Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Αν ψnφiσετε τoυς πρoδoτες, εiστε και σεiς πρoδoτες ! ! ! Ακoυστεεεεεεε....



Δεν υπαρχει δικαιολογια....

Αν τους ψηφισετε, ειστε προδοτες...

Και οι προδοτες, δεν εχουν θεση στην Πατριδα μας...

Καταλαβατε ρεμαλια;




Τι ψnφiζετε pε τιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;

Απο την Σκυλλα στην Χαρυβδη....
Αυτο κανετε δυστυχως...
Απο τον εναν προδοτη στον αλλον πατε....
Ξυπνατε ρε γαμωτο....
Οι Ελληνες δεν φημιζονται για ηλιθιοι.....
Εσεις γιατι χαζεψατε τοσο;
ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ;


Tελικα μovο Oυκραvεζες θα μεivoυν στnv Oυκραviα;

Γενική κινητοποίηση όλων των αρτιμελών ανδρών που μπορούν να πάρουν όπλο στα χέρια τους κήρυξε το Κίεβο.... 



Η αποτυχία της αντεπίθεσης και οι χιλιάδες απώλειες οδήγησε σε πανικό στην Ουκρανία, με την κυβέρνηση να ζητά από όλους τους άνδρες που μπορούν να...πολεμήσουν να παρουσιαστούν στο γραφείο στρατιωτικής καταγραφής και εγγραφής εντός 10 ημερών.

Η απαίτηση ισχύει ακόμη και για όσους δεν έχουν λάβει διαταγή κινητοποίησης. Νωρίτερα η υφυπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Χάνα Μαλιάρ υποστήριξε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις αποκρούουν τις ρωσικές στο ανατολικό μέτωπο και δεν τους έχουν επιτρέψει να προωθηθούν «ούτε ένα μέτρο».

«Οι δυνάμεις μας εξακολουθούν να αποκρούουν αποτελεσματικά τις προωθήσεις των Ρώσων στρατιωτών», έγραψε η Μαλιάρ στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, αναφερόμενη σε τέσσερις τομείς-κλειδιά στην ανατολική Ουκρανία, μεταξύ των οποίων είναι και το Λιμάν.

Η Μαλιάρ είπε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις στο νότιο μέτωπο «σταδιακά κινούνται προς τα εμπρός». «Είχαμε μερική επιτυχία. Αποκρούουμε τον εχθρό και σταθεροποιούμε τη γραμμή του μετώπου», πρόσθεσε.

Ωστόσο οι αριθμοί είναι αμείλικτοι καθώς οι Ουκρανοί ήδη μετράνε 13.000 απώλειες σε νεκρούς και τραυματίες από τις 4 Ιουνίου 2023 και όπως δήλωσε και ο Ρώσος Πρόεδρος Β.Πούτιν… προσεχώς θα ξεμείνουν από μάχιμους στρατιώτες.


πηγη

Πoλεμoς στnv γειτovια μας;

Η Σερβία απειλεί με στρατιωτική επέμβαση στο Κόσοβο...


Ο Άλμπιν Κούρτι θέλει πόλεμο με κάθε κόστος

ΗΣερβία προειδοποίησε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο ένοπλης επέμβασης στο Κόσοβο και κάλεσε τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ που....σταθμεύουν στο βορρά να προστατεύσουν τη σερβική μειονότητα από την αλβανική πλειονότητα.

Οι Σέρβοι «εκτίθενται σε πογκρόμ» από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου Άλμπιν Κούρτι, δήλωσε αργά την Παρασκευή ο αρχηγός του επιτελείου του σερβικού στρατού, στρατηγός Μίλαν Μοϊσίλοβιτς, σε ομιλία του στη σερβική κρατική τηλεόραση. «Αυτή η τρομοκρατία δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο».

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο Μοϊσίλοβιτς είπε ότι ζήτησε από τον διοικητή των διεθνών ειρηνευτικών δυνάμεων υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ που σταθμεύουν στο Κοσσυφοπέδιο, να λάβει «επείγοντα μέτρα για την προστασία του σερβικού λαού».

Διαφορετικά, ο στρατός της Σερβίας είναι έτοιμος να ενεργήσει σύμφωνα με το σερβικό σύνταγμα και εάν λάβει εντολή από τον πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, υπογράμμισε.

Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ, δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά ανήσυχος για την κατάσταση το βόρειο Κόσοβο. «Η κλιμάκωση συνεχίζεται και γίνεται επικίνδυνη»  τόνισε. «Δεν θα το ανεχτούμε».

Ομιλία του στρατηγού Μοϊσίλοβιτς

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Σερβίας, στρατηγός Μίλαν Μοϊσίλοβιτς, μίλησε στον λαό σχετικά με την κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια.

- Ο σερβικός λαός εκτέθηκε σε ένα τρομερό πογκρόμ. Το μόνο τους λάθος είναι ότι φέρουν σερβικά ονόματα. Ο τρόμος που ασκεί ο Κούρτι δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί άλλο. Ενημέρωσα τον διοικητή της KFOR ότι παρακολουθούμε με αγωνία τα γεγονότα και ότι απαιτούμε επείγοντα προστατευτικά μέτρα.

  - Ο Σερβικός Στρατός σέβεται όλες τις διεθνείς του υποχρεώσεις, αλλά σήμερα είναι σαφές ότι η Διεθνής Κοινότητα δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της. Ο στρατός, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ, εάν λάβει εντολή από τον ανώτατο διοικητή, τον λαό, θα εκτελέσει όλα τα καθήκοντά του στο ακέραιο - είπε ο Μοϊσίλοβιτς.


πηγη

Δικαιωθnκαμε για ακoμn μiα φoρά oταv φωvάζαμε για voθεiα...

Δεκάδες επιφανείς Έλληνες πολίτες ζητούν από την Singular Logic να σταθεί στο ύψος της και να μην διανοηθεί να αλλοιώσει τα αποτελέσματα...



Ακόμη μία δικαίωση για τη σελίδα μας η οποία από την πρώτη στιγμή είχε ανεβάσει δεκάδες άρθρα με τη νοθεία που θέλει να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις εκλογές.

Τα είχαμε δημοσιεύσει όλα πριν ανακηρυχθούν τα τελικά αποτελέσματα για να μην μπορεί κάποιος να πει ότι γίναμε μετά Χριστόν προφήτες.

Ήταν βέβαιο ότι ένας άνθρωπος που δεν δίστασε να καταπατήσει κάθε συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων θα πήγαινε σε “βρώμικες εκλογές”

Η δικαίωση έρχεται έστω και την τελευταία στιγμή αφού δεκάδες επιστήμονες εκπαιδευτικοί δικηγόροι και άνθρωποι διαφόρων επαγγελματικών ιδιοτήτων ζητάνε από την Singular Logic καθαρές εκλογές χωρίς νοθεία και αλλοίωση των αποτελεσμάτων. Αυτοί είναι οι παρακάτω:

Ιωάννης Κόντος, ομότιμος καθηγητής τεχνητής νοημοσύνης του Πανεπιστημίου Αθηνών

Ιωάννης Ν. Χατζόπουλος, MSCE, PhD, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου ΑιγαίουΤ. καθηγητής Πανεπιστημίου CSUF, USA.

Απόστολος Αποστόλου, καθηγητής φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Πάντοβα και Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Νίνα Γκατζούλη, Retired professor, University of New Hampshire.

Γιώργος Παύλος, τ. Καθηγητής ΔΠΘ.

Επαμεινώνδας Πανάς, συνταξιούχος καθηγητής, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αθανάσιος Καραντζίκος, Αντιστράτηγος ε.α.

Νικόλαος Γραμματικόπουλος, Υποστράτηγος ε.α.

Ιωάννης Αργυρόπουλος, Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πανεπιστημίου Νορθγουέστερν.

Θεοφανης Α. Τσαπικουνης, Διδάκτωρ Γεωργικης Βιοτεχνολογιας. Συγγραφεας.

Σταμάτης Βασίλαρος, Ιατρός.

Ευστρατία Αλμπούρα , M.Sc. Psy.

Λεωνίδας Κουμάκης, Νομικός, Συγγραφέας.

Κώστας Καραΐσκος , Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής

Γεώργιος Κόπελας, Οικονομολόγος.

Γιώργος Μπουρέκας,  Συνταξιουχος Δικαστης.

Στέφανος Ἰ. Βαβούρας, Μαθηματικὸς, Αναλυτὴς συστημἀτων-προγραμματιστὴς Η/Υ.

Παναγιώτης Αποστόλου, Πολιτικός Αναλυτής

Δημήτρης Γεωργίου, Μαθηματικός, Πληροφορικός

Αδαμαντία Σπαθάτου Ιστορικός- Αρχαιολόγος.

Ιωάννης Σκλήνος, Πολιτικός Μηχανικός.

Κώστας Δούκας, Πρόεδρος ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ.

Βασίλειος Ασαρίδης, Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ΜΒΑ.

Στέργιος Ματίκας, Αρχιτέκτονας.

Γεώργιος Μαλεβιτης, Μηχανικός.

Παναγιώτης Μοροζίνης, Μηχανικός

Παναγιώτης Χ. Μεταξάτος, Πολ. Μηχανικός-Υγιειονολόγος

Παναγιώτης Χριστοφορίδης, Συνταξιούχος Μ-Η.

Όθων Ιακωβίδης, Πολιτικός Αρθρογράφος

Χαρίκλεια Μητρούδη, Δικηγόρος


πηγη

Φρεσkαρισμα μvnμης πρiv πας να ψnφiσεις...



Θυμησου....

Μην ξεχνας....

Μην γινεσαι ηλιθιος....

πηγη

Ερxovται ......

Ετοιμασου να τους υποδεχθεις....

Εχεις Πρωθυπουργο Ανθελληνα...



Ετοιμάζεται εισβολή 500.000 αλλοδαπών από Λιβύη;;; 

Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ!!!

Το ναυάγιο στην Πύλο ήταν απλά πρόγευση του τι επιχειρείται να γίνει;;;

Ένας κανονικός «στρατός» από 500.000 άνδρες μουσουλμάνους στην συντριπτική τους πλειοψηφία φέρεται να είναι έτοιμος να αποβιβαστεί στην Ιταλία από την Λιβύη, αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα.

«Ακόμα ένα σκάφος με 500 άνδρες από τη Λιβύη στην Ιταλία. Αύριο θα είναι στο σταθμό του Μιλάνου πουλώντας πιθανόν ναρκωτικά και παρενοχλώντας γυναίκες. Μετά θα εισβάλουν στην κεντρική Ευρώπη διαπράττοντας πιθανόν εγκλήματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σταματήστε την εισβολή, σώστε την Ευρώπη!», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Δεν αποκλείεται μέρος του κύματος αυτού να έρθει και στην Ελλάδα!!! Τα πλοία που στέλνονται δεν έχουν μέσα Λίβυους, αλλά ανθρώπους από διάφορες χώρες της Ασίας και της βόρειας Αφρικής, δηλαδή Τυνησία, Αλγερία, Μαρόκο.

Το σίγουρο είναι πως ξεκινά μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Ευρώπη!!!

Βουλευτές από χώρες της Κεντρικής Ευρώπης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου!!!

H απαντηση....

Και ξαφvικα ο Αvθελλnvας εγιvε....ΕΛΛHNΑPΑΣ ! ! !



Βρε τι κανουν τα ψηφαλακια....
Και ειδικα. οταν απευθυνεται σε ηλιθιους και βολεμενους....
Και μολις παρει την ψηφο τους. θα μιλησει παλι για Νατιβισμο....
Ξυπνατε ρε γαμωτο !!!!!!!!!
πηγη

Ακoυστε μεpικες αλnθειες....

 







Παλι τoυς xαλαει τnv πιατσα η Aφρoδiτn....



Μιλαει σωστα....
Η Α.Λατινοπουλου βαζει τα γυαλια σε τηλεπαπαγαλους και πολιτικαντες....
Ακουστε την και ψηφιστε την...

Καλnμερα, το γελιo καvει καλo !



Γελαστε φιλοι μου....



Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ψnφισε τον και ετoιμασoυ να γivεις πρoσφυγας...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε πως συζητάει με το Βερολίνο την μονιμοποίηση όλων των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα και την επιστροφή όσων έχουν διαφύγει προς την ΕΕ, μετατρέποντας ουσιαστικά την Ελλάδα σε ένα απέραντο καταυλισμό αλλοδαπών  και αλλοιώνοντας μία για πάντα το δημογραφικό προφίλ της.

Συγκεκριμένα ο κ.Μητσοτάκης δήλωσε πως θα συζητήσει την προσφορά του Βερολίνου για επιστροφή στην Ελλάδα των δεκάδων χιλιάδων μεταναστών που βρίσκονται στη Γερμανία κι έχουν περάσει από την Ελλάδα, «αν η Γερμανία τους χτίσει σπίτια», επιβεβαιώνοντας και τον μόνιμο χαρακτήρα της εγκατάστασής τους στη χώρα...

Και....

Ετοιμασου να γινει εσυ προσφυγας ηλιθιε....



πηγη

Ευvoυxισμoς για κάθε παιδoβιαστn ! ! ! Βλαδiμnρε μπραβo...

Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που δημιουργήθηκε από το πολιτικό κόμμα που στηρίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τώρα θα εξεταστεί από την κυβέρνηση, η οποία αναμένεται να τον υπογράφει εντός λίγων εβδομάδων...



Η σύμμαχος της Ρωσίας Λευκορωσία έχει ήδη προχωρήσει στη χρήση μιας τέτοιας μεθόδου ευνουχισμού εναντίον καταδικασθέντων παιδικών σεξουαλικών παραβατών.

Σύμφωνα με το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα, οι ισχύοντες νόμοι στη Ρωσία απέτυχαν να σταματήσουν εντελώς τον παιδικό βιασμό.

Η Dailymail.co.uk τονίζει ότι τα νέα νομοσχέδια θα επιβάλλουν αναγκαστικές ενέσεις χημικών σε καταδικασμένους παιδεραστές τους μήνες πριν από την απελευθέρωσή τους στο τέλος της ποινής.

Οι ενέσεις ουσιαστικά θα συνιστούν έναν σχεδόν μόνιμο χημικό ευνουχισμό.

«Η ανάγκη για τη συγκεκριμένη νομοθεσία οφείλεται στο ότι τα τρέχοντα μέτρα για την καταπολέμηση του εγκλήματος δεν είναι αρκετά αποτελεσματικά – οι αριθμοί σεξουαλικής επίθεσης σε παιδιά αυξάνονται και οι κατάδικοι συχνά υποτροπιάζουν μετά την αποφυλάκισή τους», σύμφωνα με σχετική έκθεση.

Ο Ρώσος βουλευτής Μπόρις Τσερνίσοφ, ζήτησε «την αναγκαστική χορήγηση ουσιών που καταστέλλουν τη σεξουαλική λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα ή μόνιμα».

Η Ρωσία πρέπει να «χρησιμοποιήσει την εμπειρία» άλλων χωρών, δήλωσε ο νεαρός βουλευτής, καθώς εκτός από τη Λευκορωσία και το  Καζακστάν εφαρμόζει σύστημα αναγκαστικού ευνουχισμού για παιδεραστές εδώ και αρκετά χρόνια.

Ένας από αυτούς που ευνουχίστηκαν στο Καζακστάν ήταν ο Berik Zholdasov –ο οποίος έχει παντρευτεί τέσσερις φορές– αφού καταδικάστηκε για τον βιασμό της οκτάχρονης θετής κόρης του, προκαλώντας της τόση σωματική βλάβη που οι γιατροί αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν τη μήτρα.

Μια νοσοκόμα και μια γιαγιά που έχουν επιφορτιστεί με τον χημικό ευνουχισμό παιδεραστών σε μια φυλακή του Καζακστάν ισχυρίζονται ότι η Δύση πρέπει επίσης να ακολουθήσει το παράδειγμα του πρώην σοβιετικού κράτους.

Η Zoya Manaenko, 69 ετών, επιμένει ότι είναι σωστό ότι οι βιαστές παιδιών θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτή την τελική τιμωρία.

«Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν με κάποιο τρόπο», είπε η νοσοκόμα, η οποία εργάζεται σε ένα νοσοκομείο φυλακών.

«Διαπράττουν τρομερά εγκλήματα κατά των παιδιών. Άρα είναι σωστό να το επιβάλλει ο νόμος».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η θανατική ποινή θα επιβάλλεται σε απεχθή εγκλήματα με θύματα μικρά παιδιά, και θα είναι στην διακριτική ευκαιρία του δικαστή να οδηγήσει τον εγκληματία στο «απόσπασμα».


πηγη

Δυστυxως εvας nταv, δεν υπαρxει αλλoς σnμερα....

 












πηγη


Yπερασπiσoυ τov εαυτo σoυ...

 


Καποτε πρεπει να το διδαξουμε αυτο στα παιδια μας....

Δεν ειναι δυνατον ο εισβολεας να κανει οτι θελει....

Εχουμε και μεις αξιοπρεπεια....

πηγη


Αφροδιτη Λατιvoπoυλου: Σας τα ελεγα....


Aκουστε την...

Μπορει να ειναι πιτσιρικα, αλλα αξιζει περισσοτερο, απο μερικους ετοιμοθανατους πολιτικαντες μας...


πηγη

"Ευxαριστω" τnv Kυβερvnσn Mnτσoτακn....

 


Δειτε το βιντεο και θα καταλαβετε οτι τα "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" σημαινουν "αει στον διαολο"...

πηγη

Εθvικα επικivδυvoς: Το 2025 θα γivουv αλλαγές στo Σύvταγμα...

 


To λεει φανερα πια....

Θα αλλαξει το Συνταγμα μας....

Τι θα αλλαξει ομως δεν σας το λεει....

Ξερετε γιατι;

Γιατι αν το πει μια ψηφο δεν θα παρει...



Ακoυστε τov θεατρivo πρωθυπoυργo μας...



Aκουστε τον....

Ναι τον θεατρινο λεω....

Αυτον που παιζει με τις ζωες των αλλων...



Nατoς ο "καnμεvoς" εισβoλεας....ΤΑΥTOΠΟlHΘΗΚΕ ! ! !

Ταυτοποίηση ενός εκ των ναυαγών της Πύλου...

Ο εικονιζόμενος ειναι Αστυνομικός της επαρχίας Παντζάμπ του Πακιστάν....

Δηλαδή ο εν λόγω, έφυγε από ένα κράτος πυρηνική δύναμη που κατείχε θέση εξουσίας για να έρθει να μαζεύει φράουλες στην Μανολάδα...



Mnτρoπoλiτnς Aμβρoσιoς: Έxει κυpιεύσει ο διάβoλoς τnv Μπαkoγιάvvn....

Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΙΣ καθίσταται ΤΡΑΓΙΚΗ, όταν σκεφθούμε, ότι μεταξύ των άλλων, δυστυχώς, και οι Εκκλησιαστικοί Ηγέτες ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!!!



Η κατάστασις αυτή, λοιπόν, διεγείρει την συνείδησίν μας και μας εξαναγκάζει για μια ακόμη φορά να διακόψουμε την σιωπήν μας και να υψώσουμε φωνήν διαμαρτυρίας! Να πάρουμε δηλ. το όπλο μας και να ρίψουμε και πάλιν μερικές βολές στον αέρα, μήπως και ξυπνήσουν οι αρμόδιοι! Επειδή διανύουμε προεκλογική περίοδο μέχρι αυτή τη στιγμή έχουμε τηρήσει σιωπή! Δυστυχώς όμως σήμερα, έπειτα από κάποιες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ της Κυρίας Ντόρας Μπακογιάνη για την Θρησκεία ξαναπαίρνουμε τα πνευματικά μας όπλα και ξαναρχίζουμε να ρίχνουμε ντουφεκιές στον αέρα! Εάν κάποιους τούς τραυματίσουν οι σφαίρες μας ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗΝ!

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τη νεοεποχίτικη αντίληψή της για την Ορθοδοξία: Ένα εφεύρημα ανθρώπων χωρίς αλήθεια και χωρίς Θεό

«Το διαδίκτυο είναι η πιο σοσιαλιστική εφεύρεση μετά τη θρησκεία του Χριστού». Τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνεδρίαση του Ινστιτούτου Πολιτισμικής Διπλωματίας. Αυτή είναι η υλιστική κοσμοθεωρία της αδερφής του αυριανού πρωθυπουργού, και κατ’ επέκταση του άθεου νεοφιλελευθερισμού που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ανακαλύψαμε, λοιπόν, στο Διαδίκτυο μιά σκληρή κριτική και μια διαμαρτυρία του κ. Ελευθερίου Ανδρώνη, δηλ. ένα καταπληκτικό δημοσίευμα, το οποίον και σας παραθέτουμε αυτούσιο.

«Όχι κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.»

΄΄O Χριστιανισμός δεν είναι «σοσιαλιστική εφεύρεση.

Είναι αποκάλυψη Θεού

και αιώνια αλήθεια΄΄

<<Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τη νεοεποχίτικη αντίληψή της για την Ορθοδοξία: “Ένα εφεύρημα ανθρώπων, xωρίς αλήθεια και χωρίς Θεό”>>

«Το διαδίκτυο είναι,

η πιό σοσιαλιστική εφεύρεση,

μετά τη θρησκεία του Χριστού»…..

Τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνεδρίαση του Ινστιτούτου Πολιτισμικής Διπλωματίας. Αυτή είναι η υλιστική κοσμοθεωρία της αδερφής του αυριανού πρωθυπουργού, και κατ’ επέκταση του άθεου νεοφιλελευθερισμού που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Η γαλάζια «Σοβιετία» έχει υιοθετήσει τις ίδιες απόψεις περί χριστιανικής πίστης, που υποστήριζε ο Σταλινισμός και ο Ναζισμός. Και οι δύο όψεις του φασισμού, ξερίζωσαν από τον χριστιανισμό όλες τις Θεϊκές αλήθειες και τον κατέβασαν στα ανθρώπινα μέτρα της πολιτικής, κατακλέβοντας από τη χριστιανική διδασκαλία όποια στοιχεία ταίριαζαν στα ιδεολογικά οχήματά τους.

Η Ορθοδοξία δεν αντιμετωπίζεται ως αποκάλυψη του Θεού στην ανθρωπότητα, που υπογράφτηκε με το Τίμιο Αίμα του Θεανθρώπου στον Σταυρό και την ένδοξη Ανάστασή του, αλλά ως ένα ανθρώπινο εφεύρημα, δηλαδή ως μία πλάνη και μία απάτη.

Έτσι, ο θρησκευτικός όρκος των βουλευτών στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαίρετης Τριάδος από πολιτικούς που κουβαλούν τέτοια μυαλά, αποτελεί μία κενή εθιμοτυπία, μία κοροϊδία για τα μάτια του κόσμου και μία χλεύη προς τον Θεό. Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν, γιατί η πολιτική παρέα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει βαλθεί να τινάξει στον αέρα το Ελληνικό Σύνταγμα και να κλείσει αυτούς τους ιερούς όρκους στο χρονοντούλαπο της λήθης.

Από τη μεριά τους, δεν έχει καμμία αξία ο όρκος, ή ο φερόμενος «σεβασμός», ή η βιτρίνα μιάς δήθεν ευσέβειας, για μία πίστη που οι ίδιοι αντιμετωπίζουν ως «σοσιαλιστικό εφεύρημα». Με την ίδια υλιστική λογική, θα μπορούσαν να καταθέσουν τον όρκο τους στον… Bill Gates, τον Mark Zuckerberg ή οποιονδήποτε high tech – «γκουρού» πρωτοστάτησε στο να ενοποιηθούν οι λαοί μέσω του διαδικτύου και της τεχνολογίας, για να δημιουργηθούν οι συνθήκες μιάς επίπλαστης ευημερίας. Και στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς είναι το πνεύμα της Νέας Εποχής και της θεοποίησης του ανθρώπου. Οι μεγάλοι «προφήτες» της επιστήμης και της τεχνολογίας, ήδη αντιμετωπίζονται ως ημίθεοι, από τα νεοταξικά κράτη.

Θα μπορούσε κάποιος να αντιτείνει στην κυρία Μπακογιάννη, πως για την τεχνολογία και τους «ημίθεούς» της, δεν θυσιάστηκε ποτέ κανείς με τη θέλησή του. Αντιθέτως, η Ορθόδοξη Πίστη έχει να επιδείξει μυριάδες, αναρίθμητους μάρτυρες που έδωσαν οικειοθελώς τη ζωή τους έχοντας την απόλυτη πεποίθηση πως δεν πεθαίνουν για μία «εφεύρεση», αλλά για μία σαρκωμένη αποκάλυψη που εκτείνεται απείρως πιό πέρα από τα ανθρώπινα μέτρα. Κανένας δεν είναι διατεθειμένος να διωχθεί, να βασανιστεί, να πεθάνει για ένα ψέμα.

Καμμία «σοσιαλιστική εφεύρεση» δεν άντεξε το σαρωτικό πέρασμα 21 αιώνων ιστορίας. Αντιθέτως, η Ορθόδοξη Πίστη ως αιώνια αποκάλυψη Θεού που είναι, βγήκε αλώβητη μέσα από διωγμούς, από πολέμους, από εκστρατείες αλλοθρήσκων, από «εκκαθαρίσεις» αθεϊστικών καθεστώτων, από τη μάστιγα των αιρέσεων. Για περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια, η αλήθεια της Πίστης, αναζωπυρώνεται συνεχώς μέσα από μάρτυρες, από Αγίους, από Πατέρες της Εκκλησίας, από θαύματα, και από τον ίδιο τον Λόγο του Θεού που επιβεβαιώνεται συνεχώς και αποδεικνύεται αιωνίως έγκυρος, ανόθευτος και αληθινός.

Όσο ευχάριστα και να ακούγεται στο αυτί κάποιων η λέξη ΄΄σοσιαλισμός΄΄ ή ο ΄΄μετανθρωπισμός΄΄ ή οποιαδήποτε άλλη κοσμική φιλοσοφία, ακόμα και αν παρείχε όλα τα αγαθά του κόσμου στον άνθρωπο, από τη στιγμή που αφαιρεί τον παράγοντα – Θεός – από τη μέση, είναι καταδικασμένη να σπείρει τη δυστυχία, να αποτύχει παταγωδώς αργά ή γρήγορα, και στο τέλος να πεθάνει, ακολουθώντας τη φύση του μεταπτωτικού ανθρώπου και κάθε θεομάχου της ιστορίας.

Από τη μεριά τους, δεν έχει καμμία αξία ο όρκος, ή ο φερόμενος «σεβασμός», ή η βιτρίνα μιάς δήθεν ευσέβειας, για μία πίστη που οι ίδιοι αντιμετωπίζουν ως «σοσιαλιστικό εφεύρημα». Με την ίδια υλιστική λογική, θα μπορούσαν να καταθέσουν τον όρκο τους στον… Bill Gates, τον Mark Zuckerberg ή οποιονδήποτε high tech – «γκουρού» πρωτοστάτησε στο να ενοποιηθούν οι λαοί μέσω του διαδικτύου και της τεχνολογίας, για να δημιουργηθούν οι συνθήκες μιάς επίπλαστης ευημερίας. Και στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς είναι το πνεύμα της Νέας Εποχής και της θεοποίησης του ανθρώπου. Οι μεγάλοι «προφήτες» της επιστήμης και της τεχνολογίας, ήδη αντιμετωπίζονται ως ημίθεοι, από τα νεοταξικά κράτη.

Θα μπορούσε κάποιος να αντιτείνει στην κυρία Μπακογιάννη, πως για την τεχνολογία και τους «ημίθεούς» της, δεν θυσιάστηκε ποτέ κανείς με τη θέλησή του. Αντιθέτως, η Ορθόδοξη Πίστη έχει να επιδείξει μυριάδες, αναρίθμητους μάρτυρες που έδωσαν οικειοθελώς τη ζωή τους έχοντας την απόλυτη πεποίθηση πως δεν πεθαίνουν για μία «εφεύρεση», αλλά για μία σαρκωμένη αποκάλυψη που εκτείνεται απείρως πιό πέρα από τα ανθρώπινα μέτρα. Κανένας δεν είναι διατεθειμένος να διωχθεί, να βασανιστεί, να πεθάνει για ένα ψέμα.

Καμμία «σοσιαλιστική εφεύρεση» δεν άντεξε το σαρωτικό πέρασμα 21 αιώνων ιστορίας. Αντιθέτως, η Ορθόδοξη Πίστη ως αιώνια αποκάλυψη Θεού που είναι, βγήκε αλώβητη μέσα από διωγμούς, από πολέμους, από εκστρατείες αλλοθρήσκων, από «εκκαθαρίσεις» αθεϊστικών καθεστώτων, από τη μάστιγα των αιρέσεων. Για περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια, η αλήθεια της Πίστης, αναζωπυρώνεται συνεχώς μέσα από μάρτυρες, από Αγίους, από Πατέρες της Εκκλησίας, από θαύματα, και από τον ίδιο τον Λόγο του Θεού που επιβεβαιώνεται συνεχώς και αποδεικνύεται αιωνίως έγκυρος, ανόθευτος και αληθινός.

Όσο ευχάριστα και να ακούγεται στο αυτί κάποιων η λέξη ΄΄σοσιαλισμός΄΄ ή ο ΄΄μετανθρωπισμός΄΄ ή οποιαδήποτε άλλη κοσμική φιλοσοφία, ακόμα και αν παρείχε όλα τα αγαθά του κόσμου στον άνθρωπο, από τη στιγμή που αφαιρεί τον παράγοντα – Θεός – από τη μέση, είναι καταδικασμένη να σπείρει τη δυστυχία, να αποτύχει παταγωδώς αργά ή γρήγορα, και στο τέλος να πεθάνει, ακολουθώντας τη φύση του μεταπτωτικού ανθρώπου και κάθε θεομάχου της ιστορίας.


πηγη

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Mnτσoτακn, εσεvα στoλiζει...ΑΚOYΣΕ ΤΗΝ !

 



πηγη


Πατριωτικoς ο λoγoς τnς...ΜΠPΑBO ! ! !

Ακουστε την...



Στηρίζει όλα αυτά που οι άλλοι ξεχάσανε και απορρίπτουν, αυτά που μας δίδαξαν οι γονείς και οι παππούδες μας και που έκαναν τους Έλληνες και την Ελλάδα να προοδεύσουν και να μεγαλουργήσουν, τα ανθρώπινα υψηλά ιδανικά και τις αξίες που προσπαθούν να μας τις αλλάξουν για να πετύχουν τους κοντόφθαλμους σκοπούς τους!



Oυτε 1.000 ατoμα στnv oμιλiα του Koυλn στnv Θεσσαλoviκn....



Παταγώδη αποτυχία...

Με το ζόρι 1.000 με 1.500 άτομα στην ομιλία Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη ... 

Τα αυτοκίνητα από πίσω περνούσαν κανονικά και στην παραλία ο κόσμος έκανε αμέριμνος την βόλτα του ... 

Το πώς η ΝΔ αποσπά πάνω από 40% είναι ένα ΠΟΛΥ μεγάλο ερωτηματικό όταν βλέπουμε την εικόνα των συγκεντρώσεων της ...


πηγη

Λεει αλnθειες πoυ...ΔΕΝ ΑPΕΣOΥΝ !



Δυστυχως...
Αν λες αληθειες πολλοι σε μισουν....
Πολλοι θα σε κατηγορησουν....
Δεν αρεσουν σε πολλους...
Ακουστε τον...

Τi θα γivει με τα Tαγματα εφoδoυ τωv Aπλυτωv;



Σωστα τα λεει η Αφροδιτη....

Κυβερνηση πιονι ακουει;

πηγη


Ξεπoυλαvε....Κι εσυ τoυς ψnφiζεις ! ! !



Ρε ξυπνα επιτελους....
Δεν ψηφιζεις Ελληνες....
Ξεπουλανε την Πατριδα μας....
Οικογενειακο μαγαζι ειναι....
Ξυπνααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!


Ελλnv; Σιγoυρα; Και τov ψnφiζεις;



Σ αυτον εδωσες 41%;;;;
Και περιμενεις να σε σωσει;
Εισαι τοσο βλακας;
Γαι να μην πω κατι χειροτερο....
ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Υπoδoxn εισβoλεων πoυ δεv θα τnv δεiτε στα καvαλια....



Παλι καλα που δεν βρεθηκε στην φυλακη ο Ελληνας αυτος....

Γιατι;

Γιατι δεν εσκυψε στα 4 οπως οι πολιτικαντες μας....

Γιατι ειπε την αληθεια....

Γιατι η αληθεια δεν αρσει στους Ανθελληνες....

Γιατι ειναι Ελληναρας !

Δειτε γιατι...

πηγη


Πoρεiα Oικογεvειακnς Yπερnφάvειας στnv Σερβiα...Gαy prιde στnv Eλλαδα ! ! !



Η ξεφτιλα της ξεφτιλας....

Καταντια της Ελλαδος...

Μονο ετσι μπορεις να το χαρακτηρισεις αυτο....

Κατορθωμα της μεταπολιτευσεως....

Αυτη ειναι η αληθεια και πειτε με και Χουντικο....

Καθολου δεν με νοιαζει....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ



Γεμισε η Eλλαδα ξεvoφερτoυς Bιαστες καi....λυσn υπαρxει !



Δυστυχως, ομως η λυση δεν εφαρμοζεται....

Κανεις δεν απελαυνεται....

Οι βιαστες ειναι 99% εισβολεις....

Εισβολεις, που τους ταιζουμε απο το υστερημα του Ελληνικου λαου...

Εισβολεις, που εχουν αποκτησει περισσοτερα δικαιωματα, απ τους Ελληνες...

Εισβολεις, που αν πεις λεξη εναντιον τους, εισαι αντιμετωπος με τον νομο περι ρατσισμου....

Ρατσισμος βεβαια, υπαρχει μονο οταν θιγεις αυτους, οχι αν θιγεται Ελληνας....

Και γιατι ολα αυτα; 

Δες το βιντεο και θα καταλαβεις....

Ακουσε τον Ανθελληνα τι λεει...



Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Ὁ Toυρκoς Πατρ. Βαρθoλoμαῖoς πρoσεύxεται στὸv Aλλάx....

Θυμηθειτε το...

Αν γινει πολεμος Ελλαδος Τουρκιας τους Τουρκους θα ευλογησει να νικησουν...



Ἡ «κορυφὴ τῆς Ὀρ­θοδοξίας» ὁμολόγησε ὅτι προσεύχεται στὸν «Παντοδύναμο Ἀλλάχ», γιὰ νὰ «μπάσει» τούς μουσουλμάνους στὸν «παράδεισο»! 

Ἰδοὺ τί τόλμησε νὰ ξεστομίσει, τρωγοπίνοντας στὸ δεῖ­πνο τοῦ Ραμαζανιοῦ: «Εὔχομαι συλλυπητήρια γιὰ τὶς ἀπώλειές σας καὶ ταχεῖα ἀνάρρωση στοὺς τραυματίες. […] 

Ὡς Ὀρθόδοξη κοινότητα, ἀπὸ τὴν πρώτη μέρα τοῦ σεισμοῦ, προσπαθήσαμε νὰ ὀργανώσουμε ἐκστρατεῖες βοήθειας ὄχι μόνο στὴ χώρα, ἀλλὰ καὶ στὸ ἐξωτερικὸ καὶ νὰ ἐπιστήσουμε τὴν προσοχὴ τοῦ παγκόσμιου κοινοῦ σὲ αὐτὸν τὸν μεγάλο πόνο. Ἐ

νῷ προσευχόμασταν στὸν Παντοδύναμο Ἀλλὰχ νὰ μεταφέρει ὅσους ἔχασαν τὴ ζωή τους στὸν Παράδεισο, προσπαθήσαμε νὰ ὑποστηρίξουμε τὴν πολιτεία μας, τὶς τοπικὲς κυβερνήσεις καὶ τὶς ὀργανώσεις βοήθειας ὅσο μπορούσαμε, ὥστε οἱ ὑπόλοιποι νὰ δημιουργήσουν μία νέα ζωὴ τὸ συντομότερο δυνατὸ καὶ νὰ κοιτάξουν τὸ μέλλον μὲ αὐτοπεποίθηση» (Ἱστ. ieriplektani.blogspot. com/)! 

Ταυτίζει τὸν ἀληθινὸ Τριαδικὸ Θεό, ποὺ μᾶς ἀποκαλύφθηκε ἀπὸ τὸν Λυτρωτὴ μας Χριστό, μὲ τὸν ἀλλοπρόσαλλο «θεὸ» ποὺ «ἀποκάλυψε» ὁ δαιμονόπληκτος Μωάμεθ! 

Προσεύχεται σ’ αὐτὸν νὰ «μεταφέρει» στὸν παράδεισο τοὺς ἀλλόθρησκους μουσουλμάνους, ἀποδεχόμενος σαφέστατα ὅτι ὑπάρχει «σωτηρία» καὶ ἐκτὸς τοῦ Χριστοῦ καὶ τῆς Ἐκκλησίας! 

Ἐπὶ τέλους δὲν θὰ βρεθοῦν οἱ ὑπεύθυνοι ποὺ θὰ τὸν σταματήσουν νὰ κακοδοξεῖ στὸ ὄνομα τῆς Ὀρθοδοξίας;


πηγη

Ζnτoυν να δικασθεi στην Πoλωviα ο φovιας...Θα τον δωσoυν οι πρoστατες του;

Αυτην την απορια εχω...

Θα τον δωσουν;



Την έκδοση του υπόπτου για την υπόθεση της διαφαινόμενης δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ζητά ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι.

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να λάβει την υψηλότερη δυνατή τιμωρία» ανέφερε στο Twitter ο Ματέους Μοραβιέτσκι.

Εν τω μεταξύ έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης ξεκινά και στην Πολωνία όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Ζμπίγκνιου Ζιόμπρο ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή για διεξαγωγή έρευνας για τη δολοφονία της Αναστάζια την οποία θα διεξάγει η Εισαγγελία στο Βρότσλαβ. «Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν άμεσα στοιχεία από Έλληνες ανακριτές» κατέληξε στην ανάρτησή του ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας.

«Η Αναστάζια Ρουμπίνσκα από το Βρότσλαβ είναι νεκρή. Η σορός της βρέθηκε στο νησί της Κω» αναφέρει η ιστοσελίδα wroclaw.pl για την 27χρονη που βρισκοταν στην Κω για λόγους εργασίας.

«Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια. Ο αδερφός και ο σύντροφος της γυναίκας μίλησαν» σημειώνει από την πλευρά του το nczas.com.

Την ίδια στιγμή, το wroclaw.wyborcza.pl αναφέρεται και στην έρευνα που έχειιατάξει ο Πολωνός υπουργός Δικαιοσύνης για τη συγκεκριμένη υπόθεση: «Φόνος μιας γυναίκας από το Βρότσλαβ στο ελληνικό νησί της Κω. Ο Zbigniew Ziobro επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για την Αναστάζια: «Διέταξα έρευνα», ενώ το tuwroclaw.com «δείχνει» τον Μπαγκλαντεσιανό σαν τον βασικό ύποπτο δολοφονίας της 27χρονης: «Η Αναστάζια Ρουμπίνσκα είναι νεκρή. Εδώ βρέθηκε νεκρή. Δολοφόνος και απαγωγέας από το Μπαγκλαντές».


πηγη

17xρovoς yuφτoς βiασε 14 xρovn...Θα αφεθεi ελευθεpoς;

Κύριε εισαγγελέα θα αφεθεί ελεύθερος;



Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, το περιστατικό συνέβη στο άλσος, δίπλα στο Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος», όπου σύμφωνα με την ανήλικη καταγγέλλουσα, τη βίασε 17χρονος Ρομά κάτω από καθεστώς φόβου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων και φοβήθηκε να αντισταθεί επειδή, όπως είπε, γνώριζε ότι ο 17χρονος είχε επάνω του μαχαίρι.

Η 14χρονη έχει ήδη μεταβεί στο νοσοκομείο Σύρου για ιατρικές εξετάσεις ενώ ο 17χρονος Ρομά που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές Νάξου, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου θα περάσει από Εισαγγελέα και Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.


πηγη

Ετoιμαστεiτε να ξεσπιτωθεiτε....

Δεν ειναι υπερβολη...

Θα ξεσπιτωθειτε οπως ξεσπιτωθηκαν οι Σερβοι του Κοσσοβου....



Η Ιστορια επαναλαμβανεται...

Μολις γινουν πολλοι....

Μολις αισθανθουν ισχυροι....

Θα ξεχασουν την ειρηνικη συνυπαρξη και αλλες παρομοιες παπαριες....

Εγινε και στο Κοσσοβο....

Θα σας σφαξουν....

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Το μπoλι εivαι σαv τo πovτικoφαρμακo, δεv σε ξεxvα...



Και ξαφνικα νεκρος...

Τι εφταιγε; 

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;

Ξυπνα επιτελους σε φαρμακωσανε...

πηγη

Mιλαει ο λαθpoλαγvoς....



Περιμενουμε σωτηρια απο κατι τετοιους;
Αν ναι, ειμαστε αξιοι της τυχης μας...

Αυτoς εivαι ο Πρoεδρoς τoυ ΠOΥ....Kαμαpωστε τov !

Και τι περιμενουμε απ αυτον;

Να μας προστατεψει;

Να μας σωσει απο λοιμους;

Να μας σωσει απο αρρωστιες; 

Τιιιιιιι;;;;;;;;;;;;

Μονο να μας καταστρεψει μπορει....

Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη...




Αυτoυς γιατi τoυς ταιζoυμε και κυκλoφoρoυv αvαμεσα μας;



Γιατι ρε; 

Γιατι κυκλοφορουν αναμεσα μας;

Γιατι αν αμυνθουμε, θα βρουμε τον μπελα μας;

Γιατι δεν τους στειλατε απο κει που ηρθαν....

Γιατι γιατι γιατι....

Ειλικρινα ευχομαι, σε σας που τους προστατευετε, το επομενο θυμα να ειναι το δικο σας παιδι....

πηγη


Επoικiζoυv τnv Eλλαδα οι π#$%^^^$ες....

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΜΒΑ....

ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 200.000 ανθρώπους από την Μόρια και την Ειδομένη σε... "αξιοπρεπείς δομές" (δηλαδή στην ενδοχώρα).....

ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, το λένε και θριαμβολογούν αντί να ζητάνε συγγνώμη.









πηγη

Ρε ξεφτιλισμεvoι, γιατi κυκλoφoρoυσε αvαμεσα μας ο φovιας της Avασταζια;

Ειχε συλληφθει ξανα ο φονιας της Ανασταζια....

Ηταν ληστης σεσημασμενος....

Ειχε συλληφθει....

Οι νομοι μας δεν εφαρμοσθηκαν.....

Και κυκλοφορουσε ελευθερος...

Γιατι;;;;;

Γιατι ηταν εισβολεας; 

Ποιοι τον προστατεψαν;

Και κυκλοφορουσε αναμεσα μας, αυτο το σκουληκι....

Με αποτελεσμα να σκοτωσει την κοπελιτσα...

Δεν πρεπει να παει μονο αυτος στην μπουζου....











πηγη

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Στα 10 ευpώ έxει φτάσει η xωριάτικn... O πoλεμος τnς Oυκραviας φταiει;

Ο πολεμος φταιει βλακα, ή αυτοι που ψηφισες;



Στα 10 ευρώ έχει φτάσει να πωλείται η χωριάτικη στις ταβέρνες, προκαλώντας την αγανάκτηση των καταναλωτών.

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών τονίζει πως την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών πολλά εστιατόρια χρεώνουν το ψωμί και το νερό χωρίς να ενημερώνουν τους πελάτες.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, «Με κάποιον τρόπο έχουν αντικαταστήσει το "κουβερ" με ψωμί και νερό. Σύμφωνα, με την 1/7.5.2007 αγορανομική διάταξη, που ισχύει, από τις 24 Μαΐου 2007, τα κέντρα και τα καταστήματα εστίασης, αναψυχής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης δεν επιτρέπεται να χρεώνουν, στην πελατεία τους, το λεγόμενο ΚΟΥΒΕΡ (σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα, πετσέτες, οδοντογλυφίδες κ.λπ.).

Σύμφωνα, με τις αγορανομικές διατάξεις, για τα καταστήματα εστίασης, όλα τα προσφερόμενα είδη (ψωμί, ψωμί με βούτυρο, ψωμί με πατέ ελιάς, εμφιαλωμένο νερό, που πολλές φορές, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή, που καταργήθηκε το κουβέρ, χρεώνονται, αντί του κουβέρ) αναγράφονται, υποχρεωτικά, στους τιμοκαταλόγους, με τις αντίστοιχες τιμές τους.

Ο πελάτης μπορεί να τα παραγγείλει, όπως όλα τα υπόλοιπα είδη. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε ενέργεια του καταστηματάρχη να χρεώσει είδη, όπως ψωμί, ψωμί με βούτυρο, εμφιαλωμένο νερό κ.λ.π., που ο πελάτης δεν έχει παραγγείλει, αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας. Οι Καταναλωτές ,πρέπει να ελέγχουν τους λογαριασμούς τους και να αρνούνται να πληρώσουν κουβέρ ή "μεταλλαγμένο" κουβέρ.

Τετραμελης οικογενεια, για παράδειγμα, με το που θα καθίσει στο τραπέζι αυτόματα έχει χρεωθεί 10 ευρώ για ψωμί και νερό. (2Χ4= 8 συν 2, νερό,ισον 10 ευρώ). 

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών αναφέρει ότι δέχεται πολλές καταγγελίες για ακριβές τιμές όπως μια σαλάτα χωριατικη 8 με 10 ευρώ, ωστόσο οι τιμές  διαμορφώνονται ελεύθερα βάσει  τιμοκαταλογου.

Τέλος, καλεί τους καταστηματάρχες εστίασης, αναψυχής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, να προσέχουν τους καταναλωτές, να τηρούν την υπάρχουσα νομοθεσία, γιατί ο τουρισμός θέλει τη στήριξη όλων μας.


πηγη

Λεει αυτα πoυ δεν θελoυv να ακoυστoυv...

Όνειρο κάθε Έλληνα Αεροπόρου, πριν  ακόμη εισέλθει στην Σχολή Ικάρων, είναι να ανοίξει τα φτερά του και να ξεχυθεί στο Αιγαίο. Να γίνει συνεχιστής μιας μακράς παράδοσης Μαχητών της Πατρίδος...



Τι ευλογία, τιμή και βαριά ΕΥΘΥΝΗ, να αποτελείς την αιχμή του δόρατος του Κράτους, να σου δίνεται το ιερό καθήκον της υπεράσπισης του Αιγαίου μας και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Πουθενά αλλού στον κόσμο ο ουρανός, ο ήλιος και η θάλασσα δεν δένονται τόσο αρμονικά μεταξύ τους. Και οι Αεροπόροι αγκαλιά με αυτά τα τρομερά ατσάλινα πουλιά  να γίνονται μύστες αυτής της μυστηριακής και αρχέγονης σχέσης. Μόνο όσοι το έχουν ζήσει μπορούν να αντιληφθούν πλήρως το μεγαλείο αυτού του συναισθήματος. Είναι το ίδιο συναίσθημα που με δέος βίωσε ο Ίκαρος πριν το χαμό του στο Αρχιπέλαγος. Το ίδιο συναίσθημα που πεισμώνει τους Έλληνες Ιπταμένους, όταν αφού ακούσουν το «ουρλιαχτό της σειρήνας», απογειώνονται για να εμπλέξουν τους ανατολίτες εισβολείς. Η ιστορική μνήμη της Φυλής «ρέει» στο αίμα τους . Ηρωικές φιγούρες του παρελθόντος, μνήμες αγώνων και θυσιών και «ιστορικές εκκρεμότητες» με τους νομάδες άρπαγες, δεν αφήνουν περιθώριο για αποτυχίες.

Ένα βήμα πριν το πάτημα της σκανδάλης, μία κίνηση μακριά από το «ΜΑSTER ΑRM», περνάνε το μήνυμα που ΜΟΝΟ η «Σκληρή Ισχύς» μπορεί να κάνει κατανοητό στους αλλόπιστους εχθρούς του Γένους. Το μήνυμα που η «διπλωματία» και η συμμορία του κατευνασμού και της ηττοπάθειας δεν καταφέρνουν να περάσουν. Είναι παράδοξο αλήθεια, ο αντίπαλος να γνωρίζει την Ισχύ σου και πέρα από τα λόγια να μην τολμά το επόμενο βήμα, ενώ το φυγόστρατο πολιτικό, ακαδημαϊκό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της Πατρίδας, καλλιεργεί αναίτια φοβικά σύνδρομα.

Η ζωή ενός Ιπταμένου, ασκητική. Εγκλεισμός, μελέτη, μελέτη, μελέτη, γνώση του μέσου, των διαδικασιών, των όπλων, του αντιπάλου, φυσική κατάσταση, ψυχική και συναισθηματική προετοιμασία, εγρήγορση, ειλικρίνεια στην απενημέρωση, ένας συνεχής κύκλος.

Σύμβολο για τους κοσμοκαλόγερους των Πολεμικών Μοιρών ένα σημείο στον χάρτη: ΑΚΡΑ ΣΙΑΛΜΑΣ ή αλλιώς Ακρωτήριο Υποσμηναγού Νικολάου Σιαλμά, νότιο άκρο Αγίου Ευστρατίου, 25Οος Μεσημβρινός…

Τόπος Θυσίας, Μνημείο Χρέους, Προσκύνημα, και Πηγή αέναου Φρονήματος για τους Αεροπόρους. Είναι εκεί που στις 18 Ιουνίου του 1992 ο Υπσγος (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς από το Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, με χαρακτηριστικό κλήσης «ΣΠΑΡΤΗ» έγινε για τους Αεροπόρους ΙΣΑΞΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ. Έδωσε τη ζωή του, στα 27 του έτη για το Αιγαίο και την Πατρίδα.

Μια τεράστια Ασπίδα, ένα Δόρυ προς την Ανατολή και ένα «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Επισμηναγός (Ι) ε.α Στέφανος Καραβίδας

Πρώην Ιπτάμενος 335Μ «ΤΙΓΡΗΣ»


πηγη

Kυριoι ψυxoπoνιαρnδες που xαθnκατε;

Δεν είναι όλα τα εγκλήματα κατά ζωής ίδια, άσχετα αν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα...



Η συγκεκριμένη είναι μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ γυναικοκτονία....όχι σαν αυτές που διατείνονται οι δήθεν φεμινίστριες
Η κοπελίτσα θανατώθηκε και βιάστηκε όχι από ζήλια κλπ, αλλά λόγω της φύσης της ως γυναίκα, από λαθρομετανάστη Μπαγκλατεσιανό, στον βωμό της πολυπολιτισμικότητας...
Οπότε, αναμένουμε να δούμε πύρινους λόγους από τις κλαίουσες φεμινιστικές ψυχές.
Εάν δεν υπάρξουν, θα τις παρακαλέσουμε να κατεβούν από τους Σταυρούς του Μαρτυρίου της Πατριαρχίας, διότι χρειαζόμαστε τα ξύλα.


Αυτoi εivαι πoυ δivoυν μαθnματα δnμoκρατiας...



Γαλλία του Μακρόν...

Παρίσι....

Αυτοί είναι που δίνουν μαθήματα δημοκρατίας και φιλοξενίας σε άλλα έθνη.....

Μερικές φορές είναι καλύτερο να σιωπήσετε και να κοιτάξετε μέσα στο σπίτι σας.....

Σταματήστε την εισβολή, σώστε την Ευρώπη!

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.