Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Νίκoς Avτωvιάδnς ΠPΟΣ ΑΓlΟ ΣΑBBΑ....

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΟ 84ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ "ΛΑΘΟΥΣ" ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ...



Ο 90χρονος καρκινοπαθής εισήχθη την 26η Οκτωβρίου στον Άγιο Σάββα για τον καρκίνο που αντιμετωπίζει. Η σύζυγος μαζί του.

Και ξαφνικά ..."θετικός". Με συνοπτικές διαδικασίες ο 90χρονος μεταφέρεται στον έκτο και η σύζυγος στο ...σπίτι της.

Έπειτα ...εξαφανίστηκε.

Ο γιος, παλικάρι από τα λίγα και φίλος, ζήτησε εξηγήσεις. Πολλές εξηγήσεις.

Μία από αυτές, και στην οποία ακόμα να πάρει απάντηση, είναι για το "μοριακό θετικό αποτέλεσμα". Και είναι αυτή από τις περιπτώσεις εκείνες που και οι τρεις αυτές λέξεις μπαίνουν σε εισαγωγικά.

Κατ' αρχάς ο φίλος ζήτησε τα γνωστά στοιχεία του "μοριακού αποτελέσματος" και η "απάντηση" ήταν "μας απειλείτε;"

Καλή μου νοσηλεύτρια, μόνοι σας "καρφώνεστε"...

Γιατί αισθάνθηκες "απειλή" σε αυτό το αίτημα; Δεν είναι απολύτως λογικό; Στον "μαύρο θάνατο" λέτε ότι το βρήκατε "θετικό" και η σακούλα κάνει την εμφάνισή της από μακριά. Να μην ρωτήσει εάν είναι σίγουρα θετικός;

Απειλή αισθάνεται σε μία τέτοια περίπτωση ΜΟΝΟ αυτός που έχει ΛΟΓΟ να αισθάνεται απειλή. Που έχει λόγο να αισθάνεται να απειλείται.

Ο ένοχος...

Τα εισαγωγικά όμως μπήκαν και στις τρεις λέξεις γιατί στο σύστημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ παρά ΜΟΝΟ το ΑΡΝΗΤΙΚΟ που του έγινε κατά την εισαγωγή.

Εγώ, λοιπόν, εκεί στον Άγιο Σάββα θα σας πω τι σκέφτομαι. Ότι να μωρέ, έγινε ένα "λαθάκι". Κάπου τα μπερδέψατε και νομίζατε ότι ο 90χρονος είναι θετικός ενώ ήταν κάποιος άλλος.

Κάποιος από εσάς ίσως, καθώς δεν είναι και δύσκολο. Εκεί στα εξωτερικά ιατρεία π.χ. συνωστίζονται χωρίς τεστ πολίτες και υγειονομικοί, οι οποίοι μετά υγειονομικοί ανεβαίνουν κανονικότατα στους ορόφους.

Αλλά τι λέω. Ξέχασα.

Είναι εμβολιασμένοι υγειονομικοί. Και αυτοί δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν.

Μην την ακούτε τη διευθύντρια της Pfizer που είπε στην Ευρωβουλή ότι δεν είχαν ούτε μισό δεδομένο ότι οι εμβολιασμένοι δεν μεταδίδουν, ούτε τους ειδικούς που λένε ότι και οι τετραπλοεμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν.

Ψεκασμένοι είναι όλοι τους.

Ούτε να σκέφτεστε ότι ο Πλεύρης έδιωξε από τα νοσοκομεία τους ανεμβολίαστους αλλά κράτησε αυτούς που έκαναν μόνο δύο δόσεις, ενώ ο ίδιος και η συμμορία των ειδικών λένε ότι αυτός που δεν έχει κάνει την τρίτη δόση είναι και αυτός ουσιαστικά ανεμβολίαστος όπως ακριβώς και αυτοί που είναι σε αναστολή εργασίας.

Επειδή εσείς όλοι οι ψεκασμένοι που ακούτε τους τσαρλατάνους επιστήμονες της εδώ πλευράς, δεν καταλαβαίνετε την πραγματική επιστήμη του Πλεύρη και των ειδικών του, δεν φταίω εγώ.

Ώστε, για να επιστρέψουμε στον Άγιο Σάββα, μήπως πρόκειται για "λάθος";

Έτσι το βλέπω εγώ.

Και είναι "λάθος" που πολύ εύκολα διορθώνεται. Έτσι δεν είναι;

Πώς;

Ελάτε τώρα. Μέχρι το βράδυ ο 90χρονος επιστρέφει εκεί που ήταν και καλείτε και τη σύζυγο να έρθει δίπλα του.

'"Έγινε λάθος", θα τους πείτε, "πάμε πάλι από την αρχή".


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.