Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Η εφαρμoγn του «πρωτoκoλλoυ θαvάτoυ» απoδεικvύεται απo εκατovτάδες επώvυμες μαρτυρiες...

Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ...



Παρακολουθήστε την τρομακτική περιγραφή της Βίκυς Βαρασιά για τη δολοφονία του πατέρα της. Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τις δημοσιεύσεις μου, η δολοφονία αυτή "κλείδωσε" με τις δύο εκθέσεις του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη και του καρδιολόγου Νίκου Αγγελόπουλου. Η ώρα της κρίσης έχει φτάσει.

«Πρωτόκολλο θανάτου από κυβέρνηση δολοφόνων». Κάπως έτσι είχε ξεκινήσει η ογκώδης και πρωτοφανούς δριμύτητας μήνυση για τη «μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους» από τον ποινικολόγο Νίκο Αντωνιάδη, για να φτάσει η μέρα της 7ης Νοεμβρίου, όπου και θα λάβει χώρα η κολοσσιαία για όλους τους Έλληνες δίκη.

Όπως αναφέρει σε κάλεσμά του ο έγκριτος δικηγόρος, «επί δυόμιση περίπου χρόνια αποδεικνύει τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους από την εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που καταμήνυσε στη Γ.Α.Δ.Α. την 19η Ιουλίου 2021 με τη μήνυση των 4.311 σελίδων». Όπως ισχυρίζεται, επί δυόμιση χρόνια αποδεικνύει με ατράνταχτα στοιχεία, ότι σε 83 (!) νοσοκομεία στην Επικράτεια « εφαρμόστηκε πρωτόκολλο θανάτου με σκοπό την εξόντωση χιλιάδων ανθρώπων ώστε να ενισχυθεί η λίστα του τρόμου του Ε.Ο.Δ.Υ. πέραν των χιλιάδων ανθρώπων των οποίων ο θάνατος καταγράφηκε ψευδώς ως θάνατος “από κορ#νοϊό” ενώ οι χιλιάδες αυτοί άνθρωποι πέθαναν από άσχετες αιτίες, επειδή απλά και μόνο έτυχε να είναι συγχρόνως και θετικοί.

Οι αποδείξεις

Όπως ισχυρίζεται ο ποινικολόγος, η εφαρμογή του «πρωτοκόλλου θανάτου» αποδεικνύεται από εκατοντάδες επώνυμες μαρτυρίες από ανθρώπους σε όλη τη χώρα, στοιχεία από ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες-νεκροτομές, οπτικοακουστικό υλικό φρίκης και τρόμου. Το τελευταίο διάστημα η απόδειξη της εφαρμογής του πρωτοκόλλου αυτού ενισχύεται μέρα με τη μέρα από ιατροδικαστικές εκθέσεις για την «εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη», οι οποίες εκθέσεις υποβάλλονται στις αντίστοιχες ποινικές δικογραφίες, το δε περιεχόμενο αυτών, όπως πάντα δημοσιοποιείται τόσο το Mekeleio.gr, όσο και στο διαδικτυακό κανάλι «Nikos Antoniadis TV», χωρίς βεβαίως να υπάρξει η ελαχίστη αμφισβήτησή του από κανέναν από τους εμπλεκόμενους ιατρούς, τις διοικήσεις των νοσοκομείων ή το υπουργείο Υγείας!

Παρακολουθήστε την τρομακτική περιγραφή της Βίκυς Βαρασιά για τη δολοφονία του πατέρα της. Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το θέμα, η δολοφονία αυτή «κλείδωσε» με τις δύο εκθέσεις του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη και του καρδιολόγου Νίκου Αγγελόπουλου. Η ώρα της κρίσης έχει φτάσει, όπως λέει ο Νίκος Αντωνιάδης.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.