Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Αν δεν παρουν Αμερικανικα αορατα αεροσκαφη θα παρουν Ρωσικα, που ειναι καλυτερα οι Τουρκοι

Εμεις τι κανουμε;
Παρακαλαμε να μας δωσουν τιποτα σαπακια οι Αμερικανοι....
Και να τους ειμαστε και υποχρεωμενοι....




Την προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών Su-35 συζητούν Ρωσία και Τουρκία σύμφωνα με δηλώσεις ειδικού συμβούλου σε θέματα Άμυνας του κρατικού TASS αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.

Αυτό συνάγεται από τις δηλώσεις του Ρώσου ειδικού συμβούλου ο οποίος επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς ότι η Τουρκία έχει ζητήσει Su-35, ένα αεροσκάφος πολύ πιο επικίνδυνο για την ΠΑ από ότι είναι το F-35. 

Η Ουάσιγκτον ρισκάρει να χάσει την τουρκική αγορά όπλων εάν συνεχίσει να καθυστερεί την παράδοση των F-35 καθώς είναι σίγουρο ότι η Άγκυρα θα στραφεί αμέσως στη ρωσική αγορά όπλων, αναφέρει το ρωσικό RT.

«Εάν οι ΗΠΑ αποφασίσουν να μην παραδώσουν τα F-35 την Τουρκία  τότε η Άγκυρα θα αγοράσει σίγουρα το Su-35» αναφέρει ο Ρώσος ειδικός αναλυτής του κρατικού TASS Viktor Litovkin, για να συμπληρώσει:

«Οι ΗΠΑ θα χάσουν μια σημαντική αγορά όπλων έτσι. Σε ότι αφορά τα αεροσκάφη και τα δύο έχουν παρεμφερείς δυνατότητες», για να προσθέσει ότι εάν η Ρωσία πουλήσει τα συγκεκριμένα αεροσκάφη στην Τουρκία δεν κινδυνεύει να χάσει κάποιο τεχνολογικό μυστικό καθώς το λογισμικό των αεροσκαφών είναι πολύ δύσκολο να υποκλαπεί.

«Δεν θα χρειαστεί επίσης καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για να εντάξει τα συγκεκριμένα αεροσκάφη στην Αεροπορία της».

Ο Litovkin είπε ακόμη ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να εκβιάζουν την Τουρκία στο θέμα των S-400 πιέζοντας για την πώληση των MIM-104 Patriot PAC-3, αλλά ότι στο τέλος ίσως αναγκαστούν να παραδώσουν το F-35…

Το σενάριο για την αγορά ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία δεν είναι καινούργιο βέβαια.

Το νέο στοιχείο είναι ότι ο Ρώσος αναλυτής - ο οποίος έχει επαφές με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας- μιλά μόνο για Su-35 χωρίς να αναφέρει το Su-57, η προμήθεια του οποίου είχε έρθει στο προσκήνιο παλαιότερα. 



πηγη 

Χαρας Ευαγγελια για τις χηρες! Υποσχονται επίλυση του ζητήματος των συντάξεων χηρείας με κατάθεση τροπολογίας....

Εξαιρετικά εποικοδομητική χαρακτήρισε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, τη συνάντηση κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον πρωθυπουργό, με τους εκπροσώπους των συνταξιούχων, τα αιτήματα των οποίων είναι δίκαια, όπως είπε η ίδια.

Ειδικότερα, ικανοποιείται ένα σημαντικό αίτημά τους, που αφορά τη διευθέτηση των χρεών στα ασφαλιστικά ταμεία, σε 120 δόσεις καθώς και το θέμα των συντάξεων χηρείας. Για το τελευταίο ειδικότερα, θα επανέλθουν στο 70% του ποσού που λάμβανε ο/η θανών/θανούσα αντί του 50% που ισχύει σήμερα.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η υπουργός, θα διευθετηθεί άμεσα το θέμα της ρύθμισης των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, με το σύνολο των οφειλών που εκκρεμούν μέχρι το τέλος του 2018 και η μικρότερη δόση θα είναι 50 ευρώ. Η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση εκτέθηκε η κατάσταση του ασφαλιστικού συστήματος, από όταν ανέλαβε την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015, όπου το έλλειμμα είχε φθάσει το 1,1 δισ. ευρώ και 400.000 συντάξεις δεν είχαν καταβληθεί και παρέμεναν στα συρτάρια. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η κατάσταση έχει ουσιωδώς διαφοροποιηθεί και έχουμε ένα δημοσιο ασφαλιστικό φορέα, πλεονασματικό για τρία συνεχόμενα έτη.

Η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι οι συνταξιούχοι αναγνώρισαν τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί από την κυβέρνηση «για να σταματήσει ο κατήφορος των περικοπών» των συντάξεων και ότι σήμερα η κατάσταση έχει ουσιωδώς διαφοροποιηθεί σε σχέση με το παρελθόν, με το 70% των εκκρεμών αιτήσεων να έχει προχωρήσει. Παράλληλα -πρόσθεσε- αναγνώρισαν το γεγονός ότι δεν περικόπηκαν οι συντάξεις, ενώ δόθηκαν αυξήσεις σε 620.000 συνταξιούχους.

Επίσης, ειδικότερα ζητήματα, όπως είπε η κ. Αχτσιόγλου, θα διευθετηθούν το επόμενο διάστημα και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των συνταξιούχων ότι είναι εφικτό να ικανοποιηθούν.

Σε ό,τι αφορά το δώρο του Πάσχα και τα επιδόματα, είπε ότι θα εξεταστούν το επόμενο διάστημα με την προοπτική να συμπεριλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του 2020, καθώς για το 2019 ο δημοσιονομικός χώρος έχει κατανεμηθεί. Αναφορικά με τα αναδρομικά ειδικότερα, η υπουργός υπογράμμισε ότι μέλημα της κυβέρνησης είναι, κάθε φορά που δημιουργείται χώρος, να υποστηρίζονται οι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης, εκπροσωπώντας το συντονιστικό των συνταξιούχων, είπε ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Κάλεσε δε, τους συνταξιούχους να μην τρέχουν στα δικαστήρια και να πιστέψουν ότι με πολιτική απόφαση έκοψαν τις συντάξεις και με πολιτική απόφαση θα δοθούν.

Ο κ. Κουμπούρης δήλωσε επίσης ότι ο πρωθυπουργός τους διαβεβαίωσε για την επίλυση του ζητήματος των συντάξεων χηρείας με κατάθεση τροπολογίας. Σε ό,τι αφορά τα αναδρομικά, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός τους είπε ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα, γιατί τα χρήματα είναι πολλά.

Ενώ σε ό,τι αφορά το δώρο του Πάσχα και τα επιδόματα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ ανέφερε ότι από την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, θα εξετασθεί το θέμα της απόδοσής τους σε μόνιμη βάση. Για τις 120 δόσεις, ο κ. Κουμπούρης σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός τους διαβεβαίωσε ότι για όσους οφείλουν σε ασφαλιστικά ταμεία θα γίνει ρύθμιση με «κούρεμα» των οφειλών και καταβολή του υπόλοιπου ποσού σε 120 δόσεις, με μικρότερη δόση τα 50 ευρώ.


πηγη 

ΣΑΛΒΙΝΙ: Χημικος ευνουχσμος, για οποιον κακοποιει γυναικα και για παντα στην φυλακη οι φονιαδες !

Ανηταν  Πρωθυπουργος της Ελλαδος, θαεπρεπε να χτισει κι αλλες φυλακες....
Δεν θα χωρουσαν αυτες που εχουμε....
Δεν λεω ονοματα να μην βρω μπελαδες!



Δόγμα νόμος και τάξη από τον Μ.Σαλβίνι ο οποίος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να επαναφέρει την νομιμότητα στην χώρα του. Ο υπουργός εσωτερικών της Ιταλίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σόκαρε κάθε επίδοξο βιαστή με τις δηλώσεις του, καθώς ζήτησε να εφαρμοσθεί χημικός ευνουχισμός για όσους κακοποιούν γυναίκες.

Ο Υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι μιλώντας για τους τρεις άνδρες, οι οποίοι φέρονται να βίασαν ομαδικά μία νεαρή Αμερικανίδα στη Σικελία, δήλωσε ότι, αν καταδικασθούν, θα πρέπει να τους επιβληθεί χημικός ευνουχισμός!

«Για τα σκουλίκια της Κατάνια, που βίασαν χωρίς οίκτο την τουρίστρια:


Σίγουρη φυλάκιση και χημικός ευνουχισμός!», ανέφερε ο Ιταλός ηγέτης.

Η υπόθεση αφορά τρεις Σικελούς, που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μίας 18χρονης Αμερικανίδας στην πόλη Κατάνια, νωρίτερα αυτό το μήνα. Οι δράστες, ηλικίας μεταξύ 19 και 10 ετών, συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα, αφού ταυτοποιήθηκαν από βίντεο που τράβηξαν το μοιραίο βράδυ οι ίδιοι.

Σύμφωνα με το θύμα, το οποίο εργαζόταν ως νταντά σε μία οικογένεια για τρεις μήνες, συνάντησε τους άνδρες σ’ ένα μπαρ, το βράδυ της 15ης Μαρτίου και με την πρόφαση ότι θα πήγαιναν όλοι μαζί σ’ ένα άλλο μπαρ, την έβαλαν με το ζόρι σ’ ένα αυτοκίνητο και την μετέφεραν σε μία απομακρυσμένη περιοχή, όπου την κακοποίησαν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι δράστες επικοινώνησαν μαζί της την επόμενη ημέρα και της ζητούσαν να την ξανασυναντήσουν.

Η νεαρή Αμερικανίδα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και εν συνεχεία επέστρεψε στην πατρίδα της σύμφωνα με την δικηγόρο της Mirella Viscuso.

Οι δράστες είναι οι Roberto Mirabella ετών 20, Agatino Spampinato ετών 19 και Salvatore Castrogiovanni ετών 19.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μ.Σαλβίνι μιλά για την ανάγκη χημικου ευνουχισμού των βιαστών.

"Είναι αναγκαία ποινή για βιαστές και παιδόφιλους" είχε τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Σχολιάζοντας την άφιξη ενός Ιμάμη στην Ιταλία τόνισε:

"Αυτά είναι τρελά πράγματα. Δυστυχώς δεν είναι αστείο.

Δεν υπάρχε περίπτωση να ενσωματωθούν μαζί μας. Αυτός διδάσκει πως να κτυπούν τις γυναίκες.

Ενσωμάτωση με ανισσόροπους δεν είναι εφικτή"!

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Μ.Σαλβίνι είχε πει:

"Η Ιταλία χρειάζεται την σιγουριά της τιμωρίας.

Εκανες λάθος, θα το πληρώσεις.

που σημαίνει ότι αυτό το κτήνος ή μάλλον όχι κτήνος γιατί τα κτήνη είναι καλά, αυτό το σκουλήκι

που έκανε ζωντανό έναν άνθρωπο στο Παλέρμο, δεν πρέπει να βγει ζωντανός από την φυλακή.

Πρέπει να μείνει μέσα μέχρι να πεθάνει γιατί διαφορετικά το πρόβλημα δεν λύνεται".


πηγη 

Παπακώστα: Το κέντρο της πόλης ήταν μπάχαλο πριν αναλάβω υπουργός....

Γελανε και τα τσιμεντα....
Ρε εχουν πλακα αυτοι οι Συριζεοι...
Πινουν μπαφο και βλεπουν οραματα....
Διαβαστε, διαβαστε....



«Το κέντρο της πόλης ήταν μπάχαλο πριν αναλάβω» δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα και όλοι έμειναν άναυδοι.

Όχι τα αυτιά μας δεν κάνουν πουλάκια.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι αυτό που συνάντησε αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα της, την εξέπληξε αρνητικά.

«Σήμερα η αστυνομία και η πυροσβεστική, έχει ανεβάσει στροφές, κάθε μέρα εξαρθρώνει συμμορίες, κάθε μέρα χτυπά το οργανωμένο έγκλημα, κάθε μέρα δρα στην παραβατικότητα. 

Σας προκαλώ να πάτε τώρα στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο, στο Πεδίον του Άρεως, στην ΑΣΟΕΕ, πηγαίνετε όπου θέλετε, αυτό που παρέλαβα εγώ ήταν ένα μπάχαλο. Το Πεδίον του Άρεως κατειλημμένο, στο Μοναστηράκι έκλεβαν, αυτά έχουν αλλάξει» τόνισε.

Είπε επίσης ότι πλέον μπαίνει μία τάξη σε πολλά ζητήματα, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τα θέματα ασφάλειας στο κέντρο της πόλης, όσο και σε ό, τι έχει σχέση με τον στόλο των περιπολικών που βάσει των καταγγελιών των αστυνομικών υπαλλήλων, είναι παροπλισμένος λόγω φθοράς και βλαβών.


Δειτε το βιντεο ΕΔΩ

Επαναφορα της βιζας για τους Αλβανους ζητουν, τους πηρανε χαμπαρι, εμεις ομως....ακομη τους δινουμε επιντοματα! ! !

Ξυπνατε ρε γ@μωτο...
Οι Αλβανοι ειναι εχθροι της Ελλαδος....
Μην τους χαιδευετε, ας πανε απο κει που ηλθαν...



Η μεγαλύτερη λοιπον εφημερίδα της Ολλανδίας «De Telegraaf» δημοσίευσε γραπτό αίτημα πολλών πολιτικών κομμάτων της χώρας, τα οποία επιδιώκουν να επαναφέρουν το καθεστώς βίζας για τους Αλβανούς.

Το αίτημα που καθορίζεται ως επείγον υποστηρίζεται από τα τρία βασικά κόμματα στις Κάτω Χώρες, μεταξύ των οποίων, το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το Κόμμα για την Ελευθερία και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα.

Όλα τα κόμματα, όπως και τα αναφερόμενα τρία, βλέπουν ως μοναδική διέξοδο για να περιορίσουν το φαινόμενο της οργανωμένη αλβανικής εγκληματικότητας στη χώρα.

Τα προβλήματα άρχισαν με την απελευθέρωση της βίζας

Σύμφωνα με τον βουλευτή Φρίτσμα, τα προβλήματα άρχισαν μετά την απελευθέρωση των θεωρήσεων- Visa.

«Αυτό θα έπρεπε να προνοηθεί, οι εγκληματίες ωφελούνται όταν δεν υπάρχουν έλεγχοι».

Επίσης, ο βουλευτής Βαν Τοορενμπουργκ μέλος της ίδιας πολιτικής δύναμης του Ολλανδού υπουργού για τη Δικαιοσύνη και την Ασφάλεια, Γκραμπερχάους, ζήτησε άμεσα την επιστροφή των θεωρήσεων για τους Αλβανούς.

«Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος μπαίνει μέσα στο κράτος, σύντομα θα υπάρξει συζήτηση με τον υπουργό».

Περιμένουμε να δούμε στην επικείμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση με θέμα «Το οργανωμένο αλβανικό έγκλημα στις Κάτω Χώρες», εάν η πλειοψηφία υποστηρίξει την πρόταση των τριών βασικών κομμάτων για την επιστροφή της βίζας στους Αλβανούς.

Αλλά αν αυτό το δυσάρεστο μέτρο έχει ήδη συζητηθεί στην Ολλανδία, τότε η υπόσχεση για έναρξη διαπραγματεύσεων τον Ιούνιο από τον υπουργό Εξωτερικών μοιάζει περισσότερο με όνειρο από μια εφικτή πραγματικότητα, σημειώνει η αλβανική syri.net.


πηγη

Στρατηγος Φαραντατος: Πάντα, θα υπάρχουν στην ιστορία, αυτοί που ανοίγουν κερκόπορτες...Αιδώς Συριζαίοι !!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε σαστισμένοι να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, μέσω συνεχών δηλώσεων του ΥΠΕΞ κ. Κατρούγκαλου και άλλων ΣΥΡΙΖαίων παραγόντων (Κοτζιά, Τσιρώνη, Καραγιάννη κτλ), μια διαμορφούμενη αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας έναντι της Τουρκίας, σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, με σημείο αναφοράς τα ενεργειακά ζητήματα στη λεκάνη της ΝΑ Μεσογείου.

Και μπορεί μεν ο ελληνικός λαός να πληροφορείται τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις των διαφόρων ΣΥΡΙΖαίων εμβρόντητος, αλλά όχι και αιφνιδιασμένος, αφού όλες οι εν λόγω τοποθετήσεις έχουν αφετηρία και αποτελούν συνέχεια της δήλωσης του πρωθυπουργού αμέσως μετά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο στις 5 Φεβρουαρίου στην Άγκυρα, όπου είπε ότι η ενέργεια πρέπει να αποτελέσει γέφυρα συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Την σκυτάλη πήρε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς, ο οποίος στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών υποστήριξε ότι δεν πρέπει να είμαστε μονοχοφάηδες αλλά να έχει και η Τουρκία έσοδα από τον ενεργειακό πλούτο της ανατολικής Μεσογείου!!

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αν αρχίσεις στις διεθνείς σχέσεις και είσαι μοναχοφάης λέγοντας "όλα δικά μου", τότε είσαι κι εσύ μέρος του προβλήματος. Αυτό που πρέπει να κάνεις..... είναι να δώσεις μια προοπτική ότι η Τουρκία, όχι στην κυπριακή ΑΟΖ αλλά στη Μεσόγειο συνολικά, θα συμμετάσχει σε αυτή την οικονομική ανάπτυξη. (Σημ. σε ποιο κομμάτι αλήθεια της Μεσογείου αναφέρεται ο κ. Κοτζιάς; Μήπως στις ΑΟΖ Ισραήλ και Αιγύπτου;; γιατί εκεί δεν του πέφτει λόγος και επιπλέον οι χώρες αυτές δε θέλουν ούτε να ακούνε για Τουρκία.

Άρα προφανώς εννοεί την ελληνική ΑΟΖ και το λέει δια της τεθλασμένης ! Πρόκειται για κατάφωρη παραχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην Τουρκία). Πρέπει να βρεις τρόπους οργάνωσης επιχειρηματικούς, τις μπίζνες, της δουλειάς, που να συμμετάσχει σε αυτό που της αντιστοιχεί και της αρμόζει». Και για να μην υπάρχει ίχνος αμφιβολίας για το τι εννοεί, ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε και στο Καστελόριζο λέγοντας: «Αν νομίζεις όπως κάνουν μερικοί στην Ελλάδα ότι η Τουρκία με χιλιάδες μίλια δεν έχει ΑΟΖ, δεν έχει τίποτα και όλη η ΑΟΖ είναι ξέρω ‘γω το Καστελόριζο έχει το 100% έχει όλη την περιοχή, δεν είναι έτσι.

Τα πράγματα θέλουν προσοχή, φιλική πολιτική, διεθνές δίκαιο και να τον βάζεις και τον άλλο στο παιχνίδι, για να τον κατευνάζεις». Ω του θαύματος ακολούθησε η δήλωση του πρώην υπουργού και βουλευτή κ. Τσιρώνη, ότι το Καστελόριζο ανήκει στην Ανατολική Μεσόγειο και όχι στο Αιγαίο, κάτι που υποστηρίζει πάγια η Τουρκία, προκειμένου να ενισχύσει την θεωρία περί μειωμένης επήρειας του συμπλέγματος του Καστελόριζου στον καθορισμό των θαλάσσιων ζωνών της περιοχής.

Τρίτο κρούσμα του νυν ΥΠΕΞ, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και πολύ "πετυχημένου" πρώην Υπουργού Εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων, διαβόητου πλέον ανά το πανελλήνιο για τον ομώνυμο νόμο Κατρούγκαλου, ο οποίος στην τελευταία συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην Αττάλεια στις 21 Μαρτίου (Σημ. δεν είναι τυχαία ούτε ο τόπος ούτε ο χρόνος της συνάντησης), δήλωσε μεταξύ άλλων απιθάνων, ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την Τουρκία από τα θέματα ενέργειας, καθώς αυτή κατέχει πολλά χιλιόμετρα ακτής στην ανατολική Μεσόγειο. Για να συμπληρώσει ότι «η Ελλάδα αναγνωρίζει ότι η Τουρκία έχει δικαιώματα σε όλα τα θέματα που την αφορούν»!!

Δικαίως οι παραπάνω δηλώσεις, από τα χείλη μάλιστα του υπεύθυνου για την εξωτερική πολιτική της χώρας υπουργού, προκάλεσαν πανηγυρισμούς από πλευράς των τουρκικών Μέσων Ενημέρωσης, ευχαριστίες εκ μέρους του "φίλου" μας Μεβλούτ, αλλά και την έντονη αντίδραση της ενταύθα αντιπολιτεύσεως, η οποία σύσσωμη έθεσε θέμα πιθανής αλλαγής του δόγματος της Ελλάδας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, εγκαλώντας την κυβέρνηση, καθόσον η χώρα μας αναγνωρίζει παγίως μόνο μία διαφορά νομικής φύσεως με την Τουρκία και αυτή είναι ο καθορισμός της υφαλοκρηπίδας, με προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια.

Όλα τα παραπάνω γεγονότα μας

οδηγούν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα τόσο για το τι διεμήφθη στην μεταξύ Τσίπρα και Ερντογάν δίωρη κρυφή συζήτηση όσο και μας προϊδεάζουν για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Και αυτό δεν είναι άλλο παρά η προσπάθεια της κυβερνήσεως να βάλει την Τουρκία στο ενεργειακό παιχνίδι, μέσω της συνεκμεταλλεύσεως των κοιτασμάτων της ελληνικής ΑΟΖ. Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι κύριε Κατρούγκαλε και λοιποί φιλοκυβερνητικοί εταίροι.

Δεν μπορεί να ξέρει κανείς τους λόγους που οδηγούν την ελληνική κυβέρνηση σε τόσο δραματική στροφή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, σε μια συγκυρία μάλιστα ιδιαίτερα θετικών εξελίξεων για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο γεωπολιτικός ρόλος των οποίων αναβαθμίζεται θεαματικά, στο πλαίσιο των ενεργειακών συνεργασιών με Ισραήλ και Αίγυπτο, υπό την αποφασιστική υποστήριξη των ΗΠΑ, όπως εκφράστηκε με την συμμετοχή του κ. Πομπέο στην πρόσφατη σύνοδο της Ιερουσαλήμ, καθώς και της Γαλλίας, της τελευταίας αποφασισμένης να εμπλακεί στενότερα στην περιοχή.

Θα μπορούσε να αποδοθεί η στροφή αυτή στις εγγενείς ιδεολογικές αδυναμίες της εγχώριας αριστεράς, η οποία μέσα στις διεθνικιστικές της αντιλήψεις δε διστάζει να προβεί σε αντεθνικές πρακτικές και παραχωρήσεις, όπως έκανε και με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, χάριν αστείων ωφελημάτων. Αδιάφορο!!

Εξάλλου πάντα θα υπάρχουν στην ιστορία αυτοί που ανοίγουν κερκόπορτες. Δεν είναι όμως το ίδιο, όταν οι κατέχοντες τα υψηλότερα αξιώματα και τις τύχες της χώρας αντιμετωπίζουν τα εθνικά θέματα έχοντας υπόψη και προσωπικούς λόγους, αν όχι ιδιοτελή κριτήρια.

Ο κ. πρωθυπουργός για να ενισχύσει το προφίλ του μεγάλου ειρηνοποιού, ο οποίος διευθετεί διμερή ζητήματα χάριν της ειρήνης και της συνεργασίας στην περιοχή, στην προσπάθειά του να διεκδικήσει το Νόμπελ ειρήνης με αυξημένες πιθανότητες, γεγονός που πιστεύει ότι θα του δώσει κάποια ώθηση εν όψει των εθνικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο κ. Κοτζιάς γιατί ενστερνίζεται τις απόψεις των γνωστών εξωχωρίων κέντρων, ιδρυμάτων και δεξαμενών σκέψεις που χρηματοδοτούνται από τον Αμερικανό μεγιστάνα Τζορτζ Σόρος, με τις γνωστές επιδιώξεις του στο χώρο της Βαλκανικής και της ΝΑ Μεσογείου, όπως κατήγγειλε ο μέχρι πρότινος ομοτράπεζος του κυβερνητικού συμφερτού πρώην ΥΕΘΑ κ. Π. Καμένος, ο οποίος μάλιστα ανέφερε και συγκεκριμένο ποσό επιχορήγησης εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο κ. Κατρούγκαλος όμως; Δεν θέλουμε να πιστεύσουμε ότι τα όσα είπε ο ίδιος και μνημονεύσαμε παραπάνω, μαρτυρούν την φιλοδοξία που υπαγορεύει η δήλωσή του στο κλείσιμο της κοινής συνεντεύξεως με τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας στην Αττάλεια: «θέλω όταν με βλέπει ο Μεβλούτ να με λέει καρντάς, όχι γκιαούρ».
Αιδώς Συριζαίοι !!

Παναγιωτης Φαραντατος



πηγη 

Δολοφονία Ζέμπερη: <Ήθελαν το περιεχόμενο της τσάντας της! Βρήκα τα στικάκια και τα έκαψα>...





Τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη στο Β΄Νεκροταφείο την ημέρα που δολοφονήθηκε η Δώρα Ζέμπερη, έδωσε ο καταδικασθείς για τη δολοφονία της.

Μιλώντας μέσα από τις φυλακές Δομοκού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star Channel, ο Μ.Σ περιέγραψε όλα όσα διαδραματίστηκαν, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην οικογένειά της.

Μερικές εβδομάδες μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ότι η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού ήταν «συμβόλαιο θανάτου» και ότι την παρακολουθούσε καιρό πριν τον φόνο ένας άνδρας με αλυσίδα και μακριά μαλλιά, ο καταδικασθείς αποκάλυψε πως «δε γνωρίζω κάτι για συμβόλαιο θανάτου».

Όπως εξήγησε, του είχαν ζητήσει να της αφαιρέσει την τσάντα της. «Ήθελαν το περιεχόμενό της και θα μου έδιναν το κινητό της να το πάω σε ένα δικό τους μαγαζί. Δεν μπορούσα να βάλω στο μυαλό μου ότι τους ενδιέφεραν στικάκια (…). Μου είχαν πει ότι θα μου έδιναν 30.000 ευρώ για την τσάντα».

Όπως εξήγησε «όταν πήρα την τσάντα την άνοιξα μετά από κάποια στιγμή. Βρήκα τα στικάκια και τα έκαψα, δεν τα παρέδωσα κάπου. Άφησα την τσάντα σε κάτι χόρτα και πήγα και παρέδωσα το κινητό εκεί που μου είπαν».
Απευθυνόμενος στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, τους είπε για ακόμα μία φορά «την ταπεινή του συγγνώμη», τονίζοντας πως «δεν είμαι εγώ αυτός που ψάχνουν». Μάλιστα αποκάλυψε πως «είχαν προσπαθήσει πάλι να τη σκοτώσουν δύο φορές».

Τέλος επανέλαβε ότι «έχω δεχτεί απόπειρες κατά της ζωής μου στη φυλακή. Βέβαια κάποιος έχει εντολή να μου επιτεθεί. Θέλουν να μου κλείσουν το στόμα για να σταματήσω να μιλάω».

Η Δώρα Ζέμπερη 32 χρόνων, υπάλληλος στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά, δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών. Δέχτηκε 14 μαχαιριές σε πλάτη, θώρακα και είχε αμυντικά τραύματα στο χέρι και στην παλάμη.



Πηγή

ΕΚΤΑΚΤΟ:Ισχυρός σεισμός 5,3 ρίχτερ στη Φωκίδα ! Εγινε αισθητός στην Αθήνα...





Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Αθήνα δέκα λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε ισχύ 5,1 ρίχτερ με επίκεντρο την Αιτωλοακαρνανία, προκυς της περιοχής.

Σύμφωνα τα όσα αναφέρει αλώντας ανησυχία στους κατοίκοκαι το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε ισχύ 5,1 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ με εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.




Πηγή

Αιγάλεω: Βρέθηκαν φωτογραφίες από τη συμμετοχή της φοιτήτριας σε αποδείξεις της συμμετοχής της σε σατανιστικές τελετές...<ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ>

Ντοκουμέντα "φωτιά" για τον θάνατο της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου οδήγησαν σε έναν άγριο κόσμο με σατανικά σύμβολα… Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες της φοιτήτριας από την συμμετοχή της σε σατανιστικές οργανώσεις
Η σπουδάστρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η άτυχη κοπέλα  μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν. Παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον χειρότερο φόβο κάθε γονιού.

Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία.

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει άλλη τροπή όταν οι γονείς της διαπίστωσαν πως  από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαν σβηστεί τα περισσότερα από τα δεδομένα της.

Ανάμεσα σε αυτά που κατάφεραν να εντοπίσουν, βρήκαν φωτογραφίες της Αρετής με συγκεκριμένο πρόσωπο και στοιχεία που παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών και σχετικά σύμβολα.

Η οικογένεια υποστηρίζει ότι η 20η Μαρτίου, που χάθηκαν τα ίχνη της, είναι σημαντική ημέρα για τους λάτρεις του εωσφόρου, προσθέτει το anikolouli.gr.

Πιστεύουν δε πως ένα νεαρό άτομο ήταν ο συνδετικός κρίκος που την έφερε σε επαφή με αυτό και πως το παιδί τους οδηγήθηκε στο θάνατο μέσω κάποιας τελετής, σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Γι' αυτό και προχώρησαν στην υποβολή μήνυσης για ανθρωποκτονία κατ' αγνώστων.

Ο χρόνος θανάτου

Από την πρώτη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δεν εντοπίστηκαν ίχνη κακώσεων, πάλης, μώλωπες ή οτιδήποτε που να παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια. Η ώρα θανάτου υπολογίστηκε λίγες ώρες πριν την ανεύρεση της άτυχης κοπέλας.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η οικογένεια, έγινε νέα νεκροτομή, παρουσία του κυρίου Μπουζιάνη και του τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή Χαράλαμπου Κούτση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Τζαβάρα και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας συμφώνησε πως ο θάνατος είναι ασφυκτικός. Δεν προσδιόρισε όμως τον χρόνο θανάτου καθώς όπως είπε θα περιμένει τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει φωτογραφίες της 22χρονης φοιτήτριας στα social media, που την δείχνουν μαζί με άτομα που μοιάζουν με σατανιστές.

Την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης, που βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω ζήτησε η αστυνομία. Κι αυτό γιατί οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν να βρουν τις τελευταίες συνομιλίες της 22χρονης και τα άτομα με τα οποία ερχόταν σε πιο συχνή επαφή.

Στο μικροσκόπιο μπαίνει και ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής αλλά και το τάμπλετ από τον οποίο θα γίνει ανάσυρση δεδομένων, που έχουν διαγραφεί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, επισημαίνει στο OPEN TV, ότι οι συνθήκες θανάτου γεννούν πολλά ερωτήματα. «Αυτή η ιστορία της αυτοκτονίας με σακούλα είναι κάτι που για την Ελλάδα είναι απίθανο. Πρέπει να είναι το πρώτο που συνέβη», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας, μιλώντας στο OPEN TV, κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

«Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί», αναφέρει μεταξύ άλλων. Οι αστυνομικοί, πάντως, περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστώσουν ποια ουσία εισέπνευσε η φοιτήτρια.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για τις φωτογραφίες. Επίσης, υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνει την είσοδο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Πηγή

SOS....ΒΕΤΟ ΤΩΡΑ, οχι ενταξη της Αλβανιας στην ΕΕ, ο Ραμα, επιτιθεται κλεβει και αρπαζει τις Ελληνικες περιουσιες!

Η Αθηνα βρισκεται σε νιρβανα...
Λες κι εχουν καταναλωσει τονους ναρκωτικων.....
Αθηνα ξυπνα επιτελους, ο Ραμα, επιτιθεται κλεβει και αρπαζει τις Ελληνικες περιουσιες!
Ο Ραμα καταστρεφει τους Ελληνες της Βορειου Ηπειρου και ακομη δεν εχει μπει βετο στην ΕΕ για την ενταξη της Αλβανιας στην Ευρωπη....


Η Αλβανική κυβέρνηση πλήρως αποθρασυμένη και από το γεγονός ότι μέχρι τώρα οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 2014 (όταν αναγνωρίσθηκε η Αλβανία ως υποψήφια για ένταξη στην Ε.Ε.) και μετά, δεν φρόντισαν να βάλουν το περιουσιακό της Ελληνικής Μειονότητας ως πρώτο θέμα στην ατζέντα των ελληνοαλβανικών και ευρωαλβανικών σχέσεων, έχει εκδώσει το τελευταίο διάστημα μια σειρά υπουργικές αποφάσεις και τον νόμο 708 που ουσιαστικά οδηγούν στην δήμευση όλων των περιουσιών σε παραθαλάσσιες περιοχές φιλέτα με σκοπό να αποδοθούν σε φιλικά προς το Καθεστώς Ράμα επιχειρηματικά συμφέροντα για τουριστική αξιοποίηση.

Με βάση τον Νόμο 708 μεγάλες περιοχές που αποτυπώνονται σε χάρτες πουν έχουν δει την δημοσιότητα εντάσσονται ανεξαρτήτως ιδιοκτησιακού, σε σχέδιο «τουριστικής αξιοποίησης», οπότε ακόμη κι αν κάποιος αποκτήσει τίτλους θα είναι υποχρεωμένος να εκποιήσει την περιουσία του με εξευτελιστικό μάλιστα τίμημα. Για την περιοχή της Χιμάρας το τίμημα αυτό κυμαίνεται από 0,60 λεπτά έως 1,5 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, σχεδόν 1.500 ευρώ το στρέμμα όταν η εμπορική αξία στα παραθαλάσσια οικόπεδα φθάνει τα 150.000 ευρώ.

Έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση να υπερασπιστεί εμπράκτως τα νόμιμα δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας της Αλβανίας και να μετέλθει κάθε νόμιμο μέσο ώστε να αποφευχθεί η υφαρπαγή των περιουσιών στην Χειμάρρα απευθύνει με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής η «Ομόνοια».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το παράρτημα της οργάνωσης στη Χειμάρρα αναφέρει πως με την απόφαση που δημοσιευθηκε σήμερα στο ΦΕΚ στα Τίρανα «ολοκληρώνεται το έγκλημα της υφαρπαγής των περιουσιών στη Χειμάρρα»:

"Σήμερα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως η απόφαση με αριθμό 172 και ημερομηνία 27.02.2019 για την προσωρινή απαγόρευση της εγγραφής στο υποθηκοφυλακείο της αγροτικής γης των πρώην συνεταιρισμών και γεωργικών εταιριών στις περιοχές για τις οποίες έχει ορισθεί ως προτεραιότητα η τουριστική ανάπτυξη.

Ο νόμος αναφέρεται στους χάρτες που έχουν δημοσιευθεί από Κρατική Αρχή Γεωπεριφερειακών Πληροφοριών και η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση βασίζεται στην εφαρμογή του άρθρου 34 του νόμου 93/2015. Στους συγκεκριμένους χάρτες έχουν συμπεριλάβει τις κρατικές περιουσίες που έχουν εγκριθεί με την υπουργική απόφαση 707 και 708 στις 21.11.2018. Η απόφαση 708 έχει να κάνει με τις περιουσίες από την Παλάσα μέχρι τα Εξαμίλια.

Το άρθρο 3 της απόφασης ορίζει, αμέσως μετά την δημοσίευση της ότι σταματά οποιαδήποτε διαδικασία εγγραφής της περιουσίας που είχαν πάρει ντόπιοι κάτοικοι μέλη των γεωργικών εταιριών.

Στο άρθρο 4 η απόφαση ορίζει τα κεντρικά γραφεία καταγραφής των πόλεων μεταξύ των οποίων Αυλώνα, Χειμάρρα και Άγιοι Σαράντα να εγγράψουν τις συγκεκριμένες περιουσίες που περιγράφουν οι συγκεκριμένοι χάρτες, και με βάση την υπάρχουσα νομοθεσία να κάνουν την προσωρινή καταγραφή για διαχείριση στα αρμόδια υπουργεία για τον τουρισμό.

Το άρθρο 5 καταργεί την υπουργική απόφαση 138 που απαγόρευε την εγγραφή από μέρος των πολιτών σε όλη την ακτογραμμή. Η κατάργηση του 138 είναι δώρον άδωρον για όσους πολίτες έχουν περιουσία εντός των δημοσιευμένων χαρτών.

Η συγκεκριμένη απόφαση μπερδεύει σκοπίμως τα πράματα και κανείς νομικός δεν μπορεί να αποφανθεί με ακρίβεια ποιος είναι ο στόχος. Αν θεωρηθεί ως ακριβής η ερμηνεία που λέει ότι πρώτα θα δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες να εγγράψουν του τίτλους τους (ΑΜΤΠ) από την Παλάσα έως την Νίβιτσα, θα χαθεί σημαντικό κομμάτι της περιουσίας, για τους εξής λόγους:

Δεν αναγνωρίζει περιουσία σε όσους δεν έχουν στα χέρια τους ΑΜΤΠ και είναι αρκετοί.
Όσοι έχουνε ΑΜΤΠ δεν έχουν όλα τα μέτρα.
Υπάρχουν αρκετοί ιδιοκτήτες που είναι σε διαδικασία διεκδίκησης της περιουσίας τους στα δικαστήρια.
Ακόμα και να πάρουν τίτλους ιδιοκτησίας όλοι αυτοί, από τη στιγμή που το κράτος όρισε τις συγκεκριμένες περιοχές για τουριστικές επενδύσεις, θα αποζημιωθούν με το πόσο του 0.6 έως 1.5 ευρώ το τετραγωνικό.
Η άλλη ερμηνεία κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα, δίνει τη δυνατότητα να εγγράψει κατά προτεραιότητα το κράτος την περιουσία και μετά ότι απομείνει να εγγράψουν τις περιουσίες τους οι έχοντες ΑΜΤΠ ή οποιονδήποτε άλλο τίτλο ιδιοκτησίας.

Πρόκειται για μια απόφαση εμπαιγμό, με την οποία έχουν στόχο την παραπλάνηση της κοινής γνώμης και την υφαρπαγή της περιουσίας από σχεδόν το σύνολο τον γηγενών κάτοικων της περιοχής της Χειμάρρας.

Η απόφαση στοχεύει να κρατήσει σε ομηρία μέχρι τις εκλογές το εκλογικό σώμα, να σύρει τους πολίτες στα γραφεία του υποθηκοφυλακείου με το αζημίωτο, ενώ όσους καταφέρουν να τα εγγράψουν θα τους τα πάρουν με τον νόμο του 2015 για τουριστικές επενδύσεις.

Η κλοπή ολοκληρώνεται, τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας απογυμνώνονται από οποιονδήποτε οικονομικό πόρο και εξαναγκάζονται να απομακρυνθούν από τις πατρογονικές τους εστίες.

Όσοι συμπράττουν στην ανομία που συντελείται, είναι υπόλογοι στην Ιστορία και βάζουν ταφόπλακα στη Χειμάρρα όπως την γνωρίζουμε εδώ και αιώνες.

Καλούμε την Αλβανική κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα όλα αυτά τα νομοθετήματα, να μιλήσει ξεκάθαρα και να επιστρέψει επιτέλους με όποιον νόμο εκείνη κρίνει τις περιουσίες στους νόμιμους ιδιοκτήτες, που τις κατέχουν και τις απολαμβάνουν εδώ και αιώνες.

Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να υπερασπιστεί εμπράκτως τα νόμιμα δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και να μετέλθει κάθε νόμιμο μέσο ώστε να αποφευχθεί η υφαρπαγή αυτή".



πηγη 

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Η Τουρκια τυπωνει πλαστα δολαρια, την πηραν ειδηση, εφτασε το τελος της....


Η τουρκική οικονομία βρίσκεται σε μεγάλο πανικό και  πτώση ενώ η λίρα έπεσε κατά 5%, κάτι που δείχνει ραγδαίες εξελίξεις το επόμενο διάστημα με φόντο ίσως το Αιγαίο, στο οποίο έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι τουρκικές παραβιάσεις.

Τα στοιχεία της κεντρικής τράπεζας έδειξαν ότι τα αποθέματά της είχαν μειωθεί κατά σχεδόν 10 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Τα καθαρά συναλλαγματικά αποθέματα της Τουρκικής Κεντρικής Τράπεζας μειώθηκαν στα 24,9 δισ. δολάρια την εβδομάδα που έληξε στις 22 Μαρτίου, ανέφερε το Bloomberg, επικαλούμενο εβδομαδιαία στοιχεία. Η πτώση ακολούθησε την μείωση κατά 6,3 δισεκατομμύρια δολάρια τις δύο εβδομάδες έως τις 15 Μαρτίου.

«Όλα αυτά είναι οργανωμένες επιχειρήσεις για πίεση στην Τουρκία από τη Δύση, με επικεφαλής την Αμερική», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, που βλέπει τη λίρα μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές να κατρακυλά κατά περίπου 5%. Στη συνάντηση που είχε στην Άγκυρα με νέους φοιτητές και φοιτήτριες, ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε τις τράπεζες, χωρίς να κατονομάζει ποιες, ότι παίζουν παιχνίδια με την τουρκική λίρα ενόψει των εκλογών της Κυριακής, αλλά η Τουρκία «θα συγυρίσει τους κερδοσκόπους στην αγορά».

«Τώρα άρχισαν να λένε ότι ‘μετά τις εκλογές θα δημοσιεύσουμε τις εκθέσεις μας. Τώρα βγάλτες. Τι θα ανακοινώσεις δηλαδή; Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Το ίδιο κάνατε και πριν και δεν έπιασε. Πάλι δεν θα πιάσει. Γιατί όλα αυτά δυστυχώς είναι μία πολιτική εμμονή την ώρα που η Τουρκία πάει σε εκλογές. Αυτές οι εκλογές δεν είναι γενικές εκλογές, είναι αυτοδιοικητικές.

Σε τέτοιες εκλογές δεν μπορεί εσείς να σηκώνεστε να επιβάλετε οικονομικές κυρώσεις. Μετά τις αυτοδιοικητικές έχετε χρόνο, έχετε 4.5 χρόνια», είπε ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος προφανώς στις ΗΠΑ και τις κυρώσεις που ετοιμάζονται να επιβάλλουν στην Τουρκία λόγω της αγοράς του ρωσικού αντι-πυραυλικού συστήματος S-400.

Την ίδια στιγμή δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΜΙΤ φέρεται να άνοιξε στην Λιβύη κέντρο παράνομου εργαστηρίων, που τυπώνουν πλαστά δολάρια, τα οποία δύσκολα διακρίνονται από τα αληθινά και τα οποία φέρονται να κάνουν χρήση κυβερνητικές εταιρείες.

Η διακίνηση αυτών των χρημάτων φέρεται να υλοποιείται σε Λίβανο, Ιορδανία, Ιράκ και Τουρκία. Η ΜΙΤ δίνει το μερίδιο τους στους Λίβυους συμμάχους, ενώ τα υπόλοιπα με αεροπλάνο μεταφέρονται στην Τουρκία.

Κανείς δεν γνωρίζει πόση ποσότητα πλαστών δολαρίων παράγει η ΜΙΤ και που ακριβώς τα διοχετεύει. Τα πλαστά δολάρια που εισέρχονται στην Τουρκία από την ΜΙΤ «ξεπλένονται» ενώ δίνεται μερίδιο σε επιχειρηματίες προσκείμενους στο ΑΚΡ.

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σαφώς γνωρίζουν το τι γίνεται και σύμφωνα με  τα ΜΜΕ ετοιμάζουν εκστρατεία για την «απελευθέρωση» της Λιβύης στα πρότυπα της Συρίας. 

Την ίδια στιγμή οι  ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις κατά ατόμων και εταιρειών σε Τουρκία, Ιράν και ΗΑΕ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), με την δικαιολογία πως στήριξαν με δισεκατομμύρια δολάρια τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν.

Το ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ τοποθέτησε στην μαύρη λίστα 25 άτομα και εταιρίες, οι οποίες εμπλέκονται με την ηγεσία των Φρουρών της Επανάστασης στο  Ιράν και το ιρανικό υπουργείο Αμύνης.

Ραγδαίες εξελίξεις και γεγονότα τα οποία μας δείχνουν για ποιό ακριβώς λόγο  ο Ερντογάν  «φωνασκεί» συνεχώς,  διότι η χώρα του βρίσκεται λίγο πριν το απόλυτο κραχ, το οποίο θα πυροδοτήσει εξελίξεις πιθανότατα  σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.


πηγη 

Τοπαλούδη: Άγριο ξύλο! Επίθεση του Ροδίτη σε υπάλληλο των φυλακών! «Με γ…, ξύπνησα και το κατάλαβα» <ΒΙΝΤΕΟ>



Επιθετική συμπεριφορά εμφανίζει ο 21χρονος  Ροδίτης στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως  μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο νεαρός ενεπλάκη σε επεισόδιο με δύο συγκρατούμενούς  του. Αφού έχει δώσει τους κωδικούς του στην ανακρίτρια επιστρέφει στο κελί του. Ο ίδιος φέρεται να τους απευθύνεται με επιθετικό τρόπο.

«Μεγ… χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα», ανέφερε Οι δύο κρατούμενοι εξοργίστηκαν με τα λεγόμενά του και ήρθαν στα χέρια με τον 21χρονο.

Οι σωφρονιστικοί έτρεξαν να τους χωρίσουν.Ο Ροδίτης χωρίς να  έχει εμφανή τραύματα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο. Όταν επέστρεψε στο κελί του άρχισε να βρίζει χυδαία τους σωφρονιστικούς, κάτι που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο νεαρός θα περάσει από πειθαρχικόγια τη συμπεριφορά του, που χαρακτηριζεται προκλητική και αναμένεται να του επιβληθεί ποινή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο πατέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ροδίτης αλλάζει συνεχώς κελιά καθώς οι συγκρατούμενοί του εκφράζουν παράπονα για τη συμπεριφορά του.

Με την ίδια προκλητική συμπεριφορά  προσήλθε νωρίτερα και την ανακρίτρια, προκειμένου να δώσει τους κωδικούς του στους δύο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και τους κωδικούς στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν, αν και ο ίδιος δηλώνει απολύτως αθώος, ο νεαρός θέλησε να αντιμετωπίσει με ειρωνία και κάποιου είδους χιούμορ, την κατάσταση. Ο διάλογος που είχε με την ανακρίτρια είναι χαρακτηριστικός:

– «Επιτέλους ελεύθερος!»

– «Τι εννοείτε;»

– «Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;»

– «Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ»

– «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι…»

Ο 21χρονος κατόπιν, φέρεται να αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου, ενώ η οικογένειά του όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά και να συνοδεύσει εκ νέου τον κατηγορούμενο στην ανακρίτρια.

Εν τω μεταξύ, μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη, όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Πηγή

Βιτσας εναντιον Σαλβινι.....γελανε οι πιτσες και τα ζυμαρικα στην Ιταλια!

Εχουν γελειοποιηθει διεθνως....
Τους φτυνουν και λενε ψιχαλιζει....
Ρομπα ξεκουπωτη εχουν γινει!


Ακάθεκτος ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δ.Βίτσας οραματίζεται χωρίς διακοπή την αφομοίωση και ένταξη «προσφύγων και μεταναστών» (πάνε πακέτο οι δύο αυτές κατηγορίες) στην ελληνική κοινωνία, όση εν πάση περιπτώσει έχει απομείνει στη χώρα.

«Η Ελλάδα μπορεί με συγκεκριμένες πολιτικές, που ήδη έχουμε ξεκινήσει και εκδηλώνονται, στα επόμενα δύο χρόνια να εντάξει στην κοινωνία και στην οικονομία της περίπου 20.000 πρόσφυγες και μετανάστες μέσα από προγράμματα ελληνομάθειας, εκπαίδευσης και προγράμματα απασχόλησης» δήλωσε σήμερα ο Βίτσας.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 247», ο υπουργός τόνισε ότι «πρέπει να βρούμε λύσεις και για τους υπόλοιπους. Άνθρωποι που έχουν πάρει άσυλο μέχρι τον Ιούλιο του 2017 συμφωνήσαμε με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ότι θα πάρουν τρία μηνιαία βοηθήματα, θα νοικιάσουν ένα σπίτι. Πρόκειται για περίπου 200 άτομα, και έτσι θα αδειάσουν θέσεις για να φέρουμε κόσμο από τη Λέσβο και τη Σάμο».

Τα νούμερα του Βίτσα

Στη συνέχεια ο Δ.Βίτσας αναφέρθηκε στα περίφημα νούμερα των αλλοδαπών στην Ελλάδα που μόνο ο ίδιος φαίνεται να γνωρίζει.

Έτσι ο Βίτσας σημείωσε πως «αυτή τη στιγμή στη χώρα υπάρχουν περίπου 73.000 πρόσφυγες και μετανάστες. Από αυτούς περίπου 25.000 μένουν και φιλοξενούνται σε διαμερίσματα και κατοικίες, ενώ περίπου 20.000 σε 28 κέντρα φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Σήμερα 11.500 είναι στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης και άλλοι περίπου 2.000 είναι στο Καρατεπέ και σε σπίτια στα νησιά. Υπάρχουν περίπου 2.000 ασυνόδευτα ανήλικα σε δομές του υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Αυτοί οι αριθμοί είναι δυναμικοί.

Υπάρχουν κάποιοι ακόμη που διαβιούν με δικά τους μέσα και φιλική υποστήριξη. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η Σάμος, γιατί εκεί έχει αυξηθεί η προσέλευση, έχουμε δύο προγράμματα για να αποσυμφορηθεί το νησί. Στην Ελλάδα έχουμε 550.000 οικονομικούς μετανάστες από πριν το 2016. Στην Αθήνα το 20% του πληθυσμού είναι οικονομικοί μετανάστες» είπε.

Εκτός του ότι κατά Βίτσα οι παράνομοι μετανάστες έγιναν ξαφνικά «οικονομικοί» μετανάστες, η ΕΛΑΣ με τα στοιχεία της διαψεύδει τον Βίτσα.

Οι 550.000 αλλοδαποί είναι παραπάνω καθώς μόνο το 2016 μπήκαν στη χώρα 204.000, το 2017 68.100, 132.000 το 2010, 100.000 το 2011, 76.000 το 2012 και η λίστα συνεχίζεται.

Παραδοχή για Σαλβίνι: Τώρα πηγαίνουν στην Ισπανία

Σχετικά με την ευρωπαϊκή πολιτική, ο υπουργός ανέφερε ότι «στην Ε.Ε. πρέπει να αντιμετωπιστούν τα εξής: Να επιλυθούν ειρηνικά οι ένοπλες συγκρούσεις, να δοθούν χρήματα για ανάπτυξη στις χώρες προέλευσης των προσφύγων και μεταναστών, να αντιμετωπιστούν οι συνοριακές διαδικασίες με βάση τη συνθήκη της Γενεύης, να υπάρξει επιμερισμός των βαρών σε ολόκληρη της Ε.Ε. Τελικά, ο Σαλβίνι έχει πετύχει να πηγαίνουν οι μετανάστες στην Ισπανία αντί για την Ιταλία» επισήμανε ο κ. Βίτσας.

Και που ενοχλεί αυτό τον Δ.Βίτσα; Αυτός δεν ήταν και στόχος του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών;



πηγη 

ΣΟΚ στην Πάτρα: Γυναίκα μήνυσε τον γνωστό γιατρό και σύζυγό της για κακοποίηση του μωρού τους...Έχει και «ντοκουμέντα»...


Η υπόθεση που απασχολεί την ελληνική δικαιοσύνη στην Πάτρα αφορά ζεύγος που τελεί σε διάσταση.

Επίμαχο ζήτημα η καταγγελία της μητέρας και συζύγου για νοσηρή συμπεριφορά του άνδρα κατά του παιδιού το οποίο μάλιστα είναι μωρό.
Συνεπώς δεν προσφέρεται για εξέταση με οποιονδήποτε τρόπο. Ούτε υπάρχουν συνέπειες ανιχνεύσιμες ιατροδικαστικά. Ο σύζυγος αποκρούει την καταγγελία ως ασύστατη.

Η μήνυση από την μητέρα έγινε στις 10 Δεκεμβρίου και οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση προανακριτικά.
Η γυναίκα συνόδευσε την καταγγελία με αποδεικτικό υλικό, η λήψη του οποίου όμως ήταν παράνομη. Προωθήθηκε όμως στα αστυνομικά όργανα για να εκθέσουν τις απόψεις τους.

Άρα θα πρέπει η δικαιοσύνη να αποφασίσει αν το συγκεκριμένο υλικό θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία.

Ο εναγόμενος ανήκει στον χώρο υγείας. Απομένει η απόφαση των δικαστών!


Πηγή

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί Νηστίσιμο τυρί...





Δείτε για ποιο προϊόν πρόκειται.

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο διερεύνησης επώνυμης καταγγελίας διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan», το οποίο βρέθηκε ύστερα από σχετική ανάλυση της Α’ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους να περιέχει γάλα. Το γάλα έστω και σε ίχνη συνιστά αλλεργιογόνο παράγοντα και μπορεί να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό.

Πρόκειται για το προϊόν: «Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan», Ελληνικής Προέλευσης σε συσκευασία προστατευμένης ατμόσφαιρας των 200g, κομμένο σε φέτες, με κωδικό παραγωγής Lot: 70058.162.65, ημερομηνία παραγωγής: 22/11/2018, ημερομηνία συσκευασίας: 06/03/2019 και ημερομηνία ανάλωσης: 21/08/2019, το οποίο διακινείται από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΔ. ΜΠΡΕΖΑ Ο.Ε. – ΤΥΡΝΑΒΟΣ.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί την εν λόγω παρτίδα εφόσον έχουν ευαισθησία στο γάλα να μην το καταναλώσουν.



Πηγή

Στο Σκαμνι Ν. Δημοκρατια και ΠΑΣΟΚ, για τα δανεικα και αγυριστα εκατομμυρια, απο τις τραπεζες....

Ποινικές διώξεις για τα δάνεια εκατομμυρίων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ – Θάβουν στο «συρτάρι» τα δάνεια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ
Ολοκληρώθηκε η εισαγγελική έρευνα για τις δανειοδοτήσεις των κομμάτων η οποία διενεργούνταν από την Οικονομική Εισαγγελία.

Με παραγγελία που στάλθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ζητείται από τους οικονομικούς εισαγγελείς η άσκηση ποινικής δίωξης για απιστία και ηθική αυτουργία σε απιστία για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Η παραγγελία για την άσκηση της ποινικής δίωξης αφορά 115 τραπεζικά στελέχη και εκπρόσωπους των δύο κομμάτων, υπεύθυνους για τα οικονομικά και όσους υπέγραφαν τις συμβάσεις.

Παράλληλα, η Οικονομική Εισαγγελία ζητάει την αρχειοθέτηση της υπόθεσης για τα δάνεια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά τα δύο κόμματα είτε εξόφλησαν πλήρως τις οφειλές τους είτε τις ρύθμισαν και εξυπηρετούνται.

Το συνολικό ποσό των δανείων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια ευρώ με τους τόκους.

Τα δάνεια προέρχονταν από τις τράπεζες Αγροτική, Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Attica και Μαρφίν και αφορούν την περίοδο 2000 – 2011.

Όσα δάνεια των δύο κομμάτων ρυθμίστηκαν ή αποπληρώθηκαν τέθηκαν στο αρχείο. Τα δάνεια αυτά, κυρίως ένα μεγάλο μέρος έχουν καταστεί απαιτητά και με αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, δηλαδή ουσιαστικά είναι κόκκινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης προέκυψε ότι είτε γίνονταν συνεχείς ανανεώσεις με παράταση του χρόνου αποπληρωμής είτε ζητούσαν με την επίδικη σύμβαση επιπλέον δανεισμό.



πηγη 

ΕΦΕΤ: Κατασχέθηκαν 11 τόνοι ληγμένα αλεύρων, βοτάνων, μπαχαρικών, και άλλων προϊόντων, ύστερα από καταγγελίες πολιτών...


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων και της διερεύνησης καταγγελιών πολιτών, προέβη σε έλεγχο επιχείρησης, η οποία μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται στο χώρο της τυποποίησης, συσκευασίας και εμπορίας μιγμάτων μπαχαρικών, βοτάνων και προσθέτων τα οποία προορίζονται για χονδρική πώληση, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 τόνοι περίπου προϊόντα, σε σκόνη ή σε νιφάδες, σε μεγάλες κυρίως συσκευασίες (από 10 έως 25 κιλά η κάθε μία) για τα οποία είχε παρέλθει ο χρόνος διατηρησιμότητάς τους.

Επιπλέον, σε βιομηχανία τροφίμων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν 2 περίπου τόνοι προϊόντα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση όπως βούτυρα, άλευρα και σπόροι σε μεγάλες επίσης συσκευασίες (πρώτες ύλες για παραγωγή προϊόντων ζύμης) για τα οποία είχε παρέλθει ο χρόνος διατηρησιμότητάς ενώ για τα περισσότερα από αυτά διαπιστώθηκε παρουσία εντόμων σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ειδική γραμμή επικοινωνίας 11717 του Ε.Φ.Ε.Τ., βρίσκεται στη διάθεση όλων των πολιτών προκειμένου να καταγγέλλονται περιστατικά διακύβευσης της δημόσιας υγείας.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να συμμορφώνονται με την κείμενη νομοθεσία όσον αφορά την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων, να τηρούν πιστά το σύστημα FIFO (first in first out), κατά την αποθήκευση των τροφίμων, ακόμη και σε αυτά με μακράν ημερομηνία ανάλωσης, ώστε να αποφεύγονται ευρήματα, όπως τα ανωτέρω και διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι οι έλεγχοι στην αγορά συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και ενόψει μάλιστα των εορτών του Πάσχα.


Πηγή

Αυτοι ειναι οι μισθοι, των αργομισθων Δημαρχων, Αντιδημαρχων και Περιφερειαρχων! Καταλαβατε γιατι σκοτωνονται τωρα;

Για το καλο του τοπου του καποιος, η για το καλο της τσεπης του, σκιζεται να γινει δημαρχος, αντιδημαρχος, περιφερειαρχης κλπ;
Γι αυτο προσεξτε ποιον ψηφιζετε και μην ακουτε τι σας προτεινουν τα κομματα....
Μην γινετε κομματοσκυλα....
Ξερετε τι αξιζει ο καθενας διαλεξτε τον καλυτερο!


Υψηλούς μισθούς λοιπον, τουλάχιστον σε σχέση με τα δεδομένα της αγοράς, απολαμβάνουν οι Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και Περιφερειάρχες που διεκδικούν την ψήφο μας στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αθηναίων αλλά και 16 ακόμα μεγάλων πόλεων, αυτών δηλαδή που ο πληθυσμός τους είναι πάνω από 100.000 πολίτες, παίρνει πάνω από 4.000 ευρώ, δηλαδή όσο περίπου και οι περιφερειάρχες. Ικανοποιητικά αμείβονται και οι αντιπεριφερειάρχες, αλλά και οι αντιδήμαρχοι των μεγαλουπόλεων.

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, τo ποσό των 4.275 ευρώ είναι ο μισθός του δημάρχου Αθηναίων και των άλλων 16 αιρετών που είναι επικεφαλής των μεγάλων πόλεων με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων. Δηλαδή Θεσσαλονίκη, Πάτρα , Πειραιάς, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος , Περιστέρι, Ρόδος, Ιωάννινα, Χανιά, Αχαρνές, Νίκαια, Χαλκίδα, Κέρκυρα, Εύοσμος, Καλλιθέα. Ο αντιδήμαρχος αμείβεται με 2.137 ευρώ, ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου με 900,00 ευρώ.

Σε μικρότερους δήμους με 20.000 έως 100.000 κατοίκους, η αμοιβή του δημάρχου ανέρχεται στα 3.420,00 ευρώ, του αντιδημάρχου στα 1.710,00 ευρώ ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου λαμβάνει μηνιαίως 720,00 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Οι αντίστοιχες αμοιβές σε δήμους κάτω από 20.000 κατοίκους για μεν τον δήμαρχο είναι 2.565,00, για τον αντιδήμαρχο 1.282,50, ενώ για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου 540,00 ευρώ.

Πτέραρχος Κώστας Ιατρίδης: Μην μας δουλευει....Δεν ειναι δυνατον να τραβαει βιντεο την αναχαιτιση μεσα απ το φινιστρινι!

Π@π@ριες μας ειπε ο Αλεξης...
Αυτο θελει να πει ο Πτεραρχος αλλα το λεει πολυ πολυ ευγενικα...



Επικοινωνιακό σώουλοιπον, χαρακτήρισε ο Πτέραρχος ε.α. Κώστας Ιατρίδης, την φωτογράφιση από τον Αλέξη της αερομαχίας ελληνικών και τούρκικων μαχητικών στο Αγαθονήσι.

«Πώς είναι δυνατόν να βλέπουμε μία εικόνα με ένα κινητό τον κ. Πρωθυπουργό να τραβάει βίντεο δήθεν να βλέπει ας πούμε την αναχαίτιση. Εγώ είμαι αεροπόρος και απ” τα 4 μίλια δεν μπορώ να δω το αεροσκάφος.

Πώς είναι δυνατόν μέσα από ένα φινιστρίνι το οποίο έχει διάμετρο 30 εκατοστά να προσπαθεί να φωτογραφίσει μία αερομαχία;» αναρωτήθηκε ο κ. Ιατρίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Επειδή είμαι αεροπόρος και ξέρω κάποια πράγματα, ακούω κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν και δυσανασχετούμε εμείς οι ιπτάμενοι», πρόσθεσε με νόημα


πηγη 

Νέα παράταση για Κτηματολόγιο και δασικούς χάρτες <Δείτε τις ημερομηνίες>...





Παράταση 3 μηνών στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος σε 31 περιοχές, μεταξύ αυτών οι πληγείσες από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου, με τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Παράλληλα, το Κτηματολόγιο ανακοίνωσε την παράταση μέχρι τις 13 Μαΐου για την υποβολή συλλογής δηλώσεων στις περιοχές Κόρινθο, Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους.

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία ανάρτησης δασικών χαρτών σε περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, της Καβάλας, καθώς και σε ολόκληρη την ΠΕ Τρικάλων. Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, εντός τριμήνου οι συγκεκριμένες περιοχές που αφορούν στο 5% της έκτασης της χώρας θα προχωρήσουν σε διαδικασίες μερικής κύρωσης.


Όσον αφορά τις παρατάσεις των δασικών χαρτών, το υπουργείο τις δίνει με το σκεπτικό να υπάρξει περαιτέρω χρόνος στους πυρόπληκτους πολίτες να αξιοποιήσουν τα διαθέσιμα εργαλεία αλλά και στους πολίτες των Κυκλάδων να περιμένουν μέχρι να κατατεθούν οι ρυθμίσεις για τις χορτολιβαδικές εκτάσεις, που έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στους νησιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζεται κανονικά και χωρίς παράταση η ανάρτηση των δασικών χαρτών στις περιοχές του Κορωπίου, της Μαγνησίας και της Καρδίτσας, η οποία ξεκίνησε την 1η Μαρτίου.

Πού θα γίνει κύρωση το επόμενο 3μηνο

• Ανατολικής Αττικής (περιοχές Δήµων Αγ. Παρασκευής, Βριλησσίων, Ηρακλείου Αττικής και των δηµοτικών ενοτήτων: α) Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης Δήµου Παλλήνης, β) Ν. Ψυχικού Δήµου Φιλοθέης – Ψυχικού Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής

• Δυτικής Αττικής (προκαποδιστριακών ΟΤΑ: Ελευσίνας, Μαγούλας, Νέας Περάμου, Οινόης, Ερυθρών, Βιλίων Π.Ε. Δυτ. Αττικής και Κορυδαλλού Π.Ε. Πειραιώς)

• Τρικάλων (ολόκληρη περιοχή αρμοδιότητας Διεύθυνσης Δασών)

• Καβάλας 1) Αγίου Κοσµά, 2) Γέροντα, 3) Γραβούνης, 4) ∆ιποτάµου, 5) ∆υσβάτου, 6) Ελαφοχωρίου, 7) Ερατεινού, 8) Ζαρκαδιάς, 9) Κεχροκάµπου, 10) Λεκάνης, 11) Μακρυχωρίου, 12) Πέρνης, 13) Πετροπηγής, 14) Πλαταµώνος, 15) Ποντολίβαδου, 16) Χρυσουπόλεως και 17) Χρυσοχωρίου, του ∆ήµου Νέστου, της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας

Παράταση μέχρι τις 28 Ιουνίου

• Ανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα στους δήμους: Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Καισαριανής, Ζωγράφου, Βύρωνα, καθώς και των δημοτικών ενοτήτων: α) Μελισσίων Δήμου Πεντέλης, β) Φιλοθέης Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, γ) Πικερμίου & Ραφήνας Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου, δ) Ν. Μάκρης Δήμου Μαραθώνα, 2. Δήµου Χαλανδρίου και των δηµοτικών ενοτήτων: α) Γλυκών Νερών & Παιανίας Δήµου Παιανίας, β) Σπάτων Δήµου Σπάτων – Αρτέµιδας, γ) Χολαργού Δήµου Παπάγου – Χολαργού, Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής).

• Δυτικής Αττικής (Προκαποδιστριακού ΟΤΑ: Μεγαρέων Π.Ε. Δυτ. Αττικής)

• Κυκλάδων (πρώην ΟΤΑ Ανω Μεράς της ν. Μυκόνου, Αδάμαντα ν. Μήλου, Ανάφης, ν. Ανάφης, Ανω Μεριάς, Φολεγάνδρου, ν. Φολεγάνδρου, Σικίνου ν. Σικίνου, Οίας, Ημεροβιγλίου, Βουρβούλου, Θήρας, Καρτεράδου, Μεσσαριάς, Βόθωνα, Εξω Γωνίας, ν. Θήρας και Θηρασιάς, ν. Θηρασιάς Κυκλάδων)

• Θεσσαλονίκης: Δημοτικών ενοτήτων Αμπελοκήπων και Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, δημοτικής ενότητας Ιωνίας (Διαβατά-Νέα Μαγνησίας) του Δήμου Δέλτα, δημοτικών ενοτήτων Θεσσαλονίκης και Τριανδρίας Δήμου Θεσσαλονίκης, δημοτικών ενοτήτων Ελευθέριου-Κορδελιού και Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, δημοτικών ενοτήτων Αγίου Παύλου, Νεαπόλεως, Πεύκων, Συκεών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, δημοτικών ενοτήτων Ευκαρπίας, Πολίχνης, Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά, δημοτικών ενοτήτων Πανοράματος και Πυλαίας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου Νεάπολης-Συκεών, δημοτικών ενοτήτων Ευκαρπίας, Πολίχνης, Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά, δημοτικών ενοτήτων Πανοράματος και Πυλαίας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου.

• Δράμας (Τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων της Π.Ε. Δράμας, εξαιρουμένων των Προκαποδιστριακών ΟΤΑ Δράμας, Κεφαλαρίου, Καλαμπακίου, Καλαμώνος, Αγίου Αθανασίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου)

• Κοζάνης (προκαποδιστριακού ΟΤΑ Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης της Π.Ε. Κοζάνης)

Παράταση μέχρι 27 Ιουνίου για Ελλάδα και μέχρι 17 Ιουλίου για τους κατοίκους του εξωτερικού

• Ανατολική Αττική: προκαποδιστριακός ΟΤΑ Κρωπίας

• Μαγνησία: προκαποδιστριακοί ΟΤΑ Βόλου, Νέας Αγχιάλου, Αλοννήσου και Σκιάθου

• Καρδίτσα

Παράταση για Κτηματολόγιο

Πέρα από την παράταση στη συλλογή δηλώσεων μέχρι και τις 13 Μαΐου για Κόρινθο, Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους, το Κτηματολόγιο ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε σε εθνικό επίπεδο το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 234.209 ευρώ.

Πρόκειται για το έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Copernicus Land Monitoring Services 2017-2021» και αφορά:

• στην επικαιροποίηση του χάρτη των μορφών κάλυψης/χρήσεων γης για το 2012

• στην καταγραφή των μορφών κάλυψης/χρήσεων γης κατά τo έτος 2018

• στις μεταβολές αυτών από το 2012

• στον έλεγχο και την επιβεβαίωση, ως προς την ορθότητά τους, πέντε επιπέδων πληροφορίας, που είναι οι:

• δόμηση,

• πυκνότητα δασών,

• διάκριση πλατύφυλλων/ κωνοφόρων,

• λιβαδιών,

• υγρασίας και υδάτων, και τον εμπλουτισμό με πρόσθετες πληροφορίες για τις χρήσεις γης του πολεοδομικού ιστού εννέα πόλεων της Ελλάδος.


Πηγή

Ο Σκεντερμπεης, ηταν Ελληνας και εζησε, οταν δεν υπηρχαν Αλβανοι, γκε γκε Αλβανα;

Για να μπαινουν καποια πραγματα στην θεση τους...
Να το βουλωσουν τα Αλβανα επιτελους που οπου ακουσουν Ελληνας Ηρωας ξεφωνιζουν οτι ειναι Αλβανος.....
Ακομη και ο Εθνικος τους Ηρωας, ο Σκεντερμπεης, ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ηταν !



Φίδια τριγύρω μας…γεννήματα εχιδνών. Οι Σκοπιανοί, κράτος προϊόν πλεκτάνης των ξένων και προδοσίας των ημετέρων γενιτσάρων, σφετερίστηκαν την ένδοξη ιστορία της Μακεδονίας μας. Ποιοί; Το ασκέρι σλαβόφωνων Κομιτατζήδων, συνεργατών των ΝΑΖΙ, Μακεδόνες; «Φρίξον ήλιε, στέναξον η γη!!».

Οι Τούρκοι, που όπως προσφυώς ελέχθη, αντί για ιστορία, έχουν ποινικό μητρώο, λαός γενοκτόνος και καταστροφέας πολιτισμών. Οι Βούλγαροι που ακόμη αχνίζει το αίμα των αδικοσφαγέντων στη Δράμα και σ’ όλη την Μακεδονία. Οι Βούλγαροι, που ακόμη περιμένει η λεηλατημένη Παναγία η Εικοσιφοίνισσα τα αρπαγέντα τιμαλφή της και δεν έπαψαν ποτέ να ονειροφαντάζονται την πολυπόθητη έξοδο στο Αιγαίο.

Από κοντά και οι Αλβανοί, οι οποίοι επιβεβαιώνουν ποικιλοτρόπως το υπό των αρχαίων λεχθέν «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός των ευεργετηθέντων», δεν έχουν αφήσει ήρωα της ελληνικής ιστορίας, εν τη διαχρονία της, τον οποίο δεν έχουν βαφτίσει Αλβανό. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Πύρρος, οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου, ο Μάρκος Μπότσαρης, η Μπουμπουλίνα, κατά καιρούς αλλάζουν ιθαγένεια από τσαρλατάνους της ιστοριογραφίας τους. Τώρα και τον ελευθερωτή μας, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, Αλβανός δημοσιογράφος, τον καταγράφει στα μητρώα αρρένων των…Τιράνων. Ο Γέρος του Μοριά, έγινε «Τεοντόρ Κολοκοτρόνι». (Θα του ζητούσα του κακομοίρη να μου εξηγήσει τις ετυμολογίες του ονόματος του ήρωα. Το «Τεοντόρ» στα αλβανικά, τι ορίζει για παράδειγμα;).

Η καλύτερη άμυνα όμως είναι η επίθεση. Εθνικός ήρωας των Αλβανών θεωρείται ο λεγόμενος κατ’ αυτούς «Σκεντέρμπεης». Η λέξη είναι σύνθετη από το Ισκεντέρ, η αραβική απόδοση της λέξεως Αλέξανδρος και από το μπέης (=άρχοντας).

Ποιος ήταν όμως ο Σκεντέρμπεης και τι σχέση έχει με την μωαμεθανική Αλβανία; Το πραγματικό του όνομα είναι Γεώργιος Καστριώτης. Γεννήθηκε το 1404 στην Ήπειρο-δεν υπήρχε καμιά Αλβανία τότε-από χριστιανούς γονείς. Τον Ιωάννη Καστριώτη και την Σερβίδα Βαϊσάβα. Από αρχοντική γενιά, ο πατέρας του αναγκάστηκε, όταν η περιοχή του έπεσε στα χέρια των Τούρκων, να παραδώσει τους γιους του ως ομήρους στην Αδριανούπολη.

Εκεί εξισλαμίστηκαν βιαίως και μετέπειτα δολοφονήθηκαν, πλην του Γεωργίου «όστις διακρινόμενος διά το ανδρικόν του κάλλος, την ευχέρειαν του λόγου και την περί τα πολεμικά δεξιότητα, είλκυσε την εκτίμηση του σουλτάνου Μουράτ Β΄, ο οποίος ανέθεσεν εις τούτον την αρχηγίαν σώματος εκ 5000 ιππέων, προσονομάσας τούτον Σκεντέρμπεην…». (Λεξικό του «Ηλίου», τομ. 16, σελ. 1066). Και βέβαια τον ονόμασε Αλέξανδρο (Ισκεντέρ), γιατί ήταν ελληνικής καταγωγής.

Το 1443 στην μάχη της Νίσσας, αυτομόλησε στις τάξεις των Χριστιανών ηγεμόνων και ανέλαβε το χριστιανικό του όνομα, Γεώργιος Καστριώτης, το οποίο ποτέ πια δεν αποχωρίστηκε. (Όλα αυτά τα χρόνια προφανώς ήταν κρυπτοχριστιανός). Παντρεύτηκε μάλιστα, όχι Οθωμανή, αλλά την Ανδρονίκη Κομνηνή. Δεν έπαυσε έκτοτε να πολεμά τους Τούρκους. Μάλιστα το 1457 κατανίκησε τουρκικό στρατό, υπό τον Ισά Μπέη, 50.000 άνδρες, τον οποίο έστειλε εναντίον του Καστριώτη, ο Μεχμέτ ο Β΄, γεγονός που προκάλεσε θαυμασμό και κατάπληξη στην Ευρώπη.

Στο έργο του μεγάλου και ακαταπόνητου ιστοριοδίφη Κωνσταντίνου Σάθα «Τουρκοκρατούμενη Ελλάς, 1453-1821», που εκδόθηκε το 1869, έργο βασιζόμενο σε εγκυρότατες πηγές, διαβάζουμε τα εξής, που αποκαλύπτουν τι εθνικότητας ήταν ο Γεώργιος Καστριώτης, για ποια πατρίδα πολέμησε και σε ποιον λαό ανήκε.

«Ο μέγας της Ηπείρου ηγεμών Γεώργιος ο Καστριώτης, τοσάκις κατασυντρίψας τας τρομεράς του Μωάμεθ φάλαγγας, έβλεπε πλέον την ημισέληνον κυματίζουσα εντός των χωρών του.

Μάτην δ’ επικαλεσθείς την συνδρομήν της χριστιανοσύνης απεφάσισεν ιν’ αυτοπροσώπως μεταβή εις την Ρώμην και προσπαθήση ίνα μαλάξη την καρδίαν του σκληροτράχηλου πάπα, Παύλου. Παρουσιασθείς ενώπιον του πάπα και των καρδιναλίων εξώρκισεν αυτούς εις τον κατά του Μωάμεθ πόλεμον, καταστρέψας τον λόγον του ως εξής (καταλήγοντας με αυτά τα λόγια):

Μετά την καταστροφήν της Ασίας και της Ελλάδος, μετά την σφαγήν των ηγεμόνων της Κωνσταντινουπόλεως, της Τραπεζούντος, της Σερβίας, της Βοσνίας και της Μολδοβλαχίας, μετά την υποδούλωσιν της Πελοποννήσου και την λεηλάτησιν του μεγαλυτέρου μέρους της Μακεδονίας και της Ηπείρου, έμεινα μόνος εγώ μετά του αδυνάτου και μικρού κράτους μου, με τους στρατιώτας μου εξηντλημένους εκ τόσων πολέμων, κατεστραμμένους εκ τοσούτων μαχών, ώστε η Ήπειρος δεν διατηρεί πλέον αίμα ίνα χύση υπέρ του χριστιανικού λαού.


Εις την Μακεδονίαν ταύτην την γενέτειραν τοσούτων ηγεμόνων και στρατηγών δεν μένει άλλο ειμή μόνον η ημετέρα ανδρεία και ψυχή ακαταδάμαστος. Δράμετε λοιπόν προς βοήθειάν μας, εν όσω μένει καιρός· διότι μετ’ ου πολύ δεν θέλουσιν ίσως υπάρχει εις το αντίπεραν του Αδριατικού πελάγους αθληταί του Χριστού…» (εκδ. «Καμαρινόπουλος», σελ. 17, Αθήνα 1962).

Τι απέγινε η έκκληση του Καστριώτη προς τον Πάπα; Διαβάζω. «Η Ρωμαϊκή αυλή ανάλγητος εις τους εξορκισμούς του προμαχώνος της θρησκείας ως απεκάλει τον Καστριώτην, μόλις προσήνεγεν αυτώ (=προσέφερε) βοήθειαν 100.000 δραχμών, ην ο Σαγρέδος ονομάζει ατιμίαν των Χριστιανών». (Τον πάπα τον ενδιαφέρει μόνο η καθυπόταξη της Ορθοδοξίας και τίποτε άλλο).

Με βάση το κείμενο έχει καμμιά σχέση ο Γ. Καστριώτης με την Αλβανία και τους τωρινούς μωαμεθανούς Αλβανούς; Ήταν μέγας ηγεμών της Ηπείρου, πρόμαχος της Ορθοδοξίας, υπερασπιστής δεινός της Μακεδονίας και της Ηπείρου. Ήταν Ρωμιός, Χριστιανός Ορθόδοξος, πολίτης της ψυχορραγούσης τότε αυτοκρατορίας της Νέας Ρώμης-Κωνσταντινουπόλεως, όπως ήταν ο Παλαιολόγος, ο Γεννάδιος Σχολάριος , ο Αθ. ο Πάριος, ο Κολοκοτρώνης και ο Τζαβέλας.

Ανήκε στην Πονεμένη Ρωμιοσύνη, στο Γένος των Ελλήνων. Όσοι στην Ήπειρο εξισλαμίστηκαν, έγιναν Αλβανοί, Τουρκαλβανοί τους οποίους ο σουλτάνος χρησιμοποιούσε για να καταπνίγει στο αίμα τις επαναστάσεις των Χριστιανών Ελλήνων. Μάλιστα ο Καστριώτης πέθανε το 1486 «ευρισκόμενος εν Αλεσσίω» και τάφηκε «εν τω εκεί ναώ του Αγίου Νικολάου».

Ο Γεώργιος Καστριώτης, εθνικός ήρωας των Αλβανών. Ο Μέγας Αλέξανδρος, των Σκοπιανών. Η Θράκη και ο Δημόκριτος των Βουλγάρων. Ο Όμηρος, η Ιωνία και Θαλής ο Μιλήσιος, των Τούρκων. Τρώνε, τρώνε, την μαγιά μας, όπως θα έλεγε και ο Μακρυγιάννης, διεκδικήσεις παρανοϊκές και ανιστόρητες, γιατί; Γιατί διαβάζοντας την ιστορία τους αισθάνονται ντροπή και κλέβουν φως από τον ήλιο του πολιτισμού μας, κλέβουν μεγαλεία, γιατί δεν έχουν και ψάχνουν γερά θεμέλια για να σταθούν.

Και θα συνεχίζεται η ατιμωτική λεηλασία της μυρίπνοης εθνικής μας λειψανοθήκης, όσο μας κυβερνούν νάνοι και αρλεκίνοι που δεν γνωρίζουν ή περιφρονούν το τι σημαίνει Ελλάς και Έλληνας. «Δεν υπάρχει ιδιότης τιμιωτέρα», όπως λέει ο ποιητής. Θλιβόμενοι, υστερούμενοι, κακουχούμενοι, όμως, «ιδού ζώμεν». Πεινώντες, διψώντες, γυμνητεύοντες… Ναι, όμως Έλληνες… με ψυχή και Χριστό.

Δημήτρης Νατσιός
δάσκαλος-Κιλκίς


πηγη 

Εστειλε αδιαβαστους τους πιτσιρικαδες, η Σερβιδα με πολυ πρωτοτυπο τροπο...


Έναν πρωτότυπο τρόπο για να αποδείξει τον ισχυρισμό της ότι κάνει καθημερινά σεξ με τον 74χρονο φίλο της βρήκε μια 21χρονη Σέρβα.

Η Μιλιάνα Μπογκντάνοβιτς αποφάσισε μαζί με τον 53 χρόνια μεγαλύτερό της Μιλόικο Μπόζιτς να κάνουν αίτηση - και τελικά να γίνουν δεκτοί - στο ριάλιτι σόου για ζευγάρια με τίτλο Parovi που θα μεταδοθεί από σερβικό κανάλι.

Η εντυπωσιακή Μιλιάνα υποστηρίζει ότι με τον 74χρονο Μιλόικο κάνουν καθημερινά σέξ χωρίς τη χρήση βιάγκρα και υπόσχεται ότι θα κάνουν το ίδιο και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι ο μόνος περιορισμός που έχουν είναι ότι δεν μπορούν να εφαρμόσουν την ιεραποστολική στάση λόγω των προβλημάτων με την καρδιά που αντιμετωπίζει ο Μιλόικο.

Η 21χρονη υποστηρίζει ότι οι δύο τους θέλουν πάρα πολύ να κάνουν οικογένεια διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται να νιώσει έλξη για τους νεότερους σε ηλικία συμπαίχτες της «γιατί δεν έχουν γκρίζα μαλλιά ούτε φοράνε γυαλιά, άρα δεν με ενδιαφέρουν». «Σαφώς και θα κάνουμε σεξ, γιατί όχι; Θα ήθελα να μείνω έγκυος και να γεννήσω ένα παιδί. Αν όχι στο ριάλιτι, θα το κάνουμε μετά το παιχνίδι» δήλωσε η Μιλιάνα.

Το ζευγάρι σχεδιάζει, επίσης, να παντρευτεί στις 7 Σεπτεμβρίου με πολιτικό γάμο αφού η εκκλησία της ενορίας τους το αρνήθηκε με το επιχείρημα ότι δεν παντρεύει ζευγάρια με διαφορά ηλικίας μεγαλύτερη των 15 ετών.




πηγη 

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ο Νετανιαχου με τον Ερντογαν! <Το Ισραηλ θα κανει οτι ειναι απαραιτητο για να υπερασπιστει τον λαο του και να...........

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!!Οργη απο τον Ισραηλινο πρωθυπουργο Νετανιαχου για τον Ερντογαν!!!Τον κατηγορει οτι πισω απο την προσφατη πυραυλικη επιθεση της Χαμας κρυβεται η Τουρκια!!!!Μαλιστα δηλωνει χαρακτηριστικα οτι:«Το Ισραήλ θα κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να υπερασπιστεί τον λαό του  και να υπερασπιστεί το κράτος», δήλωσε ο ίδιος  στη διάσκεψη, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι στη Μέση Ανατολή, το Ισραήλ πρέπει να έχει περισσότερη στρατιωτική δύναμη από όλους τους εχθρούς του και τους δυνητικούς εχθρούς του (Τουρκία)».Παντως συμφωνα με εκτιμησεις Ελληνων αμυντικων αναλυτων η Α.Μεσογειος δεν θα μεινει εξω απο τα γεγονοτα που εξελισονται και το σκηνικο θα ειναι ακρως <<στρατιωτικο>>!!!!

«Πυρ» Ισραηλινών κατά Ερντογάν: «Εχθρός μας η Τουρκία στη Μ. Ανατολή» – Νετανιάχου: «Έχουμε τον ισχυρότερο στρατό»

Πυρ και μανία είναι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με αφορμή την πρόσφατη πυραυλική επίθεση της Χαμάς σε ισραηλινό έδαφος, γνωρίζοντας σαφώς την εμπλοκή «τουρκικού  δακτύλου» από πίσω, μιας και είναι γνωστές οι πολύ στενές σχέσεις του Ερντογάν με την οργάνωση αυτή, ενώ η ατζέντα ανάμεσα σε Άγκυρα και Τελ Αβιβ διευρύνεται συνεχώς εμπλέκοντας και θρησκευτικά θέματα τα οποία είναι ικανά να πυροδοτήσουν άσχημες εξελίξεις.     

Σε δορυφορική σύνδεση από το Τελ Αβίβ, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε στο Αμερικανο-εβραικό λόμπι,  ότι το εβραϊκό κράτος είναι «έτοιμο να κάνει πολλά περισσότερα για να υπερασπιστεί το λαό του».

Ο Ισραηλινός ηγέτης έπρεπε να εμφανιστεί αυτοπροσώπως στη διάσκεψη της AIPAC στην Ουάσινγκτον, αλλά ξαφνικά επέστρεψε στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την κλιμάκωση της βίας με τους ηγέτες της Χαμάς στην Γάζα, εκφράζοντας την αγανάκτηση του διότι εκτιμά ότι πίσω από όλα υπάρχει τουρκικός δάκτυλος με φόντο το Τέμενος Αλ Ακτσά.

«Το Ισραήλ θα κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να υπερασπιστεί τον λαό του  και να υπερασπιστεί το κράτος», δήλωσε ο ίδιος  στη διάσκεψη, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι στη Μέση Ανατολή, το Ισραήλ πρέπει να έχει περισσότερη στρατιωτική δύναμη από όλους τους εχθρούς του και τους δυνητικούς εχθρούς του (Τουρκία)».

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου συνεχίζοντας τόνισε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι εάν το Ισραήλ αποθέσει τα χέρια του κάτω, δεν θα υπάρξει πλέον χώρα με όνομα Ισραήλ, διότι  οι Άραβες θα το καταστρέψουν την ίδια στιγμή με τα χέρια τους». Συνεπώς, το Ισραήλ πρέπει να διατηρήσει, με ή χωρίς τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών, την ποιοτική στρατιωτική υπεροχή του στην περιοχή».

Ο έτερος κύριος εχθρός των Ισραηλινών μετά το Ιράν, είναι η Τουρκία του Ερντογάν, η οποία απειλεί συνεχώς, ενώ ο ίδιος ο Τούρκος ηγέτης κάνει λόγο για κατεχόμενη Ιερουσαλήμ και Τέμενος Αλ Ακτσά. 

«Η  περιοχή των εχθρών του Ισραήλ έχει πλέον επεκταθεί σαφώς στο Ιράν και την Τουρκία, δύο μουσουλμανικά, μη αραβικά, ακραία αντι-Ισραηλινά έθνη με ισχυρούς στρατούς. Έτσι, το Ισραήλ πρέπει να γίνει ισχυρότερο, όχι ασθενέστερο, παρά την τρέχουσα στρατιωτική του ανωτερότητα», αναφέρει ο ο Αμερικανο-Ισραηλινός Alan M. Dershowitz καθηγητής στο  Harvard Law School και υψηλόβαθμος μέλος του γνωστού ισραηλινού λόμπυ στις ΗΠΑ.

Η κόντρα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ λαμβάνει καθημερινά μεγαλύτερη διάσταση και πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε κάτι πιο σοβαρό, εμπλέκοντας  Ελλάδα- Κύπρο, μιας και αυτό ακριβώς στοχεύει ο Τούρκος πρόεδρος λόγω  των ενεργειακών προκλήσεων στην Α.Μεσόγειο και της τριμερούς συμμαχίας, ενώ στο στόχαστρο του βρίσκεται και η Αίγυπτος.

«Ο Ερντογάν όμως προκαλεί το Ισραήλ, μιας και εμπλέκεται με τις  αναταραχές στην ιερή περιοχή του Ιουδαϊσμού και στο θέμα του τζαμιού του Αλ-Άκσα, απειλώντας ότι εάν οι ισραηλινοί στρατιώτες και η αστυνομία συνεχίσουν  να «εισέρχονται στις ιερές θέσεις μας με τις μπότες  τους, ο  Εβραϊσμός θα πληρώσει ένα μεγάλο τίμημα».

«Αυτοί που σιωπούν όταν το Τέμενος Αλ-Άκσα δέχεται επίθεση δεν μπορούν να μας πουν τι να κάνουμε για το στάτους της Αγίας Σοφίας», φέρεται να δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Όλα αυτά ενώ ο Τούρκος ηγέτης καθύβρισε τον Νετανιάχου και τον υιό του με αφορμή τον μακελάρη στην Ν.Ζηλανδία, ο οποίος δολοφόνησε 50 μουσουλμάνους πιστούς στην Christchurch της Νέας Ζηλανδίας την προηγούμενη βδομάδα.

Εκτιμήσεις Ελλήνων αμυντικών αναλυτών αναφέρουν ότι και το πρόσφατο αιφνιδιαστικό θέμα της απόφασης για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί από τον σουλτάνο Ερντογάν, αφορά αντίποινα για την τριμερή συμμαχία της Ελλάδος με το Ισραήλ και την Κύπρο, η οποία μετατρέπεται σε στρατιωτική και αυτό ενόχλησε σφόδρα τον ίδιο, την στιγμή που τον βολεύει σαφώς και στα προεκλογικά σχέδια του ενόψει δημοτικών εκλογών.

Το σκηνικό που θα  δούμε να ξεδιπλώνεται και στην Α.Μεσόγειο θα είναι άκρως » στρατιωτικό»  το επόμενο διάστημα, ενώ στην περιοχή παρεμπιπτόντως εισέρχονται συνεχώς ρωσικά πολεμικά πλοία και υποβρύχια μαζί  με αμερικανικά πολεμικά πλοία στην Σούδα.

Η περιοχή μας σε εύλογο χρονικό διάστημα θα μαζέψει μεγάλη στρατιωτική ετερόκλητη δύναμη, η οποία αφορά σαφώς τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων και τον αγωγό East Med.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.