Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Βουλιαξε καποτε η Σοβιετικη Ενωση απ την οικονομια κι ο Σαλεμενος νομιζει οτι αυτος θα γλυτωσει....

Τον λεω παντα Σαλεμενο....
Και οχι χωρις λογο...
Διαβαστε τι τον περιμενει κι αυτος τον χαβα του.....






Σε οικονομικό Αρμαγεδών οδηγείται πλέον η Τουρκία λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες εκλογές, και αυτό αποτυπώνεται στους ειδικούς δείκτες της παγκόσμιας οικονομίας.H επίμονη κόντρα του Ταγίπ Ερντογάν με την κεντρική τράπεζα της Τουρκίας και η πρόσφατη υποβάθμιση του αξιόχρεου της γειτονικής χώρας έχουν θέσει σε κλοιό πιέσεων το τουρκικό νόμισμα.

Δεν αποκλείεται οι πιέσεις στο τουρκικό νόμισμα να ενταθούν το προσεχές διάστημα, με τις γεωπολιτικές εξελίξεις να διαδραματίζουν και αυτές το ρόλο τους. Το «ναδίρ» στις σχέσεις της Τουρκίας τόσο με τις ΗΠΑ όσο και με την Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχει αντίκτυπο και στην οικονομία, προειδοποιούν οι ειδικοί.

Ο  πιστωτικός κίνδυνος της Τουρκίας, ή CDS  αυξάνεται οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια την χώρα στην ολική οικονομική καταστροφή, και τον εσωτερικό εμφύλιο όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στην ιστοσελίδα μας.

Τα τουρκικά  πενταετή credit default swaps (CDS) αυξήθηκαν κατά 15 μονάδες βάσης (bps) και έφτασαν στις 338 μονάδες βάσης, το υψηλότερο επίπεδο εδώ και 2,5 χρόνια.

Η Τουρκία, η  Νότια Αφρική, μαζί με την Ουκρανία, την Αργεντινή και τη Βραζιλία, αποτελούν τις πιο επικίνδυνες οικονομίες στον...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Πουλανε και την Ηπειρο, Ελληνες εγερθειτε !

Αυτη η κυβερνηση μπηκε με εναν σκοπο.....
Να δωσει οσα δεν μπορεσαν τοσα χρονια να απρουν οι εχθροι μας....
Διαβαστε γιατι.....





Σημεία της συμφωνίας που κυοφορείται μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, αποκαλύπτουν τα «Νέα» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, υπό τον τίτλο «εξισώνουν την Βόρειο Ήπειρο με την Τσαμουριά». Τα σημεία συμφωνίας παραμένουν «επτασφράγιστο μυστικό» ωστόσο η Αλβανική κυβέρνηση, υπό τις έντονες πιέσεις που ασκούνται στο εσωτερικό της χώρας, δεν δείχνει να βιάζεται και να συμμερίζεται την σπουδή του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών για την άμεση υπογραφή της συμφωνίας.

Η συμφωνία, όπως αναφέρουν τα Νέα σε άρθρο που υπογράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος, επικεντρώνεται σε τρία σημεία κι αυτό που για πρώτη φορά γίνεται γνωστό είναι η «εξίσωση» Βορείου Ηπείρου και Τσαμουριάς.

Ελλάδα και Αλβανία θέλουν να προχωρήσουν και επίσημα στην εγκατάλειψη των γεωγραφικών όρων, πιστεύοντας ότι έτσι θα κλείσουν οι όποιες διεκδικήσεις, παρά το γεγονός ότι ουδέποτε η Ελλάδα έθεσε θέμα γεωγραφικών διεκδικήσεων.

Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που μπαίνουν στο ίδιο καλάθι οι ανιστόρητες διεκδικήσεις διαφόρων Αλβανικών κυβερνήσεων και...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Ρε σεις, απο που θα φυγετε; Ξυπνησατε τον Ελληνα ! Ξεσηκωμος σε ολη την Ελλαδα ! Νομιζατε οτι θα ξεπουλησετε την Μακεδονια, αλλαξτε χωρα τωρα να σωθειτε.......

Δεν σας λυπαμε καθολου....
Το ποταμι φουσκωσε και πισω δεν γυριζει....
Το ενα συλλαλητηριο διαδεχεται το αλλο σε ολη την Ελλαδα.....
Υποραψατε το τελος σας και την δικογραφια σας στις Πρεσπες ! ! !





 Οργή σε όλη την Ελλάδα κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λόγω της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας με τους βουλευτές τους να μην μπορούν να σταθούν πουθενά και να αποδοκιμάζονται ή να απειλούνται με ξυλοδαρμό παντού.

Τελευταίο περιστατικό σε βάρος τον βουλευτή Καβάλας Γιώργο Παπαφιλίππου, όπου όταν οι πολίτες της πόλης αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο κέντρο της πόλης τον προπηλάκισαν με σφοδρότητα.

Οι πολίτες τον ακολούθησαν από την πλατεία Καπνεργάτη μέχρι την Λέσχη Αξιωματικών, αποκαλώντας αυτόν και τους άλλους δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος «Προδότες». Η παρουσία των ανδρών της ΕΛΑΣ γλίτωσε τον βουλευτή.


«Μετά την στήριξη της ΝΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη για το εμφυλιοπολεμικό, ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημά του, μετά τη συμπόρευση στελεχών της ΝΔ με χρυσαυγίτες, τώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης, φτάνει στο σημείο να καλεί, μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε συγκέντρωση και πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, τονίζοντας: «Πλέον, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα».



Μήνυμα προς τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα έστειλαν και οι πολίτες των Γρεβενών, με το οποίο χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητο» αναρτώντας πανό στο κέντρο της πόλης.


O φιλοσκοπιανός πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης προπηλακίστηκε άγρια από πολίτες σε πεζόδρομο της πόλης της Φλώρινας.

Ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4», υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «αν γινόταν δημοψήφισμα στην Φλώρινα, θα έβγαινε 80% ότι η συμφωνία είναι καλή. Ο γηγενής πληθυσμός ξέρει ότι αυτή η συμφωνία τον απελευθερώνει από πάρα πολλά πράγματα».

Η δήλωση του αυτή εξόργισε τους κατοίκους της Φλώρινας, οι όποιοι όταν συνάντησαν τον Γ.Λιάνη του επιτέθηκαν φραστικά και του είπαν ότι «πρέπει να ντρέπεται» και παραλίγο να τον κτυπήσουν αν δεν επενέβαιναν κάποιοι από την ίδια την ομάδα που του «τα έσερνε» λέγοντας «Δεν πρέπει να τους δώσουμε αφορμή να υποδυθούν τα θύματα».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν αλλά χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκε κλιμάκωση της έντασης.

Στην Κατερίνη, το ψήφισμα – ανακοίνωση των 68 Πολιτιστικών Συλλόγων του Ν.Πιερίας υπογεγραμμένο από τους Προέδρους, θυροκολήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.


Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ενωση Μανιατών με την οποία αποδοκιμάζει σφοδρά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

«Για την ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ ‘’Η ΜΑΝΗ’’ συγκαλέστηκε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη,20/6 και συμφώνησε στην παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα :

Με αφορμή την ανακοίνωση από τα Μ.Μ.Ε. της υπογραφείσας από τον.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Οι @αναρχοαπλυτοι εξοπλιζονται και οργανωνονται Στρατιωτικα...

Με οτι μπορει να σημαινει αυτο.....
Δεν γινεται τυχαια, ουτε παιζουν.....
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ !





«Μπορεί να φαίνεται παράδοξο, αλλά οι αναρχικοί της Ελλάδας οργανώνονται όπως ποτέ άλλοτε».

«Οι αναρχικές τρομοκρατικές ομάδες στην Ελλάδα διατηρούν ενισχυμένες επιχειρησιακές δυνατότητες και πρόσβαση σε στρατιωτικού τύπου οπλισμό».

Αυτό επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση για την τρομοκρατία στην Ε.Ε. που δημοσιοποίησε πρόσφατα η Europol. 

Στο κείμενο συμπερασμάτων της, η ευρωπαϊκή αστυνομική υπηρεσία επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα και, δευτερευόντως, η Ιταλία και η Ισπανία αποτελούν τις μόνες χώρες της Ενωσης που αντιμετωπίζουν φαινόμενα αναρχικής τρομοκρατίας.

Το 2017, οι τρομοκρατικές επιθέσεις από αναρχικούς στην Ε.Ε. ανήλθαν σε 24 αντί 27 το 2016. Οκτώ κρούσματα καταγράφηκαν στην Ελλάδα, επτά στην Ιταλία και επτά στην Ισπανία.

Επιπλέον, Ελληνες τρομοκράτες βρίσκονται πίσω από την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι και στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, τον Μάρτιο του 2017.

«Η οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” ανέλαβε την ευθύνη για τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (ΑΕΜ) που στάλθηκε στη Γερμανία.

Σε μια παρόμοια επίθεση τον Μάιο ένα δέμα-βόμβα εξερράγη στο αυτοκίνητο πρώην πρωθυπουργού (σ.σ. του Λουκά Παπαδήμου) τραυματίζοντας αυτόν και τους δύο αστυνομικούς συνοδούς του», επισημαίνει η Europol.

Στην έκθεση γίνεται ακόμα αναφορά στη δράση των οργανώσεων «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών - ΟΛΑ»......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Μια παρεα ειναι...ενας Χρυσαυγητης, ενας Πασοκος, ενας Νουδουλας, ενας Κομμουνιστης, ενας gay...

Μια παρεα ολοι τους , μια χαρα τα λεει ο Καφετζοπουλος , το γελιο κανει καλο στην υγεια !




Είναι όλοι τους παρά πολύ καλά παιδιά άσχετα με τις ιδιαιτερότητές τους …
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με έβαλαν στη μέση - και καλά ως ο αμερόληπτος της παρέας - και ζητούν επίμονα τη γνώμη μου…
Ο Συριζαίος βρίζει τον Πασοκτζή "έκπτωτη αριστερή πλατφόρμα" που βρήκε το φως του ένα σπίτι κι ένα μεροκάματο στον Σύριζα…
Ο Πασόκος αποκαλεί τον Συριζαίο δεξιό ρετάλι του πασόκ …που τον έστειλαν στο διάολο και τον βρήκε λέει στον Σύριζα…
Ο Νεοδημοκράτης βρίζει τον Πασοκτζή που άφησαν να τους φύγει ο Συριζαίος… γιατί υποστηρίζει πως θα τους ήταν χρήσιμος συσπειρώνοντας την δεξιά πλευρά με ελαφρά ναζιστική ιδεολογία, που κοιτάζει πονηρά προς τη Χρυσή Αυγή…
Ο Κομμουνιστής λέει τον Πασοκτζή φασιστάκο που για να μη καρφωθεί πηγαίνοντας στη Χρυσή Αυγή κατέληξε στον Σύριζα (παρ' ολο που του είχαν κάνει καλύτερη οικονομική πρόταση από τον Περισσό) για να προσελκύσει ψήφους από την ακροδεξιά πλήττοντας εμμέσως την αριστερή παράταξη… «άρα ο Σύριζα τι είναι; …» μας λέει…
Η συνεχεια ΕΔΩ

Σημερα ενωθηκαν οι Πατριωτες ! ! ! ΠΑΤΡΙΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ και αλλοι Πατριωτικοι φορεις ηταν ολοι εκει.....

Τον υπνο τους, θα χασουν οι Ανθελληνες.....
Στην τεραστια, καταμεστη αιθουσα, του Ξενοδοχειου Πορτο Παλλας στην Πρωτευουσα της Μακεδονιας την Θεσσαλονικη, εγινε η αρχη της Ενωσεως των Ελληνων Πατριωτων.....
Απο σημερα θαχουν εφιαλτες, ολοι οι πολιτικαντηδες, απο την Ακρα Αριστερα, μεχρι τους Ναζι και τους Ανθελληνες......
Καιρος ηταν !
Οταν οι Ελληνες ενωθουν αλοιμονο μας ελεγε ο Τσωρτσιλ.....
Και ειχε δικιο ! ! ! 
Καλη αρχη και καλη τυχη ευχομαστε, μεσα απο την καρδια μας και ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ! ! ! !
Δεν εχουμε δικαιωμα να κανουμε πισω, ουτε και να χασουμε....
Πρεπει ολοι μαζι να κερδισουμε , ΜΠΟΡΟΥΜΕ !





Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Μητροπολίτης Σερβίων: ''Ένας βόθρος είναι η Βουλή των Ελλήνων '' !!!!!!!!

Ενα μεγάλο μπράβο στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης να αγιασει το στομα σου !!!!!
Ετσι είναι οπως τα λες !!!!!!
Δυστυχώς μας κυβερνά η ασυδοσία.......

«Μύδρους» κατά πολιτικών και αυτοδιοικητικών εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια της ακολουθίας της Ιεράς Παράκλησης στην Ι. Μονή Ζιδανίου την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 ενώπιον ακροατηρίου προσκυνητών, μετά την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας στο μοναστήρι…

Επικαλούμενος ότι «νομοθετούνε όλη την αθλιότητα» και την πληροφορία για την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, ο σεβασμιώτατος -μεταξύ άλλων- κατακεραύνωσε: «…Η Παναγία να βοηθήσει τους άρχοντες. Ποιους άρχοντες; Να ξεκινήσω από τη Βουλή; Εκεί είναι όλη η σαπίλα. Ένας βόθρος είναι η Βουλή των Ελλήνων, παρεκτός εξαιρέσεων στα πέντε δάκτυλα της χειρός, από όλους τους συνδυασμούς…



 Διαβάστε τη συνέχεια: ΕΔΩ







 newsone

Αισχος ρε ! ! ! Κλειτοριδεκτομή και στην Ελλαδα;

Αυτους προσπαθουν να αφομοιωσουν και να ενταξουν στην Ελληνικη κοινωνια ; 
Μηπως προσπαθουν εμας να ενταξουν σ αυτους ;
Μηπως εχουμε κατοχη και δεν το ξερουμε ;
Μηπως, μηπως,  μηπως, πρεπει να ξαναπαρουμε την Ελλαδα μας πισω ;





Μέχρι πρότινος η ελληνική κοινωνία είχε έμμεση και ελάχιστη επαφή με τη βάρβαρη πρακτική της κλειτοριδεκτομής, τον ακρωτηριασμό δηλαδή των γυναικείων γεννητικών οργάνων: μόνο μέσω κάποιων ντοκιμαντέρ που έχουν παιχτεί στην τηλεόραση και του μπεστ σέλερ που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο «Λουλούδι της ερήμου».

Tο τελευταίο είναι η αυτοβιογραφία της Γουόρις Ντίρι, του μοντέλου που γεννήθηκε στη Σομαλία και στα πέντε της χρόνια υπέστη τη διαδικασία αυτή, καταφέρνοντας λίγα χρόνια αργότερα να διαφύγει και να αποκαλύψει την ιστορία της.

Προ καιρού, όμως, την Ελληνική Δικαιοσύνη απασχόλησε μία σχετική υπόθεση: μια Κενυάτισσα κατέθεσε αίτηση χορήγησης διεθνούς προστασίας για τον εαυτό της και τα τρία ανήλικα παιδιά της. Στην αίτηση υποστήριξε ότι ανήκει στη φυλή Kikuyu και ως εκ τούτου τα παιδιά της κινδυνεύουν από την πρακτική της κλειτοριδεκτομής στην οποία υποβάλλονται όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως. Η Ελλάδα ως ευρωπαϊκή χώρα που καταδικάζει τέτοιες πρακτικές τελικά χορήγησε άσυλο στη γυναίκα και στα παιδιά της για να τους προστατέψει από την απάνθρωπη αυτή πρακτική. Ποιος να φανταζόταν όμως ότι δύο χρόνια αργότερα το «λουλούδι της ερήμου» θα φύτρωνε και στην Ελλάδα και η βάρβαρη αυτή πρακτική θα εφαρμοζόταν και εδώ.

Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζόμενου εδώ και χρόνια σε πασίγνωστη ΜΚΟ που ασχολείται με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, το «έθιμο» αυτό εξαπλώνεται και στη χώρα μας. Αρκετά μέλη μειονοτήτων που θεωρούν καθήκον τους να ακρωτηριάσουν τα ανήλικα κορίτσια τους, επικαλούμενα λόγους ηθικής και θρησκευτικής υπακοής, επιστρατεύουν εξειδικευμένους «κόφτες» να κάνουν τη βρώμικη δουλειά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας - με το αζημίωτο φυσικά. Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που έχουν υποστεί το βασανιστήριο αυτό. Καθώς οι γονείς τους δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν στις χώρες από τις οποίες κατάγονται μόνο για τη διαδικασία αυτή, έχει οργανωθεί στους κόλπους των μουσουλμανικών κοινοτήτων, ιδιαίτερα στην Αθήνα και τα hot spots, μία μικρή βιομηχανία από«θεραπεύτριες» που φροντίζουν να...
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Είμαστε αμόρφωτα, ανιστόρητα, ρουφιανοφασιστάκια, λεει ο Καρανικας !

Ειπε γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.....
Ποιος ειπε ποιον αμορφωτο ανιστορητο και ρουφιανοφασιστακι .....
Ο Χαραμοφαης, ο αργομισθος, στο γραφειο του Πρωθυπουργου που ποτε δεν δουλεψε , ηταν ανικανος να υπηρετησει στον Ελληνικο Στρατο και τωρα τρωει απ τις περικοπες των μισθων μας και των συνταξεων μας !






Το γραφείο του πρωθυπουργού «ξέφυγε» για ακόμα μια φορά και χαρακτηρίζει «αμόρφωτα, ανιστόρητα, ρουφιανοφασιστάκια» όσους αντιδρούν στην εκχώρηση της Μακεδονίας

Την επίθεση εξαπέλυσε (ως συνήθως) ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου Νίκος Καρανίκας.

Σχολιάζοντας τη δική του ανάρτηση στο...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Επιτελους πυροβολησαν οι ανδρες του λιμενικου. Ανοιξαν πυρ σε Τουρκο σωματεμπορο....

Παλι καλα που δεν διεταξαν ΕΔΕ οι προισταμενοι...
Πραγμα που θα ειχαν κανει αν οι σφαιρες αγγιζαν τον Τουρκο !





«Θερμό επεισόδιο» στην Κω με τους Ανδρες του Λιμενικού να ανοίγουν πυρ κατά Τούρκου διακινητή ο οποίος προσπάθησε να εμβολίσει ελληνικό περιπολικό σκάφος.

Ο 37χρονος Τούρκος χειριστής του ταχυπλόου εντοπίστηκε από δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού.

Στη συνέχεια, δεν συμμορφώθηκε στα συνεχή ηχητικά σήματα των πληρωμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρξει ρίψη προειδοποιητικών αλλά και στοχευμένων βολών στην εξωλέμβια μηχανή με αποτέλεσμα την πλήρη ακινητοποίηση του σκάφους.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Ιταλοι: Αρνούνται οριστικά να δεχτούν πλοία τον Μ.Κ.Ο με παράνομους μετανάστες !!!!

Μπράβο στην Ιταλια !!!!!!!!
Εύχομαι και στα δικα μας !!!!!!!!!!!!!!!!
Η ιταλική κυβέρνηση δεν θα δεχθεί τον καταπλου σε λιμάνι της χώρας πλοίου της ΜΚΟ Lifeline, τονίζοντας ότι δεν σέβεται τους κανόνες που έχουν εγκριθεί αναφορικά με τις ασφαλείς συνθήκες πλεύσης.

Το πλήρωμα του σκάφους της μη κυβερνητικής οργάνωσης διέσωσε περίπου 300 μετανάστες και πρόσφυγες, που είχαν επιβιβαστεί σε φουσκωτή λέμβο και βρίσκονταν στα ανοικτά τον λιβυκών ακτών.

Στη φάση αυτή, παρέχει βοήθεια στο Lifeline η ακτοφυλακή της Λιβύης. «Αυτό που ελπίζουμε είναι οι λιβυκές δυνάμεις να φερθούν με επαγγελματισμό και να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο», υπογραμμίζουν από την Lifeline.

Σύμφωνα με τον ιταλό υπουργό Υποδομών Ντανίλο Τονινέλι, η ΜΚΟ αυτή προχώρησε στη συγκεκριμένη διάσωση χωρίς να διαθέτει την αναγκαία τεχνική υποδομή. Ο Τονινέλι ζήτησε από την ιταλική ακτοφυλακή να ξεκινήσει έρευνα για την όλη επιχείρηση.

Παράλληλα, και ο υπουργός εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε στην ίδια επιχείρηση στην σελίδα του στο Facebook, υπογραμμίζοντας: «Θελήσατε να πιέσετε την κατάσταση και να μην ακούσετε την ιταλική και την λιβυκή ακτοφυλακή; Ωραία, αυτό το φορτίο ανθρώπινων υπάρξεων θα το πάτε στην Ολλανδία, λοιπόν, θα κάνετε ένα λίγο μεγαλύτερο κύκλο».







Pronews

Πρωην Πασοκος βολευτης, παντρευεται πρωην Δημαριτισα βολευτινα, Νουδουλες τωρα αμφοτεροι !

Υπο την σκεπη της Νουδουλας τωρα και οι δυο.....






Ο έρωτάς τους περνά στο επόμενο στάδιο και οι δύο τους αναμένεται να πραγματοποιήσουν πολιτικό γάμο σε ιδιαίτερα στενό κύκλο.

Ο λόγος για τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου και τον σύντροφό της και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Οικονόμου.

Το ζευγάρι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έζησε ένα θυελλώδη έρωτα και τώρα ετοιμάζονται να ανέβουν μαζί τα σκαλιά του δημαρχείου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Ιούλη σε πολύ κλειστό κύκλο.

Γνωρίστηκαν το 2013, όταν η Κατερίνα Μάρκου ήταν ακόμη βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, και παρόλο που και οι δυο τους στην αρχή της σχέσης τους είχαν να αντιμετωπίσουν τα διαζύγιά τους με τους προηγούμενους συντρόφους τους, τελικά ο έρωτάς τους στάθηκε δυνατός και είναι πια αχώριστοι.
http://www.makeleio.gr

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Οι βολευτες του βολεμενου Θεοδωρακη, στο πλευρο του Τσιπρα ξεπουλανε την Μακεδονια

Υπαρχουν πολλοι Εφιαλτες...
Νομιζουν οτι θα το ξεχασουμε...
Οχι ρεμαλια, εκει θα ειμαστε , γυρω απ την βουλη !






Το Ποτάμι θα ψηφίσει την συμφωνία Τσίπρα Ζάεφ! Τα συγχαρίκια μην ξεχάσουμε να σας δώσουμε ανθέλληνες!
«Η συμφωνία είναι η αφετηρία ώστε η ελληνική Μακεδονία να αποκαταστήσει το ρόλο της» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς. Το Ποτάμι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, ανέφερε ο βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς.

Ο Γ. Μαυρωτάς μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων 104,9FM σημείωσε ότι η συμφωνία είναι η αφετηρία ώστε η ελληνική Μακεδονία να αποκαταστήσει το ρόλο της. Ο βουλευτής του Ποταμιού τόνισε, ότι πρέπει να υπάρχει νηφαλιότητα και καταδίκασε τα επεισόδια τα οποία, το τελευταίο διάστημα, προκάλεσαν εθνικιστικοί κύκλοι, σημειώνοντας ότι πρέπει να σκεφτόμαστε με όρους πατριωτικούς και υπεράσπισης του εθνικού συμφέροντος.
http://www.makeleio.gr

Πυρηνικα οπλα ετοιμαζει η Τουρκια !

Αν δεν κανουν κατι να το προλαβουν σε λιγο θα ειναι αργα....
Αν ο Σαλεμενος αποκτησει πυρηνικα, θα τα χρησιμοποιησει κιολας !




ΝΑΤΟϊκός κατάσκοπος που διενεργούσε κατασκοπεία στις εγκαταστάσεις του τουρκικού πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου συνελήφθη από Ρώσους πράκτορες, μια είδηση που έχει εξαιρετική σημασία διότι υπάρχουν φόβοι αν όχι πληροφορίες πως η Τουρκία «τρέχει» μυστικά πυρηνικό πρόγραμμα.

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι ήδη από τον Μάιο του 2010, ο Ερντογάν είχε ζητήσει να ξεκινήσει κρυφά προετοιμασία για κατασκευή χώρων για τον εμπλουτισμό του ουρανίου.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Star συνελήφθη στην Ρωσία Ρουμάνα κατάσκοπος με το όνομα Karina Tsurkan,  η οποία εδώ και 1,5 χρόνο φέρεται να  διενεργούσε κατασκοπεία γύρω από την υποδομή του πυρηνικού σταθμού του Ακκούγιου .

Η ρωσική υπηρεσία Ασφαλείας FSB, έπιασε την Karina Tsurkan, με την κατηγορία της κατασκοπείας με στοιχεία προφανώς που αποδείκνυαν τις κατηγορίες παρακολούθησης της κατασκευής του πυρηνικού σταθμού στο  Ακκούγιου στην Ν.Τουρκία .

Η Tsurkan αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών λόγω διενέργειας κατασκοπείας για λογαριασμό τρίτης χώρας.

Απεφοίτησε από Πανεπιστήμιο στην Μολδαβία και...
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Δεν δεχεται Ευρωπαιους παρατηρητες ο Σαλεμενος, δεν θελει εκπληξεις

Σιγα μην αφησει να του χαλασουν την πιατσα οι Απιστοι ....
Θ βαλει παρατηρητες εκει που ξερει οτι δεν θαχει προβλημα !




Δύο Ευρωπαίοι βουλευτές, ένας Γερμανός και ένας Σουηδός, γνωστοποίησαν σήμερα ότι η Άγκυρα τους αρνήθηκε την είσοδο στην Τουρκία, όπου επρόκειτο να παρακολουθήσουν, ως διεθνείς παρατηρητές, τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Ο Γερμανός βουλευτής Αντρέι Χούνκο, του κόμματος Die Linke, επρόκειτο να συμμετάσχει στην ομάδα παρατηρητών των βουλευτικών και προεδρικών εκλογών για λογαριασμό του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ-OSCE).


Όμως, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο στη Βιέννη, ο Τούρκος αντιπρόσωπος του ΟΑΣΕ ενημέρωσε τον οργανισμό ότι η είσοδος στην τουρκική επικράτεια δεν του επιτρέπεται, είπε ο Γερμανός βουλευτής.

«Υπό την ιδιότητα του βουλευτή της γερμανικής Μπούντεσταγκ και μέλους της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, συμμετείχα στην επιτήρηση σχεδόν όλων των εκλογικών αναμετρήσεων στην Τουρκία» επισήμανε ο Χούνκο.

Και στον Σουηδό βουλευτή των Οικολόγων-Πρασίνων Τζαμπάρ Αμίν, που είχε ήδη φθάσει στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, οι τουρκικές αρχές αρνήθηκαν την είσοδό του στη χώρα....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Ελευθερος ο Μπαρμπαρουσης..... Κυριε Μιχαλολιακο, θα του ζητησετε συνδρομη, τωρα που τον διαγραψατε ;



Ποια ειναι η θεση της Χρυσης Αυγης τελικα ; 
Τον διεγραψε αληθεια, η μονο για να σωθει ο Νικολακης ; 
Θα δειξει ο χρονος....







Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης μετά την απολογία του ενώπιον του 16ου τακτικού ανακριτή. Εισαγγελέας και ανακριτής του επέβαλαν εγγύηση 30.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης βγαίνοντας από τα δικαστήρια δήλωσε: «Θα σεβόμουν όποια απόφαση κι αν έπαιρνε η ελληνική δικαιοσύνη. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου. Η Μακεδονία είναι Ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει».

Ο ανεξάρτητος-πλέον-βουλευτής οδηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Κι αυτό προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας που αφορά τις δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής για το Μακεδονικό.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται. Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής με δήλωση που διένειμε από τη ΓΑΔΑ υποστηρίζει ότι οι επίμαχες εκφράσεις του «ενσωματώθηκαν ατάκτως και αυθορμήτως» στην ομιλία του.

Αναφέρει πως αποτελούν...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Υπαρχουν πολλοι Ανθελληνες τελικα ! Στο 5% ο Τσυριζα στην Βορειο Ελλαδα ! ! !

Μπορει να εξαφανιστηκε ο Καμμενος,  αλλα το 5% του Τσιπρα στην Βορειο Ελλαδα 
ειναι παρα πολυ δυστυχως.....


Η υπόθεση του Μακεδονικού και της φιέστας στις Πρέσπες έχει έντονο παρασκήνιο.
Πίσω από τα φλας των φωτογράφων, τα χαμόγελα, τις γραβάτες και τις υποσχέσεις για μια νέα εποχή, υπάρχουν πολλά μυστικά και ψέματα που μπορούν να αποτελέσουν τον εμβρυουλκό σοβαρών πολιτικών εξελίξεων.

Ηδη, η εξαέρωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι το πρώτο μήνυμα της κοινωνίας προς τον Πάνο Καμμένο.
Όπως και οι μυστικές έρευνες που έχει στα χέρια του και το Μέγαρο Μαξίμου και οι οποίες δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μονοψήφια ποσοστά στις περιοχές πάνω από τη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τουλάχιστον τρεις νομούς της Βορείου Ελλάδας τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος κινούνται στα επίπεδα του 5% όταν το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγράψει εντυπωσιακά ποσοστά παίρνοντας «γαλάζια» κάστρα....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Κάποιοι έχουν πολύ χιούμορ.Επικήρυξαν με αμοιβή σάλτσα τομάτας τους Προδότες !!!!!!

Ευχόμαστε να μην υπάρξουν αντίποινα για την σαλτσοοικοτεχνία..... 

Μια επιχείρηση, η οικοτεχνία σάλτσας Πορτοκαλλίδη από τις Φέρες του Έβρου,
ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά από τους αγανακτισμένους πολίτες να πάρουν στην κυριολεξία με τις… ντομάτες βουλευτές της συγκυβέρνησης και υπόσχεται ότι όσοι το πετύχουν θα έχουν και το δωράκι τους.
Δείτε την ανάρτηση στο facebook:
Νεος κ ανατρεπτικος διαγωνισμος απο την Οικοτεχνια Πορτοκαλλιδη με επαθλο 20 κουτες ... Νικητης του διαγωνισμου θα ειναι οποιος καταφερει αποδεδειγμένα να περιλουσει με τη βραβευμενη σαλτσα μας εναν απο τους τους εξεχοντες βουλευτες ανεξαρτήτου κόμματος που στηρίζει την συμφωνία για την Μακεδονίας μας.

1. Bonus +5κουτες αν ο βουλευτής είναι από την Μακεδονία ή την Θράκη

2. Bonus +10 κουτες αν πετύχετε τον κ. Κοτζια

3. Για Τσιπρα - Καμένο χαρίζετε η επιχείρηση








































 el.gr









Μετα την Μακεδονια ο Τσυριζα, ετοιμαζεται να ξεπουλησει και την Ηπειρο ;

Ανοιγει κι αλλη πληγη....
Μονο ετσι μπορει να χαρακτηρισθει η κινηση του αυτη, μετα το ξεπουλημα της Μακεδονιας....
Προσπαθουν να εφαρμοσουν αυτα που δεν μπορεσαν μετα την ηττα τους το 49 !


Πήρε φόρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την συμφωνία με τα Σκόπια, θέλει να κλείσει άλλο ένα ζήτημα, αλλά το ερώτημα είναι εάν υπάρχουν παραχωρήσεις. Ο φόβος είναι διάχυτος, διότι όπως είδαμε οι διαπραγματεύσεις οδήγησαν την χώρα μας σε μία μεγάλη εθνική ήττα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με στόχο να τελειώσουν μέσα στο σαββατοκύριακο – και πριν τη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στο Λουξεμβούργο της Δευτέρας – συνεχίζονται οι τεχνικές συζητήσεις Ελλάδας και Αλβανίας για την επίλυση των μεταξύ τους διαφορών.

Το τελευταίο αγκάθι που μένει να λυθεί είναι ο καθορισμός των ΑΟΖ των δύο χωρών, με ελληνικές διπλωματικές πηγές να επισημαίνουν ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία που θα συμπεριλαμβάνει και την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης της χώρας μας από τα 6 στα 12 μίλια στο Ιόνιο.

Βεβαίως, η έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας με την ΕΕ έχει συναντήσει τις αντιδράσεις αρκετών ευρωπαϊκών χωρών του βορρά και οι συζητήσεις αναμένονται θυελλώδεις, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η αντίδραση της Τουρκίας, η οποία βλέπει ως πολύ κακό προηγούμενο για τις θέσεις της στα ελληνοτουρκικά μια επέκταση της ελληνικής αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια στο Ιόνιο.

Αν όλα πάνε καλά, εντός των επόμενων τριών βδομάδων αναμένεται να υπάρξει συνάντηση και υπογραφή συμφώνου φιλίας και συνεργασίας μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Αλβανού ομόλογου του Έντι Ράμα. Σε αυτή θα ρυθμίζονται το θέμα της χάραξης της ΑΟΖ, η εκταφή των Ελλήνων πεσόντων του 1940, η άρση του εμπόλεμου, η αναγνώριση των διπλωματών οδήγησης, προξενικά ζητήματα και τα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας καθώς και οι αλλαγές των βιβλίων ιστορίας με απαλοιφή όλων των αλυτρωτικών αναφορών.

Το ζήτημα είναι αν θα κάνουμε και εδώ παραχωρήσεις, διότι η Κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει σε αυτά. Αναμένουμε με έντονο φόβο τις...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Δεν ηταν καθολυ τυχαια η επιλογη του χωριου Ψαραδες για την υπογραφη της επαισχυντης και προδοτικης συμφωνιας για την Μακεδονια

Τιποτα δεν κανουν τυχαια...
Ολα ειναι σχεδιασμενα συμφωνα με την ιδεολογια τους, την 
προπαγανδα τους και τα συμφεροντα τους !



Γιατί επελέγη το χωριό Ψαράδες των Πρεσπών για την τελετή υπογραφής της συμφωνίας για το Μακεδονικό; Προφανώς γιατί ο πρωθυπουργός θέλει να συνδυάσει (κι αν δεν θέλει αυτός προκύπτει από μόνο του) τη συμφωνία με τον Ζάεφ με μία από τις τελευταίες πράξεις του εμφυλίου ,τη διακήρυξη από το ΚΚΕ «της ένωσης της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο, ανεξάρτητο, ισότιμο μακεδονικό κράτος μέσα στη λαϊκοδημοκρατική ομοσπονδία των βαλκανικών λαών, που είναι η δικαίωση των πολύχρονων αιματηρών αγώνων του».

Η διακήρυξη έγινε στην εκκλησία του χωριού Ψαράδες στις 25 και 26 του 1949, οπότε συνήλθε το 2ο συνέδριο του ΝΟΦ (Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), που ήταν διάδοχος του ΣΝΟΦ του (Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), με τη συμμετοχή 700 αντιπροσώπων και στο οποίο απηύθυνε λόγο ο τότε ηγέτης του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης.

Σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια , για το συνέδριο το ΝΟΦ είχε βγάλει ανακοίνωση όπου ανέφερε: "Το δεύτερο συνέδριο του ΝΟΦ θα είναι συνέδριο διακήρυξης των νέων προγραμματικών αρχών του ΝΟΦ. Αρχών που είναι ο προαιώνιος πόθος του λαού μας. Θα διακηρύξει την ένωση της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο, ανεξάρτητο, ισότιμο μακεδονικό κράτος μέσα στη λαϊκοδημοκρατική ομοσπονδία των βαλκανικών λαών, που είναι η δικαίωση των πολύχρονων αιματηρών αγώνων του". Στο τέλος, το συνέδριο διακήρυξε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του "μακεδονικού" λαού....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Μπραβο ρε παληκαρια . Τσιπρας, Κοτζιας, Καμμενος, Ανεπιθυμητοι στην Κυπρο !

Φυσικο και επομενο ειναι...
Μετα απ ολα οσα εκαναν θαπρεπε να το περιμενουν....
Και ειμαστε ακομη στην αρχη !






Ανεπιθύμητοι στην Κύπρο είναι για τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ οι Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Κοτζιάς και Πάνος Καμμένος μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Ο «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων» της πρωταθλήτριας ποδοσφαιρικής ομάδας της Κύπρου εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση μετά τη συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ, στην οποία χαρακτηρίζει ως «προδότες» τους παραπάνω Ελληνες πολιτικούς και κατηγορώντας τους ότι διέπραξαν «εσχάτη προδοσία». Ο σύνδεσμος των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ τονίζει ότι «η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική» προσθέτοντας εμφατικά: «Η Μακεδονία δεν είναι δική σας για να την χαρίσετε, είναι του Φίλιππου, είναι του Αλέξανδρου, είναι του Παύλου, είναι κάθε Μακεδονομάχου που πότισε με το αίμα του τα ιερά χώματα της Μακεδονίας, η Μακεδονία ανήκει στους Έλληνες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ έχει ως εξής:
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Διαλυση του κρατους των Αλβανογυφτοβουλγαρων προβλεπουν....

Δεν το λεμε εμεις....
Οι ξενοι το λενε....
Εμεις ευχομαστε ναχουν δικιο !





«Οι Αλβανοί του νότιου σλαβικού κράτους των Σκοπίων,  θα εξεγερθούν και θα προσπαθήσουν να καταλάβουν ένα μεγάλο μέρος του κρατιδίου. Στην συνέχεια η Αλβανία θα διευρύνει την επικράτειά της στο Κοσσυφοπέδιο και το αλβανικό όνειρο θα πραγματοποιηθεί» και συνεχίζει ο Βρετανός διπλωμάτης Τίμοτι Λες σε βιβλίο του: «Η ασθενής δυτική επιρροή στα Βαλκάνια θα δώσει το έναυσμα για ένα νέο κύμα συγκρούσεων που θα προκύψουν από τις μετατοπίσεις των υπαρχόντων συνόρων. Νέα κύματα προσφύγων, όπως εκείνα της δεκαετίας του ’90 θα παρουσιασθούν πάλι στα Βαλκάνια.

Σε όλα αυτά,  για τμήματα εδαφών θα "τρέξουν" η Ελλάδα και η Βουλγαρία,  σε ό, τι θα έχει απομείνει από το σλαβικό κρατίδιο των Σκοπίων. Η Ελλάδα έχει δηλωμένο ενδιαφέρον για τα νότια Σκόπια, μέχρι το Μοναστήρι που παλαιότερα πλειοωηφούσε το ελληνικό στοιχείο και μέχρι το 1995 200.000 Σκοπιανοί δήλωναν ότι είναι "ελληνικής συνείδησης"».

Αυτά περιλαμβάνονται στο βιβλίο του Τίμοτι Λες, πρώην επικεφαλής της βρετανικής πρεσβείας στη Μπάνια Λούκα και διευθυντής του οργανισμού «New Europe» που ασχολείται με την αξιολόγηση των κινδύνων στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Να θυμίσουμε ότι η περιοχή μέχρι το Μοναστήρι είναι η αρχαία Πελαγονία, έδαφος της ελληνικής Μακεδονίας.

Ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι...
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Η Μακεδονια εκδικειται και διαλυει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ! ! !

Υποτιμησαν τους Μακεδονες και το πληρωνουν ηδη.....
Μακεδονια ξακουστη του Αλεξανδρου η χωρα, λεει το τραγουδι και δεν το λεει τυχαια....
Ας προσεχαν δεν θα τους λυπηθουμε !



Η υπόθεση τη συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, πέρα από  τις φιέστες και τα χαμόγελα φέρνει μαζί της πολλά μυστικά και ψέματα που μπορούν να αποτελέσουν τον γενεσιουργό αιτία πολλών και σοβαρών πολιτικών εξελίξεων.
Η καθίζηση, όπως περιγράφεται από τις δημοσκοπήσεις των  Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι το πρώτο μήνυμα της κοινωνίας προς τον Πάνο Καμμένο.
Το ίδιo και με το ΣΥΡΙΖΑ όπου  μυστικές έρευνες που έχει στα χέρια του και το Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν ότι το κόμμα καταγράφει μονοψήφια ποσοστά στις περιοχές πάνω από τη Θεσσαλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τουλάχιστον τρεις νομούς της Βορείου Ελλάδας τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος κινούνται στα επίπεδα του 5% όταν το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγράψει εντυπωσιακά ποσοστά παίρνοντας «γαλάζια κάστρα».
Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς οι ψηφοφόροι της βορείου Ελλάδας αποδοκιμάζουν τις επιλογές του Πάνου Καμμένου και οι μετρήσεις δείχνουν ότι επί της ουσίας το κόμμα δεν υπάρχει στις συγκεκριμένες περιοχές.
Αλλωστε, πολλά σημαίνοντα στελέχη αποχώρησαν τις τελευταίες ημέρες από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, καταγγέλλοντας τη στήριξη που παρείχαν στην κυβέρνηση την ίδια στιγμή που η συμφωνία για το Μακεδονικό περνούσε χωρίς ουσιαστικά αντίδραση από τον κυβερνητικό εταίρο.
Η αντίδραση των πολιτών
Σαν  να μην έφτανε η πολιτική καθίζηση ήρθαν και οι αποδοκιμασίες κατά υπουργών και βουλευτών.
Το κλίμα στο πεζοδρόμιο  τρομάζει την κυβέρνηση καθώς φοβούνται ότι ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα δεν θα μπορέσουν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να πάνε, που αλλού, μα  στις περιφέρειές τους.
Η  υπουργός Τουρισμού δέχθηκε βροχή αποδοκιμασιών στα Χανιά.
Διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία στο Μέγαρο Πάνθεον και με συνθήματα, ύβρεις και απαξιωτικές εκφράσεις διαμαρτυρήθηκαν για την στάση του κόμματος στη συμφωνία με τα Σκόπια, ενώ στο σημείο υπήρχαν από την αρχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων.
Η συνέλευση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21.30 με τις αστυνομικές δυνάμεις να φυγαδεύουν την υπουργό και ορισμένα στελέχη από πίσω πόρτα χωρίς να γίνεται αντιληπτή η έξοδός της από τους διαδηλωτές.
Οι διαδηλωτές κατάλαβαν τι είχε συμβεί όταν πλέον έφευγαν από την πίσω έξοδο και τα τελευταία στελέχη των ΑΝΕΛ με αποτέλεσμα να αρχίσουν να τρέχουν πίσω τους για αρκετή απόσταση στο κέντρο των Χανίων φωνάζοντάς τους
Η υπουργός σε δηλώσεις της εξαπέλυσε βολές στην αντιπολίτευση για την πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, αναφέροντας ότι.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Συστρατευση και συνεργασια ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ και ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Υπαρχει ακομη ελπιδα για τους Ελληνες!

Επιτελους φανηκε φως στο τουνελ και Ελπιδα στην απελπισια που υπαρχει παντου.......
Η Συνεργασια και η Συστρατευση των δυο Πατριωτικων κομματων ειναι γεγονος ! ! !




Με Κοινό Δελτίου τύπου ο νέος φορέας του Ανεξάρτητου πλέον Ευρωβουλευτή, Στρατηγού ε.α. και πρώην Διοικητή της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων, Ελευθέριου Συναδινού και η «Ελεύθερη Πατρίδα» (στην οποία ηγούνται ο καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ Νικόλαος Βασιλειάδης, ο πρώην Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ Νικόλαος Ταουρίδης κι ο Καταδρομέας Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Δρακωνάκης) ανακοίνωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους... Το δελτίο τύπου που συνυπογράφουν οι δύο φορείς είναι το εξής:

Σήμερα, Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, ο πολιτικός φορέας Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση («ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.» - Την ίδρυση του οποίου ανακοινώνει επίσημα την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη ο Στρατηγός Συναδινός) και η Ελεύθερη Πατρίδα συντάσσονται δημοσίως ενώνοντας τις δυνάμεις τους και δηλώνουν ότι θα αγωνιστούν με ανιδιοτέλεια για την αναγέννηση της Ελλάδας.

Βλέποντας την πατρίδα μας να χρεοκοπεί οικονομικά, κοινωνικά και κυρίως ηθικά και πνευματικά, να ξεπουλιέται, να αποδυναμώνεται αμυντικά, να διασύρεται διεθνώς και να απεθνικοποιείται καλούμε τον Ελληνικό λαό να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και μέσα από τη συλλογική πατριωτική δυναμική κινητοποίηση να αποτρέψουμε την καταστροφή της χώρας μας και να την ανοικοδομήσουμε με βάση τις αρχές της αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της φιλοπατρίας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ισονομίας και κυρίως της αξιοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 22 Ιουνίου 8μμ στο Ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65, Θεσ/κη), είναι προγραμματισμένη η Ιδρυτική διακήρυξη του νέου φορέα ο οποίος ιδρύεται με πρωτοβουλία του Στρατηγού Συναδινού και μετά τις εξελίξεις που προαναφέραμε λαμβάνει άλλες διαστάσεις...

Μιλουν για Μακεδονικη μειονοτητα στην Ελλαδα! Η προδοσια εξελισεται οπως σχεδιαστηκε πλεον....

Πριν να στεγνωσει το μελανι απ τις υογραφες της Προδοσιας, αρχισαν να παιρνουν σαρκα και οστα οι βρυκολακες προδοτες στην Μακεδονια.......
Εμφανισθηκαν και ηδη μιλουν για μειονοτητα Μακεδονικης Εθνοτητας στην Ελλαδα !






Ο κίνδυνος εμφάνισης μακεδονιζόντων στην Ελλάδα, οι οποίοι θα απαιτήσουν αναγνώριση ως μειονότητα είναι μόνο θέμα χρόνου.

 Στη Δυτική Μακεδονία υπάρχει μια μικρή κοινότητα μερικών χιλιάδων σλαβομακεδόνων, όπως τους αποκαλούσαμε, οι οποίοι μετά την αναγνώριση από την Ελλάδα της «μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας» θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το καθεστώς της «εθνικής Μακεδονικής» μειονότητας.

 Πώς προέκυψαν αυτοί εκεί; Πιθανόν, παρέμειναν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας το 1925, όπως παρέμειναν και πολλοί Έλληνες στην Βουλγαρία, επειδή οι επαγγελματικές ασχολίες τους ήσαν αρκετά προσοδοφόρες, ώστε δεν συνέφερε η μετεγκατάσταση. Άλλωστε, η ανταλλαγή ήταν προαιρετική. Η Βουλγαρία πάντως, τους σλαβόφωνους τους είχε καταγράψει ως Βουλγάρους, ο δε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κων. Σφέτσας, είχε δηλώσει ότι μιλά την βουλγαρική, και όχι τα μακεντόσκι.

 Ως γνωστόν, ο περί ου ο λόγος βουλευτής της Αριστεράς, είχε προσφύγει κατά της χώρας μας για αναγνώριση «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα, το 1997, μαζί με άλλους που χαρακτηρίστηκαν τότε φιλοσκοπιανοί, ζητώντας την καταδίκη της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη μη αναγνώριση του σωματείου «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού» στη Φλώρινα.

 Τα πρόσωπα που προσέφυγαν κατά της Ελλάδας, ισχυρίστηκαν....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Βαρουφάκης: Μεγάλη επιτυχία η συμφωνία για το ονοματολογικό των Σκοπίων

Αυτος θελει να ειναι ο αντικαταστατης του Τσιπρα....
Μια απ τα ιδια δηλαδη....
Και εχει το θρασος να λεει οτι ειναι μεγαλη επιτυχια η προδοτικη συμφωνια !





Στα Χανιά βρέθηκε ο πρόεδρος του πανευρωπαϊκού κινήματος Μέρα25 (Diem25) και πρώην υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη,
για την συν-συγγραφή του εκλογικού προγράμματος του κινήματος Μέρα25 με τους πολίτες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
“Το Diem25 είναι ένα κατ’εξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα που επιδιώκει την ανυπακοή στους θεσμούς της Ευρωζώνης, όπως το.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αισχος ρε ! Τιμητικη αδεια στους αστυνομικους που χτυπησαν Ελληνες στις Πρεσπες...

Σωστα διαβασατε....
Τιμητικη αδεια εδωσαν στους αστυνομικους που χτυπησαν Ελληνες....
Αν αντι για Ελληνες ομως χτυπουσαν απλυτους, τοτε θα τους ειχαν κρεμασει αναποδα !


Εχουν κανει την Ελλαδα κοκκινο πανι για τον Βλαδιμηρο....

Οι Πολιτικατηδες της συμφορας, ναι της συμφορας, μονο ετσι μπορουν να χαρακτηρισθουν.....
Προκειμενου να καθεται ο κωλος τους σε καρεκλα, καταστρεφουν την Ελλαδα και το Ελληνικο Εθνος.........







ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Η ΡΩΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Η ΙΔΙΑ;

ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Την Κομμουνιστικη προδοσια συνεχιζει ο Κοτζιας παραβιαζοντας το Πρωτοκολλο Αθηνων που απαγορευει την ιδρυση τους ψευδοκρατους των Σκοπιων

Ανημερωτοι και ανιστορητοι σιγουρα δεν ειναι....
Ειναι ομως κομμουνιστες και οτι κανουν δεν ειναι τυχαιο....
Βαδιζουν βασει σχεδιων....
Αποκλειεται να μην γνωριζουν αυτο το πρωτοκολλο που ξερουμε και εμεις....
Διαβαστε το και θα καταλαβετε !





1. Η δημιουργία των Σκοπίων παραβιάζει το Πρωτόκολλο Αθηνών, την Ελληνο-Σερβική Συμφωνία και το Οριοθετικό Πρακτικό Βενιζέλου – Πάσιτς του 1913
2. Η δημιουργία των Σκοπίων παραβιάζει την Συνθήκη Βουκουρεστίου 1913 που δεν έπαψε να ισχύει όπως και η συνθήκη της Λοζάνης.

3. Η δημιουργία των Σκοπίων με την πλαστή ονομασία «Μακεδονία» παραβιάζει την ιστορική αλήθεια και αποτελεί διαρκή εδαφική απειλή για την Ελλάδα
4. Τα Σκόπια δεν έχουν νόμιμα σύνορα με την Ελλάδα
5. Η Ελλάς έχει ιστορικά, εδαφικά και μειονοτικά δικαιώματα επί του νότιου κομματιού των σημερινών Σκοπίων, το οποίο αποτελεί την αλύτρωτη, αιώνια ελληνική, Βόρεια Μακεδονία!
6. Απαγορευτικές για την δημιουργία Κράτους Σκοπίων είναι η Συνθήκη Βουκουρεστίου, αλλά και το Πρωτόκολλο Αθηνών του 1913! Η νομιμοποίηση, η αναγνώριση, η Ονομασία και τα Σύνορα του κρατιδίου, πρέπει να καθορισθούν με Βαλκανικό Σύμφωνο, με την υπογραφή Σερβίας – Ελλάδας και την έγγραφη αποδοχή του από τα Σκόπια! (η Βουλγαρία έσπευσε ήδη να υπογράψει Συνθήκη Φιλίας με το κρατίδιο, λύνοντας προς βουλγαρικό όφελος διμερή θέματα )
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΘΗΝΩΝ 1913
Ειδικότερα, ο καθορισμός των Ελληνο-Σερβικών κοινών Σύνορων, ξεκίνησε να καθορίζεται από το Ελληνοσερβικό Πρωτόκολλο των Αθηνών της 5ης Μαΐου 1913, γνωστό και ωςΠρωτόκολλο Κορομηλά – Μπόσκοβιτς από τα ονόματα των αντίστοιχων εκπροσώπων που το υπέγραψαν. (Και φυσικά μιλούμε για την υπογραφή του γνωστού μας από τον Μακεδονικό Αγώνα Λάμπρου Κορομηλά, ο οποίος στα χρόνια του «Βάλτου των Γιαννιτσών» είχε διατελέσει κρίσιμος Πρόξενος της Ελλάδας στην κατεχόμενη τότε από τους Τούρκους Θεσσαλονίκη, 1904 – 1907 και συντόνιζε τον Μακεδονικό Αγώνα με το ψευδώνυμο «Δεσπότης«. Αργότερα έγινε Υπουργός Οικονομικών, φροντίζοντας θαυμαστά να δημιουργήσει οικονομικό απόθεμα ειδικά για τους επερχόμενους Απελευθερωτικούς Βαλκανικούς Πολέμους, ενώ το 1913 έγινε Υπουργός Εξωτερικών πάλι από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, με τον οποίο αργότερα διαφώνησε και παραιτήθηκε, ενώ δικό του έργο είναι η οργάνωση των Ελλήνων της Αμερικής και η ιδέα της ίδρυσης της Αστόρια)
Με το Πρωτόκολλο των Αθηνών, αποφασιζόταν η εντός 20 ημερών σύναψη Συνθήκης Φιλίας και Αμυντικής Συμμαχίας μεταξύ Ελλάδος και Σερβίας, η οποία υπογράφηκε την 1η Ιουνίου 1913 και προέβλεπε κοινά ελληνοσερβικά σύνορα (δηλαδή χωρίς παρεμβολή άλλους κράτους, βλ. χάρτη) και αμοιβαία στρατιωτική βοήθεια, σε περίπτωσης επιθέσεως τρίτων(βλέπε Βουλγάρων) κατά της μίας ή της άλλης χώρας.
Η εγκεκριμένη, σαφώς καθορισμένη, κοινή Ελληνο-Σερβική μεθόριος, υπογράφηκε τελικά από τους αντίστοιχους Πρωθυπουργούς Ελευθέριο
Βενιζέλο και Νικόλα Πάσιτς, κατόπιν σύνταξης ιδιαιτέρου Πρακτικού, από Ειδική Διμερή Επιτροπή, επτά ημέρες πριν τη Συνθήκη Βουκουρεστίου, στις 21 Ιουλίου 1913......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ρε σεις, ειστε παντου ανεπιθυμητοι, τελειωσατε, αλλαξτε χωρα προδοτες !

Πως θα γυρισετε στα χωρια σας οταν δεν θαστε βολευτες; 
Πως θα βγειτε εξω να κυκλοφορησετε ;
Τα σκεφτηκατε αυτα ;







Επιτακτική ανάγκη να διεξαχθούν εκλογές άμεσα διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και η χώρα εισέρχεται σε περίοδο αστάθειας. Μετά το ανθρωποκυνηγητό σε στελέχη των ΑΝ.ΕΛ χτες στα Χανιά, σήμερα η Ε.Κουντουρά ακύρωσε συναντήσεις για λόγους ασφαλείας ενώ ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σ.Κοντονής, μίλησε για φασίστες και χιτλερικούς που αποδοκιμάζουν….Ακόμη ένας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από σφοδρές αποδοκιμασίες.

«Οι προδότες θα τιμωρηθούν, είναι ανεπιθυμητοι» . Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία» οι Σαρακατσαναίοι δεν δέχονται τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα Περτουλιώτικα λιβάδια. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων Γιώργος Μουτσιάνας είναι ξεκάθαρος στις θέσεις του.

Νωρίτερα, ο Σταύρος Κοντονής αναχωρώντας από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών για να επισκεφθεί το Ειρηνοδικείο, άκουσε τα… εξ αμάξης και πριν λίγο απάντησε:

«Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά». Αυτό δήλωσε ο υπ. Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σήμερα από πολίτες στα Γιαννιτσά που τον αποκάλεσαν «προδότη», μετά την συμφωνία με τα Σκόπια.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Οταν ελθει για ψηφιση στην Ελληνικη Βουλη το νομοσχεδιο για την Μακεδονια, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !

Μπορει να περασε στο Αλβανογυφτοβουλγαρικο κοινοβουλιο το νομοσχεδιο , αλλα σημασια εχει αν θα περασει στο Ελληνικο.......
Κι αυτη την φορα, αυτο που θα γινει θαχει ξαναγινει !







Οι Σκοπιανοί... δέχτηκαν τη Μακεδονία που τους πρόσφερε ο Α.Τσίπρας και αποδέχτηκαν φυσικά την «προσφορά» απόκτησή της η οποία ήταν εντελώς... δωρεάν.

Το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ επικύρωσε την συμφωνία με την Ελλάδα για την μετονομασία της χώρας σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Τα «ήξεις αφίξεις» των Σκοπιανών και οι δήθεν σκληρές στάσεις του VMRO και του Σκοπιανού προέδρου Γ.Ιβανόφ ότι δεν θα ψηφίσουν  την συμφωνία, απλά εντάσσονταν στο παιχνίδι του «καλού και του κακού μπάτσου» και στην διαδικασία «ροκανίσματος» του πολιτικού χρόνου, ώστε να πάρουν κάτι ακόμα παραπάνω.

Αν και τελικώς τα πήραν όλα. Το επόμενο που θα τους απέμενε θα ήταν να αλλάζαμε εμείς το όνομά μας σε... Σκόπια.

Βέβαια για να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία ακόμα πρέπει να περάσει διάφορα στάδια.

Θα τεθεί προς έγκριση με δημοψήφισμα, η ημερομηνία διεξαγωγής του οποίου δεν έχει καθορισθεί, πριν από μία συνταγματική αναθεώρηση που θα πρέπει εκ νέου να επικυρωθεί από το κοινοβούλιο με πλειοψηφία των δύο τρίτων.

Τα Σκόπια σε αντάλλαγμα θα εξασφαλίσουν την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ενωση κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής στο τέλος του Ιουνίου και μία πρόσκληση για ένταξη στην Ατλαντική Συμμαχία.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Διαβαστε τι λεει το λαμογιο ο Μητσοτακης για την Μακεδονια...

 Ομολογει το ζαβο, οτι ειναι κι αυτος στο κολπο....
Δουλευει τους ηλιθιους που τον ψηφισαν για να μην του φυγουν σε αλλο κομμα....
Καποτε πρεπει να απαλλαγουμε απ το σοι των χαραμοφαηδων Μητσοτακηδων !




Σε αποκαλύψεις για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις δεσμεύσεις που έχει πάρει για το θέμα της συμφωνίας στο Μακεδονικό προχωρά η γερμανική εφημερίδα FAZ. Όπως αναφέρει, επικαλούμενη πηγές από το Βερολίνο, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα έχει δεσμευτεί επανειλημμένως πως δεν πρόκειται να ακυρώσει τη συμφωνία και ανέφερε πως «πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μη χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματός του αλλά και για να αποτρέψει τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ».

Η διγλωσσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μακεδονικό έχει καταγραφεί επανειλημμένως τόσο με τις επίσημες θέσεις της ΝΔ για το ονοματολογικό και με τις δηλώσεις του, μόλις πριν από λίγους μήνες, που ζητούσε λύση με σύνθετη ονομασία erga omnes, όσο και με τις διαπραγματεύσεις που έκανε η ΝΔ ως κυβέρνηση και τα απόρρητα έγγραφα του υπ. Εξωτερικών, τα οποία αποχαρακτηρίστηκαν. Οι αποκαλύψεις της FAZ έρχονται να προστεθούν στους επικίνδυνους για τη χώρα τακτικισμούς του προέδρου της ΝΔ, που αρέσκεται να μιλάει για «υπεύθυνη αντιπολίτευση...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αίτηση αποφυλάκισης αλλά οι ελπίδες λίγες....

Οι δικοι μας έπιασαν Τούρκους αιχμαλώτους και τους άφησαν Ελεύθερους.....
Και περιμένουν τώρα να κάνουν το ιδιο και οι Τούρκοι......
Φοβάμαι πως οχι.......
Σύμφωνα με πληροφορίες... Η διαδικασία επισπεύδεται λόγω των τουρκικών εκλογών και οι δυό Έλληνες Στρατιωτικοί οδηγούνται στα δικαστήρια Αλεξανδρούπολης για να εξεταστεί ένα ακόμη αίτημα αποφυλάκισης... Κρατάμε όμως μικρό καλάθι, γιατί έχουμε να κάνουμε τούρκους...









www.stoxos.gr


Κοτζιας: Η μαστουρωμενος ειναι με ληγμενα χαπια, η μας δουλευει....

Προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειμαστε βλακες...
Δεν ειναι δυνατον να λενε οτι λενε και να τα πιστευουν ....




Στην κυβέρνηση είτε προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν τι απήχηση έχει στον ελληνικό λαό η εκχώρηση της Μακεδονίας είτε κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

«Τελείωσε ένα από τα μεγάλα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής. Η πλειοψηφία του κόσμου καταλαβαίνει οτι εμείς δεν φτιάξαμε πρόβλημα αλλά το λύσαμε. Κάθε αλλαγή προκαλεί ανασφάλεια».

Αυτή την δήλωση την έκανε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς όταν ξεκίνησε την τοποθέτησή του στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Στο ερώτημα πως αντιμετωπίζει τις δημοσκοπήσεις ο υπουργός Εξωτερικών είπε: «Αυτή που μου λέτε είναι παλιά. Είναι τριών χρόνων. Εχω δημοσκοπήσεις κι εγώ τρέχουσες. Ηταν στην αρχή μπροστά αυτοί που έχουν αμφιβολίες και τώρα προηγούνται λίγο αυτοί που είναι μαζί μας. Το ποσοστό είναι 47% με 44%».

Μάλιστα έφερε και παράδειγμα από την καθημερινότητα. «Ο άλλος», είπε, «πάει και παντρεύεται και αναρωτιέται αν κάνει το σωστό. Έχουμε μια μανία στο Νότο της Ευρώπης. Ερωτεύεται μια νεαρά έναν νεαρό και παντρεύονται. Και κάνουν και παιδί και μετά έρχεται ο καυγάς. Ο γιος ποιανού παππού το όνομα θα πάρει; Φτάνουν μέχρι και το διαζύγιο. Τελικά αν βρουν λύση καταλήγουν στην σύνθετη ονομασία. Και του ενός παππού και του άλλου».

Ο κ. Κοτζιάς είπε ακόμα ότι οι σκοπιανοί υπέγραψαν οτι η δική τους ιστορία δεν εχει καμια σχέση με την δική μας. «Για πρώτη φορά οι σκοπιανοί αναγνωρίζουν ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία Μακεδονία», είπε.

Πρόσθεσε ότι άλλαξαν το όνομα του....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Στα χαρτια μενει η συμφωνια για την Μακεδονια. Με φυλακη κινδυνευει ο Ζαεφ.....

Μακαρι και οι δικοι μας το ιδιο....
Τιποτα δεν τελειωσε ακομη....
Τιποτα δεν χαθηκε....
Δεν θα περασει η προδοσια τους !





Η «κόλαση» ξεκίνησε τόσο για Σκόπια όσο και για Αθήνα. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως τους επόμενους 4 μήνες θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις και στις δύο χώρες με αφορμή τη Συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα. Τα όργανα άρχισαν για τα καλά στο τεχνητό κρατίδιο. Ολα δείχνουν πως ο Ζάεφ θα πάει σε εκλογές καθώς ούτε αλλαγή στο Σύνταγμα μπορεί να περάσει ούτε το δημοψήφισμα θα κερδίσει.

Xθες βράδυ, είχαμε τα πρώτα σοβαρά επεισόδια καθώς σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι γύρω από τη Βουλή των Σκοπίων, όπου διεξαγόταν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ σχετικά με το ονοματολογικό.

Φωνάζοντας συνθήματα όπως «Μακεδονία» και «Δεν παραδίδουμε το όνομά μας», οι Σκοπιανοί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα μπροστά στο κοινοβούλιο, και όσο περνούσε η ώρα άναβαν όλο και περισσότερο τα αίματα.

Όταν ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να απωθήσει τον προστατευτικό φράκτη και να εισβάλει στη Βουλή, η κατάσταση οξύνθηκε και ξεκίνησαν οι συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύντομα, αντικείμενα και πέτρες άρχισαν να εκτοξεύονται από την πλευρά των διαδηλωτών, και τα σκοπιανά ΜΑΤ απαντούσαν με χημικά και δακρυγόνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σκοπιανού υπουργείου Εσωτερικών...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Ισορροπημένη η συμφωνία για την Μακεδονία λέει ο ανισόρροπος Παπανδρέου....

Αυτός έφερε τα μνημόνια στην Ελλάδα....
Κυκλοφορεί ακόμη Ελεύθερος και γλείφει τώρα τον Τσίπρα !!!!!!!!
 Για μια συμφωνία «σε γενικές γραμμές ισορροπημένη», η οποία «αποτελεί μια αφετηρία» κάνει λόγο σε δημόσια τοποθέτησή του για το ονοματολογικό της πΓΔΜ ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Επί της ουσίας ο κ. Παπανδρέου τάσσεται υπέρ της συμφωνίας, αν και υπογραμμίζει ότι υπάρχουν και πτυχές σε αυτήν που δημιουργούν προβληματισμό, προειδοποιώντας παράλληλα ότι «διαίρεση σε πατριώτες και μειοδότες είναι άκρως επικίνδυνη».

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «διαπραγματεύεται μόνη της, δεν προσπαθεί έγκαιρα να καλλιεργήσει το απαραίτητο πνεύμα εθνικής συνεννόησης και στο τέλος, θριαμβολογεί χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι αυτή η σε γενικές γραμμές ισορροπημένη συμφωνία, βασίζεται στις μακρόχρονες προσπάθειες πολλών άλλων και θα ήταν πολύ χειρότερη αν μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχαμε δώσει μάχη για σημαντικές κόκκινες γραμμές».

Στρέφει τα βέλη του και κατά της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας πως «λέμε ΟΧΙ στο όχι της Νέας Δημοκρατίας, γιατί δεν απορρέει από γνήσια πατριωτική στάση αλλά από επιζήμιο οπορτουνισμό. Πασχίζει να αποφύγει το πολιτικό κόστος απομακρυνόμενη ακόμα κι από τη συμφωνημένη εθνική γραμμή. Μια γραμμή που διαμορφώθηκε με τη συνεννόηση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης το 2008».

Όσον αφορά τη στάση του Κινήματος Αλλαγής, ο Γιώργος Παπανδρέου θεωρεί ότι «η προτεινόμενη συμφωνία αποτελεί μια αφετηρία λαμβάνοντας υπόψη την ευνοϊκή ευκαιρία ότι στην ΠΓΔΜ υπάρχει μια κυβέρνηση σοσιαλδημοκρατική, μετριοπαθής, φιλοευρωπαϊκή, που κατανοεί ότι λύση χωρίς αμοιβαίους συμβιβασμούς δεν μπορεί να υπάρξει. Στην ελληνική κοινωνία, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, υπάρχει μεγάλη ευαισθησία για ειδικές παραμέτρους του θέματος και πολλοί αναρωτιούνται αν υπάρχει ακόμα δυνατότητα να βελτιωθούν τα προβλεπόμενα για την εθνότητα και τη γλώσσα».
Ολόκληρη η δήλωση Παπανδρέου:

Στη νεότερη ιστορία μας, τα μεγάλα εθνικά θέματα έχουν προκαλέσει συχνά διχασμούς που έφεραν αρνητικά, ακόμη και καταστροφικά, αποτελέσματα.

Γι’ αυτό, τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση, οφείλουν να τα αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δίνοντας βάρος στη μεγάλη εικόνα, στο πατριωτικό συμφέρον, και όχι στα μικροκομματικά οφέλη. Η διαίρεση σε πατριώτες και μειοδότες είναι άκρως επικίνδυνη. Δίνει περιθώρια χειραγώγησης σε κάθε είδους συμφέροντα.

Σε μια τέτοια ιστορική στιγμή βρισκόμαστε και τώρα, με τη συζήτηση γύρω από τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Είναι μια συγκυρία όπου κυριαρχεί διεθνής αστάθεια, ανταγωνισμός δυνάμεων στην περιοχή μας, προσπάθεια της Τουρκίας να περιθωριοποιήσει την Ελλάδα, ενώ πολλές δυνάμεις έχουν στόχευση να αλώσουν, με κάθε μέσο, το ζωτικό χώρο των Βαλκανίων.

Το 2003, στη λογική να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη ευρωπαϊκό πόλο ανάπτυξης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, επί κυβέρνησής μας με Πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη, με σκληρές διαπραγματεύσεις πετύχαμε να ανοίξει η προοπτική για την Ευρωπαϊκή ένταξη των Βαλκανίων.

Έτσι, ήρθε στο Συμβούλιο Κορυφής της Θεσσαλονίκης η απόφαση για τους βαλκανικούς λαούς – ένα καθοριστικό βήμα για τη σταθεροποίηση μιας περιοχής που επί δεκαετίες ολόκληρες υπέφερε από βίαιες συγκρούσεις και έξωθεν παρεμβάσεις.

Το πλαίσιο αυτής της απόφασης, έδωσε μια νέα διάσταση στις προσπάθειες που ξεκίνησαν το 1995 επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου, με την Ενδιάμεση Συμφωνία για την επίλυση του ονόματος των Σκοπίων.

Ένα θέμα, που τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι προς το συμφέρον μας να λυθεί, με μια λύση βιώσιμη και αμοιβαία αποδεκτή.

Σε μια τέτοια συγκυρία, ποια η στάση της κυβέρνησης; Διαπραγματεύεται μόνη της, δεν προσπαθεί έγκαιρα να καλλιεργήσει το απαραίτητο πνεύμα εθνικής συνεννόησης και στο τέλος, θριαμβολογεί χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι αυτή η σε γενικές γραμμές ισορροπημένη συμφωνία, βασίζεται στις μακρόχρονες προσπάθειες πολλών άλλων και θα ήταν πολύ χειρότερη αν μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχαμε δώσει μάχη για σημαντικές κόκκινες γραμμές.

Θα μπορούσε ωστόσο, να ήταν και πολύ καλύτερη, αν είχαμε ενώσει όλοι τις δυνάμεις μας.

Σε μια τέτοια κρίσιμη συγκυρία, ποια η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Πασχίζει να αποφύγει το πολιτικό κόστος απομακρυνόμενη ακόμα κι από τη συμφωνημένη εθνική γραμμή. Μια γραμμή που διαμορφώθηκε με τη συνεννόηση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης το 2008. Το ΠΑΣΟΚ παραμέρισε τους μικροκομματικούς υπολογισμούς για να συμβάλει στην εθνική αυτή υπόθεση εποικοδομητικά. Σήμερα, η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει το αντίθετο. Αθετεί ακόμα και τις δικές της αποφάσεις πασχίζοντας να μην αλλάξει τίποτα. Έτσι, όταν φτάνουν τα δύσκολα, αυξάνει απλά τη στείρα κριτική και τις ρητορικές κορώνες.
 



Διαβάστε τη συνέχεια : ΕΔΩ

Τα F35 περιμενει σε μερικες μερες ο Σαλεμενος αλλα μαλλον θα περιμενει πολυ ακομη....

Περιμενει να παρει το πρωτο πριν τις εκλογες...
Τα πραγματα ομως δεν πηγαινουν οπως θαθελε..
Οι συμμαχοι του εχουν παραπονα....







Νέα τροπολογία της Γερουσίας των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας - Εμποδίζουν των πώληση των F-35 στην Άγκυρα - Ο Ερντογάν ήθελε να παραλάβει το πρώτο τις επόμενες μέρες - Πλήγμα για τον «σουλτάνο» η αμερικανική απόφαση λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές στην Τουρκία

F-35 ονειρεύεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά F-35… δύσκολα θα δει στην Τουρκία πριν από τις εκλογές της Κυριακής (24.06.2018). Οι ΗΠΑ επεφύλασσαν ακόμη ένα «χαστούκι» στον Τούρκο πρόεδρο.

Και αυτή τη φορά ήρθε από τη Γερουσία. Η οποία, τη Δευτέρα (18.06.2018) , ενέκρινε τροπολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εμποδιστεί ή να καθυστερήσει η μεταφορά του προηγμένου μαχητικού F-35 και της τεχνολογίας του στην Τουρκία. ΗΠΑ και Τουρκία είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, μεν, οι σχέσεις Ουάσινγκτον – Άγκυρας είναι όλο και… χειρότερες δε!

Στελέχη τόσο των Ρεπουμπλικάνων όσο και των Δημοκρατικών στη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων θέλουν να βάλουν «πάγο» στη μεταφορά των αεροσκαφών πέμπτης γενιάς και της τεχνολογίας τους στην Τουρκία. Ο νόμος που περιέχει την τροπολογία θα πρέπει τώρα να εναρμονιστεί με το κείμενο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί και το νομοθέτημα να κυρωθεί πριν τελειώσει το καλοκαίρι.

Ψάχνουν τρόπο να… ξεφορτωθούν την Τουρκία...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Το μανα εξ ουρανου ! Βετο της Αυστριας στους Σκοπιανους....

Απιστευτο αλλα αληθινο....
Με βετο απειλουν οι Αυστριακοι που απο την 1η Ιουλιου αναλαμβανουν την 
Προεδρια της Ευρωπης !


Πολύ δρόμο να διανύσει και πολλά εμπόδια να υπερβεί έχει ακόμα η συμφωνία για τιο Σκοπιανό, καθώς οι πλευρές που αντιδρούν σε Ελλάδα και Σκόπια βρήκαν έναν απρόσμενο σύμμαχο στο «πρόσωπο» της Αυστρίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές από τις Βρυξέλλες, η κυβέρνηση της Αυστρίας απειλεί να σαμποτάρει τη συμφωνία για το Σκοπιανό, αν η Ευρωπαϊκή Ένωση αρνηθεί να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει για την ένταξη της Τουρκίας.
Την 1η Ιουλίου, η Αυστρία και στην ουσία ο καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς, αναλαμβάνουν την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, αξιωματούχοι στις Βρυξέλλες ενημερώθηκαν από αυστριακούς κυβερνητικούς, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μπλοκάρει.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.