Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

«Φρούριο» το κέντρο της Κορίνθου! Παντού αστυνομία! Κλειστοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου <ΒΙΝΤΕΟ> <ΕΙΚΟΝΕΣ>





«Έρημη» πόλη θυμίζει το κέντρο της Κορίνθου που σήμερα Πέμπτη απολογείται ο 35χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο Ρομά στο Σολωμό Κορινθίας, ο οποίος μαζί με άλλους ομοφύλους του επιχείρησε να κλέψει κότες από το κτήμα του.

Γύρω και έξω από το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου η αστυνομία έχει λάβει έκτακτα μέτρα καθώς ο κίνδυνος να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια και η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο είναι ορατός.







ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΔΩ


























































Πηγή























Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.