Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ο Χρυσοχοΐδης προειδοποιεί: «Αν χρειαστεί θα σφραγίσουμε και σπίτια» ! ! !

Γιατί να μην σφραγίσουμε το δικό σου σπίτι; να μην βγαίνεις έξω να μην πετάς κοτσάνες ! ! !

 Τρομοκράτησε τους πολίτες με την δήλωσή του

Αίσθηση προκάλεσε το μήνυμα που έστειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για το «σφράγισμα σπιτιών», μετά από σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ελευσίνας.

Λάβρος ο κ. Χρυσοχοΐδης, όπως τόνισε «δεν απειλεί αλλά προειδοποιεί» ότι οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων ενόψει εορτών, θα είναι ασφυκτικοί. Αν κάποιος παραβεί τα μέτρα για τον εορτασμό των γιορτών, θα βρει μπροστά τους τους «σκληρούς» της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι θα σφραγίσουν την περιοχή ακόμα και πόρτα – πόρτα.

«Δεν έχω να πω πολλά, στην πραγματικότητα έχω να πω ένα μόνο: Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να εξηγήσουμε, να συνδράμουμε, αλλά του κεφαλιού του κανείς. Σε αντίθετη περίπτωση θα σφραγιστούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι…

       

 

 Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.