Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ποιος ρατσισμος και πρασινα αλογα; Στόχοι τους είναι ο Τράμπ και η λαθρομετανάστευση....

Ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει τα Έθνη του. 
Όχι να τα εξαφανίσει… Το μέλλον δεν ανήκει στους παγκοσμιοποιητές. 
Το μέλλον ανήκει στους πατριώτες…
Μία παγκόσμια βιομηχανία από Μ.Κ.Ο. προωθεί τo λαθρεμπόριο ανθρώπων και απαιτεί την εξαφάνιση των συνόρων… 
Έχω ένα μήνυμα γι’ αυτούς τους εγκληματίες: θα θέσω οριστικό τέλος στην λαθρομετανάστευση.
Από τον λόγο του προέδρου Τράμπ στα Η.Ε. την 24-09-19: 

Το απεχθές έγκλημα στη Μιννεάπολη αποδεικνύει το κτήνος που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος. Και ήταν απεχθές όχι επειδή το θύμα ήταν μαύρος αλλά επειδή ήταν άνθρωπος. Οι Αμερικανικές αρχές κινήθηκαν άμεσα: ο αστυνομικός συνελήφθη για φόνο όπως και οι τρεις συνάδελφοί του, και απολύθηκαν. Ο δε πρόεδρος Τράμπ επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένεια του θύματος για να συλλυπηθεί ενώ διέταξε το FBI να διεξάγει έρευνα. Η δίκη του αστυνομικού ορίστηκε άμεσα, (8/6/20)! Πότε είπαμε είναι η δίκη των δολοφόνων της Μαρφίν;

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Η.Π.Α., τα θύματα της αστυνομικής βίας είναι ανάλογα του πληθυσμού της κάθε φυλής: σε εξαπλάσιο πληθυσμό λευκών έχουν εξαπλάσιο αριθμό λευκών θυμάτων από αστυνομική βία από ότι μαύρων.

Επίσης, το 50% των μαύρων θυμάτων αστυνομικής βίας έχουν σκοτωθεί από μαύρους αστυνομικούς.

Ακόμη: 547.918 περιστατικά βίας μαύρων εναντίον λευκών και μόλις 59.718 λευκών εναντίον μαύρων (Πηγή: Bureau of justice statistics, National Crime Victimization Survey, 2018).

Το 97% των μαύρων θυμάτων σκοτώθηκαν από μαύρους κακοποιούς (USA Crime statistics 2015).

1. Γιατί λοιπόν τα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης (Μ.Π.Π.) προπαγανδίζουν ότι η αστυνομική βία έχει ρατσιστικά κίνητρα και ότι είναι δυσανάλογα τα θύματα;

2. Οι αριστεροί μπαχαλάκηδες οπαδοί των Δημοκρατικών που καταστρέφουν περιουσίες πολιτών και τα Μ.Μ.Π. που τους υποστηρίζουν, τί ακριβώς επιδιώκουν;

Η αστυνομία της Μιννεάπολης συνέλαβε ταραχοποιούς οι οποίοι ήταν μεταφερόμενοι από άλλες πολιτείες. Η κατάσταση θυμίζει τα δικά μας στημένα επεισόδια με τους μεταφερόμενους αριστερο-μπαχαλάκηδες του 2008.

Τα CNN, NYT και τα Ελληνικά φερέφωνά τους που βρήκαν πάλι ευκαιρία να ξεσπαθώσουν κατά του Τραμπ, ας μην ξεφτιλίζονται άδικα: και ο δήμαρχος και ο κυβερνήτης της Μιννεάπολης είναι Δημοκρατικοί. Αλλά φταίει ο Τράμπ! Ο δε αρχηγός της πολιτειακής αστυνομίας είναι μαύρος και λειτουργεί υπό τις εντολές του πολιτειακού κυβερνήτη και δημάρχου. Αλλά πάλι φταίει ο Τράμπ!

Και το καλύτερο; Η εισαγγελέας που το 2006 είχε αθωώσει τον δολοφόνο αστυνομικό για κατάχρηση εξουσίας, ήταν γερουσιαστής, υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών και στη συνέχεια υποψήφια για αντιπρόεδρος του Μπάιντεν. Αλλά για τους ΑΛΦΑ, ΣΚΑΙ, ΕΡΤ, Καθημερινή κ.λπ. δεν φταίνε οι Δημοκρατικοί. Πάλι φταίει ο Τράμπ!

3. Πώς βγήκαν από τα σπίτια τους για να κάνουν πλιάτσικο οι οπαδοί των lockdowns; Δεν φοβούνται πια τον «φονικό» κορονοιό όπως ούρλιαζαν τα Μ.Μ.Π. των Δημοκρατικών;

4. Οι αντιφά και λοιποί αριστερο-συμμορίτες, με πόσες κλεμμένες τηλεοράσεις που πλιατσικολόγησαν θα «παρηγορηθούν» για την δολοφονία ενός αγνώστου;

Με εντολή του προέδρου, οι Η.Π.Α. χαρακτήρισαν τους αντιφά ως τρομοκρατική οργάνωση.
Οι συνέπειες της πράξης αυτής είναι σημαντικότατες αλλά θάφθηκαν επιμελώς από όλα τα Μ.Μ.Π. Η σημαντικότερη: κάθε ζημιά που έκαναν χρεώνεται σε αυτούς ενώ κάθε περιουσιακό στοιχείο τους δεσμεύεται. Ο Τράμπ στέλνει τον λογαριασμό στους μπαχαλάκηδες.

Όχι όπως εδώ που τα σπάνε και τα πληρώνουμε οι φορολογούμενοι. «Φασιστικό» ε; Εδώ, συνεχίστε να χαϊδεύετε τους αριστερο-συμμορίτες, και να αποφυλακίζετε τρομοκράτες, βιαστές και παιδεραστές, τους οποίους πλέον η πολιτική κορεκτίλα και η αριστερίλα ονομάζουν «παιδόφιλους».

Οι οπαδοί του Κουφοντίνα νοιάζονται για τον Φλόιντ! Διαδήλωσαν οι οπαδοί της πιο μισάνθρωπης και φονικής ιδεολογίας του πλανήτη. Η ειρωνεία είναι ότι διαδήλωσαν ανήμερα της επετείου (04-06-1989) της δολοφονίας 3500 φοιτητών, τους οποίους συνέθλιψαν τα τανκς του Κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας. Οι αριστεροί νοιάζονται για τις ανθρώπινες ζωές υπό δύο προυποθέσεις: 1.Τα θύματα να μην είναι Έλληνες 2.Να μην τα έχουν σκοτώσει ομοϊδεάτες τους.

Ακολουθήστε τη διαδρομή του χρήματος. Σε αντίθεση με την Ε.Ε. που ληστεύει τους φορολογούμενους για να χρηματοδοτεί τις Μ.Κ.Ο. και τα Μ.Μ.Π. -διεθνή και εγχώρια, «προοδευτικά» και «συντηρητικά»- εξυπηρετώντας μία κλίκα οικονομικών συμφερόντων που θησαυρίζει από την λαθρομετανάστευση, ο πρόεδρος Τράμπ:

 1. Δεν χρηματοδοτεί την παγκοσμιοποίηση.

2. Δεν επέτρεψε την λαθρομετανάστευση εκ Μεξικανών στις Η.Π.Α.

3. Δεν επέβαλε ένα σωρό «πράσινους» φόρους στους Αμερικανούς για να χρηματοδοτήσει τους απατεώνες της κλιματικής απάτης.

 Στις Η.Π.Α. δεν διεξάγεται κανένας εμφύλιος. Οι αριστεροί που επί χρόνια εκκολάπτονται υπό την προστασία των Δημοκρατικών και των φιλικών τους Μ.Μ.Π., προκαλούν εσκεμμένα καταστροφές και λεηλασίες διότι έτσι εκτιμούν ότι προκαλούν πολιτική φθορά στον πρόεδρο.

Πρόκειται για μια μειοψηφία μερικών χιλιάδων πλιατσικολόγων σε μια χώρα 330 εκ. κατοίκων και δεν θα επιτύχουν κανένα πολιτικό όφελος. Απλώς, η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία των αστών παραμένει σιωπηλή, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση Τράμπ παρακολουθεί και παρεμβαίνει μόνο όταν της ζητηθεί, για να εκθέτει την ανικανότητα και ανοχή των Δημοκρατικών κυβερνητών, ευθύνη των οποίων αποτελεί η αστυνόμευση των πόλεων και η προστασία των περιουσιών των πολιτών τους. Ενώ, η ανοχή του αστικού κόσμου στους βιαστές της δημοκρατίας σταδιακά εξαντλείται…

Οι αστοί στη Μιννεάπολη ξεχύθηκαν εθελοντικά στους δρόμους να καθαρίσουν τα καταστήματα από τις καταστροφές των αριστερών ληστο-συμμοριτών, που τα έκαναν γυαλιά-καρφιά, υπό την πλήρη ανοχή των Δημοκρατικών δημάρχων. Διότι για πολλοστή φορά, οι αριστεροί καταστρέφουν και οι αστοί ξαναδημιουργούν.








πηγη

Γερμανία και Καναδάς, στέλνουν νέους εξοπλισμούς στον Ερντογάν ! ! ! Να χαιρομαστε τους συμμαχους και εταιρους που εχουμε....

Καιρος να αναζητησουμε αλλου προστοκαλιες που κανουν πορτοκαλια...
Καλο δεν εχουμε δει απ τους σημερινους συμμαχους και εταιρους μας...
Γιατι ακομη να τους θεωρουμε συμμαχους οταν....

Για άλλη μία φορά δήθεν σύμμαχοι της χώρας μας σώζουν την Τουρκία και την βοηθάνε ώστε να δημιουργήσει τετελεσμένα στο Αιγαίο.
Γερμανία και Καναδάς, στέλνουν νέους εξοπλισμούς στον Ερντογάν και έμμεσα με αυτή την κίνηση του λένε να προχωρήσει σε επιθετικές κινήσεις στο Αιγαίο!

O Καναδάς εγκρίνει την πώληση οπτικών για drone στην Τουρκία, παρά το εμπάργκο όπλων. Ενώ οι περιορισμοί στις στρατιωτικές εξαγωγές προς την Τουρκία εξακολουθούν να ισχύουν, η Οτάβα δήλωσε ότι θα εξετάσει εξαιρέσεις κατά περίπτωση.

Το Middle East Eye, αποκαλύπτει πώς ο Καναδάς αποφάσισε να εγκρίνει τις πωλήσεις εξελιγμένων οπτικών για drone στην Τουρκία, η οποία υπόκειται σε καναδικό εμπάργκο όπλων από τον Οκτώβριο του 2019 μετά τη στρατιωτική εισβολή της Άγκυρας στη Συρία.

Τον Απρίλιο, ο Καναδάς επέκτεινε την απαγόρευση πωλήσεων όπλων στην Τουρκία χωρίς να δώσει εξηγήσεις, παρόλο που άλλοι σύμμαχοι, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, τερμάτισαν παρόμοιες απαγορεύσεις εναντίον της Άγκυρας πριν από μήνες.

Οι κύριοι προμηθευτές drone της Τουρκίας, η Baykar και η TAI, χρησιμοποιούν τις ηλεκτρο-οπτικές (EO) και τις υπέρυθρες (IR) κάμερες του Kαναδού παραγωγού, στα οπλισμένα και άοπλα τους drone.

Η απόφαση για παράταση του εμπάργκο ανησυχεί τους Τούρκους αξιωματούχους που αναπτύσσουν ενεργά αυτά τα αεροσκάφη σε εκστρατείες στη Συρία και τη Λιβύη, όπου η Άγκυρα υποστηρίζει την αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ κυβέρνηση στον αγώνα της ενάντια στον στρατηγό Xαλίφα Χαφτάρ.

«Ο Καναδάς αποφάσισε να εκδώσει εξαίρεση για αυτές τις στρατιωτικές κάμερες μετά τις διπλωματικές ανταλλαγές», δήλωσε ένας Τούρκος αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε με την ανωνυμία λόγω κυβερνητικού πρωτοκόλλου, στο MEE.

Boήθεια και από την Γερμανία που ναυπηγεί για την Τουρκία με τέσσερις φρεγάτες MKS-180. Η απόφαση λήφθηκε 17 Ιουνίου από το γερμανικό Κοινοβούλιο το οποίο και ενέκρινε το πρόγραμμα ναυπήγησης των φρεγατών συνολικού κόστους € 5,5 δισεκατομμυρίων.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου Ε. Μακρόν για τα τουρκικά σχέδια στη Λιβύη: “Αυτή η υποστήριξη συνδυάζεται με εχθρική και απαράδεκτη συμπεριφορά των θαλάσσιων δυνάμεων της Τουρκίας προς τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, με στόχο την παρεμπόδιση των προσπαθειών για την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων των Ηνωμένων Εθνών. Αυτές οι συμπεριφορές, όπως όλες οι ξένες παρεμβάσεις στη σύγκρουση στη Λιβύη, πρέπει να σταματήσουν.”

Οι MSK-180 θα ναυπηγηθούν στις εγκαταστάσεις της Blohm+Voss στη Γερμανία, θα έχουν μήκος 155 μέτρα και εκτόπισμα 9.000 μέτρων.

Το πρόγραμμα έχει κερδίσει η ολλανδική Damen (σε συνεργασία με την Blohm+Voss και τη Thales).

Η ταχύτητα πλεύσης, με κατάσταση θαλάσσης 4, θα είναι της τάξεως των 18 κόμβων (33 χιλιόμετρα την ώρα), ενώ με την ταχύτητα πλεύσης η εμβέλεια του πλοίου θα είναι περί τα 4.000 ναυτικά μίλια (7.400 χιλιόμετρα).

Η παράδοση του πρώτου πλοίου αναμένεται το 2023, σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα.








πηγη 

Μπραβο Αρχηγε ! ! ! Πολυ σωστα μιλας και Πατριωτικα. Προσεχε ομως, ειναι ικανοι, να πουνε το..."Ευδοκιμως τερματισες" ! ! !

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος: «Όποιος πατήσει σε ελληνικό έδαφος, πρώτα θα τον κάψουμε»....
Αριστα Κωστα...
Και δεν ανησυχω για σενα, ξερω οτι τα εννοεις, αυτα που λες...
Για τους πολιτικαντες του Καθεστωτος, ανησυχω...
Τους χαλας την ησυχια...
ΠΡΟΣΕΧΕ....

Την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων για κάθε ενδεχόμενο υπογράμμισε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο πλαίσιο άτυπης ενημέρωσης των συντακτών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Φλώρος απηύθυνε προειδοποίηση στην Άγκυρα δηλώνοντας πως «όποιος πατήσει τα πόδια του στο έδαφος, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι», ενώ τόνισε σε όλους τους τόνους την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να ανταποκριθούν σε όλες τις προκλήσεις.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στρατιωτικής αντίδρασης από την χώρα μας. Σε αυτό το πλαίσιο, επανέλαβε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις, «βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα με διαρκείς ασκήσεις και δεσμεύσεις περιοχών».

Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για καθημερινή πίεση από την Τουρκία, «μια πίεση που ενδέχεται να προκαλέσει ατύχημα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Πλέον η Τουρκία ενοχλεί πολλά εθνικά συμφέροντα -του Ισραήλ, της Συρίας, της Αιγύπτου, της Γαλλίας, μεγάλου μέρους της Λιβύης, της Κύπρου, της Ελλάδας».

Η Άγκυρα επιδιώκει γεωτρήσεις στην ελληνική και την κυπριακή ΑΟΖ, με την τουρκική προκλητικότητα στην ανατολική Μεσόγειο να κλιμακώνεται τις τελευταίες ημέρες. Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί είναι η απόφαση του ΝΑΤΟ να διεξάγει έρευνα σχετικά με τις τουρκικές ενέργειες εναντίον γαλλικής φρεγάτας κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τον έλεγχο του εμπάργκο των Ηνωμένων Εθνών για αποστολές όπλων στη Λιβύη.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, Άγκυρα και Τρίπολη είχαν υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ στη Μεσόγειο. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συμφωνίας, η Τουρκία απέστειλε συμβούλους αλλά και στρατιωτικές δυνάμεις, για να συνδράμουν τον Λιβυκό Στρατό στις επιχειρήσεις του εναντίον των δυνάμεων του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

Ποιος είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος
Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 1961, στη Χαλκίδα Ευβοίας. Εισήχθη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979 και απεφοίτησε το 1983, ως ανθυπολοχαγός Πεζικού. Περάτωσε επιτυχώς τις προβλεπόμενες από τον βαθμό του εκπαιδεύσεις και τοποθετήθηκε ως διμοιρίτης στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) του ΣΞ και στην συνέχεια ως διοικητής Λόχου σε Μονάδα Πεζικού στη Ν. Σάμο.

Το 1986 επελέγη για τις Ειδικές Δυνάμεις του ΣΞ και απεφοίτησε επιτυχώς από όλα τα υποχρεωτικά και μη Σχολεία των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Επιπλέον αυτών, το 1989, διήλθε επιτυχώς της εκπαιδεύσεως ως υποβρύχιος καταστροφέας στη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών, του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού (ΜΥΚ/ΠΝ), και το 1992 του Σχολείου Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ (USAJFK Special Warfare Center and School), στο Fort Bragg, στη Βόρεια Καρολίνα, επιλεγείς ως ο διακεκριμένος αλλοδαπός σπουδαστής, της εκπαιδευτικής περιόδου στην οποία συμμετείχε.

Από το 1986 έως το 1994 υπηρέτησε ως διοικητής Λόχου στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών, στο 3ο Ειδικό Τμήμα Εθνοφυλακής (3ο ΕΤΕΘ) και στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (2η ΜΑΛ), όπου και απέκτησε τις ειδικότητες του αρχηγού ρίψεων αλεξιπτωτιστών, καθώς και του αλεξιπτωτιστού ελευθέρας πτώσεως.Το 1994 τοποθετήθηκε στο 505 Τάγμα Πεζοναυτών (505 ΤΠΝ), στο οποίο εξήσκησε τα καθήκοντα του διοικητού λόχου, του αξιωματικού 4ου Γραφείου, του αξιωματικού Επιχειρήσεων και Εκπαιδεύσεως, του υποδιοικητή και τέλος του διοικητή της Μονάδας, μέχρι το 1997, οπότε και μετατέθηκε στη Διοίκηση Δυνάμεων Καταδρομών της Κύπρου (ΓΕΕΦ/ΔΚΔ), εξασκήσας τα καθήκοντα του αξιωματικού πληροφοριών και αξιωματικού 1ου ΕΓ, μέχρι το 1999.

Το 1999 φοίτησε στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και το καλοκαίρι του 2000, μετά την αποφοίτησή του, τοποθετήθηκε στο 13ο Σύνταγμα Αμφιβίων Καταδρομών (13ο ΣΑΚ).

Το 2003 ο Κ. Φλώρος τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ/ΔΕΔ), ως επιτελής και το 2004 ως διοικητής της Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ’ ΜΑΚ).

Το 2005 μετατέθηκε στην Εθνική Αντιπροσωπεία, στο Ανώτατο Συμμαχικό Στρατηγείο Δυνάμεων Ευρώπης (GRC NMR / SHAPE) στη Mons (ΒΕΛΓΙΟ) και με την επιστροφή του στην Ελλάδα το 2008 εφοίτησε στη Σχολή Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ).

Το 2009 τοποθετήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), στη Διεύθυνση Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ), ως τμηματάρχης του Τμήματος Σχεδίων Ειδικών Επιχειρήσεων και το καλοκαίρι του 2011 ανέλαβε τα καθήκοντα του επιτελάρχη της XVI Μ/Κ ΜΠ.

Το 2012 ο Κ. Φλώρος προήχθη στον βαθμό του ταξίαρχου και επελέγη ως διοικητής της 13ης Διοικήσεως Ειδικών Επιχειρήσεων (13 ΔΕΕ), από όπου τον Μάρτιο του 2014 τοποθετήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, ως διευθυντής της Διευθύνσεως Επιχειρήσεων (ΓΕΣ/ΔΕΠΙΧ).

Τον Μάρτιο του 2015 προήχθη στον βαθμό του υποστρατήγου και τοποθετήθηκε στο ΓΕΕΘΑ, ως διευθυντής του Α’ Κλάδου (Επιχειρήσεις).

Από τον Φεβρουάριο του 2016 ανέλαβε τον γενικό συντονισμό του μεταναστευτικού-προσφυγικού θέματος από πλευράς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Τον Ιανουάριου του 2017, κατόπιν απόφασης του ΚΥΣΕΑ, ο Κ. Φλώρος ανέλαβε τα καθήκοντα του επιτελάρχη του ΓΕΕΘΑ.

Τον Μάρτιο του 2017 προήχθη στο βαθμό του αντιστράτηγου και κατόπιν αποφάσεως του ΚΥΣΕΑ ανέλαβε τα καθήκοντα του υπαρχηγού του ΓΕΕΘΑ.

Τον Ιανουάριο του 2019, κατόπιν απόφασης του ΚΥΣΕΑ, τοποθετήθηκε ως διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ».

Ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ», του Strategic Center for International Security (SCIS), του Πανεπιστημίου του ABERDEEN και μεταπτυχιακού τίτλου στις «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι παντρεμένος με την Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, οικονομολόγο, και έχει δύο κόρες.

Κατέχει όλα τα προβλεπόμενα από τον βαθμό του μετάλλια των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και το μετάλλιο συμμετοχής σε Ειρηνευτικές Αποστολές του ΝΑΤΟ. Μιλάει Αγγλικά.








πηγη 

Το Λιμεναρχείο Κάσου έκοψε πρόστιμο 300 ευρώ σε Καθηγήτρια χορού επειδή ξεκόλλησε μερικές πεταλίδες από τον βράχο επειδη πείνασε! ! !



Η Ελίζα Πάλλη περιγράφει την περιπέτειά της όταν βγήκε για έναν περίπατο στο ακριτικό νησί
Ήταν σχεδόν πριν από δύο χρόνια όταν η πρωτοβουλία μιας καθηγήτριας χορού να διδάξει κλασσικό μπαλέτο στα δέκα κοριτσάκια του νησιού της Κάσου κάνει τον γύρω τηλεοπτικών εκπομπών και γίνεται πρώτο θέμα στα social media.

Εκείνη την περίοδο, πολλοί είναι αυτοί που συγκινούνται από το έργο της συμβάλλοντας με διάφορους τρόπους στην συνέχισή του. Σήμερα, η ίδια γυναίκα τιμωρείται από το Λιμεναρχείο Κάσου με πρόστιμο 300 ευρώ επειδή ξεκόλλησε μερικές πεταλίδες από κάποιον βράχο επειδή… πείνασε!
Ας με πάνε φυλακή! Αυτό θα μείνει από την Κάσο…

Περίοδος lockdown λόγω κορωνοϊού. Στην ακριτική Κάσο, η καθηγήτρια χορού, Ελίζα Πάλλη βγαίνει για τον καθορισμένο και επιτρεπόμενο από τις Αρχές περίπατο για «λόγους σωματικής άσκησης».

Έναν περίπατο που λίγο αργότερα «κοστολογείται» από άνδρες του Λιμενικού για… 300 ευρώ: «Κάθε μέρα, σχεδόν ευλαβικά λόγω κάποιων αναπνευστικών προβλημάτων που με ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια, έκανα τη βόλτα μου στο τετράγωνο γύρω από το σπίτι μου το οποίο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα», λέει η κυρία Πάλλη εξιστορώντας το χρονικό της απίστευτης αυτής ιστορίας και συνεχίζει:

«Κάποια στιγμή, επειδή πείνασα, κι επειδή τα πράγματα σε οικονομικό επίπεδο είναι πολύ δύσκολα για εμένα αυτή την εποχή, έβγαλα από τον βράχο γύρω στις 7 πεταλίδες. Ξαφνικά, ήρθαν δίπλα μου δύο άνδρες του Λιμενικού, κανείς τους δεν είναι Κασίωτης, ρωτώντας με: "Τι μάζεψες;". Όταν τους απάντησα γελώντας "Πεταλίδες", μου είπαν πως είναι παράνομο "και επειδή κρατάς μαχαίρι και αντιμίλησες θα σου κόψουμε πρόστιμο".

Σάστισα. Τους είπα ότι δεν υπάρχει κάποια ειδική σήμανση, πως όλοι στο νησί μαζεύουν καθημερινά πεταλίδες τόσα χρόνια τέτοια εποχή και ότι οι ταβέρνες της περιοχής είναι χρόνια γεμάτες από πεταλίδες τέτοια εποχή. Συνέχισαν να μου λένε πως θα έπρεπε να το έχω ακούσει στην τηλεόραση, ότι επειδή βγήκα στην ακρογιαλιά όπου απαγορεύονται οι βόλτες θα πληρώσω πρόστιμο 150 ευρώ και… 150 ευρώ για τις πεταλίδες, δηλαδή 300 ευρώ!





Όταν δε μου είπαν "έλα να πάρεις το πρόστιμο" δεν ήμουν ικανή να αρθρώσω λέξη από το σοκ! Η Κάσος είναι ένα τόσο δα νησί, η θάλασσα είναι το σπίτι μας, η βόλτα μου ήταν γύρω από το τετράγωνο και το χαρτί για την σωματική άσκηση δεν το κοίταξαν καν…

Δεν έγινε μία σύσταση, κατευθείαν πρόστιμο. Λυπάμαι πολύ που σε έναν ακριτικό βράχο με 5 ανθρώπους όπου παλεύουμε με νύχια και με δόντια για να επιβιώσουμε και που με θυσίες μόνο αντέχουμε, σε ένα τόπο που έχω δώσει και την ψυχή μου για τα παιδιά, να συμπεριφέρονται έτσι δίνοντας μου 300 ευρώ πρόστιμο.

Εκανα ένσταση αλλά θέλουν τα 300 ευρώ και μάλιστα σε 30 μέρες. Πρέπει η Κάσος να είναι περήφανη για τους σπουδαίους αυτούς άνδρες. Μπράβο! Βλέπετε δεν μπορούν να ασχοληθούν με τις νεκρές φώκιες και τα νεκρά δελφίνια που ανθρώπινο χέρι δολοφόνησε πριν από λίγες μέρες στα μέρη μας… η βόλτα μου και οι 7 πεταλίδες ήταν το μεγάλο τους ζήτημα! Εγώ, αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πληρώσω ούτε το ενοίκιο μου, ούτε το σούπερ μάρκετ στο οποίο είμαι με τεφτέρι. Αν θέλουν να με πάνε φυλακή για 12 (όπως εκείνοι μέτρησαν) πεταλίδες, ας με πάνε. Εγώ αυτά τα χρήματα, δεν έχω να τα δώσω…»

Η ιστορία της σπουδαίας Ελίζας στην ακριτική Κάσο

Κάσος, οκτώ χρόνια πριν. Δέκα κοριτσάκια από τα συνολικά τριάντα περίπου παιδιά του νησιού περιεργάζονται με απορία μία γυναίκα που στέκει απέναντί τους. Είναι “ξένη” στον τόπο τους, μπαλαρίνα στο επάγγελμα, όμορφη πολύ. Μιλάει ήρεμα, κινείται αργά, πετάει στον αέρα γαλλικές εκφράσεις που κάνουν τα παιδιά να γελούν αμήχανα ενώ γεμίζει το χώρο με μελωδίες του Τσαϊκόφσκι. Τα παιδιά βάζουν τα κλάματα. Μοιάζουν τρομοκρατημένα, δεν έχουν ξανακούσει ποτέ κλασική μουσική, εκείνη τα παίρνει από το χέρι και τους μαθαίνει τα πρώτα βήματα μυώντας τα στον μαγικό κόσμο του μπαλέτου.

Λίγο αργότερα, η “ξένη” συστήνεται και στους μεγάλους: Το όνομά της Ελίζα Πάλλη,  και το όνειρό της να εγκατασταθεί μόνιμα στο ακριτικό αυτό νησί διδάσκοντας στα παιδιά μπαλέτο. Τα τελευταία, πέρα από το σχολείο δεν έχουν άλλωστε καμία δραστηριότητα.

Οι κάτοικοι την “αγκαλιάζουν” αμέσως κι εκείνη ξεκινά να παραδίδει μαθήματα στην αποθήκη ενός club που το χειμώνα παραμένει κλειστό. Στο χώρο διδασκαλίας δεν υπάρχουν μπάρες, ούτε καθρέφτες, ούτε ξύλινο πάτωμα, ούτε καν θέρμανση. Τα παιδιά μαθαίνουν μπαλέτο σε πάγκους, καρέκλες, τραπέζια κι ένα... μαρμάρινο δάπεδο. Δεν τα νοιάζει, είναι ευτυχισμένα. Η δασκάλα τους θέλει ωστόσο για εκείνα το καλύτερο δυνατό. Οι μπαλαρίνες της είναι καλές, ορισμένες διαθέτουν όλα τα φόντα για μία μεγάλη καριέρα στο κλασικό μπαλέτο. Το ότι γεννήθηκαν εκεί δεν δικαιολογεί τη ματαίωση των ονείρων τους. 

Γνωρίζοντας ότι κανείς αρμόδιος δεν θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά της, πριν από δύο χρόνια, η Ελίζα Πάλλη, φτιάχνει ένα ημερολόγιο, το πουλά σε φίλους και γνωστούς, ζητά μέσω των social media τη βοήθεια όλων.

Κάποιες παλιές της μαθήτριες από την Αθήνα, ιδιοκτήτριες πλέον σχολών χορού, “απαντούν” στην έκκληση της στέλνοντας μπάρες στο ακριτικό νησί, τα χρήματα που μαζεύονται από την πώληση των ημερολογίων μετατρέπονται σε ξύλινο δάπεδο, η προσπάθεια της έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.

Οι μητέρες των παιδιών στέκονται στο πλάι της, οι μπαμπάδες εργάζονται νυχθημερόν προκειμένου το μάρμαρο να “ντυθεί” με ξύλο , όλο το νησί μετατρέπεται σε μια γροθιά σπάζοντας τους καθρέφτες της κρατικής αδιαφορίας απέναντι στο καλύτερο αύριο αυτών των σπουδαίων παιδιών. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, παιδικά χαμόγελα ανθίζουν στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κάσο, οι μικρές μπαλαρίνες με την μεγάλη αυτή δασκάλα αποτελούν πλέον την τρανότερη απόδειξη ότι τα σπουδαία πράγματα γεννιούνται πρωτίστως από το μεράκι, το πείσμα και την αγάπη ανθρώπων με όραμα... 


Πηγή

Ποια ειναι αυτη, που κανει...Σαν γατα, που της πατησαν την ουρα;

Σιγουρα την αναγνωρισατε...
Το γιατι κανει ετσι, δυστυχως δεν το ξερουμε...
Ισως, καποιος απ την Κυβερνηση, δεν υπακουσε στις εντολες της...
Και μην κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας...
Αυτη κυβερνα...
Ειναι...

Η Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Υπουργός Πολιτισμού, πρώην Υπουργός Εξωτερικών, πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και  πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Είναι κόρη του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και αδελφή του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και μητέρα του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Κανένας  απ’ όλους αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας δεν έχει δουλέψει αληθινά ποτέ στην ζωή τους παρότι απολαμβάνουν ζωή χαρισάμενη, σε βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων.

Κίνδυνος στην Μαλακάσα: ''Καημενοι'' ανάβουν φωτιές και ψήνουν μέσα στο Πευκοδάσος! ! !

https://youtu.be/WxYFNMMzIPA

Μετανάστες φεύγουν από τις δυο δομές στη Μαλακάσα και ανεβαίνουν στο βουνό, αναζητώντας δροσιά και κάνοντας μπάρμπεκιου κάτω από τα δέντρα.

Τις εικόνες κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο κάτοικος της περιοχής, αφού πρώτα ειδοποίησε την Πυροσβεστική για να επέμβει. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι μετανάστες, στην διαδρομή προς το δάσος, κρατάνε μεταξύ άλλων και σακούλες με κάρβουνα, παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις των ανθρώπων του υπουργείου και των αρμόδιων Αρχών ότι ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά με καταστροφικές συνέπειες.

«Αν πάρει το δάσος φωτιά και φυσάει, σε πέντε λεπτά οι φλόγες θα φτάσουν Ιπποκράτειο Πολιτεία και Καπανδρίτι» λέει ένας άλλος κάτοικος.

Το φαινόμενο των υπαίθριων μπάρμπεκιου είναι πλέον καθημερινό, ειδικά τις μέρες που κάνει πολλή ζέστη και οι μετανάστες αναζητούν να βρουν μέρη για να δροσιστούν, μακριά από τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στις δομές.

Είναι γεγονός, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι στην επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι η Μαλακάσα είναι ένας οικισμός 500 κατοίκων, 40 μόλις χιλιόμετρα από την Αθήνα που σηκώνει στις πλάτες του ένα δυσανάλογο βάρος, καθώς 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες φιλοξενούνται σε δυο δομές, μόλις ένα χιλιόμετρο από την πλατεία του χωριού.



Πηγή



Ο ΟΗΕ κανει πλατες στους Αντιφες και μιλα για δικαιωματα ελευθεριας εκφρασεως τους.... (Ποια εκφραση εννοει αραγε;)

Εχουν τρυπωσει παντου....
Σε κυβερνησεις πολλες...
Ακομη και στον ΟΗΕ...
Και αυτος θα ειναι ο Γ' Παγκοσμιος πολεμος...

Οι «μάσκες» λοιπον, πέφτουν σχετικά με τον ΟΗΕ και τους χρηματοδότες του, οι οποίοι τον χρησιμοποιούν για να προσδώσουν νομιμοποίηση σε όποια οργάνωση ή κυβέρνηση (βλ. Λιβύη) επιθυμούν, ακόμα και σε διεθνείς εξτρεμιστικές οργανώσεις όπως οι ANTIFA, οι οποίες προκαλούν ταραχές, πλιάτσικο κι αποσταθεροποίηση σε αρκετές χώρες του κόσμου.

Ένα tweet από το ιδιαίτερα ισχυρό γραφείο του ΟΗΕ στη Γενεύη, που αντιτίθεται στις αμερικανικές αρχές που περιγράφουν τους ANTIFA ως εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση προκάλεσε την οργή αρκετών Αμερικανών, οι οποίοι βλέπουν τον ΟΗΕ να στηρίζει μία οργάνωση η οποία τον τελευταίο μήνα έχει στην κυριολεξία κάνει «λαμπόγυαλο» τις ΗΠΑ αλλά και άλλες χώρες του κόσμου.

«Οι ειδικοί των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εκφράζουν βαθιά ανησυχία για μια πρόσφατη δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ που περιγράφει την [Αντίφα] και άλλους αντιφασιστικούς ακτιβιστές ως εγχώριους τρομοκράτες, λέγοντας ότι υπονομεύει τα δικαιώματα της ελευθερίας της έκφρασης και της ειρηνικής συνάθροισης στη χώρα», ανακοίνωσε στο twitter την Παρασκευή το γραφείο του ΟΗΕ στη Γενεύη, που φιλοξενεί το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, συνοδευόμενο από μια φωτογραφία του banner της Antifa!

Δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το ποιοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι «εμπειρογνώμονες» ή εάν αυτή ήταν η επίσημη θέση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ένα σώμα που οι ΗΠΑ αποχώρησαν επιδεικτικά τον Ιούνιο του 2018, επικαλούμενοι την κριτική του για το Ισραήλ.

Το ασυνήθιστο tweet προσέλκυσε γρήγορα διαμάχη για την πρωτοφανή στήριξη των ΟΗΕ στους ANTIFA, των οποίων τα εξτρεμιστικά στοιχεία κατέκαψαν επανειλλημμένα τα τελευταία χρόνια τις ΗΠΑ κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες

«Τα Ηνωμένα Έθνη καλύπτουν μια διεθνή εξτρεμιστική ομάδα που έχει πραγματοποιήσει βίαιες επιθέσεις σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη», έγραψε ο δημοσιογράφος Jack Posobiec του ΟΑΝ.

Έχοντας επίσημη στήριξη από τα Ηνωμένα Έθνη και τους χρηματοδότες τους, αντιλαμβανόμαστε πως «γκρεμίζεται» κάθε αφήγημα περί «αντισυστημικότητας» των ANTIFA, οι οποίοι αποτελούν ουσιαστικά την «ομάδα κρούσης» του διεθνούς κατεστημένου, η οποία επιτίθεται σε όποιον «ενοχλεί» χαρακτηρίζοντάς τον ταυτόχρονα ως «φασίστα» και «ναζί».









πηγη 

Μηνυμα στην Α&^^%$%^& που αρπαξε την μικρη Μαρκελα απο τον πρωην φιλο της, τον τραγουδιστη Τασο Αρνακη...


Με αυτό το μήνυμα στην σελίδα του στο Facebook , ο τραγουδιστής Τάσος Αρνάκης περιγράφει τα όσα έζησε στο σπίτι της 33χρονης κοκκινομάλλας αλλά αποκαλύπτει πώς ήταν εκείνος που ενημέρωσε τον πρώην άντρα της για την αρπαγή της Μαρκέλλας.

Η Οργή της Ιωάννας για την στάση της Κατηγορούμενης:«Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους εξαιτίας της και αυτη κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα»....

Έντονα αντέδρασε η Ιωάννα στο άκουσμα της είδησης πως η 35χρονη κατηγορούμενη ζήτησε να κάνει μεροκάματα μέσα στη φυλακή, προκειμένου να εκτίσει μέρος της ποινής και να καταφέρει να βγει νωρίτερα από το σωφρονιστικό ίδρυμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε στις 20 Μαΐου την επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εργασίας, λέει στους δικούς της ανθρώπους: «Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα».

«Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη» είπε ακόμη η Ιωάννα.

Από την άλλη, η 35χρονη προαυλίζεται μόνη της στις φυλακές Κορυδαλλού. Το συμβούλιο των φυλακών είναι εκείνο που θα αποφασίσει αν τελικά θα εργαστεί, είτε στη βιβλιοθήκη είτε στην καφετέρια όπως έχει ζητήσει.

Μέχρι στιγμής την έχει επισκεφτεί μόνο ο αδερφός της, ο οποίος της έφερε κάποια πράγματα που είχε ζητήσει ενώ η ίδια διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο της.


Πηγή

''Κοιμήθηκε'' ο «Φύλακας Αγγελος» των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, Μοναχός Ιωσήφ...

Καλό Παράδεισο και από εκεί που είσαι να προστατεύεις τους Ικαρους μας....



 Η Φωτογραφία του, καθώς και διάφορα video έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Είναι ο μοναχός που κάθε φορά που κάποιο αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας περνούσε πάνω από την Χερσόνησο του Άθωνα, «ανάγκαζε» τους πιλότους να κάνουν χαμηλή διέλευση για να τον «χαιρετίσουν».

Και πώς να μην το κάνουν όταν ο μοναχός αυτός έβγαινε στην άκρη του βουνού και με μια τεράστια σημαία, πότε ελληνική και πότε βυζαντινή, τους χαιρετούσε με το δικό του τρόπο


Η ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ.

Χρόνια πριν, ο Ιωσήφ βρέθηκε στην Σκύρο για ένα τοπικό πανηγύρι. Εκεί επισκέφθηκε την αεροπορική βάση. Ένας από τους πιλότους των μαχητικών τον αναγνώρισε.Ήταν ο καλόγερος στο μικρό κελί σε μια από τις κορυφές του Άθωνα πάνω από ένα «σημείο στροφής» όπως λέγεται στη γλώσσα της αεροπορίας.Μετά την γνωριμία αυτή, ο ιπτάμενος κάθε φορά που περνούσε από το σημείο φρόντιζε να μειώνει το ύψος του χαιρετώντας με τον τρόπο του το μοναχό, κι εκείνος από την γη έκανε το ίδιο κουνώντας τα χέρια.Μέχρι που μια μέρα ο μοναχός Ιωσήφ, πήρε μια τεράστια ελληνική σημαία. Ο χαιρετισμός πήρε άλλη χροιά.Ο μοναχός την κυμάτιζε όσο πιο περήφανα και πανηγυρικά μπορούσε και ο πιλότος, σαν να υποκλινόταν στην Γαλανόλευκη έκανε μια χαμηλή διέλευση δίπλα ανταποδίδοντας την τιμή.Η ιστορία του καλόγερου με τη σημαία διαδόθηκε σχεδόν αστραπιαία μεταξύ των χειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας και ο ένας μετά τον άλλο, κάθε φορά που η αποστολή τους ήταν στην περιοχή, περνούσε για να χαιρετήσει τον καλόγερο.Οι πρώτες φωτογραφίες άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν και μέσω του διαδικτύου αυτή η μοναδική σχέση του ταπεινού Αγιορείτη με τους πιλότους των μαχητικών έκανε τον γύρο του κόσμου.Ο ερημίτης «γαντζωμένος» στην άκρη του γκρεμού να κουνά τη σημαία και οι πιλότοι να περνούν τόσο κοντά του που τα πρόσωπα τους να διακρίνονται.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

Γεννήθηκε στην Κόρινθο πριν 62 χρόνια. Γιός παπά. Τον βάφτισαν Χρήστο, αλλά αυτός προτίμησε να ακολουθήσει το Χριστό και το 1983 έγινε ο Μοναχός Ιωσήφ της Μονής Μεγίστης Λαύρας. Ήταν μόλις 25 ετών.Στο κελί του Αγίου Μηνά στη Βίγλα βρέθηκε τυχαία, αν και οι μοναχοί δεν θεωρούν τίποτα τυχαίο.Ο τότε Ηγούμενος της Λαύρας έψαχνε κάποιον νέο, δυνατό που «να πιάνουν τα χέρια του» για να πάει στο μικρό κελί στην άκρη του βουνού, να το συντηρήσει. Ο τελευταίος ένοικος του είχε φύγει από τη ζωή και τα καντήλια του δεν άναβαν πια, σαν το τραγούδι που μαθαίναμε στο Κατηχητικό… «εις το βουνό ψηλά εκεί είναι εκκλησιά ερημική».Σ αυτό το εκκλησάκι το ερημικό, που πρωτοχτίστηκε τον 19ο αιώνα, ο Ιωσήφ φρόντισε να ξανακουστεί η καμπάνα και τα καντήλια να μην ξανασβήσουν.Λένε ότι το σημείο που βρίσκεται το μοναστηράκι, Κελλί κατά την αγιορείτικη ορολογία, βλέπει στο σημείο όπου ο Μαρδώνιος το 492π.Χ. έχασε το μισό του στόλο εκστρατεύοντας εναντίον των Ελλήνων.Ο Ιωσήφ σαν γνήσιος Αγιορείτης, δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα την δημοσιότητα. Για να τον βρει κάποιος έπρεπε να κάνει μεγάλο κόπο. Ότι ειχε να πει το έλεγε στους προσκυνητές που τον επισκέπτονται.Άλλωστε αν ήθελε «πολυκοσμία» δεν θα ζούσε σ’ ένα μικρό μοναστηράκι στην άκρη του «πουθενά».
Αν πάντως είσασταν τυχεροί μπορεί να τον συναντούσατε και εκτός Αγίου Όρους σε κάποια θρησκευτική πανήγυρη
. Ήταν από τους πιο γνωστούς ιεροψάλτες του Αγίου Όρους και συχνά επισκεπτόταν Μητροπόλεις και Πατριαρχεία που τον προσκαλούν για να ψάλλει.



Πηγή

«Γνώρισα τον Ψευτογιατρό σε μονή και του έδωσα 30.000 ευρώ» ! ! !


Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα για τη δράση του 47χρονου ψευτογιατρού. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του OPEN TV, η Ασφάλεια Αττικής εξετάζει μία από τις καταγγελίες συγγενών θυμάτων για τη δράση του. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής μια γυναίκα από τον Βόλο επικοινώνησε με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ανοιχτού Καναλιού, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει τον 47χρονο, καθώς εκείνος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει να «θεραπεύσει» ένα συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο είχε καρκίνο. Ο 47χρονος ψευτογιατρός ισχυρίστηκε στην οικογένεια του καρκινοπαθούς, ο οποίος πλέον δεν είναι στη ζωή, ότι μπορεί να τον «θεραπεύσει» και γι' αυτό η γυναίκα αυτή, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, έδωσε στον ψευτογιατρό 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι είναι διατεθειμένη να καταθέσει στις Αρχές και να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για τη δράση του 47χρονου. Η ίδια, όπως ανέφερε στην επικοινωνία της με τις Αρχές, μπορεί να μιλήσει για τις επισκέψεις που έκανε ο ψευτογιατρός στον Βόλο αλλά και τι της απάντησε εκείνος όταν ο συγγενής της δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άλλα πέντε άτομα έχουν έρθει σε επικοινωνία με την Ασφάλεια Αττικής και έχουν μιλήσει για τη δράση κάποιων ψευτογιατρών, χωρίς όμως να είναι βέβαιο ότι πρόκειται για τον 47χρονο που συστηνόταν ως «Νίκος Κοντός». Γι' αυτό και οι Αρχές θα δημοσιοποιήσουν τη Δευτέρα τα στοιχεία του 47χρονου, προκειμένου όσοι πολίτες ξέρουν κάτι για εκείνον να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.


Πηγή

'Εκοψαν πρόστιμο 500 ευρώ σε καταστηματάρχη στην Μυτιλήνη επειδή γάβγιζε ο σκύλος του...


Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το τετράποδο «είναι ο καλύτερος φύλακας, όχι μόνο δικός μου αλλά ολόκληρης της γειτονιάς»

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας κάτοικος της Μυτιλήνης, επειδή ο σκύλος του… γαβγίζει.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σκύλου το τετράποδο «είναι ο καλύτερος φύλακας, όχι μόνο δικός μου αλλά ολόκληρης της γειτονιάς».

Τον σκύλο τον έχει μέσα στο κατάστημα σε ειδικό χώρο σε κεντρική οδό της Μυτιλήνης. Η καταγγελία έγινε στην αστυνομία, από γείτονα του καταστηματάρχη, που λέει πως ο σκύλος γαβγίζει και ενοχλεί.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνέχισε λέγοντας πως «ο σκύλος μου συνήθως δεν γαβγίζει, καθώς είναι εκπαιδευμένος, εκτός αν δει περίεργες κινήσεις έξω από το κατάστημα ή φυσικά αν τον πειράξουν.»

Ο ιδιοκτήτης σημείωσε τέλος πως «Ο νόμος ορίζει τις ώρες κοινής ησυχίας να φροντίζουμε να είναι ήσυχα τα ζώα μας. Όταν όμως ο σκύλος είναι φύλακας σίγουρα θα γαβγίσει την νύχτα και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν ενόχλησε καθόλου την γειτονιά που νιώθει ασφαλής από τον σκύλο-φύλακα με εξαίρεση βέβαια έναν μη φιλόζωο».

Πηγή







Η λυση ειναι μια...12 μιλια χωρικα υδατα εδω και τωρα ! ! ! Κι αν δεν εχετε τα κοτσια να το κανετε , αντε σπιτι σας....


Εχουμε καθε δικαιωμα να το κανουμε....
Το προβλεπει το Διεθνες Δικαιο...
Η Τουρκια ομως απειλησε και ειπε οτι αυτο ειναι "Αιτια πολεμου"...
Και οι κοτες οι πολιτικοι μας εβαλαν την ουρα στα σκελια...
Και τους ακουμε καθε μερα να μας παπαριαζουν με καθε ειδους παπαριες , διαβηματα τις λενε τωρα...
Μιλανε για διπλωματια...
Κανουν ταξιδακια σε διαφορες χωρες...
Παιρνουν και τα παιδια τους σ αυτα τα ταξιδακια αναψυχης...
Σκορπανε τα χρηματα του Ελληνικου λαου δεξια κι αριστερα...
Και το αποτελεσμα ...ΜΗΔΕΝ !
Καντε ρε κοτες τα χωρικα μας υδατα 12 μιλια και αν τολμαει ο Τουρκος ας κανει πολεμο...
Στο κατω κατω....
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ! ! !

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Δικαζουν τον πατερα του Ηρωα Κατσιφα ! ! ! Εκανε μεγαλο εγκλημα...εχτισε προσκυνηταρι στον τοπο που εκτελεσαν τον γιο του οι Κατσαπλιαδες 1 ! !

Στο πρωτοδικείο Αργυρόκαστρου παρουσιάστηκε χθες ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα .

Ο κ. Γιάννης Κατσίφας κλήθηκε να δικαστεί μαζί με τον πρόεδρο του γειτονικού χωριού Βόδριστα Βαγγέλη Μπάρκα, με την κατηγορία παράνομης οικοδομικής εργασίας.

Η δίωξη αφορά το προσκυνητάρι που η οικογένεια θέλησε να τοποθετήσει στο βουνό, στο σημείο όπου εκτελέστηκε ο γιος τους από τις αλβανικές επίλεκτες δυνάμεις, στις 28 Οκτωβρίου 2018.

Τελικά, η δική αναβλήθηκε καθώς η Ελληνίδα εισαγγελέας Μ. Ηλιοπούλου, με καταγωγή από χωριό Δούβιανη του Δήμου Δρόπολης, παραιτήθηκε από την υπόθεση. Οι λόγοι παραίτησης δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι η τρίτη συνεχής φορά που αναβλήθηκε η συγκεκριμένη δική.

Το παράδοξο είναι πως αντί οι αλβανικές αρχές αντί να εστιάσουν στην ολοκλήρωση του πολυπόθητου πορίσματος για τα αίτια του θανάτου του Κωνσταντίνου, προσπαθούν να ασκήσουν ψυχολογικό πόλεμο στην οικογένεια του σέρνοντάς την στα δικαστήρια για ασήμαντες κατηγορίες.
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο










πηγη

Τσαβούσογλου: «Διαιτητης η Ιταλία για να τα βρούμε με την Ελλάδα στην ΑΟΖ....

Αυτα λεει ο Τοτρκος...
Αλλα καλο θα ειναι να μην το εμπιστευομαστε...
Τουρκος ειναι...

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών μετά τη συνάντηση με τον  Ιταλό ομόλογό του στην Άγκυρα ουσιαστικά προανήγγειλε μια τέτοια ιταλική διαμεσολαβητική προσπάθεια:
«Είπα στον φίλο μου Λουίτζι, για άλλη μια φορά, ότι θέλουμε να συνεργαστούμε με όλους, ειδικά με την Ελλάδα, σε αυτά τα ζητήματα, και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Είδαμε ότι η Ιταλία θέλει να διαδραματίσει έναν εποικοδομητικό ρόλο σε αυτά τα ζητήματα.

Το καλωσορίζουμε αυτό.

Επειδή η Ιταλία ήταν ανέκαθεν μία ισορροπημένη, δίκαιη και αντικειμενική χώρα, που διαμεσολαβεί». υπογράμμισε ο Τσαβούσογλου για να συνεχίσει:

«Ως εκ τούτου είμαστε έτοιμοι να διεξάγουμε τέτοιου είδους έργο από κοινού με την Ιταλία, τόσο εντός της ΕΕ όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο την προσεχή περίοδο.

Από την άλλη πλευρά, βρίσκουμε τη συμφωνία μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας για την ΑΟΖ σημαντική για την περιοχή μας», για να συμπληρώσει:

«Συνεπώς, μέσω του διαλόγου και της διπλωματίας τα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν.

Η συνεργασία είναι καλύτερη σε σχέση με τον αποκλεισμό ή την αδιαφορία επί των δικαιωμάτων των άλλων.
Μπορεί να είναι μία κουλτούρα διαμοιρασμού. Φυσικά, ελπίζουμε η Ελλάδα να μας προσεγγίσει με την ίδια κατανόηση. Θα συνεχίσουμε να ανταλλάσσουμε απόψεις γι’ αυτά τα ζητήματα, την προσεχή περίοδο».

Σε ότι αφορά το παρασκήνιο μπορούν να συμβαίνουν τρία ενδεχόμενα:

Α) Ο Ντι Μάιο πρότεινε στον Τσαβούσογλου τις υπηρεσίες του και εκείνος δέχτηκε για να βρεθεί μια λύση στα θέματα τριβής με την Ελλάδα, χωρίς να έχει ενημερώσει την Αθήνα.

Β) Η Τουρκία πρότεινε στον  Ντι Μάιο και αυτός δέχτηκε να μεταφέρει πρόταση διαλόγου στην Ελλάδα.

Γ) Ο Ντι Μάιο μετέφερε κρυφίως, όπως θα του ζητήθηκε από το ελληνικό ΥΠΕΞ  πρόταση της Αθήνας για διαμεσολάβηση της Ιταλίας και διάλογο για ΑΟΖ με την Τουρκία.

Το πλέον πιθανό σενάριο φαντάζει το τρίτο, κάτι που σημαίνει πως όλα συμφωνήθηκαν στην Αθήνα κατά την επίσκεψη του Ιταλού υπουργού εδώ για την υπογραφή της ΑΟΖ.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι πάμε για διαμοιρασμό της ΑΟΖ και σειρά εθνικών παραχωρήσεων στην Τουρκία.









πηγη

Kατοικίδια ζώα, μπορεί να γίνουν φορεις της κορωνογριπης, προειδοποιούν οι επιστήμονες...

Κυριοι Ζωοφιλοι, μην θυμωνετε...
Δεν τα λεω εγω αλλα οι επιστημονες...

Τον κίνδυνο να μετατραπούν τα ζώα και ειδικά τα κατοικίδια και τα ζώα εκτροφής σε «δεξαμενές» του νέου κορωνοϊού και να προκαλέσουν έτσι ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας, ακόμη κι αν η Covid-19 εκριζωθεί από τους ανθρώπους, επισημαίνουν επιστήμονες.

Όπως αναφέρουν σε άρθρο τους στην επιθεώρηση Lancet Μicrobe ερευνητές του University College του Λονδίνου αν ο φονικός κορωνοϊός με τα άνω των 450.000 θύματα παγκοσμίως μολύνει πληθυσμός ζώων που ζουν κοντά σε ανθρώπους, όπως τα κατοικίδια και τα ζώα εκτροφής, τότε μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο ξέσπασμα στην περιοχή εκείνη.

Γι’ αυτό και απευθύνουν έκκληση να γίνουν ενδελεχείς έρευνες ώστε να εντοπιστούν τα ζώα εκείνα που είναι ευάλωτα στον SARS-CoV-2 με την ελπίδα να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη.

Έρευνες υποδεικνύουν ότι η πανδημία του κορωνοϊού ξεκίνησε από πληθυσμό νυχτερίδων στην Κίνα, μεταπήδσε σε άλλο ζωικό είδος προτού περάσει στους ανθρώπους πέρυσι.

Η συγγραφέας της έρευνας, καθηγήτρια Τζόαν Σαντίνι, είπε, ωστόσο, ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ορισμένα ζώα μπορούν να κολλήσουν τον SARS-CoV-2 από ανθρώπους και ίσως να είναι σε θέση να τον μεταδώσουν σε άλλους. «Δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλος είναι αυτός ο κίνδυνος, αφού πρόκειται για έναν τομέα μελέτης στον οποίο δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής προτρεραιότητα», αναφέρει η βιολόγος.
«Πρέπει να αναπτύξουμε στρατηγικής επιτήρησης για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα αιφνιδιαστούμε από ένα κύμα σε ζώα, που θα συνιστούσε απειλή όχι μόνον για τις δικές τους ζωές, αλλά και των ανθρώπων.»
Όπως επεσήμανε η δρ Σαντίνι «η μετάδοση του κορωνοϊού σε πληθυσμούς ζώων μπορεί να γίνει ανεπίστροφη, αν δεν ληφθούν μέτρα και μπορεί να απειλήσει την επιτυχία των μέτρων που λαμβάνουν οι Αρχές, αν οι άνθρωποι συνεχίσουν να κολλούν τον ιό από μολυσμένο πληθυσμό ζώων».
Η Σαντίνι και η καθηγήτρια Σάρα Έντουαρντς, που συνυπογράφει το άρθρο, εξέτασαν στοιχεία από μελέτες, πειράματα που εξέτασαν τη μόλυνση μικρών ομάδων ζώων καθώς και εργαστηριακά και υπολογιστικά μοντέλα, που περιγράφουν τους μηχανισμούς διασποράς του ιού και υποδεικνύουν ότι ο SARS-CoV-2 μπορεί θεωρητικά να μεταδοθεί σε πολλά ζώα, αφού η πρωτεϊνη-ακίδα του ιού για την αγκίστρωσή του σε κύτταρα του ξενιστή χρησιμοποιεί μια πρωτεϊνη που βρίσκεται σε πολλά διαφορετικά ζωικά είδη.
Οι ερευνητές συμβουλεύουν να ταυτοποιηθούν τα ζώα που μπορούν να μολυνθούν και να διαπιστωθεί κατά πόσον μπορούν να μεταδώσουν τον ιό σε άλλα ζώα ή σε ανθρώπους. Πρόσφατα καταγράφηκαν τέτοιες περιπτώσεις σε μονάδα εκτροφής μινκ στην Ολλανδία, όπου μολύνθηκαν δύο άνθρωποι από τον κορωνοϊό μέσω των μικρών θηλαστικών.

Η καθηγήτρια Έντουαρντς υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να υποβάλλονται σε διαγνωστικά τεστ μεγάλοι αριθμοί ζώων, ειδικά εκείνα που ζουν κοντά σε ανθρώπους, όπως τα οικόσιτα και τα ζώα εκτροφής και εκείνα που κινούνται σε περιοχές γύρω από αστικά κέντρα.







πηγη 

Επιασαν δουλεια οι Αφγανοι....Καλιεργουσαν καναβουριες ! ! ! Κυριε Εισαγγελεα εφαρμοστε τους νομους....

Προβλεπεται απελαση αμεσως...
Γιατι δεν το κανετε;
Ποιος σας πιεζει;

Δενδρύλλια κάνναβης έξω από τα κοντέινερς στα οποία διαμένουν στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Κατσικά, καλλιεργούσαν δύο Αφγανοί, όπως διαπιστώθηκε μετά από επιχειρησιακή δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Έξω από το κοντέινερ ενός 52χρονου Αφγανού βρέθηκαν και εκριζώθηκαν 14 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ έξω από το κοντέινερ ενός 39χρονου ομοεθνή του εννέα.

Και οι δύο συνελήφθησαν, όπως και ένας Ιρακινός, ο οποίος κατείχε συσκευασία με 0,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ελέγχθηκαν συνολικά 44 άτομα και εκτός από τις τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά, συνελήφθησαν και πέντε ακόμη αλλοδαποί, τέσσερις Αφγανοί και ένας Σύριος, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.







Πηγη 

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Πέταξε για πάντα στον Ουρανό ο Μανώλης Γαρεφαλάκης...

Καλό Παράδεισο λεβέντη....
Θερμά Συλληπητηρια στην Οικογενεια του...




Ανείπωτος είναι ο θρήνος τόσο στην Πολεμική Αεροπορία όσο και στο Καστέλι εξαιτίας του θανάτου του 33χρονου, υποσμηναγού και πιλότου της ομάδας «Ζευς» Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Ο 33χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε  στα Χανιά.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στην Λεωφόρο Σούδας και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν απλώς το θάνατο του.
Βαρύς και ανείπωτος ο θρήνος στο Καστέλλι!

Ο 33χρονος Μανώλης Γαρεφαλάκης είχε καταγωγή από το Καστέλι και όλοι όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια στη ζώη.

Μάλιστα, η Ενορία του Αγίου Αντωνίου με ανάρτησή της έκανε λόγο για βαρύ και ανείπωτο θρήνο ενώ όπως αναφέρει η σημαία του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου θα κυματίζει μεσίστια μέχρι την ημέρα της ταφής του άτυχου 33χρονου, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ενορίας:

Βαρύς και ανείπωτος ο θρήνος στο Καστέλλι!

Ως κοινωνία τυγχάνουμε πτωχότεροι!!!

Τα Αγγελικά Τάγματα από χθες προσμετρούν ακόμη έναν Άγγελο! Φαίνεται επόθησαν τη δεξιοτεχνία σου στους αιθέρες και σε πήραν μαζί τους…! Ο Θεός να σε αναπαύσει καλό μας παιδί!

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας μας εκφράζει στους γονείς, την αδελφή και όλους τους οικείους του, τα θερμά συλλυπητήριά του!

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η σημαία του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου, μέχρι την ημέρα την ταφής, θα κυματίζει μεσίστια!

«Δίκαιοι εἰς τὸν αἰῶνα ζῶσι, καὶ ἐν Κυρὶῳ ὁ μισθὸς αὐτῶν, καὶ ἡ φροντὶς αὐτῶν παρὰ Ὑψίστῳ».

Πηγή

Ασχημα Νεα... Εκτάκτως στη Βουλή ο Τσιόδρας ! ! ! Ο Θεοςνα βαλει το χερι του...

Ειναι ικανος να τρομοκρατησει τον Ζαβο Πρωθυπουργο μας και να μας κλεισουν μεσα Καλοκαιριατικα...
Ειναι πραγματικα επικινδυνος...

Μαζί του λοιπον, ήταν και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
Τεράστιο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση και στους επιστήμονες του ΕΟΔΥ η μεγάλη αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας. Τα περισσότερα από αυτά έχουν καταγραφεί στην Ξάνθη και στην περιοχή του Εχινού, όπου έχει τεθεί σε καραντίνα.

Ο προβληματισμός των ειδικών οδήγησε το μεσημέρι της Πέμπτης τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα στη Βουλή όπου μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά συναντήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιώργο Μυλωνάκη.

Η επίσκεψη των δυο ανδρών δείχνει και τη σοβαρότητα της κατάστασης για την έξαρση των κρουσμάτων και μάλιστα σε μια περίοδο όπου ακόμη δεν έχει ξεκινήσει και η τουριστική περίοδος όπου αναμένονται και επισκέπτες από το εξωτερικό στα νησιά αλλά και σε περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη συνάντηση δεν έγινε γνωστό εάν συμμετείχα και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Πάντως οι λιγοστοί υπάλληλοι της Βουλής, βλέποντας και τον Σωτήρη Τσιόδρα αλλά και τον Νίκο Χαρδαλιά ξαφνιάστηκαν και προβληματίστηκαν. Πάντως όπως δείχνουν οι μέχρι στιγμής κινήσεις της κυβέρνησης οι αρμόδιοι φορείς πάντα σε συνεργασία με τους επιστήμονες του ΕΟΔΥ είναι αποφασισμένοι να προχωρούν σε τοπικές «καραντίνες» περιοχές όπου παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού covid-19. svg%3E

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας μαζί με δεκάδες λοιμωξιολόγους- 26 στο σύνολο- επισκέφθηκαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Η κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου  υποδέχθηκε τους λοιμωξιολόγους που έβαλαν πλάτη όλους αυτούς τους μήνες της πανδημίας και συνεχίζουν να αγωνίζονται ώστε η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τον κορωναϊό. Οι γιατροί μπήκαν με μάσκα στο Προεδρικό Μέγαρο και την έβγαλαν μόλις πέρασαν στον κήπο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους συνομίλησαν με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου και σε εκείνη εκφράστηκε η ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων. Μάλιστα οι λοιμωξιολόγοι εξέφρασαν τους φόβους τους για το άνοιγμα των συνόρων που αναμένεται να φέρουν εκατομμύρια τουρίστες αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Η Πρόεδρος τους ευχαρίστησε για τη δουλειά που έκαναν και ενδιαφέρον έχει ότι γνώριζε πολλά και τους ρωτούσε πολλά ενώ ζήτησε εθνική ομοψυχία για την αντιμετώπιση της κρίσης.







πηγη 

Εμάνουελ Μακρόν: ΣΤΟΠ στους Ιμαμηδες ! ! ! Δεν μπορούμε να έχουμε τους νόμους της Τουρκίας στο έδαφος της Γαλλίας...(Εμεις τους χτιζουμε και Τζαμια)

Όπως είπε ο Γάλλος πρόεδρος σταδιακά θα μπει ένα τέλος στην πρακτική που θέλει ξένες χώρες, ανάμεσα στις οποίες η Αλγερία, το Μαρόκο και η Τουρκία να στέλνουν ιμάμηδες για να κάνουν κήρυγμα σε τζαμιά.

«Το να μπει ένα τέλος σε αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό προκειμένου να σταματήσει η ξένη επιρροή και προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλοι θα σέβονται τους νόμους της γαλλικής δημοκρατίας» είπε ο Μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε πόλη στην ανατολική Γαλλία.

Η κυβέρνηση, ανακοίνωσε ακόμα ο Μακρόν, έχει ζήτησει από το Γαλλικό Μουσουλμανικό Συμβούλιο να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση ιμάμηδων στην γαλλική επικράτεια και να διασφαλίζει ότι μπορούν να μιλάνε Γαλλικά και δεν θα διασπείρουν τις ακραίες ισλαμιστικές απόψεις.

Σύμφωνα με τον Μακρόν, υπάρχουν 300 ιμάμηδες που στέλνονται στη Γαλλία κάθε χρόνο. Οι αφίξεις του 2020 θα είναι οι τελευταίες διεμήνυσε ο Μακρόν.

Αφορμή για τις δηλώσεις Μακρόν αποτέλεσε το γεγονός ότι η Τουρκία δεν έχει συμφωνήσει με τη Γαλλία για το νέο σχέδιο που αφορά τους ιμάμηδες.

«Η Τουρκία μπορεί να κάνει την επιλογή να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με εμάς ή όχι, αλλά δεν θα επιτρέψω σε οποιαδήποτε ξένη χώρα να τροφοδοτεί θρησκευτικές ή πολιτισμικές αποσχιστικές τάσεις στο έδαφος της Γαλλική δημοκρατίας. Δεν μπορούμε να έχουμε τους νόμους της Τουρκίας στο έδαφος της Γαλλίας» τόνισε ο Εμάνουελ Μακρόν.







πηγη 

Μίλησε όπως δεν βολεύει στην κυβέρνηση και φροντίζουν....Να τον διώχνουν απο παντού ! ! !


Φαίνεται πως οι τελευταίοι μήνες δεν είναι καθόλου καλοί για τον Γιώργο Τράγκα.

Οι τελευταίοι μήνες δεν είναι καθόλου καλοί για τον Γιώργο Τράγκα. Ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος πριν από καιρό απολύθηκε από το ραδιόφωνο Παραπολιτικά, σταμάτησε και από τον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24 όπου παρουσίαζε την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής». Σύμφωνα με τον κ. Τράγκα ο οποίος παραχώρησε και συνέντευξη και αποκάλυψε ότι η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού δέχτηκε πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να απομακρυνθεί από τον σταθμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα crashonline.gr ο κ. Τράγκας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε μεταξύ άλλων: «Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, το Μαξίμου επενέβη. Ζητήθηκε από το Μαξίμου πιεστικά, εκβιαστικά να απομακρυνθώ από το κανάλι. Ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του καναλιού να φύγω.

Στη συνέχεια θα μεταβώ στον δικηγόρο μου κο Αγαπηνό, ώστε να καταθέσω αγωγή εναντίον του σταθμού και όχι μόνο. Υπέστη βλάβες η επαγγελματική μου λειτουργία. Αλλά και ως άνθρωπος εiμαι προσβεβλημένος από τις φασιστικού τύπου παρεμβάσεις από το Μαξίμου και του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ζητάει την απομάκρυνσή μου προφανώς γιατί το Μαξίμου δεν ανέχεται την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, την ελεύθερη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. svg%3E

Είναι η δεύτερη φορά σε ελάχιστες εβδομάδες που απομακρύνομαι από ένα μέσο που ήμουν πρώτος. Πρώτος σε ακροαματικότητα στην ραδιοφωνική μου εκπομπή στα Παραπολιτικά, πρώτος και στο ACTION24. Ειδικά ο Ελεύθερος Σκοπευτής ήταν μακράν πρώτος σε τηλεθέαση στις εκπομπές του καναλιού».

Όπως ανέφερε ο κ. Τράγκας δεν έπαιρνε μισθό από το κανάλι αλλά έφερνε χρήματα στον τηλεοπτικό σταθμό με δικούς του σπόνσορες. «Έδινα από 15.000 έως 20.000 ευρώ μήνα. Επομένως, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν ξέρω πώς το Μαξίμου αναπλήρωσε την απώλεια του καναλιού! Εγώ όμως έχω σημαντικές βλάβες. Προσωπικές». Ο κ. Τράγκας αναφέρθηκε και για την διακοπή της συνεργασίας του πριν από περίπου ένα μήνα από το ραδιοφωνικό σταθμό.

«Στα 54 χρόνια της καριέρας μου έχω γνωρίσει πολλά. Όμως φοβάμαι μήπως βρεθώ όπως ο Τζώρτζης Αθανασιάδης. Ότι έπεσα θύμα ενός κακοποιού. Ή ότι με σκότωσε κάποιος που αγαπούσε πολύ τον κο Τσιόδρα. Έχω ζήσει και τέτοια. Η ΕΣΗΕΑ δεν ξέρω τι θα κάνει. Δεν περιμένω κάτι. Το θέμα θα το πάω στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσιογράφων στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Παντού. Σε λίγο θα το μάθει και η Ευρώπη. Εάν εγώ σιωπήσω, κάνω την πάπια, αυτό θα τους δυναμώσει. Θα τους κάνει περισσότερο αλαζόνες, παράφρονες, φασίστες του κερατά. Δεν θα τους κάνω τη χάρη» επισήμανε ο κ. Τράγκας.

Πηγή

Πουλανε τα παντα ! ! ! Πηρε σειρα και το νερο τωρα...(Ειναι ικανοι να πουλησουν και το καλοκαιρι μας)

Το ειπε και ο ιδιος ο Αφορισμενος...
Ολα για ξεπουλημα ειναι...
Κι ετσι ξαφνικα, πριν προλαβει να αντιδρασει καποιος...

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μεθόδευσε αιφνιδίως χωρίς ανοιχτή διαδικασία διαγωνισμούς εκχώρησης με ΣΔΙΤ του 80% των αποθεμάτων νερού της χώρας, το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα της ΕΥΔΑΠ (Μόρνο, Εύηνο, Υλίκη, δίκτυο) σε Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Βοιωτία και Αττική, την ώρα που τα διανεμόμενα κέρδη της εταιρείας σε μετόχους αυξήθηκαν στο 70% και της ζητούνται για πρώτη φορά σε ρευστό 266 εκατ. ευρώ από την ΕΥΔΑΠ Παγίων, κατήγγειλε o εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ Γιώργος Αλεξανδράκης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.

Το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα (ΕΥΣ) της ΕΥΔΑΠ εκτείνεται σε τέσσερις νομούς, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας και Αττικής, περιλαμβάνει τα φράγματα του Μόρνου, του Ευήνου και το κανάλι με το οποίο το νερό έρχεται στην Αθήνα, την λίμνη Υλίκη, αντλιοστάσια, κτλ., εξήγησε ο κ. Αλεξανδράκης. Συνοπτικά, σχεδόν το 80% των αποθεμάτων νερού της χώρας μας, όλα τα νερά που έρχονται και υδροδοτούν την Αττική, με την ΕΥΔΑΠ να τα διυλίζει, να τα διαχειρίζεται και να υδροδοτεί πολίτες και επιχειρήσεις.

Η ΕΥΔΑΠ διαχειρίζεται εδώ και 70 χρόνια αυτά τα νερά, που παρέχει αδιάλειπτα χωρίς προβλήματα. Η δυσκολία διαχείρισης είναι πάρα πολύ μεγάλη, απαιτεί εξαιρετική τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία. Και η ΕΥΔΑΠ είναι η μοναδική επιχείρηση που την διαθέτει. Είναι σημαντικό να τονιστεί ο ρόλος της φυσικής ροής νερού στο δίκτυο (δηλαδή λόγω των υψομετρικών διαφορών), καθώς χωρίς αυτή θα απαιτούντο πολύ ενεργοβόρα αντλιοστάσια με πολύ μεγάλο κόστος. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί αυτό το δίκτυο.

Ενώ λοιπόν είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση μεταξύ ΕΥΔΑΠ και Δημοσίου για τα επόμενα χρόνια και έχει δοθεί παράταση ενός έτους, μονομερώς το υπουργείο αποφάσισε να εκχωρήσει το ΕΥΣ σε ιδιώτες, μέσω ΣΔΙΤ. Ο κ. Αλεξανδράκης θύμισε ότι υπάρχουν πολλοί που διεκδικούν τους υδάτινους πόρους της ΕΥΔΑΠ, όχι μόνο εγχώριες εταιρείες, αλλά και μεγάλες ευρωπαϊκές που προσπαθούν εδώ και χρόνια να μπουν στην ελληνική αγορά.

Ξεκινούν έτσι τρεις παράλληλοι διαγωνισμοί για τεχνικό, νομικό και χρηματοοικονομικό σύμβουλο, με κοινό χαρακτηριστικό ότι στοιχίζουν 138.424 ευρώ ο καθένας, ώστε να μην ξεπεραστεί το όριο πάνω από το οποίο θα έπρεπε να γίνει ανοιχτή διαδικασία. Είναι έκθετος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής, υπάρχει μεθόδευση για την εκχώρηση του ΕΥΣ, αλλά και την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

Ταυτόχρονα:

Η ΕΥΔΑΠ Παγίων, που στην ουσία είναι το υπουργείο, έρχεται και ζητάει από την ΕΥΔΑΠ εντελώς αυθαίρετα 266 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2013-2019, για το νερό που της χορηγούσε. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, για αυτά γινόταν συμψηφισμός. Τώρα, τα ζητούν, την ώρα που έρχονται και πέρνουν και το ΕΥΣ, που θα απομειώσει την αξία της εταιρείας.

Το Υπερταμείο, η κυβέρνηση και η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ έδωσαν αυξημένα μερίσματα στους μετόχους, το 70% των κερδών της ΕΥΔΑΠ. Φαίνεται ότι έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά και άρχισαν να μοιράζουν χρήματα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αλεξανδράκης υπογράμμισε εξάλλου ότι πλην της Αττικής και του μητροπολιτικού συγκροτήματος της πρωτεύουσας, τίθενται μεγάλα ζητήματα και για τις τοπικές κοινωνίες των άλλων τριών νομών στους οποίους εκτείνεται το ΕΥΣ, καθώς έχουν λόγο για τα αποθέματα των περιοχών τους, αλλά δεν φαίνεται να υπήρξε καμία συζήτηση μαζί τους.

Τόνισε μάλιστα πως είναι σίγουρο ότι όλα αυτά θα επηρεάσουν τις τιμές του νερού, όλα αυτά τα κόστη θα μετακυληθούν στον τελικό καταναλωτή. Μειώνονται τα αποθεματικά της ΕΥΔΑΠ, απομειώνεται η αξία της με την αφαίρεση των λειτουργικών κομματιών της, είναι προφανές ότι θα συμβεί.

Η ΕΥΔΑΠ προσφέρει νερό εξαιρετικής ποιότητας, δεν συγκρίνεται με αυτό σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς ποτέ εδώ και 70 χρόνια να υπάρξει πρόβλημα στην παροχή του στην Αττική, επανέλαβε ο κ. Αλεξανδράκης.








πηγη 

Η Ζαχάροβα βάζει στην θέση τους Πάιατ και ΝΑΤΟ ! ! ! Σκληρή απάντηση...

https://youtu.be/CB1icqUuk-4

Δεν είναι η Ρωσία που εφαρμόζει στον κόσμο τη γνωστή (αγγλοσαξονική και αποικιοκρατική) πολιτική του “διαίρει και βασίλευε”, ούτε αυτή που βομβαρδίζει αμάχους κυρίαρχων κρατών, δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, απαντώντας σε ερωτήσεις μας για την κατάσταση στην περιοχή μας και τους ισχυρισμούς του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ ότι η Ρωσία κι ο Πούτιν θα ήταν κερδισμένοι από μια ελληνοτουρκική σύγκρουση.

“Δεν είναι στις αρχές μας ούτε να προκαλούμε, ούτε να υποστηρίζουμε κάποιες σιγοκαίουσες συγκρούσεις, ούτε να ανάβουμε καινούριες. Ενδιαφερόμαστε για ένα σταθερό, κατανοητό σύστημα διεθνών σχέσεων για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων όπως η διεθνής τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα, η κλιματική αλλαγή και η πανδημία", είπε η κα Ζαχάροβα, επαναλαμβάνοντας τις γενικές αρχές της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής για επίλυση των διαφορών με συνομιλίες και βάσει του διεθνούς δικαίου.

Στέλνοντας μηνύματα και προς την ελληνική κυβέρνηση, η οποία φαίνεται να ακολουθεί την πλέον μη ισορροπημένη εξωτερική πολιτική πολλών δεκαετιών, η Ρωσίδα υψηλόβαθμη διπλωμάτης κάλεσε να μην ξεχνιέται η “ιστορία των διμερών σχέσεων”, όπως και η ιστορία των δεκάδων αμερικανικών επεμβάσεων ανά τον κόσμο, όπου οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν όχι μόνο διπλωματικά ή οικονομικά “όπλα”, αλλά κανονικά όπλα και βομβαρδίζουν αμάχους.

Λίγο νωρίτερα η Μ. Ζαχάροβα είχε υπενθυμίσει στον γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ότι δεν είναι η Ρωσία που επεκτείνεται προς Δυσμάς, αλλά το ΝΑΤΟ που -παρά τις συμφωνίες του 1990 κατά τη διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας- επεκτείνεται προς Ανατολάς και έχει αγγίξει με τις υποδομές του τα ρωσικά σύνορα. Σχολιάζοντας μάλιστα σχετικές αναφορές του, η Ρωσίδα εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι το 1/5 του ρωσικού εδάφους βρίσκεται πάνω από τον αρκτικό κύκλο, επομένως είναι εύλογο το ενδιαφέρον της Ρωσίας για την Αρκτική, σύμφωνα με το διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, αλλά και ότι τα ρωσικά πλοία ήταν παρόντα στη Μεσόγειο “από αιώνες”, πολύ πριν εφευρεθεί και υπάρξει το ΝΑΤΟ και τώρα συμμετέχουν στην αντιτρομοκρατική επιχείρηση της Συρίας με πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας, σε αντίθεση με την αντίστοιχη παρουσία ΝΑΤΟϊκών στρατών στο συριακό έδαφος.

Η πλήρης απάντηση της Ρωσίδας εκπροσώπου για τις δηλώσεις του πρέσβη των ΗΠΑ και όχι μόνο, παρατίθεται υποτιτλισμένη στα ελληνικά:


Πηγή

Πως ειπατε; Να μην δημοσιευσουμε την φωτο της Ανωμαλιαρας που κακοποιησε την Μαρκελα; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΑ ! ! !

Καποιοι φωναζαν να μην δημοσιευθει η φωτο της ανωμαλιαρας...
Εμεις εχουμε διαφορετικη αποψη...
Παρτε την και ας τσιριζουν καποιοι/ες...

Αυτή είναι η 33χρονη ανώμαλη που κακοποίησε την 10χρονη Μαρκέλλα
Αυτη ειναι η φωτογραφία της 33χρονης  γυναίκας που απήγαγε το 10χρονο κορίτσι με σκοπό σύμφωνα με το κατηγορητήριο της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου να προβεί σε  παράνομες πράξεις εις βάρος του ανήλικου κοριστιού.

Συγκεκριμένα η κα Εισαγγελέας  άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό).

Φίλη της οικογένειας η δράστιδα
Η 33χρονη, όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, πλησίασε τη Μαρκέλλα γιατί τη γνώριζε. Της είπε ότι η μητέρα της δεν μπορούσε να την πάρει από το σχολείο και γι’ αυτό εκείνη πήγε εκεί, με σκοπό να την παραλάβει και να την πάει στο σπίτι της.
Η 10χρονη την άκουσε και γι’ αυτό την ακολούθησε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις η 33χρονη άφησε τη Μαρκέλλα, άλλαξε κινητό τηλέφωνο και πήγε με ταξί στην παραλία Κατερίνης, όπου είχε νοικιάσει σπίτι με βραχυχρόνια μίσθωση.
Μάλιστα, για να μην αναγνωρίζεται, είχε ξυρίσει τα μαλλιά της και φορούσε μαντήλι στο κεφάλι και μάσκα στο πρόσωπο.
Οι αστυνομικοί, πάντως, είχαν εντοπίσει τις κινήσεις της και όταν προσπάθησαν να την προσαγάγουν εκείνη είχε ήδη προλάβει να σπάσει τον φορητό υπολογιστή της, ωστόσο κατάφεραν να τον πάρουν, προτού η 33χρονη τον πετάξει στα σκουπίδια.

33χρονη: «Εχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Μου αρέσουν τα παιδιά»
Οι λεπτομέρειες που έδωσε η 33χρονη κοκκινομάλλα είναι ανατριχιαστικές, καθώς 44 ώρες που έζησε η 10χρονη στα χέρια της προκαλούν αποτροπιασμό. 33χρονη ομολόγησε ότι άρπαξε τη μικρή με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά.
«Εχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Μου αρέσουν τα ανήλικα παιδιά», κατέθεσε η κοκκινομάλλα.
Μάλιστα, στην ομολογία της, η 33χρονη υποστήριξε ότι πήγε τη 10χρονη στο σπίτι της και τη νάρκωσε με ένα ρόφημα που περιείχε ναρκωτικά και κοκαΐνη.
Σύμφωνα με το Ανοιχτό Κανάλι, η 33χρονη φέρεται να είχε βιντεοσκοπήσει τις 44 ώρες που πέρασε με τη Μαρκέλλα.
Μάλιστα, η 10χρονη είπε στις Αρχές ότι η 33χρονη την είχε μακιγιάρει και τη φωτογράφιζε.

Εαν έχετε πληροφορίες σχετικά με την δράστιδα ή εαν έχετε σε γνώσης σας περιστατικά κοκοποίησης παρακαλείστε να επικοινωνείτε με το 100 και να αναφέρετε σχετικά ώστε να βοηθήσουμε όλοι απο κοινού τις αρχές στην υπό εξέλιξη έρευνα 









πηγη 

Τσιμουδια τα καναλια : Έκαναν μνημείο για τη διαδήλωση κατά των Πρεσπών στο Πισοδέρι ! ! !

Εγινε αιφνιδιαστικα...
Αν δεν ειχε γινει ετσι, σιγουρα θα εβρισκαν καποιο προσχημα τα Αθεα δουλακια να το ακυρωσουν...

Η τοποθέτηση μνημείου λοιπον, φέρει τη νομιμοποίηση τόσο από τον Δήμο Πρεσπών όσο και από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πισοδερίου.

Στην κατασκευή και την τοποθέτηση μαρμάρινου μνημείου προχώρησε η ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί» στο Πισοδέρι Φλώρινας, ως ανάμνηση της διαδήλωσης κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου του 2018.

Σύμφωνα με το kozanimedia, η εν λόγω κίνηση φέρει και τη νομιμοποίηση τόσο από τον Δήμο Πρεσπών όσο και από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πισοδερίου, με τον δήμαρχο Παναγιώτη Πασχαλίδη να αναφέρει στο μέσο πως «εφόσον συμφώνησε ο πρόεδρος και εμείς δώσαμε την άδεια για το χώρο».
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.