Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Η αρxη τoυ τελoυς....Ξεκivnσε επiθεσn η 6η Pωσικn Στpατιά ! ! !


Η ρωσική 6η στρατιά που ανήκει στην δυτική περιφέρεια, εξαπέλυσε ευρεία προέλαση σε ολόκληρη την περιοχή της επαρχίας του Donbass...



Τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν στις περιοχές: Andreevka, Belogorovka, Artemovsk, Bakhmutskoye, Vremevka, Zelenopole, Soledar, Mayorsk, Maryinka, Nevelskoye, Novobakhmutovka, Pervomayskoye, Yakovlevka.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας μετέφεραν δυνάμεις στη δεξιά όχθη της περιοχής της Χερσώνας, ενώ οι Ρώσοι επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους για να φτάσουν στα σύνορα των ρωσόφωνων περιοχών και να κρατήσει τα κατεχόμενα εδάφη.

Ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε έναν πύραυλο Κρουζ και 15 αεροπορικές επιδρομές, ενώ πραγματοποίησε επίσης περισσότερες εκατοντάδες εκτοξεύσεις πυραύλων από MLRS.

Την ίδια στιγμή όλες οι μονάδες πυροβολικού της ρωσικής στρατιάς ρίχνουν χιλιάδες τόνους βλημάτων

Στόχος των Ρώσων είναι κάθε στόχο στο έδαφος, υπακούοντας στο δόγμα του Πτεράρχου Σουροβίκιν για μαζικά πυρά κατά πάντων, πριν από οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια.

Το ρωσικό πυροβολικό ( ρυμουλκούμενο, αυτοκινούμενο, και πολλαπλοί εκτοξευτές) ρίχνουν ασταμάτητα σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου, αναφέρει επείγουσα έκθεση του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Αποτελέσματα των έως τώρα ρωσικών επιχειρήσεων

Η επίθεση της 6ης ρωσικής Στρατιάς της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας (ZVO) κατέστρεψε μονάδα ουκρανικών αρμάτων μάχης στην κατεύθυνση Svatov στο Donbass, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Σύμφωνα με πηγές επί του πεδίου των επιχειρήσεων, ρωσικοί πολλαπλοί εκτοξευτές BM-21 και SMERCH, εκτοξεύουν τεράστιο όγκο πυρό κατά των ουκρανικών δυνάμεων.

Στόχος του Σουροβίκιν είναι κυρίως το ουκρανικό ανθρώπινο δυναμικό, ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU), αλλά και το ηθικό τους.Επιπλέον, έχουμε ρωσικά στρατιωτικά χτυπήματα σε οχυρωμένες περιοχές.

Νωρίτερα, ο ρωσικός στρατός είχε χτυπήσει μια αποθήκη καυσίμων με 100.000 τόνους καυσίμων για τα ουκρανικά αεροσκάφη στην περιοχή Τσερκάσι.Μια εγκατάσταση αποθήκευσης πετρελαίου με καύσιμο ντίζελ καταστράφηκε κοντά στον οικισμό Alekseevka, στην περιοχή Dnepropetrovsk.

Εδώ βλέπουμε ότι ρωσική επίθεση κατά των ουκρανικών δυνάμεων σε όλο το εύρος του μετώπου να λαμβάνει σάρκα και οστά.

Οι Ρώσοι σύμφωνα με πληροφορίες, υλοποιούν αυτό που είχαν εξαγγείλει εδώ και ημέρες, και αφορούσε μια μεγάλη χερσαία επίθεση στο Ντομπάς, και αναμένουμε να δούμε τι θα πράξουν από την πλευρά της Λευκορωσίας.

Μετακίνηση ουκρανικών δυνάμεων στα σύνορα με Λευκορωσία

Ο ουκρανικός στρατός ενίσχυσε τη στρατιωτική του ισχύ στα βόρεια της Ουκρανίας, κατά μήκος των συνόρων με τη Λευκορωσία.Ο Ουκρανός αναπληρωτής αρχηγός της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Ολεξίι Χρόμοφ ανέφερε την μετακίνηση αυτή σε συνέντευξη Τύπου.

Το θέμα είναι ότι η μετακίνηση στρατιωτικών μονάδες της Ουκρανίας στο βορρά, είναι εις βάρος της κατάστασης στο νότο.

«Αυτή τη στιγμή δεν βλέπουμε συγκέντρωση ρωσικής επιθετικής δύναμης εκεί, αλλά αυτή η απειλή υπάρχει και θα παραμείνει εκεί», είπε ο Χρόμοφ.

«Απαντάμε σε αυτό και έχουμε ενισχύσει τις δυνάμεις μας στο βορρά».

Οι Ουκρανοί προετοιμάζονται για πιθανή επίθεση από τη Λευκορωσία εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά οι Ρώσοι επιτέθηκαν στον νότο.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία όπως έχουμε αναφέρει έχει εισέλθει στο πιο κρίσιμη καμπή του, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά, και με τις σχέσεις Ρώσων και Αμερικανών να βρίσκονται στην “κόψη του ξυραφιού”.

Αυτό που μετρά είναι οι μετακινήσεις δυνάμεων και από τις δύο χώρες και κυρίως οι απειλές για χρήση πυρηνικής επίθεσης από την Ρωσία, κάτι που οφείλουν όλοι να λάβουν υπόψιν.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.