Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Dr. Rοbert Μαloηe: Mόvο στην vαζιστικn Γεpμαviα είχε παρατnρnθεi ξαvά, n κατάστασn μαζικoύ υπvωτισμoύ που ζoυμε...

Σε πρόσφατη ομιλία του στην πόλη Τάμπα της Φλόριντα, ο Dr Robert W. Malone, παραθέτει σημαντικά σημεία από συζήτησή του με τον Δρ Mattias Desmet του πανεπιστημίου της Γάνδης σχετικά με το φαινόμενο της Μαζικής Ψύχωσης/Ύπνωσης που παρατηρείται σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας, το οποίο αδυνατεί να ακολουθήσει τα επιστημονικά δεδομένα και παραμένει πιστό στο επίσημο αφήγημα και στην πληροφόρηση μεγάλων ΜΜΕ....



Δείτε, σύμφωνα με τους επιστήμονες, πως φέρνουν τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό και γιατί επιβάλλουν τώρα τα Lockdown!

Το στοίχημα με τον χρόνο και την ιστορία είναι αν θα τα καταφέρουν.

Εν συντομία τα κυριότερα σημεία που ανέπτυξε ο dr.  Malone στην ομιλία του(όπως ακούγεται στο βίντεο) είναι τα εξής:

* Ζούμε σε μια κατάσταση υπνωτισμού των μαζών.

* Ο υπνωτισμός είναι μια ιδιότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου. Προϋποθέτει την εστίαση της προσοχής σε ένα αντικείμενο για πολλή ώρα.

*Επί δυο χρόνια τα media βομβαρδίζουν τους πολίτες με ατελείωτες δόσεις τρόμου 24 ώρες το 24ωρο υπνωτίζοντας τους.

* Η επίκληση ενός αόρατου και μυστηριώδους εχθρού είναι κύριο χαρακτηριστικό των ολοκληρωτικών καθεστώτων για να κρατούν τις μάζες δεμένες με το επίσημο αφήγημα.

* Οποιασδήποτε πει κάτι διαφορετικό από το επίσημο αφήγημα διώκεται, θεωρείται εχθρός.

*Η τεχνική είναι δοκιμασμένη στην ναζιστική Γερμανία. Τότε ήταν οι Εβραίοι η αιτία του κακού, σήμερα ειναι οι ανεμβολίαστοι.

* Οι πολίτες ακολουθούν υπνωτισμένοι τα σχέδια κυβέρνησης και «ειδικών» που δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη.

* Τα lockdown γίνονται για οικονομικούς λόγους αλλά η μεταρρύθμιση της οικονομίας( Great Reset) δεν θα μπορούσε να γίνει υπό κανονικές συνθήκες.



πηγη 

Yψnλn η θvnσιμoτnτα για τους πλnρως εμβoλιασμέvoυς καpκιvoπαθεiς με κoρωvαϊo...


Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Καρκίνου

Οι πλήρως εμβολιασμένοι με δύο δόσεις ασθενείς με καρκίνο, οι οποίοι στη συνέχεια μολύνονται από τον κορωνοϊό (λοίμωξη breakthrough), έχουν υψηλό κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη, την πρώτη του είδους της σε εμβολιασμένους καρκινοπαθείς με Covid-19, βασικός ερευνητής της οποίας ήταν ένας Έλληνας επιστήμονας της διασποράς.

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Καρκίνου Dana-Farber, του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ και άλλων ιδρυμάτων, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό ογκολογίας "Annals of Oncology", ανέλυσαν στοιχεία για 1.787 ασθενείς με καρκίνο και Covid-19, εκ των οποίων η μεγάλη πλειονότητα ήσαν ανεμβολίαστοι και οι 54 πλήρως εμβολιασμένοι με Pfizer/BioNTech ή Moderna, εκ των οποίων σχεδόν οι μισοί είχαν μειωμένα επίπεδα λεμφοκυττάρων (Τ και Β κυττάρων που παίζουν ζωτικό ρόλο στην ανοσιακή απόκριση στον κορωνοϊό και σε άλλους ιούς). Η λεμφοπενία αυτή συμβαίνει συχνά σε καρκινοπαθείς που λαμβάνουν μονοκλωνικά αντισώματα ή κάνουν θεραπείες CAR-T για αιματολογικές κακοήθειες, όπως το λέμφωμα και η λευχαιμία.

Διαπιστώθηκε ότι από τους πλήρως εμβολιασμένους που μολύνθηκαν από τον κορονοϊό, το 65% (δύο στους τρεις)
χρειάστηκαν νοσηλεία, το 19% (ένας στους πέντε) διασωληνώθηκαν και το 13% πέθαναν. Η μελέτη ενισχύει προηγούμενες παρατηρήσεις ότι οι ασθενείς με αιματολογικούς καρκίνους κινδυνεύουν περισσότερο από βαριά Covid-19.

"Οι ασθενείς με καρκίνο που αναπτύσσουν breakthrough λοίμωξη Covid-1, ακόμη κι αν έχουν πλήρως εμβολιαστεί, μπορεί να έχουν σοβαρή έκβαση νόσησης, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου. Γι' αυτό στην περίπτωση τους και στο προβλεπτό μέλλον είναι αναγκαία μια πολυεπίπεδη προσέγγιση, που περιλαμβάνει χρήση μάσκας, τήρηση κοινωνικών αποστάσεων και ενισχυτική δόση εμβολιασμού", τόνισε o ερευνητής Τόνι Τσουέιρι, καθηγητής ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και διευθυντής του Κέντρου Ουρογεννητικής Ογκολογίας Lank του Ινστιτούτου Dana-Farber της Βοστώνης.

Όσοι παίρνουν και κορτικοστεροειδή φαίνεται να κινδυνεύουν περισσότερο

Πάντως λόγω του μικρού αριθμού εμβολιασμένων καρκινοπαθών που μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό, οι ερευνητές δήλωσαν ότι προς το παρόν δεν μπορούν να εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα για το ποιές συγκεκριμένες αντικαρκινικές θεραπείες μπορεί να σχετίζονται περισσότερο με την πιθανότητα λοίμωξης Covid-19. Πάντως όσοι παίρνουν και κορτικοστεροειδή φαίνεται να κινδυνεύουν περισσότερο να χρειαστούν νοσηλεία.

Ο κύριος ερευνητής Δημήτρης Φαρμακιώτης, αναπληρωτής καθηγητής λοιμωξιολογίας στην Ιατρική Σχολή Warren Alpert του Πανεπιστημίου Μπράουν και στο νοσοκομείο του Ρόουντ 'Αϊλαντ, ο οποίος είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι "παρόμοια αποτελέσματα -υψηλά ποσοστά θνησιμότητας σε πλήρως εμβολιασμένους- έχουν ήδη αναφερθεί και σε άλλους πληθυσμούς ανοσοκατεσταλμένων ασθενών, όπως σε όσους έχουν κάνει μεταμόσχευση οργάνου, προτού κάνουν ενισχυτική δόση. 

Τα ευρήματα αυτά έρχονται σε μια συγκυρία ανησυχίας ότι παραλλαγές όπως η Όμικρον, με αυξημένη δυνατότητα ανοσοδιαφυγής, μπορεί να αναδυθούν σε τέτοιους χρόνια πάσχοντες ασθενείς με εξασθενημένα ανοσοποιητικά συστήματα. Έτσι, οι ανοσοκατεσταλμένοι και οι στενές επαφές τους θα πρέπει να αποτελούν κατ' εξοχήν στόχους για θεραπευτικές και προληπτικές παρεμβάσεις".



πηγη

Kυριε Mnτσoτακn, ο Tσiπρας διεγpαψε τον Koυpoυμπλn που σε πpoσβαλε, εσυ τον Moσιαλo, που πpoσεβαλε oλoυς τους Xpιστιαvoυς, δεν θα τον διαγpαψεις;

Κανεις πως δεν ακους;

Και φυσικα δεν τον διαγραφεις...

Ειχε δικιο λοιπον, ο Μακαριωτατος Αμβροσιος, που σε αφορισε....

Μολις το επιβεβαιωσες....

Επρεπε ηδη, να τον εχεις διωξει κλωτσηδον ! ! !



Ο Πανεπιστημιακός και πολιτικός κ. Ηλίας Μόσιαλος λοιπον, βρήκε σωστό την παραμονή της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, να αναρτήσει μια γελοιογραφία προσβλητική και υβριστική, για όλο το Χριστιανικό πληθυσμό Ορθόδοξο και Καθολικό, με την οποία όχι απλά αμφισβητεί, αλλά προσπαθεί να γελοιοποιήσει την Παναγία για τη σύλληψη του Θεανθρώπου με τον κρίνο. 

Με τη γελοιογραφία αυτή, ήθελε λέει, να σατιρίσει τους αρνητές του κορωνοϊού ο κύριος Μόσιαλος. 



Την ίδια άρνηση όμως δείχνουν και πολλοί μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα μας, αλλά δεν τόλμησε ο “πολύς” κύριος Μόσιαλος μέχρι σήμερα να θίξει το θέμα. Ούτε φυσικά δινοήθηκε ποτέ να κάνει ένα τέτοιο χοντροκομμένο αστείο με τη συγκεκριμένη θρησκεία, γιατί γνωρίζει πως οι αντιδράσεις των φανατικών Μουσουλμάνων είναι απρόβλεπτες και πολλές φορές ακραίες. 

Έτσι στράφηκε στους πιστούς που ποτέ δεν αντιδρούν, κυρίως με ακραίο τρόπο και πρόβαλε δημόσια τις ύβρεις του κατά του Χριστιανισμού. Μάλιστα βρήκε και ένθερμο υποστηρικτή τον Νίκο Φίλη, ο οποίος έσπευσε να τον υπερασπιστεί και να πει ότι ο Μόσιαλος έκανε χιούμορ και η Ιερά Σύνοδος, που έβγαλε δικαίως μια οργισμένη ανακοίνωση για την αθλιότητα Μόσιαλου, πάσχει από έλλειψη χιούμορ. 

Γιατί δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο και με τους Μουσουλμάνους, να δούμε αν εκείνοι τουλάχιστον έχουν αίσθηση του χιούμορ; 

Αυτό που έχει διαπιστωθεί, είναι ότι εδώ και καιρό, κάποιοι κύκλοι ευρωπαϊστών, δήθεν εκσυγχρονιστών, οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, αλλά και κάποιοι άλλοι, οπαδοί του διεθνισμού, έχουν επιδοθεί σε μια συστηματική προσπάθεια απαξίωσης της Χριστιανικής πίστης και ενοχοποίησης όσων εξακολουθούν να παραμένουν σε αυτή. 

Προσβάλλουν και αμφισβητούν τη Χριστιανική πίστη με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, σε μια συστηματική προσπάθεια να αποτρέψουν τον κόσμο από το Χριστιανισμό, που όπως φαίνεται τους μπαίνει εμπόδιο στο σχέδιο ισοπέδωσης κάθε αξίας που πρεσβεύει αυτή η θρησκεία.  

Τους θέλουν χωρίς ελπίδα. Χωρίς πίστη. Χωρίς αρχές. Χωρίς αξίες. Για να μπορούν να τους κάνουν υποχείρια τους, όλοι αυτοί οι επιτήδειοι και να τους χειραγωγούν, όπως και όποτε επιθυμούν. 

Το κακό είναι ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός, είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης και της χώρας, για θέματα πανδημίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν ιδιώτευε, λίγο θα μας απασχολούσε η αθλιότητά του. Όμως από τη στιγμή που μιλάει εξ’ ονόματος της χώρας σε διεθνή φόρα, με εκπροσώπους άλλων κυβερνήσεων ως πρεσβευτής της Ελλάδας, οφείλει να αφήσει στην άκρη τις προσωπικές του αντιλήψεις περί αθεΐας και να είναι μετρημένος και σοβαρός. Χιούμορ μπορεί να κάνει σε ιδιωτικές στιγμές με τον κ. Φίλη, που τον καταλαβαίνει και ασπάζονται τις ίδιες απόψεις μ’ εκείνον και να γελάνε με την ψυχή τους σε πριβέ χώρους και όχι με δημόσιες αναρτήσεις. 

Δημόσια πρέπει να είναι σοβαρός, όπως αρμόζει στο ρόλο που του έχει αναθέσει η πολιτεία, αλλιώς θα πρέπει να τον συμμαζέψει η κυβέρνηση και καλά θα κάνει να τον βάλει να ζητήσει και μια συγγνώμη από όλους όσους πρόσβαλε. 

Όσο για τον ανοιχτόμυαλο και ανοιχτομάτη Νίκο Φίλη, καλά θα κάνει να συγκρατηθεί και λίγο κι ας μας αφήσει εμάς στο σκοταδισμό μας. Απ’ αυτό τον εκσυγχρονισμό, δεν θέλουμε να πάρουμε, ούτε όμως και θα μας τον επιβάλλει με το ζόρι.




πηγη 

Τα kαλαvτα του Mnτσoτακn στο Συvταγμα ! ! ! (Οxι αυτα που δεiξαvε τα καvαλια)

Αυτα φυσικα, τα καναλια δεν τα δειχνουν....

Για αλλη εικονα πληρωθηκαν....

Οχι για να δειχνουν την αγανακτηση του κοσμου...




πηγη 

Eσυ πoυ με φωvαζεις "Ψεkι" δες αυτo το βivτεo...

Δες το λοιπον...

Και προσεξε καλα, τι λενε και ποιοι το λενε....

Και σκεψου...

Ποιος ειναι ο ψεκασμενος, εσυ ,ή εγω;



Niκoς Oικovoμoπoυλoς: “Θα koιvωvnσω ακoμα και μετά από kάπoιov με μoλυσματικn ασθέvεια” ΒΙΝΤΕΟ

Τους αρρώστησε με αυτά που είπε...
 
Η περιπέτεια με τον κορονοϊό που τον έστειλε στο νοσοκομείο, το εμβόλιο που δεν πρόλαβε να κάνει και η Θεία Κοινωνία που είναι «το φάρμακο των ανθρώπων». Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για όλα σε μια σπάνια συνέντευξη.
Είναι από τους τραγουδιστές που δεν εμφανίζεται συχνά και δεν δίνει συνεντεύξεις. Αλλά το βράδυ της Πέμπτης (23.12.2021) ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε για την περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό, για αν και πότε θα κάνει το εμβόλιο αλλά και το αν θα κοινωνήσει ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εκείνον έχει κάποια μολυσματική ασθένεια.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κόλλησε κορονοϊό το περασμένο καλοκαίρι και όπως είπε, δεν είχε εμβολιαστεί γιατί είχε φοβηθεί και είχε σκεφτεί μη χάσει τις διακοπές του εξαιτίας παρενεργειών… Αλλά ο κορονοϊός «τον βρήκε δύσκολα».

«Ήταν μια περίοδος, δυο μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο αν θυμάμαι καλά, που ήμασταν όλοι σε καλοκαιρινές διακοπές. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί, στο οποίο εμφανίζομαι και θα έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά τα δικά μας δουλεύουν πλέον μόνο με εμβολιασμένους. Κάτι το οποίο δεν πρόλαβα να κάνω. Γιατί τι σκέφτηκα; Πολύ απλά, όπως σκέφτονται πολλοί άνθρωποι. “Και αν έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου;”.

Λέω, δεν το έπαθα μέχρι τώρα… Δεν σύχναζα και σε μέρη με πολύ κόσμο. Γενικά μου αρέσει πολύ η θάλασσα, οπότε ήμουν συνέχεια στη θάλασσα άντε και με δυο, τρεις φίλους. Αυτό, μέχρι εκεί. Έλα όμως που με βρήκε ο κορονοϊός και με βρήκε δύσκολα γιατί μου το γύρισε σε πνευμονία.
Αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε για δυο μέρες να έχω οξυγόνο και την μία από τις δύο έπρεπε να βάλω το πιο δυνατό. Ευτυχώς έγινα αμέσως καλά, για μια μέρα μόνο χρειάστηκε. Εύχομαι να μην το περάσει αυτό κανένας άλλος άνθρωπος και εύχομαι πραγματικά να μην χαθούν άλλες ζωές γιατί δυστυχώς χάνονται πολλές ζωές και περνούν δύσκολα πολλές οικογένειες», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.
«Εννοείται ότι θα κοινωνήσω»
Ερωτηθείς για παλιότερη δήλωσή του πως ακόμη κι αν κάποιος πριν από εκείνον έχει μολυσματική ασθένεια, ο ίδιος θα κοινωνήσει, ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε «εννοείται ότι θα κοινωνήσω».

«Όταν πιστεύεις κάτι και πιστεύεις τόσο δυνατά όπως έχει να κάνει με τον Χριστό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Παραμερίζω τον εαυτό μου, δεν με αφορά ο εαυτός μου. Πιστεύω τόσο πολύ σε αυτό, πιστεύω τόσο πολύ στην Θεία Κοινωνία. Πιστεύω ότι είναι το φάρμακο των ανθρώπων η Θεία Κοινωνία. Το λέω και συγκινούμαι. Θα το έκανα όπως και να ‘χει και δεν αλλάζω άποψη για αυτό», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τα Θεία ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε πως «όλα ξεκινάνε από την παιδική μας ηλικία. Όταν αφορά ένα μικρό παιδί, το οποίο έχει ανάγκη από κάπου να πιαστεί και όταν αυτό δεν το βρίσκει απόλυτα στην οικογένειά του, το βρίσκει κάπου αλλού. Εγώ το βρήκα στην πίστη και στον Χριστό. Από τότε είναι δοσμένος και ταγμένος εκεί με όλη τη δύναμη της ψυχής μου».

«Θα κάνω το εμβόλιο»
«Ναι, θα κάνω το εμβόλιο όταν περάσει η περίοδος ανοσίας από τη νόσηση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία, όπως και ‘γω, να φοβούνται. Δεν σου κρύβω, ότι φοβάμαι ή ότι φοβήθηκα και πριν να κάνω το εμβόλιο. Δεν αρνήθηκα ποτέ την επιστήμη, αλλά κάποιοι μπερδεύουν την θρησκεία με την επιστήμη και είναι λάθος. Διχάζουν τον κόσμο. Όχι άλλος διχασμός επιτέλους. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Να πιστεύουμε και στη θρησκεία και στην επιστήμη», σημείωσε επίσης ο γνωστός τραγουδιστής.

Νίκος Οικονομόπουλος: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια
Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Πάτρα όπου γεννήθηκε και στην Κάτω Αχαΐα όπου μεγάλωσε. «Εκεί έζησα τα παιδικά μου χρόνια. Εκεί έκανα παιδικούς φίλους, θα έλεγα ότι ήταν δύσκολα χρόνια για εμένα, δεν ήμασταν ευκατάστατη οικογένεια. Μεγάλωσα με τη γιαγιά και τον παππού μου από την πλευρά του πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Δύσκολες καταστάσεις, δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Έπρεπε να δουλεύω από μικρή ηλικία από 12, δούλευα στο ψαράδικο του παππού μου».
 
 
 
 
 
 
 

Avαρωτιεται η Kατερivα Στεφανiδn: Γιατi βγnκε αθλnτnς της xροvιάς ο Avτετoκoύvμπo; (Aλλoς nταv αθλnτnς της xροvιας, αλλα nταν Eλλnvας...)



Δεν καταλαβε ακομη τι σημαινει ΝΤΠ;

Ισως καταλαβε και το λεει πλαγιως...

Εχει δικιο παντως....

Αλλος ηταν ο αθλητης της χρονιας, αλλα ηταν Ελληνας...

Τεντογλου τον λενε...

Δειτε τι εγραψε...



Bρnκε τον δασkαλo του ο Eυαγγελατoς....

 

Παλι καλα που δεν τον εκοψε στον αερα....

Ακουστε και οι κρισεις δικες σας...





Πιo Mnτσoτάκnς κι από τον Mnτσoτάκn ο Avδρoυλάκnς: Yπoxρεωτικo μoριακo τεστ...να πλnρώvει ο εργαζoμεvoς ! ! !

Tάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για το σύνολο του δημόσιου τομέα

O νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ φαίνεται να μην αστειεύεται με το θέμα της πανδημίας και του κορονοιό και προτεραιότητα του να είναι η ασφάλεια όσων εργάζονται στο δημόσιο τομέα.

Πιο αναλυτικά “πιο Μητσοτάκης κι από τον Μητσοτάκη” αποδεικνύεται εντέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Εάν κάποιοι είχαν την ψευδαίσθηση ότι θα συνέχιζε την πολιτική της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, δίνοντας έμφαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που αποτελεί το μεγαλύτερο κληροδότημα του παλαιού ΠΑΣΟΚ, διαψεύστηκαν γρήγορα.

Νίκος Ανδρουλάκης: “Υποχρεωτικό μοριακό τεστ το οποίο θα πληρώνει ο εργαζόμενος”

Η τακτική που προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για το σύνολο του δημόσιου τομέα, ενώ ουσιαστικά θέλει να εμβολιάσει και το σύνολο του ιδιωτικού τομέα, αφού προτείνει υποχρεωτικό μοριακό τεστ το οποίο θα πληρώνει ο εργαζόμενος...

πηγη 



Συμπερασμα....

Τα ιδια σκατα ειναι κι αυτος !

Μnvυμα απο το lσραnλ: Μnν πιστεύετε την πλnρωμέvn τnλεoρασn....

Δεν τα λεμε εμεις....

Η αυτοπτης μαρτυς τα λεει...



1) 33% του πληθυσμού ΔΕΝ έχουν καν εμβολιαστεί!

2) Η κυβέρνηση ήδη ανακάλεσε τα πιστοποιητικά. 55% αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχουν Γκριν Πας (γιατί χρειάζονται 3η δόση)

3) Υπάρχει έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας που επιβεβαιώνει πως οι μάσκες δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα

4) 5-10% μόλις των παιδιών έχουν εμβολιαστεί. Η κυβέρνηση αναγνώρισε δημόσια την αποτυχία της στο πρόγραμμα εμβολιασμού των παιδιών. Οι γονείς αντιστέκονται!

5) Η κυβέρνηση άφησε να διαρρεύσει είδηση πως θα βάλουν στο κόσμο βραχιολάκια για να ξεχωρίζουν στα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Η αντίδραση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που το υποτιθέμενο μέτρο δεν εφαρμόστηκε.

6) Η κοπέλα που κάνει το ρεπορτάζ, πιστεύει πως η κυβέρνηση χρησιμοποίησε την είδηση για τα βραχιολάκια ως αντιπερισπασμό. Ώστε να περάσει νόμο που εξουσιοδοτεί την αστυνομία να μπουκάρει σε οικίες, αντιφρονούντων πολιτών, χωρίς ένταλμα!

πηγη 

Διkαζει και kαταδιkαζει ο Eυαγγελατoς κι ας μnν εivαι διkαστnς....

 




Επηρεαζει τους δικαστες;

Σιγουρα...

Εχει το δικαιωμα αυτο ο δημοσιογραφος; 

Οχι φυσικα....

Εχουμε ομως την δημοκρατια των Κουληδων με τα πληρωμενα καναλια..........



Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Μnvυμα xωρiς xρεωσn απο Θεσσαλoviκn: Γpαμμεvoυς σας εxoυμε και σας και τα μετpα σας...(βivτεo)



Κουλη και λοιποι συμμοριτες...

Οι Θεσσαλονικεις τηρουν με μεγαλη "ευλαβια" τα μετρα του τσιρκου των "ειδικων" σου...

Να το θυμασαι...

Απο την Θεσσαλονικη θα την βρεις...

Παρτο αποφαση....

ΕΛΗΞΕΣ ! ! !


πηγη

Ο ΤPΙΠΛOΕΜΒOΛlΑΣΜΕNΟΣ Πατpιαpxης Βαpθoλoμαiος, αpπαξε κopωvαιo και...πpoτρεπει τους Πιστoυς να εμβoλιασθoυν ! ! !

Απιστευτο κι ομως αληθινο...

Ο Τουρκος Πατριαρχης εκτελει πιστα τις εντολες των αφεντικων του...



 Θετικός λοιπον, στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι.

Ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αυτή την στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή.

Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλεως για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου.




πηγη 

Πoιoς κoρωvαιoς;;;;; Avαβει παλι η φωτια στην Boσviα ! ! !

Με κύρια εστία της διεθνοτικής έντασης –σε βαθμό ανάφλεξης– τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και δευτερευόντως στο μέτωπο Κοσόβου-Σερβίας, η βαλκανική κρίση δεν δείχνει να εκτονώνεται....



 Απεναντίας έχει όλα τα χαρακτηριστικά επιδείνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι στην προ καιρού σύνοδο των G-7 στο Λίβερπουλ, μεταξύ των ζητημάτων διεθνούς πολιτικής όπως η Ουκρανία και το Ιράν, συζητήθηκε και η κατάσταση στη Βαλκανική.

Οι κρίσεις και συγκρούσεις προγραμματίζονται και μπαίνουν σε χρονοδιάγραμμα κι ας φαίνεται εξωτερικά ότι είναι συνέπεια υποκειμενικών παραγόντων και θερμοκέφαλων τοπικών αρχηγών. Η εμπλοκή της Τουρκίας είναι το στοιχείο που κάνει ακόμη πιο περίπλοκη την κατάσταση. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών προέβη σε γραπτή δήλωση την περασμένη Κυριακή, επισημαίνοντας ότι οι εξελίξεις στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη αποτελούν απειλή για την ειρήνη στη Βαλκανική και κατά συνέπεια για την Ευρώπη.

Η Βουλή της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης (αποτελείται από 83 μέλη), μιας εκ των συστατικών κρατικών οντοτήτων της συνομοσπονδίας, συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή με τη συμμετοχή 52 μελών του. Παρά τις πιέσεις του διεθνούς παράγοντα και ιδιαίτερα του βοηθού υφυπουργού των ΗΠΑ, διαμεσολαβητή για τα Δυτικά Βαλκάνια Γκάμπριελ Εσκομπάρ, ο οποίος πραγματοποίησε πολυήμερη περιοδεία στα κράτη της περιοχής, η Βουλή των Σέρβων ενέκρινε νομικές διατάξεις που στην ουσία οδηγούν στην απόσχιση από το ενιαίο κράτος, που συγκροτήθηκε με τη Συμφωνία του Ντέιτον το 1996.

Πρόκειται για πέντε νόμους που αφορούν στην μεταβίβαση αρμοδιοτήτων από τα ομοσπονδιακά κυβερνητικά όργανα σ’ αυτά της Σερβικής Δημοκρατίας και αποτελούν μέρος των χειρισμών του ισχυρού πολιτικού παράγοντα του κρατιδίου, του Μίρολαντ Ντόντικ. Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για απονομή δικαιοσύνης, φορολογία και τελωνειακούς δασμούς, στρατολογία, άμυνα κ.α.

Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Η απόσχιση των Σέρβων, όμως, ισοδυναμεί με ντε φάκτο πολιτικό θάνατο του κράτους της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Και τα πέντε νομοσχέδια τέθηκαν σε ισχύ εντός 24 ωρών από την έγκρισή τους. Η Δύση έχει καταγγείλει ότι ο Ντόντικ παρακινείται απ’ τη Ρωσία και ο ίδιος το επιβεβαίωσε. Διακηρύττει, μάλιστα, ότι το κρατίδιό του, εάν αποσχιστεί, θα έχει οικονομική και στρατιωτική κάλυψη από τη Μόσχα. Προφανώς θέλει να δείξει ότι η πολιτική και οι πράξεις του δεν είναι τυχοδιωκτικές.

Η κίνησή του εξυπηρετεί τη Μόσχα, η οποία είναι προφανές ότι έχει συμφέρον αποκτήσει έρεισμα, ακόμα και να δημιουργήσει μια εστία έντασης στο υπογάστριο της ΕΕ, ως αντιπερισπασμό στην πίεση που της ασκείται στην Ουκρανία και στη Λευκορωσία. Στη συνάντηση των G-7 είχε συζητηθεί η αστάθεια στα Δυτικά Βαλκάνια τόσο στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη όσο και στο μέτωπο Σερβίας-Κοσόβου, λόγω της αδυναμίας να βρεθεί λύση για αμοιβαία αναγνώριση.

Η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας εξέφρασε ανησυχία και σε κοινή δήλωση με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Μπουγιάρ Οσμάνι, σε επίσημη επίσκεψη. Επεσήμανε την ανάγκη επίσπευσης και ενίσχυσης της διαδικασίας ένταξης των κρατών της περιοχής στην ΕΕ, ως ουσιαστικό μέσο για την εκτόνωση της περιφερειακής έντασης. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας διόρισε Ειδικό Απεσταλμένο για τα Βαλκάνια τον στρατηγό Στιούρτ. Πρόκειται για ένδειξη ότι η κρίση μάλλον βρίσκεται σε φάση αναζωπύρωσης παρά διαχείρισης.

Τουρκία και μουσουλμανικό στοιχείο

Η υπόθεση είναι πιο σύνθετη. Ως γνωστόν, για Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία η έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων έχει μπλοκάρει από το βουλγαρικό βέτο. Όσον αφορά δε το Κόσοβο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη το καθεστώς σύνδεσης με την ΕΕ είναι σε αρχικά στάδια. Η υπόθεση προσλαμβάνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω και της τουρκικής εμπλοκής. Η Άγκυρα θεωρεί την ενέργεια των Σέρβων επιβλαβή για την πρόοδο και την ευημερία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, αλλά και πρόκληση για την ειρήνη στη Βαλκανική και την Ευρώπη.

Στην πραγματικότητα, η Τουρκία έχει ιστορικό χρήσης και μεταχείρισης του μουσουλμανικού στοιχείου της Βαλκανικής, ειδικά της Βοσνίας Ερζεγοβίνης ως διαπραγματευτικού μοχλού στις σχέσεις της με τα ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας. Υπάρχουν, μάλιστα, και παράγοντες που αξιοποιούν ιδιοτελώς την κατάσταση που διαμορφώνεται. Ευρισκόμενος στο γνωστό κλοιό πίεσης ο πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα κι αναζητώντας διαπραγματευτικό χαρτί για να επιτύχει συμβιβασμό με την Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε την επόμενη “μάχη” του.

Αφορά στην επόμενη συνάντηση (μετά από εκείνες στα Σκόπια και το Βελιγράδι) της πρωτοβουλίας “Open Balkans”. Πρόκειται για περιφερειακή πρωτοβουλία οικονομικής και πολιτικής συνεννόησης, που φαίνεται εμμέσως να έχει τις ευλογίες των ΗΠΑ, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή. Η επόμενη συνάντηση πρόκειται να γίνει στα Τίρανα. 

Ο Μπερίσα απειλεί ότι οι οπαδοί του θα γεμίσουν λεωφόρους και πλατείες για να μην επιτρέψουν στον Σέρβο ηγέτη Αλεξάντερ Βούτσιτς να πάει στην πρωτεύουσα της Αλβανίας. Προεκλογικό δώρο θα του προσφέρει, βέβαια, όπως εξάλλου συνηθίζεται μεταξύ των πολιτικών ελίτ των Βαλκανίων…




πηγη 

OΜlΚPΟN: Μiα απλn γρiπn εivαι, λεει Bρεταvoς επιστnμovας και οι "ειδικoi" μας....μας ξαvαφoρεσαv φiμωτρα ! ! !

Ακουστε τον....
Ισως καποιοι καταλαβουν τι δουλεμα τρωμε....
Μην ρωτησετε απο ποιους....
Ακαταδιωκτους τους λενε και το παιζουν επιστημονες !



Pε σεiς, απo πoυ θα φυγετε; Bλεπετε τi εpxεται;

Κουληδες και λοιπη συμμορια...

Βλεπετε τι γινται στην γειτονια μας;

Δεν υπαρχει υποκινητης...

Ξερω, ξερω, νομιζετε οτι αν φυλακισετε μερικους, θα υποταχθουν απαντες...

Σεις ομως, ειστε οι υποκινητες....

Με την συμπεριφορα, σας υποκινειται αυτο που ερχεται....

Αυθορμητο ειναι...

Και η κινητηριος δυναμη ειναι οι μαλακιες σας και το οτι καβαλησατε το καλαμι....

Καταλαβετε ηλιθιοι;

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ....

Αυριο και στην Ελλαδα τα ιδια θαχουμε...

Θα τα ξαναπουμε οταν θα τρεχετε ! ! !





Aλλoδαπoς διακιvnτnς λαθpoμεταvαστώv, είxε kαταδιkαστεi σε 315 xpόvια φυλάkισn και...ΑΦEΘHΚΕ ΕΛEΥΘEΡOΣ ! ! !



Αλλοδαπός διακινητής λαθρομεταναστών, που είχε καταδικαστεί σε 315 χρόνια φυλάκιση διότι μετέφερε 64 άτομα με ιστιοφόρο αφέθηκε ελεύθερος. Η αμοιβή για κάθε άτομο ήταν 7.000 ευρώ, δηλαδή ο εν λόγω εισέπραξε συνολικά περίπου 450.000 ευρώ και έμεινε στη φυλακή περίπου 3 χρόνια.

 Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό ότι πρόκειται για απόφοιτο του Πολυτεχνείου, πριν έρθει στην Ελλάδα, και ότι συνέχισε διαδικτυακά τις σπουδές του όσο διάστημα ήταν κρατούμενος.

Την υπόθεσή του ανέλαβε δικηγορικό γραφείο της συμπρωτεύουσας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο στις υποθέσεις των μεταναστών.

 Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μέθοδος που χρησιμοποιείται για τον τρόπο κίνησης των λαθρομεταναστών, όπως περιγράφεται από τους δικηγόρους του γραφείου σε δημοσίευμα του 2018. Μόλις οι λαθρομετανάστες περνούν τα ελληνικά σύνορα επικοινωνούν με το γραφείο και αποστέλλουν το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκονται μέσω σχετικής εφαρμογής εντοπισμού θέσης, φωτογραφίες της περιοχής, διαβατήρια, κ.λπ. 

Οι δικηγόροι ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη για τον Έβρο και ενημερώνουν τις αστυνομικές αρχές για να εντοπίσουν τους μετανάστες. Όπως δηλώνουν, κάποιες φορές φτάνοντας στην περιοχή έχει διακοπεί η επικοινωνία με τους «πελάτες» τους, δεν μπορούν να τους βρουν και «καταγγέλλουν» ότι οι ελληνικές αρχές έχουν προβεί σε επαναπροωθήσεις. 

Ερωτήματα γεννώνται γιατί απαιτείται η παρουσία των κ. δικηγόρων στο σημείο, καθώς οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες μπορούν να αιτηθούν άσυλο μόλις παραδοθούν στις ελληνικές αρχές; Πως τους βρίσκουν...από το Χρυσό Οδηγό ; Ποια είναι η αμοιβή τους για την διεκπεραίωση των υποθέσεων αυτών; 

Και κάτι τελευταίο...Μήπως κάποια στιγμή η ελληνική δικαιοσύνη απαιτείται αντί να ψάχνει για ελαφρυντικά στους διακινητές να μετατρέψει τις ποινές τους σε πολύ πιο αυστηρές ; 

Δηλ. Ο τύπος με τους 64 και το ιστιοφόρο τσέπωσε το μισό εκατομμύριο ευρώ και σε τρία χρονάκια την έκανε από την μπουζού, για να το πούμε λαικά.

Λάμπρος Τζούμης

Xριστoυγεvvιατικo δωpo 560 εkατ. ευpω της Eυpωπnς στον Epντoγκαv, με την συγkαταθεσn των Eλλnvων Eυpωβoλευτωv....

 



Μονο δυο αντεδρασαν...

Δυο μονο, ηταν Ελληνες μαλλον....

Τι ψηφιζεις ρε Ελληνα; 

Γιατι σε δουλευουν ρε γαμωτο;



Ωπαααα....Τi λεει αυτoς pε παιδια;

Εμεις τι να πουμε;

Δειτε τι λεει τουτος...

Μυαλο και κριση εχετε....





Ξεpεις κατι; Δεν διάλεξαv τυxαiα να φοράs διπλn μάsκα σnμερα που γεvvιέται ο Xpιστoς!!!

Ολα εχουν τον σκοπο τους...

Θελουν να δειξεις παλι υποταγη....

Θελουν να ανεχτεις να προσβαλουν τα Ιερα και Οσια σου....



Οι Αντισυνταγματικές ΚΥΑ λοιπον εχουν επανάληψη απο σήμερα Χριστούγεννα….Ο Χριστός γεννιέται και οι Αντίχριστοι σας θέλουν να φοράτε διπλές μάσκες για να μην ερίστε κατ εικόνα και ομοίωση…Να δείξετε ακόμη και μεσα στις εκκλησίες οτι εχετε υποταχθεί..

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων μετέτρεψε το χώρο του Θεου σε κλαμπ που χρειάζεται να κλείσεις στασίδι!! Ξανασταυρώνουν τον Ιησου….Το παπαδαριό που δέχεται τις εντολές της Εγκληματικής συμμορίας προσκυνά τα ανδρείκελα των εμβολίων…

Με τις αποφάσεις μετρα αυτές μόνοι τους ομολογούν οτι τα εμβόλια βγήκαν πατάτες και δεν προστατεύουν. Διπλή μάσκα απο σήμερα για τους ΣΟΥΠΕΡ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ….Σας γλεντάνε και υπακούτε..Ολα για την ΥΠΟΤΑΓΗ και χτύπημα της Θρησκείας …του Χριστιανισμού. Οσοι φοβάστε τον ιό και οχι τον Θεό φορέστε τες..

Στην Ρουμανία 0 Λαός  ΜΠΟΥΚΑΡΕ στο προαύλιο χώρο της Βουλής και η ψηφοφορία για το πασο “ελευθερίας και το Νομοσχέδιο δεν πρόλαβε να ψηφιστεί..Οι Βουλευτές έτρεχαν πανικόβλητοι στα υπόγεια τούνελ να σωθούν. Οι Ρουμάνοι έδειξαν οτι δεν μασάνε . Πριν κάποια χρόνια έδειξαν μάλιστα πως εκτελούν τους τυράννους!!

Απο τη νεα Χρονιά οι Νεοταξίτες θα δώσουν τη τελευταία μαζική επίθεση….Ξέρουν οτι το αφήγημα τους μπάζει απο παντού..Ξέρουν οτι πολλοί τρώνε αμάσητα ολα για τις μεταλλάξεις και δεν θέλουν να ξυπνήσουν περισσότεροι..Τα εμβόλια τους δεν λειτουργούν και ψάχνουν λύση Υποταγής..

δυο τρυπηματάκια για να αποκτήσεις την ελευθερία σου ΨΟΦΗΣΕ!!  Κατέρρευσε το ψέμα τους..Τα στοιχεία θανάτων απο το ξεκίνημα των εμβολιασμών αυξήθηκαν και δείχνουν οτι άλλος είναι ο λόγος του Μαζικού Εμβολιασμού..

Ετοιμάζουν Στρατόπεδα-Δομες για να κλείνουν οσους δεν υποτάσσονται…Στρατολογούν  πληρωμένες ομάδες επιβολής και συλλήψεων δια της βίας ..Τους έχουν έτοιμους για εισαγωγή στη Χώρα μας..Ξέρουν οτι η Αστυνομία δεν θα δεχτεί να εκτελέσει αυτές τις εντολές…Οι  Αστυνομικοί είναι πολίτες που ζουν ανάμεσά μας. 

Έχουν οικογένειες συγγενείς και φίλους. Εχουν ηδη καταλάβει ότι στηρίζουν και προστατεύουν τυράννους και Αντισυνταγματικά μέτρα που θα κάνουν την ίδια τους τη ζωή και αυτή των παιδιών τους κόλαση!! Ξέρουν οτι θα βρεθούν εξω απο το Σώμα εαν υπακούσουν στη Χούντα με το πρώτο αναποδογύρισμα της κατάστασης..

Ζουμε ΠΟΛΕΜΟ με οπλο την Πανδημία που εστησαν και απο τη νεα Χρονιά οι Παρανοϊκοί του Πλανήτη με την Κυβέρνηση-Αντιπολίτευση που εκτελεί τις εντολές Κατάρρευσης της Οικονομίας Υποταγής και Μείωσης πληθυσμού θα δείξουν ξεκάθαρα το αιμοβόρο πρόσωπο τους κατα των πολιτών…..

Δύναμη και η Γέννηση του Χριστού να σας δώσει φώτιση




πηγη 

Aυτά εivαι τα vέα ΜEΤPΑ YΠOΤΑΓHΣ: Mάσκες παvτού από σnμερα απoφασισαν οι xιτλερiσκoι...

Μάσκες παντού από σημερα, διπλές στα super market και τα ΜΜΜ, δεν επιστρέφουν τα sms...



Μάσκα παντού και στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους, διπλή ή μάσκα Ν-95 σε ΜΜΜ και σούπερ μάρκετ και ακύρωση εκδηλώσεων των Δήμων για τις εορτές, είναι ορισμένα από όσα ανακοίνωσε ο Πλευρης και ειπε: 

Παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων και προσπαθούμε να την αποκωδικοποιήσουμε" είπε ανακοινώνοντας τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο στις 6:00 το πρωί και έως το πρωί της 3ης Ιανουαρίου. Αναφορικά με την Όμικρον στο σκέλος της μεταδοτικότητας είναι πολύ υψηλή, ενώ για τη νοσηρότητα υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα, σε 10-15 μέρες θα έχουμε πιο σαφή εικόνα, σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι είναι επιτακτικό να ληφθούν μέτρα.

Αναλυτικά τα μέτρα που ισχύουν:

-Όπως είπε ο Πλεύρης, από αύριο στις 6 το πρωί, έως το πρωί της 3ης Ιανουαρίου η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

-Ειδικά για τους κλειστούς χώρους όπως σουπερ μάρκετ και μέσα μεταφοράς έκανε λόγο για διπλή μάσκα ή υψηλής προστασίας ΚΝ95.

-Ακυρώνονται οι δημόσιες εορταστικές εκδηλώσεις.

-Οι ταξιδιώτες που έρχονται στην Ελλάδα, θα υποχρεούνται να επαναλαμβάνουν το τεστ, τη δεύτερη και τέταρτη μέρα από την είσοδό τους στη χώρα. Εκτός από το τεστ που έκαναν πριν από το ταξίδι.

-Ισχυρή σύσταση για τεστ πριν από κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Για τα σχολεία είπε ότι θα ανοίξουν κανονικά, ενώ μπορεί να εξετασθεί το πρωτόκολλο βάσει του οποίου θα λειτουργούν.

Όπως είπε ο υπουργός από τις 3 Ιανουαρίου και μετά θα ληφθούν νέα μέτρα, η επιτροπή θα συνέλθει και πάλι τη Δευτέρα (27/12) για να εξετάσει τα νέα δεδομένα.

Τα μέτρα μετά τις 3 Ιανουαρίου:

Τα μέτρα, είπε ο Πλεύρης θα αφορούν τη διασκέδαση, τις αθλητικές οργανώσεις και την τηλεργασία. Η αναλυτική ανακοίνωση θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου.

Η εκτίμηση είναι ότι θα υπάρξει περιορισμός στο ωράριο των κέντρων διασκέδασης και των εστιατορίων, θα υπάρξει πρόβλεψη να μην υπάρχουν θεατές στις αθλητικές διοργανώσεις ή να περιοριστεί ο αριθμός των θεατών και θα επεκταθεί η τηλεργασία και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.



πηγη 


Eμβoλιαστnκες; Πρoσεxε φiλε μου...Eμβoλιασμέvoι εivαι τα κρoύσματα της Oμικρov λεει η υπoυργoς ! ! !

Αληθεια....

Πως νοιωθεις τωρα; 

Καταλαβες τι δουλεμα εφαγες, για να γεμισουν τις τσεπες τους;

Δεν απευθυνομαι στο προβατο, που ακομη τους δικαιολογει...


Oσα ψέματα και να λενε κάπου τους ξεφεύγει η αλήθεια…

Δειτε στο video την κ.Βάνα Παπαευαγγέλου Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων σε επίσημη ενημέρωση που μεταδοθηκε απο το Κρατικό Κανάλι της ΕΡΤ να ομολογεί οτι την Ομικρον την κολλάνε οι εμβολιασμένοι!!

Και τωρα πήραν μέτρα με μάσκες ξανα ενω θεωρείται ήπιας μορφής και ακίνδυνη….Ολοι ξέρουν οτι οι μεταλλάξεις βγαίνουν απο τους μπολιασμένους…αλλα η παραμύθα τους είναι να ρίχνουν για το οτι συμβαίνει την ευθύνη στους ανεμβολίαστους..


πηγη 

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΠPOΚΛHΣΗ...Tην Εθvική γιορτn του Παkιστάν θα γιoρτάσoυν Xριστoύγεvvα και Πρωτoxροvιά οι λαθpoμεvαστες Παkισταvοi στο Aιγαλεω ! ! !

Η Ελλας εαλω...

Παρτε το αποφαση....



Η είδηση δείχνει τι έρχεται στη χώρα μας....

Απέραντος σεβασμός και υποταγή της νέας τάξης πραγμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε όλα τα ήθη και έθιμα των «μουσαφίρηδων»....

Από την ΠτΔ μέχρι τα Δημοτικά Συμβούλια, με ευκολία όλοι τρέχουν να υποβάλλουν τα σέβη τους  στη πολυπολιτισμική κοινωνία που δημιουργούν και επιθυμούν να μας αντικαταστήσουν .

Τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί , για να γιορτάσουν θα πρέπει να κλείσουν «ραντεβού» για στασίδι σε Εκκλησίες και να κάνουν  rapid test ή να εμβολιασθούν. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω λοιπόν, με ομόφωνη απόφαση (184/2021), δεν στενοχώρησε τους εν Ελλάδι Πακιστανούς και παραχώρησε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά το γήπεδο για αγώνες κρίκετ, για να τιμηθεί η Εθνική γιορτή Πακιστάν.

Άραγε θα ελεγχθεί η προσέλευση εάν θα είναι εμβολιασμένοι ή με rapid test ή αυτά ισχύουν μόνο για τους ιθαγενείς;






























πηγη 

Aκoυστε και εvαν αλnθιvο επιστnμοvα, που δεν εivαι αkαταδiωkτος, τnλεαστεpας, τnλεπαπαγαλoς...

Αυτους φυσικα και δεν τους δειχνουν τα καναλια....

Χαλανε την πιατσα....

Κανουν ζημια στα εσοδα τους....




πηγη 

Η ΟlΚOΓΕΝΕlΑ ΑXΜEΤ ΣΑΣ ΕΥXΑΡlΣΤΕl ΓΙΑ OΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕYΧΕΤΑl ΚAΛEΣ ΓlΟPΤΕΣ ! ! ! Με 11x 400 = 4.400 ευPω....

Εμεις τι να πουμε;

Η φωτο μιλαει μονη της...

Και λεει πολλα....

Και...

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ! ! !














πηγη 


Α.Kρικέλn: Oi Aμερικαvoι δεν θα αvεxovταν αυτα τα μετpα ! ! ! Κάπoιoι παiζoυν μαζi μας, γιατi δεν υπάpxει αvτiδρασn...



Δυστυχως εχει δικιο,,,

Και πολυ μαλιστα....

Ακουστε...



Eμβoλιασμεvoι ΠPOΣEΞΤE ! ! ! Oδnγiες προς εμβoλιασμεvoυς και οxι στoυς αvεμβoλiαστoυς δivουν οι Aκαταδiωκτoι, γιατi αραγε;

Τον περιορισμό της κινητικότητας των εμβολιασμένων και τη διενέργεια τουλάχιστον δύο τεστ τις επόμενες επτά με δέκα ημέρες κατόπιν στενής επαφής τους με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού συστήνει η Επιτροπή εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας υπό το φως των νέων δεδομένων που δημιουργεί η υπερματοδοτική παραλλαγή Όμικρον...



Τη σχετική σύσταση απηύθυνε κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, επισημαίνοντας πως η Όμικρον πρόκειται για στέλεχος με αυξημένη μεταδοτικότητα και πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μειώσουμε τις πιθανότητες τόσο να εκτεθούμε, όσο και να εκθέσουμε άλλους στον ιό.

Η κ. Παπαευαγγέλου ανέφερε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν εκδοθεί από τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Επιτροπή εμπειρογνωμόνων τον περασμένο Αύγουστο, δεν προβλέπεται οι εμβολιασμένοι ή πρόσφατα νοσήσαντες να μπαίνουν σε καραντίνα εφόσον παραμένουν ασυμπτωματικοί, αλλά οφείλουν να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας και να παρακολουθούν την υγεία τους 14 ημέρες μετά την έκθεση.

Δεν είχε δοθεί τότε σύσταση για εργαστηριακό ή αυτοδιαγνωστικό έλεγχο, εκτός ειδικών περιπτώσεων όπως είναι οι κλειστές δομές.

«Σήμερα όμως με δεδομένη την κυκλοφορία ενός ιδιαίτερα μεταδοτικού στελέχους και στην προσπάθεια να αναχαιτίσουμε τη μεγάλη διασπορά, θα ήταν σκόπιμο όλοι οι εμβολιασμένοι μετά από στενή επαφή με κρούσμα να μειώσουν κατά το δυνατόν την κινητικότητά τους και να διενεργήσουν τουλάχιστον δύο τεστ τις επόμενες επτά-δέκα ημέρες, έτσι ώστε να προστατευθεί το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον» υπογράμμισε η καθηγήτρια.

Δεν πρόκειται για αλλαγή του πρωτοκόλλου, όπως διευκρίνισε η κ. Παπαευαγγέλου και σε ερώτηση που δέχθηκε, επισημαίνοντας πως πρόκειται για «χρήση της κοινής λογικής».

Η κ. Παπαευαγγέλου επισήμανε συνολικά πως πέραν των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, υπάρχουν και κάποια αυτονόητα μέτρα που θα πρέπει να ακολουθηθούν και είναι τα εξής:

Όσοι ήρθαν πρόσφατα από το εξωτερικό, πέρα από τα δύο τεστ που θα κάνουν, θα πρέπει να περιορίσουν τις επαφές τους με τους δικούς τους ανθρώπους ή να τους συναντούν με χρήση μάσκας.

Καλή και ορθή χρήση μάσκας, αποφυγή πολυπληθών συναθροίσεων και αποφυγή συναθροίσεων με άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλούς κινδύνου

Οι εμβολιασμένοι, πριν από κάθε εορταστική φιλική συνάθροιση, θα πρέπει να κάνουν αυτοδιαγνωστικά τεστ (self test)

Επιλέγουμε την λεγόμενη κοινωνική μας «φούσκα» (στενός κύκλος), φορώντας πάντοτε μάσκα και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.




πηγη 

Mnτρoπoλiτnς πρώnν Kαλαβpύτων Aμβρoσιoς για Mnτσoτακn: Στην ψυχn εvός αφoρισμέvoυ αvθpώπoυ κoυμάvτo κάvει ο Διάβoλoς...


Γράφει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος....



Εφημερίδα θέτει στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη: ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: Κύριε Μητσοτάκη τι είσθε; ΨΕΥΤΗΣ ή ανίκανος; ΄΄

Εμείς με τίς φτωχές μας δυνάμεις δεν δυνάμεθα να απαντήσουμε στο ΦΟΒΕΡΟ αυτό ερώτημα. Άλλωστε είμαστε και αναρμόδιοι! Μπορούμε όμως να υπενθυμίσουμε κάτι πιο φοβερό! Ότι δηλ……

Ο κ. Μητσοτάκης είναι

ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟΣ !

Αδελφοί μου,

Σε ένα άνθρωπο, που είναι αφωρι-σμένος από την Εκκλησία, όλα μπορεί να συμβαίνουν!

Και ψεύτης μπορεί να είναι!

Και ανίκανος!

Και κατεδαφιστής όλων των αξιών της ζωής!

Και να έχει γεννηθεί για την καταστροφή, όπως λέγει ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης στο τραγούδι του το «τρελοκόριτσο»: «Γεννήθηκες για την καταστροφή»!!!

«Γεννήθηκες για την καταστροφή

και ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή!

Δεν συλλογίστηκες τι πας να κάνεις

Μαχαίρι μου ’μπηξες τρελή,

θα με πεθάνεις.

Μ’ ένα ποτήρι πίναμε κι οι δυο

Τώρα τα ’χεις κάνει ρημαδιό

Που με παράτησες χωρίς αιτία

και με ρεζίλεψες σ’ όλη την κοινωνία!»

Αυτά συμβαίνουν σέ ένα άνθρωπο, όταν αυτός είναι αφωρισμένος από την Μητέρα Εκκλησία. Διότι

Στην ψυχή ενός αφωρισμένου ανθρώπου κουμάντο κάνει ο Διάβολος!

Τώρα όσον αφορά τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη το ζήτημα θέλει διερεύνησιν! Και τούτο, διότι η πολύ πρόσφατη παρουσία Του στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, και μάλιστα σε ώρα Συνεδρίας του Σώματος, γεγονός πρωτοφανές στα εκκλη-σιαστικά χρονικά, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟΥ, όπως θα ηδύνατο κάποι-ος να ισχυρισθή!

Πρέπει, λοιπόν, να διερευνήσουμε το ζήτημα, ώστε να μη προκαλούνται συγχύσεις μέσα στην συνείδηση του εκκλησια-στικού Πληρώματος!

Σας προσκαλώ, λοιπόν, να διερευνήσουμε τα….. κατορθώ-ματα του κ. Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργού της Ελλάδος!

Διερευνώντας τον Ημερήσιο Αθηναϊκό και Τοπικό μας Τύπο φαίνεται, ότι ο κ. Μητσοτάκης οδηγεί τη Χώρα μας στον αφανισμό, αλλά και την Μητέρα και Τροφό του Έθνους, την Ορθόδοξο Εκκλησία μας στην καταστροφή!

Μακάρι τα πράγματα να μην είναι ἔτσι! Μακάρι ο χαράσσων τις γραμμές αυτές, ένας «γεγηρακώς» πλέον Αρχιερεύς του Χριστού, ένα γεροντάκι, ένας ταπεινός, αλλά συγχρόνως και ασυμβίβαστος αγωνιστής του Χριστού (αγωνιζόμενος από του έτους 1961 μέσα στην Εκκλησία), να ευρίσκεται στην πλάνη! Τα συμπεράσματα θα είναι δικά σας!

Εσείς, λοιπόν, θα κρίνετε τον κ. Πρωθυπουργόν, αγαπητοί μου Αδελφοί αναγνώστες! Εμείς απλώς θα σας παρουσιάσουμε εδώ μερικά από τα πάρα πολλά -και επαναλαμβανόμενα- και πολύ πρόσφατα δημοσιεύματα του Ημερήσιου Τύπου, ώστε υμείς να κρίνετε και να αποφασίσετε ως προς το τί ακριβώς είναι ο Πρωθυ-πουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης:

Ένας ανορθωτής της Ελλάδος,

ή μήπως ένας πολιτικός, ένας άνθρωπος,

ο οποίος «γεννήθηκε για την καταστροφή;»

Ελάτε, λοιπόν, να αρχίσουμε την έρευνα!

Ένα αρχαίο ρητό λέγει: «οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή»! Δηλ. όπως είναι η όψις ενός ανθρώπου τέτοια είναι και η ψυχή του. Με άλλα λόγια: Η ψυχική ωραιότητα είναι ανάλογη προς την μορφήν κάποιου.

Ιδού λοιπόν ή όψις του Πρωθυπουργού μας!

‘Ενας μαχητικός δημοσιογράφος, τον οποίον μόλις προ δύο-τριών ημερών κατέφαγεν ο Κορωνοϊός, ο αείμνηστος αγωνιστής, ο μακαρίτης Γεώργιος Τράγκας, στις 03 Σεπτεμ-βρίου 2021 είχε γράψει τα εξής συγκλονιστικά λόγια διά τον κ. Μητσοτάκην: «Έχει πατηθεί το κουμπί της εκτόξευσής του εις το …….πυρ το εξώτερον»!!!! «Το πολιτικό τέλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη….προέβλεπε….ο Αρ-χηγός των Ελεύθερων ανθρώπων Γεώργιος Τράγκας……»!!!

(Βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 03.09.2021, σελ. 21)

Και ιδού, δυστυχώς, πολύ γρήγορα ήλθεν η επαλήθευσις! Η Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στο προχθεσινό της φύλλο, όπως προαναφέραμε, και μάλιστα στην πρώτη σελίδα της, γράφει τα εξής συγκλονιστικά, τα οποία βεβαίως και σηματοδοτούν την αποτυχία του κ. Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργού της Χώρας:

Ερωτά, λοιπόν η Εφημερίδα: «Έπειτα από τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα» τελικά ο κ. Μητσοτάκης τί είναι: «Ψεύτης ή ανίκανος;» Και συμπληρώνει: «Άν ο Πρωθυπουργός δεν γνώριζε (όπως λέει) την ’Εκθεση-σοκ του Συμβούλου του, είναι ακατάλληλος».

Στα εξήντα (60) τόσα χρόνια της ιερατικής μου ταπεινής διακο-νίας για πρώτη φορά σήμερα διαβάζω σε πολιτική Εφημερίδα της Δεξιάς παρατάξεως τόσο υποτιμητικά λόγια για έναν εν ενεργεία Πρωθυπουργό της ίδιας πολιτικής τοποθετήσεως! Παρακαλώ, προσέξτε: Τα λόγια αυτά ταιριάζουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ σε ένα ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ή και ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Ας μη λησμονείτε, λοιπόν, ότι η αναξιότης μου την Κυριακή 26ην Απριλίου 2020, ενώπιον της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Τρυπητής εδώ στο Αίγιο, ανέγνωσε τον Μεγάλο Αφορισμό στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Υπουργό Πολιτικής προστασίας κ. Νικόλαο Χαρδαλιά και στην Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως!

Ιδού, λοιπόν, το σχετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 17ης.12.2021, που αναφέρεται στον Πρωθυπουργό:

Το πρόβλημα με τον κ. Πρωθυπουργό έγινε ακόμη πιο σοβαρό, όταν ο τέως Υπουργός κ. Παναγ. Κουρουμπλής, αγο-ρεύων από του Βήματος της Βουλής, εχαρακτήρισεν ως «ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ» τους κ.κ. Βουλευτάς της Νέας Δημοκρατίας!

«Με αφορμή τους θανάτους εκτός ΜΕΘ και τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα» ο κ. Κουρουμπλής, είπε προς την Ν.Δ. ακριβώς τα εξής: «δολοφονήσατε ανθρώπους». Και το αποτέλεσμα;

Ιδού και το σχετικό δημοσίευμα:

Όταν αργότερα του υπεδείχθη να ανακαλέση την φράσιν του ο κ. Κουρουμπλής με πολύ πείσμα αρνήθηκε να το πράξη!

Και το αποτέλεσμα δεν άργησε να έλθη! Ξεύρετε γιατί ο κ. Τσίπρας διέγραψε τον κ. Κουρουμπλήν; Διότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!»

(Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 17.12.2021, σελ.19)

Η Μελέτη των κ.κ. Τσιόδρα και Λύτρα αναστάτωσεν ολό-κληρο το Πολιτικό σύστημα! Η Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (φ. της 16.12.2021) με πολύ έντονο τρόπο και με πολύ σκληρά λόγια -προς έπαινόν της- ανέδειξε το πρόβλημα!

Συνεχίζουμε τα κατορθώματα του κ. Μητσοτάκη, όπως τα περιγράφουν οι Εφημερίδες! Η Εφημερίδα των Συντακτών μας αποκαλύπτει, ότι πανικός έχει καταλάβει τους Παράγοντες του Μεγάρου Μαξίμου!

Μεγάλη σημασία εδώ έχει η διευκρίνηση-Δήλωση του Καθηγη-τού της Ιατρικής κ. Τσιόδρα:

«Σε άλλη Χώρα ο Πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί ή θα είχε ζητήσει συγγνώμη»!!!

Και τώρα το σχόλιό μας:

Ναι, κ. Τσιόδρα έχετε δίκηο! Αλλά, γιατί λησμονείτε την παροιμία, που λέγει: «Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»! Ο αφωρισμένος Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης δεν έχει ούτε αυτιά, ούτε και μάτια! Έφυγε από την αγκαλιά του Θεού!

Και για τους φανατικούς οπαδούς του κ. Μητσοτάκη θα αναφέρουμε μια ακόμη απόδειξη! Ο ανεψιός Μητσοτάκη και Δήμαρχος των Αθηναίων κ. Κωνστ. Μπακογιάννης, υιός της γνωστής κας Ντόρας Μπακογιάννη, στολίζοντας την Αθήνα για την εορτή των Χριστουγέννων, σε κεντρικό σημείο της πόλεως τοποθέτησε ένα «γκράφιτι», το οποίον παρουσιάζει τον Σατανά!!!! Βλέπετε οι άνθρωποι, που μας κυβερνούν σήμερα, ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! Και λατρεύουν τον Διάβολο!

Και τον υπηρετούν!!!!!

Ένα αποκρουστικό γκράφιτι καθαρά σατανιστικής χροιάς ζωγραφίστηκε στην πλατεία Αττικής, με την ανοχή του Δήμου Αθηνών!

Ένα γεγονός που αποτελεί ντροπή και προκαλεί πολλά ερωτηματικά, είναι το φρικιαστικό γκράφιτι που έγινε σε παρακείμενο τοίχο της Πλατείας Αττικής, όπου κάποιοι ζωγράφισαν μια – μεγάλων διαστάσεων – αναπαράσταση με σατανικές μορφές και με έκδηλα μηνύματα αποκρυφισμού.

Σε μια μεριά αυτού του κατάπτυστου γκράφιτι εμφανίζεται ολόσωμος ο Σατανάς, τραγοπόδαρος, με κέρατα, με φτερά, και με τέσσερα χέρια που «ευλογούν». Μαύρες σφαίρες αιωρούνται και δίνουν την εντύπωση πλανητών και άλλων διαστάσεων, ενώ εμφανίζονται και άλλοι ζωόμορφοι δαίμονες και αποκρουστικές μορφές που «διακοσμούν» αυτό το ανοσιούργημα.

(Πηγή: https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/ntropi-frikiastiko-gkrafiti-me-demones-stin-platia-attikis-me-tin-anochi-tou-dimou/

Αλλά το παραπάνω γκράφιτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ, που χρεώνεται ο Δήμαρχος των Αθηναίων και λάτρης (;) του Διαβόλου κ. Μπακογιάννης!

Ένας γνήσιος Έλληνας και συγχρόνως πιστός άνθρωπος, παρατήρησε και κατέγραψε ένα ακόμη ΑΤΟΠΗΜΑ, ή αν θέλετε, ένα ακόμη ΕΓΚΛΗΜΑ, του Δημάρχου των Αθηναίων. Σε κάποια άλλη περιοχή της πόλεως, στην πλατεία Συντάγματος, ο «δραστή-ριος (;;;;) και αναμορφωτής (;;;) της ιστορικής πόλεως των Αθη-νών»(!!!) Δήμαρχος κ. Μπακογιάννης ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩ-ΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ έστησε εκεί μερικά κλαδιά από έλατο, στα οποία έβαλε και κάποια στολίδια, ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕ-ΝΗΝ ΦΑΤΝΗΝ, δηλ. την απεικόνισιν της Γεννήσεως του Σωτήρος του κόσμου, του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού!!!!

Καί ο αναγνώστης της Εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ, στο φ. της 18ης.12. 2021, σελ. 10, γράφει τα εξής:

«Που είναι η Φάτνη Βλαχοδήμαρχε;

Αίσχος! Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Συντάγματος δεν έχει την φάτνη του Χριστού, αλλά κάτι πεταμένα κλαδιά έλατου λες και δεν βρισκόμαστε σε χριστιανική Χώρα! Κύριε Μπακογιάννη πάρε πίσω αυτή την απόφαση-έκτρωμα! Αναγνώστης».

Βλέπετε, Αδελφοί μου, οι άνθρωποι, που μας κυβερνούν σήμερα, όχι μόνον ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στο Χριστό, αλλά και ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ!

Ώστε, λοιπόν, στις ημέρες μας ο Διάβολος χορεύει! Επομένως θα έπρεπε οι άνθρωποι της Εκκλησίας, δηλ. και η Ιερά Σύνοδος και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος των Αθηνών και οι Σεβα-σμιώτατοι Συνοδικοί Σύνεδροι-Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, να ξεσηκωθούν, να διαμαρτυρηθούν, να κτυπήσουν πένθιμα τις καμπάνες των Ναών, να κηρύξουν την Εκκλησία του Χριστού ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ, ώστε να διεγερθούν και οι συνειδήσεις των ευσεβών χριστιανών! Δυστυχώς, τίποτε από αυτά δεν έγινε!

Το μόνο, που ενδιαφέρει τους Εκκλησιαστικούς μας Ταγούς σήμερα, είναι η προβολή του εαυτού των, η προώθησις και η αποδοχή του Εμβολίου, δηλ. του Covid 19 !!! Από τα Αρχιερατικά χείλη δεν ακούεται ο λόγος του Θεού! Ακούονται όμως οι εντολές για την αυστηρή τήρηση των μέτρων της Πολιτικής Εξουσίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, για τις μάσκες , για την τήρηση των αποστάσεων μέσα στον Οίκο του Θεού!

Τώρα πλέον δεν διδάσκονται η Χριστιανική Ηθική, δηλ. ο Νόμος του Θεού! Στα ημέρες μας δεν ακούεται έστω και ένα κήρυγμα για Μετάνοια και επιστροφή στην αγκαλιά του Θεού, έστω και μια πατρική προτροπή για να προσέλθουμε στην Εξομολόγηση, ώστε να λάβουμε άφεσιν των αμαρτιών και των πλημμελημάτων ημών, ούτε…. ούτε….ούτε έστω και ένας λόγος για την σωτηρία της ψυχής μας

 Κουρασθήκαμε να ακούμε τις προτροπές των Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών μας για τον εμβολιασμό! Ωνόμασαν ΛΕΠΡΟΥΣ και χαρακτήρισαν ως ΑΔΕΛ-ΦΟΚΤΟΝΟΥΣ, όσους δεν αποδέχονται και αρνούνται να υποβλη-θούν στο σατανικής εμπνεύσεως Εμβόλιο Covid 19 !!!!!! Δηλ. με άλλα λόγια οι Μητροπολίτες μας σήμερα από Ιατροί των ψυχών έγιναν ……Νοσοκόμοι! Υπηρετούν την υγεία του σώματος!!! Γι’ αυτό όμως και η σύγχρονη Κοινωνία σαπίζει!

Ιδού δύο-τρεις από τις χιλιάδες αποδείξεις:

Ένας …..άμυαλος 59χρονος ΕΒΙΑΣΕ πρώτα σεξουαλικά την Μητέρα του και έπειτα την δολοφόνησε!

(Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, 17.12.2021, ΣΕΛ. 13)

Και ένα ακόμη περιστατικό:

(Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, 17.12.2021, ΣΕΛ. 13)

Ας έλθουμε, τέλος, και σε ένα τρίτο περιστατικό της ηθικής σήψεως, την οποίαν οι Μητροπολίτες μας, απορροφημένοι από τον πρόβλημα του Εμβολίου, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ! Η Κοινωνία μεταβάλλεται ολοταχώς σε ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΜΟΡΑ! Όλοι σχεδόν οι Μητροπολίτες μας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δυστυχώς, περί άλλα «μεριμνούν και τυρβάζουν»!

Ελάτε, λοιπόν, να σας παρουσιάσω ένα ακόμη τραγικό περιστατικό! Μία γυναίκα, η οποία μέχρι πρό τινος ειργάζετο στον ΕΟΔΥ «τέθηκε στο περιθώριο, επειδή αρνήθηκε να υποκύψει στις ερωτικές διαθέσεις προϊσταμένων της και κάνει λόγο για απόπειρα συγκάλυψης από τη Διοίκηση….».

Επομένως ο Δήμαρχος των Αθηναίων κ. Μπακογιάννης, ασφαλώς χωρίς να το έχει συνειδητοποιήσει, προβάλλει τον Σατανά, και μάλιστα κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων εκεί κάπου στην πλατεία Αττικής. Με τον τρόπο αυτό, δυστυχώς, ομολογεί και συγχρόνως διακηρύττει το ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Ο Σωτήρ του κόσμου, ο Χριστός, δυστυχώς, ευρίσκεται εν διωγμώ στην Ελλάδα μας, στην έως χθες ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Και παρά ταύτα οι Αρχιερείς της Εκκλησίας μας, δηλ. οι ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΗΣ, «μεριμνούν και τυρβάζουν περί πολλά» ( Λουκ. κεφ. ι΄, 41), έχουν δε λησμονήσει τον λόγο του Κυρίου μας προς την Μάρθα, την αδελφήν Λαζάρου, ότι «ενός εστί χρεία»! Συνεπώς, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, οι Μητροπο-λίτες μας στις ημέρες του Κορωνοϊού επρόδωσαν την αποστολήν των!!!!!

Το τελευταίο μέχρι αυτή τη στιγμή ολίσθημα της Ιεραρχίας είναι ένα γεγονός, που συμβαίνει στην Εκκλησία μας (ονόματα δεν λέμε)! Εκεί ένας Αδελφός Αρχιερεύς, επηρεασμένος από την προπαγάνδα για τον Κορωνοϊό, εξέδωσε Εγκύκλιο και γνωστο-ποιεί την εντολή του, ότι όσοι θα ήθελαν να εκκλησιασθούν κατά την ημέρα των Χριστουγέννων πρέπει, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ, διότι οι θέσεις είναι περιωρισμένες! Ναι, τηλεφωνικώς να κλείσουν εγκαίρως θέση στο ναό της επιλογής των!

Ιδού το σχετικό κείμενο::

Με τηλεφωνική κράτηση ο εορτασμός των Χριστουγέννων

Να προσέλθουν τα Χριστούγεννα στις Εκκλησίες αφού πρώτα επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τους ναούς για να εξασφαλίσουν θέση και να γνωρίζουν την ώρα του εκκλησια-σμού, συστήνει στους πιστούς ο Μητροπολίτης …….

Όπως διευκρινίζει ο Ιεράρχης μέσω της Εγκυκλίου, που εξέ-δωσε μόλις χθες, “στο ναό θα εισέλθει μόνο ο προβλεπόμενος αριθμός των πιστών, που θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του μέσω της τηλεφωνικής κράτησης”, αιτιολογώντας δε τη διαδικασία αυτή λέγει, πως “μόνο έτσι θα αποφευχθεί κάθε αταξία και παρεξήγηση”.

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ

Την ίδια στιγμή μάλιστα ο Μητροπολίτης Γ….ζητά από τους πιστούς να μην πάνε στην Εκκλησία όσοι αισθανθούν οποιαδή-ποτε αδιαθεσία!

“Αν κάποιος νοιώσει κρυολόγημα, συνάχι, βήχα, πυρετό, αδιαθεσία ή αδυναμία, αυτός να παραμείνει στο σπίτι του για να μη θέσει σε κίνδυνο και δοκιμασία ούτε τον εαυτό του, αλλ΄ ούτε τους συνανθρώπους του”, επισημαίνει ….. για να συμπλη-ρώσει πως όλα αυτά θα πρέπει όμως να γίνουν, “με σύνεση, πνεύμα, υπευθυνότητα και θυσιαστική αγάπη”.

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλοντας να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ο Μητροπολίτης… στη συνέχεια υπογραμ-μίζει πως “όλοι οφείλουν να φέρουν μάσκα, να τηρούν τις αποστάσεις και τον επιτρεπόμενο αριθμό πιστών. Χωρίς παρά-πονα και αντιδράσεις προς διαφύλαξη της υγείας όλων των αδερφών μας. Με ταπείνωση, υπακοή, προσοχή και αγάπη προς τον κάθε συνάνθρωπό μας”, όπως τονίζει χαρακτηρι-στικά».

Ο Διάβολος, λοιπόν, στην εποχή μας χορεύει και μάλιστα χορεύει τσάμικο! Οι Εκκλησιαστικοί Ταγοί, τελικά, έγιναν ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του Κράτους και ως μοναδικό τους έργο επέλεξαν την υποστήριξη του Εμβολιασμού κατά του Κορωνοϊοῦ! Εμείς πολύ ταπεινά τους ερωτάμε: Αδελφοί μου, «Υμείς εστέ το άλας της γης· εάν δε το άλας μωρανθή, εν τίνι αλισθήσεται;» (Ματθ. Κεφ. ε’, 13).

Ας επανέλθουμε, λοιπόν, και πάλι στον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, τον οποίον οι Εφημερίδες ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ κατά τρόπο πανηγυρικό!

«Ήξερε και έλεγε ψέματα!» ,

γράφει η Εφημερίδα αριστερών φρονημάτων «ΑΥΓΗ» !!!!

Επομένως ολόκληρο το Πολιτικό Φάσμα από την άκρα Δεξιά έως και την άκρα Αριστερά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με μια φωνή, κατη-γορούν τον κ. Μητσοτάκη, ότι αποσιωπά τα πραγματικά γεγονότα, αποκρύπτει τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων του Κορωνοϊού, και επομένως «γυμνῇ τῇ κεφαλῇ» ΨΕΥΔΕΤΑΙ!

(βλ. φ. της 16ης .12.2021, σελ. 1η)

Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται! Η Εφημερίδα ΑΥΓΗ, στο προχθεσινό της φύλλο (17.12.2021), επανέρχεται και θέτει στον κ. Πρωθυπουργό το δίλημμα:

‘Η απαντήστε, ή παραιτηθήτε!!!!!!

Το ζήτημα τίθεται σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, όπου μεταξύ άλλων διαβάζουμε και τα εξής: «Κρυφτούλι στο Μαξίμου μετά την αποκάλυψη της μελέτης Τσιόδρα-Λύτρα….Κυβερνητική σιωπή για τους χιλιάδες θανάτους….». Θαυμάστε το!

Στον ίδιο ρυθμό, του απροκάλυπτου δηλαδή εξευτελισμού του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, ευρίσκονται και άλλες Εφημερίδες! Έτσι, λοιπόν, και η Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ στο φ. της 19ης Δεκεμβρίου, (σελ. 1η) γράφει τα εξής φοβερά λόγια:

Και η Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στο φ. της 18ης Δεκεμβρίου (σελ. 2α ) γράφει:

«Καταρρέει η Κυβέρνηση, η οποία βυθίζεται στη δική της ανικανότητα».

Επίσης στο φ. της 19ης.12.2021, σελ. 1η γράφει:

«Η οργή της Κοινωνίας κατά του Μητσοτάκη, αλλά και του Τσίπρα, επιταχύνει τις εξελίξεις»

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (στο ίδιο φ. της 19ης Δεκεμβρίου, συνεχίζει:

Τα ΜΜΕ δεν ησυχάζουν! Η αποκρυπτογράφησις του Πρωθυ-πουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζεται! Δέχεται πυρά από κάθε κατεύθυνσιν! Καθώς φαίνεται, η …..προφητεία του μαχητικού δημοσιογράφου Γεωργίου Τράγκα επαληθεύεται! Σας την επαναφέρω πάλιν και εδώ:

Το γεγονός, ό,τι ο κ. Μητσοτάκης, έχοντας απωλέσει την καλήν μαρτυρίαν και το καλό όνομα, βαδίζει πλέον προς την έξοδον από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου, ως γνωστόν, έχει διορίσει ως Κυβερνητικά Στελέχη και έχει συστεγάσει οπαδούς των ΛΟΑΤΚΙ, δηλ. των ομοφυλοφίλων, μας το αποκαλύπτει η Εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ στο φ. της 17ης τρ. μηνός! Θαυμάστε το!

Η Ελληνική Κοινωνία κατά τα τελευταία χρόνια βαδίζει συνεχώς προς τον ευτελισμό και την ηθική σαπίλα! Ο εκτροχια-σμός άρχισε βέβαια από την εποχή του κ. Αλέξη Τσίπρα ως Πρωθ-υπουργού, ο οποίος έχει δηλώσει, ότι είναι άθεος!

Ποιός όμως φανταζόταν, ότι η σαπίλα της Κοινωνίας θα έτρεχε, και μάλιστα με ταχύτητα πυραύλου, επί της εποχής του ….συντηρητικών Αρχών (;;;;) Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη; Εδώ πλέον η κατάστασις έγινε τραγική ή, αν θέλετε, τραγελαφική!

Τώρα πλέον και οι εξ ορισμού υπερασπιστές του Νόμου, δηλ. των Νόμων της Πολιτείας, αλλά και του Ηθικού Νόμου, έγιναν δούλοι όχι μόνον της παρανομίας, αλλά και της ανηθικότητος! Προ ολίγων μόλις ημερών πληροφορηθήκαμε, ότι ο Αντιπρόεδρος Ανωτάτου Δικα-στικού Οργάνου διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την γυναίκα ….…Πρόεδρο του Δικαστικού αυτού Σώματος, συγχρόνως δε και ανώμαλες σχέσεις με τρεις άλλοδαπούς νεαρούς, τους οποίους μάλι-στα προμήθευε και με …..ναρκωτικές ουσίες!

«Τεράστιο σκάνδαλο ηθικής τάξης με την εμπλοκή του αντιπρόεδρου του Σ.τ.Ε. 5-12-2021 | 11:30πμ

Η νυχτερινή επίσκεψη Αλβανού, Ινδού και Ρομά στο σπίτι του στην Ηλιούπολη και τα υπολείμματα ναρκωτικών σε βάζο!

«Αναταράξεις προκαλεί στην κυβέρνηση και την ηγεσία της Δικαιοσύνης το τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο ηθι-κής τάξης με την εμπλοκή του αντιπροέδρου του ΣτΕ Παναγιώτη ……Ε..… σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης από μια παρέα ανήλικων -κατά δήλωσή τους- αλλοδα-πών και Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν έξω από το σπίτι του ανώτατου δικαστικού λειτουργού στην Ηλιούπολη.

Η εμπλοκή του στενού φίλου της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και φερό-μενου ως συντρόφου της τέως προέδρου του ΣτΕ Μ… Σ… στην υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στον δικαστικό κόσμο της χώρας, καθώς οι τρεις συλληφθέντες υποστηρίζουν, ότι αυτός τους προμήθευσε τα ναρκωτικά.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία, όταν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους τρεις ανηλίκους, έναν Ρομά, έναν Αλβανό Ρομά και έναν Ινδό, να βγαίνουν (!) από την πολυκατοικία, όπου κατοικεί ο δικαστικός και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν, ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Οι αστυνο- μικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο Παναγιώτης………Ε…., ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει. Ακολούθησε επικοινωνία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίος άναψε το πράσινο φως, για να γίνει έρευνα στην κατοικία του δικαστικού. Το κλιμάκιο της Ασφάλειας, που έφτασε εκεί, κατάσχεσε ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης……».

(Πηγή: https://www.espressonews.gr/reportaz/303211/terastio-skandalo-ithikis-taxis-emploki-antiproedroy-ste/)

Η δυσοσμία από την ηθική σήψη της Κοινωνίας στις ημέρες Μητσοτάκη κυριολεκτικά μας πνίγει! Σας παραθέτω τώρα μία ακόμη δημοσιογραφική είδηση, η οποία ομιλεί για …Εισαγγελικό ξέπλυμα! Όπως, λοιπόν, αποδεικνύεται στις ημέρες μας επαλη-θεύεται το ρητόν: «εβάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα»! Δηλ. όταν θέλουμε να πούμε, ότι δεν τοποθετήθηκε το κατάλληλο πρόσωπο σε μια διοικητική θέση για να φυλάξει κάτι σημαντικό, μεταχειριζόμαστε τη φράση: «Έβαλαν τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατα». H έκφραση αυτή έχει την προέλευσή της στους μύθους του Αισώπου. Μήπως, λοιπόν, κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον κ. Μητσοτάκη;

Σας παραθέτω ένα ακόμη σχετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα από την Εφημερίδα «μπάμ» της 21ης Νοεμβρίου 2021!

Απολαύστε το!

Ας έλθουμε τώρα και στην Κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία συζεί με τον …..αστεφάνωτο σύντροφό της, τον κ. Παύλο Κοτσώνη! Το συγκεκριμένο Πρόσωπο, ήτοι η Κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αποτελεί προσωπικήν επιλογήν του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη για το μεγάλο αυτό θώκο!!! Σας πληροφορώ, λοιπόν, ότι η Κυρία Πρόεδρος με τον κ. Κο-τσώνη δεν έχει τελέσει ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ! Επομένως Η Κυρία Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, αλλ΄ αντιθέτως τον προβάλλει, συνεπώς δε δια του τρόπου αυτού και προβάλλει και προωθεί την ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ!

(Πηγἠ: https://www.newsbreak.gr/politiki/91125/xlidati-zwh-sakellaropoulou-syntrofos/).

Επί πλέον πρέπει να σημειώσουμε, ότι η Κυρία Πρόεδρος της Δημοκρατίας όχι μόνον προβάλλει την παράνομη συμβλιση, δηλ. την ανηθικότητα, αλλά και αποτολμά να δίδει μαθήματα περί της ανωμάλου σεξουαλικής σχέσεως σε μικρά, ανήλικα και ανώριμα, παιδάκια, χρησιμοποιεί δε ως παράδειγμα τον Winnie the Pooh, δηλ. ένα κουνελάκι της!

Αυτό βέβαια δεν ενοχλεί τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, ο οποίος αποδίδει μεγάλη προσοχή και παρέχει μεγάλη προστασία στα Ομοφυλόφιλα «ζευγάρια»! Τον καταγγέλλουν τα Ημερήσια δημοσιογραφικά φύλλα! Έτσι, λοιπόν η αγωνιστι-κή Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (βλ. φ. της 18ης.12.2021, σελ. 6) μας αποκαλύπτει, ότι «το Μαξίμου προωθεί τη νομοθέτη-ση της υιοθεσίας παιδιών, όπως και τον γάμο των ομοφύλων, από την πίσω πόρτα»!!!!

Ας σημειώσουμε επί πλέον, ότι η Κυρία Πρόεδρος ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ! Έτσι, λοιπόν, στις 13 Δεκεμβρίου αρνήθηκε να παραστεί στα Καλάβρυτα, εκεί όπου κάθε χρόνο τελείται πάνδημον Μνημόσυνον για τα θύματα της καταστροφής των Καλαβρύτων στις 13 Δεκεμβρίου 1943 από τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής! 

Οι Γερμανοί στον λόφο του Καπή εφόνευσαν όλους τους άρρενας κατοίκους, έκλεισαν τα Γυναικόπαιδα στο Δημοτικό Σχολείο, έβαλα φωτιά και κατέκαψαν τα Καλάβρυτα! Όλα αυτά η Κυρία Σακελλαροπούλου τα έγραψε «στα παληά της τα παπούτσια», γι’αυτό και δεν παρέστη στο Μνημόσυνο. Διαβάστε, παρακαλώ, τα πικρά σχόλια στο παρακά-τω δημοσίευμα της Εφημερίδος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (φ. της 18ης Δεκεμβρίου 2021, σελ. 8)

Η Κυρία Σακελλαροπούλου «…αντί να μεταβεί στα Καλάβρυτα να τιμήσει τη μνήμη των υπό των Γερμανών εκτελεσθέντων πατριωτών, προτίμησε να επισκεφτεί το ΚΚΕΒΠΔ του Δήμου Αθηναίων. Έστιν ουν το ΚΚΕΒΠΔ το Κέντρο για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και των πολλαπλών Διακρίσεων…».

Επομένως επί τών ημερών ενός αφωρισμένου Πρωθυπουρ-γού, του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη όχι μόνον η Ελλάδα χάνεται, αλλά και η Ορθοδοξία μας συντρίβεται και ποδοπατείται!

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης

με το Κυβερνητικό του Σύστημα, που χρησιμοποιεί ως Ηγετικά Διοικητικά Στελέχη πρόσωπα από το ΛΟΑΤΚΙ, όπως τον κ. Πατέλη,

με την επιλεγμένη προσωπικά από τον ίδιον Κυρίαν Κατε-ρίναν Σακελλαροπούλου ως Πρόεδρον της Δημοκρατίας,

με τον ανεψιόν του κ. Μπακογιάννην ως Δήμαρχον των Αθηναίων και, τέλος,

με την σκανδαλώδη τυφλήν υπακοήν των Αρχιερέων της Ελλάδος στις Εντολές Του απεργάζεται τον αφανισμόν όχι μόνον της Ελλάδος, αλλά και της Εκκλησίας του Χριστού, της Ορθοδοξίας μας!

Θέλετε και άλλες επί πλέον αποδείξεις; Για τους Μουσουλμάνους δεν λαμβάνονται μέτρα!

Στα Τζαμιά τους ο ένας Μουσουλμάνος γονατίζει κολλητά στον διπλανό του!

Στις διαδηλώσεις των δεν υπάρχουν περιορισμοί! Δεν εμποδίζονται!

Μόνον οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί ευρί-σκονται υπό περιορισμόν!

Ποιός. λοιπόν, επιβάλλει αυτά τα ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;

Ο Αφωρισμένος κ. Μητσοτάκης, ο οποίος, ασυν-ειδήτως ίσως, εργάζεται δια την επέκτασιν της κυριαρχίας του Διαβόλου στην Ελληνική Κοινω-νία!!!!!!

Η Εκκλησία, λοιπόν, ευρίσκεται «εν διωγμώ», πλην όμως η Ιεραρχία της Εκκλησίας…κοιμάται! Δεν ακούσθηκε ένα σάλπι-σμα , που να διεγείρη σε μετάνοια τις ψυχές των πιστών! Δεν είδαμε μια διαμαρτυρία για την προβολή του Σατανά με το απαράδεκτο γκράφιτι στην πλατεία Αττικής! Δεν ακούσαμε μια Ανακοίνω-ση, διά της οποίας να εκφράζεται η αγανάκτησις της Εκκλησίας για την προσπάθεια καταργήσεως του όρου «Διακοπές των Χριστουγέννων» με τον όρο «Διακοπές των εορτών», που επιχειρεί η Ευρωπαϊκή Ένωσις!

Από τους Ιεράρχες επίσης δεν ακούσαμε έστω μια φωνή διαμαρτυρίας για την προσπάθεια νομιμοποιήσεως του «γάμου των ομοφυλοφίλων» και της…..υιοθεσίας παιδιών από τα ομο-φυλόφιλα ζευγάρια! Η φωνή της Μητρός Εκκλησίας π ε ρ ι ο – ρ ί ζ ε τ α ι αποκλειστικώς και μόνον στην ενίσχυση της Κυβερνήσεως, ώστε να εφαρμοσθούν αυστηρά τα μέτρα της Πολιτείας για τον Κορωνοϊό! Τελευταίο παράδειγμα υποταγής είναι η πρόσφατος Δήλωσις ενός σεβασμίου Μητροπολίτου, ότι δεν πρόκειται να τελέση την νεκρώσιμον Ακολουθίαν σε πιστούς, οι οποίοι απέθαναν ανεμβολίαστοι!

Οπότε η οργή του Θεού εκδηλώνεται συνεχώς με χίλιους τρόπους!

α) Στο Αλεποχώρι της Κρήτης με τον πρόσφατο σεισμό γκρεμίσθηκε ο Ναός, ο οποίος είχε μετατραπή σε Κέντρο Εμβο-λιασμού!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ! ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ήταν ο ναός που έγινε συντρίμμια από τον σεισμό στην Κρήτη…

07:31 28/9/2021 – Πηγή: Press-gr

….«Σημαντική είχε χαρακτηριστεί η πρωτοβουλία από έναν ιερέα, τον πατέρα Ανδρέα, στις Αρχάνες Ηρακλείου, όπου για πρώτη φορά μια εκκλησία στην Ελλάδα μετατράπηκε στις 6 Σεπτεμβρίου σε εμβολιαστικό κέντρο ύστερα από απόφαση της ενορίας και της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Ο ίδιος είπε: «Η μοναδική λύση είναι το εμβόλιο και γι’ αυτόν τον λόγο καλέσαμε τον κόσμο κάτω από τη σκέπη της Παναγίας να εμβολιαστεί». Μέ θερμά λόγια τον ευχαρίστησε η κ. Θεοδωρίδου σημειώνοντας ότι «αυτό που μας λέει είναι ότι επιστήμη, θρησκεία και ανθρωπιά συμπορεύονται, δεν αντιμάχονται».

(Πηγή: https://www.inewsgr.com/61/to-proto-emvoliastiko-kentro-itan-o-naos-pou-egine-syntrimmia-apo-ton-seismo-stin-kriti.htm).

β) Στο Αλεποχώρι της Κρήτης επίσης γκρεμίσθηκε ένας Ναός, τον οποίο είχαν απολυμάνει μετά το πέρας της θείας λατρείας!

γ) Αμέτρητες τώρα πιά είναι και οι φυσικές καταστροφές, διά των οποίων εκδηλώνεται και εκφράζεται η οργή του Θεού για την αποστασία μας από την πατρική Του αγκάλη και την υποδούλωση της ψυχής μας στο κράτος της αμαρτίας, στην εξουσία του Διαβόλου! Ας μη διαφεύγει της προσοχής μας, ότι κατά τους χρόνους της Παλαιάς Διαθήκης ο Θεός έρριψε φωτιά από τον Ουρανό και κατέκαυσε τα Σόδομα και τα Γόμμορα! 

Επί-σης κατά την εποχή του Νῶε ο Θεός, με τον γνωστό «κατακλυ-σμό του Νῶε», έρριψε τόσο πολύ νερό, ώστε καταστράφησαν όλα και επνίγησαν όλοι οι δούλοι της α- μαρτίας της εποχής εκείνης πλήν του Νῶε, τον οποίον ο Θεός έσωσε μέσα στην Κιβωτό του! Έκτοτε κιβωτός της σωτηρίας μας είναι η Εκκλησία του Νώε είναι η Εκκλησία του Χριστού! Στις ημέρες μας λοιπόν συμβαίνουν παρόμοια περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα, ήτοι σεισμοί, λιμοί, λοιμοί, και καταποντισμοί! 

Το αψευδές στόμα του Σωτήρος ημών Χριστού το έχει πραναγγείλει: «ὅταν δὲ ἀκούσητε πολέμους καὶ ἀκαταστασίας, μὴ πτοηθῆτε· δεῖ γὰρ ταῦτα γενέσθαι πρῶτον, ἀλλ’ οὐκ εὐθέως τὸ τέλος. 10 τότε ἔλεγεν αὐτοῖς· Ἐγερθήσεται ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, 11 σεισμοί τε μεγάλοι κατὰ τόπους καὶ λιμοὶ καὶ λοιμοὶ ἔσονται, φόβητρά τε καὶ σημεῖα ἀπ’ οὐρανοῦ μεγάλα ἔσται» (Λουκ. κεφ. κα΄, στ.9-11) .

Επομένως κάτω από το βλέμμα αυτό πρέπει να θεωρήσουμε όλα αυτά τα ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα, τα οποία φέρνουν την καταστροφή σέ όλα τα πλάτη και τα μήκη του Πλανήτη μας. Αποτελούν την υπόμνηση του Επουρανίου Πατρός για να επιστρέψουμε στην πατρική Του αγκάλη! Διότι με την λογική ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ. Ας δούμε μερικά ακραία -και άρα ανεξή-γητα- φαινόμενα:

Σκεφθῆτε, παρακαλώ, τις καταστροφές, οι οποίες έγιναν πολύ πρόσφατα (11.12.2021) στην Πολιτεία Κεντάκι (Kentacky) των Η.Π. της Αμερικής! Εκεί, λοιπόν, πενήντα (50) ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ κατέστρεψαν τα πάντα!

(Πηγή: https://emvolos.gr/ipa-akraia-kairika-fainomena-toylachiston-70-anthropoi-echoyn-chasei-ti-zoi-toys-apo-toys-anemostroviloys-poy-sarosan-to-kentaki-kai-alles-politeies/)

Μεγάλη σημασία έχουν τα λόγια, τα οποία είπε ο Κυβερνήτης της πόλεως για το πρωτόγνωρο αυτό φαινόμενο:

Ο κυβερνήτης του Κεντάκι Άντι Μπεσίρ δήλωσε πως μέχρι τώρα έχουν διασωθεί 40 από τους 110 εργαζόμενους στο εργοστάσιο. “Το επίπεδο της καταστροφής δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχω δει μέχρι σήμερα”, δήλωσε ο Μπεσίρ για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι ανεμοστρόβιλοι, η ταχύτητα των ανέμων του κυριώτερου από αυτούς ξεπερνούσε τα 227 μίλια (365 χλμ.) την ώρα σε όλη την πολιτεία.

Ένα ακόμη περίεργο φαινόμενο συνέβη στην περιοχή Σεμέρο στο νησί της Ιάβας στην Ινδονη-σία. Εκεί, λοιπόν, έγινε έκρηξις του ηφαιστείου, αλλά η εκτόξευση μιάς στη-λης από στάχτη έφθασε σε ύψος δύο χιλιομέτρων, τα δε τοξικά αέρια έκαναν την τμόσφαιρα από- πνικτική! Ιδού η σχετική φωτογραφία.

(Πηγή: Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 20.12.2021, σελ. 27)

Ας ἐλθουμε τώρα και σε ένα ακόμη πιο τραγικό φυσικό-αφύσικο φαινόμενο! Στην Μαλαισία μετά από σφοδρές καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις εσημειώθησαν τρομακτικές πλημμύρες. Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια στην κυριολεξία! «Πάνω από 21.000 άνθρωποι έφυγαν από τα σπίτια τους λόγω των πλημμυρών…Δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους, με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί και οι μεταφορές»!, …διαβάζουμε στο σχετικό δημοσίευμα (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 20.12.2021, σελ. 27).

(Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 20.12.2021, σελ. 27)

Διαβάζοντας τα ανωτέρω περίεργα φυσικά φαινόμενα μερικοί φανατικοί ακόλουθοι του αφωρισμένου Πρωθ-υπουργού κ. Μητσοτάκη θα σκεφθούν: «Γιατί ο Μητροπο-λίτης Αμβρόσιος αναφέρεται σ’αυτά τα φυσικά συμβάντα, αφού δεν έχουν συμβή στην Χώρα μας;»

Στην εύλογη αυτή απορία, λοιπόν, απαντώ: Αναφέρθηκα σε φυσικές καταστροφές, οι οποίες έγιναν και σε άλλες Χώρες στον Πλανήτη μας, για να τονίσω, ότι η οργή του Θεού για την αποστασία μας είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ! Μήπως, λοιπόν, προσεγ-γίζει το τέλος του κόσμου; Η φωνή του Θεού μας λέγει, ότι η οργή του Θεού, εκδηλουμένη , τιμωρεῖ «τούς υἱούς τῆς ἀπειθείας», δηλ. τους αιχμαλωτισμένους, συνεπώς δε και υποδουλωμένους, στα δίκτυα της αμαρτίας. Γι’ αυτό ακριβώς και μας συμβουλεύει να νεκρώσουμε τα πάθη μας, την πορνεία , την ψυχική ακαθαρσία, την πλεονεξία κλπ., ώστε να επανέλθουμε στην αγκαλιά του Θεού!

«Νεκρώσατε οὖν τὰ μέλη ὑμῶν τὰ ἐπὶ τῆς γῆς, πορνείαν, ἀκαθαρσίαν, πάθος, ἐπιθυμίαν κακήν, καὶ τὴν πλεονεξίαν, ἥτις ἐστὶν εἰδωλολατρεία, δι᾿ ἃ ἔρχεται ἡ ὀργὴ τοῦ Θεοῦ ἐπὶ τοὺς υἱοὺς τῆς ἀπειθείας, ἐν οἷς καὶ ὑμεῖς περιεπατήσατέ ποτε, ὅτε ἐζῆτε ἐν αὐτοῖς· νυνὶ δὲ ἀπόθεσθε καὶ ὑμεῖς τὰ πάντα, ὀργήν, θυμόν, κακίαν, βλασφημίαν, αἰσχρολογίαν ἐκ τοῦ στόματος ὑμῶν· μὴ ψεύδεσθε εἰς ἀλλήλους, ἀπεκδυ-σάμενοι τὸν παλαιὸν άνθρωπον συν ταις πράξεσιν αυτού και ενδυσάμενοι τον νέον τον ανακαινούμενον εις επίγνω-σιν κατ΄εικόνα του κτίσαντος αυτόν» (Κολ. Κεφ. Γ΄, στ. 4-10).

Με όσα παραπάνω γράψαμε κατέστη φανερόν, ότι την Ελλάδα δεν διοικεί πλέον ο Χριστός, αλλά ο Διάβολος, τον οποίον άλλωστε και ζωγράφισε στην πλατεία Αττικής ο Δήμαρχος των Αθηναίων! Κατέστη, λοιπόν, φανερόν, ότι ο αφωρισμένος Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης υποδουλώνει συνεχώς και περισσότερο στο Διάβολο την έως χθες Κοιτίδα της Ορθοδοξίας, την Χώρα και γενέτειρα Αγίων και Ηρώων!

Καιρός, τώρα, να σκεφθούμε και περιπτώσεις μεγάλων φυσικών καταστροφών, που έγιναν στη Χώρα μας τον τελευταίο καιρό.

Στο Μεσολόγγι:

Στην Κέρκυρα:

Στην Παραλία Πατρών:

Ο Σπερχειός ποταμός:

δ) Ας έλθουμε τώρα και σε ακόμη περιστατικό από εκείνα, που δείχνουν την οργή και τον αποτροπιασμό του Πανοι-κτίρμονος Θεού ειδικά για τον Εμβολιασμό, που είναι, όπως πολλές φορές το έχουμε γράψει, «ένα Δαιμονικό Σχέδιο για την διάλυση της Κοινωνίας», ένα κατασκεύασμα των Μυστικών Δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως! Έτσι, λοιπόν, προ δύο μόλις ημερών στην Αθήνα πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς ένα κτίριο, ήτοι ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ οπου εφυλάσ-σοντο τα εμβόλια για τον Κορωνοϊό!!!

(Πηγή: ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΤΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ!-VIDEO!-YouTube-https://youtu.be/bZsi6rAr6OM

Φθάσαμε στην πιο μεγάλη εορτή της Χριστιανωσύνης, στην Γέννηση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού!

Ας μη λησμονούμε, ότι ο Χριστός έγινεν άνθρωπος, για να επαναφέρη τον πεπτωκότα άνθρωπο στην αγκαλιά του Θεού! Μας το επιβεβαιώνει ο Μέγας Αθανάσιος!

“Γιατί ο Υιός του Θεού έγινε άνθρωπος; Για να κάνει τον άνθρωπο Θεό” (βλ. Περί ενανθρωπήσεως του Λόγου 54, 3: PG 25, 192B).

Ο δε λόγιος κληρικός π. Συμεών Κραγιόπουλος, σχολιά-ζοντας τα παραπάνω λόγια, γράφει τα εξής:

«Τι σημαίνει Χριστούγεννα; Λέει ο άγιος Αθανάσιος: «Ο Θεός έγινε άνθρωπος, για να γίνει ο άνθρωπος θεός». Δεν μπορούμε να σταθούμε μόνο στο ένα, ότι ο Θεός έγινε άνθρωπος. Για όσους το πιστεύουν αυτό –είναι κάποιοι που δεν το πιστεύουν· ας τους αφήσουμε εκείνους– δεν φτάνει αυτό μόνο, ότι έγινε ο Θεός άνθρωπος, αλλά ότι ο σκοπός που έγινε άνθρωπος ο Θεός είναι να κάνει τον άνθρωπο θεό. Και τον κάνει τον άνθρωπο θεό. Δηλαδή ενώνεται με τον άνθρωπο, κοινωνεί με τον άνθρωπο και του δίνει αυτή την άλλη, την άνωθεν ειρήνη, ας πούμε, αυτή τη θεϊκή κατάσταση».

(βλ. https://www.in-agiounikolaoutouneou.gr/apps/gr/spag/3_1513862286.html

Τέλος, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος με βροντερή τη φωνή του μας λέγει:

«Χριστός ενηνθρώπησε,

ίνα ημείς θεοποιηθώμεν»

(βλ. http://www.isagiastriados.com/index.php/articles/keimena-orthodoksis-theologias-3/290).

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

Αδελφοί μου, Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί,

Ας αφήσουμε τον κ. Μητσοτάκη και όλους τους αφωρισμένους Συνεργάτες του να παλεύουν μέσα στο πυκνό σκοτάδι της αμαρ-τίας, μέσα την κόλαση της σημερινής Κοινωνίας! Εμείς, γονατιστοί στο Θρόνο της Μεγαλωσύνης Του, με δάκρυα μετανοίας ας προσευχώμεθα προς τον ενανθρωπήσαντα Σωτήρα του κόσμου, τον Νυμφίον της ψυχής, τον Χριστόν, να μη μας εγκαταλείψη η Χάρις Του! 

Ας ικετεύουμε εκτενώς την Πάναγνον Μητέρα Του, την Παναγίαν μας, να πρεσβεύῃ υπέρ ημών! Ας παρακαλούμε τον Κύριόν μας να δώση αυτογνωσίαν, μετάνοιαν και διόρθωσιν πο- ρείας προς ημάς τους Εκκλησιαστικούς Ταγούς, οι οποίοι, από Διάδοχοι των Αγίων Αποστόλων, Εκκλησιαστικοί δε Λειτουρ- γοί όντες «εις τύπον και τόπον Χριστοῦ», κατέστημεν δυστυχώς δούλοι και τυφλά όργανα των Πολιτικών και των Πολι-τειακών Αρχόντων! 

Από ιατροί των ψυχών κατέστημεν νοσηλευ- τές των σωμάτων! Αντί να πολεμάμε τον Διάβολο, πολεμάμε τον Κορωνοϊό! Αντί να στρώνουμε την οδόν προς τον Παράδεισον, δείχνουμε τον ολισθηρό δρόμο προς την Κόλαση! Στον Ορθόδοξο Ναό πρέπει ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ να τηλεφωνήσουμε, για να κλείσουμε μια θέση για την μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων! 

Για την Κόλαση, αντιθέτως, δεν χρειάζονται διατυπώσεις! Αντί να είμεθα η ολοζώντανη φωνή του Θεού προς τον συνάνθρωπό μας, κατέστημεν μεγάφωνα του δαιμονικής εμπνεύσεως Εμβολίου Covid 19! Εκλείσαμε τα αυτιά μας στις κραυγές κάποιων ιατρικών Παραγόντων, οι οποίοι μεγαλοφώνως φωνάζουν και λέγουν:

Και συμπληρώνουν: «Τα εμβολιασμένα ‘ατομα φέρουν 251 φορές μεγαλύτερο φορτίο ιώνCOVID-19 στα ρουθούνια τος σε σ΄θυγκριση με τα ανεμβολίαστα!!!»

Έως χθες ήμασταν οι Φάροι του αληθινού φωτός, που είναι ο Χριστός! «ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περι-πατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ’ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς» (Ιωάνν. κεφ. θ, 12-13).

Κι’ εμείς οι Αρχιερείς, οι έως χθες ακτινοβόλοι Φάροι του Σωτή-ρος ημών Ιησού Χριστοῦ, υψώνοντας το Ευαγγέλιό Του προς τους Χριστιανούς με δυνατή τη φωνή εκφωνούσαμε τα λόγια: «Σοφία, Ορθοί!» για να τους παρακινήσουμε να μελετούν την Αγία Γραφή και να την εφαρμόζουν στη ζωή τους!

Ωσαύτως εμείς οι Αρχιερείς, οι έως χθες ακτινοβόλοι Φάροι του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστοῦ, το βράδυ της Αναστάσεως, κρατώντας ψηλά την λαμπάδα με το Άγιον Φως, απευθυνόμενοι προς τους πιστούς, με βροντερή τη φωνή κραυγάζαμε το «Φως Χριστοῦ φαίνει πάσι», για να τους παρακινήσουμε να θέσουν ως οδηγό της ζωής των τον Αναστάντα Κύριον, ώστε το Φως του Χριστού να φωτίζη την ψυχή τους και την πορεία της ζωής των !

Σήμερα δυστυχώς, αντί να κρατάμε ψηλά το Ευαγγέλιον, ασχολούμεθα με το να απονέμουμε κάποιους βαρείς χαρακτηρι-σμούς στους αδελφούς μας, οι οποίοι αρνούνται να δεχθούν το δαιμονικής εμπνεύσεως Εμβόλιον! Με πολλήν θρασύτητα τους αποκαλούμε «Λεπρούς» ή «Αδελφοκτόνους» και αρνούμεθα να τους προσεγγίσουμε! Ακόμη και έτσι να ήσαν τα πράγματα, εμείς οι όντες «εις τύπον και τόπον Χριστού» θα είχαμεν χρέος να αφήσουμε τα εννενήκοντα εννέα πρόβατα, δηλ. τους εμβολιασμέ-νους, και να σπεύσουμε εις αναζήτησιν του «ενός», δηλ. «του απολωλότος προβάτου»!

Αδελφοί μου Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί,

Κληρικοί και Λαϊκοί,

»Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου»!

Οι καιροί είναι χαλεποί! Θα έλθη εποχή όπου ακόμη και οι εκλετοί θα κλονισθούν!

Ένας ευλαβέστατος Κληρικός, ο π. Ηλίας Υφαντής το βροντοφωνάζει: Ακούστε τον:

« «Ανθρωπόμορφα τέρατα»

Να μιλήσεις στα νεοταξικά τέρατα για Σύνταγμα; Το έχουν κουρελιάσει! Να μιλήσεις για συνείδηση; Χαμένος κόπος. Αφού πολιτεύονται ως συνειδητά ασυνείδητοι! Να μιλήσεις για Θεό; Περιττό. Αφού έχουν θεό τους τον Αντίχριστο! Να μιλήσεις για ηθική; Όταν πολιτεύονται αμοραλιστικά. Να μιλήσεις για ντροπή; Όταν ιδανικό τους είναι η μετάλλαξή τους σε τέρατα! Να μιλήσεις για φιλότιμο. Φιλότιμο έχουν οι Έλληνες! Ενώ αυτοί επιδιώκουν μια κοινωνία αχταρμά φυλών και θρησκειών.

Ο Ουκρανός γιατρός Ζελένκο (περιοδικό ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ) επισημαίνει: Ο Θεός αυτή την ώρα μας θέτει το δίλημμα: Θα ζητήσετε τη βοήθειά μου; Ή θα τρέξετε στους τσάρους των εμβολίων, τους ψυχοπα-θείς τυράννους; Θυσιάζοντας τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας!

Και τέλος, ο διάσημος ιολόγος Μπαγκντί διαμη-νύει: Αν στείλετε στον αγύριστο τα ανθρωπόμορφα τέρατα, θα γιορτάσετε πολύ – πολύ καλά Χριστούγεν-να». (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 19.12.2021, Ορθόδοξη αλήθεια, σελ. 7),

Αδελφοί μου,

«Χριστός γεννάται, δοξάσατε!

Χριστός εξ Ουρανών, απαντήσατε!

Χριστός επί γης, υψώθητε»!

Σας το εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου!

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ Ο πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Αίγιον, 20 Δεκεμβρίου 2021

Ο ένας προσεύχεται,

ο άλλος, ο αφωρισμένος,

κάθεται με ασέβεια μέσα στο Ναό!


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.