Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Δικnγoρoς Avτωvιαδnς ΠPΟΣ ΤΟ ΠΑΠANIΚΟΛΑOΥ ΤOΥ ΝlΚΟΥ ΚΑΠPΑBEΛΟΥ ! ! !


Ο ΤΡΙΠΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ 55ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ,

ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΟΒΙΝΤ !! 

ΤΟΝ "ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ" ;; 

ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ !! 

ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ... 

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ... 

ΤΥΧΑΙΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... 

ΟΠΩΣ ΤΥΧΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ...

... "Λοιπόν, παλικάρια. Τα πράγματα είναι απλά. Τα έχουμε πει τόσες φορές.

Μπορεί να έχετε δίκιο. Και να είναι "καραμπινάτος" κόβιντ, όπως είπατε σε έναν γνωστό της οικογένειας που σας τηλεφώνησε να μάθει.

Αλλά βρε αδελφέ, για τον μαύρο θάνατο μιλάμε. Τρεις φορές τρυπήθηκε ο άνθρωπος για να μην τα περνάει αυτά.

Να μη ξέρουν και αυτός και η οικογένειά του αν έχει πράγματι κολλήσει τον μαύρο θάνατο;

Άντε λοιπόν! Ξεχάστε τα "προσωπικά δεδομένα" και τις αγωγές ,

και ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !

Υ.Γ. Σε ένα άλλο νοσοκομείο, μόλις χθες έφυγε από τον κόσμο ένας άλλος καρκινοπαθής. Πρόλαβα και τον "αρνητικοποίησα" και πέθανε από καρκίνο και όχι από "κόβιντ".

Στο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ τα έχουν μπερδέψει προς το παρόν.

Είναι που και τα δύο αρχίζουν από "κ".

Δεν θέλει πολύ..." ...


πηγη


Εμβoλιαστnκες; Aυτo το εμβoλιo εxει τo πρoβαδισμα στiς μυoκαρδiτιδες...

Πληθαίνουν οι μελέτες που πραγματοποιούνται προκειμένου να βρεθούν οι παράπλευρες συνέπειες και ανεπιθύμητες ενέργειες των νεόκοπων εμβολίων κατά του κορωνοϊού, συγκρίνοντας σταδιακά την μετεμβολιακή εξέλιξη των εμβολιασμένων και σύμφωνα με νέα μελέτη στον Καναδά, βρέθηκε πως η καρδιακή φλεγμονή ως παρενέργεια του εμβολιασμού για τον COVID-19 είναι αριθμητικά υψηλότερη σε όσους εμβολιάστηκα με το εμβόλιο της Moderna από της Pfizer...



Μια νέα μελέτη υπολόγισε ότι εκατοντάδες περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής (μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, μυοπερικαρδίτιδα) συμβαίνουν σε κάθε εκατομμύριο δεύτερων δόσεων του εμβολίου COVID-19 της Moderna στην ομάδα υψηλότερου κινδύνου.

Οι ερευνητές άντλησαν τους αριθμούς από ένα σύστημα επιτήρησης της δημόσιας υγείας που δημιουργήθηκε από τις αρχές στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά.

Η μυοκαρδίτιδα είναι μια σοβαρή κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

Η περικαρδίτιδα είναι φλεγμονή του ιστού κοντά στην καρδιά και η μυοπερικαρδίτιδα είναι όταν εμφανίζεται τόσο η μυοκαρδίτιδα όσο και η περικαρδίτιδα.

Η έρευνα

Στη μελέτη κοόρτης με βάση τον πληθυσμό, οι ερευνητές αναζήτησαν περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας και μυοπερικαρδίτιδας λίγο μετά τη λήψη ενός εμβολίου Moderna ή Pfizer COVID-19, τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA.

Οι ερευνητές απέκλεισαν άτομα που δεν έλαβαν την αρχική σειρά δύο δόσεων, που έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις εκτός της Βρετανικής Κολομβίας και που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα εντός ενός έτους πριν από τον εμβολιασμό.

Άνδρες: Περίπου 269,5 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας στο εκατομμύριο, υπολογίστηκαν για άνδρες ηλικίας 18 έως 29 ετών, κατέληξαν οι ερευνητές.

Από τα υπόλοιπα 3,1 εκατομμύρια άτομα, 59 εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα και 41 εμφάνισαν περικαρδίτιδα μεταξύ επτά και 21 ημερών μετά τον εμβολιασμό.

Οι ερευνητές πήραν τους αριθμούς και τους μετέφρασαν σε ποσοστά ανά εκατομμύριο χρησιμοποιώντας μοντελοποίηση.

Τα υψηλότερα ποσοστά μυοκαρδίτιδας ήταν μεταξύ των νεαρών ανδρών, που από καιρό έχει βρεθεί ότι διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο καρδιακής φλεγμονής μετά τον εμβολιασμό.

Το ποσοστό της Moderna ήταν 269,5 ανά εκατομμύριο δεύτερες δόσεις μεταξύ ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών.

Το ποσοστό της Pfizer ήταν 58 ανά εκατομμύριο δεύτερες δόσεις μεταξύ των ανδρών της ηλικιακής ομάδας.

Τα ποσοστά μειώθηκαν στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες.

Τα ποσοστά για τους άνδρες ηλικίας 30 έως 39 ετών, για παράδειγμα, ήταν 54 ανά εκατομμύριο (Moderna) και 11,3 ανά εκατομμύριο (Pfizer).

Τα ποσοστά στις γυναίκες

Μεταξύ των γυναικών ηλικίας 18 έως 29 ετών, τα ποσοστά ήταν 27,4 για τη Moderna και 4,8 για την Pfizer.

Μεταξύ των γυναικών ηλικίας 30 έως 39 ετών, τα ποσοστά ήταν 27,8 για τη Moderna και 11,4 για την Pfizer.

Τα ιστορικά ποσοστά ή ποσοστά στο γενικό πληθυσμό είναι μόλις 2 ανά εκατομμύριο σε άτομα ηλικίας 18 έως 39 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι ο εμβολιασμός αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης.

Ειδικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού έχουν πει ότι τόσο τα εμβόλια Pfizer όσο και τα εμβόλια Moderna συνδέονται αιτιολογικά με τη μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα.

Σε σύγκριση με το εμβόλιο της Pfizer, το εμβόλιο Moderna συνδέθηκε με υπερδιπλάσιες πιθανότητες εμφάνισης παθήσεων φλεγμονής, είπαν οι ερευνητές

«Τα ευρήματά μας μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην πολιτική σχετικά με την επιλογή του προσφερόμενου εμβολίου», δήλωσαν οι ερευνητές, μεταξύ των οποίων, ο Naveed Janjua, επιδημιολόγος και εκτελεστικός διευθυντής ανάλυσης στο Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων της Βρετανικής Κολούμπια, ηγήθηκε της μελέτης, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τις καναδικές αρχές και δημοσιεύτηκε από το Journal of the American College of Cardiology.

Οι περιορισμοί περιελάμβαναν τη μελέτη παρατήρησης, με τους ερευνητές να λένε ότι δεν μπορούσαν να πουν εάν οι περιπτώσεις φλεγμονής σχετίζονται με τον εμβολιασμό.

Ορισμένοι ειδικοί, συμπεριλαμβανομένων των συγγραφέων, έχουν υποβαθμίσει τη φλεγμονή μετά τον εμβολιασμό, λέγοντας ότι τα περιστατικά συχνά υποχωρούν με την πάροδο του χρόνου και ότι τα οφέλη των εμβολίων -πρωτίστως προστασία από σοβαρές ασθένειες, καθώς δεν προσφέρουν πλέον μεγάλη θωράκιση έναντι της μόλυνσης- υπερτερούν των κινδύνων.

Άλλοι λένε ότι, ειδικά μεταξύ των νεότερων ατόμων, οι κίνδυνοι υπερτερούν των οφελών.

Η Pfizer και η Moderna δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό κατά τον Τύπο.


πηγη

Στριμωxτnκαν ασxnμα οι Oυκραvoi καi....

 Καταστράφηκε το 50% του ενεργειακού συστήματος της Ουκρανίας....

12 Ταξιαρχίες κόλλησαν στην Χερσώνα....



Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Denys Shmygal δήλωσε ότι σχεδόν το 50% του ενεργειακού συστήματος της Ουκρανίας είναι εκτός λειτουργίας με το ποσοστό να αναμένεται να έχει αυξηθεί και άλλο εξαιτίας των τελευταίων ρωσικών βομβαρδισμών.

Η Ukrenergo ανέφερε ότι μόνο στις 15 Νοεμβρίου, 15 εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας υπέστησαν ζημιές, 1000 χιλιόμετρα γραμμών υψηλής τάσης δεν λειτουργούν. Οι υποδομές που είναι απαραίτητες για τη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας από τα δυτικά προς τα ανατολικά έχουν πληγεί.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό πρωθυπουργό, υπό αυτές τις συνθήκες, η Ουκρανία χρειάζεται πρόσθετη υποστήριξη από ευρωπαίους εταίρους στον ενεργειακό τομέα, την προμήθεια πρόσθετου εξοπλισμού, όσο και πρόσθετους οικονομικούς πόρους.

Έχουν καταστραφεί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής, θερμοηλεκτρικοί σταθμοί και υδροηλεκτρικοί σταθμοί.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της ουκρανικής κυβέρνησης, οι ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις στην κρίσιμη υποδομή της Ουκρανίας δεν σταματούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο Ουκρανός υπουργός Ενέργειας Γκαλουσένκο, μόνο στις 15 Νοεμβρίου, η Ρωσία εκτόξευσε περίπου 100 πυραύλους σε πόλεις της Ουκρανίας, η οποία ήταν μια από τις πιο καταστροφικές επιθέσεις στο ενεργειακό σύστημα της χώρας από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης. Ακολούθησε δεύτερο κύμα με 50 πυραύλους.

Ποια είναι η περίοδος αποκατάστασης του ενεργειακού συστήματος 

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος σε ολόκληρη την Ουκρανία, το ενεργειακό σύστημα θα χρειαστεί για να ανακάμψει από τρεις έως δέκα ημέρες. Αυτό δήλωσε ο διευθυντής του Ουκρανικού Κέντρου Ενεργειακής Έρευνας Oleksandr Kharchenko.

«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, εάν συμβεί μπλακ άουτ, τότε σύμφωνα με το ευνοϊκό σενάριο, θα χρειαστούν τρεις ημέρες, σύμφωνα με ένα αρνητικό σενάριο, επτά έως δέκα ημέρες για την αποκατάσταση του συστήματος», είπε.

Ο Χαρτσένκο σημείωσε ότι μετά τα κτυπήματα της 15ης Νοεμβρίου, το ενεργειακό σύστημα της Ουκρανίας προσπαθεί να σταθεροποιηθεί, αν και η κατάσταση παραμένει δύσκολη.

Αμερικανοί: Καταστροφικές συνέπειες – Η Ουκρανία θα χρειαστεί βοήθεια από την Δύση

Οι ουκρανικές αρχές στράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ορισμένες χώρες της ΕΕ για βοήθεια σχετικά με την αποκατάσταση του ενεργειακού εφοδιασμού μετά τις πυραυλικές επιθέσεις. Το Κίεβο δεν έχει αρκετά ανταλλακτικά.

Οι ουκρανικές αρχές φοβούνται ότι οι επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες και από αυτή την άποψη ζητούν βοήθεια για την προετοιμασία για μια μακρά περίοδο περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας και την ανοικοδόμηση υποδομών, γράφει το Politico, επικαλούμενο δύο πηγές του Κογκρέσου των ΗΠΑ και έναν δυτικό αξιωματούχος εξοικειωμένοι με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.

Η Ουκρανία χρειάζεται γεννήτριες, σωλήνες και βαλβίδες για να επισκευάσει την ενεργειακή της υποδομή.

Το Κίεβο προσπαθεί να επισκευάσει τις κατεστραμμένες εγκαταστάσεις, αλλά αν συνεχιστούν οι επιθέσεις, αυτό θα μπορούσε να γίνει σχεδόν αδύνατο, δήλωσε ανώτερος αμερικανός αξιωματούχος.

Πιθανές μακροπρόθεσμες διακοπές ρεύματος θα περιέπλεκαν τις εχθροπραξίες και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μετατόπιση πληθυσμού, δήλωσαν αξιωματούχοι και σύμβουλος της ουκρανικής κυβέρνησης.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, η παραγωγή τροφίμων θα μπορούσε να σταματήσει καθώς και η κυκλοφορία που απαιτείται για την υποστήριξη στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Εν μέσω φόβων ότι η κατάσταση με τον ενεργειακό εφοδιασμό θα επιδεινωθεί, ορισμένοι Ουκρανοί έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα, δήλωσε η ουκρανική κυβέρνηση.

Η Ρωσία πέτυχε έναν άλλο σημαντικό στρατιωτικό στόχο

Τα ισχυρά πλήγματα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στις εγκαταστάσεις υποδομής της Ουκρανίας, που διήρκεσαν περισσότερο από ένα μήνα, είχαν κολοσσιαίο αρνητικό αντίκτυπο όχι μόνο στον ενεργειακό τομέα.

Μια ολοκληρωμένη μελέτη της κατάστασης μας επιτρέπει να συμπεράνουμε ότι η Ρωσία, ως αποτέλεσμα των επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν, κατάφερε επίσης να επιτύχει έναν άλλο πολύ σημαντικό στρατιωτικό στόχο.

Η ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που συγκεντρώθηκε τους τελευταίους έξι μήνες για την επίθεση στην Χερσώνα, αποτελούνταν από δώδεκα ταξιαρχίες. Τώρα αυτή η γροθιά σοκ είναι κυριολεκτικά κολλημένη κοντά στη Χερσώνα.

Αποδείχθηκε ότι ήταν προβληματικό για την ουκρανική διοίκηση να πραγματοποιήσει μια γρήγορη ανασυγκρότηση και να μεταφέρει τους σχηματισμούς σε άλλες κατευθύνσεις.

Οι κατεστραμμένες γέφυρες, οι σιδηροδρομικές γραμμές και οι ηλεκτρικοί υποσταθμοί έχουν περιπλέξει την αναδιάταξη των στρατευμάτων ακόμη και στην πλησιέστερη περιοχή Ζαπορίζιε, για να μην αναφέρουμε τις περιοχές Χάρκοβο ή Λουγκάνσκ.

Έτσι, η αναδιάταξη των ουκρανικών δυνάμεων διαταράχθηκε.

Από την άλλη πλευρά, η μεταφορά 30 χιλιάδων στρατιωτικού προσωπικού και εξοπλισμού από τη Δεξιά Όχθη σε άλλους τομείς του μετώπου επέτρεψε στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις να αρχίσουν να επιτίθεται την ουκρανική άμυνα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου που οι διάδρομοι στρατιωτικής επιμελητείας του ρωσικού στρατού αποδείχθηκαν μικρότεροι από εκείνους των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.


πηγη

Τα εμβoλια εvδέxεται να επαvεvεργoπoιnσoυν ιoύς και ασθέvειες στo σώμα σας ! ! !

Νέα στοιχεία στην επιστημονική κοινότητα δείχνουν ότι υπάρχει ισχυρή συσχέτιση μεταξύ του COVID-19, των σχετικών εμβολίων του και της επανενεργοποίησης άλλων ιών που έχουν μολύνει προηγουμένως τον ξενιστή...



Πώς μπορούν να επανενεργοποιηθούν οι ιοί;

Στα πολλά χρόνια που πέρασα στον στρατό ως μικροβιολόγος, πάντα εντυπωσιαζόμουν με το πόσο εύκολα μπορούν να μεταδοθούν οι έξυπνοι ιοί.

Κατά τη διάρκεια ιογενών λοιμώξεων, οι ιοί πρέπει να αντιμετωπίσουν την άμυνα του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα έχει το πάνω χέρι και νικήσει τους ιούς, οι ιοί μπορεί να αναπτύξουν μηχανισμούς για να παραμείνουν αδρανείς και να αδρανοποιηθούν.

Ένας τέτοιος μηχανισμός είναι η εισαγωγή του ιικού DNA τους στα χρωμοσώματα των κυττάρων, παραμένοντας σε λανθάνουσα κατάσταση χωρίς ενεργό αντιγραφή. Άλλοι μηχανισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν την προώθηση της επιγενετικής αποσιώπησης του ιικού γονιδιώματος, που σημαίνει ότι παραμένουν «σιωπηλοί» ως προς την δραστηριότητα τους, αλλά πάντα παρόντες και στην «αναμονή».

Στη συνέχεια, τα κύτταρα ξενιστές θα αναπαράγουν άλλα κύτταρα που θα εξακολουθούν να φέρουν την ιική γενετική πληροφορία. Στη συνέχεια, οι ιοί μπορεί να επανέλθουν έπειτα από χρόνια, ή και δεκαετίες αργότερα, ενεργοποιώντας εκ νέου την αναπαραγωγή του ιού όταν το ανοσοποιητικό σύστημα υποβαθμίζεται και αποδυναμώνεται. Αυτή η συνετή στρατηγική όπου οι ιοί μετατρέπονται σε λανθάνον εχθρό εντός του ξενιστή είναι μια αρκετά αποτελεσματική στρατηγική ενάντια στον εχθρό, είτε στον στρατό είτε στο ανθρώπινο σώμα.

Η επιστημονική κοινότητα είναι πολύ εξοικειωμένη με πέντε τύπους ιών που μπορούν να «αδρανοποιηθούν» και να επανενεργοποιηθούν υπό τις κατάλληλες συνθήκες:

Ο ιός του απλού έρπητα, που προκαλεί φουσκάλες στο στόμα και έρπητα των γεννητικών οργάνων. Είναι εξαιρετικά κοινό?

Ο ιός ανεμευλογιάς ζωστήρα (VZV), πιο γνωστός ως ανεμοβλογιά .

Ο ιός Epstein-Barr (EBV), ο οποίος προκαλεί μονοπυρήνωση ή «μονό», τη «ασθένεια του φιλιού», καθώς μπορεί να μεταδοθεί όταν οι άνθρωποι φιλιούνται μεταξύ τους.

Ο κυτταρομεγαλοϊός (CMV), ο οποίος συνήθως προκαλεί μεγάλο πρόβλημα σε ανοσοκατεσταλμένους ανθρώπους.

Ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV), που προκαλεί το AIDS. Αυτός ο ιός μπορεί να παραμείνει στο σώμα σας για περισσότερο από μια δεκαετία πριν ενεργοποιηθεί.

Ας πάρουμε το VZV, ή αλλιώς, την ανεμοβλογιά, ως παράδειγμα. Με τη συνήθη έννοια, όλοι παθαίνουν ανεμοβλογιά στη ζωή τους. Αυτό συμβαίνει συνήθως νωρίς και προκαλεί αρκετή φαγούρα στον ασθενή, αλλά δεν έχει πολλές άλλες σοβαρές επιπλοκές.

Αφού ο ασθενής ξεπεράσει αρχικά το VZV, ο ιός δεν υποχωρεί ποτέ στην πραγματικότητα. Έχει τη δυνατότητα να επανέλθει, ειδικά με την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μπορεί να επιτεθεί ξανά σε μια πιο σοβαρή μορφή που ονομάζεται έρπητας ζωστήρας. Ο έρπητας ζωστήρας είναι ένα πολύ επώδυνο εξάνθημα που αναπτύσσεται στη μία πλευρά του σώματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να προκαλέσει χρόνιο νευρικό πόνο ή άλλες σοβαρές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της τύφλωσης.

Ο έρπητας ζωστήρας μπορεί επίσης να προκληθεί από την προχωρημένη ηλικία, το στρες, τις ασθένειες (χρόνιες ή οξείες), τον καρκίνο ή διάφορες άλλες πηγές. Μάλιστα, οι προαναφερθέντες παράγοντες συνήθως οδηγούν και στην επανενεργοποίηση άλλων ιών. Η χρόνια κόπωση μπορεί να οδηγήσει σε επανενεργοποίηση του EBV, ο έρπης μπορεί να «ξαναξυπνήσει» έπειτα από μια χειρουργική επέμβαση και ο HIV μπορεί να ενεργοποιηθεί από όγκους.

Μια δημοφιλής θεωρία πίσω από το γιατί οι ιοί μπορούν να επανενεργοποιηθούν είναι ότι, μετά την «ήττα» του αρχικού κύματος των ιών, το σώμα έχει έναν μεγάλο στόλο από «αφελή» CD-8-Τ κυττοτοξικά κύτταρα (κύτταρα του ανοσοποιητικού που απαλλάσσονται από παθογόνα που δεν αναγνωρίζουν) που χρησιμεύουν για να κρατούν υπό έλεγχο τον υπόλοιπο αριθμό ιών.

Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα υφίσταται μεγάλο στρες, όπως κατά τη διάρκεια οξείας λοίμωξης, κατά τη μάχη με τον καρκίνο ή μετά από μεταμόσχευση οργάνου (λόγω των χορηγούμενων ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων), τα CD-8-Τ κύτταρα, μειώνονται σε αριθμό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Στη συνέχεια, ο ιός αρπάζει την ευκαιρία να πολλαπλασιαστεί όταν οι άμυνες είναι μειωμένες…

Μπορεί ο COVID-19 να επανενεργοποιήσει λανθάνοντες ιούς;

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς επιτρέπει στους ιούς να γνωρίζουν ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι σε κίνδυνο άρα και εξασθενημένο, σήμερα έχουμε μια αυξανόμενη δεξαμενή επιστημονικών δεδομένων που συσχετίζει έντονα την επανενεργοποίηση προηγούμενων ιών και μια λοίμωξη από COVID-19 ή ακόμα και από τον εμβολιασμό.

Για παράδειγμα, στο περιοδικό Cell , οι επιστήμονες δημοσίευσαν μια μελέτη που παρακολούθησε περίπου 300 ασθενείς με COVID-19 και εξέτασε τον ορό του αίματός τους για ιικά θραύσματα, συμπεριλαμβανομένου του ιού Epstein-Barr (EBV), του κυτταρομεγαλοϊού (CMV), καθώς και του SARS- Ο ίδιος ο CoV-2.

Οι ερευνητές κατέγραψαν επίπεδα θραυσμάτων δύο έως τρεις εβδομάδες μετά την κλινική διάγνωση του COVID-19, δύο έως τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της οξείας νόσου και δύο έως τρεις μήνες μετά τα αρχικά συμπτώματα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι παρόλο που τα επίπεδα ιικών θραυσμάτων άλλων ασθενειών δεν ήταν ποτέ υψηλότερα από αυτά του SARS-CoV-2, τα επίπεδα θραυσμάτων EBV εξακολουθούσαν να είναι αρκετά υψηλά.

Αυτό οφείλεται άραγε σε συνλοίμωξη COVID και EBV ή σε επανενεργοποίηση του λανθάνοντος EBV μετά από μόλυνση από COVID;

Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν βρει ότι τα μοτίβα διακύμανσης των επιπέδων IgG (ανοσοσφαιρίνη) κατά των ιών μπορεί να υποδείξουν εάν πρόκειται για συνλοίμωξη ή επανενεργοποίηση του λανθάνοντος EBV.

Στο διάγραμμα που απεικονίζεται εδώ, οι συμπαγείς γραμμές αντιπροσωπεύουν τα επίπεδα αντιγόνου για EBV κατά την οξεία μόλυνση και οι διακεκομμένες γραμμές είναι προβλεπόμενα επίπεδα αντιγόνου για επανενεργοποίηση του EBV που προκαλείται από τον SARS-CoV-2.

Έτσι, υπάρχουν δύο μεγάλες διαφορές: η μία είναι ότι τα επίπεδα αντισωμάτων IgG έναντι της ιικής καψιδικής πρωτεΐνης (VCA IgG), είναι χαμηλά κατά τη διάρκεια της αρχικής μίας έως δύο ημερών μόλυνσης, ενώ η VCA IgG, ξεκινά από υψηλό επίπεδο εάν πρόκειται για περίπτωση επανενεργοποίησης .

Η δεύτερη διαφορά είναι ότι το IgG έναντι του πυρηνικού αντιγόνου (πρωτεΐνη NA), αυξάνει αργά το επίπεδό του εάν σχετίζεται με οξεία λοίμωξη EBV εξαιτίας του COVID, αλλά το NA IgG,  πηγαίνει από μεσαίο σε υψηλό επίπεδο εάν είναι επανενεργοποίηση του λανθάνοντος EBV.

Μακρά επανενεργοποίηση COVID και ιού

Ο COVID-19 μερικές φορές οδηγεί σε ένα διαβόητο σύνδρομο που ονομάζεται Long Covid, γνωστό και ως μετα-οξεία επακόλουθα του COVID-19 (PASC). Οι ασθενείς με Long Covid συχνά βιώνουν μια «αδιάκοπη κόπωση, αδιαθεσία μετά την άσκηση και μια ποικιλία γνωστικών δυσλειτουργιών» για παρατεταμένη χρονική περίοδο.

Αυτό σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα βρίσκεται υπό τρομερό άγχος παλεύοντας με αυτά τα συμπτώματα, τα οποία ορισμένοι επιστήμονες υπέθεσαν ότι είναι ο προάγγελος της επανενεργοποίησης διάφορων ιών που βρίσκονται σε χειμερία νάρκη.

Σε μια συγχρονική μελέτη, 215 συμμετέχοντες αναλύθηκαν για βασικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον Long COVID.

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά, υπό την έννοια ότι πολλές αποκρίσεις αντισωμάτων αυξήθηκαν, όχι μόνο εναντίον του κορωνοϊού, αλλά και άλλων ιών όπως ο EBV και ο VZV.

Χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που ονομάζεται ταχεία δημιουργία εξωκυττάριου αντιγόνου (ή REAP), οι επιστήμονες μπόρεσαν να προσδιορίσουν έναν αυξημένο αριθμό REAP για πολλούς ιούς που ανήκουν στην οικογένεια των herpesviridae (ερπητοϊοί), υποδεικνύοντας ότι αυτοί οι ιοί επαναδραστηριοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας λοίμωξης από COVID-19.

Αλλά τι γίνεται με τα εμβόλια COVID-19; Προκαλούν κάτι αντίστοιχο;

Μπορούν τα εμβόλια να επανενεργοποιήσουν και τους ιούς;

Τα εμβόλια COVID-19 προσομοιώνουν τη λοίμωξη COVID-19 με ειδικό τρόπο και αναγκάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα να αντιδράσει προσαρμοστικά σε αυτήν.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που το ανοσοποιητικό σύστημα επεξεργάζεται το εμβόλιο, ανακατευθύνει αποτελεσματικά την προσοχή πολλών από τα αφελή κυττοτοξικά CD-8-Τ στις πρωτεΐνες ακίδας του COVID-19 και μπορεί να προσφέρει την δυνατότητα σε ορισμένους ιούς από προηγούμενες λοιμώξεις να ξαναβγούν στην επιφάνεια.

Ο ιός Epstein-Barr (EBV) είναι πανταχού παρών στον παγκόσμιο πληθυσμό και συνήθως δεν προκαλεί πολλά προβλήματα. Μόνο σε ασθενείς με σοβαρές ανοσοανεπάρκειες, όπως μετά από μεταμόσχευση οργάνου, ο EBV θα οδηγήσει σε σοβαρές ή και θανατηφόρες επιπλοκές.

Μια μελέτη εξέτασε ασθενείς με ιστορικό μεταμόσχευσης οργάνων και ανέλυσε τα επίπεδα των θραυσμάτων EBV πριν και μετά τη λήψη ενός πλήρους κύκλου εμβολιασμού κατά του COVID-19. Διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα EBV σε αυτή την κατηγορία ασθενών ήταν σημαντικά υψηλότερα μετά τον εμβολιασμό.

Μια άλλη μελέτη που σχετίζεται με τον EBV, ανέλυσε την επανενεργοποίησή του σε έναν νεαρό και υγιή άνδρα αφού του χορηγήθηκε τo εμβόλιο κατά του COVID-19. Αυτή ήταν η πρώτη περίπτωση επανενεργοποίησης του EBV σε έναν υγιή, ανοσοεπαρκή ενήλικα μετά τον εμβολιασμό για τον συγκεκριμένο ιό. Αυτές οι περιπτώσεις υποδηλώνουν ισχυρή συσχέτιση μεταξύ του εμβολίου και της επανενεργοποίησης του αδρανούς ιού.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα, ο έρπης ζωστήρας (HZ) ήταν ένας άλλος ιός που συσχετίζεται με τον COVID-19 όσον αφορά την επανενεργοποίηση. Μια ινδική περιπτωσιολογική μελέτη ανέλυσε 10 περιπτώσεις έρπητα ζωστήρα αμέσως μετά το εμβόλιο για τον COVID-19, καθώς η έναρξη των συμπτωμάτων εμφανίστηκε εντός 21 ημερών μετά τον εμβολιασμό.

Στη μελέτη αυτή, το 80% των ασθενών δεν είχαν άλλους παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην επανενεργοποίηση της ασθένειας. Δύο ασθενείς, που είχαν τον διαβήτη ως τον μόνο άλλο πιθανό παράγοντα επανενεργοποίησης, τον είχαν ήδη υπό έλεγχο πριν τον εμβολιασμό τους. Αυτή δεν είναι η μόνη αναφορά περιστατικού σε σχέση με τον έρπητα ζωστήρα.

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο The Lancet αποκαλύπτει ότι 16 και 27 περιπτώσεις έρπητα ζωστήρα ανακαλύφθηκαν μετά τη χορήγηση των εμβολίων CoronaVac (Sinopharm) και BNT162b2 (Pfizer/BioNTech) κατά την ανάλυση των αρχείων εμβολιασμού από το Υπουργείο Υγείας του Χονγκ Κονγκ.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο έρπητας ζωστήρας πιθανότατα θα εμφανιζόταν σε περίπου επτά ή οκτώ στο 1 εκατομμύριο δόσεις που χορηγήθηκαν. Μια πιο συστηματική αναφορά που συνόψισε 91 περιπτώσεις έρπητα μετά τον εμβολιασμό βρήκε ότι ο μέσος χρόνος έναρξης των συμπτωμάτων ήταν κάτι λιγότερο από έξι ημέρες, με την υπέρταση ως τη συχνότερη συννοσηρότητα και τις αυτοάνοσες καταστάσεις να είναι αρκετά διαδεδομένες μεταξύ των ασθενών.

Τα δεδομένα από την παγκόσμια βάση δεδομένων ασφάλειας του ΠΟΥ δείχνουν ότι υπάρχουν ήδη πάνω από 7000 αντίστοιχες περιπτώσεις παγκοσμίως, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό δεν είναι ένα μεμονωμένο ζήτημα.

Μέχρι τον Μάιο του 2022, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των Ηνωμένων Πολιτειών (VAERS) έχει ήδη αναφέρει 4.577 περιπτώσεις σοβαρού έρπητα μετά τον εμβολιασμό και η Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MRHA) της Μεγάλης  Βρετανίας ανέφερε 2.527 περιπτώσεις HZ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η HZ είναι πιθανώς υποαναφερόμενη μορφή παρενέργειας μετά από εμβολιασμό, καθώς στους περισσότερους δεν πηγαίνει καν εκεί το μυαλό τους.

Άλλοι ιοί, όπως ο κυτταρομεγαλοϊός (CMV) και ο ερπητοϊός που σχετίζεται με το σάρκωμα Kaposi (KSHV) που προκαλεί καρκίνο, έχουν προκαλέσει περιστατικά που τεκμηριώνουν την επανενεργοποίησή τους μετά τη χορήγηση φαρμάκων κατά του COVID-19. Οι επιστήμονες μελετούν ακόμη και το ενδεχόμενο αν ο ίδιος ο SARS-CoV-2 μπορεί να ενσωματωθεί στους ανθρώπους και να επανενεργοποιηθεί απρόβλεπτα στο μέλλον, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι τέτοιο με βεβαιότητα.

Το επίμαχο ζήτημα είναι πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα του εμβολιασμού για όσους ιούς είναι πιθανό να «αναστηθούν από τους νεκρούς» ή «να ξυπνήσουν από τη χειμερία νάρκη». Η συζήτηση για την  εξαρτώμενη από τα αντισώματα ενίσχυσης (ADE), η οποία αυξάνεται συνεχώς έπειτα από την συνεχιζόμενη εξάρτηση από τα αναμνηστικά εμβόλια τα οποία προκαλούν πιο σοβαρή ασθένεια, εγείρει το ερώτημα εάν τα εμβόλια οδηγούν τελικά σε ευκολότερες λοιμώξεις, είτε κορωνοϊού είτε παλαιότερων ιών και ασθενειών.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι μελέτες επικυρώνουν τη συσχέτιση μεταξύ της μόλυνσης ή του εμβολίου COVID-19 και της επανενεργοποίησης διαφόρων ιών από την περίοδο αδράνειας τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προορίζεται να υποδείξει την αιτιώδη συνάφεια.

Ωστόσο, πρέπει να υπάρχει μια καλά βαθμονομημένη ισορροπία μεταξύ της χορήγησης εμβολίων σε μεμονωμένες ομάδες με διαφορετικούς παράγοντες κινδύνου.

Οι επίσημες οδηγίες είναι να εμβολιάζονται πρώτα οι ηλικιωμένοι προκειμένου να προστατεύονται από ισχυρές επιπτώσεις ως αποτέλεσμα μόλυνσης από τον COVID-19. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι θάνατοι από κορωνοϊό είναι από αυτήν την ηλικιακή ομάδα και οι ηλικιωμένοι υποφέρουν περισσότερο από αυτόν τον ιό.

Ωστόσο, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι, εμπειρικά, αυτή η ηλικιακή ομάδα είναι ακριβώς η ομάδα υψηλού κινδύνου στην πιθανότητα επανενεργοποίησης και των άλλων ιών, όταν το ανοσοποιητικό τους σύστημα έχει να αντιμετωπίσει ένα επιπλέον βάρος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να διατηρείται μια λεπτή ισορροπία μεταξύ κινδύνων και οφελών όταν λειτουργεί υπό την παραδοχή και το πρόσχημα της πρόληψης και της προστασίας.


πηγη

Φoβεpες απoκαλυψεις απo τov Πλoiαρxo & Στpατ.lατρο....

Ακουστε τον....

Αξιζει ο κοπος....





ΘΡΑΣΟΣ Ζελένσκι: Περιμένουμε τρία δισ. ευρώ από την ΕΕ ως το τέλος του χρόνου...

Γιατι ρε; 

Του τα χρωσταμε;



Στο νυχτερινό του διάγγελμα ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αναφέρθηκε εκτενώς στην επίσκεψη του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, με τον οποίο συζήτησαν την οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς τη χώρα του.

Ο Ουκρανός ηγέτης υποστήριξε πως το ουκρανικό κράτος περιμένει ως το τέλος του έτους να λάβει τρία δισεκατομμύρια ευρώ από την ΕΕ. «Μια δόση των 2,5 δισ. μέσα στον Νοέμβριο και άλλη μια 500 εκατομμυρίων μέσα στον Δεκέμβριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι στη συνομιλία του με τον Ντομπρόβσκις συζητήθηκε και η μελλοντική οικονομική βοήθεια από την ΕΕ προς την Ουκρανία, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παράγοντας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επιπλέον, συζήτησαν και νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.


πηγη


Kαταγγελiα Mεvέvτεζ - Oι Oυκραvoi πoύλnσαν απαγoρευμέvα oπλα στoυς Aζέρoυς...

 


Φιλελληνας...

Αυτο τα λεει ολα....



Τα εμβoλια πρoκαλoυν καρκivο; Aκoυστε...



Εμεις τι να πουμε....
Μιλαει καποιος ειδικος....
Ακουστε τον...

Mnτσoτακn θα σoυ παρoυν τnv καpεkλαααααααα......



ΣΤΕΦΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΔΕΝΔΙΑ....

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ....

ΝΤΟΠΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΑΝ, ΤΟΝ ΕΣΤΥΨΑΝ, ΤΟΝ «ΕΚΤΕΛΟΥΝ».....

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....

Ρόλο στο νέο σχήμα και η αρεστή Κεφαλογιάννη.....

Κι εμείς; 

Ο ευρύς πατριωτικός χώρος; 

Πάλι ουραγοί στις εξελίξεις, οι διχασμένοι;



Δnμnτριoς Γάκnς: ΤΩPΑ ΘΥΜHΘΗΚΕ Ο lΑΤΡlΚΟΣ ΣΥΛΛOΓΟΣ ΑΘHNΩΝ ΟΤl ΤΑ ΕΜΒOΛIΑ ΠΡΕΠΕl ΝΑ ΧΟPΗΓΟΥNΤΑΙ ΜΕ lΑΤΡIΚΗ ΕΝΔΕIΞΗ;





Οταν το φώναζα, εσείς σιωπούσατε και συνηγορούσατε υπέρ της άκριτης γενικευμένης χορήγησης στους πάντες και ανεχθήκατε υποχρεωτικότητες…

Τώρα λέτε: «Κανένα φάρμακο και εμβόλιο δεν μπορεί να χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή» και προσθέτουν τα μέλη του, πως «η συνταγογράφηση εμβολίων αποτελεί μέρος αποκλειστικά, της ιατρικής πράξης».

Το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δηλαδή. Το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΟΡΘΟ, δηλαδή.

Τότε, όμως, σέρνοντας την Επιστήμη πίσω από την Πολιτική και ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ στην μετατροπή της σε εργαλείο επιβολής αντί Εργαλείου ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, χαρακτηρίζατε τις φωνές που κραύγαζαν για εξατομικευμένη χορήγηση των εμβολίων ως «ψεκασμένες»

 «Ουαί υμίν». Οι ΑΡΧΕΣ είναι ΑΡΧΕΣ, κύριοι Συνάδελφοι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤ…Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ…

Εσείς θεριέψατε την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ της Κυβερνήσεως και του Υπουργείου!

Και υφίσταστε, τώρα, την απόλυτη αγνόηση και παράκαμψη σας, γεγονός που εκθέττει τους πολίτες σε αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών. Όπως, άλλωστε, συνέβη και με το προηγούμενο…

 «Στερνή μου ΓΝΩΣΗ , να σ´ είχα πάντα»

Δημήτριος Γάκης

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Hλέvια....Η αγαπnμέvn πoυ τnv εξαφάvισαv οι xoυvτικoi, αλλά nταν τελικά… μovτέλo σε σαμπoυάv ! ! !

Ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του Πολυτεχνείου...

Την πρώτη επέτειο του “Πολυτεχνείου”, το 1974 ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες υπαρκτών και ανύπαρκτων “νεκρών” (σύγχρονων και παλαιότερων, μια και είχαν βάλει φωτογραφίες σκοτωμένων του 1944, του 1950 κλπ.) που γέμισαν το πολυπαθές κτίριο, τις μάντρες, τις αυλές και τα κάγκελα του, ήταν και το σκίτσο μιας ωραιότατης κοπέλας.

Δίπλα του, στο ίδιο κάγκελο υπήρχε ένα σημείωμα με τα εξής συγκινητικά λόγια:

“Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει”.

Το “δράμα” το πήραν οι εφημερίδες της εποχής, μία από αυτές δε – η “Αυγή”- έγραψε κατά λέξη, τα εξής κάτω από το σπαραξικάρδιο τίτλο: “ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΟΥ; Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ” και τον υπότιτλο: “Ηλένια Ασημακοπούλου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στη Στουρνάρη οπό σφαίρα. Τι απόγινε”,λέει:

Το σκίτσο της μικρής κοπέλας με το τραγικό ερώτημα κρεμόταν από τα κλαδιά της ελίτσας που φυτεύτηκε στο χώρο του Πολυτεχνείου. Αργότερα τοποθετήθηκε κι αλλού, κι αλλού, ανάμεσα στα λουλούδια. Με το ίδιο πάντα ερώτημα “Τι απόγινες”.

Ολότελα τυχαία χθες βρεθήκαμε δίπλα σε ένα αγόρι κι από εκεί ξεκινάει μια ακόμα τραγωδία όπως την αφηγείται το ίδιο:”Ήμασταν μαζί με την Ηλένια μέσα στο Πολυτεχνείο. Μετά την εισβολή, βγήκαμε δίπλα δίπλα οπό την έξοδο της Στουρνάρη.

Ένας οπλισμένος τη σημάδεψε εν ψυχρώ και οι σφαίρες τη βρήκαν στην πλάτη.

Ακούμπησε πάνω μου βγάζοντας αίμα από το στόμα κι έπειτα έπεσε. Με συλλάμβανε και στην Ασφάλεια μου πήραν το πουλόβερ μου που ήταν κόκκινο από το αίμα της. Δεν τους μίλησα καθόλου για την Ηλένια, για να την προφυλάξω, αν ζούσε…

Όταν με άφησαν, το Φλεβάρη του ’74. πήγα στο Χαλάνδρι όπου έμενε με την οικογένεια της. Μα οι γονείς της με τον μικρότερο αδερφό της είχαν εξαφανιστεί και στο σπίτι έμεναν άγνωστοι.

Όσο κι αν ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα. Ούτε κι από το σχολείο της. Το Αμερικανικό Κολέγιο Αγ. Παρασκευής, έβγαλα άκρη. Ίσως οι γονείς της φοβήθηκαν για το δεύτερο παιδί τους κι εξαφανίστηκαν. Όλα αυτά δεν τα κατέθεσα στον κ. Τσεβά. γιατί φοβόμουν.”

Ο νεαρός σπουδαστής εγκατέλειψε αυτές τις μέρες τα μαθήματα του, τοποθέτησε, όπου νόμιζε καλύτερα στο χώρο του Πολυτεχνείου, ένα σκίτσο της φτιαγμένο πριν το γεγονότα, προσθέτοντας την αγωνία του: “Τι απόγινε:”. Το όνομα του νέου είναι Γιάννης Ηλιόπουλος της Ηλεκτρονικής Σχολής”.

Σε λίγο όμως αποκαλύφθηκε πως το σκίτσο της “δολοφονημένης” Ηλένιας – στο οποίο τόσοι φοιτητές και τόσες φοιτήτριες γονυπέτησαν δακρυσμένοι – ήταν παρμένο από διαφήμιση σαμπουάν της αγγλικής εταιρίας “ΜΠΡΕΚ” και είχε δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και στην αγγλική έκδοση του τριμηνιαίου “VOGUE” (το σκίτσο της διαφημίσεως το φιλοτέχνησε ο Άγγλος ζωγράφος Νίκολας Ήγκον και ως μοντέλο ποζάρησε η Νεοζηλανδή Νάνσυ Κρίντλαντ, διάσημο φωτομοντέλο της εποχής, που από ηλικίας 4 χρονών ζούσε στο Λονδίνο).

Aριστερά είναι η φωτό του Πολυτεχνείου και δεξιά η διαφήμιση.



Μετά τη διαπίστωση της απάτης, ασκήθηκε δίωξη κατά του Ηλιόπουλου για απάτη από το όνομα του φαίνεται “γέννησε” την Ηλένια και καταδικάστηκε στις 18/2/75 σε φυλάκιση οκτώ μηνών.


πηγη

Οι καταvαλωτές θα πλnρώvoυv oι iδιoι τiς επιδoτnσεις...Nέo xαpάτσι στoυς λoγαριασμoύς pεύματoς ! ! !

Tο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας φέρνει μία νέα επιβάρυνση στους λογαριασμούς ρεύματος, ανεξαρτήτως προμηθευτή μέσω της αύξησης της χρέωσης των Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας (ΥΚΩ) κατά 1 λεπτό ανά κιλοβατώρα...



Σύμφωνα με τον Κώστα Σκρέκα, το ποσό που θα προκύψει θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ένας μηχανισμός αντιστάθμισης κινδύνων για να αντιμετωπιστούν ανάλογες καταστάσεις, όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα, στο μέλλον.

Δηλαδή από εκεί η κυβέρνηση θα καλύπτει τις επιδοτήσεις των λογαριασμών ρεύματος!

Με δικά μας λεφτά, πλέον με άμεσο τρόπο θα μας… επιδοτούν.

Στην ουσία πρόκειται για νέο χαράτσι, το οποίο επιβάλλεται στην πιο ακατάλληλη εποχή. Η σχετική διάταξη συμπεριλήφθηκε σε νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ, που ψηφίστηκε πριν από δύο εβδομάδες και πλέον τίθεται σε εφαρμογή.

Σύμφωνα με αυτήν, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κατόπιν γνωμοδότησης της ΡΑΕ, μπορεί να αναπροσαρμόζει από την 1η Νοεμβρίου τις χρεώσεις ΥΚΩ εκδίδοντας σχετική απόφαση.

Οι χρεώσεις ΥΚΩ αναπροσαρμόζονται προς τα πάνω για την πλειονότητα των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, μεταφέροντας συνολικά στους καταναλωτές μια πρόσθετη επιβάρυνση που υπολογίζεται γύρω στα 300.000.000 ευρώ ετησίως.

Σημειώνεται βέβαια ότι στους λογαριασμούς ρεύματος που λαμβάνουν οι καταναλωτές κάθε μήνα υπάρχει ήδη η χρέωση ΥΚΩ, μέσω της οποίας συγκεντρώνονταν έως τώρα πόροι για το κοινωνικό τιμολόγιο και το πρόσθετο κόστος των νησιών, στα οποία η παραγωγή ρεύματος γίνεται με την καύση μαζούτ.


πηγη

Η λέξn POΥΣΦΕΤl εivαι άγvωστn στnv Nέα Δnμοκρατiα ! ! ! (Και θελoυν vα τo πιστεψoυμε;)



Εχουν μαθει να απευθυνονται σε ηλιθιους...

Και δυστυχως υπαρχουν πολλοι τοιουτοι...

Δεν πιστευετε;

Ακουστε τους...

πηγη

Συζnτoύν πως vα απoκρύψoυν τiς παρεvέpγειες τoυ εμβoλioυ Ρfιzer....

Όπως είχαμε πει σε παλαιότερο άρθρο, η ισραηλινή υγειονομική αρχή γνώριζε ότι τα εμβόλια βλάπτουν τους ανθρώπους και ότι οι παρενέργειες του εμβολίου δεν είναι ούτε ήπιες ούτε βραχυπρόθεσμες. Καθόρισαν ακόμα και την αιτιότητα: “οι παρενέργειες προκλήθηκαν από το εμβόλιο“....



Το Ισραήλ, βρήκε στοιχεία σοβαρών και μακροχρόνιων ανεπιθύμητων συμβάντων που προκαλούνται από το εμβόλιο Pfizer, αυτό κατέστη σαφές στο βίντεο που διέρρευσε από μια συνάντηση μεταξύ των ερευνητών και του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ». Παρόλαυτα η επίσημη έκθεση του Υπουργείου Υγείας δήλωσε ότι οι παρενέργειες ήταν βραχύβιες και ήπιες, και παρά την επιθυμία του ερευνητή να συνεχίσει την εργασία του για να μάθει περισσότερα , η έρευνά τους ακυρώθηκε από την κυβέρνηση»!

«Αυτό που βρήκαν ήταν ότι στην πραγματικότητα, υπήρχαν νέες παρενέργειες που δεν καταγράφηκαν ποτέ από την Pfizer και δεν ήταν ήπιες, περιλάμβαναν νευρολογικές παρενέργειες ή παρενέργειες μυών και πεπτικά συμπτώματα που μέχρι πριν δεν υπήρχαν.

Βρήκαν επίσης ένα φαινόμενο που το ονόμασαν «επαναπρόκληση»… που είναι επανεμφάνιση ή και επιδείνωση μιας παρενέργειας μετά από επαναλαμβανόμενες δόσεις του εμβολίου».

Διαπίστωσαν ότι οι παρενέργειες δεν ήταν βραχυπρόθεσμες, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μακροπρόθεσμες. Αυτά ήταν μακροπρόθεσμα συμβάντα που διήρκεσαν εβδομάδες, μήνες, πάνω απο ένα χρόνο ή και περισσότερο. Σε πολλές περιπτώσεις ήταν συνεχείς, έτσι ώστε οι παρενέργειες να διαρκούν ακόμα όταν τελείωσε η μελέτη.


πηγη

Το πoλυτεxvεiο σnμερα ! ! ! Kαμαpωστε...



Εμεις τι να πουμε; 

Εχετε ματια.....

Εχετε μυαλο και κριση...

Δειτε το βιντεο και τα συμπερασματα δικα σας...



Παγκoσμιoς κivδυvoς ο Zελέvσκι...Mαζεψτε τov πρiv vα εivαι αργα !

Επιδίωξε να συγκρουστεί στρατιωτικά το ΝΑΤΟ με τη Ρωσία με την ανεπιβεβαίωτη πληροφορία για το χτύπημα στην Πολωνία...



Ο πύραυλος που έπεσε σε πολωνικό έδαφος και σκότωσε δύο ανθρώπους εξέθεσε στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας έναν πολιτικό που είχε ηρωοποιηθεί έπειτα από χιλιάδες δημοσιεύματα, βίντεο που προβλήθηκαν σε δελτία ειδήσεων, αναρτήσεις στο διαδίκτυο, φωτογραφίες που τυπώθηκαν σε περιοδικά μόδας και ραδιοφωνικά αφιερώματα. O λόγος γίνεται για τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Ζελένσκι προσπάθησε από την πρώτη κιόλας στιγμή να χρεώσει το χτύπημα στους Ρώσους και να «βαφτίσει» αυτό το περιστατικό ως μια επίθεση της Ρωσίας σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ. Οι ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ, που μέχρι πρότινος ήταν φανατικοί σύμμαχοί του, δεν υιοθέτησαν άκριτα και άμεσα αυτή την εκδοχή. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο, μια επίθεση της Ρωσίας σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, θα ενεργοποιούσε όλα τα άρθρα και τα πρωτόκολλα της συμμαχίας που αναφέρονται σε αμυντική συνδρομή και ανταπόδοση του πλήγματος στους Ρώσους – κι αυτό θα ήταν, αναμφίβολα, η έναρξη ενός παγκοσμίου πολέμου.

Με λίγα λόγια, η ανθρωπότητα θα οδηγείτο σε ολοκληρωτική καταστροφή για μια ανεπιβεβαίωτη και τελικά ανακριβή εκτίμηση-πληροφορία, την οποία προσπάθησε να… διαδώσει ο Ζελένσκι.

Η Δύση, με πρώτη απ’ όλες την κυβέρνηση των ΗΠΑ, δεν αποδέχθηκε την εκδοχή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την προέλευση του πυραύλου, παρά το γεγονός ότι ο Ουκρανός πρόεδρος επέμενε για την ακρίβεια της δικής του εκδοχής.

Το ζήτημα διευθετήθηκε οριστικά και επίσημα χθες, όταν ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε ότι ήταν ουκρανικός ο πύραυλος που έπεσε στην Πολωνία. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν έγινε το… χατίρι του Ζελένσκι να συγκρουστεί στρατιωτικά το ΝΑΤΟ με τη Ρωσία δεν σημαίνει ότι δεν θα επαναληφθεί η απόπειρα πρόκλησης παγκοσμίου πολέμου με προβοκάτσια, εσφαλμένη πληροφορία ή οποιοδήποτε άλλο τέχνασμα.

Οπως έχει αποδειχθεί από την έναρξη του πολέμου με τη Ρωσία μέχρι σήμερα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος άνθρωπος, που δεν θα διστάσει να προκαλέσει πυρηνικό ολοκαύτωμα για να προωθήσει την ατζέντα την οποία μόνο εκείνος έχει κατά νου.

Πρέπει να απομονωθεί προτού είναι πολύ αργά.


πηγη

Οι Ρωσοι προχωρουν και οι Ουκρανοι υποχωρουν μαζι με τους Δυτικους μισθοφορους...

Μπορει τα καναλια να μιλανε για προελαση Ουκρανων αλλα....



Oι Ρώσοι κατάφεραν να καταλάβουν το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων στη νότια είσοδο του Μπάκχμουτ και να εδραιώσουν την θέση τους στον αστικό ιστό της πόλης.

Πλέον ελέγχουν την λεωφόρο Φεντόρα Μακσιμένκα και είναι σε θέση να εφοδιάζουν τις δυνάμεις τους που εφορμούν στο εσωτερικό της πόλης.

Τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στα πρώτα τμήματα της συνοικίας Zabakhmutka στο Bakhmut.

Μαζική υποχώρηση των Ουκρανών από την περιοχή υπό το «σφυροκόπημα» του ρωσικού Πυροβολικού.

Η μάχη του Μπάκχμουτ είναι ύψιστης δυσκολίας καθώς οι Ουκρανοί έχουν δημιουργήσει μία πόλη φρούριο με 30.000 στρατιώτες ενώ σε αυτούς προστέθηκαν και περίπου 5.000 ακόμα που μεταφέρθηκαν από την Χερσώνα.

Στην πόλη δρουν και χιλιάδες Δυτικοί μισθοφόροι της γνωστής Διεθνούς Λεγεώνας.

Οι Ουκρανοί έχουν στήσει ένα πολυδαίδαλο και πολυεπίπεδο αμυντικό κατασκεύασμα σε διάρκεια 8 ετών με την βοήθεια των Αμερικανών.


πηγη

Αφoυ τnv αφoπλισαν, τωpα μoυσoυλμαvoπoιoυv τnv Λεσβo και διωκoυν oσoυς Πατpιωτες αvτιδρoυv....

Στη Λέσβο συντελείται το μεγαλύτερο έγκλημα στην Ελλάδα....

Ειναι σχεδιασμενο....

Διαβαστε και θα καταλαβετε...



Κόπηκαν χιλιάδες δέντρα μέσα στο μεγαλύτερο δάσος του νησιού για να γίνει η μεγαλύτερη υπερδομή της Ευρώπης χωρητικότητας 45000 λαθρομεταναστών με γυμναστήρια, εστιατόρια, σχολεία, τζαμιά, διώροφες κατοικίες wi fi, ρεύμα, νερό, τροφή όλα δωρεάν. 

Οι τοπικές αρχές, περιφερειάρχης, δήμαρχος, βουλευτές, αστυνομία, λιμενικό σωπαίνουν αφού οι χορηγίες τους καλύπτουν. Η συγκεκριμένη τοποθεσία ήταν επιλογή του πρώην στρατηγού επί ΣΥΡΙΖΑ, μετέπειτα υφυπουργού της ΝΔ, και τώρα συμβούλου του Μητσοτάκη, Στεφανή.

Για κάποιους που θα αναρωτηθούν και τι κάνουν οι κάτοικοι… θα σας πω.

Ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος έχουν επιδοθεί σε προσλήψεις με σύμβαση με μπλοκάκια με 700€ σε άτομα που δεν έχουν αντικείμενο εργασίας και δεν πηγαίνουν ποτέ για δουλειά, με αντάλλαγμα τη σιωπή τους.

Σε επιχειρηματίες του νησιού δίνονται επιδοτήσεις και δωρεάν από ΜΚΟ εργατικό δυναμικό που επιλέγουν από τους λαθρομετανάστες με αντάλλαγμα τη σιωπή τους.

Για τους πατριώτες που αντιστέκονται εκκρεμεί τουλάχιστον μια δίκη για τον καθένα αφού για αυτό φροντίζουν “δημοσιογράφοι” τοπικών sites που χρηματοδοτούνται από ΜΚΟ και Αρχές.

Οι εκλογές έρχονται και όλα μπορούν να αλλάξουν αν οι Λέσβιοι σκεφτούν λογικά και στηρίξουν τον τόπο τους και ψηφίσουν ΕΛΛΗΝΕΣ ως Έλληνες.

Υ.Γ. πατριώτες να θυμάστε ότι και οι Ινδιάνοι στην Αμερική καλοδέχονταν τους Αγγλοσάξονες γιατί τους μοίραζαν καθρεφτάκια… στο τέλος όμως δεν έμεινε ούτε ένας.


πηγη

Eκπαiδευσn Oυκραvώv κoμμάvτο σε ελλnvικά στρατoπεδα; Τi αλλo θα καvετε ρε;

Δινει γη και υδωρ....

Κλασσικος οσφυοκαμπτης...

Εμπλεκει την Ελλαδα σε πολεμο στο πλευρο των ουκρανοναζι....



Οι Ουκρανοί κομάντο θα έρθουν στην Ελλάδα στο πλαίσιο των αποφάσεων που ελήφθησαν κατά το Συμβούλιο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ, οι οποίες προβλέπουν «την ατομική, συλλογική και εξειδικευμένη εκπαίδευση σε έως και 15.000 στελέχη των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε πολλές τοποθεσίες των κρατών - μελών της ΕΕ».

Μάλιστα, το ΓΕΕΘΑ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ριζοσπάση, έχει ήδη καταρτίσει σχέδιο με τις τοποθεσίες που θα φιλοξενηθούν οι Ουκρανοί επίλεκτοι εντός της ελληνικής επικράτειας.

Οι τοποθεσίες είναι τρεις και είναι οι εξής:

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στη Νέα Πέραμο Αττικής. Βασικό επιχείρημα για το εν λόγω κέντρο είναι το Πεδίο Βολής «Κανδηλίου», το οποίο ανακαινίστηκε πέρυσι, ώστε να προσομοιάζει σε αστικό και ημιαστικό περιβάλλον και εστιάζει στην εφαρμογή τεχνικών και τακτικών μάχης μικρών κλιμακίων.

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης. Το κέντρο αυτό παρέχει εκπαίδευση σε αντικέιμενα: Καταδρομικών επιχειρήσεων και ανορθόδοξου πολέμου. Απόδρασης - διαφυγής - επιβίωσης - αντίστασης στην ανάκριση κ.α. Σύμφωνα με τις πηγές από το ΓΕΕΘΑ που επικαλείται η εφημερίδα, υπαρχει υπο-σενάριο η «αξιοποίηση» αυτή της Ρεντίνας να συνδυαστεί με «επισκέψεις» των Ουκρανών για εκπαίδευση και στη Νέα Σάντα Κιλκίςμ όπου εδρεύει η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.

Επίσης, το σχέδιο περιλαμβάνει και τη Θεσσαλία, όπου υπάρχει σειρά τέτοιων σχηματισμών και δομών, όπως η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στον Βόλο, με εκπαίδευση στα αντικείμενα πεζοναυτών και καταδρομών, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ) στον Όλυμπο και η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο.

Η σκέψη για την Αλεξανδρούπολη

Εκτός από τα παραπάνω κέντρα εκπαίδευσης στην κυβέρνηση υπάρχει και η σκέψη οι Ουκρανοί κομάντο να πάνε - υπό την επίβλεψη των Αμερικανών - στην Αλεξανδρούπολη στο Στρατόπεδο Κανδηλάπτη, ώστε να έρχονται κατευθείαν σε επαφή και μια πρώτη εξοικείωση με τα όπλα, μέσα και πυρομαχικά που φέρνουν οι Αμερικανοί.

Να υπενθυμίσουμε πως όλες αυτές οι σκέψεις γίνονται την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται στο περίμενε από τη Γερμανία, η οποία της χρωστά 10 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης «Marder». Οι δύο κυβερνήσεις είχαν συμφωνήσει η Ελλάδα να στείλει στην Ουκρανία 40 TOMA και το Βερολίνο να της στείλει 40 Marder.

Προς το παρόν η Ελλάδα έχει στείλει 20 άρματα μαχης στο μέτωπο της Ουκρανίας και έχει λάβει μόνο 10, τα υπόλοιπα αγνοούνται.


πηγη

Hταv πoλιτικoς κρατoυμεvoς απo τnv xoυvτα ! ! ! Hταv κι αυτoς "nρωας".....



Ειναι καλα καλα βλακας....

Με διπλωμα....

Και εχει το θρασος, να ρωταει γιατι γελαμε....

Ακουστε τον...





Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

MHTPΟΠΟΛΙTHΣ MΟPΦΟY: MEΓΑΛH ΠPΟΣΟXH ΣTΟ ΤΙ TPΩΜE, ΕXΟΥN ΣKΟΠO ΝΑ AΛΛΟIΩΣOYN ΤΟ DNA ΜAΣ...ΒΙΝΤΕΟ

Ότι τρώτε ότι μαγειρεύεται πρώτα θα το σταυρώνεται φρούτα και λαχανικά να τα βάζετε 10 λεπτά σε νερό το οποίο θα έχετε ρίξει ένα κουτάλι μαγειρική σόδα μετά καλό ξέπλυμα δεν τους βγαίνει και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να αλλοιώσουν το DNA μας καλή συνέχεια με υγεία πίστη δύναμη σε όλους✝🌹♥️🌹
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mεγαλες αλnθειες απο τov Δ.Γιαvvακoπoυλo....ΜΠPΑΒΟ ΤOΥ ! ! !

 












Καποιοι τον κατηγορουν....

Καποιοι οχι....

Οταν ομως λεει αληθειες, αξιζει ενα ΜΠΡΑΒΟ !



Kαταλαβες oτι 300.000 δαvειo του Mnτσoτακn τo πλnρωσαμε εμεiς;




Καταλάβες φιλε μου;

Σιγουρα οχι....

Ακουσε...

πηγη


Oσo υπαρxoυv τετoια λεβεvτoπαιδα η Eλλαδα δεv πεθαivει ! ! !



Δεν ειναι υπερβολη ο τιτλος....
Ισχυει....
Κι ας μην το παιρνουν σοβαρα πολλοι...
Ακουστε...
πηγη

ΑΠEΦΑΣlΣΕ & ΔlΕΤAΞΕ ο Aμερικαvoς ΥΠAΜ Λ.Oστιv: Η Eλλάδα θα στεiλει vέα oπλα στnv Oυκραviα....

Τσιρακι εισαι και οχι πρωθυπουργος ρε....

Η Αμερικη δεν θα στειλει και διαταζει εσενα να στειλεις....

Φτου σου ξεφτιλισμενε....



Όπως τον περασμένο Μάιο μάθαμε από τον Λόιντ Όστιν, ότι η Ελλάδα θα έστελνε δεύτερο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, έτσι και τώρα μάθαμε από τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ ότι η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέα αποστολή στρατιωτικού υλικού.

Ο Λόιντ Όστιν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, μαζί με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, Μαρκ Μάιλι, στον απόηχο της έβδομης συνάντησης της Ομάδας Άμυνας Επαφής της Ουκρανίας (αποκαλούμενη και ως Rammstein).

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ ουσιαστικά αναφέρθηκε στη βοήθεια της Δύσης προς την Ουκρανία κι αναφέρθηκε στις χώρες που θα προχωρήσουν στην αποστολή περαιτέρω στρατιωτικού υλικού προς τη χώρα της ανατολικής Ευρώπης.

Μεταξύ των χωρών συγκαταλέγεται και η Ελλάδα, η οποία θα στείλει, όπως είπε ο Λόιντ Όστιν βλήματα των 155 χιλιοστών.

Η Σουηδία ανακοίνωσε πακέτο αεράμυνας ύψους 287 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Ισπανία υποσχέθηκε να στείλει δύο επιπλέον συστήματα και πυραύλους HAWK.

Ο Καναδάς πρόσφερε ένα πακέτο αμυντικής υποστήριξης 500 εκατομμυρίων δολαρίων και επίσης επιβεβαίωσε ότι παραμένει ο κορυφαίος χορηγός χειμερινών ενδυμάτων και εξοπλισμού στις ένοπλες δυνάμεις.

Ο Όστιν εστίασε στη γερμανική συμβολή στην ενίσχυση των δυνατοτήτων του πυροβολικού στην Ουκρανία, καθώς και στην παροχή πυραύλων σε συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης. Η Ελλάδα, όπως είπε, ανακοίνωσε τη μεταφορά παρτίδων βλημάτων των 155 χιλιοστών και η Πολωνία ανακοίνωσε την παράδοση πρόσθετων πυρομαχικών για πυροβολικό και άρματα μάχης, καθώς και συστήματα αεράμυνας μικρής εμβέλειας.

Ο επικεφαλής του Πενταγώνου αναγνώρισε επίσης τη συμβολή των χωρών της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου στη σημαντική εκπαίδευση του ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού, στην οποία η Ελλάδα επίσης συμμετέχει, όπως αποκάλυψε ο «Ριζοσπάστης».

«Αυτές οι συνεισφορές θα οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές», τόνισε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ. Από την άποψη αυτή, ανέφερε τις επιτυχίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη διεξαγωγή αντιεπιθετικών επιχειρήσεων στην περιοχή του Χάρκοβο και στη Χερσώνα.

Ο Όστιν σημείωσε ότι οι χώρες που συμμετέχουν στην Ομάδα Επαφής θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά για να προμηθεύουν στην Ουκρανία μεγάλες ποσότητες κρίσιμου εξοπλισμού και όπλων.



πηγη

Aκoυστε τi λεει ο Yπiλαρxoς, Aρxnγoς τoυ αρματoς στo πoλυτεxvεio...



Και μη ξεχναμε....

Συνταξη στους συγγενεις των νεκρων του Πολυτεχνειου εταξε ο Αβερωφ...

Κανεις ομως δεν παρουσιαστηκε...

Αφου δεν υπηρχαν νεκροι...


Γιατρoi εκμεταλλεύovται την ψυxική ασθέvεια τωv παιδιώv...

 



Δειτε το βιντεο....

Μυαλο και κριση εχετε....

Τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη


Καvτiρoφ: Το Kiεβo δεv εivαι σε θέσn να υπαγoρεύσει oρoυς ! Oι δυvάμεις τnς Pωσiας θα πάρoυv καi το Kiεβo...

Σύμφωνα με τον αρχηγό της Τσετσενικής Δημοκρατίας, Ραμζάν Καντίροφ, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι ζήτησε «γελοίες» συνθήκες για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ρωσία. Το Κίεβο δεν είναι σε θέση να «υπαγορεύσει όρους», εξήγησε ο Καντίροφ, παρουσιάζοντας τους δικούς του όρους στο Telegram.



Αυτοί περιλαμβάνουν τα ακόλουθα σημεία:

«Αναγνώριση του Λουγκάνσκ, του Ντονέτσκ, του Ζαπορίζιε, της Χερσώνας, της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης ως ρωσικών εδαφών·

έκδοση όλων των φασιστών εγκληματιών και σαϊτάνων που ευθύνονται για τις θηριωδίες κατά του ρωσόφωνου πληθυσμού, επίσημη δίκη τους και περιορισμός της ελευθερίας τους».

Ο Καντίροφ σημείωσε ότι όταν εκπληρωθούν αυτές οι προϋποθέσεις, η σύγκρουση θα τερματιστεί. Ο πολιτικός τους χαρακτήρισε «πολύ πιο ρεαλιστικούς» από τους όρους που πρότεινε ο Ζελένσκι για τις διαπραγματεύσεις. Ο Καντίροφ είπε επίσης ότι δεν είχε σκοπό να ζήσει με τον «σατανισμό ακριβώς κάτω από την μύτη του».

Περαιτέρω, ο επικεφαλής της ρωσικής συνιστώσας δημοκρατίας προειδοποίησε ότι «αν συμβεί ξαφνικά το αδύνατο και τελειώσει η ειδική στρατιωτική επιχείρηση χωρίς να πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις», τότε οι εθελοντές Τσετσένοι, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Καντίροφ, «θα χτυπούσαν τους φασίστες και τους σαϊτάνες της Μπαντέρα για κάθε ρίξε αίμα που έχυσαν».

Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι παρουσίασε τους όρους του στη σύνοδο κορυφής της G20 στην Ινδονησία στις 15 Νοεμβρίου.

Η «φόρμουλα ειρήνης» του Ζελένσκι περιλαμβάνει δέκα σημεία:

ραδιενέργεια και πυρηνική ασφάλεια, επισιτιστική ασφάλεια, ενεργειακή ασφάλεια, απελευθέρωση όλων των κρατουμένων και απελαθέντων, εφαρμογή του Χάρτη του ΟΗΕ και αποκατάσταση της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας και της παγκόσμιας τάξης, αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων και τέλος των εχθροπραξιών, επιστροφή της Δικαιοσύνης, καταπολέμηση της οικοκτονίας, αποτροπή κλιμάκωσης και καθορισμός του τέλους της σύγκρουσης.


πηγη

Τελειώvει η συvταγoγράφnσn τoυ αvτιγριπικoύ εμβoλioυ λoγω απoxnς του κoσμoυ...

Πρεπει να πουληθουν τα μπολια....

Παση θυσια...

Εστω κι αν πεθανει κοσμος...



Ο υπουργός Υγείας ειπε ότι το εμβόλιο της γρίπης θα χορηγείται στους πολίτες από τα φαρμακεία χωρίς να χρειαστεί προηγουμένως να απευθυνθούν σε γιατρό για να το γράψουν.

Η διαδικασία υπολογίζεται ότι θα ανοίξει τις επόμενες δύο εβδομάδες, χωρίς να προσδιορίσει ο υπουργός το ακριβές χρονικό διάστημα.

«Πλέον έχουμε διασφαλίσει την επάρκεια των αντιγριπικών εμβολίων. Ενδεχομένως κι από την άλλη εβδομάδα η γενική γραμματέας, κυρία Ειρήνη Αγαπηδάκη που τρέχει το θέμα, θα έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Θα ανοίξουμε το σύστημα για να γίνεται ο εμβολιασμός χωρίς συνταγογράφηση» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας. 

Ο Πλεύρης είπε σχετικά ότι η υποχρεωτική συνταγογράφηση δημιούργησε μια σειρά από προβλήματα που είχαν σαν αποτέλεσμα την καταγραφή χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού του πληθυσμού κατά της γρίπης σε αντίθεση με τις χρονιές που δεν ήταν απαραίτητη η συνταγογράφηση.


πηγη

lσoπεδωvει την Oυκραviα ο Pωσoς ! ! ! Η μεγαλύτερn έως τώpα επiθεσn...

Και τα καναλια μας μιλουν ακομη για Ουκρανικη προελαση....
Ποσο γελοιοι ειναι....
Πρωτόγνωρης ισχύος ρωσικό σφυροκόπημα....
Ισοπεδώθηκαν Κίεβο-Λβιβ και άλλες 12 περιοχές....
Η μεγαλύτερη έως τώρα επίθεση της Μόσχας...
Κτυπήθηκε το σύστημα μεταφοράς ενέργειας σε γειτονικές χώρες....
10 εκατ. Ουκρανοί χωρίς ρεύμα



Στις μεγαλύτερες έως τώρα αεροπορικές επιδρομές προχώρησε χτες η Ρωσία εξαπολύοντας 100 πυραύλους κρουζ σε ένα πρωτόγνωρης ισχύος σφυροκόπημα που κράτησε τουλάχιστον δύο εφιαλτικές ώρες.  Αυτή τη φορά η Μόσχα έπληξε και το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας σε γειτονικές χώρες.

«Περίπου εκατό πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από την Κασπία Θάλασσα, τη ρωσική περιοχή Ροστόφ και επίσης από τη Μαύρη Θάλασσα”, δήλωσε ο Γιούρι Ιγκνάτ στην ουκρανική τηλεόραση, διευκρινίζοντας πως “δεν καταγράφηκε η χρήση επιθετικών drones (μη επανδρωμένων αεροσκαφών».

Σύμφωνα με τις ουκρανικές Αρχές, αυτή η επιδρομή ξεπερνά την πυραυλική επίθεση στις 10 Οκτωβρίου, κατά την οποία η Ρωσία είχε εξαπολύσει 84 πυραύλους.

Μετά το χθεσινό μπαράζ βομβαρδισμών σε στρατηγικές ενεργειακές υποδομές 12 πόλεων της Ουκρανίας, πάνω από 10 εκατομμύρια πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα.

Οι αρχές της περιοχής Lviv δήλωσαν ότι η πλήρης αποκατάσταση των κατεστραμμένων εγκαταστάσεων ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή θα διαρκέσει έως και ένα χρόνο.

“Το Λβιβ έχει μείνει κατά 80% χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, δεν υπάρχει θέρμανση και ζεστό νερό, υπάρχουν μεγάλες ζημιές στην ενεργειακή υποδομή λόγω των εκρήξεων” τόνισε ο Δήμαρχος Andrey Sadovoy.

Η αποκατάσταση των εγκαταστάσεων ενεργειακής υποδομής που επλήγησαν θα διαρκέσει περίπου ένα χρόνο τόνισαν οι αρχές της περιοχής Λβιβ.

«Χρειάζονται 8-12 μήνες για να επανέλθει πλήρως η λειτουργία των ενεργειακών εγκαταστάσεων στην περιοχή μας στα προπολεμικά επίπεδα», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ο Μαξίμ Κοζίτσκι, επικεφαλής της Lviv OVA.

Ανέφερε ότι ο αντίκτυπος των χθεσινών βομβαρδισμών στην περιοχή ήταν χειρότερος από τον Οκτώβριο, καθώς οι αεροπορικές επιδρομές έπληξαν ξανά υποδομές ζωτικής σημασίας . Και οι τρεις στόχοι που κτυπήθηκαν, υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

«Τώρα μόνο το 30% των συνδρομητών της περιοχής μπορεί να χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια ταυτόχρονα», πρόσθεσε ο Kozitsky.


O Mυθoς τoυ πoλυτεxvεioυ ! ! !



Κουκουλοφόρους σε διατεταγμένη υπηρεσία, οδοφράγματα, , περιουσίες να λεηλατούνται, σημαίες να βεβηλώνονται..Και την κορύφωση της πορείας έξω  από κει που τελειώνουν όλες οι «σοβαρές» διαδηλώσεις στην Ελλάδα. Την Αμερικανική πρεσβεία.

Ταυτόχρονα, πολιτικούς, ηθοποιούς, καλλιτέχνες, συνδικαλιστές, δημοσιογράφους  να τιμούν την «εξέγερση του Πολυτεχνείου» που χάρις αυτής επανήλθε η «Δημοκρατία» στην Ελλάδα, ενώ αρκετοί συμπολίτες μας  θα σπεύσουν συν γυναιξί και τέκνοις, γονυκλινείς στην ασώματη κεφάλα του Σβορώνου συγχέοντες τους αναφερόμενους στην μαρμάρινη πλάκα ( φοιτητές που έπεσαν επί κατοχής) με τους ανύπαρκτους νεκρούς σπουδαστές στο Πολυτεχνείο.

Δια πολλοστή φόρα η  αγνή, ειλικρινής, ανιδιοτελής  και υπέρμετρος αγάπη που έχουν και πρέπει να έχουν, οι νέοι προς την ελευθερία  παραμένει ανεξάντλητο κεφάλαιο προς εκμετάλλευση....

πηγη


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.