Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Τον Αλβ@νό Φιορίν Ντουρμισάι, κάλεσε στην Εθνική Ελλάδος ο Άγγελος Αναστασιάδης ....

Μπορει ναναι ο καλυτερο ποδοσφαιριστης που υπαρχει...
Αν ομως, δεν ειναι Ελληνας, οχι στην Εθνικη μας.....
Στην Εθνικη Ελλαδος πρεπει να παιζουν Ελληνες και μονον Ελληνες....
Αυτο, δεν το περιμενα απο σενα Αγγελε, απο το Μπχατσε Τσιφλικι!



Τον Φιορίν Ντουρμισάι κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας ο Άγγελος Αναστασιάδης, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο χτεσινό (23.03.2019) ματς της “Γαλανόλευκης” με το Λιχτενστάιν (έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο) και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της Τρίτης (26/3) με την Βοσνία στην Ζένιτσα, για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε για αντικαταστάτη του τον 22χρονο επιθετικό του Πανιωνίου, Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος με την σειρά του έχει επιλέξει να αγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα.

Να αναφέρουμε ότι η Αλβανική Ομοσπονδία έστειλε στη FIFA το χαρτί που χρειαζόταν η Ελληνική Ομοσπονδία και τη Δευτέρα (25.03.2019) αναμένεται να προκύψει η τελική… συγκατάθεση στο συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο Ντουρμισάι να μπορεί να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας.


πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.