvoι εiναι επικivδυvoι, μεταδiδουν τον ιo, εμβoλιαστε τους παλι, φωvαζουν τωρα oι....

Απίστευτα πράγματα λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο 1,5 χρόνο, καθώς η επιστήμη έχει μετατραπεί ως χρήσιμο εργαλείο κάποιων που θέλουν να αυξήσουν τα έσοδα των «Big Pharma»...



Γιατί πως αλλιώς μπορούν να δικαιολογηθούν τα όσα ειπώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σχετικά με την 3η δόση, τα τεστ αντισωμάτων, αλλά κυρίως με τους εμβολισμένους που νοσούν. 

Συγκεκριμένα η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης υποστήριξε ότι ένας εμβολιασμένος που μετά από ένα χρονικό διάστημα διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό θεωρείται ως ανεμβολίαστος και για το λόγο αυτό θα πρέπει να κάνει και πάλι μία δόση εμβολίου.

πηγη 

Αλλα δεν ειναι μονο αυτη που φωναζει για τους μπολιασμενους.....

Ακουστε...


πηγη 

Ρε Ακαταδιωτοι, μπορειτε να απαντησετε; Την ιδια απορια εχω κι εγω....

Πραγματικα...

Την ιδια απορια εχω...

Και ξερω θα κανετε πως δεν ακουτε....

Ειστε απ αυτους που τους φτυνουν και λενε ψιχαλιζει...




πηγη 

Για ακoυστε αυτα πoυ δεν δεiχνουν στα καvαλια....

Εμεις τι να πουμε;

Απλως σας δειχνουμε, αυτα που δεν θελουν να σας δειξουν τα καναλια....





Μovο, οτι ερxoνται κpεμαλες για τους Αvεμβoλiαστoυς δεν μας εiπαν ακoμn ! ! ! Aκoυστε τους, εxoυν πλακα...

Ειλικρινα εγιναν γελοιοι...

Προσπαθουν διαδιδοντας ψευδεις ειδησεις, να τρομοκρατησουν τον κοσμο για να εμβολιασθει...

Δειτε τι λενε, που φυσικα δεν ισχυουν...







Pε απατεωvες, πoτε οι ΜEΘ nταv αδειες; Γιατi διαδiδετε ΨEYΔΕlΣ ΕlΔHΣΕlΣ;

 













Ποτε ρε ρεμαλια ηταν αδειες οι ΜΕΘ;

Ποτε ρε αλητες δεν υπηρχαν ρατζα στους διαδρομους;

Ποτε ρε απατεωνες δεν γινονταν της κακομοιρας στα νοσοκομεια που ειχαν εφημερια;

Δειτε για να καταλαβετε πως προσπαθουν να σας δουλεψουν φιλοι μου....















Ο Ψυχακιας ομολογει: ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΚΟΣΜΟΣ.....



Ακουστε τον...

Απο μωρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια....



Dr.Davιd Martιn...Mιλάει αvαλυτιkά για όλn τη "Κoρωvοσυvωμοσiα" και το πώς φτάσαμε ως εδώ ! ! !

Ακουστε τον...

Εμεις τι να πουμε;

Αυτος ειναι ο δοκτωρας...




πηγη 

Δnμοσιoγράφoι σε απoστoλή...Σε μια σoβαρή xώρα θα είxαν απελαθεi με συvoπτικές διαδικασiες για πρoπαγάvδα και Κατασκoπεiα ! ! !

Το επεισόδιο που σημειώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Ολλανδέζα δημοσιογράφο, Ινγκερμπορκ Μπένγκελ δεν είναι τυχαίο...



Θεωρούμε ότι ήταν μια πολύ καλή θεατρική παράσταση ώστε να φανεί μια “δυναμική απάντηση “σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ο λόγος προφανής γατί τα εκλογικά ποσοστά της ΝΔ σε συντηρητικούς ψηφοφόρους έχουν φθίνουσα πορεία.

Μην ξεχνάμε ότι ο σημερινός σύμβουλος του πρωθυπουργού είναι ο Stan Greenberg.

Ο Γκρινμπερκ έχει διατελέσει σύμβουλος προέδρων όπως ο Κλίντον, Νέλσον Μαντέλα, Τόνι Μπλερ.

Θέλουμε να τονίσουμε πως ιστορικά, οι Βρετανοί, οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί είναι φιλοτουρκικοί.

Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε,  είναι να δούμε ποια πραγματικά είναι η Ινγκερμπορκ Μπένγκελ και ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος της, στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη με το μανδύα της δημοσιογραφίας επί χρόνια σπείρει ύβρις ενάντια στην Ελλάδα λέγοντας ότι οι  κάτοικοι της είναι ξενοφοβικοί και ρατσιστές.

Εδώ θα σταθούμε στον βρώμικο ρόλο που έπαιξε ενάντια στον Σερβικό λαό αλλά και στους Έλληνες που βρέθηκαν στο πλευρό των Σέρβων κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Την ώρα που όλο το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε και δολοφονούσε αθώους Σέρβους αυτή προπαγάνδιζε υπέρ της σφαγής αυτής.

Δεν ξεχνάμε “κυρία” μου την αισχρή προπαγάνδα εναντίον ενός λαού που πολέμαγε για να υπερασπιστεί την πατρίδα του έναντι στο ΝΑΤΟ.

Δεν ξεχνάμε την προπαγάνδα σας ότι ήρωες Έλληνες εθελοντές που βρέθηκαν στον πλευρό των ορθοδόξων Σέρβων ήταν εγκληματίες πολέμου.

Για εμάς η αποστολή σας είναι γνωστή από το 1990 και τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

Λέγοντας εσκεμμένα ψεύδη για τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα και αποκαλούσατε σφαγέα, των ήρωα στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς αλλά και την Ελληνική Εθελοντική φρουρά.

Σήμερα η αποστολή σας “κυρία” Ινγκερμπορκ στην Ελλάδα είναι η διάλυση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας όπως κάνατε και στην Σερβία.

Μισείτε τους λαούς μας γιατί έχουν ήθη και έθιμα και πιστεύουν τον τριαδικό Θεό και την ορθοδοξία.

Δε θέλετε έθνη κράτη αλλά πολυφυλετικά εργοστάσια χωρίς αξίες, για να τα διαχειρίζεται εύκολα το μεγάλο αφεντικό σας.

Η αποστολή κάθε καλού πράκτορα  είναι η αποδόμηση των δομών εκ τον έσω της χώρας ακόμα και με σπορά ψευδών ειδήσεων.

Η αποδόμηση μια χώρας έχει τρία στάδια: 1) Ξεκινά  από τον τα ΜΜΕ για  δείξει στη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα σκοτώνει και πιέζει τους μετανάστες.

2) Έρχεται η  σύγκρουση εθνοτικών ομάδων  με τον γηγενή λαό, λόγο θρησκευτικών πεποιθήσεων.Η σύγκρουση μπορεί να είναι και ένοπλη.

3) Επέμβαση της διεθνούς κοινότητας και του ΝΑΤΟ η του Ευρω-στρατού για την ειρήνη στην περιοχή.

Το σχέδιο εφαρμόστηκε και πέτυχε εφήμερα, με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και του Κοσσυφοπεδίου.

Μην ξεχνάτε Έλληνες  τη Θράκη μας αλλά και την Ήπειρο μας που οι “εταίροι” μας και οι Τούρκοι τις θέλουν ανεξάρτητες ζώνες.

Σε μια σοβαρή χώρα θα είχατε απελαθεί με συνοπτικές διαδικασίες για προπαγάνδα και Κατασκοπεία.


πηγη 

Πρεπει να το δoυν oλοι οι Eλλnvες!!!!!

Δειτε το και πολλα θα καταλαβετε....





Πατε καλα ρε; Yπαρxουν Eλληvες που πειvαvε και θα τους βαλετε να πλnρωσoυν τεsτ, για να μπoυν σε Σoυπερ Μαρkετ;



Ειστε με τα καλα σας ρε φασισταρια του Καθεστωτος των Μητσοτακηδων; 

Θα τολμησετε να στερησετε το φαγητο απο ανθρωπους, που εσεις τους καταντησατε φτωχους;

Επειδη, δεν εδειξαν την υποταγη που ονειρευοσασταν;

Επειδη, δεν εγιναν πειραματοζωα, για να τα οικονομησετε εσεις και τα σογια σας;

Kαι θα μπαινουν ελευθερα οι λαθρομεταναστες-εισβολεις;

Και γιατι να κανουν τεστ οι ανεμβολιαστοι; 

Αφου και οι μπολιασμενοι κολλουν, νοσουν, μεταδιδουν και πεθαινουν...

Ολες οι ΜΕΘ απο μπολιασμενους ειναι γεματες οχι απο ανεμβολιαστους οπως λενε οι τηλεπαπαγαλοι σας....

Υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες ρε λαμογια...

Τολμηστε κατι τετοιο, τολμηστε να απαγορευσετε την εισοδο στα Σουπερ μαρκετ και θαστε υπευθυνοι για οτι συμβει....

Οχι οτι μεχρι τωρα, δεν ειστε υπευθυνοι για την καταντια της Ελλαδος...

Εφθασε το κοκκαλο στο μαχαιρι ρε ρεμαλια προσεξτε καλα ! ! !


AλιBιzάτos: “Oι AvεμBoλiαστoι να απoλύovται και να κλεivovται στα σπiτια τους”


Kλειστον σε κανενα Ψυxιατρεio τον παππου ειναι Eπικiνδυvoς!

 Ο πρώην Πασόκος Ν. Αλιβιζάτος αλλάζει αφεντικά αλλά όχι …δουλειά: «Να μην βρίσκουν εργασία οι ανεμβολίαστοι»

«Στον ιδιωτικό τομέα να επιτρέπονται προσλήψεις μόνο εμβολιασμένων. Επιπλέον, θα μπορούσαν να αποκλείονται οι προαγωγές ανεμβολίαστων υπαλλήλων». Τάδε έφη (και άλλα πολλά) ο Συνταγματολόγος και άνθρωπος του Σημίτη, Νίκος Αλιβιζάτος, που τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, και ζήτησε να απολυθούν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι, να τους επιβληθούν πρόστιμα και να τους απαγορευθούν οι μετακινήσεις.

Τι ξέρει αλήθεια από εμβόλια ο νομικός και παλιός ΠασόκοςΑλιβιζάτος για να «εισηγείται» τέτοια μέτρα;

Οι προσλήψεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα αλλά και στον ιδιωτικό είναι κίνητρο για τον εν λόγω. «Εμβολιάζεσαι για να βρεις δουλειά, αλλιώς δεν βρίσκεις» πρότεινε μεταξύ άλλων, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να δράσει: «Δίπλα στον Πρωθυπουργό είναι ένας πολύ δόκιμος συνταγματολόγος, ο κ. Γεραπετρίτης, και ελπίζω να μην έχει ξεχάσει το συνταγματικό του» διευκρίνισε, προτείνοντας ουσιαστικά τον ακραίο περιορισμό και την απόλυτη περιθωριοποίηση των ανεμβολίαστων και ως μοναδικό κίνητρο την απόλυση.

Δεν μάς κάνει εντύπωση, όμως, η συμπεριφορά του, αφού με την ίδια αστειότητα πορεύτηκε ο Αλιβιζάτος όλααυτά τα χρόνια. Παλαιότερα άλλωστε, έβγαζε συνταγματικές ερμηνείες κατά παραγγελία του ΠΑΣΟΚ. Αυτή ήταν τελικά η «δουλειά του»… Να «ξεπλένει». Πρώτα το ΠΑΣΟΚ και τώρα τα άλλα του «αφεντικά». Η φαμίλια των Νεοκορλεονέζι.

 

 

Πηγή 


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ΠANΩ ΑΠ ΤΟ 75% ΣΤO CDC ΕΙNΑΙ ΑNΕΜΒOΛlΑΣΤΟΙ...

Απιστευτο εεε;

Αληθινο ομως....

Δειτε το βιντεο και κριση εχετε...




πηγη 

Οι ΝAZΙ ξαvαγυpισαν ! ! ! Eισαγγελικn παpέμβασn για την αφαiρεσn της γοvικής μέpιμνας-επιμέλειας, επειδn διαφωvούν με τα μέτpα...

Αφαίρεση της γονικής μέριμνας-επιμέλειας των ανήλικων τέκνων τους είναι δυνατόν να βρεθούν αντιμέτωποι οι γονείς από την Αλιστράτη Σερρών, που αρνούνται να στείλουν τα τέσσερα παιδιά τους στο σχολείο, επειδή διαφωνούν με τα μέτρα προστασίας των self test και της μάσκας που είναι υποχρεωτικά για την παρακολούθηση των μαθημάτων...



Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές που παρακολουθούν την υπόθεση, το παραπάνω μέτρο μπορεί να διαταχθεί σε περίπτωση που διαπιστωθεί σοβαρή παράβαση ή αδυναμία των γονιών να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους και επιπλέον διακριβωθεί ότι επίκειται κίνδυνος για τη σωματική ή ψυχική υγεία των τέκνων. 

Γι’ αυτόν τον λόγο, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών έδωσε εντολή να διεξαχθεί κοινωνική έρευνα στην οικία της οικογένειας προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, υπό τις οποίες ασκείται η μέριμνα/επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς.

Η έρευνα ανατέθηκε σε δημόσια κοινωνική υπηρεσία με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος και τα συμπεράσματά της θα προσκομιστούν στην Εισαγγελία για να αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η εισαγγελική Αρχή μπορεί να αποφασίσει κάθε πρόσφορο κατά την κρίση της μέτρο, σημειώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι ίδιες εισαγγελικές πηγές, και προσθέτουν ότι δεν αποκλείεται να ερευνηθούν και τυχόν ποινικές ευθύνες εις βάρος των γονιών.

Η υπόθεση είδε το προηγούμενο 24ωρο το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Σερρών. Όπως έγινε γνωστό, τα τέσσερα ανήλικα παιδιά, που φοιτούν σε διάφορες βαθμίδες εκπαίδευσης, δεν προσέρχονται στα μαθήματά τους από την αρχή του σχολικού έτους, καθώς οι γονείς τους διαφωνούν με τα μέτρα στα σχολεία.

Ο 37χρονος πατέρας θεωρεί ότι παραβιάζονται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ για τη χρήσης μάσκας δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Άλλωστε όταν τα παιδιά φοράνε μάσκες στερούνται οξυγόνου».

Γι’ αυτό τον λόγο, όπως υποστήριξε, έχει προχωρήσει και σε μηνύσεις κατά της σχολικής κοινότητας. Τα τέσσερα αδέλφια, μαθητές δύο του Δημοτικού και δύο του Γυμνασίου, στην Αλιστράτη Σερρών δεν έχουν πάει σχολείο από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα.

Η μητέρα των παιδιών, Χριστίνα Καρακούση, σε δηλώσεις της στο newsbomb.gr εμφανίστηκε αποφασισμένη να μην στείλει τα παιδιά της στο σχολείο μέχρι τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί κατά του κορωνοϊού να καταργηθούν.

«Από πέρσι ήμουν αρνητική με αυτά τα μέτρα. Δεν συναινώ σε καμία ιατρική πράξη ούτε όσον αφορά σε εμένα, ούτε όσον αφορά στα παιδιά μου. Ούτε self test, ούτε μάσκες. Ερχόντουσαν τα παιδιά σπίτι και ήταν γεμάτα σπυράκια από τις μάσκες. Δεν το άντεχαν άλλο αυτό. Με αυτά τα μέτρα παραβιάζεται το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα» ανέφερε.

Στη συνέχεια η κυρία Καρακούση σημείωσε πως έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος διευθυντών και καθηγητών για αυτή την κατάσταση προσθέτοντας πως έχει απευθυνθεί και στον εισαγγελέα.

«Ένας από τους καθηγητές έκανε επίθεση σε ένα από τα παιδιά μου και είπε ότι αν δεν φορέσεις μάσκα οι γονείς σου θα καταλήξουν φυλακή.

 Έχουν ήδη μηνυθεί διευθυντές και καθηγητές και έχω κάνει καταγγελία και στον εισαγγελέα. Μιλάμε για παραβίαση του Συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει κορωνοϊό.

 Υπάρχει αλλά δεν είναι αυτό που λένε, είναι μία γρίπη, γι’ αυτό είμαι και κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού»



πηγη 

Θελει ή δεν θελει ξυpισμα αυτoς που το παιζει Μnτpοπoλiτης; Ειναι δυvατoν να μιλαει ετσι;

Τι αλλο θα κανουν;

Μεχρι και παπαδες εβαλαν στο παιχνιδι....

Αν μπορει αυτος να θεωρηθει παπας....

Ακουστε τον...




πηγη 

Βαλτωσαν οι εμβoλιασμoι και να εμβoλιασoυν οσoυς vοσnσαν επιxειρoυν τωρα για να ξεστoκαρουν....

Ξαναβγαλαν στην επιφανεια τον ψαλτη....

Ανελαβε εκ νεου να τρομοκρατησει τον κοσμο....



Κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο ψαλτης στο 34ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας, και ευθαρσώς είπε πως ακόμα και όσοι έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό, θα πρέπει να εμβολιαστούν καθώς... θα ξανακολλήσουν! 

Σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους πολίτες ο Σ.Τσιόδρας υποστήριξε πως ο κορωνοϊός θα προτιμήσει αυτόν που έχει νοσήσει και αυτός είναι ο λόγος που ο πρώην ασθενής θα πρέπει να κάνει άμεσα το εμβόλιο.

Με πρόσφατο παράδειγμα τον 49χρονο στην Κρήτη που παρότι είχε λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, υπέστη πνευμονική εμβολή και κατέληξε, είναι αστείο πως με 8.000 κρούσματα ανά ημέρα οι ειδικοί δεν εστιάζονται στην αιτία, αλλά στο εμβόλιο που και να το κάνεις πάλι κινδυνεύεις να κολλήσεις συν το γεγονός ότι όπως ομολόγησε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας Τάκης Παναγιωτόπουλος το πρόβλημα είναι οι εμβολιασμένοι που έκαναν λάθος. Νόμισαν ότι τελείωσαν με τον κορωνοϊό!

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Τ. Παναγιωτόπουλος :

«Δυστυχώς δόθηκε η αίσθηση με τα μέτρα που λήφθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου ότι περίπου τελειώνουμε με τον κορωνοϊό και πάντως ότι τελειώνουν με αυτόν οι εμβολιασμένοι. Αυτό δεν είναι σωστό, η πανδημία αφορά όλους μας. Δυστυχώς φοβάμαι ότι οι εμβολιασμένοι παίρνοντας αυτό το μήνυμα, προφυλάσσονται λιγότερο».

Οι εμβολιασμένοι μέσα στην άγνοιά τους και την απόκρυψη από την κυβέρνηση ότι μολύνονται και μολύνουν, δεν έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή με αποτέλεσμα να προκαλέσουν «σφαγή» στους ανεμβολίαστους, αλλά και στους εμβολιασμένους!

Ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ακόμη ότι όσο περνάει ο καιρός από τον εμβολιασμό αυξάνει η πιθανότητα να μολυνθεί κάνεις αλλά και να νοσήσει και ότι νοσούν σοβαρά συνήθως αυτοί που έχουν υποκείμενα νοσήματα και είναι σε μεγάλες ηλικίες.

Η περίπτωση της επαναλοίμωξης

Επισήμανε δε, ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνει εμβόλιο κάποιος που έχει ιστορικό νόσου και πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι αυτός ο ιός, σε σχέση με όλους τους άλλους κορωνοϊούς και τους κορωνοϊούς του κρυολογήματος, έχει τη δυνατότητα να προκαλεί επαναλοίμωξη, ιδιαίτερα σε ενδημικές καταστάσεις και τον χειμώνα- και φέτος βέβαια. Αυτή η πιθανότητα να μολυνθεί ξανά κάποιος που έχει περάσει τη λοίμωξη αυξάνει γύρω στους τρεις μήνες μετά τον υψηλότερο τίτλο αντισωμάτων και βέβαια μέχρι τους 16 μήνες, ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που έχουν περάσει τον ιό ξανακολλούν».

Τι ισχύει για τα παιδιά 5 έως 11 ετών

Σε ό,τι αφορά των εμβολιασμό των μικρότερων παιδιών, ανέφερε ότι στην Αμερική παρουσιάστηκαν μοντέλα του FDA και του CDC σύμφωνα με τα οποία τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών που εμβολιάζονται έχουν λιγότερες πιθανότητες περιπτώσεων λοίμωξης, νόσου και λιγότερες νοσηλείες, και δόθηκαν οδηγίες για τον εμβολιασμό αυτών των ηλικιών.

Στην Ευρώπη, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων άρχισε στις 18/10 το review για το εμβόλιο της Pfizer και προχτές για το εμβόλιο της Moderna, και σε δύο μήνες θα έχει αποφασίσει για τη χορήγησή του σε παιδιά 5-11 ετών.

Το εμβόλιο της γρίπης και ο κορωνοϊός

Ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ότι τον χειμώνα αυτό θα υπάρξουν αλληλεπιδράσεις με άλλους ιούς και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνει το εμβόλιο της γρίπης μέσα στο Νοέμβριο. Όσον αφορά τα νέα φάρμακα σημείωσε ότι ήδη εγκρίθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο την τελευταία εβδομάδα και γίνονται διακρατικές συμφωνίες για τη χρήση τους. Πρόσθεσε δε ότι μπορεί να είναι ακριβά αλλά είναι λιγότερο ακριβά από άλλα θεραπευτικά σχήματα που προωθούνται και ότι αν χορηγηθούν τις πρώτες μέρες, υπάρχει μείωση των νοσηλειών κατά 50%.

Προέβλεψε ότι η εξέλιξη του ιού θα επηρεάσει βραχυπρόσθεσμα το τι θα γίνει. «Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε παραλλαγές για σοβαρή νόσο και θάνατο να διαφεύγουν. Παρόλα αυτά μειώνεται η ανοσία και αυτό είναι σημαντικό και νομίζω πως θα οδηγήσει τελικά τις περισσότερες χώρες στην υιοθέτηση μιας τρίτης δόσης ως προστασία όχι μόνο από τη φυσική λοίμωξη -νομίζω είναι αδύνατο να πετύχει κανείς την κατάργηση της μετάδοσης- όσο από τη σοβαρή νόσο και τον θάνατο», είπε. 

Παράλληλα, συνέστησε την τήρηση μέτρων, όπως η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, η υγιεινή των χεριών και ο αυξημένος έλεγχος με τεστ που μαζί με τον εμβολιασμό θα βοηθήσουν να περάσουμε έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, όπου σύμφωνα με τις προβλέψεις του ευρωπαϊκό CDC θα υπάρχουν μεγάλα κύματα.



πηγη 

Ακουστε τι λεει ο Αρχιατρος, ο Συνταγματαρχης....Μην ακουτε μονο τηλεπαπαγαλους και λοιπους ψευτογιατρους ! ! !

 





πηγη 

ΤΥXΑΙΟ; Συvελήφθn στη Pώμn ο ιδρυτnς της Fοrza Nuοva και επικεφαλnς του AΡF, με αφoρμή τα επεισoδια κατά του πιστoπoιητικoύ εμβoλιασμoύ...

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο....

Εθνικιστης ειναι.....

Χαλαει τα σχεδια της ΝΤΠ....



Συνελήφθη λοιπον στη Ρώμη ο ιδρυτής της Forza Nuova και επικεφαλής του APF , Roberto Fiore, με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα πλαίσια διαδήλωσης κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού. 

Μαζί με τον Fiore, συνελήφθησαν και άλλα μέλη της Forza Nuova τα οποία συμμετείχαν στη μαζική αυτή διαδήλωση. 

Ταυτόχρονα, φαίνεται να έχουν κινηθεί ήδη διαδικασίες για να τεθεί εκτός νόμου η Forza Nuova. 

Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της Forza Nuova, “Ο λαός δεν έχει παρά να υπερασπιστεί τα δόντια και τα νύχια την ελευθερία του και σίγουρα το φοβισμένο σύστημα δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει με τη σύλληψη ορισμένων ηγετών μας. 

Ούτε η διάλυση της Forza Nuova θα μπορούσε να ανατρέψει την πορεία αυτού που συμβαίνει και θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. 

Η βία προέρχεται από την εξουσία, ο λαός υπερασπίζεται τον εαυτό του γιατί έχει καθήκον να αντισταθεί. Μήνες ειρηνικών συγκεντρώσεων στις πλατείες δεν έχουν σταματήσει την επιταχυνόμενη εφαρμογή του Great Reset. 

Τώρα η μουσική έχει αλλάξει και ο μαέστρος και ο συνθέτης είναι απλώς οι άνθρωποι που αγωνίζονται. 

Από αύριο, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και μέχρι να αποσυρθεί οριστικά το πιστοποιητικό εμβολιασμού, η λαϊκή επανάσταση δεν θα σταματήσει την πορεία της, με ή χωρίς εμάς”.

πηγη 

Καvακnς για Πoρτoσαλτε: Η συvαισθnματική σου vοnμοσύvη βρiσκεται υπό του μhδενός ! ! ! (Aδικo εχει;)

Δεν θα γραψω τιποτε , γιατι αν γραψω θα γινω πολυ χυδαιος....

Ακουστε και κρινετε...





Πoιες παρεvεργειες; Που τις εiδατε; Ποιoς σας το εiπε; Για δεiτε το βivτεο.....

Ποιος λεει ψευδεις ειδησεις;

Εμεις; 

Ή οι καλοπληρωμενοι τηλεπαπαγαλοι; 

Μυαλο και κριση εχετε....

Δειτε το βιντεο...




πηγη 

Eλλnvικο φαρμακo κατα του κoρωvαιου και ...φριkαρει και τσιρoκoπαει η Παγωvα ! ! !

Χαλαει την πιατσα στους χαραμοφαηδες...

Και του βαζουν εμποδια....

Γιατι;

Γιατι τους βγαζει αχρηστα τα ψευτοεμβολια τους....

Ακουστε...


Ή δnμoσιoγράφoς που μάλωσε ο Κoύλnς και ή αδελφn του, εiναι στην iδια ΜKΟ ! ! ! ! (Άλλo εvα στnμένο για να το παiξει πατριώτnς ο Κoύλnς)...

Εντελώς στημένο το περιστατικό για να φανεί ό Κούλης σαν πατριώτης!!!

Ή κυρία και ή αδελφή του Κούλη είναι στην ίδια ΜΚΟ!

Ή κυρία έκανε ψευδείς δηλώσεις και προπαγάνδα κατά της Ελλάδας!!

Κατηγορίες προς τά σώματα ασφαλείας που κάνουν τή δουλειά τούς φυλάσσοντας τά σύνορα της χώρας όπως οφείλουν!!

Έπρεπε άμεσα να τή συλλάβουν και να την οδηγήσουν στην δικαιοσύνη!!

Ένας πρωθυπουργός κατώτερος τόν περιστάσεων!!!

Ioannis Sifakakis



Διαβαστε λοιπον τι παιζει μαζι της απο παλια...

Η 61χρονη Ingeborg Beugel συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές επειδή φιλοξενούσε στο σπίτι της έναν 23χρονο Αφγανό που έχει αιτηθεί άσυλο.

Η Ολλανδή δημοσιογράφος ζει στη χώρα και συγκεκριμένα στην Ύδρα περίπου 40χρόνια. Η 61χρονη εργάζεται ως ανταποκρίτρια πολλών ολλανδικών ΜΜΕ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Guardian», κατηγορείται για διευκόλυνση παράνομης διαμονής αλλοδαπού στη χώρα.

Αν καταδικαστεί η δημοσιογράφος κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης εώς ενός έτους και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη βρετανική εφημερίδα, κάποιος κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία και ειδοποίησε για την παρουσία του 23χρονου Fridoon από το Αφγανιστάν.

Το αίτημα του νεαρού για άσυλο είχε απορριφθεί και ο ίδιος είχε καταθέσει προσφυγή κατά της αρνητικής απόφασης.

«Κάποιοι εξαγριωμένοι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, λέγοντας ότι είχα "ύποπτη" σχέση με έναν παράνομο μετανάστη στο σπίτι μου», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με την αντιμετώπιση των Αρχών προς το πρόσωπό της. «Με κράτησαν σαν να ήμουν κάποιου είδους επικίνδυνος τρομοκράτη. Δεν με άφησαν ούτε να πάω σπίτι για να πάρω τα χάπια και το αποσμητικό μου», πρόσθεσε.

«Δεν ήταν μυστικό ότι έμενε μαζί μου, τον φροντίζω και πληρώνω τον δικηγόρο του»

Η Ολλανδή δημοσιογράφος και ο Αφγανός πέρασαν το βράδυ στο ΑΤ Ύδρας και στη συνέχεα μεταφέρθηκαν στην Αθήνα. Σύμφωνα με την 61χρονη, δεν ήταν μυστικό ότι ο 23χρονος έμενε μαζί της όλο αυτό το διάστημα.

«Το όλο θέμα ότι "κρυβόμασταν" είναι γελοίο. Υπάρχουν επιστολές από το δικαστήριο με ημερομηνίες από τον Ιανουάριο του 2020, όπου αναφέρεται ότι τον φροντίζω και πληρώνω για τον δικηγόρο του, αλλά και για μαθήματα Ελληνικών», ήταν τα λόγια της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το αίτημά του είχε απορριφθεί λόγω μεταφραστικών προβλημάτων στη συνέντευξή του.

«Δεν έχει καταφέρει να κλείσει ραντεβού με την ελληνική Υπηρεσία Ασύλου. Καλεί εδώ και μήνες και δεν έχει πάρει απάντηση».

Η Buegel και ο Fridoon αφέθηκαν ελεύθεροι και για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, μετά την αναβολή μέχρι τον Οκτώβριο λόγω Covid.

πηγη

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ μαγαζάτορα που εξυπηρέτησε ανεμβολίαστο πελάτη ! ! ! (Αναβαθμιστηκαν οι ρουφιανοι απο το Καθεστως)

Αυτη ειναι η Ελλαδα των Κουληδων σημερα....



Βαρύ πρόστιμο 5.000 ευρώ και σύλληψη της ιδιοκτήτριας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο-εστιατόριο), με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού, επιβλήθηκε χθες βράδυ σε χωριό των Καλαβρύτων.

Τον «κάρφωσε» συγχωριανός του

Το περιστατικό, σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, σε χωρίο των Καλαβρύτων έπειτα από καταγγελία που έκανε πολίτης στο Α.Τ. Καλαβρύτων.

Μάλιστα ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων παρέπεμψε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ σε περιοχή των Καλαβρύτων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτρια κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίσθηκε στο εσωτερικό του καταστήματος ένας πελάτης, που στερούνταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματός της, ενώ στον πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.



Πηγη 

Θα πας Φυλακή Eυαγγελατε....BINTEO

Mπράβo σου ρε λεβεvτoπαιδo! Mια χαρα τον στoλισες τον Eισαγγελατo!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ήρθε σε αντιπαράθεση on air με πατέρα στις Σέρρες, που δεν στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο εδώ και δύο χρόνια.

Ο Θεόδωρος Καρακούσης υποστήριξε ότι στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο, ωστόσο οι καθηγητές δεν τα δέχονται και τα επιβάλλουν σε “βασανισμό” με τη μάσκα και τα self test, “χωρίς τη συγκατάθεσή τους”. Πρόσθεσε επίσης ότι ότι καταπατώνται θεμελιώδη δικαιώματα και προειδοποίησε τον δημοσιογράφο ότι κινδυνεύει και αυτός να μηνυθεί γιατί δεν λέει την “αντίθετη άποψη” και “διασπείρει ψευδείς ειδήσεις”.
Στηn συνέχεια, ο κ. Καρακούσης επιτέθηκε στον δημοσιογράφο επειδή δεν φοράει μάσκα στο στούντιο. “Μήπως πρέπει να κλείσει το κανάλι σας; Μήπως να βάλουν και εσάς φυλακή;” αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος.

Τότε ο Νίκος Ευαγγελάτος τού εξήγησε ότι δεν φοράει μάσκα γιατί διατηρεί απόσταση δύο μέτρων με τους δημοσιογράφος στο στούντιο και επειδή έχει εμβολιαστεί πλήρως και στην συνέχεια του έδειξε τη μάσκα που φορά τις υπόλοιπες ώρες, που δεν βρίσκεται στο στούντιο.

Δείτε από το 3ο λεπτό:

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Βρnκε τον δασκαλo της η Τατιαvα ! ! ! Mπραβo ρε λεβεvτη...

 

Δεν ξερει τι να πει....

Αναμασα τα ιδια και τα ιδια....

Τι να πει αλλωστε;

Ακουστε....





Xiλιες φoρες πρoτιμω να βρiσκoμαι στην φυλακn παρα να γiνω σας εσας...Mnτσoτακn ακoυς; ΑΚOΥΩ να λες ! ! !

 
























Αδικο εχει;

Οχι φυσικα.....

Και ξερουμε πως αυτα που λεει, τα εννοει ο Γιανναρος....

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.