Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

ΣOΚΑΡlΣΤlΚΗ oμιλiα γιατρoύ: Τo εμβoλιo εισxωρεi σε OΛO ΤO ΣΩMA....



Απλως ακουστε τον....

Το γιατρο οχι εμας...

πηγη


Η Pωσiα κερδiζει και ....oι HΠA καταπovτiζovται μαζi με τnv Oυκραviα ! ! !


Εάν διαβάσετε τον αμερικανικό τύπο ή τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, η Ουκρανία κερδίζει, το ΝΑΤΟ κερδίζει και οι ρώσοι χάνουν....



Εάν όμως είναι έτσι γιατί η Ουκρανική οικονομία έχει καταρρεύσει και η Ρωσική αντέχει;

Εάν χάνει η Ρωσία γιατί ο Zelensky καθημερινά ζητάει νέα όπλα και περισσότερα χρήματα;

Εάν χάνει η Ρωσία γιατί ακόμη το Luhansk, Donetsk, Zaporizhia και Kherson δεν έχουν απελευθερωθεί;

Εάν κερδίζει η Ουκρανία και το ΝΑΤΟ… γιατί οι αμερικανοί αγωνιούν για τα οπλικά συστήματα των ρώσων;

Αν δεν περάσατε τις τελευταίες εβδομάδες κρυμμένοι σε κάποια σπηλιά, πιθανότατα έχετε ακούσει ότι υπάρχει κίνδυνος πυρηνικής κρίσης εξαιτίας του «πυρηνικού εκβιασμού του Putin».

Για την Δύση ο Putin είναι η προσωποποίηση του κακού.

Ωστόσο όλα αυτά είναι μέρος μιας απελπισμένης προσπάθειας να αντισταθμιστεί η αποτυχία του αφηγήματος, ότι η Ρωσία είναι το κακό που πρέπει να τιμωρηθεί.

Το πρόβλημα για τη συλλογική Δύση είναι το εξής: το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτό το θέατρο, αρνήθηκε τις κυρώσεις Κίνα και Ινδία είτε είναι υποστηρικτικές είτε ουδέτερες στο θέμα.

Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, παρακολουθεί προσεκτικά τη Ρωσία να καταστρέφει συστηματικά τον στρατό του ΝΑΤΟ και μαζί και τον ουκρανικό στρατό, που εξοπλίζεται από το ΝΑΤΟ, οργανώνεται από το ΝΑΤΟ, συντονίζεται και διοικείται από το ΝΑΤΟ… κατανοώντας πολύ καλά ότι αυτό που εκτυλίσσεται είναι το Βατερλώ των ΗΠΑ.

Ορισμένες χώρες (για παράδειγμα η Σαουδική Αραβία) είναι τόσο σίγουρες για το αποτέλεσμα που ήδη αρνούνται να υπακούσουν στις επιταγές των ΗΠΑ.

Για να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα, οι κατασκευαστές ψεύτικων αφηγημάτων στην Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες αποφάσισαν να παίξουν το χαρτί των πυρηνικών και να κατηγορήσουν τη Ρωσία για πυρηνικό εκβιασμό.

Εν τω μεταξύ, το μόνο που έκανε η Ρωσία είναι να αποδεκατίσει τον ουκρανικό στρατό, στη συνέχεια να δεχτεί τέσσερις πρώην ουκρανικές περιοχές στη Ρωσική Ομοσπονδία με βάση τοπικά δημοψηφίσματα που παρακολούθησαν στενά πλήθος διεθνών παρατηρητών και στη συνέχεια να ανακοινώνει ότι θα υπερασπιστεί, περιοχές κατά των ξένων επιθέσεων με όλα τα απαραίτητα μέσα.

Στο αμυντικό – πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας περιλαμβάνει τους όρους χρήσης πυρηνικών….

Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ δεν έχουν τέτοιες προϋποθέσεις στο πυρηνικό δόγμα τους, έχουν χρησιμοποιήσει στην πραγματικότητα πυρηνικά όπλα εναντίον αμάχων (στην Ιαπωνία) και ονειρευόντουσαν για δεκαετίες να αναπτύξουν μια πυρηνική ικανότητα του λεγόμενου πρώτου χτυπήματος που δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί.

Εάν κάποια χώρα πρέπει να κριθεί ως πυρηνική απειλή, είναι οι ΗΠΑ, όχι η Ρωσία… αλλά ούτε οι ΗΠΑ αποτελούν πλέον μεγάλη πυρηνική απειλή.

Ο Putin μετά βίας το υπαινίχθηκε, αλλά ένας απλός υπαινιγμός ήταν αρκετός για να εξοργίσει το κατεστημένο της εθνικής άμυνας των ΗΠΑ, του οποίου ο χειρότερος εχθρός είναι η ίδια η πραγματικότητα.

Ο Putin επεσήμανε ότι η Ρωσία διαθέτει ορισμένα όπλα στο πυρηνικό της αποτρεπτικό οπλοστάσιο που είναι ανώτερα από αυτά της Δύσης.

Αυτά τα νέα όπλα, εγγυώνται ότι οποιαδήποτε πυρηνική επίθεση στη Ρωσία θα ήταν μια κίνηση αυτοκτονίας.

Δηλαδή, η Δύση δεν έχει τρόπο να καταστρέψει αξιόπιστα τη Ρωσία (είναι πολύ μεγάλη και ο πυρήνας είναι πολύ καλά αμυνόμενος με συστήματα εναέριας και διαστημικής άμυνας) ενώ η Ρωσία μπορεί αξιόπιστα να καταστρέψει τη Δύση (η οποία δεν είναι και τόσο καλά αμυνόμενη) αλλά δεν θα το κάνει αν δεν επιτεθεί πρώτα η Δύση.

Σε αντίθεση με την παλιά Σοβιετική εποχή, η Ρωσία δεν έχει ιεραποστολικό ζήλο, να κάθεται και να βλέπει τη Δύση να λιμοκτονεί (λόγω έλλειψης ρωσικών λιπασμάτων) ή να βρίσκεται στο σκοτάδι (λόγω έλλειψης ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου).

Το μόνο που θέλει να κάνει είναι να συγκεντρώσει τα κομμάτια του κατεστραμμένου σοβιετικού κόσμου και όλους τους ανθρώπους και τα εδάφη που εγκατέλειψε με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.

Σε αυτή την κατάσταση, ο κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου είναι μηδενικός.

Ο πυρηνικός πόλεμος έχει μηδενικές πιθανότητες…

Ποιος είναι ο νικητής και ποιος ο χαμένος;

Νικάει η Ουκρανία…. σίγουρα όχι

Για την Δύση η Ουκρανία είναι νικήτρια…

Είναι νικήτρια αφού σύμφωνα με το ΔΝΤ το ΑΕΠ της μειώνεται κατά 35% το 2022.

Σύμφωνα με την Κεντρική Τράπεζα της Ουκρανίας ο πληθωρισμός έχει ξεπεράσει το 30% και δεν επιβραδύνεται.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα το 2023, το 55% των Ουκρανών θα είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, με λιγότερα από 2,15 δολάρια την ημέρα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Ουκρανίας, η ανεργία έχει φτάσει το 30% και σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει συντάξεις και μισθούς χωρίς άμεση εξωτερική βοήθεια.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, το 20% του πληθυσμού έχει εγκαταλείψει τη χώρα και ένα άλλο 33% είναι εσωτερικά εκτοπισμένοι.

Επίσης σύμφωνα με το υπουργείο Ενέργειας, έχει ήδη χάσει το 40% των υποδομών ενέργειας.

Ο ουκρανικός στρατός επιστρατεύει οποιονδήποτε άνδρα ηλικίας έως 60 ετών, έχοντας ξεμείνει από εφέδρους, και οι απώλειες που υφίσταται στο μέτωπο σοκάρουν χάνουν έως 1.000 στρατιώτες την ημέρα.

Ηττάται η Ρωσία… σίγουρα όχι

Εν τω μεταξύ, η Ρωσία είναι ηττημένη γιατί σύμφωνα με το Reuters το ρωσικό ρούβλι είναι το ισχυρότερο νόμισμα στον κόσμο. Σύμφωνα με τον Guardian, ο Putin είναι πιο ισχυρός και δημοφιλής από ποτέ στην ρωσική ιστορία.

Σύμφωνα με το υπουργείο Γεωργίας της Ρωσίας, η φετινή συγκομιδή σιτηρών είναι πάνω από 150 εκατομμύρια τόνοι, εκ των οποίων τα 50 εκατομμύρια προορίζονται για εξαγωγή, καθιστώντας τη Ρωσία τον μεγαλύτερο εξαγωγέα σιτηρών στον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Economist, η Ρωσία βγαίνει από την ύφεση όπως ακριβώς η Δύση εισέρχεται σε ύφεση και σύμφωνα με την Goldman Sachs ο δείκτης οικονομικής δραστηριότητας στη Ρωσία είναι πλέον υψηλότερος από ότι στη Δύση.

Η Ρωσία μόλις ολοκλήρωσε την στράτευση 300 χιλιάδων στρατιωτών ή 1%, των εκπαιδευμένων και έμπειρων εφέδρων της, οι οποίοι τώρα ασκούνται με τις πιο πρόσφατες τεχνικές μάχης του ΝΑΤΟ πριν σταλούν στο ουκρανικό μέτωπο.

Αλλά ας μην αφήσουμε τα γεγονότα να εμποδίσουν την κυρίαρχη αφήγηση:

Η Ουκρανία πρέπει να κερδίζει και η Ρωσία πρέπει να χάσει… με βάση το επίσημο αφήγημα της Δύσης…

Ο λόγος για όλη αυτή την ταραχώδη προπαγάνδα είναι ότι η συλλογική Δύση δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα επιβιώσει πολιτικά ή οικονομικά εάν η Ρωσία δεν γονατίσει και δεν συμφωνήσει να ανταλλάξει την ενέργεια και τους ορυκτούς πόρους της.

Η κατάσταση είναι τρομερή:

Οι ΗΠΑ μειώνουν το Στρατηγικό Απόθεμα Πετρελαίου τους με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αλλά αντιμετωπίζουν έλλειψη καυσίμου ντίζελ και πεισματικά υψηλές τιμές βενζίνης.

Έχουν οι ΗΠΑ ένα τεράστιο χρέος και πληθωρισμό, ήδη πάνω από 10%.

Η Ευρώπη προετοιμάζεται για έναν σκληρό χειμώνα με γελοία υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας, διακοπές λειτουργίας της βιομηχανίας και τεράστια ανεργία, ενώ οι ΗΠΑ δεν είναι πολύ πίσω

Το όνειρο του υγροποιημένου φυσικού αερίου των ΗΠΑ που θα αντικαταστήσει το ρωσικό αέριο με τους αγωγούς…πεθαίνει.

Για να αποφευχθεί αυτό το σενάριο, εφαρμόστηκαν απεγνωσμένα μέτρα και όλα απέτυχαν.

Πρώτα υπήρχε το σχέδιο των κυρώσεων, αναγκάζοντας πολλές δυτικές εταιρείες να σταματήσουν να στέλνουν προϊόντα στη Ρωσία και να δραστηριοποιούνται εκεί.

Αυτό τελικά έκανε μεγάλη ζημιά στις δυτικές εταιρείες, ενώ έδωσε στη Ρωσία την δυνατότητα να κλέψει το μερίδιο αγοράς τους.

Ότι δεν μπορούσε να αντικατασταθεί με την εγχώρια παραγωγή έχει αντικατασταθεί με «παράλληλες εισαγωγές» μέσω τρίτων χωρών.

Στη συνέχεια, η Δύση (ιδιαίτερα η Ευρώπη) περιόρισε τις εισαγωγές ενέργειας με διάφορους τρόπους από την Ρωσία, όπως κυρώσεις κατά ρωσικών δεξαμενόπλοιων, απαγορεύσεις χρήσης της υπάρχουσας χωρητικότητας αγωγών μέσω της Ουκρανίας και μέσω της Πολωνίας, μέχρι ξεκάθαρα τρομοκρατικά χτυπήματα σε ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου στη Βαλτική.

Μια πλήρης απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο, και θα επιδεινώσει την κατάσταση.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η Ρωσία έχει αρχίσει να αποστέλλει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στους εταίρους της στην Ασία και στην Κίνα ειδικότερα.

Λόγω των υψηλότερων τιμών, η Ρωσία εξάγει λιγότερη ενέργεια αλλά κερδίζει περισσότερα σε συνάλλαγμα.

Και έτσι καταστρώθηκε ένα ευφυές σχέδιο για μια πυρηνική πρόκληση στην Ουκρανία.

Οι Ουκρανοί, με κάποια βοήθεια των ΗΠΑ και της Βρετανίας, επρόκειτο να πάρουν έναν παλιό βαλλιστικό πύραυλο της σοβιετικής εποχής (έναν Tochka-U), να τον γεμίσουν με πυρηνικά απόβλητα από έναν από τους πυρηνικούς σταθμούς της Ουκρανίας, να τον ανατινάξουν κάπου στην αποκλεισμένη ζώνη του Τσερνομπίλ και εν συνεχεία να κατηγορήσουν την Ρωσία ότι ενορχήστρωσε αυτή την εγκληματική πράξη.

Το βρώμικο σχέδιο αποκαλύφθηκε

Πόσο καλά πήγε το σχέδιο αυτό;

Καθόλου καλά, προφανώς!

Πρώτον, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες πήραν πληροφορίες για το σχέδιο αυτό.

Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς κανένας πυρηνικός μηχανικός που σέβεται τον εαυτό του δεν θα ήταν πολύ ενθουσιασμένος για να αναλάβει την ευθύνη για μια τέτοια παρωδία.

Δεύτερον, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, υπό τις άμεσες εντολές του Putin, πραγματοποίησε τηλεφωνικές κλήσεις στους ομολόγους του σε όλο τον κόσμο, μοιράζοντας αυτά τα στοιχεία μαζί τους. Τρίτον, η Ρωσία ζήτησε συγκεκριμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Πυρηνικής Ενέργειας να πάει και να ερευνήσει τις δύο τοποθεσίες της Ουκρανίας στις οποίες κατασκευαζόταν η παρωδία.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι πλέον οι Ουκρανοί καταστρέφουν βιαστικά τα στοιχεία και καλύπτουν τα ίχνη τους.

Εν τω μεταξύ, στον πραγματικό κόσμο των αντιπαραθέσεων των πυρηνικών υπερδυνάμεων, έλαβαν χώρα δύο ενδιαφέροντα γεγονότα.

Την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, το αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο, ένα υποβρύχιο κλάσης Οχάιο που φέρει 24 βαλλιστικούς πυραύλους Trident II, καθένας από τους οποίους φέρει 10 πυρηνικές κεφαλές, εμφανίστηκε στην Αραβική Θάλασσα.

Γιατί να το κάνουν αυτό οι Αμερικανοί;

Την ίδια στιγμή – το δεύτερο γεγονός – το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Belgorod έπλευσε πρόσφατα, προκαλώντας λίγο πανικό στο ΝΑΤΟ.

Μεταφέρει μια σειρά από τις νέες τορπίλες drones με πυρηνική ενέργεια τύπου Poseidon, συνολικά 100.

Κάθε μία από αυτές φέρει φορτίο 100 μεγατόνων.

Οι τορπίλες Poseidon έχουν σχεδόν άπειρη εμβέλεια, κινούνται με ταχύτητα περίπου 100 km/h σε βάθος 1000 μέτρων (τρεις φορές βαθύτερα από οποιοδήποτε πυρηνικό υποβρύχιο) και όταν εκραγούν κοντά σε μια υποβρύχια παράκτια κορυφογραμμή μπορούν να προκαλέσουν τσουνάμι 100 μέτρων.

«Τι χρησιμότητα έχει ο κόσμος αν δεν υπάρχει Ρωσία σε αυτόν;» (Putin)

Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι Ρώσοι δεν θα ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο γιατί είναι επικίνδυνος και δεν χρειάζεται να πάρουν αυτό το ρίσκο για να κερδίσουν.

Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι Αμερικάνοι δεν θα ξεκινήσουν ένα πυρηνικό πόλεμο γιατί θα ήταν αυτοκτονία.

Όσον αφορά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης λειτουργούν σαν πόρνες που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον νταβατζή τους…σπέρνουν τον πανικό σκόπιμα… και δόλια.


πηγη

Ακoυστε τον Kαθnγnτn....



Εχει ενδιαφερον....

Αυτα που λεει δεν θα τα ακουσετε στα καναλια...


πηγη


Dr Chris Alan Shoemaker: Συvτoμεύει η ζωn σας με κάθε δoσn εμβoλioυ...

Στην πραγματικότητα το εμβόλιο σας κάνει πιο ευάλωτο στο να κολλήσετε τον κορωνοϊό τρεις έως τέσσερις φορές...

 


Σε μία ηχηρή δημόσια παρέμβαση προχώρησε ο Καναδός γιατρός Dr. Chris Alan Shoemaker ο οποίος είπε ότι  «έχουν σχεδιαστεί για να διεισδύουν σε κάθε μέρος του σώματός» και για αυτό «έχουμε αυξήσεις θανάτων μέχρι και 40%, κάθε νέα δόση με αυτά τα εμβόλια σας μειώνει την ζώη»!

Ο Dr. Chris Alan Shoemaker είναι πρώην στέλεχος της Eastern Ontario Covid Response Team έδωσε ανησυχητικές ομιλίες προειδοποιώντας τους Καναδούς για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού με εμβόλια mRNA.

Ο Dr. Shoemaker, ιατρός του Οντάριο με 45 χρόνια εμπειρίας, είναι ξεκάθαρος για τι παθαίνει κάποιος που κάνει συνεχόμενες δόσεις με εμβόλια mRNA.

«Πρόκειται για ενέσεις που συντομεύουν την ζωή. Όλοι όσοι δέχονται το εν λόγω εμβόλιο για τον Covid-19 συντομεύουν την ζωή τους με κάθε ένεση.

Το εμβόλιο Covid δεν σας εμποδίζει να κολλήσετε Covid. Στην πραγματικότητα σας κάνει πιο ευάλωτο στο να κολλήσετε τον κορωνοϊό τρεις έως τέσσερις φορές», είπε στο πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από τα γραφεία της Astra Zeneca στη Μισισάουγκα.

«Σταματήστε τώρα, λέω σε κάθε πρωθυπουργό στον Καναδά, κάντε ό,τι μπορείτε για να αποθαρρύνετε τους ανθρώπους σας να κάνουν αυτούς τους εμβολιασμούς».

«Ορισμένοι άνθρωποι πεθαίνουν εντός 2 εβδομάδων, 3 εβδομάδων. Παρουσιάζουν ένα ταχύ εσωτερικό οργανικό επεισόδιο που τερματίζει τη ζωή τους εξαιρετικά γρήγορα.

Έφηβοι πεθαίνουν εντός 3 εβδομάδων από το 1ο εμβόλιο.

2 εμβόλια το καθιστούν πιθανότερο να πεθάνουν προς έκπληξη των γονέων και των γιατρών. Των γιατρών που έλαβαν την 4η δόση τους εδώ στον Καναδά.

Έχουμε τώρα 80 γιατρούς ηλικιών 20-55 ετών που έχουν πεθάνει τις τελευταίες 60 μέρες.

Από το σημείο του τριμήνου μετά το 1ο εμβόλιο, ολισθαίνεις προς την ανοσιακή ανεπάρκεια… Κι όταν έχεις ολισθήσει στην ανοσιακή ανεπάρκεια, θα έχεις καρκίνους πιθανότερα στην διάρκεια της ζωής σου, επειδή το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι αρμόδιο για την προστασία σου από την εμφάνιση καρκίνου…

Και θα κολλήσεις άλλες λοιμώξεις από ευλογιά των πιθήκων μέχρι ηπατίτιδα μέχρι ποιος ξέρει τι. Είσαι πιο επιρρεπής σ’ αυτά τα πράγματα όταν έχεις λάβει 3 και 4 και -ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω- περισσότερες από αυτές τις ενέσεις του covid που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό.

Κάθε εμβόλιο εισάγει 40 χιλιάδες δισεκατομμύρια mRNA μέσα στο σώμα σας!

Έχετε μόνο 30 χιλιάδες δισεκατομμύρια κύτταρα… Συνεπώς, είναι αρκετά (τα mRNA) ώστε κάθε κύτταρο του σώματός σας να το λάβει μέσα σας.

Κι όταν βρεθεί μέσα σας, αυτό επάγει την απάντηση του σώματός σας… Η ανοσιακή απάντηση του σώματος να επιτεθεί σ’ αυτήν την πρωτεΐνη μέσα στο κύτταρό σας είναι να σκοτώσει τα κύτταρα του σώματός σας.

Κι αν τα κύτταρα που το ίδιο σας το ανοσοποιητικό σύστημα γυρίζει και σκοτώνει είναι κύτταρα της καρδιάς, τότε παθαίνετε μυοκαρδίτιδα και θα πεθάνετε μέσα σε 5 χρόνια από καρδιακή ανεπάρκεια!

Κι αν τα κύτταρα που καταστρέφουν είναι τα κύτταρα στη βάση του εγκεφάλου σας, παθαίνετε εγκεφαλικό 3 ή 4 μήνες μετά καθώς ο εγκέφαλός σας υφίσταται μια έκρηξη του αγγείου του και πεθαίνετε από εγκεφαλικό ή παθαίνετε ένα φρικτό εγκεφαλικό όπου δεν μπορείτε να περπατήσετε άλλο πια…

Αυτό το εμβόλιο σχεδιάστηκε να πηγαίνει παντού. Γι’ αυτόν τον λόγο άνθρωποι πεθαίνουν υπό τόσο περίεργες συνθήκες, ανεξήγητες συνθήκες. Για αυτό γεννιούνται νεκρά μωρά».


πηγη

Ελευθερια λογου στο Twitter και...εγκεφαλικα με παρακρουσεις, που δεν θα υπαρχει λογοκρισια ! ! !

Αντε να γινει κατι παρομοιο και σε αλλες πλατφορμες κοινωνικής δικτύωσης...



Τρόμος έχει πιάσει τους Δημοκρατικούς και τους εξτρεμιστικούς κύκλους που ελέγχουν την κυβέρνηση Μπάιντεν από την απόκτηση του Twitter από τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ καθώς πλέον δεν θα υπάρχει λογοκρισία και θα ακούγονται οι αντίθετες απόψεις που είχαν «φιμωθεί» τα τελευταία χρόνια.

Ο Τ.Μπάιντεν εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημοφιλούς μέσου και του Έλον Μασκ:

«Και τώρα για ποιο πράγμα ανησυχούμε όλοι: Ο Έλον Μασκ βγαίνει και αγοράζει μια επιχείρηση που εκτοξεύει ψέματα σε όλο τον κόσμο… Δεν υπάρχουν πλέον συντάκτες στην Αμερική. Δεν υπάρχουν συντάκτες. Πώς περιμένουμε από τα παιδιά να είναι σε θέση να καταλάβουν τι διακυβεύεται;».

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι ο Μπάιντεν ήταν σαφής σχετικά με την ανάγκη μείωσης της ρητορικής μίσους και της παραπληροφόρησης.

«Αυτή η πεποίθηση επεκτείνεται στο Twitter, επεκτείνεται στο Facebook και σε κάθε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όπου οι χρήστες μπορούν να παραπληροφορούν».

Με λίγα λόγια όποια άποψη είναι αντίθετη με την δική τους «βαφτίζεται» ως παραπληροφόρηση και άρα δεν πρέπει να ακουστεί.


πηγη

Καi μoλις πεiς κατι πoυ δεv τoυς αpεσει, oι "δnμoκpατες" σε κoβoυν...

 


Το δημοκρατες οπως καταλαβαινετε φιλοι μου ειναι καθαρα ειρωνικο....

Δειτε το βιντεο και τα συμπερασματα δικα σας....

πηγη


Δικ.Αvτωvιαδnς: ΚΥPlΕ ΚΑΘHΓΗΤΑ, εσεiς πoυ λέγατε oτι ο μαζικoς εμβoλιασμoς εivαι η μόvn λύσn....

ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΡΝΑΡΑ, ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ… ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ…



Εσείς.

Εσείς που λέγατε ότι ο μαζικός εμβολιασμός είναι η μόνη λύση, ενώ γνωρίζατε ότι δεν ήταν καν λύση.

Αλλά σχέδιο μείωσης πληθυσμού.

Εσείς.

Εσείς που λέγατε μετά ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι πάνω από τα 40.

Για να πεθαίνουμε ξαφνικά.

Εσείς.

Εσείς που βγάλατε τον Κώστα Αβραμίδη εν γνώσει σας ψευδώς θετικό.

Ώστε να πρέπει μετά να εμβολιαστούμε μαζικά για να μην καταλήξουμε σαν και αυτόν.

Σωστά;

Τώρα βέβαια, για να καταλήγαμε σαν και αυτόν θα έπρεπε να μας δολοφονήσουν. Τα ξέρετε πια αυτά. Δεν σας λέω ότι έχετε ευθύνη εσείς για τη δολοφονία του Κώστα Αβραμίδη.

Αλλά για την παραμονή του στα κολαστήρια ενώ ήταν έτοιμη η μεταφορά του σε ιδιωτικό νοσοκομείο, έχετε.

Σωστά;

Τι μαθαίνω λοιπόν τώρα;

Τι μαθαίνω για τη θέση επίκουρου καθηγητή Μικροβιολογίας;

Είναι πιασμένη; Για κάποια θυγατέρα;

Και τι θυγατέρα.

Μάλλον καλύτερα, και τι μητέρα.

Ε;

Μπορεί να είναι άξια η κοπέλα. Δεν λέω.

Αλλά και οι άλλες δεν πάνε πίσω. Έτσι δεν είναι;

Αλλά πάνε τώρα αυτές, ε;

Πάνε οι κακομοίρες.

Ώστε δεν θα μάθουμε ποτέ αν ήταν και αυτές άξιες ή ίσως ακόμα και πιο άξιες.

Ή όχι;

Ή μήπως θα μάθουμε;

Ποιος ξέρει…


πηγη

Έλλnvας Avτιστpάτnγος: Κάvαμε υπεpάvθρωπες πρoσπάθειες για να τα διατnρnσoυμε σε άριστn επιxειpnσιακn κατάστασn για vα τα δώσoυν στov Zελέvσκι;

Πονάει η καρδιά των Ελλήνων στρατιωτικών βλέποντας τα ΤΟΜΑ BMP-1 του Ελληνικού Στρατού να καίγονται σαν λαμπάδες στις ουκρανικές πεδιάδες υπηρετώντας το καθεστώς Ζελένσκι...



Αλλά δύο κτυπήθηκαν από ρωσικά αντιαεροπορικά φορητά αντιαρματικά όπλα, ενώ στο ένα έχει μείνει ακόμα επάνω το εθνόσημο.

Τα έστειλαν τόσο βιαστικά στην μάχη που δεν πρόλαβαν ούτε να τα βάψουν ή να αφαιρέσουν το εθνόσημο, Τόσο πολύ «το σέβονται» στην κυβέρνηση και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετέπειτα προφανώς, έγινε αδέξια προσπάθεια να το σβήσουν, ενώ προσέθεσαν και το ουκρανικό εθνόσημο, τον διπλό πέλεκυ.

Τα νησιά έχουν απομείνει ακάλυπτα αφού «δεν αντικαταστάθηκαν» όπως παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος έστειλε τα ελληνικά όπλα στον Ζελένσκι,

Έλληνας αντιστάτηγος ε.α. που είχε ως Ταξίαρχος στην διοίκησή του σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου τα συγκεκριμένα ΤΟΜΑ δήλωσε : «Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τα διατηρήσουμε σε άριστη επιχειρησιακή κατάσταση για να τα δώσουν στον Ζελένσκι δωρεάν μάλιστα.

Δεν είχαμε μπαταρίες και κάναμε πατέντες για να έχουμε επιχειρησιακά, αλλά πριν τα αρπάξουν από τους στρατώνες και τα στείλουν στην Ουκρανία, ως δια μαγείας εμφανίστηκαν δύο φορτηγά με μπαταρίες και αντικαταστάθηκαν όλες οι παλιές.

Για εμάς δεν είχαν υλικό, για τον Ζελένσκι, είχαν»…


πηγη

Eκλεψε τo λαδι Aγιορειτωv o Toυρκος Πατριαρxnς....

Οι μοναχοί της Ιεράς Μονής Εσφιγµένου προέβησαν σε καταγγελία πως εργάτες, συνοδεία της αστυνομίας και υπό τις οδηγίες του Βαρθολομαίου, έκλεψαν τους καρπούς των ελαιών που βρίσκονται στη μονή άρα και το λάδι τους.



Διαβάστε:

Οι ψευδοεσφιγμενίτες σε συντονισμένη επιχείρηση, έκλεψαν το λάδι της μονής μας

Σήμερα Κυριακή Ημέρα Κυρίου, οι διώκτες μας, τον Θεόν μη φοβούμενοι και ανθρώπους μη εντρεπόμενοι, έπραξαν νέο ανοσιούργημα. Υπό τις «σοφές» οδηγίες του αχυρανθρώπου ψευδοηγουμένου Βαρθολομαίου, και υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δυνάμεως, μαζί με την συνδρομή δεκάδων λαϊκών εργατών, εισέβαλαν στον ελαιώνα της μονής μας, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή του Ιερού Κελίου του Αγίου Μεθοδίου, λίγες εκατοντάδες μέτρα ανατολικά της μονής Εσφιγμένου και κατέκλεψαν όλη τη φετινή σοδειά των ελαιοκάρπων μας!

Να σημειώσουμε ότι η αδελφότητά μας ζει αποκλειστικά από το λάδι το οποίο παράγεται στους πέριξ της μονής μας ελαιώνες, ενώ τα συγκεκριμένα ελαιόδενδρα είχαν φυτευθεί από την αδελφότητά μας δεκαετίες πριν και τα φρόντιζαν προσωπικά τόσο εγώ ο Καθηγούμενος της Μονής, όσο και ο πατέρας Δωρόθεος, μαζί με άλλους μοναχούς μας.

Βέβαια, οι ταλαίπωροι διώκτες μας ανέμεναν να απαντήσουμε με επεισόδια και βιαιοπραγίες, όμως διεψεύσθησαν. Η αδελφότητά μας προτίμησε να στερηθεί τα επίγεια, για τα ουράνια. Προτίμησε την ειρήνη από την μάχη. Προέκρινε την προσωρινή ζημία και την στέρηση κάποιων υλικών αγαθών, για την αγάπη του Χριστού, παρά την εκδίκηση και την ανταπόδοση. Για πολλοστή φορά, η σεμνή αδελφότητά μας απέδειξε την ηθική της ανωτερότητα, και επιβεβαίωσε έμπρακτα τα όσα λέμε κατά διαστήματα στις διάφορες συνεντεύξεις μας, ότι στο Άγιον Όρος δεν ήρθαμε για να καλοπεράσουμε και να πλουτήσουμε, αλλά πρωτίστως για να κρατήσουμε την πίστη μας και ύστερα για να κακοπαθήσουμε εάν χρειαστεί στην προσπάθειά μας αυτή, κατά το παράδειγμα του Κυρίου μας.

Και εμείς μεν ψευδοηγούμενε Βαρθολομαίε θα απολαύσουμε κατά την ημέρα της Κρίσεως τον μισθό μας από την εκούσια στέρηση. Εσύ όμως τί ψυχή θα παραδώσεις; Παλαιά οι μοναχοί έδιναν ελεημοσύνες, εσύ όμως θα είσαι ο πρώτος στην ιστορία του Αγίου Όρους, ο οποίος θα αναφέρεται ότι έκλεβε και σφετεριζόταν όχι χρήματα ή περιουσίες άλλων, αλλά το ίδιο το φαγητό των συνανθρώπων του. Εύγε νέε Ιούδα! Εύγε του Άθωνος η ντροπή και η καταισχύνη. Εύγε, τέλος, της αδιανόητης υποκρισίας σου! Γιατί το λέμε αυτό; Διότι την ώρα που κλέβεις το βιός μας, εσύ τολμάς αναίσχυντε και εκδίδεις το βιβλίο «Από καρδιάς» στο οποίο υποτίθεται ότι μοιράζεσαι με τους πιστούς λόγια και σκέψεις «αγάπης», όπως τα κατωτέρω:

● Αγάπη είναι να αγαπάς (σελ. 49)

● Η καρδιά του ανθρώπου που αγαπά δεν μπορεί να βγάλει τίποτε άλλο εκτός από αγάπη!!! (σελ.30)

● Η αγάπη μόνο ως λέξη σε κάνει να νιώθεις ένα σκίρτημα. Φαντάσου να την κάνεις και τρόπο ζωής!….. έτσι απλά! (σελ.53)

● Θες να «τιμωρήσεις» κάποιον; Δώσ’ του αγάπη! Δεν θα αντέξει. Έτσι απλά! (σελ. 54)

Αυτά είναι απλά σταχυολογήματα από το ξεχείλισμα αγάπης του νεοεποχίτη ψευδοηγουμένου Βαρθολομαίου, ο οποίος την επομένη ήρθε και μας κατέκλεψε…. Έτσι απλά!

Ο Θεός να μας φυλάει από τέτοιου είδους «αγάπης». Όμως το παράδειγμα του Βαρθολομαίου μας εμπνέει. Διότι όσο υπάρχουν άνθρωποι τόσο υποκριτές και δόλιοι, τόσο ξεπουλημένοι στον Οικουμενισμό και την πονηριά, άλλο τόσο πρέπει να υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι με την ζωή τους και το παράδειγμά τους, οφείλουν να φέρνουν ισορροπία και γαλήνη στο Άγιον Όρος!

Ψευδοηγούμενε κ. Βαρθολομαίε, πράγματι, το κατάντημά σου μας εμπνέει!

Ευχέτης προς Κύριον

Ο Κ Α Θ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Ο Σ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

+ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ

Υ.Γ. Να συμπληρώσουμε, ότι πριν λίγες ώρες αφίχθη στον λιμένα της μονής μας και το λιμενικό σκάφος, προφανώς για να αποκλειστούμε και από θαλάσσης. Μήπως όμως ο σκοπός της παρουσίας του λιμενικού δεν είναι απλά ο αποκλεισμός μας αλλά και η προστασία των ημεδαπών και αλλοδαπών εργατών οι οποίοι αυτήν την στιγμή κατακλέβουν τον ελαιόκαρπο της μονής μας; Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, τότε δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας, διότι βρισκόμαστε μάρτυρες σε πρωτοφανή για τα δεδομένα του Αγίου Όρους συμπαιγνία και συνεργασία. Ελπίζουμε το σενάριο αυτό να μην ευσταθεί…


πηγη

Τi παiζει με τα Γερμαvικα TOΜΠ Murder καi τα Pωσικα TOΜΑ ΒΜΡ-1;



Για να μην σας κοροιδευουν, οι διαφοροι ΑΣΧΕΤΟΙ, για τα Γερμανικα ΤΟΜΠ Murder και τα Ρωσικα ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1...

ΤΟΜΠ σημαινει....

Τεθωρακισμενο οχημα μεταφορας προσωπικου....

TOMA σημαινει...

Τεθωρακισμενο οχημα μαχης....

Το γερμανικο ΤΟΜΠ Murder εχει οπλισμο ενα πολυβολο 20 χιλιοστων, που μπορει στα 500 μετρα, να κανει μερικες τρυπουλες στα αποβατικα των Τουρκων...

Αυτο στην περιπτωση, που οι Γερμανοι, επετρεπαν στον Μητσοτακη να τα παει στα νησια....

Το Ρωσικο ΒΜΡ-1, που απεσυρε απο τα νησια μας και χαρισε στην Ουκρανια ο προδοτης, εχει οπλισμο ενα πυροβολο των 73 χιλιοστων και μπορει σε 1.5 χιλιομετρο, να καταστρεψει αρμα, ή να βυθισει αποβατικο σκαφος...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ....

Οτι αλλο ειπωθει απο τους ασχετους ψευτοαναλυτες των καναλιων, ειναι παπαρια !

Χάρης Σκοπελίτης

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Aπατn Aπατn Aπατn Aπατn Aπατn Aπατnnnnnn



Δεν χρειαζεται καν να γραψουμε κατι...
Τα λεει ολα στο βιντεο....

Ο Στεvoς συvεργάτnς τoυ Ν.Mnταράκn λαμβάvει επiδoμα απoρoυ ! ! ! (Kλεφτες και λαμoγια παvτoυ)

Κι εσυ τιμιε Ελληνα. περιμενε να φας απ το καλαθι του φτωχου, που περιεχει σκυλοτροφες και γατοτροφες...



Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι ο στενός συνεργάτης του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, έκανε αίτηση και έλαβε επίδομα απόρου, παρά το γεγονός ότι εργάζεται ως μετακλητός!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, ο στενός συνεργάτης του Μηταράκη, Απόστολος Ζέρμας παρότι εργάζεται εδώ και χρόνια ως μετακλητός υπάλληλος δίπλα στον υπουργό, λαμβάνει επίδομα… απόρου!

Ενώ εργάζεται στο υπουργείο Μετανάστευσης, ο ίδιος κατέθεσε αίτηση στις 14 Απριλίου 2020  στον Δήμο Καλλιθέας προκειμένου να λάβει βοήθημα άπορου πολίτη. Στις 2 Ιουνίου οριστικοποιήθηκε η απόφαση της πληρωμής, ωστόσο στο χρηματικό ένταλμα δεν φαίνονται το όνομά του και ο ΑΦΜ του.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, σε αυτόν τον ΑΦΜ που πήρε το βοήθημα απόρου ο κ. Ζέρμας, λαμβάνει και χρήματα για τα έξοδα μετακίνησής του από το υπουργείο Μετανάστευσης.

Τι έγγραφα άραγε κατέθεσε ο εν ενέργεια μετακλητός υπάλληλος, τα οποία δικαιολογούν το επίδομα το οποίο δίνεται σε εξαιρετικά έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις έπειτα από εισήγηση των κοινωνικών λειτουργών; Και για ποιο λόγο ένας συνεργάτης του υπουργού που λαμβάνει έξοδα μετακίνησης από 500 έως τουλάχιστον 1.380 ευρώ το καθένα, έχει ανάγκη τo επίδομα;


πηγη

Ο Sucharit Bhakdi μαpτυpας υπεpασπiσεως στov δικnγoρo Avτωvιαδn....

Ο ΜΠΑΚΝΤΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ



Ο μεγάλος Παγκοσμίου φήμης Γερμανο-Ινδός Ιολόγος Sucharit Bhakdi ,θα είναι ενας από τους μάρτυρες μεθαύριο Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στο Εφετείο της Αθήνας στην πρώτη μεγάλη Δική του Αιώνα!

Στη Δική αυτή ουσιαστικά δικάζεται ο Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης ο οποίος θα προσπαθήσει να αποδείξει πως έχει συντελεστεί το ποιό μεγάλο έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού Λαού!! 

Όλος ο Πλανήτης αναμένεται να παρακολουθήσει με ενδιαφέρον μια Παγκόσμια Δίκη που τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν φαίνονται να δείχνουν μέχρι στιγμης, καμία διάθεση αναφοράς για κάλυψη του γεγονότος!!


πηγη

Πρoστιμo 10.000 ευpώ απo τov lατρικo Σύλλoγo εvαvτiov τoυ Πλoιαpxoυ, γιατi λεει αλnθειες....



Εφαρμοζουν κατα γραμμα την ιδεολογια του Μητσοτακη...

Τι λεει η ιδεολογια του; 

Δεν ξερετε;

Επιβληθειτε δια των προστιμων ! ! ! 

Αυτο λεει η ιδεολογια του προδοτη ....

Ακουστε....



Λεσβiες, oμoφυλoφιλoι, αμφιφυλoφιλoι και διεμφυλικoi θα εivαι υπoψnφιoι στiς εvδιάμεσες εκλoγές των HΠA...

Η LGBTQ+ κοινότητα των ΗΠΑ σύσσωμη στηρίζει τον Τ.Μπάιντεν....

Δεν είναι απλές εκλογές....

Είναι ο πόλεμος δύο κόσμων....



Μια ανάσα πριν τις ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου και οι LGBTQ+ προσπαθούν εξ εφόδου να καταλάβουν την εξουσία αφού οι υποψήφιοι αυξήθηκαν κατά 20% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές!

Πλέον πρόκειται για την σύγκρουση δύο κόσμων: Του παλιού κόσμου με τις παραδοσιακές αξίες, όπου υπάρχουν τα δύο φύλα, ο θεσμός της οικογένειας, η πατρίδα και η θρησκεία και ο νέος κόσμος που κάποιοι εξτρεμιστική κύκλοι της Ουάσινγκτον που ελέγχουν το κόμμα των Δημοκρατικών θέλουν να επιβάλλουν με κάθε τρόπο και μέσο.

Ένας κόσμος στον οποίο δεν θα υπάρχουν φύλα, δεν θα υπάρχει οικογένεια, τουλάχιστον όπως την ξέρουμε, θα έχει καταργηθεί η πατρίδα, τα σύνορα και η εθνική καταγωγή.

Σίγουρα η θρησκεία θα αντικατασταθεί με ένα άλλο είδος θρησκείας, την θρησκεία του υλισμού (για τους γνωρίζοντες του Εωσφορισμού).

Σε αυτό το νέο κόσμος δεν θα χωράνε όσοι θέλουν να συνεχίσουν να είναι παραδοσιακοί άτομα.

Η σύγκρουση στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ θα είναι μέγιστης σημασίας, τολμούμε να πούμε ότι στην παρούσα φάση είναι σημαντικότερες ακόμα και από τις προεδρικές εκλογές.

Η LGBTQ+ κοινότητα των ΗΠΑ σύσσωμη (περίπου το 90% των υποψηφίων ανήκουν στο Δημοκρατικό Κόμμα) στηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Τ.Μπάιντεν με 670 μέλη να υποψήφια στις ενδιάμεσες εκλογές.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και διεμφυλικοί θα είναι υποψήφιοι στις ενδιάμεσες εκλογές και τις 50 πολιτείες της χώρας.

Μεταξύ των υποψηφίων που ξεχωρίζουν είναι οι Δημοκρατικές Τίνα Κότεκ και Μόρα Χίλι, οι οποίες ενδέχεται να γίνουν οι πρώτες λεσβίες κυβερνήτριες στις πολιτείες τους, το Όρεγκoν και τη Μασαχουσέτη αντίστοιχα.


πηγη

ΜEΛΕΤΗ ΙΩΑΝΝlΔΗ: O ΚΟΡΩΝΑlΟΣ ΗΤΑΝ ΛlΓΟΤΕPΟ ΕΠlΚlΝΔΥNΟΣ ΑΠΟ ΟΤl ΜΕΧPl ΣHΜΕPΑ ΘΕΩPOΥΣΑΜΕ...

Πολύ πριν από την “Omicron” και την εκστρατεία εμβολιασμού, η Covid ήταν πολύ λιγότερο θανατηφόρα από ό,τι είχε θεωρηθεί προηγουμένως...

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας νέας μελέτης του John Ioannidis και της ομάδας του. Η μελέτη δείχνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας από τη μόλυνση είναι μικρότερο από 0,1 τοις εκατό μεταξύ των ατόμων ηλικίας κάτω των 70 ετών.

Πριν από την εκστρατεία εμβολιασμού, το ποσοστό θνησιμότητας λόγω μόλυνσης (IFR) ήταν ακόμη χαμηλότερο από ό,τι είχε υποτεθεί προηγουμένως. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας μελέτης με επικεφαλής τον καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη, τον πιο αναφερόμενο ιατρό στον κόσμο.

 Ο ίδιος και η ομάδα του εκτιμούν ότι το IFR σε άτομα κάτω των 70 ετών ήταν λιγότερο από 0,1% κατά την περίοδο πριν από τον εμβολιασμό. Συνεπώς, η τιμή αυτή είναι και πάλι σημαντικά χαμηλότερη από ό,τι είχε υποτεθεί προηγουμένως.

Η Covid αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο;

Μετά την εξέταση 31 μελετών ορολογικού επιπολασμού (μελέτες στις οποίες ένα αντιπροσωπευτικό μέρος του πληθυσμού εξετάζεται για αντισώματα έναντι ενός ιού) από την περίοδο πριν από την εκστρατεία εμβολιασμού, ο θανατηφόρος κίνδυνος της Covid-19 πρέπει να τεθεί και πάλι υπό νέα διάσταση.


πηγη

Η αλnθεια για τo καλαθι με τov καπαμα τoυ Αδωvι....

Μπορεί τα καναλια να το διαφnμiζουν και να λένε οτι πα....ρια τους κατεβεί αλλα η αλήθεια ειναι άλλη....



Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος εργαζομένων καταναλωτών Ελλάδας Απόστολος Ραυτόπουλος οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ όχι μόνο δεν στήριξαν τον μέτρο του Υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά οι 4 μεγάλες έχουν μόνο τα μισά προϊόντα από τα 51, ενώ δεν μείωσαν τις τιμές όπως προβλέπεται από τον Νόμο

Λείπουν έως 25 προϊόντα από τα 51

Κάποια από τα σούπερ μάρκετ παρά του ότι πρέπει να έχουν έως 40% ιδιωτικές ετικέτες, έχουν δηλώσει άνω των 60% προϊόντα ιδιωτικής ετικέτα στο καλάθι του νοικοκυριού

Σούπερ Μάρκετ έχει 11 φορές το ίδιο προϊόν τα 51

Σούπερ Μάρκετ έχει 12 φορές το ίδιο προϊόν ώστε να συμπληρώσει τα 51

Μακαρόνια που το Σάββατο 30/10 κόστιζαν 0,74 ευρώ στο καλάθι εισήχθησαν με 1,24 ευρω

Καφές το ίδιο προϊόν το ένα σούπερ μάρκετ το πουλάει 2,44 ευρώ και άλλο σούπερ  μάρκετ 3,52 καφέ

– Από την εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ που παρουσιάζουν ο Φοίβος Κλαυδιανός, ο Κώστας Πουλακίδας και ο Σπύρος Σουρμελίδης


πηγη

Nα πας στnv Aφρικn, φωvαξε βoυλευτnς τnς Λεπεv καi....

 


Και εγινε το "ελα να δεις"...

Τσιριζουν ολοι μαζι οι αλληλεγγυοι σαν τις κατινες στις γειτονιες...

Δες το βιντεο και "Μυαλο με κριση" εχεις....

Τα συμπερασματα δικα σου !



Μαζευoυν τα μπoγαλακια τoυς oι μισθoφoρoι στnv Oυκραviα και τnv καvoυν με ελαφρα πnδnματακια...


Σύμφωνα με την εφημερίδα Express, υπάρχει απτή μαρτυρία Βρετανού μισθοφόρου που πολεμάει στο πλευρό των Ουκρανών, για το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των ξένων εθελοντών στην Ουκρανία, λόγω του σχεδίου Σουροβίκιν...



Βρετανός μισθοφόρος μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα ανέφερε ότι ήθελε απεγνωσμένα να επιστρέψει στην πατρίδα,  μετά τους τρομερούς βομβαρδισμούς των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Χερσώνα και άλλες περιοχές.

Ο Βρετανός μισθοφόρος Σαρίφ Αμίν, ο οποίος συμμετέχει στις επιχειρήσεις του ουκρανικού στρατού, δήλωσε ότι απλά δεν είναι ανθρώπινο αυτό το κύμα οβίδων από αέρα και στεριά που ρίχνουν οι Ρώσοι, και για αυτό θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του γράφει η Express.

«Ο Ράμπο, όπως αποκαλούσαν τον Βρετανό μισθοφόρο οι σύντροφοι του, έχει τρομοκρατηθεί από την τροπή που έχει πάρει η σύγκρουση, όπως και πολλοί χιλιάδες άλλοι εθελοντές», αναφέρει η Express.

Σχέδιο στρατολόγησης μισθοφόρων από όλον τον κόσμο για την Ουκρανία

Σύμφωνα με πηγές,  οι ειδικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας, συγκροτούν νέες μονάδες μαχητών στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής που θα μεταφερθούν στο Ντονμπάς. Η Ουκρανία μετατρέπεται σε βάση εκπαίδευσης για ριζοσπάστες όλων των γραμμών.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες, έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία μεγάλης κλίμακας για τη στρατολόγηση μισθοφόρων από γνωστές ιδιωτικές εταιρείες όπως η Academy, η Cubic και η Dyn Corporation. 

Άρα οι λεγόμενοι «εθελοντές», είναι κατά βάση καλά οργανωμένες και εκπαιδευμένες ομάδες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, 7.300 μισθοφόροι από διάφορες χώρες επιχειρούν στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, 2.700 από αυτούς έχουν ήδη σκοτωθεί και όσοι επέζησαν θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους το συντομότερο δυνατό.

Όλες οι ιστορίες για τον πόλεμο των Ουκρανών ''ναυαγούν'' από τις ιστορίες εκείνων που κατάφεραν να ξεφύγουν από την ουκρανική κόλαση.

Από τη μία πλευρά, η απόφασή τους επηρεάστηκε από τη δύναμη των συμμαχικών δυνάμεων  της Ρωσίας, του LPR και του DPR, και από την άλλη, τους έγινε σαφές ότι η ουκρανική διοίκηση τους χρησιμοποιούσε ως τροφή για κανόνια.

Όσο περισσότερο συνεχίζεται η ειδική επιχείρηση, τόσο περισσότερες ιστορίες για την Ουκρανία θα εμφανίζονται. Και δεν θα είναι για γενναίους υπερασπιστές, αλλά για ανόητα πράγματα που οδηγούν στην καταστροφή. 

Αυτό βλέπουμε τώρα. Ο δημοσιογράφος Seth Harp δημοσίευσε στο Twitter μια αλληλογραφία με έναν στρατιώτη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είπε ότι έπρεπε να πολεμήσουν με τις ουκρανικές ειδικές δυνάμεις. 

Τα χαρακτήρισε όλα «τσίρκο φρικιών» και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ουκρανία δεν μπορεί να νικήσει τον ρωσικό στρατό, αλλά και οι Ρώσοι δεν προελάσουν μέχρι το Κίεβο για να δώσουν τέλος στην σύγκρουση.


πηγη

Ειπε: Οι πρώτες αλλαγές φύλων να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το νομοσχέδιο και....ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ !

Αυτη ειναι η δnμοκρατια των Mnτσoτακnδωv, συγvωμn, η τpoμoκpατiα ειναι το σωστο...

Δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ πρόστιμο στον Βασίλη Τσιάρτα για τις δηλώσεις που είχε κάνει για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλλου. Ας θυμηθούμε την δήλωση που είχε κάνει ο Βασίλης Τσιάρτας. 

 " οι πρώτες αλλαγές φύλλων να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το νομοσχέδιο. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα σας "

Αυτή ήταν η δήλωση του Βασίλη Τσιάρτα και του επεβλήθη ποινή δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 πρόστιμο γιατί πρόσβαλε τους ομοφυλόφιλους. 

Στις φωτογραφίες που βλέπουμε , σε αυτά τα αίσχη , δεν υπάρχει προσβολή; Όταν ο κάθε ανώμαλος βάζει στα γεννητικά του όργανα μπροστά εικόνες Αγίων , αυτό τι είναι ; Δεν είναι προσβολή ; Δεν προσβάλει το Χριστιανικό αίσθημα των Ελλήνων; Όταν ντύνονται προκλητικά με ράσα ως παπάδες και φιλιούνται , δεν προσβάλουν τον θεσμό της Εκκλησίας ; Όταν ο άλλος είναι γυμνός και έχει πάνω του την Ελληνική σημαία δεν προσβάλει το Εθνικό μας σύμβολο ;  

Δεν ντρέπεστε καθόλου πια σε αυτήν την χώρα ; Που ηταν ο Ιερώνυμος και η Ιερά Σύνοδος να πάρει θέση και να καταγγείλει αυτά τα αίσχη.  Γιατί να πάει κατηγορούμενος ο Β. Τσιάρτας και να μην πάνε αυτά τα ρεμάλια. 

Εγώ επικροτώ τις δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα.  ΕΥΓΕ Βασίλη . Απλά λυπάμαι που δεν είχα κάνει εγώ αυτή την δήλωση!!! 

Ντροπή σε αυτούς που βγάζουν τέτοιες αποφάσεις. ΕΥΓΕ Βασίλη , και κάντε μου μήνυση. 

πηγη

Σε 10 μήνες φυλάκιση και 5.000€ χρηματική ποινή με αναστολή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών παλαίμαχος αθλητής για τρανσφοβική ανάρτηση του το 2017 κατά το χρόνο που συζητούσε η Βουλή το νομοσχέδιο για την Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου με την οποία διέγειρε αναγνώστες σε πράξεις μίσους και διακρίσεων. 

Με την ίδια απόφαση καταδικάστηκε και σε 7 μήνες με αναστολή έτερο πρόσωπο για τρανσφοβική εξύβριση μετά την ανάρτηση. 

Την μήνυση είχε υποβάλει η αείμνηστη Marina Galanou ως πρόεδρος του Σωματείου Διεμφυλικών. Δεν πρόλαβε να δει την δικαίωση της. Ήμουν δικηγόρος της και τότε και σήμερα. 

Συγκλονιστικοί μάρτυρες στο ακροατήριο ο Thanos Vessis, σύντροφος της Μαρίνας και εκδότης του Πολύχρωμου Πλανήτη, η Parvy Palmou ψυχοθεραπεύτρια του ΣΥΔ και φυσικά η Άννα Απέργη, πρόεδρος του ΣΥΔ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 

Είναι η πρώτη απόφαση εφαρμογής του αντιρατσιστικού νόμου 927/1979 όπως τροποποιήθηκε το 2014 για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους λόγω ταυτότητας φύλου.

πηγη


Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ζεi στov κoσμo τoυ... Βλέπει τoυς πoλiτες ευxαριστnμέvoυς με τo καλάθι τoυ voικoκυριoύ ο Mnτσoτακnς ! ! !

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες για το περιβόητο καλάθι του νοικοκυριού… το οποίο αποδείχτηκε ότι είναι καλάθι του… εμπαιγμού. 



Τη στιγμή που οι πολίτες οργισμένοι, διαπιστώνουν ότι η κυβέρνηση επιδίδεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια και σόου με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα χαρτιά υγείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα παράλληλο σύμπαν, βλέπει τον λαό… ευχαριστημένο.

«Το «καλάθι του νοικοκυριού» είναι ένα μόνο εργαλείο το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας προκειμένου να μπορέσουμε να συγκρατήσουμε στο μέτρο, που αυτό μπορεί να γίνει -και πιστεύω ότι θα γίνει- τις τιμές. Ένα καλάθι 50 βασικών προϊόντων, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα ειδικά για τα ευάλωτα νοικοκυριά. Θεωρώ ότι η πρώτη ανταπόκριση στο μέτρο ήταν θετική και εκτιμώ ότι θα συνεισφέρει και αυτό -στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό- στη σχετική συγκράτηση της αύξησης των τιμών. 

Από εκεί και πέρα, η Ελληνική Κυβέρνηση έχει πει, με απόλυτη σαφήνεια, ότι στα πλαίσια των δημοσιονομικών δυνατοτήτων θα στηρίξει τα νοικοκυριά -ειδικά τα ευάλωτα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις- απέναντι σε αυτή την παγκόσμια έξαρση της ακρίβειας» δήλωσε μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου της Διαδικασίας του Βερολίνου.

Μάλιστα σε ερώτηση που δέχτηκε για τις νέες τουρκικές προκλήσεις ο Μητσοτάκης απάντησε: «Αν απαντούσα κάθε φορά σε δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων δεν θα έκανα άλλη δουλειά. Αν και στην Ελλάδα είχαμε πληθωρισμό που έτρεχε πάνω από το 85% θα επεδίωκα και εγώ να αλλάζω τη συζήτηση».


πηγη

ΔΕlΤΕ πως κορoϊδεύoυν τoν κoσμο για τo PΕΥΜΑ οι ΑΣXΕΤΟΙ πoλιτικoi και δημoσιογράφoι!!!

Η δήλωση που «άναψε» τα αίματα και οι αντιδράσεις, ενώ την ίδια ώρα ξετυλίγεται το σχέδιο κατά των πολιτών και των παρόχων...



Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, άθελά του ή επειδή δεν θέλει να τον πάρει η μπάλα της οργής του κόσμου, αποκάλυψε το αυτονόητο για το ρεύμα: Πως οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ, με τελικό σκοπό να κλείσουν και το ρεύμα να το αναλάβουν άλλες εξουσίες

Οι υπόλοιποι στο πάνελ, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, όντες ΑΣΧΕΤΟΙ επί του θέματος, άρχισαν να γελάνε και να χλευάζουν!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!

Αυτό που συμβαίνει είναι πως το πολιτικό σύστημα ανακάλυψε έναν τρόπο για να κοροϊδέψει τους πολίτες, ώστε οι καταναλωτές να πιστεύουν πως τους «χαρίζονται» χρήματα με την μορφή επιδότησης για να πληρώνουν τους υπέρογγους λογαριασμούς και την ίδια ώρα να ξετυλίγεται εναντίον τους ένα σκοτεινό κουβάρι σχεδιασμών που τελικό σκοπό έχει την αποδοχή της σιδηράς πυγμής της όποιας  εξουσίας.

Οι τιμές αυξάνονται τεχνητά και μετά έρχεται το κράτος για να καλύψει την απίστευτη διαφορά με την μορφή επιδότησης, η οποία ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΩΣ ΚΕΡΔΟΣ!!!

Τα λεφτά προέρχονται από τα διεθνιστικά κέντρα και την Ε.Ε.

Δίνονται στους παρόχους για λογαριασμό των πελατών, προκειμένου η τελική τιμή της κιλοβατώρας στην λιανική, η οποία έχει ανέβει σε δυσθεώρητα ύψη, να κινηθεί δήθεν σε χαμηλότερα.

Ωστόσο, αυτά τα χρήματα ΔΕΝ ΠΑΝΕ στην τσέπη των παρόχων, καθώς αυτοί έχουν ήδη αγοράσει την ακριβή τιμή ρεύματος που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, όπως και όλες οι κυβερνήσεις στον δυτικό κόσμο, και τα χρήματα αυτά θα τα δώσει για να ξαναγοράσει ΑΚΡΙΒΟ ηλεκτρικό ρεύμα.

Με πιο απλά λόγια: Η επιδότηση είναι πλασματική, διότι τα λεφτά κάνουν γύρω-γύρω και τελικά μπαίνουν ξανά στις τσέπες του κράτους, το οποίο κρατά σε αγωνία τους πολίτες, μιας και ουδείς γνωρίζει αν θα δοθεί η επιδότηση κάθε επόμενο μήνα.

Ως εκ τούτου οι πάροχοι φυτοζωούν, ενώ οι πολίτες εξαρτώνται από τις ορέξεις του κράτους , το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους πει «σας διαλύω και δεν έχετε ρεύμα» ή αργότερα «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» ή ακόμα πιο μετά «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ». Οι πολίτες συνηθίζουν στον εκβιασμό και την αβεβαιότητα, έτσι ώστε να αποδεχθούν την ΣΚΛΑΒΙΑ.

Κάποια στιγμή, το κράτος θα πει δεν έχω να δώσω επιδότηση! Και τότε θα γίνει το μεγάλο «ΜΠΑΜ»!

Ουσιαστικά ο κ. Καιρίδης έβγαλε στην σέντρα την ίδια του την κυβέρνηση και η υποτιθέμενη αντιπολίτευση γελούσε!!!




πηγη

Το 91% των θαvάτωv nταv πλnρως εμβoλιασμέvoι...Aπoκαλύπτεται η απάτn τωv εμβoλiωv ! ! !



Συνεχώς ξετυλίγεται το κουβάρι της απάτης των εμβολίων, καθώς τα τελευταία επίσημα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύπτουν ότι ο πλήρως, τριπλά δηλαδή, εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε περισσότερους από 9 σε κάθε 10 θανάτους Covid-19 στη χώρα τον περασμένο χρόνο.

Με άλλα λόγια το 91% όλων των θανάτων Covid-19 από τις αρχές του 2022 και το 94% όλων των θανάτων από τον Covid-19 από τις αρχές Απριλίου 2022, ήταν πλήρως εμβολιασμένων.



Αναλυτικά τα στοιχεία

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γραφείου Εθνικών Στατιστικών (ONS), για τους θανάτους ανά εμβολιαστική κατάσταση στην Αγγλία, με τίτλο «Deaths by Vaccination Status, Αγγλία, 1 Ιανουαρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022», δείχνουν τα στοιχεία σχετικά με τα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού.

Και εδώ φαίνεται η κατάσταση εμβολιασμού όλων όσοι έχουν πεθάνει από το Covid-19 από τις αρχές του 2022.


Σύμφωνα με τα στοιχεία, τον Ιανουάριο του 2022 σημειώθηκαν οι περισσότεροι θάνατοι μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού και του μη εμβολιασμένου πληθυσμού με 3.914 θανάτους μεταξύ των εμβολιασμένων και μόλις 693 θανάτους μεταξύ των μη εμβολιασμένων.

Ενώ τον Ιούνιο του 2021 σημειώθηκε ο χαμηλότερος αριθμός θανάτων μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού με 224 θανάτους.

Ωστόσο, ο χαμηλότερος αριθμός θανάτων μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού σημειώθηκε τον Μάιο του 2022, με 82 θανάτους.

Για το πλαίσιο, ο εμβολιασμένος πληθυσμός κατέγραψε 1.282 θανάτους τον ίδιο μήνα.


Αυτό σημαίνει ότι οι εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν το 94% όλων των θανάτων από Covid-19 τον πιο πρόσφατο μήνα.

Συνολικά, υπήρξαν 29.915 θάνατοι Covid-19 στην Αγγλία μεταξύ 1ης Ιουνίου 2021 και 31ης Μαΐου 2022, και 25.280 από αυτούς τους θανάτους ήταν μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού, ενώ μόλις 4.635 θάνατοι ήταν στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό.

Αυτό σημαίνει ότι ο πλήρως εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 85% / 9 σε κάθε 10 θανάτους Covid-19 τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Ενισχυτική δόση

Η μαζική εκστρατεία για την ενισχυτική δόση τον χειμώνα του 2022 δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να μειώσει τον τεράστιο αριθμό θανάτων στον εμβολιασμένο πληθυσμό.

Επί της ουσίας, τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι η εκστρατεία ενίσχυσης έκανε τα πράγματα χειρότερα.



Συνολικά, υπήρξαν 15.113 θάνατοι από τον Covid-19 έως τις 31 Μαΐου 2022 και ένας συγκλονιστικός αριθμός 13.666 από αυτούς τους θανάτους ήταν μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού.

Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο σοκαριστικό από αυτό είναι ότι 12.442 από αυτούς τους θανάτους ήταν μεταξύ του τριπλά/τετραπλά εμβολιασμένου πληθυσμού.

Αυτό σημαίνει ότι ο τριπλά/τετραπλά εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το τρομακτικό 91% όλων των θανάτων από τον Covid-19 μεταξύ των εμβολιασμένων από τις αρχές του 2022.















Σταματnστε τoυς εμβoλιασμoύς...Nεo μαύρo ρεκoρ θvnσιμoτnτoς στnv Eλλάδα, λεει ο kαθ. Κ.Aρβαviτnς....

 



Δεν το λέμε εμείς τα ψεκια....

Ο καθηγητής το λέει....

Ακούστε...



Θα εισnγnθώ τnv απoλυσn των αvεμβoλiαστων υγειοvoμικώv. Εivαι επικivδυvoι, λεει ο Xιτλερiσκoς !

Δυστυχως επικινδυνος ειναι ο ιδιος....

Οπως και το αφεντικο του ο Μητσοτακης...

Και....



Αμετανόητος είναι για τις αποφάσεις του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης σε ότι αφορά την εξοντωτική και εκδικητική συμπεριφορά απέναντι στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και δήλωσε μάλιστα πως θα εισηγηθεί την απόλυσή τους!

Πρόσθεσε μάλιστα πως «θα μείνουν σε αναστολή όσο κρατάει η επιδημία του κορωνοϊού», δηλαδή επ’ αόριστον, καθώς η πανδημία έχει τελειώσει επισήμως παντού, αλλά ως επιδημία ο ιός θα συνεχίσει να υπάρχει για δεκαετίες, χαρακτηρίζοντάς τους μεταξύ άλλων ως επικίνδυνους!

Είναι πρωτοφανής η εκδικητική διάθεση του υπουργού Υγείας κατά ανθρώπων που διεκδίκησαν το δικαίωμά τους να μην χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα με αναγκαστικό εμβολιασμό με πειραματικά σκευάσματα όπως είναι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

«Είμαι περήφανος για όσες αποφάσεις έλαβα γιατί ήταν αποφάσεις ωφέλιμες για τον πληθυσμό και όχι δημοφιλείς. Διαπιστώνω και τώρα ότι υπάρχει φοβία από τους πολιτικούς αλλά και τους υγειονομικούς για να συγκρουστούν με όσους εκφράζουν αντιεπιστημονικές θέσεις.

Γιατί δεν είναι επιστημονική θέση να μην εμπιστεύεσαι την επιστήμη μέσα στην πανδημία κορωνοιού. Η προσωπική μου θέση είναι ότι όποιος δεν εμβολιάζεται σε μία τέτοια περίοδο, όπως η πανδημία, αλλά και γενικά, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα υγείας και τον ασθενή», είπε ο κ. Πλεύρης.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο ίδιος ως υπουργός εισηγείται την απόλυση τους γιατί «είναι επικίνδυνοι. Δεν μπορεί να είναι κάποιος γιατρός και υγειονομικός και να εργάζεται χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού σε νοσοκομείο».

Ξεκαθάρισε δε ότι όσο διαρκεί η κατάσταση της επιδημίας κορωνοϊού στη χώρα μας, θα ισχύσει η απόφαση του ΣτΕ ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν θα επιστρέψουν στα νοσοκομεία.

Τα αντανακλαστικά του υπουργείου Υγείας για τον εμβολιασμό στη μετά Cοvid εποχή αποδεικνύονται όμως από την απόφαση που ελήφθη μεσούσης της πανδημίας να αποζημιώσει για το εμβόλιο για τον ιότων ανθρωπίνων θηλωμάτων HPV και τα αγόρια ηλικίας 15-18 χρόνων, μια απόφαση που ελήφθη για πρώτη φορά στη χώρα μας, και δίνει τεράστια εμβολιαστική κάλυψη στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

“Είμαστε η κυβέρνηση που καθιέρωσε τον εμβολιασμό HPV στα αγόρια με αποζημίωση του εμβολίου και θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε μια κουλτούρα εμβολιαστική στον πληθυσμό” σημείωσε ο κ. Πλεύρης.

Επίσης, σημαντική επένδυση γίνεται από το υπουργείο Υγείας και στο πεδίο της πρόληψης, όπου υλοποιείται το μεγάλο πρόγραμμα “Δοξιάδης” με προληπτικές εξετάσεις σε σειρά ασθενειών και την υποενότητα για τον καρκίνο του μαστού “Φωφη Γεννηματά”. Μέσω του προγράμματος αυτού, 2. 411 γυναίκες διαγνώστηκαν με πρώιμα ευρήματα καρκίνου μαστού, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχουν την ευκαιρία για πολύ καλύτερη αντιμετώπιση και πρόγνωση.

Αναφερόμενος στην πολιτική του υπουργείου μετά την περίοδο Cοvid , που μοιραία αποτέλεσε ορόσημο στην υγεία στην Ελλάδα, ο υπουργός Υγείας μίλησε για τους δύο σημαντικούς πυλώνες που οικοδομούνται, δηλαδή τον προσωπικό γιατρό όπου έχουν εγγραφεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια πολίτες και τον υγειονομικό χάρτη των νοσοκομείων. Ο χάρτης ήδη υλοποιείται με χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης σε ό,τι αφορά την ανακαίνιση των νοσοκομείων, και με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθούνται από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, κυρία Μίνα Γκάγκα, για τις εργασιακές σχέσεις των γιατρών.

Πυλώνας σημαντικός αποτελεί, όπως τόνισε ο κ. Πλεύρης, είναι ο ΕΟΠΥΥ, ο οποίος θα λειτουργεί όπως οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, με γνώμονα το συμφέρον των ασφαλισμένων του και τη βιωσιμότητα του.

Ο υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των φαρμακευτικών εταιριών ανέφερε ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να στηριχθεί ο κλάδος με άλλα κονδύλια, προανήγγειλε όμως ότι θα καταβληθεί προσπάθεια στήριξης μέσα από τον έλεγχο της κατανάλωσης των φαρμάκων και μέσα από τις διαπραγματεύσεις των εταιριών με τη σχετική επιτροπή του υπουργείου Υγείας για τις τιμές των φαρμάκων. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες συνυπαιτιότητας.

«Λόγω της ενεργειακή κρίσης δεν είχαμε τη δυνατότητα για κονδύλια για το φάρμακο και έτσι το 2022 ήταν μια χρονιά με ιδιαίτερη δύσκολη και στοχεύουμε στην μείωση της κατανάλωσης και τις διαπραγματεύσεις. Αλλά έχουμε και αντίληψη ότι τα χρήματα που δίνονται οδηγούν σε υπέρμετρο clawback.

Το 2023 θα έχουμε αυξημένο προϋπολογισμό για το φάρμακο, με βάση το ποσοστό αύξηση του ΑΕΠ. Επίσης θα ενεργοποιηθούν και οι ρήτρες συνυπαιτιότητας αλλά θα αξιοποιήσουμε και κομμάτι του ΙΦΕΤ», κατέληξε ο κ. Πλεύρης.


πηγη

Θα παραδώσoυν και τα υπoλoιπα RM-70 απo τα vnσιά; Γι αυτo τρεxει η Σακελαρoπoυλoυ vα βρεi τov Zελεvσκι;

Απο την εποχη που εζησε ο Εφιαλτης των Θερμοπυλων, χειροτεροι δεν εχουν περασει...



Στην γεωστρατηγική απαξίωση της Ελλάδας διά χειρός των ηγετών της οδηγείται η χώρα από την ίδια την ΠτΔ. Κ.Σακελλαροπούλου, που σε συνέχεια των δηλώσεων του Κ.Μητσοτάκη περί μη ανακοινώσιμων υλικών που εχουν σταλεί στο Κίεβο, μεταβαίνει αύριο συνοδευόμενη από τον ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλο στην ουκρανική πρωτεύουσα και όλοι πλέον έχουν στο μυαλό τους αν θα δοθούν και επιπλέον όπλα.

Και το πιο φοβερό είναι ότι παρά τα όσα η κυβέρνηση έχει κάνει για τον Ζελένσκι (εκρηκτική αύξηση στις τιμές   σε ενέργεια και τρόφιμα λόγω των κυρώσεων  κατά της Ρωσίας με τις οποίες ταυτίζεται πλήρως -φυσικά- και η Αθήνα) μόλις μία ημέρα πριν την μετάβαση της ΠτΔ στο Κίεβο βγαίνει και επιδίδεται ο ίδιος ο Ουκρανός πρόεδρος σε διθυραμβικά σχόλια και ευχαριστίες στον Ρ.Τ.Ερντογάν (ο οποίος δεν χαρίζει τίποτα αλλά πληρώνεται μετρητοίς).

Και ναι στο μυαλό όλων είναι ένας από τους στυλοβάτες των ελληνικών νησιών, τα ρουκετοβόλα RM-70 για τα οποία ακόμη επίσημα δεν έχει λεχθεί κουβέντα για το αν παραχωρήθηκαν ή όχι (αν και η ένοχη σιωπή και οι περίεργες δηλώσεις Κ.Μητσοτάκη σήμερα δείχνουν ότι έχει γίνει αποστολή τους) και πλέον κανείς δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί αυτό μέχρι να “αδειάσουν” τα νησιά από το συγκεκριμένο οπλικό σύστημα ώστε να ικανοποιηθεί και η… τουρκική ρητορική.

«Παρείχαμε μεγάλη στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία. Για προφανείς λόγους, δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, αλλά οι Ουκρανοί είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη βοήθεια που τους προσφέραμε και δεν υπήρξαν παράπονα για την παροχή της», είπε ο πρωθυπουργός.

Και όλοι απόρησαν για ποιες λεπτομέρειες μιλά όταν υποτίθεται ότι έχει ανακοινωθεί η λίστα όπλων;

Με βάση τις ρωσικές ανακοινώσεις τα RM-70 που είχε αποστείλει η Δημοκρατία της Τσεχίας τον Ιούλιο έχουν καταστραφεί σε ρωσική επίθεση στην Χερσώνα, οπότε αυτά καινούρια είναι;

Απόλυτα έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι στα ελληνικά νησιά πλέον είναι πολύ λιγότερα από 115 συστήματα που να υπηρετούν στις μονάδες.

Και λείπουν αρκετά. Για την ακρίβεια λείπουν περίπου 25 συστήματα. Κι αυτό είναι διακριβωμένο.

Και το ερώτημα είναι: Χρησιμοποιεί η κυβέρνηση τον πόλεμο στην Ουκρανία ως δικαιολογία για να αφοπλίσει τα νησιά στέλνοντας όπλα στο καθεστώς του Κιέβου;

Ας μας απαντήσει η κυβέρνηση που βρίσκονται τώρα συστήματα αυτά. Για συντήρηση; Έχουν μεταφερθεί αλλού; Ας μας απαντήσουν απλά.

Επίσης, υπήρχε ένα περιβόητο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των RM-70. Τι απέγινε αυτό το πρόγραμμα;

Την ίδια στιγμή ο  πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι για άλλη μια φορά θεώρησε σκόπιμο να αποθέωση τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με προσωπικό του μήνυμα στο Twitter. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ερντογάν για την ενεργό συμμετοχή του στη διατήρηση της συμφωνίας για τα σιτηρά, για τη σταθερή υποστήριξή του στην κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Συζητήσαμε περαιτέρω βήματα για την επιστροφή αιχμαλώτων και πολιτικών κρατουμένων. Βασίζομαι επίσης στην υποστήριξη του και σε αυτό».

Το γεγονός πάντως ότι ο Ζελένσκι έκανε αυτή την διθυραμβική ανάρτηση λίγες ώρες πριν την άφιξη της προέδρου Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του υπουργού άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Κίεβο, είναι τουλάχιστον προκλητικό απέναντι στην Ελλάδα ενώ η συνοδεία της προέδρου από τον ΥΕΘΑ εγείρει και πάλι ερωτήματα τυχόν συμφωνιών παραχώρησης νέου πακέτου όπλων από τα ελληνικά αποθέματα και μονάδες.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.