Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Η νοσοκόμα που έκανε χθές το εμβόλιο στο Τενεσί, και που λιποθύμησε μπροστά σε όλους, είναι πλέον…ΝΕΚΡΗ ; ; ;

Πολλοί κάνουν λόγο αυτήν την στιμή στο Twitter και άλλες μορφές social media, όπως το γνωστό διαδικτυακό φόρουμ 4Chan, ότι η νοσοκόμα που είχε λιποθυμήσει εχθές στην πολιτεία Τενεσί ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΙΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, κα Tiffany Dover, έχει ΠΕΘΑΝΕΙ και ότι αυτό συγκαλύπτεται από την κυβνέρνηση και τον τύπο!!!



ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ;;; Προσπαθούμε αυτήν την στιγμή να επιβεβαιώσουμε πλήρως αυτό. Οπότε μείνετε συντονισμένοι για τυχόν εξελίξεις πάνω στο ίδιο θέμα!…

Η ακόλουθη ανάρτηση στο Twitter λέει τα εξής…





Η νοσοκόμα που λιποθύμησε είναι νεκρή! Τα μέλη της οικογένειας που αναφέρονται σε αυτήν την καταχώριση θανάτου εμφανίζονται ως φίλοι της στο Facebook!



Άρα αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αντιστοίχιση μεταξύ των μέλη της οικογένειας που αναφέρονται σε αυτήν την καταχώριση θανάτου και αυτών που εμφανίζονται ως φίλοι της στο Facebook!!!


πηγη 

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ! ! ! Πακιστανος βιασε Πακιστανακι σε χωραφι και ακομη ειναι στην Ελλαδα...

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αφορούν τον βιασμό 8χρονου αγοριού σε χωράφι στην Κω. Για το περιστατικό που έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινότητα κατηγορείται ένας 20χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν ο οποίος θα δικαστεί στις αρχές Ιανουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου....



Η υπόθεση, όπως μεταδίδει σε σχετικό της ρεπορτάζ η Ροδιακή πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2019, οπότε και καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Κω, ακολούθησε η σύλληψη του 20χρονου, η άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος και η προσωρινή φυλάκισή του (μετά την απολογία), η οποία και συνεχίζεται έως και σήμερα.

Η παραπομπή σε δίκη της υπόθεσης αυτής έγινε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, σύμφωνα με το οποίο ο 20χρονος Πακιστανός κατηγορείται ότι στις 19 Ιουλίου 2019, αφού οδήγησε τον ανήλικο αλλοδαπό σε άγνωστη τοποθεσία μέσα σε χωράφι, κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, απειλώντας τον για τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα, χρησιμοποιώντας τη σωματική του δύναμη τον έριξε στο έδαφος μπρούμυτα. Εκεί τον ακινητοποίησε σφίγγοντας του τα χέρια και κλείνοντας του το στόμα και τον βίασε.

Σε βάρος του 20χρονου Πακιστανού ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 χρόνια.

Για αυτές τις κατηγορίες θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου στις 12 Ιανουαρίου 2021.




πηγη 

Οι θεοί του Ολύμπου ήταν Αλβανοί, λέει ο ανιστόρητος Ιστορικός Αλβανός...

Γελάνε και τα τσιμέντα με τα αλβανα! ! !

Χαλαρώστε λίγο και μην παίρνετε φορα γελάνε και τα ραδίκια μαζί σας...

 Αλβανός Ιστορικός: Οι θεοί του Ολύμπου ήταν Αλβανοί!!!
Αλβανός που συστήνεται ως ιστορικός, γνωστός για τα ανθελληνικά του αισθήματα και για την συνεργασία του με την αλβανική αστυνομία για την δίωξη Βορειοηπειρωτών που ζουν στις πατρογονικές τους εστίες, κυκλοφόρησε στην αγγλική γλώσσα το βιβλίο «Arvanites the Founders of Modern Ελλάδα (Myths of the Greek Historiography).

Πρόκειται για τον Arben Llalla που ζει μόνιμα στο Τέτοβο και ανήκει στην κατηγορία των Αλβανών ιστορικών που θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν καριέρα γράφοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε σε 500 αντίτυπα στην αγγλική γλώσσα και έχει χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού της χώρας που έχει διδακτορικό στην παραχάραξη της ιστορίας, της ΠΓΔΜ.

Το βιβλίο δείχνει με προπαγανδιστική διάθεση την ίδρυση του ελληνικού κράτους από το αρβανίτικο στοιχείο, το οποίο καθορίζει ως αλβανικό.

Η εθνικιστική θέση του συγγραφέα φθάνει και στα άκρα που δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να αμφισβητήσει πολλά από αυτά που αναγράφονται ως αυθαιρεσίες.

Συγκεκριμένα σημειώνει ότι και οι Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου ήταν …Αλβανοί, προσπαθώντας να δείξει ότι οι ρίζες των Αλβανών ήταν από την ..προϊστορική εποχή στην Ελλάδα.
Αλβανός Ιστορικός: Οι θεοί του Ολύμπου ήταν Αλβανοί!!!

Απόσπασμα από το βιβλίο:

«Είναι της άποψης ότι οι αλβανικές ρίζες στην Ελλάδα χρονολογούνται από παλαιότερη περίοδο, δηλαδή από την αρχαιότητα.

Μελετώντας την παλιά γλώσσα των έργων του Ομήρου, Ιλιάδα και “Οδύσσεια”, θα συναντήσουν καθαρά αλβανικές λέξεις.

Για παράδειγμα, τα ονόματα των θεών του Ολύμπου εξηγούνται μόνο στα Αλβανικά.

Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, η θεωρία αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι έννοια πολλών ονομάτων των αρχαίων θεών μπορεί να εξηγηθεί μόνο στην αλβανική γλώσσα.

Το όνομα του Δία, της Νέμεσης και της Ρέας προέρχονται από τις λέξεις «zë», «nëmë» και «re» (φωνή, μητέρα, σύννεφο), κάτι που σε κάνει να πιστεύεις ότι οι Αρβανίτες ήταν πάντα εκεί στην αρχαία Ελλάδα».

Εμείς έχουμε να προτείνουμε στον συγγραφέα και κάποια άλλα θέματα για τα μελλοντικά του βιβλία. Ιστορικές αλήθειες που η νέα τάξη πραγμάτων μας κρύβει όπως:

-Ο Τυραννοσαυρος καταγόταν απ’ τα Τίρανα

-Η τρύπα του όζοντος είναι αλβανική

-Arben o Αλβανός Homosapien

-Ο κήπος της ΕΔΕΜ βρισκόταν στο Ελμπασάν.


 

Πηγή

Υπαρχει φαρμακο για τον Κορωναιο απο Ελληνικη φαρμακοβιομηχανια και διατιθεται και ΔΩΡΕΑΝ ! ! ! Γιατι τοση πρεμουρα για το εμβολιο;

Τι σημαίνει αυτή η ανακοίνωση ;;; 

Κάποιοι μας δουλεύουν, ή κάποιοι παίζουν με τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων ;;;

Από τις 6 Απριλίου όταν είχε πια εκδηλωθεί σε όλο του το «μεγαλείο» ο Κορονοϊός, αναφέρεται πως...



«Ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση στο ΕΣΥ του Unikinon  (χλωροκίνη) από την Uni-pharma SA

Η φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma SA ανακοινώνει ότι ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, η διάθεση του φαρμάκου Unikinon (χλωροκίνη) σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (SARS COIVID-19), μετά την έγκριση από τον ΕΟΦ.

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία όπως έχει δεσμευθεί, θα διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ 24 εκατομμύρια δόσεις Unikinon στο Ελληνικό Κράτος, προκειμένου να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση της πανδημίας που ταλανίζει όλο τον πλανήτη. Επίσης, η διοίκηση της φαρμακοβιομηχανίας αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν και στην Κυπριακή Δημοκρατία 60.000 δόσεις του Unikinon.

Η Uni-pharma SA ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση, ότι: ουδέποτε έλαβε οικονομική στήριξη από το κράτος και ότι η αγορά των 5 τόνων της δραστικής ύλης ήταν μία προσωπική πρωτοβουλία, απόφαση και κάλυψη του κόστους.

Η αγορά της πρώτης ύλης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020.

Το θεραπευτικό σχήμα θα καθορισθεί, ανάλογα με τις συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας. Να σημειωθεί, ότι υπάρχουν ήδη διεθνή επιστημονικά δεδομένα για την χλωροκίνη, τα οποία κάνουν λόγο για επιτυχή θεραπεία, και τα οποία προκύπτουν είτε γιατί το φάρμακο χορηγείται ήδη σε ασθενείς με COVID-19, είτε γιατί βρίσκονται σε εξέλιξη κλινικές μελέτες.

Η Uni-pharma SA έλαβε για πρώτη φορά άδεια προϊόντος χλωροκίνης στην Ελλάδα, το 1984.

Με υψηλό αίσθημα ιστορικής ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς, η Uni-pharma SA δηλώνει ότι βρίσκεται πάντα κοντά στον Έλληνα ασθενή και τις ανάγκες του, στηρίζοντας τη Δημόσια υγεία, όπως άλλωστε αυτό πράττει τα τελευταία 57 έτη. Γιατί πάνω απ’ όλα, στόχος μας πρέπει να είναι η ισότιμη πρόσβαση όλων των ασθενών στις θεραπείες τους και ιδιαίτερα την ώρα της ανάγκης!»

Δηλαδή αντί για φάρμακο, δίνουν δισεκατομμύρια για τα εμβόλια αμφιβόλου επιδράσεως ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ


πηγη 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, για γκριζους Λυκους και Ελληνες ευρωβολευτες που τους στηριζουν...Ακουστε τα !



Εμεις δεν λεμε τιποτε...

Θα τα ακουσετε ολα στο βιντεο που ακολουθει...

Δειτε το και ακουστε με προσοχη...



Οχι κυριοι, ο Αντετοκουμπο δεν ειναι αυτος, που θα με πεισει να κανω το εμβολιο ! ! ! Λαθος προσωπο επιστρατευσατε...

Ποιος ειναι αυτος που θα με συμβουλευσει;

Τι εγγυηση εχουν οι συμβουλες του;

ΤΙΠΟΤΑ...

Και το οτι τον επιστρατευσε το Καθεστως, αντιθετα αποτελεσματα φερνει...



Ο  Αντετοκούνμπο λοιπον, επιστρατεύτηκε από την κυβέρνηση για να πει στον ελληνικό λαό ότι τώρα πρέπει να παίξει άμυνα, δηλαδή να κλειστεί στα σπίτια του, να υπακούσει στις οδηγίες της κυβέρνησης και να εμβολιαστεί καθολικά. Έχω την αίσθηση ότι κακή στιγμή διάλεξε η κυβέρνηση να τον χρησιμοποιήσει. Κακή στιγμή δέχτηκε και ο ίδιος να ευθυγραμμιστεί με την κυβερνητική προπαγάνδα.

Βγήκε τη στιγμή που οι πεινασμένοι Ελληνες, αυτοί που είναι άνεργοι και με κλεισμένα τα μαγαζιά, έμαθαν ότι αυτός θα εισπράξει 228 εκατ. δολάρια αμοιβές σε τέσσερα χρόνια από την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς. Βγήκε σε κακή στιγμή γιατί η τηλεόραση κατακλύζεται από χρυσοπληρωμένες διαφημίσεις του τόσο στην Aegeanόσο και στην Protergia, και αύριο ίσως να τον δούμε να διαφημίζει αντισηπτικά ή σοκολάτες ή τη Microsoft.

Ο Αντετοκούνμπο είναι πλέον σταρ στον «χορό των δισεκατομμυρίων δολαρίων». Το Μαξίμου έκανε τραγικό λάθος να πιστέψει ότι βάζοντας τον Αντετοκούνμπο κυβερνητική προπαγάνδα θα πείσει τους πεινασμένους Έλληνες ότι υπάρχει αύριο, υπάρχει ελπίδα, ότι πρέπει να περιμένουν από τον Μητσοτάκη για να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Κατά τη γνώμη μου, ο δημοφιλής Γιάννης δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα «παίζοντας το παιχνίδι» της κυβέρνησης. Ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να εγγυηθεί στους Έλληνες ότι αν κάνουν το εμβόλιο δεν θα έχουν παρενέργειες. Ήδη ο κυβερνητικός θεσμός, η ψηφιακή πολιτική συμμορία ζητάει από τους Έλληνες να υπογράψουν συναίνεση ότι ουδεμία ευθύνη έχει η φαρμακευτική εταιρία και φυσικά η κυβέρνηση από τυχόν παρενέργειες μετά τη χορήγηση του εμβολίου.




πηγη 

«Δήθεν γιορτή» τα Χριστούγεννα κύριε Κικίλια; Τι εννοείτε κύριε «δήθεν» Υπουργέ;;;

«Δήθεν γιορτή» τα Χριστούγεννα… “Γκάφα ολκής” από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια ο οποίος χαρακτήρισε τα Χριστούγεννα «Δήθεν γιορτή» κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Ο Υπουργός Υγείας έκρουσε μάλιστα καμπανάκι για την «ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στην Κοζάνη», αλλά και στη Δυτική Αττική, οι οποίες αποτελούν αντικείμενο συνεδρίασης της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων αυτή την ώρα.

Ωστόσο, παρά το όσα, μείζονος σημασίας είχε να πει κατα την διάρκεια της ενημέρωσης επισκευάστηκαν από την δήθεν γιορτή των Χριστουγέννων!

Τη δεδομένη στιγμή στην Ελλάδα διεξάγεται ένας άτυπος πόλεμος κατά της χριστιανοσύνης με τους πιστούς να διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των εκκλησιών, ενώ την ίδια στιγμή τζαμιά και συναγωγές παραμένουν ανοιχτά και την κυβέρνηση της ΝΔ να επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου γι αυτή και υπομονής για τους Έλληνες που περιμένουν καρτερικά το άνοιγμα των εκκλησιών.

Για τον υπουργό υγείας μπορεί να είναι μια δήθεν γιορτή, αλλά, προς ενημέρωση του ιδίου επειδή διατηρεί ένα θεσμικό ρόλο, οφείλουμε να τον ενημερώσουμε πως τα χριστουγεννα, γιορτάζεται και η εορτή των Φώτων που περικλείονται σε αυτά και αποτελούν την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά γίνεται φανερή η περιδεή άποψη των Κυβερνώντων προς τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία.


Πηγή  

Νορβηγία: 1 στα 2 τεστ «express» για κορωνοϊό δείχνει ψευδή στοιχεία.Γι' αυτό δεν τελειώνει η καραντίνα...

 Προβληματισμός επικρατεί με την πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με τα rapid test, καθώς έκθεση του νορβηγικού υπουργείου Υγείας, δείχνει πως τα τεστ της Abbot που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση δεν εντοπίζουν 1 στους 2 ασυμπτωματικούς φορείς του κορωνοϊού!

Τον τελευταίο καιρό στελέχη της κυβέρνησης μιλούν συνεχώς για τα rapid test (τεστ αντιγόνου) , και δήλωσαν πως θα βάλουν στο κέντρο της στρατηγικής τους στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Μάλιστα στη χθεσινή ενημέρωση, ο Γκίκας Μαγιορκίνης ανακοίνωσε νέο εθνικό σχέδιο για τα rapid test τα οποία περιλαμβάνει 12.000 δωρεάν τεστ ημερησίως στους πολίτες.

Ένας από τους στόχους που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση είναι αυτός «Της ανίχνευσης της αντικειμενικής ασυμπτωματικής διασποράς».

Όμως σύμφωνα με την έκθεση της Νορβηγικής κυβέρνησης για τα Rapid Test (τεστ αντιγόνου) της Αbbot, αυτά εντοπίζουν μόνο το 55% των ασυμπτωματικών φορέων. Με λίγα λόγια τα μαζικά τεστ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για να εντοπίσει τους συμπτωματικούς φορείς του ιού, δεν θα εντοπίζουν.... 1 στους 2 ασυμπτωματικούς φορείς του ιού.

Από την άλλη, έχουν ποσοστό επιτυχίας 80% σε συμπτωματικούς φορείς του ιού, δηλαδή δεν πιάνουν 1 στους 5 συμπτωματικούς φορείς, όμως αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, καθώς στο εθνικό σχέδιο για τα Rapid test δεν στοχεύει στους συμπτωματικούς φορείς του ιού και αναφέρει πως «Αν έχετε εκδηλώσει συμπτώματα παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με τον θεράποντα ιατρό».

Έτσι αντιλαμβανόμαστε πως τα μοριακά τεστ  τα οποία έχουν ποσοστό επιτυχίας άνω του 95% σε όλους τους φορείς, παραμένουν τα πλέον αξιόπιστα και κεντρικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας και τα rapid test σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να τα αντικαταστήσουν.

Μάλιστα η έκθεση της νορβηγικής κυβέρνησης για τεστ Abbot αναφέρει συγκεκριμένα πως «Λόγω της χαμηλότερης ευαισθησίας του Rapid Test της Abbot, εμείς συμπεραίνουμε ότι για τη διάγνωση σοβαρών ασθενειών και νοσηλευόμενων ασθενών, το PCR παραμένει η προτιμώμενη μέθοδος».

Όμως, όπως βλέπουμε ταυτόχρονα με την κατακόρυφη αύξηση των rapid test (μωβ γραμμή), τα οποία οι Έλληνες φορολογούμενοι πλήρωσαν με 15 εκατομμύρια ευρώ, έχουν μειωθεί κατακόρυφα τα πολύ πιο αξιόπιστα μοριακά τεστ (μπλε γραμμή). Πιο συγκεκριμένα ενώ στα μέσα Νοεμβρίου είχαμε φτάσει περίπου τα 25.000 μοριακά τεστ την ημέρα, τώρα είμαστε κοντά στα 16.000 την ημέρα!

Με λίγα λόγια πλέον τα rapid test πάνε να αντικαταστήσουν τα μοριακά τεστ παρόλο που δεν είναι αυτή δουλειά τους, αλλά να λειτουργούν επικουρικά.  Την αντίθεση της με αυτή την πρακτική της κυβέρνησης δήλωσε και το μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων κα. Αθηνά Λινού, η οποία δήλωσε πως «την ανησυχεί η μείωση των αριθμών των μοριακών τεστ».

Όμως αυτό δεν φαίνεται να ανησυχεί την κυβέρνηση, καθώς όπως δήλωσε σήμερα ο Παναγίωτης Αρκουμανέας «στόχος της κυβέρνησης είναι να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα... rapid test» και ότι «χθες, ανακοινώσαμε ρεκόρ τεστ στην χώρα, 36.000».


Υπό αυτές οι συνθήκες και συνεχίζοντας να βαδίζουμε «στα τυφλά» το τέλος του lockdown φαίνεται προς το παρόν αρκετά... «χλωμό»


Πηγή

Μετακίνηση εκτός νομού: Ποιοι και πώς μπορούν να μετακινηθούν και ποιες ειναι οι εξαιρέσεις...

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων έχει ξεκινήσει και ήδη έχουν αρχίσει οικογένειες και φίλοι να κάνουν τα πλάνα τους για το εορταστικό τραπέζι, που φέτος θα είναι διαφορετικό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με το σχέδιο του κυβερνητικού επιτελείου αναγκαστικά το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν «μεταφέρεται» μεσημέρι με έως 9 άτομα, δεδομένου ότι το βράδυ και συγκεκριμένα από τις 22:00 έως τις 05:00 ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ακόμα όμως και το μεσημέρι ισχύουν απαγορεύσεις και τα sms στο 13033, τα οποία οι πολίτες θα πρέπει να τηρήσουν αλλιώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα.

Το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε αναφέρει πως όποιος θέλει να βγει από το σπίτι του θα πρέπει να στείλει sms στο 13033 με τον κωδικό 6. Πρόκειται, δηλαδή, να στέλνουμε sms στο 13033 στον κωδικό που μέχρι σήμερα στέλναμε για σωματική άσκηση, βόλτα ή κατοικίδιο.

Eν τω μεταξύ λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που θα παραμείνει κανονικά σε ισχύ καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να φύγει κάποιος από το σπίτι του την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ή άλλη νύχτα των εορτών διότι δεν θα μπορεί να επιστρέψει χωρίς να δικαιολογεί γιατί μετακινήθηκε.

Με απλά λόγια ή θα πρέπει να γυρίσει στο σπίτι του μέχρι τις 22:00 ή να διανυκτερεύσει στο φιλικό σπίτι.

Ποιοι μπορούν να αλλάξουν περιφερειακή ενότητα;

Οι 4 κατηγορίες για τις οποίες θα επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού, κατ’ εξαίρεση, είναι οι εξής:

επιστροφή στη μόνιμη κατοικία
επανένωση οικογενειών
λόγοι υγείας
επαγγελματικοί λόγοι

Όταν λέμε 9 άτομα στο ρεβεγιόν εννοούμε και παιδιά;

Ναι

Αν πάμε οικογενειακώς για βοήθεια σε ηλικιωμένο;

Όχι θα έχετε πρόστιμο σε περίπτωση ελέγχου

Μέχρι ποια ώρα μπορούμε να μείνουμε;

Ισχύει η απαγόρευση από τις 22:00

Η απόφαση για τα ρεβεγιόν και τις εκκλησίες

Συνάθροιση μέχρι 9 άτομα από 2 οικογένειες σε σπίτια για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς και 3 Θείες λειτουργίες με μέγιστο αριθμο πιστών 25 σε ναούς και 50 σε μητροπόλεις, ορίζει η απόφαση της κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ για τους περιορισμούς λόγω του lockdown για τα μέτρα περιορισμού της διασποράς από τον κορονοϊό.

Την ίδια ώρα, οι λοιμωξιολόγοι ανησυχούν για τον κίνδυνο μεγάλης διασποράς του ιού λόγω των συναθροίσεων για το ρεβεγιόν.

Συμφώνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης, για ρεβεγιόν και ειδικά τις ημέρες 24 – 25 Δεκεμβρίου 2020 και 1 Ιανουαρίου 2021 επιτρέπονται συναθροίσεις με ανώτατο όριο έως 9 ατόμων που προέρχονται από 2 οικογένειες.

Για τις εκκλησίες προβλέπεται η τέλεση λειτουργιών 25/12/2020, 1/1/2021 και 6/1/2021 με παρουσία πιστών. Ένας πιστός ανά 15 τμ με μέγιστο αριθμό 25 πιστών για τους ιερούς ναούς και μέγιστο αριθμό 50 ατόμων για μητροπολιτικούς ναούς.

Για τα Θεοφάνια απαγορεύεται η τέλεση αγιασμού των υδάτων σε υπαίθριους χώρους. Επιτρέπεται μόνο εντός των ιερών ναών.



Πηγή

Άνεργη βρήκε τσαντάκι με 15.000 ευρώ και το παρέδωσε αστυνομία...


Μπράβο της ! ! !

Υπαρχουν ακόμα τίμιοι άνθρωποι δεν ισοπεδώθηκαν όλα...

Άνεργη βρήκε σε πεζοδρόμιο της Θεσσαλονίκης τσαντάκι που περιείχε 15.000 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία. Πρόκειται για 47χρονη, η οποία πριν λίγες μέρες βρήκε μαύρο τσαντάκι στο πεζοδρόμιο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οταν το άνοιξε, διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάταια έψαξε να βρει στοιχείο για να ανακαλύψει τον ιδιοκτήτη του χρηματικού ποσού. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, επικοινώνησε με τον σύζυγό της και από κοινού αποφάσισαν να το παραδώσουν στην αστυνομία.

Οταν πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενημερώθηκαν ότι άντρας είχε δηλώσει πως έχασε μαύρο τσαντάκι με χρήματα. Ηταν λεφτά της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν ο 40χρονος και τα είχε μαζί του για την αγορά εμπορεύματος. Η χειρονομία της 47χρονης και του συζύγου της έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς η ίδια και ο σύζυγός της είναι άνεργοι εδώ και αρκετό καιρό.

Η γυναίκα έλαβε από την επιχείρηση το ποσό των 550 ευρώ ως «ευχαριστώ» για την πράξη της.



Πηγή

Έκαναν ''πάρτι'' τριών ατόμων και συνελήφθησαν για συνωστισμό ! ! !

Ως πάρτι εν μέσω πανδημίας κατηγορήθηκε ότι πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ιδιοκτήτης οικίας στην Ξάνθη με τον συνωστισμό να αφορά... τρία άτομα.

Μόλις δύο ημέρες πριν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωνε:

«Θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι. Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι απόφαση και θα γίνει έτσι αν χρειαστεί». Ίσως αυτό το πάρτι να είναι και μια πρόβα για τα Χριστούγεννα!

Έτσι χθες σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι στην Ξάνθη, μετά από κλήση που έλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας, δέχθηκαν επίθεση και απειλές από τους παρευρισκόμενους.

Συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης στον οποίο επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονωϊού. Στους άλλους δύο συλληφθέντες επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

 

 

Πηγή

Βρεθηκε φαρμακο για τον Κορωναιο....Εκπληκτικά αποτελέσματα από την «πειραματική» χρήση της ιβερμεκτίνης ! ! !

Τι το θελουμε το εμβολιο;

Δυο νέες έρευνες (στις ΗΠΑ και την Αυστραλία) αποδεικνύουν ότι η θεραπεία ασθενών από κορωνοϊό (SARS-CoV-2) με την ουσία ιβερμεκτίνη (ivermectin) είναι αποτελεσματική...



Η θεραπεία ασθενών από κορωνοϊό (SARS-CoV-2) οι οποίοι είναι διασωληνωμένοι ή σε κρίσιμη κατάσταση λόγω επιπλοκών στους πνεύμονες, με την ουσία ιβερμεκτίνη (ivermectin) φαίνεται πως είναι εξαιρετικά αποτελεσματική ενώ σε εργαστηριακά πειράματα εξουδετερώνει πλήρως τον ιό σε 48 ώρες, σύμφωνα με τα συμπεράσματα δυο νέων ερευνών στις ΗΠΑ και την Αυστραλία που δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα σε επιστημονικά περιοδικά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το προκαταρκτικό πόρισμα της νέας επιστημονικής έρευνας που διενεργούν ερευνητικές ομάδες από τα πανεπιστήμια Χάρβαρντ και Γιούτα των ΗΠΑ και θα δημοσιευτεί επίσημα στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου, η χορήγηση ιβερμεκτίνης (ivermectin) μειώνει κατά 58,6% τα ποσοστά θνησιμότητας και διπλασιάζει τον αριθμό των ασθενών που αναρρώνουν σε διάστημα 2-8 ημερών σε σχέση με άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία.

Σε δείγμα 1.970 ασθενών με γενικό ποσοστό θνησιμότητας 18,3% παρουσιάστηκαν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε 52 ασθενείς που χορηγήθηκε ιβερμεκτίνη (με συνιστώμενη δόση τα 150 mcg/kg) μετά την διασωλήνωσή τους, όπως παρατήρησαν οι ερευνητές καταγράφηκε σημαντική μείωση του ποσοστού θνησιμότητας καθώς και άλλων δεικτών κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους.

Το ποσοστό θνησιμότητας φαίνεται πως πέφτει στο 7,7% από 18,6% ενώ υπάρχει σημαντική μείωση τόσο στην διάρκεια νοσηλείας (30,57%) των ασθενών σε βαριά κατάσταση όσο και στην παραμονή τους στην εντατική (35%) σε σχέση με τους υπόλοιπους ασθενείς.

Τα πρώτα συμπεράσματα – τα οποία δεν είναι οριστικά σε αυτή την φάση της έρευνας – δημοσίευσαν αρκετές αμερικανικές εφημερίδες καθώς και η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν οι δυο επιστημονικές ομάδες να αφαιρέσουν την αρχική μελέτη μέχρι την τελική της αξιολόγηση και την δημοσίευσή της σε γνωστό επιστημονικό περιοδικό.

Σε μια άλλη έρευνα επιστημονικών ομάδων από το Πανεπιστήμιο Μόνας της Αυστραλίας, το Ινστιτούτο Βιοιατρικών Ανακαλύψεων, του Βασιλικού Νοσοκομείου της Μελβούρνης, του Εργαστηρίου Αναφοράς Μολυσματικών Ασθενειών της Βικτώρια και του Ινστιτούτου Μελετών Μολύνσεων και Ανοσίας «Πήτερ Ντόχερτι», που θα δημοσιευτεί τον Ιούνιο στο επιστημονικό περιοδικό Science Direct, εργαστηριακά πειράματα «in vitro» (δηλ. σε δοκιμαστικό σωλήνα) έδειξαν ότι η ουσία ιβερμεκτίνη (ivermectin) σκοτώνει πλήρως τον κορωνοϊό μέσα σε 2 ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια πολλαπλών πειραμάτων διαπιστώθηκε ότι μία μόνο δόση ιβερμεκτίνης μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη του ιού SARS-CoV-2 σε κυτταροκαλλιέργεια μέσα σε λίγες ώρες, σε 24 ώρες να υπάρξει σημαντική μείωση και εντός 48 ωρών να σημειωθεί πλήρη εξάλειψη όλων των γενετικών υλικών του ιού!

Η ιβερμεκτίνη (ivermectin) είναι εγκεκριμένη φαρμακευτική ουσία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) από το 1981 αλλά και από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) ως αντιπαρασιτικό. 

Η δράση του οφείλεται στην πρόσδεση της δραστικής ουσίας στους διαύλους χλωριούχου γλουταμικού που είναι παρόντες σε ασπόνδυλα νευρικά και μυϊκά κύτταρα, ενισχύοντας την διαπερατότητα της μεμβράνης για τα ιόντα χλωρίου, οδηγώντας σε υπερπόλωση του νευρικού ή μυϊκού κυττάρου, με αποτέλεσμα την νευρομυϊκή παράλυση που οδηγεί στην νέκρωση αρκετών παρασίτων.

Παρότι ο κορωνοϊός δεν είναι παράσιτο, κατά την διάρκεια των πειραμάτων διαπιστώθηκε πως η ιβερμεκτίνη αντιμετωπίζει τον SARS-COV-2 σαν παράσιτο, παρεμποδίζοντας την εισβολή του σε υγιή ανθρώπινα κύτταρα καθώς σταματάει την εισαγωγή του ιικού ριβοζονουκλεϊκού οξέως (RNA) και συνεπώς την δυνατότητα αναπαραγωγής και εξάπλωσης του ιού.

Όπως εξήγησε η Δρ Κάϊλι Βάγκσταφ, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Ινστιτούτου Βιοιατρικών Ανακαλύψεων και ερευνήτρια βιοχημείας και μοριακής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Μόνας, απαιτείται έρευνα «in vivo» για να διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητα της ουσίας στον άνθρωπο και η θεραπευτική ιδιότητα της ιβερμεκτίνης κατά του νέου κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερες έρευνες έχει αποδειχθεί «in vitro» η αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνη έναντι των ιών του δάγκειου πυρετού, του Ζίκα και ορισμένων τύπων της γρίπης.



πηγη 

Ειναι τελειως ανικανοι...Το έσκασε, εξαφανιστηκε, το 14χρονο γυφτακι που κατηγορείται για τον θάνατο του 87χρονου ! ! !

Δεν ηξεραν οτι θα την κοπανησει;

Αφου το ειχε ξανακανει...

Επομενως μιλαμε για τελειως ανικανους...



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολόφονίας στη Θεσσαλονίκη με δράστες δύο ανήλικους και θύμα ηλικιωμένο. Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση του 14χρονου από τους χώρους του Παπαφείου Ορφανοτροφείου καθώς κατηγορείται ότι σκότωσε μαζί με την 12χρονη αδελφή του τον 87χρονο, για να τον ληστέψει.

Ενας εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης που σόκαρε τη Θεσσαλονίκη, σήμερα τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο ίδρυμα όπου φιλοξενούνταν και στο παρελθόν και είχε διαφύγει από αυτό, ωστόσο τα χαράματα διαπιστώθηκε ότι είχε εκ νέου διαφύγει των χώρων του ορφανοτροφείου και είναι πάλι εξαφανισμένος.

«Ο ανήλικος που σήμερα έγινε γνωστό στον Τύπο ότι κατηγορήθηκε μαζί με άλλους για την από 2.12.2020 ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος ενός υπερήλικου συμπολίτη μας στη Θεσσαλονίκη είχε ανατεθεί με την Αριθ.539/2020 παραγγελία της Εισαγγελέα Ανηλίκων Θεσσαλονίκης η προσωρινή του φιλοξενία στο Παπάφειο.

Στην εισαγωγή του είχαν διατυπωθεί έντονες αντιρρήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων και της Διοίκησής του, καθώς ο ανήλικος δεν πληρούσε για διάφορους λόγους τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Παπαφείου.

«Ο εν λόγω ανήλικος δηλώθηκε από το “Παπάφειο Ορφανοτροφείο” την 25.10.2020 επισήμως δια της νόμιμης διαδικασίας ως “εξαφανισμένος”, γεγονός για το οποίο είχε ενημερωθεί έγκαιρα η Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας τη βασιμότητα των αντιρρήσεων της Διοίκησης του “Παπαφείου Ορφανοτροφείου” που είχε υποδείξει άλλους φορείς ως κατάλληλους για την περίπτωση της φροντίδας του συγκεκριμένου ανηλίκου» προσθέτει το ίδρυμα.

Ο ανήλικος τα χαράματα διαπιστώθηκε ότι είχε εκ νέου διαφύγει των χώρων του ορφανοτροφείου και είναι εξαφανισμένος.

To χρονικό της υπόθεσης

Η αποκάλυψη ότι πίσω από τη δολοφονία του ηλικιωμένου άντρα, που ζούσε μόνος στη στη Θεσσαλονίκη, είναι δύο ανήλικοι, ένα αγόρι 14 ετών και ένα κορίτσι 12 ετών, από το πρωί έχει προκαλέσει σοκ.

Ο 87χρονος, στις 2 Δεκεμβρίου, έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, μία μονοκατοικία στο κέντρο της πόλης, με τους δράστες να τον χτυπούν και να χάνει τη ζωή του, μετά από μάχη τεσσάρων ημερών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ο παππούς τους κατάλαβε, με αποτέλεσμα οι ανήλικοι να ορμήξουν πάνω του και να τον ξυλοκοπήσουν άγρια με μπουνιές, κλωτσιές και πολλά χτυπήματα στο κεφάλι. Στη συνέχεια του άρπαξαν περίπου 250 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε σε σε άθλια κατάσταση στο Ιπποκράτειο με εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς κατέληξε μετά από 4 μέρες.

Ενώπιον της εισαγγελέως οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής η 45χρονη γιαγιά και ο 40χρόνος σύντροφος της, που κρατούσαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τσίλιες στα δυο ανήλικα παιδιά στη Θεσσαλονίκη που δολοφόνησαν τον 87χρονο άνδρα για να τον ληστέψουν.

Οι δύο ανήλικοι δεν μετήχθησαν στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης λόγω ανηλικότητας αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες του, οδηγήθηκαν σε δομή φιλοξενίας ανήλικων.




πηγη 

Επικεφαλής της πνευμονολογικής κλινικής κ. Κ. Γουργουλιάνης: Οι αριθμοί που δίνει ο ΕΟΔΥ, είναι αναντίστοιχοι με την πραγματικότητα....

Απόλυτη διαφοροποίηση από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ και την απόλυτη διαφωνία του για τα σκληρότερα μέτρα που “έρχονται” σε Βόλο και Λάρισα, εκφράζει ο καθηγητής της Πνευμονολογίας και επικεφαλής της πνευμονολογικής κλινικής κ. Κ. Γουργουλιάνης....



Ο ίδιος δηλώνει πως τα στοιχεία του ΕΟΔΥ δεν συμβαδίζουν με την επιδημιολογική εικόνα και τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργούνται. «Εμείς έχουμε δεδομένα μείωσης της πανδημίας» ανέφερε. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της σύγχυσης και του φόβου που προκλήθηκε στις τοπικές κοινωνίες ήταν με την προχθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για 79 κρούσματα στη Μαγνησία όταν τα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού «έδιναν» μόλις τρια. 

Η εικόνα των αποτελεσμάτων των τεστ που εκδίδουν τα εργαστήρια στο Πανεπιστημιακό, συνδυάζονται απόλυτα με την εικόνα των κλινικών και των νοσηλευόμενων σε αυτές, στα νοσοκομεία. Για παράδειγμα στο Νοσοκομείο του Βόλου, οι εισαγωγές έχουν μειωθεί κατακόρυφα και οι κλίνες έχουν μειωθεί στο 1/3 σε σύγκριση με τον Νοέμβριο. 

Οι αριθμοί που δίνει ο ΕΟΔΥ χωρίς να συνοδεύονται από στοιχεία- ο οποίος δεν πραγματοποιεί μαζικές δειγματοληψίες- είναι αναντίστοιχοι με την πραγματικότητα στα Νοσοκομεία και με τους απόλυτους αριθμούς τεστ. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα , είναι ότι τις ημέρες του «μαύρου Νοέμβρη» για τη Μαγνησία, όταν τα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού εξέδιδαν από 80 εως 130 θετικά τεστ την ημέρα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε από 35 εως 70.

Ο κ. Γουργουλιάνης ήταν χθες ξεκάθαρος . Δήλωσε αρχικά πως ακόμη και το μέτρο των 9 ατόμων στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι υπερβολικό και σημείωσε πως στη Θεσσαλία η θετικότητα κινείται σε ένα καλό ποσοστό της τάξης του 5%.

«Εμείς έχουμε δεδομένα μείωσης της πανδημίας σε Λάρισα και Βόλο. Δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει στον ΕΟΔΥ, αλλά θα αναφερθώ τυχαία σε ένα παράδειγμα. Δεν μπορεί να κάνεις δειγματοληψία σε μια κλειστή δομή όπως για παράδειγμα μια φυλακή -να βρίσκεις κρούσματα-και να εφαρμόζεις σκληρότερα μέτρα στην κοινότητα. Δεν είναι κρούσματα «ορφανά». Σε ερώτηση εάν λαμβάνονται αποφάσεις με λάθος στοιχεία από τον ΕΟΔΥ απάντησε θετικά.

«Μα, ακόμα και στις τυχαίες δειγματοληψίες του ΕΟΔΥ, δεν βλέπουμε θετικά κρούσματα. Για παράδειγμα πρόσφατα σε μια εξέταση 80 δειγμάτων δεν είδαμε κανένα θετικό. Όταν ακούμε μόνο για τον αριθμό των κρουσμάτων χωρίς να έχουμε εικόνα των τεστ και ποιους αφορούν δε νομίζω πως μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα», είπε και όταν τέθηκε το ερώτημα της οργάνωσης του ΕΟΔΥ απάντησε πως οι «κρίσεις αναδεικνύουν και τα προβλήματα». Ξεκαθάρισε πως τα δεδομένα του ΕΟΔΥ δεν έχουν ταυτότητα.

«Για να πάρει κανείς αποφάσεις χρειάζονται δεδομένα και αν δεν έχεις τα σωστά δεδομένα απλά δεν μπορεί να πάρεις αποφάσεις. Προϊδεάζουν για το «κλείσιμο» της Λάρισας. Εγώ δεν έχω στα χέρια του τέτοια επιδημιολογικά δεδομένα και είμαι σε συνεργασία και με το Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ παρακολουθώ τον αριθμό των τεστ», δήλωσε.





πηγη 

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Εξαλλος Κομμωτης πλακωσε στις σφαλιαρες τον ελεγκτη Δημοσιας Υγειας...

Καπου το εχουν παρατραβηξει...

Καπου νομιζουν οτι εκβιαζοντας με τα προστιμα θα επιβαλουν τα θελω τους...

Και ειμαστε στην αρχη ακομη....

Πολλα παρομοια περιστατικα θα συμβουν ....

Δεν λεω αλλα, δειτε το βιντεο...




Η Μελοντολογος-Μεντιουμ Παγωνα προβλεπει: Μέχρι τον Ιούνιο το 50% με 60% του πληθυσμού της Ελλαδος...

Βγηκαν οι λοιμωξιολογοι στα καναλια...

Καβαλησαν ενα καλαμι με φουντα και νομιζουν οτι εγιναν κυβερνηση....



Η…μελλοντολόγος- Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, προέβλεψε ότι θα εμβολιαστεί μέχρι τον Ιούνιο το 50% με 60% του πληθυσμού, με την προοπτική όμως να είναι αποδοτική η όλη διαδικασία έναντι του ιού από του χρόνου το φθινόπωρο.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα πάμε με μάσκα, τόνισε η Παγώνη, ενώ άδειασε τον Κικίλια που είπε ότι δεν επιβλήθηκε η χρήση μάσκας νωρίτερα στον πληθυσμό λόγω ζέστης. «Δεν είναι απάντηση αυτή. Τον Σεπτέμβριο δεν έκανε ζέστη και μπορούσε να εφαρμοστεί». (Ούτε μεταξύ τους δεν συμφωνούν).

Για τα σχολεία, η άποψή της είναι ότι δεν έχει νόημα να ανοίξουν για μία εβδομάδα, καθώς υπάρχει το πρόβλημα της κινητικότητας των γονιών και των παππούδων που θα κάνουν μετακινήσεις και θα προκαλούν συνωστισμούς. «Μετά τις γιορτές ας ανοίξουν τα σχολεία» όπως είπε.

Από την άλλη ο Πέτσας  ανακοίνωσε θλιμμένος ότι θα έρθουν μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου που σημαίνει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα εμβολιαστούν μόλις 150.000 άτομα.

Επιβεβαίωσε επίσης την Παγώνη πως οι μάσκες, οι αποστάσεις και όλα τα άλλα μέτρα ασφαλείας, δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψουν για αρκετούς μήνες μέσα στο 2021.

Τέλος συνεχίζοντας και ενισχύοντας την μεθοδευμένη πλέον τρομοκρατία, προανήγγειλε σκληρότερα μέτρα σε περιφερειακές ενότητες όπου τα κρούσματα δεν υποχωρούν, ή παρατηρούνται αναζωπυρώσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά, σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανό να υπάρξει και ολικό lockdown.




πηγη 

Κ ΑΤ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α: Ωμος εκβιασμος....Αν δεν κανετε το εμβολιο και τυχον αρρωστησετε, δεν θα σας βοηθησουμε ! ! ! Ακουστε το...

Καποιοι πρεπει επιτελους να μπουνε στην μπουζου...

Καποιοι κακως κυκλοφορουν ελευθεροι...

Μια αδιανόητη καταγγελία έκανε στον αέρα του Focus Fm 103,6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη, ένας από τους ασθενείς που παρακολουθεί η ιατρική ομάδα του κ. Σύψα στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας. 

Όπως είπε ο κ. Ευδόξιου Τζάνος όταν οι 50 περίπου ασθενείς εξέφρασαν τις ενστάσεις τους σε συνεργάτη του κ. Σύψα, αναφορικά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο γνωστός Λοιμωξιολόγος φέρεται να τους διαμήνυσε ότι αν δεν κάνουν το εμβόλιο και αρρωστήσουν, τότε δεν θα μπορεί να τους βοηθήσει....

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο βιντεο...





πηγη 

Το υπουργείο Υγείας λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο...Φοβούνται πολλοί υγειονομικοί να κάνουν το εμβόλιο ! ! ! Γιατι αραγε;

Καποιοι νομιζουν οτι εκβιαζοντας και απειλωντας ο κοσμος θα κανει το εμβολιο...

Και δυσττυχως αυτοι οι καποιοι, παρ ολο που λεγονται Ελληνες, μακαρι να ηταν κιολας,  δεν εχουν καμμια επιγνωση του πως μπορει να αντιδρασει ο Ελληνας αν τον πιεσεις πολυ...

Κι ετσι....



Μπορεί το υπουργείο Υγείας να έχει ήδη καθορίσει τη διαδικασία του εμβολιασμού με πρώτους τους υγειονομικούς και μάλιστα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες στο τέλος του χρόνου, ωστόσο ένα σημαντικό μέρος από το προσωπικό στα νοσοκομεία είναι έντονα επιφυλακτικό.

Αιτίες φαίνεται πως είναι αφενός η έλλειψη ενημέρωσης και αφετέρου οι πιέσεις που γίνονται για ενυπόγραφη δήλωση επιθυμίας εμβολιασμού «με τους διοικούντες να αφήνουν υπονοούμενα ότι σε περίπτωση άρνησης θα υπάρξουν πειθαρχικές κυρώσεις», όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρό της, κ. Μιχάλη Γιαννάκο, η έντονη αυτή επιφυλακτικότητα και το κακό κλίμα στα νοσοκομεία, του μεταφέρεται τις τελευταίες ώρες με πλήθος τηλεφωνημάτων.

«Θα πρέπει να γίνει ενημέρωση στο προσωπικό από τις επιτροπές λοιμώξεων και με νηφάλιο τρόπο να πειστούν οι συνάδελφοι με επιχειρήματα. Με τόση σπουδή και βιασύνη άρχισαν να φοβούνται. Θα πρέπει να μείνει ανοιχτή σε ημερομηνία η επιθυμία των συναδέλφων να εμβολιαστούν», τόνισε.



πηγη

Ομάδα του Λεωνίδα Στέλλα Άγιος Ανδρέας Πατρας: «Εμείς δεν τους διασωληνώνουμε αλλά τους θεραπεύουμε»!!!

 

Άξιος ο Γιατρός και Μπράβο σε όλη την ομάδα του!!!

Ευτυχώς που έχουμε και γιατρούς με συνείδηση !!!

 Για το θέμα των διασωληνώσεων, τα φάρμακα και για τον κορωνοϊό, τον οποίο τον χαρακτήρισε ως «μη θανατηφόρο», μίλησε ο γνωστός πνευμονολόγος, διευθυντής της κλινικής covid του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» Λεωνίδας Στέλλας.

Ο κ. Στέλλας, όπως και οι άλλοι γιατροί της ομάδας του έχουν επιτύχει ένα θεαματικό αποτέλεσμα, το οποίο φαίνεται από τον αριθμό των εξιτηρίων αλλά και από το πολύ χαμηλό ποσοστό θανάτων ανθρώπων που πάσχουν από κορωνοϊό και περνούν την πόρτα του «Αγίου Ανδρέα»    

Ο διευθυντής της κλινικής covid του νοσοκομείου της Πάτρας, «Άγιος Ανδρέας», τόνισε στην συνέντευξη του στην εφημερίδα «Νεολόγος των Πατρών» πως οι μισές διασωληνώσεις δεν θα έπρεπε να γίνουν, ενώ υποστήριξε πως πλέον έχουμε «όπλα» για τη μάχη με τον κορωνοϊό, όπως είναι τα μονοκλινικά αντισώματα.

Η ομάδα που συναποφασίζει

«Εμείς έχουμε κάνει κάτι πρωτοποριακό το οποίο νομίζω ότι το έχει κάνει και το «Σωτηρία». Έχουμε μια άμεση και διαρκή συνεργασία οι Πνευμονολόγοι με τους Παθολόγους και τους  Εντατικολόγους» λέει στον «Ν» ο κ. Στέλλας. «Πέρα από εμένα που είμαι πνευμονολόγος, η ομάδα αυτή αποτελείται από την Ντέμυ Δημητροπούλου που είναι λοιμωξιολόγος και τις εντατικολόγους Πατρούλα Μανωλοπούλου και Ιφιγένεια Ραβάνη. Κάθε πρωί  συζητάμε τα περιστατικά covid και συναποφασίζουμε για το κάθε ένα ξεχωριστά. Η άποψη η δική μας είναι ότι για τον κορωνοϊό δεν χρειαζόμαστε μονάδες, χρειαζόμαστε να κρατήσουμε τον κορωνοϊό πριν την μονάδα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν από εντατικολογία, κυρίως πνευμονολόγοι και εντατικολόγοι, για να μπορούν να χειριστούνε το μη μηχανικό αερισμό με υψηλή ροή οξυγόνου. Μιλάμε για τα high flow μηχανήματα, τα οποία αποτρέπουν από τη διασωλήνωση των ασθενών. Αν δεν ξέρεις να χειριστείς αυτά τα μηχανήματα ή αν δεν έχεις το χρόνο όπως συμβαίνει π.χ στη Θεσσαλονίκη, αναγκάζεσαι να τους διασωληνώσεις. Θεωρώ ότι σχεδόν οι μισές διασωληνώσεις δεν θα έπρεπε να γίνουν. Μελέτες έχουν δείξει ότι με το high flow μπορείς να καταφέρεις να διασωληνώσεις μόνο ένα  20% των ασθενών που χρειάζονται υψηλή ροή οξυγόνου. Θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι ο ιός αυτός θέλει χρόνο. Τα φάρμακα λειτουργούν πιο πολύ υποβοηθητικά, τον κρατάνε λίγο πιο πίσω, τον καθυστερούν για να έχει χρόνο να ανταπεξέλθει ο οργανισμός. Όσο πιο πολύ κρατιέται λοιπόν ένας ασθενής, τόσο του δίνεται το περιθώριο ώστε  σιγά σιγά να ανακάμψει» τονίζει ο κ. Στέλλας και εξηγεί: «Εμείς λοιπόν στην ομάδα μας, το πετύχαμε αυτό. Να μην διασωληνώνουμε εύκολα τον κόσμο, γιατί απλούστατα συνεργαζόμαστε πολύ και καλά στο κομμάτι πριν τη διασωλήνωση. Αυτό πέραν των στοιχίζει και πολύ λιγότερο. Θα έλεγα ότι στοιχίζει το ένα εικοστό μιας διασωλήνωσης. Η άποψή μας είναι ότι το κράτος όφειλε να  στηρίξει τη  νοσηλεία ΜΑΦ (Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας) και όχι τόσο  τις Μονάδες Εντατικής. Εκεί είναι που παίζεται το παιχνίδι».

 

 

«Δίνουμε εξιτήρια σε 85άρηδες»

Κάπως έτσι στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» κατάφεραν να διασωληνώσουν μέχρι τώρα ελάχιστους ασθενείς αλλά και να έχουν πολύ μικρά ποσοστά θνησιμότητας. «Έχουμε δώσει εξιτήρια σε πάνω από τέσσερις 85άρηδες» λέει με χαρά ο κ. Στέλλας ο οποίος επίσης έχει κάθε λόγο να χαίρεται για τα τέσσερα επιπλέον εξιτήρια που έλαβαν την περασμένη  Δευτέρα ηλικιωμένοι  ασθενείς που νοσηλεύτηκαν επί πολλές ημέρες  στην κλινική.

«Δουλεύουμε ομαδικά και έχουμε πάει πολύ καλά νομίζω μέχρι τώρα. Είναι σημαντική επίσης η βοήθεια που μας παρέχουν και  ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ και ο Διοικητής του νοσοκομείου μας».

«Ο covid δεν είναι θανατηφόρα νόσος»

Δεν είναι μόνο οι ασθενείς που νοσηλεύονται  μέσα στην κλινική του «Αγίου Ανδρέα». «Είναι και πάρα πολλοί ασθενείς έξω, που τους παρακολουθούμε. Έχω πάνω από 10 ασθενείς εκτός νοσοκομείου που παρακολουθώ και επικοινωνώ κάθε μέρα μαζί τους. Πρόκειται κυρίως για  θετικά κρούσματα στις ηλικίες 50-55 που τους παρακολουθούμε από το τηλέφωνο» λέει ο κ. Στέλλας ο οποίος επισημαίνει ότι αυτοί οι ασθενείς πάνε επίσης πολύ καλά και υπογραμμίζει: «Ο covid δεν είναι μια θανατηφόρα νόσος. Είναι ένας ιός ο οποίος κάνει πνευμονία. Και τώρα πια έχουμε και πολλά όπλα για να τον αντιμετωπίσουμε, όπως π.χ. το φάρμακο των μονοκλονικών αντισωμάτων που είχε χορηγηθεί στον Τραμπ και έρχεται και στην Ελλάδα, το εμβόλιο…Δεν θέλω να μιλάω λοιπόν για νεκρούς, αλλά για ανθρώπους που νοσούν και επιστρέφουν σπίτια τους. Διότι μιλάμε κάθε μέρα για τους νεκρούς, αλλά δεν μιλάμε και για τα εξιτήρια».

«Σαν να πηγαίνεις στο διάστημα»

Για τους γιατρούς των μονάδων covid η είσοδος σε αυτές είναι μια σωστή περιπέτεια. Λες και πας στο …διάστημα.

«Όταν πρέπει να μπεις μέσα σε ένα θάλαμο με τρεις στολές, φασκιωμένος στο πρόσωπο, ούτε βλέπεις καλά, ούτε ακούς καλά…. Επίσης δεν μπορούμε να καθίσουμε υπ΄αυτές τις συνθήκες μέσα στο θάλαμο και να ασχοληθούμε μια ώρα με τον κάθε ασθενή. Πρέπει να μπαίνεις να κάθεσαι συνολικά μισή ώρα τρία τέταρτα και να βγαίνεις».

Ρωτήθηκε για το αν έχει πάρει προσωπικά το θέμα με τον covid.

«Bεβαίως και το παίρνω προσωπικά. Αν ήμουν 40 χρονών θα πήγαινα και στη Θεσσαλονίκη. Εγώ έβαλα τα 30 χρόνια εμπειρίας μου στην πνευμονολογία για να πάω να τα δώσω στον κορωνοιό. Γιατί το θεωρώ γελοίο να πεθαίνουμε από κορωνοϊό. Γιατί να πεθάνει πρόωρα ένας άνθρωπος ακόμη και αν έχει πρόβλημα υγείας;  Είναι μεγάλο το στοίχημα για μας. Φανταστείτε  ότι πάω στο νοσοκομείο πρωί απόγευμα. Να δω τι γίνεται, πώς πάνε οι ασθενείς».

«Νιώθω πιο ασφαλής μέσα στην κλινική παρά έξω»

Φοβάται μην κολλήσει κορωνοϊό ο Λεωνίδας Στελλας;

«Φοβάμαι πιο πολύ αυτόν που δεν ξέρει ότι έχει κορωνοϊό και κυκλοφορεί έξω παρά  τους ασθενείς που νοσηλεύονται. Νιώθω πιο ασφαλής μέσα στην κλινική με τον κορωνοϊό παρά έξω, όπου χαλαρώνεις. Εκεί μπορεί να κολλήσεις» είναι η απάντηση.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να συμπεριφερόμαστε όλοι σαν να έχουμε κορωνοϊό για να προσέχουμε. Στην Πάτρα υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που είναι θετικά αυτή τη στιγμή. Αν αυτά δεν κολλήσουν τους μεγαλύτερους, όλα θα πάνε καλά».



Πηγή

Μαθήτρια της Γ' Γυμνασίου έπεσε θύμα βιασμού από επτά συμμαθητές της στην Περαία Θεσσαλονίκης...

 Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση ότι μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από επτά συμμαθητές της σε εγκαταλειλειμμένο κτήριο στην Περαία.

Οι επτά ανήλικοι ηλικίας από 13 ως 17 ετών, μετά την καταγγελία του θύματος στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαΐκού, συνελήφθησαν, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και σήμερα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Το συμβάν του τρόμου, με πρωταγωνιστές τους άγουρους βιαστές, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι. Το κοριτσάκι, βρισκόταν στο κτήριο του εγκαταλελειμμένου εκπαιδευτηρίου Κοραή.

Στον χώρο ήταν περίπου 15 μαθητές όταν κάποια στιγμή αποχώρησαν τα οκτώ άτομα και οι υπόλοιποι επτά αρχίζουν να την πλησιάζουν με περίεργες διαθέσεις. Το κορίτσι τους είπε ότι θέλει να φύγει και τότε όπως κατέθεσε, κάποιοι από τους συμμαθητές της έβγαλαν μαχαίρια και όρμησαν πάνω της.

Όσα ακολούθησαν και περιέγραψε στην κατάθεση της η 14χρονη για αυτό που την ανάγκασαν να κάνει προκαλούν αποτροπιασμό.

Το κοριτσάκι, σε άθλια κατάσταση πήγε στην καλύτερη της φίλη και με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε όσα είχε περάσει από τους συμμαθητές της.

Της ζήτησε μάλιστα να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί ντρεπόταν. Όμως η φίλη της δεν άντεξε, τα είπε στη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης.

Το κοριτσάκι, πήγε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαΐκού μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε το συμβάν. Μάλιστα όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις η κατάθεση ελήφθη παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ λίγη ώρα αργότερα οι επτά ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού.

 

Πηγή 

ΨΟΦΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ! ! ! Ψοφησαν μετα τον κορωνοεμβολιασμο τους. Μολυνθηκαν και...τετελεσθαι ! ! !

Βόμβα από διακεκριμένους επιστήμονες...

Στοπ στο εμβόλιο του κορονοιού, πέθαναν τα πειραματόζωα...

Ψοφησαν ολες οι γατες...



Δύο ακόμη καταξιωμένοι γιατροί πρώτης γραμμής ο Βρετανός Mike Yeadon και ο Γερμανός Wolfgang Wodarg, απεύθυναν μια έκκληση για αναστολή μελετών επί εμβολίων SARS-CoV2. Την απεύθυναν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και επισυνάπτουν αναφορά στο αίτημά τους, που καλούν τους Ευρωπαίους να υπογράψουν, όπως μεταδίδει το dimpenews.com.

O τ. αντιπρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, ο γιατρός Michael Yeadon και ο Dr Wodarg, τ. βουλευτής (σοσιαλδημοκράτης) σταχυολογούν κάποιους κινδύνους ως πιθανές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες από το εμβόλιο:

”Ο σχηματισμός των λεγόμενων «μη εξουδετερωτικών» αντισωμάτων (neutralizing antibodies) μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδιαίτερα όταν τα άτομα που υποβάλλονται στη δοκιμή αντιμετωπίσουν τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. Αυτή η αποκαλούμενη βελτίωση που εξαρτάται από αντισώματα, ADE, είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια covid σε γάτες. 

Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που αρχικά ανέχθηκαν καλά τον εμβολιασμό πέθαναν αφού μολύνθηκαν με αληθινούς κορονοϊούς. Αυτή η υπερβολική αντίδραση ευνοείται περαιτέρω από τους ενεργούς ενισχυτές.

Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα κατά των πρωτεϊνικών ακίδων του SARS-CoV-2 . Ωστόσο, οι πρωτεϊνικές ακίδες περιέχουν επίσης πρωτεΐνες ομόλογες με τη συγκυτίνη, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 πυροδοτεί μια ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει υπογονιμότητα αόριστης διάρκειας σε εμβολιασμένες γυναίκες.

Σύμφωνα πάντα με το dimpenews.com, τα εμβόλια mRNA BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα σε αυτήν την ουσία – αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να αναπτύξουν αλλεργικές αντιδράσεις, ή ακόμα και θάνατο, στον εμβολιασμό.

Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική αξιολόγηση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων. Όπως με τις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα μπορούσαν να παρατηρηθούν μόνο με προγραμματισμένη έγκριση έκτακτης ανάγκης όταν είναι ήδη πολύ αργά για εκατομμύρια άτομα που εμβολιάστηκαν. Οι κυβερνήσεις σκοπεύουν να εκθέσουν εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους σε απαράδεκτους κινδύνους και να τους αναγκάσουν να εμβολιαστούν εφαρμόζοντας περιορισμούς που εισάγουν διακρίσεις σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020. Η επιστημονική ευθύνη απαιτεί από εμάς να κάνουμε αυτό το βήμα.




πηγη 

Παγώνη: “Δεν υπάρχει εμβόλιο ή φάρμακο χωρίς παρενέργειες.Δε χρειάζεται ο κόσμος να είναι φοβισμένος”

Μαντάμ Παγωνη  που ζεις στον κόσμο του σουπλιν;;;

Δεν βλέπεις ότι οποίος το κάνει το εμβόλιο πάει απευθείας στην Οδο Αναπαύσεως;;;

Για τις εξελίξεις στο θέμα του κοροναϊού και του εμβολίου μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA η κ. Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ και αντιπρόεδρος ΟΕΝΓΕ.

«Καλά πάνε τα πράγματα στο Γεννηματάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι γιατί σε άλλα νοσοκομεία υπάρχουν προβλήματα, και λογικό είναι να νοσούν και οι υγειονομικοί. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε ρεβεγιόν, να δούμε τους φίλους μας, ποιος δε θα το ήθελε αυτό. Υπάρχει μια μείωση των κρουσμάτων, αλλά αυτό δε λέει τίποτα», σημείωσε η κ. Παγώνη.

Η… διαφορετική Ματίνα Παγώνη
Με μία πιο ανάλαφρη διάθεση, η ίδια σχολίασε και τα όσα είπε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day, αναφορικά με το ότι της αρέσει να προσέχει την εμφάνισή της.

«Πάντα ήμουν κοκέτα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εμένα αυτά μου άρεσαν και τα έκανα με μία προϋπόθεση, ότι ήμουν καλή μαθήτρια. Υπάρχει κόσμος που του αρέσει να ντύνεται ωραία, ο καθένας κάνει τις επιλογές του».

Στην ίδια εκπομπή, αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Όταν ξεκίνησα σαν συνδικαλίστρια τότε ο κ. Χασαπόπουλος ήταν στο MEGA. Είχε μια επιθετική στάση απέναντί μου τον πρώτον καιρό», είπε χαρακτηριστικά.

Προβληματισμός για την υπεύθυνη δήλωση για τον εμβολιασμό
Επιστρέφοντας στα του κοροναϊού και στην υπεύθυνη δήλωση που θα πρέπει να υπογράφουμε για τον εμβολιασμό η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις, η κ. Παγώνη τόνισε ότι «Έχουν δίκιο. Αυτή η υπεύθυνη δήλωση έχει ξεκινήσει, έχει γίνει. Κατά την προσωπική μου άποψη όπως για όλα τα εμβόλια δε χρειάζονται υπεύθυνη δήλωση, έτσι θα έπρεπε να γίνει και για αυτό, και ο κόσμος έχει έναν προβληματισμό. Αυτό το χαρτί δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ο καθένας που πηγαίνει στο κέντρο θα λέει τα στοιχεία του, και κάποια πράγματα για το ιστορικό του. Όλα αυτά είναι ένα ιστορικό που δίνεται. Δεν συμφωνώ να υπογράφει κάποιος ένα χαρτί. Να γίνει ό,τι γίνεται με όλους τους εμβολιασμούς. Το κατάλαβα ότι φοβίζει τον κόσμο, έχουμε πολλά τηλεφωνήματα που ρωτούν γιατί γίνεται αυτό και έχει δημιουργηθεί μια σύγχιση. Όπως όλα τα εμβόλια, έτσι πρέπει να γίνει και για το εμβόλιο του Covid. Δεν υπάρχει φάρμακο και δεν υπάρχει εμβόλιο που να μην κάνει σε ένα ελάχιστο ποσοστό μια παρενέργεια. Από ό,τι ξέρουμε από τις μελέτες, οι παρενέργειες είναι ελαχιστότατες, ό,τι ισχύει για όλα τα εμβόλια και όλα τα φάρμακα. Δεν χρειάζεται ο κόσμος να είναι φοβισμένος. Δεν έχει νόημα να κάνει κανείς το εμβόλιο σε ζωντανή σύνδεση. Ο κόσμος να ξέρει ότι οι γιατροί θα το κάνουν το εμβόλιο».

Μιλώντας για τα αυστηρά μέτρα σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα, η κ. Παγώνη τόνισε ότι «υπάρχει πολύ υψηλό ιικό φορτίο στην περιοχή, υπάρχουν βιομηχανίες, και πρέπει οι τοπικοί φορείς να φροντίσουν να γίνουν πολλά τεστ, ώστε να γίνει πιο γρήγορα η ιχνηλάτηση. Αν είναι δυνατόν να γίνει τεστ σε όλους. Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα».



Πηγή

Ο ΕΟΔΥ δεν προβλέπει εμβολιασμό άλλων φύλων πλην των κλασσικών ΑΡΡΕΝ και ΘΗΛΥ και...Ξεσηκώθηκαν οι ΛΟΑΤΚΙ ! ! !

Τι αλλο θα δουν τα ματια μας;

Ξεσηκώθηκαν οι ΛΟΑΤΚΙ με τα έγγραφα για τον εμβολιασμό του κορωνοϊού...

Τι ηθελαν να γραφει δηλαδη;



Η δημοσιοποίηση της ειδικής φόρμας -υπεύθυνης δήλωσης, που θα πρέπει να υπογράφει κάθε εμβολιαζόμενος, προκάλεσε μια δυσάρεστη έκπληξη και ένα μεγάλο ερώτημα στα μέλη της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Τρανσέξουαλ κλπ), για χάρη των οποίων ο Κυρ. Μητσοτάκης ήρθε σε σύγκρουση με ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας και των Νεοδημοκρατών αλλά και των ιεραρχών της εκκλησίας.

Η φόρμα του ΕΟΔΥ  δεν προβλέπει εμβολιασμό άλλων φύλων πλην των κλασσικών ΑΡΡΕΝ και ΘΗΛΥ. Το γεγονός αυτό καθώς και η αδυναμία χειρόγραφης τροποποίησης, καθιστά αδύνατο τον εμβολιασμό των μελών της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ, αν και πολλά από αυτά ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Δεδομένης της πολιτικής ισχύος των ΛΟΑΤΚΙ (η κυβέρνηση έχει στις τάξεις της 4 εξ αυτών, σύμφωνα με δημόσια δήλωση εξέχοντος κυβερνητικού στελέχους), αναμένεται η δημιουργία πολιτικού ζητήματος με αιχμή την απόσυρση και αντικατάσταση της φόρμας εμβολιασμού.

Να σημειωθεί ότι, η Pfaizer, το εμβόλιο της οποίας αναμένεται να εγκριθεί και να διατεθεί στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα), ουδέποτε διατύπωσε την άποψη ανάγκης αποκλεισμού των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, για λόγους προστασίας της ζωής τους.




πηγη 

Για ποιες Κυρωσεις στην Τουρκια, μιλαει το Καθεστως των Κουληδων; Για τα 780 εκατομμυρια ευρω δωρο, που τους εδωσε χθες η ΕΕ;

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...

Αντί κυρώσεων η ΕΕ μόλις χθες υπέγραψε τις οκτώ τελευταίες συμβάσεις με την τουρκία ύψους 780 εκ. ευρώ…για λαθρομεταναστες ! ! ! 



Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνήψε τις τελικές συμβάσεις στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προϋπολογισμού 6 δισεκατομμυρίων ευρώ της Διευκόλυνσης για τους Πρόσφυγες στην Τουρκία.

Η υπογραφή των οκτώ τελευταίων συμβάσεων αξίας 780 εκατομμυρίων ευρώ καλύπτει υποστήριξη για βασικές ανάγκες, υγειονομική περίθαλψη, προστασία, δημοτικές υποδομές καθώς και εκπαίδευση, απασχόληση και ανάπτυξη επιχειρήσεων για πρόσφυγες και τοπικούς ευάλωτους πληθυσμούς.

Ο Επίτροπος Γειτονίας και Διεύρυνσης, Olivér Várhelyi, σχολίασε: «Η σημερινή υπογραφή των οκτώ τελευταίων συμβάσεων στο πλαίσιο της Διευκόλυνσης της ΕΕ για τους λαθρομεταναστες στην Τουρκία, επιβεβαιώνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εκπληρώνει τις δεσμεύσεις της.  

Συνολικά, 6 δισεκατομμύρια ευρώ για τους λαθρομεταναστες και τις κοινότητες υποδοχής στην Τουρκία έχουν συνάψει πλήρη σύμβαση από το 2016.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Θα ήθελα να συγχαρώ τις τουρκικές αρχές για τη συνεργασία τους σε αυτήν την κοινή προσπάθεια, ιδίως στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους λαθρομεταναστες και τις κοινότητες υποδοχής στην Τουρκία.“



πηγη 

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο ....Αυτοι οι "Ελληνες" ευρωβολευτες, ψηφισαν οχι στον χαρακτηρισμό των Γκρίζων Λύκων σαν τρομοκρατική οργάνωση ! ! !

Οι ευρωβολευτες μας των 25.000 ευρω μηνιαιως, την ωρα που υπαρχουν Ελληνες, που δεν εχουν λεφτα ουτε για το Χριστουγεννιατικο τραπεζι, ψηφισαν υπερ των Τουρκων , υπερ των Γκριζων λυκων....

Αισχος και παλι αισχος για τους χαραμοφαηδες ! ! !



Σε ψήφισμα με τίτλο “Στρατηγική της ΕΕ για την Ένωση Ασφάλειας”, η ομάδα ID (Σαλβίνι, Λεπέν, Afd κ.α.) κατέθεσε τροπολογίες με σκοπό τον χαρακτηρισμό των Γκρίζων Λύκων ως τρομοκρατικής οργάνωσης, την διακοπή της χρηματοδότησης και τη διενέργεια σκληρών ελέγχων σε ιμάμηδες και τζαμιά, καθώς και την υιοθέτηση της πολιτικής “No way” που εφαρμόζει η Αυστραλία ως προς τους λαθρομετανάστες, με επαναπροωθήσεις και αυστηρά φυλασσόμενα θαλάσσια σύνορα. 

Ωστόσο, για μία ακόμα φορά, οι Ευρωβουλευτές που εκπροσωπούν την Ελλάδα, (εκτός των Γ.Λαγού, Α.Κωνσταντίνου και Ε.Φράγκου)  προτίμησαν να “καλύψουν” τους Γκρίζους Λύκους, τους ιμάμηδες και τους λαθρομετανάστες καταψηφίζοντας τις σχετικές τροπολογίες. 



Ναι, αυτοί που δεν χάνουν ευκαιρία να ρίχνουν χολή για τους Έλληνες Εθνικιστές χαρακτηρίζοντάς τους, παρανόμως, ως “εγκληματική οργάνωση”, είναι οι ίδιοι που εξυπηρετούν με προθυμία τα τουρκικά συμφέροντα και καλύπτουν ξεδιάντροπα τους δολοφόνους “Γκρίζους Λύκους”. 

Αυτοί που ζουν σε φυλασσόμενα ακριβά προάστια , δεν βρίσκουν αναγκαία την διακοπή της χρηματοδότησης και τους ενδελεχείς ελέγχους σε τζαμιά και ιμάμηδες. 

Αυτοί που αποκομίζουν τεράστια ποσά από την “φάμπρικα” της λαθρομετανάστευσης, παθαίνουν αλλεργία στο άκουσμα και μόνο του ερμητικού κλεισίματος των συνόρων κατά το πρότυπο της Αυστραλίας. 

Αυτοί είναι οι πολιτικοί νάνοι που ο Έλληνας ψηφοφόρος τιμά σε κάθε ευκαιρία με την ψήφο του. Άραγε πόσες ακόμα ατράνταχτες αποδείξεις αρκούν για να βρεθούν τα πολιτικά αυτά ανδρείκελα στον κάλαθο αχρήστων της πολιτικής και της ιστορίας;



πηγη 




Ωωωωπα...Μόλις έκανε το εμβόλιο του Κορωναιου, μιλάει στα καναλια και...πέφτει ξερη ! ! !

Αμερικη...

Άρχισε ο εμβολιασμός...

Άρχισαν και οι παρενέργειες....

Δείτε το βίντεο, εμείς δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο...





Γιατί τον έκλεισες Ευαγγελατε; Μήπως γιατί δεν ήξερες από που να φύγεις; Έχουν δικαίωμα να μιλούν, μόνο όσοι λένε αυτά που θέλετε;

Εμείς δεν χρειάζεται τίποτα να πούμε...

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας....




Επτά σημάδια που φανερώνουν ότι έρχεται μια μεγάλη κρίση...

 Ο μέσος άνθρωπος δέχεται καθημερινά από τα μέσα ενημέρωσης έναν βομβαρδισμό από αρνητικές είδησεις που πολλές φορές κινούνται στα όρια της υπερβολής και της κινδυνολογίας. Όμως, πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι κάτι πραγματικά μεγάλο πρόκειται να συμβεί ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το καλό το δικό μας αλλά και της οικογένειας μας;

1. Όταν θα δούμε κανονικούς ανθρώπους να καταφεύγουν μαζικά σε ακραίες πράξη βίας (μάχες, λεηλασίες, αναταραχές).

2. Όταν το δίκτυο παροχής της ηλεκτρικής ενέργειας έχει καταρρεύσει σε μεγάλη κλίμακα για περισσότερο από μια εβδομάδα.

3. Όταν κλείσουν οι τράπεζες και τα ATM έχουν πάψει να λειτουργούν.

4. Όταν τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεις παύουν πλέον να αναφέρονται σε αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους είτε γιατί αυτολογοκρίνονται είτε κατόπιν κυβερνητικής εντολής.

5. Όταν το χρηματιστήριο σταματήσει να συνεδριάζει επ’ αόριστον. Η χρηματιστηριακή αγορά μιας χώρας αποτελεί την βιτρίνα της οικονομίας της, όταν αυτή πάψει να λειτουργεί σημαίνει ότι η κατάσταση είναι περισσότερο σοβαρή από ότι μπορούμε να φανταστούμε.

6. Όταν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μαζικά δεν εμφανίζονται στην εργασία τους.

7. Όταν κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος. Μια τέτοια πράξη είναι το ύστατο μέτρο της κυβέρνησης που σημαίνει ότι είτε κάτι μεγάλο ήδη έχει ξεκινήσει, είτε αυτό πρόκειται να συμβεί σύντομα.

Αυτά είναι ορισμένα από τα σημάδια που μεμονωμένα ή σε συνδυασμό δείχνουν ότι μια μεγάλη κρίση πρόκειται να εκδηλωθεί σύντομα. Σε μια παρόμοια περίπτωση καλούμαστε να αποφασίσουμε αν ο τόπος που ζούμε μας παρέχει ασφάλεια ή αν θα πρέπει να μετακινηθούμε σε άλλη περιοχή.

 

 

Πηγή 

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Το Πατριαρχείο Μόσχας αποφάσισε ανέπαφη Θεία κοινωνία θα κοινωνάς με την πλάτη! ! !

«Μνήσθητί μου, Κύριε, όταν έλθης εν τη βασιλεία σου».

Η εκκλησία της χώρας που είναι προσκείμενη το Πατριαρχείο Μόσχας θα προβεί σε ανέπαφη Θεία κοινωνία.
Μια απόφαση που πλασάρεται ως καινοτομία λόγω της πανδημίας και των ιδιαίτερων συνθηκών στον εκκλησιασμό, αλλά που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις, έλαβε η Σύνοδος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Εσθονίας που πρόσκειται στο Πατριαρχείο της Μόσχας.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωσή της, έλαβε υπόψιν την έκκληση του Υπουργείου Υγείας και, για λόγους πρόληψης έναντι του κορονοϊού, συνέταξε ένα σύνολο κανόνων που θα ισχύουν στις εκκλησίες.

Εκτός από τα γενικά αποδεκτά μέτρα όπως η απολύμανση των χεριών στην είσοδο και η χρήση μάσκας, η Σύνοδος αποφάσισε να καταργήσει στις εκκλησίες το προσκύνημα με φιλί σε εικόνες, και στον Σταυρό και την ευλογία με λάδι. Επίσης, αντί να φιλούν το χέρι του ιερέα, οι ενορίτες θα περιοριστούν στο να σκύβουν.

Η...πατέντα όμως αφορά στην ανέπαφη Θεία κοινωνία του λαϊκού. «Κατά τη διάρκεια της Θείας κοινωνίας, κάθε λαϊκός πρέπει να ανοίξει το στόμα του με πλάτη, ρίχνοντας το κεφάλι του πίσω, έτσι ώστε ο ιερέας να μπορεί να περάσει την Κοινωνία χωρίς να αγγίξει τα χείλη, τα δόντια ή τη βλεννογόνο του στόματος», έτσι περιγράφει το περιοδικό Synod τη νέα μέθοδο.

Κατά τα άλλα οι ψάλτες και τα μέλη της χορωδίας μπορούν να είναι χωρίς μάσκα, αλλά πρέπει να διατηρούν την ασφαλή απόσταση μεταξύ τους.

Σε μικρούς ναούς, συνιστάται να εξετάζεται η δυνατότητα προεγγραφής για Λειτουργίες εάν υπάρχει δυνατότητα...

 

 

Πηγή 

Λοιμωξιολογοι λαμβάνουν εντολές ώστε να αλλάζουν τις επιστημονικές απόψεις τους οπως θέλει το Καθεστως......

Πριν λίγες μερες ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε στην εκπομπή του οτι Λοιμωξιολόγοι που συμμετέχουν στην Κυβερνητική Επιτροπή Υγείας έχουν ΚΑΣΕΤΕΣ με ηχογραφημένες συνομιλίες για εντολές που λαμβάνουν ώστε να αλλάζουν τις επιστημονικές απόψεις τους οπως θέλει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη...



Τις κασέτες αυτές τις κρατάνε οι ίδιοι και έχουν δώσει αντίγραφα σε αλλα άτομα για την ασφάλεια τους..Είναι καταγεγραμμένες συνομιλίες με Υπουργούς κ.α.

Αυτό δείχνει οτι έχουμε μια διαχείριση της μαιμού Πανδημίας ανάλογα με τις εντολές που εκτελεί η Κυβέρνηση απο τους Παρανοϊκούς -Ψυχοπαθείς της Νέας Τάξης για τον πλήρη ελεγχο του Πληθυσμού και την μείωση του.

Ηδη το μέλος της Επιτροπής κ.Σωτήρης Τσιόρδας εχει επιβεβαιώσει την ΑΠΑΤΗ με τα ΤΕΣΤ δηλώνοντας οτι δεν ξεχωρίζουν τα Διαγνωστικά τον covid 19 και οτι βγάζουν ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ!!!!

Αυτο και μονο συνιστά ΑΠΑΤΗ κατ εξακολούθηση Εξαπάτηση των πολιτών γιατί βάσει των θετικών Τεστ περιόρισαν την ελευθερία των Πολιτών και κατάργησαν θεμελιώδη Δημοκρατικά Δικαιώματα. Επίσης τα διαγνωστικά αντισωμάτων που βγαίνουν θετικά δεν ειναι κρούσματα. Είναι υγιείς άνθρωποι που εχουν αντισώματα να αντισταθούν σε εισερχόμενους ιούς.

Επισης Κρούσμα δεν είναι κάποιος που δεν εχει συμπτώματα η λοίμωξη αναπνευστικού.

ΑΠΑΤΗ συνιστά και η συνολική ανακοίνωση Θανάτων που σε αυτούς βάζουν μαζι ολους τους θανάτους απο άλλες αιτίες και βαριά νοσήματα. Και αυτο το βεβαίωσε το μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας κ.Τσιορδας

Επιπλέον απαγόρευσαν  το βασικό διαγνωστικό εργαλείο διαπίστωσης της αιτίας των θανάτων. Την Νεκροτομή  και αυτοί συνεχίζουν να μας μιλούν για τεστ..

Η Ελληνική Κυβέρνηση κρύβει  το Φάρμακο bamlanivimab της φαρμακευτικής εταιρείας Eli Lilly που κυκλοφόρησε στην Αμερική και εχει προαγοράσει τα εμβόλια που δεν έχουν έγκριση και οιν περισσότεροι Γιατροί στο Κοσμο μιλούν για γενετική παρέμβαση με ολέθριες συνέπειες.Το bamlanivimab ειναι  ένα μονοκλωνικό τεχνητό αντίσωμα το οποίο ενισχύει τις άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματος κατά του κορωνοϊού.Ολα στο βωμό του κέρδους και του ελέγχου των πολιτών παρα  της διάσωσης.



Επιβεβαίωση για πολιτική διαχείριση  της επιστημονικής άποψης των λοιμωξιολόγων παραδέχθηκε και ο Κ.Μαγιορκινης ο οποίος πήρε τη σκυτάλη στη δημόσια εκπροσώπηση της Εθνικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό από τον Σωτήρη Τσιόδρα.Μιλωντας στο in.gr παραδέχθηκε ότι στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα σε όλες τις χώρες, οι επιστημονικές απόψεις περνάνε από πολιτικό φίλτρο.

Την βεβαίωση πολιτικής παρέμβασης έκανε και στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής και πρωην Υπουργός Υγείας κ Πολάκης.



Αν με θνητότητα 0.05% επιτρέπουμε τέτοια γενοκτονικά μέτρα θα είμαστε μια ζωή αιχμάλωτοι στην Παγκόσμια Χούντα που συμμετέχει και το πολιτικό μας σύστημα.



Ολα αυτά μαζί με τις κασέτες που εχουν λοιμωξιολόγοι αποδεικνύουν περίτρανα την απάτη κατ εξακολούθηση της Κυβέρνησης σε βάρος των πολιτών που εφεραν την Διάλυση της Οικονομίας και την Φτωχοποίηση ενος λαού που δεν φταίει να τρομοκρατείται χωρις να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του στο βαθμό που παρουσίασαν με συνεργούς  τα πληρωμένα Μέσα εξαπάτησης. 

Οι Έλληνες απο αυτή την απάτη επιπλέον της Οικονομικής ζημίας στερούνται τα βασικά τους δικαιώματα, όπως τις ατομικές τους ελευθερίες και την ελευθερία της έκφρασης.Οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό  έχουν οδηγήσει σε χρεωκοπίες, μαζική ανεργία κλείσιμο επιχειρήσεων  ενώ οι μαθητές στερήθηκαν την εκπαίδευσή τους.

Τα ειχαν ολα εκ των προτέρων προετοιμάσει.Μάλιστα τον Οτωβριο του 2019 εγινε πρόβα τζενεράλε.  Η άσκηση είχε συνδιοργανωθεί από το Center for Health Security του πανεπιστημίου Johns Hopkins, το World Economic Forum και το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation με τη συμμετοχή 130 ειδικών από όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση φέρει την ονομασία Event 201 και πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου.εκαναν προσομοιωση και  οι  κυβερνήσεις  οι διεθνείς οργανισμοί και οι επιχειρήσεις αποφάσισαν να  να προγραμματίσουν από τώρα τον τρόπο με τον οποίο θα δράσουν κατα της ανθρωπότητας και τα μετρα που θα πάρουν ηταν κοινα.Αυτα που σημερα ζούμε…για να μας μετατρέψουν με παρέμβαση στο DNA μας σε ανθρωποειδή ρομπότ με ημερομηνία λήξης.




πηγη 


Καθηγήτρια ΤΕΙ ξέχασε ανοιχτά τα μικρόφωνα στην τηλεδιάσκεψη και βγήκαν τα μπινελίκια της στον αέρα!!!

Εμείς δεν λέμε τίποτα καμαρώστε την στο βίντεο !!!


 

 

 

 

 Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.