Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Σύντομα υπογράφουμε για τα 18 γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale είπε ο "Πρωθυπουργος" ! ! ! (Μακαρι αυτο, να ειναι αυτη η πρωτη του αληθεια)

Μην κακοφαινεται σε μερικους...

Ετσι ειναι δυστυχως...

Μας εχει φλομωσει στο ψεμμα....

Και ευχομαστε, να μην ειναι και αυτη η ανακοινωση, οπως οι ανακοινωσεις με τα αναδρομικα των συνταξιουχων, που θα τα παρουν, αν τα παρουν,  μετα θανατον...



Στην ανακοίνωση λοιπον της υπογραφής (αν δεν την δουμε δεν πιστευουμε τιποτα) τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα της συμφωνίας για την προμήθεια 18 μαχητικών αεροσκαφών τύπου Rafale, τα οποία θ’ αποκτηθούν από τη Γαλλία εντός του 2021 προχώρησε ο Κουλης από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού του 2021.  

«Ποτέ άλλοτε ένα τόσο σύνθετο και σημαντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα δεν έχει εκτελεστεί τόσο σύντομα κι αποτελεσματικά», τόνισε, ο Κουλης επαναλαμβάνοντας ότι θα προχωρήσει η προμήθεια φρεγατών, drones, η αναβάθμιση των F16, η προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού για τις Ένοπλες Δυνάμεις και η πρόσληψη 15.000 επαγγελματιών όλων των ειδικοτήτων σε βάθος 5ετίας» 

Έκανε λόγο για «συγκεκριμένες προβλέψεις στο φετινό προϋπολογισμό, σχεδόν 5,5 δισ. για την Εθνική Άμυνα, αυξημένες κατά 57% σε σχέση με το 2019». Και κατηγόρησε πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν έχει θάρρος να ψηφίσει αυτά τα κονδύλια, δεν τα υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση. 



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.