Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Πτέραρχος Κώστας Ιατρίδης: Μην μας δουλευει....Δεν ειναι δυνατον να τραβαει βιντεο την αναχαιτιση μεσα απ το φινιστρινι!

Π@π@ριες μας ειπε ο Αλεξης...
Αυτο θελει να πει ο Πτεραρχος αλλα το λεει πολυ πολυ ευγενικα...



Επικοινωνιακό σώουλοιπον, χαρακτήρισε ο Πτέραρχος ε.α. Κώστας Ιατρίδης, την φωτογράφιση από τον Αλέξη της αερομαχίας ελληνικών και τούρκικων μαχητικών στο Αγαθονήσι.

«Πώς είναι δυνατόν να βλέπουμε μία εικόνα με ένα κινητό τον κ. Πρωθυπουργό να τραβάει βίντεο δήθεν να βλέπει ας πούμε την αναχαίτιση. Εγώ είμαι αεροπόρος και απ” τα 4 μίλια δεν μπορώ να δω το αεροσκάφος.

Πώς είναι δυνατόν μέσα από ένα φινιστρίνι το οποίο έχει διάμετρο 30 εκατοστά να προσπαθεί να φωτογραφίσει μία αερομαχία;» αναρωτήθηκε ο κ. Ιατρίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Επειδή είμαι αεροπόρος και ξέρω κάποια πράγματα, ακούω κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν και δυσανασχετούμε εμείς οι ιπτάμενοι», πρόσθεσε με νόημα


πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.