Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ρε σεις, ειστε παντου ανεπιθυμητοι, τελειωσατε, αλλαξτε χωρα προδοτες !

Πως θα γυρισετε στα χωρια σας οταν δεν θαστε βολευτες; 
Πως θα βγειτε εξω να κυκλοφορησετε ;
Τα σκεφτηκατε αυτα ;







Επιτακτική ανάγκη να διεξαχθούν εκλογές άμεσα διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και η χώρα εισέρχεται σε περίοδο αστάθειας. Μετά το ανθρωποκυνηγητό σε στελέχη των ΑΝ.ΕΛ χτες στα Χανιά, σήμερα η Ε.Κουντουρά ακύρωσε συναντήσεις για λόγους ασφαλείας ενώ ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σ.Κοντονής, μίλησε για φασίστες και χιτλερικούς που αποδοκιμάζουν….Ακόμη ένας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από σφοδρές αποδοκιμασίες.

«Οι προδότες θα τιμωρηθούν, είναι ανεπιθυμητοι» . Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία» οι Σαρακατσαναίοι δεν δέχονται τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα Περτουλιώτικα λιβάδια. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων Γιώργος Μουτσιάνας είναι ξεκάθαρος στις θέσεις του.

Νωρίτερα, ο Σταύρος Κοντονής αναχωρώντας από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών για να επισκεφθεί το Ειρηνοδικείο, άκουσε τα… εξ αμάξης και πριν λίγο απάντησε:

«Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά». Αυτό δήλωσε ο υπ. Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σήμερα από πολίτες στα Γιαννιτσά που τον αποκάλεσαν «προδότη», μετά την συμφωνία με τα Σκόπια.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.