Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Το υπουργείο Υγείας λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο...Φοβούνται πολλοί υγειονομικοί να κάνουν το εμβόλιο ! ! ! Γιατι αραγε;

Καποιοι νομιζουν οτι εκβιαζοντας και απειλωντας ο κοσμος θα κανει το εμβολιο...

Και δυσττυχως αυτοι οι καποιοι, παρ ολο που λεγονται Ελληνες, μακαρι να ηταν κιολας,  δεν εχουν καμμια επιγνωση του πως μπορει να αντιδρασει ο Ελληνας αν τον πιεσεις πολυ...

Κι ετσι....



Μπορεί το υπουργείο Υγείας να έχει ήδη καθορίσει τη διαδικασία του εμβολιασμού με πρώτους τους υγειονομικούς και μάλιστα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες στο τέλος του χρόνου, ωστόσο ένα σημαντικό μέρος από το προσωπικό στα νοσοκομεία είναι έντονα επιφυλακτικό.

Αιτίες φαίνεται πως είναι αφενός η έλλειψη ενημέρωσης και αφετέρου οι πιέσεις που γίνονται για ενυπόγραφη δήλωση επιθυμίας εμβολιασμού «με τους διοικούντες να αφήνουν υπονοούμενα ότι σε περίπτωση άρνησης θα υπάρξουν πειθαρχικές κυρώσεις», όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρό της, κ. Μιχάλη Γιαννάκο, η έντονη αυτή επιφυλακτικότητα και το κακό κλίμα στα νοσοκομεία, του μεταφέρεται τις τελευταίες ώρες με πλήθος τηλεφωνημάτων.

«Θα πρέπει να γίνει ενημέρωση στο προσωπικό από τις επιτροπές λοιμώξεων και με νηφάλιο τρόπο να πειστούν οι συνάδελφοι με επιχειρήματα. Με τόση σπουδή και βιασύνη άρχισαν να φοβούνται. Θα πρέπει να μείνει ανοιχτή σε ημερομηνία η επιθυμία των συναδέλφων να εμβολιαστούν», τόνισε.



πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.