Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Eτσι βρnκαv την 27xροvn Avαστάζια....

Η μισή σορός βρισκόταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω κάτω από κλαδιά....



Σε μεγάλη θλίψη βυθίστηκε όλη η Ελλάδα με τον τραγικό επίλογο της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, η οποία είχε εξαφανιστεί στο νησί της Κω και η οποία εντοπίστηκε νεκρή.

Ειδικότερα η άτυχη κοπέλα βρέθηκε σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές κοντά στο Τιμπάκι από γυναίκα εθελόντρια, σε απόσταση 1 χλμ από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα.

Η μισή σορός βρισκόταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω κάτω από κλαδιά, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Η σορός της ήταν χωρίς ρούχα, το σώμα της έφερε τραύματα και το μισό από αυτό ήταν μέσα σε σακούλα, κάτω από ένα θάμνο στην περιοχή Αλυκές. Εκεί όπου έχουν σπεύσει αξιωματικοί της αστυνομίας σε μια προσπάθεια να «δέσουν» την υπόθεση που έχει συνταράξει ολόκληρη τη χώρα.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.