Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Φονος στην Κορινθο: Όποιος μπεί στο σπίτι του άλλου χωρίς να έχει το δικαίωμα...πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα!

Μια αλλη αποψη ποιο σφαρικη και δικαια...
Καποτε πρεπει να μιλησουμε και υπερ των θυματων....
Οχι να κανουμε παντα πως κοιμωμαστε...


Όποιος μπεί στο σπίτι του άλλου χωρίς να έχει το δικαίωμα να βρίσκεται εκεί,τότε πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα....ακόμα και να σκοτωθεί.

Να κλέψει πήγε και μάλιστα κατ εξακολούθησιν...δεν πήγε για κοινωνική επίσκεψη.

Δεν μπορείς να προεξοφλήσεις και ούτε να κατηγορήσεις τον άλλον για το πως θα αντιδράσει πάνω στον πανικό του για να προστατέψει την οικογένεια του και την περιουσία του.

Για το παιδάκι που σκοτώθηκε από τις αδέσποτες σφαίρες τους ζήτησε ποτέ κανείς από τους ομόφυλους του συγνώμη?

Όταν σκοτώνουν και βασανίζουν γεροντάκια για να τους ομολογήσουν που κρύβουν τα λεφτά ξεσηκώθηκε κανείς?

Φυσικά όλα ξεκινάνε από το "κεφάλι" που βρωμάει εδώ και πολλά χρόνια.

Αν υπήρχε επαρκής αστυνόμευση,προστασία των πολιτών και νόμοι που να τηρούνται στοιχειωδώς δεν θα είχαμε τέτοια περιστατικά.

Είναι λυπηρό και ανησυχητικό ότι πολλές φορές για να προστατέψεις την ζωή της οικογενείας σου και την περιουσία σου θα πρέπει να καταφεύγεις στην αυτοδικία.


Niki Gewrgiou

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.