Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Αστυνομικός ντύθηκε γιατρός για να δει τον πατέρα του που ηταν σε θάλαμο κορονοϊού και έμαθε τη φρικτή αλήθεια...ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομικός μεταμφιέστηκε σε γιατρό για να δει τον πατέρα του που είχε νοσήσει από τον κορονοϊό. Μπαίνοντας στο νοσοκομείο έμαθε τη φρικτή αλήθεια.

Ένας αστυνομικός στο Περού μεταμφιέστηκε σε γιατρό για να μπορέσει να μπει στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο πατέρας του που νοσούσε από κορονοϊό. Φτάνοντας στην ειδική πτέρυγα ξέσπασε σε κλάματα όταν συνειδητοποίησε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός.

Αφότου αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα, ο 21χρονος Χαμπιέρ Γκασπάρ Μόντες συνελήφθη και απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε νέα για τον πατέρα του για 48 ώρες, πριν αποφασίσει να μεταμφιεστεί σε γιατρό για να τον επισκεφθεί.


Κατάφερε να φτάσει έως τον 6ο όροφο όπου έμαθε την τρομερή αλήθεια.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο ο πατέρας του ήταν σε σοβαρή κατάσταση πριν φθάσει καν στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκε μάσκα οξυγόνου μέχρι να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Ρότζερ Αρίστα, δήλωσε πως κατανοεί ότι ο πατέρας του αστυνομικού πέθανε και σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να δει πώς ήταν, μπήκε στο νοσοκομείο μεταμφιεσμένος ως γιατρός.

 

 

 

 

Πηγή 

Το χιόνι στην Αθηνα ήταν... βαρύ για αυτό έπεσαν τόσα δέντρα ! ! ! Τι αλλο θα μας πουν οι ανεκδιηγητοι;

Αν αυτοι ειναι μετεωρολογοι εγω ειμαι αστροναυτης....

Διαβαστε τι αηδιες λενε....

 


Μέχρι και ανάλυση των επιστημόνων του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών προσπαθεί να "κρυφτεί" η κυβέρνηση για το φιάσκο της ετοιμότητας κατά της κακοκαιρίας καθώς στην ανάλυση αυτή τελικά βρέθηκε ο "ένοχος".

Έτσι το Αστεροσκοπείο αναφέρει πως στην κακοκαιρία «Μήδεια» το χιόνι ήταν βαρύτερο σε σχέση με προηγούμενες κακοκαιρίες και ως εκ τούτου έπεσαν πιο εύκολα τα δέντρα!

Δηλαδή με ελαφρύτερο χιόνι δεν θα είχαμε διακοπές ρεύματος γιατί είχαν καθαριστεί; Γιατί ενώ η κυβέρνηση περίμενε την κακοκαιρία (και μάλιστα με βαρύ χιόνι όπως μαθαίνουμε) η ετοιμότητα ήταν... να μείνουν για 5 και 6 ημέρες ο κόσμος χωρίς ρεύμα. ΑΝ ήταν ελαφρύτερο θα έμεναν 2 ή 3 ημέρες; 

Αυτά μαθαίνουμε πλέον. Δείτε την ανάλυση για το "υπέρβαρο χιόνι" από τους άλλους ειδικούς(τελικά η χώρα πηγαίνει από ειδικό-για τον κορωνοϊό σε ειδικό για το παχύ χιόνι).



πηγη 

Η PFIZER ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΝΟΥ ! ! ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ...


Στην οποία PFIZER, ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΚΕΙΤΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΛΙΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ....



Πες μου τώρα, τι δεν καταλαβαίνεις…

Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος/α, ποιά είναι η διαφορά από μια εκδιδόμενη γυνή (τι sic που τα λέω ώρες ώρες…) που χρηματίζεται από τους πελάτες της, για να συνευρεθεί μαζί τους ερωτικά;

Και μην μου πείτε … “ο νταβατζής της”, γιατί θ’ αρχίσει τον νιονιό μου να κάνει κι άλλες ερωτήσεις…

Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ… 

Και σταματώ εδώ, γιατί αν ξεκινήσω τα γαλλικά μου, δεν θα έχουν τελειωμό…

Υ.Γ.1. Σκέφθηκα μια διαφορά σημαντική…

Η εκδιδόμενη γυνή, κάνει επάγγελμα…

Η μανδάμ Λινού ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΓΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΣ ΤΗΣ.

Υ.Γ.2. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ, ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΝΟΥ;;;

ΤΟΝ DEALER ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΖΩΞΗ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΝΟΥ

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PFIZER !!!

ETΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ

ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ SITES 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 7.000.000 ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…….

Πως να μην προωθεί στην αγορά, το εμβόλιο του χρηματοδότη της η κυρία ΛΙΝΟΥ, όταν η PFIZER είναι ένας από τους βασικούς ”υποστηρικτές” του PROLEPSIS FOUNDATION με το οποίο κάνει παράλληλη επιστημονική καριέρα η κυρία ΛΙΝΟΥ, ως ιδιοκτήτρια ΜΚΟ ή ΑΜΚΕ ή όπως αλλιώς λένε για….”φορολογικούς” λόγους , τα ινστιτούτα τους οι επιφανείς της επιστήμης και πολλών άλλων τομέων …




ΠΗΓΗ 

Οι πολιτικοί δεν είναι βιδωμένοι στις καρέκλες, είναι κολλημένοι!!! (ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ)

Βιδωμένοι στις καρέκλες. Με υπαρξιακούς όρους. Λες και γι΄ αυτούς δεν υπάρχει αύριο. Κανονικά σε μία ευνομούμενη χώρα, όπου η πολιτική και οι πολιτικοί λειτουργούν με πολιτικούς και ηθικούς κανόνες δεν θα έπρεπε να υπάρχει πολιτικό αύριο.


Το χρονοντούλαπο της ιστορίας είναι ο χώρος που τους αρμόζει, όπως θα έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο είναι τουλάχιστον τρεις. Πρώτη η κυρία Μενδώνη έπρεπε να έχει παραιτηθεί προχτές, μόλις ακούστηκαν οι πρώτες φωνές. Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον εκλεκτό της κυβέρνησης για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου δεν αντέχουν σε απολογίες του τύπου δεν ήξερα, δεν γνώριζα.

Και τώρα που μάθατε κυρία Μενδώνη μήπως έχετε το θάρρος, την ευψυχία, την ευγενική καλοσύνη να αδειάσετε αυτή τη γωνιά του πολιτισμού. Προσοχή του πολιτισμού και όχι της κυβέρνησης. Κυρία Μενδώνη έχετε τουλάχιστον την πολιτική ευθύνη για την τοποθέτηση αυτού του ανθρώπου, οπότε τα επιχειρήματα του τύπου είναι επικίνδυνος και δεν ήξερα δεν σας απαλλάσσουν από το καθήκον (προσοχή καθήκον και όχι υποχρέωση σε μία ευνομούμενη χώρα με πολιτικές ευαισθησίες) να παραιτηθείτε.

Αν υπάρχουν ευθύνες και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν ζήτησε την παραίτηση της υπουργού του αμέσως, θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε το ερώτημα πως πιθανός το δίλημμα να του τέθηκε σε μία στιγμή ανεμελιάς, οπότε…

Ο δεύτερος βιδωμένος είναι ο Βασίλης Κικίλιας. Δεν ξέρω αν πληροφορήθηκε τι έγινε στην Αργεντινή με τον υπουργό Υγείας ο οποίος βοήθησε να εμβολιαστούν κατά παρέκκλιση φίλοι του και άλλοι VIP. Ο Πρόεδρος της χώρας ζήτησε την παραίτησή του. Το παράδειγμα της Αργεντινής θέτει επί τάπητος και το καθήκον του Κυριάκου Μητσοτάκη (κατ΄ αντιστοιχία με τον Πρόεδρο της Αργεντινής) να ζητήσει την παραίτηση του Βασίλια Κικίλια, γιατί έχει τουλάχιστον την πολιτική ευθύνη.

Κι΄εκείνος ασφαλώς ο οποίος θα έπρεπε για λόγους πολιτικής ευαισθησίας, όχι ευθύνης αυτή τη φορά, να παραιτηθεί είναι ο Κωστής Χατζηδάκης. Βλέπετε η σύζυγός του όχι μόνο εμβολιάστηκε, αλλά προχώρησε στην ύβρι να αναρτήσει και φωτογραφίες με το χαμόγελο στα χείλη (δεν πάνε οι φαντάροι μας μπροστά, αλλά οι ημέτεροι για εμβολιασμό) να εμβολιαστεί κατά παρέκκλιση.

Τρία παραδείγματα τα οποία φανερώνουν την πολιτική ενσυναίσθηση των ανθρώπων του πολιτικού μας συστήματος. Φανερώνουν την αντίληψή τους για την πολιτική και το ρόλο τους στην πολιτική. Φανερώνουν επίσης και αυτό είναι το χειρότερο, πόσο αδιάφοροι είμαστε εμείς οι πολίτες που ανεχόμαστε καταστάσεις σαν τις προαναφερόμενες, αλλά και ακόμα πιο κραυγαλέες.

Αν οι πολιτικοί ήξεραν πως θα τιμωρηθούν έστω στην κάλπη από τους συνειδητούς πολίτες, τότε να είστε σίγουροι ότι οι πρωθυπουργοί και τα κόμματα θα τους είχαν ξεβιδώσει από τις καρέκλες του εν ριπή οφθαλμού. Και όσο εμείς παραμένουμε σε πολιτική αποχαύνωση μην περιμένουμε την ηθική να κυριαρχεί στην πολιτική στη χώρα μας. Θα παραμένουμε πολιτικά κατώτεροι και σε παρακμή με διεφθαρμένους θεσμούς με διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς με διεφθαρμένους πολιτικούς.


Πηγή

Παγώνα δίνει στεγνά Κικίλια: Παραμύθι οι 1.200 ΜΕΘ ! ! ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ...




Λέει ότι παρέλαβαν 556 Μονάδες και τις έκαναν 775, δηλαδή +219.... 
Αυτές είναι πάνω κάτω όσες είναι δωρεές συν των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, τις περισσότερες μάλιστα ο Βασίλης Κικίλιας δεν τις έχει στελεχώσει ακόμη, οπότε είναι σαν να μην υπάρχουν....
Άρα πόσες τελικά αξιοποιούνται από τις 775;
Ακουστε την...

Μηνυμα χωρις χρεωση, απο τα Μακεδονοπουλα στους 300 βολεμενους πωλητικους... ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! ! ! Ακουστε...

Ακουτε πωλητικοι;

Ακουτε συγχρονοι Εφιαλτες; 

Ακους Πρωθεφιαλτη; 

Υπαρχουν πολλα Μακεδονοπουλα που σας εχουν γραμμενους εκει που πρεπει...

Ακουστε...





Κούβελας: Το lockdown δεν έχει αποτελέσματα. Με το φάρμακο Τραπ, 7 στους 10 θα γλίτωναν την ΜΕΘ και κοστίζει μόλις 1.000 ευρώ...























Ακουστε τον και μην ακουτε μονο τα παπαγαλαικα στην τηλεοραση
Καθηγητης ειναι...
Δεν ειναι γραμματος καλοπληρωμενος λοιμωξιολογος...

ΝΕΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ! ! ! Το Καθεστως εξαίρεσε τους μουσουλμάνους της Θράκης από τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια ! ! !


Προνομιακή μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες έδειξε η ελληνική κυβέρνηση στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης σε νέο νομοσχεδιο για τη Παιδεία, τα μέλη της οποίας θα μπαίνουν στα πανεπιστήμια χωρίς βάση εισαγωγής σε αντίθεση με τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα, τα οποία θα πρέπει να κοπιάσουν διπλά για να μπουν...



Μάλιστα πολλά από αυτά, θα δουν τα όνειρά τους για είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να γκρεμίζονται καθώς με τις βάσεις εισαγωγής αναμένεται να κοπεί το 30% των υποψηφίων στις πανελλήνιες. 

Συγκεκριμένα ο νέος νόμος προβλέπει:

Η επίτευξη της Ε.Β.Ε (ελάχιστης βάσης εισαγωγής) ανά σχολή, τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση απαιτείται για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων της γενικής κατηγορίας, καθώς και των, κατά περίπτωση, προβλεπόμενων ειδικών κατηγοριών, με εξαίρεση τους υποψηφίους που υπάγονται στην κατηγορία Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.

Το 1996 που θεσπίστηκε η ειδική κατηγορία υποψηφίων μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης από τον τότε υπουργό Παιδείας Γ. Παπανδρέου εισήχθησαν στα ΑΕΙ 98 υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής και σήμερα εισάγονται περίπου 500.

Την περασμένη εβδομάδα Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσαν στη Βουλή  τροπολογία η οποία ορίζει τον διπλασιασμό των  θέσεων εισακτέων  στα ΑΕΙ υποψηφίων μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.

Επίσης από τη Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα ΑΕΙ εξαιρούνται οι Έλληνες του εξωτερικού και παιδιά Ελλήνων  υπαλλήλων στο εξωτερικό που δεν συμμετέχουν στις Πανελλαδικές αλλά δίνουν ξεχωριστά από τις Πανελλαδικές  Εξετάσεις .

Ίσως με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση στο πλαίσιο προώθησης της πολυπολιτισμικότητας της οποία υποστηρίζει και ο πρωθυπουργός, θέλει να δημιουργήσει μία εσωτερική μουσουλμανική πνευματική ελίτ με σημαντική επιρροή.





πηγη 

Γηροκομείο σταμάτησε τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού, καθώς 46 άτομα πέθαναν μετά την πρώτη δόση στην Ισπανία...

Η δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer COVID σταμάτησε σε Γηροκομείο στην Ισπανία μετά από 46 θανάτους από covid19 μετά την πρώτη δόση. Το γηροκομείο Nuestra Señora del Rosario (Παναγία του Ροδαρίου) είναι σε κατάσταση σοκ λόγω μαζικών θανάτων μετά από εμβολιασμούς mRNA....



Όλοι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στην εγκατάσταση έλαβαν την πρώτη δόση mfNA Pfizer στις αρχές Ιανουαρίου, σύμφωνα με το μεγάλο ισπανικό μέσο ενημέρωσης ABC de Sevilla. Οι περισσότεροι κάτοικοι αρρώστησαν αμέσως μετά τις ενέσεις.

Πολλοί πιστεύεται ότι έχουν προσβληθεί από το [SARS-CoV-X από – MIRASTNEWS] COVID-19, παρά το γεγονός ότι «εμβολιάστηκαν».

Η υπηρεσία υγείας της Ανδαλουσίας ανέφερε ότι τουλάχιστον 46 τρόφιμοι του συγκεκριμένου γηροκομείου έχουν πεθάνει από τον Ιανουάριο. Το Γηροκομείο Notre-Dame έχει μέγιστη χωρητικότητα 145 κατοίκων.

Η Junta de Andalucía (περιφερειακή κυβέρνηση) παρενέβη στις αρχές Φεβρουαρίου για να μειώσει τον αριθμό των θανάτων. Αλλά οι άνθρωποι συνέχισαν να πεθαίνουν. Το ισπανικό Υπουργείο Υγείας είναι τώρα υπεύθυνο για να περιορίσει το φαινόμενο.

Η κατάσταση παραμένει τραγική, καθώς τουλάχιστον 28 τρόφιμοι και 12 άλλα άτομα βρέθηκαν θετικοί για το [SARS-CoV-2 από το – MIRASTNEWS] COVID-19 την περασμένη εβδομάδα. Ως εκ τούτου , οι υγειονομικοί υπάλληλοι σταμάτησαν όλες τις άλλες ενέσεις mRNA. Η Ομοσπονδία Δημοσίων Υπηρεσιών επέκρινε τη Notre-Dame για το ότι δεν ενέργησε νωρίτερα. Η εργατική ένωση είπε ότι η απάντηση ήταν ανεπαρκής αφού οκτώ άτομα πέθαναν στις 18 Ιανουαρίου. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 30 στις 28 Ιανουαρίου.

Η Ισπανία βρίσκεται συνεχώς στις ειδήσεις σχετικά με τις ενέσεις mRNA. Ο υπουργός Υγείας Salvador Illa δήλωσε τον Δεκέμβριο ότι η υπηρεσία του διατηρεί μια βάση δεδομένων για όλους τους πολίτες που αρνούνται το mRNA. Είπε ότι ο κατάλογος θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη της ΕΕ.

Ένας επαγγελματίας υγείας στην Ισπανία ανέφερε επίσης πρόσφατα ότι αρκετοί εμβολιασμένοι με mRNA είχαν εισαχθεί σε νοσοκομεία στην περιοχή της Μούρθια με εγκεφαλίτιδα.





πηγη 

Βαρβιτσιώτης: "Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία" και ο Πανουσης απαντα: Αν σχίσεις όμως την τούρκικη, σε τρεχουν στα δικαστηρια ! ! !




Η Ισλαμογρεκία [πρώην Ελλάς] πρέπει να είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου, το να σκίσεις την ελληνική σημαία δεν αποτελεί αδίκημα. Αν σχίσεις όμως την τούρκικη, σε τρεχουν στα δικαστηρια!
Κι αν δεν το πιστεύετε [γιατί όντως ειναι απίστευτο] σας κοτσάρω εδώ και ένα σπεσιαλ συνδεσμούλι, να πατε να δείτε τον κ. Βαρβιτσιώτη, που μας το εξηγεί...

Βαρβιτσιωτης: ειναι αναφαιρετο δικαίωμα κάποιου να σκιζει την ελληνική σημαία! 



Κι όμως αδερφε μου Ελληνόπουλε. Παρά τη βαρυσήμαντη δήλωση Βαρβιτσιώτη και παρά το γεγονός ότι τα καλόπαιδα της αριστεράς, καίνε, σκίζουν, ποδοπατούν και αποπατούν στην Ελληνική σημαία, χωρίς να τα ενοχλει κανένας, ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός κινδυνεύει σήμερις να χάσει τη βουλευτική του ευρωασυλία, επειδή έσκισε δημοσίως την τούρκικη σημαία!
Και δη εν βρασμώ ψυχής, τις μαύρες ημέρες όπου ο Τούρκος μετετρεψε τον ναό της του Θεου Αγίας Σοφίας, σε τζαμί!
Ναι, τόσο καλά...

Θα μου πεις... Μα είναι δυνατόν; Δεν πρόκαμαν να καταλαγιάσουν τα αλυχτήματα της αριστεράς, προκειμένου να αρθεί η ασυλια του, λόγω της πρωτόδικης καταδίκης του στη περίφημη ροβεσπιερική δίκη της Χρυσης Αυγης και τώρα ξανα-μανά τα ίδια; Και μάλιστα μετά από μια ευρωσφαλιάρα - να, που έσκασε στα νουτρα της αριστεράς, από τα ευρωπροεδρεία;
Τα οποία, όχι μονο δεν διέκοψαν την ασυλια του Γιάννη Λαγου αλλά ακύρωσαν και την καυτή επιθυμια των πασοκομμουνάρων, να του απαγορευθούν οι ομιλιες στο ευρκονοβουλιο...  

Πως, λοιπόν; Και γιατί; Και με ποια αφορμη; και γιατί τώρα;
Ποιος τελος παντων - ποιος έχει βανει στο κυνηγι τη ζωη ολων των Ελληνων εθνικιστων και δεν χορταίνει το αίμα;

Δημητράς, κυρία μου!
Μάλιστα, Δημητρας, με τ΄ όνομα! Ο γνωστός κυνηγός κεφαλών του πολύ αμφίβολου "παρατηρητηριου του Ελσινκι" για τον οποίο θα πρέπει να σας πω ότι το έχει "κραξει" ακομα και το Indymedia! [Διαβασε εδω]  

Ο κ. Παναγιώτης Δημητράς λοιπον, τον Φεβρουάριο του 2020, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Γιάννη Λαγού, επειδή έσκισε την τουρκικη σημαια! [Διαβασε εδω] 
Και φυσικά εφτασε σημερα στην ευρωβουλη το ερωτημα περι της αρσης ασυλιας του!
Περί αυτού, θα αποφασίσουν οι ευρωβουλευτές, κατόπιν των "πατριωτικων ενεργειων" του κ., Δημητρα βεβαιως-βεβαιως.
Ο οποιος δεν ξερω αν συνεννοήθηκε πριν με τον κ. Βαρβιτσιώτη...

Ένα παντως ειναι σιγουρο. Οτι ο κ. Δημητρας πασχει απο σοβαρη ασθενεια της ορασης, εφοσον δεν φαινεται να εχει δει ποτε του, Ελληνες ή Αλβανους να καινε την ελληνικη σημαια, ωστε νατους ταραξει στις μηνυσεις.
Το μονο που ειδε ηταν η τουρκικη σημαια που εσκισε ο Γιαννης Λαγος.
Και αν μεν ο κ. Δημητρας ηταν ταύρος, να το καταλαβω. Διότι λέγουν ότι τα βοοειδή βλέπουν κυρίως τα κόκκινα...
Αλλα βεβαίως δεν είναι ταυρος, οπότε ή έχει επιλεκτική όραση ή έχει ελαττωματική όραση...

Θα πρεπει όμως να προσθεσω εδώ και δυο κουβεντουλες ακομα, ωστε να μην χαιρονται καποιοι, επειδη πιθανον να αρθει η ασυλια του κ. Λαγου και να οδηγηθει στις φυλακες...

Μετα απο επικοινωνια λοιπον που ειχα μαζι του στο VK* [Ρωσικο φεησμπουκ] ο ευρωβουλευτης μου ξεκαθαρισε τα εξης...

Σε περιπτωση που οντως αρθει η ασυλια του λογω της μηνυσης Δημητρα, τοτε η αρση θα αφορα μονον το  συγκεκριμενο αδικημα και οχι την πρωτοδικη καταδικη του απο τη δικη της ΧΑ. Συνεπως αυτο που πρακτικα θα συμβει θα ειναι να παραστει ο δικηγορος του στο δικαστηριο που θα γινει στην Αθηνα και μεχρις εκει!   

Μιας όμως και μιλαμε για δικαστηρια και δικες, να υπενθυμισω ότι, ο κ. Λαγος εχει καταθεσει 2 αγωγες κατα μεγαλων ΜΜΕ, επειδη παραβιασαν το τεκμηριο αθωότητας του.
Στην πρωτη απο αυτες, κατα του ΑΝΤΕΝΑ, κατατεθηκε ήδη ο φακελλος με τα αποδεικτικα στοιχεια, απο τον κ. Πλευρη, στις 16 Φεβρουαριου και αναμενεται η αποφαση.
Η επομενη, κατα του ΜΕΓΚΑ, θα κατατεθει στις 24 Φεβρουαριου...

Βλέπετε καμια φορά και οι κυνηγημένοι δεν περιμενουν παθητικα να παιξουν τον ρολο του θυματος, αλλα αγωνιζονται με νυχια και με δοντια, κατα της αδικιας...
Λευτερης Πανουσης







ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ! ! Αυτο το εμβoλιo ουτε σε προφυλαει, ουτε αποτρεπει την μεταδοση το ιου...

Δεν τα λεμε εμεις....
Ουτε καποιος τυχαιος...
Ακουστε και κριση εχετε...


Γιαμαρέλλου: Τα εμβόλια είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε.Βάλτε πιαστράκια στις μάσκες!!! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο και κρατήστε την ψυχραιμία σας...

Χριστιανή μου είσαι με τα καλά σου;;;;

Εδώ με το ζόρι δεν μπορούμε με την μια μάσκα να ανασάνουμε και εσύ θες να φοράμε δυο;;;

Και να βάλουμε και πιαστράκια;;;

Να πεθάνουμε από ασφυξία θέλετε;;;

Φορέστε τες εσύ και όλοι εσείς που προσπαθείτε να μας τρελαίνετε...

Έλεος πια ! ! ! 

 

 

Πηγή

 

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ: Δεχθηκα σεξουαλικη παρενοχληση και μολις επεσε κατακεφαλα η σφαλιαρα ολα διορθωθηκαν....Απολαυστε τον ! ! !

Εχει δικιο....
Αντεδρασε και κανεις δεν τον πειραξε...
Ακουστε τον...



Βυθιστε το Σαπιοκαραβο Τσεσμε, αν θελετε να σας σεβεται ο Τουρκος ! ! !

Ειναι η μονη λυση....

Ειναι ο μονος τροπος, να σε σεβασθει ο Τουρκος...

Ο Τουρκος, αν δεν σε φοβαται, δεν σε σεβεται...

Αυτη ειναι η νοοτροπια του...

Κι αν του βυθισεις το Σαπιοκαραβο Τσεσμε, τιποτα δεν θα κανει....

Θα βαλει την ουρε στα σκελια και θα το βουλωσει...

Θα αρχισει να σας σεβεται...

Ξερει ομως, οτι ειστε δειλοι....

Και σ αυτο παταει....

Στην δειλια σας και στην ανεπαρκεια σας...

Και αυτο εκμεταλευεται...

Θυμαστε, το '87 με το ΣΙΣΜΙΚ;

Μολις ειδαν τις Ελληνικες Μοναδες να κινουνται προς τον Εβρο, μαζεψαν το ΣΙΣΜΙΚ παραυτα...

Ημουν εκει, τα ειδα με τα ματια μου...

Κι οταν μ εβλεπαν τα Μεμετια στον Εβρο, στεκονταν προσοχη και με χαιρετουσαν, με σεβονταν  γιατι με φοβοταν...

Ξυπνατε ρε....

Οταν, κανεις ενα βημα πισω, ο Τουρκος κανει ενα μπροστα....

Αν κανεις ενα μπροστα, θα κανει αυτος πισω....

Και κατι ακομη....

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ειστε δειλοι και ανεπαρκεις...

Παραιτηθειτε , ειναι το μονο καλο, που μπορειτε να κανετε για την Ελλαδα μας ! ! !



Χάρης Σκοπελίτης

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α....ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ! ! !

Αυτά καταγγείλει ο γνωστός δημοσιογράφος...
Θα λάβει μετρά η Αστυνομία ή θα αναλάβουν οι Θεσσαλονικεις να το φυλάξουν; 
Το δεύτερο ειναι καλύτερο...
Δείτε τι καταγγέλλει στο βίντεο ο δημοσιογράφος...




Professor Dolores Cahill: Το 80% των εμβολιασθεντων, από 45 ετών έως και 80 ετών, θα....

Χαίρε Καίσαρ Μπίλ Γκέιτς ! ! ! 

Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν…



Η Professor Dolores Cahill  αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ), μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την προώθηση νέων φαρμάκων, καθηγήτρια ιατρικής στο UCD(University College Dublin) μετά από τις δηλώσεις αυτές που θα δούμε τις ζητήθηκε να παραιτηθεί από την θέση της πριν από έναν περίπου μήνα, διότι θεωρήθηκε πως αν ληφθούν κυριολεκτικά υπόψιν τότε θα πανικοβληθεί ο κόσμος!

Η κυρία Cahill η οποία συμμετείχε ως επιστήμονας σε κορυφαίες επιστημονικές επιτροπές της Ευρωπαϊκής ένωσης έκανε τις εξής δηλώσεις στο βίντεο που θα δείτε στο τέλος του άρθρου το οποίο ενώ είχε εκατομμύρια θεάσεις το youtube το απέσυρε συνοπτικά:

«Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν αυτόν τον Φεβρουάριο έως έναν χρόνο αργότερα .. οι μελέτες σε ζώα μας απέδειξαν πως θα πεθάνουν σε ποσοστό έως 50%. Ειδικά έως και το 80% των ανθρώπων που είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 ετών έως και 80 ετών θα έχουν σοβαρές επιπλοκές υγείας η θα πεθάνουν.»

«Αυτό που κάνει το εμβόλιο είναι να στήνει μία χρονική παγίδα στο ανοσοποιητικό σύστημα.»

«Πρώτο σύμπτωμα είναι ή αίσθηση αναφυλαξίας ακολουθεί αλλεργικό σοκ και το τρομερότερο είναι πως στην τελική φάση δεν θα έχεις αποκτήσει οποιαδήποτε ανοσία, όμως θα έχεις διεγείρει το ανοσοποιητικό σου σύστημα να επιτεθεί στον εαυτό σου, τον οποίο έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε έναν μεταλλαγμένο οργανισμό, τον οποίο αναγνωρίζει σε κάθε σου κύτταρο όπου εγκαταστάθηκε το m-RNA ως εχθρό, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σου να σκοτώσει τα ίδια σου τα εσωτερικά όργανα .. συκώτι πνευμόνια νεφρά κλπ. και οι ασθενείς θα υποστούν σήψη και θα πεθάνουν σε μία εβδομάδα.»

Δυστυχώς πλέον μένει μόνο να μάθουμε αν θα επιβεβαιωθεί η κυρία Cahill καθώς ο κόσμος έχει ήδη κάνει το εμβόλιο σε κάποιο ποσοστό.





πηγη 

Η Παναγία η Παρηγορήτρια κλαίει ασταμάτητα η εικόνα της εδώ και πέντε μήνες.(Έχετε αναρωτηθεί γιατί;)

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ,
ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,
ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΙΡΕΣΗ,
ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Η ΥΒΡΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕ ΛΟΓΟ Ή ΜΕ ΕΡΓΟ.
Η ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΥΒΡΙΣ
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,
ΠΟΥ ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ
ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΛΑΙΕΙ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΛΑΙΕΙ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΔΙΛΗΜΜΑ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ή ΠΡΟΣΤΙΜΟ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,
ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ …. ΤΟ «ΠΡΟΣΤΙΜΟ»,
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ  ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟ.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΑΙΡΕΣΗ
ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,
ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

 

 Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,
ΘΕΛΕΙ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ
ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ.

 

ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΛΑΙΕΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,
ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

 

                                      
          Σημείον θαυμαστόν αδελφοί μου η Παναγία η Παρηγορήτρια στον Ιερό Ναό αγίου Δημητρίου Βύρωνος που κλαίει ασταμάτητα η εικόνα της εδώ και πέντε μήνες.

            Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά δεν προβληματίζει και κανέναν ιδιαίτερα.

            «ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» ….. λένε όλοι.
Και άλλοι λένε: «δείχνει πως είναι μαζί μας η Παναγία».
Κακόμοιροι, «κούνια που σας κούναγε και ακόμα σας κουνάει»,  μέσα στους πλάνους και τους Λύκους που έχετε πέσει.

            Η Παναγία κλαίει, επειδή βλέπει αυτά που έρχονται στην Ελλάδα.
Κλαίει επειδή γυρίσατε την πλάτη στον Χριστό και πιστέψατε τους Λύκους και τους πλάνους που σας κορόϊδεψαν και σας έριξαν στην αίρεση της μάσκας.

Κλαίει, γιατί όταν τελειώσει αυτή η δαιμονική μπόρα που έρχεται,
θα έχουν μείνει μόνο δύο εκατομμύρια Έλληνες, όπως είχε πει ο γέρων Αμβρόσιος Λάζαρης.
Κλαίει γιατί σε λίγο καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ όχι για να σας κοινωνάει, αλλά ούτε για να σας θάβει.
Αδιάβαστοι θα πηγαίνουν οι άνθρωποι.

Τους πρώτους που θα σφάξουν οι ορδές του αντίχριστου,
είναι τους ιερείς και τους Αρχιερείς, για να εμποδίσουν την μετάδοση της Θείας Χάριτος στους ανθρώπους.

Αφού πρώτα τους χρησιμοποίησε για να πλανήσει τους ανθρώπους,
τώρα θα τους σφάξει ο διάβολος για να μείνουν οι Χριστιανοί χωρίς ιερείς,
οπότε χωρίς Θεία Μυστήρια και χωρίς ευλογία Θεού.

Πόσο δρόμο είπε ο άγιος Κοσμάς ότι θα κάνετε για να βρείτε ιερέα;;;

ΦΟΡΕΣΤΕ «ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ, ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ» και πηγαίνετε στον Οίκο του Θεού να Τον υβρίσετε και να Τον απαξιώσετε
και μετά ν’ αναρωτιέστε «γιατί άραγε κλαίει η εικόνα της Παναγίας».

Γι’ αυτό κλαίει πέντε μήνες η εικόνα της Παναγίας.
Γιατί βλέπει οκτώ εκατομμύρια Έλληνες να σφάζονται και να χάνονται ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ
και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ.   

 

ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ στον κόσμο, ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ  ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ  αυτήν την στιγμή για  τον αντίχριστο «μεσσία» των Εβραίων.
Είναι η Κυβέρνηση του ΙΣΡΑΗΛ και η Κυβέρνηση της ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,
που δουλεύουν για τον αντίχριστο και για το σφράγισμα των ανθρώπων.

 

 ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ  ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

 

Το ΕΜΒΟΛΙΟ είναι ο «πρόδρομος» του χαράγματος (για πολλούς λόγους που δεν είναι της ώρας)
και αν δεν κάνουν όλοι το ΕΜΒΟΛΙΟ
ΔΕΝ θα μπορέσουν να ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ με το επόμενο χάραγμα το «666».

Οπότε δεν τελειώνουν τα πράγματα με το εμβόλιο αλλά θα τελειώσουν με το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ με το «666».
Και μέχρι τότε …ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΑ….

Η «μασκούλα» λέει ο Κούλης, είναι το «εμβόλιο πριν από το εμβόλιο».
Ναι αλλά και όσοι έκαναν το εμβόλιο, δεν τους λένε να βγάλουν τώρα την μάσκα.
Ούτε και σε αυτούς που έκαναν και την δεύτερη δόση.
Οπότε δεν τελειώνει η μάσκα με το εμβόλιο.
Η μάσκα θα τελειώσει με το “χάραγμα”.
Θα φέρνουν συνεχώς νέες δόσεις και 3η και 4η σ’ αυτούς που έχουν εμβολιαστεί (θα λένε λόγω μεταλλάξεων)
και θα περιμένουν να εμβολιαστούν και οι «αρνητές»
τους οποίους και θα εκβιάζουν με διάφορους τρόπους.

Στο ΙΣΡΑΗΛ αν δείτε, γίνεται ένας ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ εμβολιασμός σε συνθήκες πραγματικής ΧΟΥΝΤΑΣ.
Και επειδή υπάρχουν και πολλοί αντιρρησίες, είναι η πρώτη χώρα που δημιούργησε  «πιστοποιητικό εμβολιασμού» για να «δουλέψει» αυτό ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ.

Στον υπόλοιπο κόσμο, ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ  μιλάει για «πιστοποιητικό εμβολιασμού»,
για να το κάνει και αυτός έμμεσα υποχρεωτικό με τον ίδιο ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Την ίδια στιγμή που το Συμβούλιο των 47 κρατών της Ευρώπης
ψήφισε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
και πρέπει τα κράτη της Ευρώπης να το ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ αυτό στους πολίτες τους,
και ούτε τίθεται κανένα θέμα «ΚΥΡΩΣΕΩΝ» σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν.
https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Είδατε τι είπαμε;
ΙΣΡΑΗΛ και ΕΛΛΑΔΑ είναι οι σατανικές Κυβερνήσεις,
που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ  ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
και «δουλεύουν» με σύστημα ΧΟΥΝΤΑΣ
γι’ αυτό θέλουν και οι δύο «πιστοποιητικό εμβολιασμού».

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ,
ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ  ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

Όσοι τώρα ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ από το εμβόλιο,
θα τους πάνε με τον ίδιο υποχρεωτικό τρόπο στο σφράγισμα.
Και τότε θα την βγάλουν την μάσκα,
αλλά δεν θα έχει καμία σημασία αφού ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ,
είτε από τα εμβόλια, είτε απο το ΧΑΡΑΓΜΑ, (διότι και αυτό θα έχει θανατηφόρες συνέπειες)
είτε από τον καρκίνο που θα έχει φέρει η μείωση του οξυγόνου τόσα χρόνια με την χρήση της μάσκας.

Γιατί μέχρι να εμβολιάσουν όλον τον κόσμο και να πάνε μετά στο χάραγμα,
θα περάσουν ένα με δύο χρόνια ακόμα
ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.
Τώρα που σας βρήκαν και σας έκαναν ζώα, γιατί να σας την βγάλουν.
Έτσι κι’ αλλιώς να σας σκοτώσουν ΟΛΟΥΣ θέλουν.

 

Μ’ αυτό είναι και το σχέδιο του αντίχριστου.
Μόλις τον προσκυνήσουν οι άνθρωποι και σφραγιστούν με τον αριθμό του, «666»
μετά,  θα τους αφανίσει όλους αυτούς που τον προσκύνησαν.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ,  ΟΤΙ ΣΑΣ «ΑΓΑΠΑΕΙ» ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ….. «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ»..

Τόσο ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ είναι οι οπαδοί του.
Όπως και οι Ιερείς και οι Αρχιερείς μας,  που «δουλεύουν» για να μας πλανήσουν
και δεν ξέρουν οι άμοιροι,  ότι τώρα τους χρησιμοποιεί,
αλλά μετά ΠΡΩΤΟΥΣ αυτούς θα σφάξει
και μετά  όλους τους υπόλοιπους που τον έχουν δεχθεί,
είτε συνειδητά,
είτε ασυνείδητα πέφτοντας στην ΠΛΑΝΗ και στις παγίδες του,
δεχόμενοι  «τα δώρα» του,  στην ζωή τους.

 

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ …. «ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ»
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ;

 

 

Πηγή 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρα το ΟΧΙ της Ευρωπης, ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Ελλαδος, εφαρμοζει το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ στον πληθυσμο ! ! !

Διαθέσιμο είναι πλέον το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους πολίτες που έχουν λάβει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης....



Η σχετική βεβαίωση, όπως είπε στο ραδιόφωνο του Σκάι, διατίθεται από την πλατφόρμα gov.gr και για την έκδοσή της απαιτούνται τα εξής:

Οι προσωπικοί κωδικοί εισόδου στο Taxisnet για την είσοδο στο σύστημα.

Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Μετά την έκδοσή του το πιστοποιητικό μπορεί τόσο να αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή όσο και να εκτυπωθεί για χρήση ή κατάθεση σε υπηρεσία.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να το λαμβάνουν, από τη Δευτέρα 22 Φεβρουρίου, από τα ΚΕΠ κατόπιν ραντεβού.

Τονίζεται ότι τα στοιχεία λαμβάνονται από το μητρώο εμβολιασμών της ΗΔΙΚΑ και την παραγωγή του εγγράφου έχει το ΕΔΥΤΕ.

Όπως επεσήμανε εξάλλου ο κ. Πιερρακάκης, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «το ψηφιακό πιστοποιητικό είναι ασφαλές, δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί και φέρει ψηφιακή σφραγίδα».

«Όλη η διαδικασία γίνεται ψηφιακά από το κλείσιμο του ραντεβού, μέχρι την έκδοση του πιστοποιητικού. Με αυτόν το τρόπο κλείνει ο κύκλος σχετικά με τον εμβολιασμό για τον Covid-19», τόνισε επίσης.





πηγη 

Χαμος με την αποκάλυψη στο Γηροκομείο Βόλου: ''Πέταξαν εμβόλια, εμβολιάστηκαν μη δικαιούχοι!!!''

Απόλυτη δικαίωση πουΧαμος  αφορά στην παραβίαση προτεραιοποίησης εμβολιασμών στο Γηροκομείο Βόλου, επήλθε σήμερα με τον πιό επίσημο τρόπο καθώς ο Διοικητικά υπεύθυνος, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Π. Πάνος παραδέχτηκε πως έγιναν εμβολιασμοί στο Γηροκομείο σε ένα άτομο μη δικαιούχο όπως και σε μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου, τα οποία δεν έχουν διοικητική ιδιότητα στο Ιδρυμα.

Σάλος επίσης προκλήθηκε, εκτός από την παραβίαση των κανόνων προτεραιοποίησης για φιλικό άτομο μέλους του ΔΣ και από την αποκάλυψη του Προέδρου στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” ότι στον πρώτο εμβολιασμό πετάχτηκαν 8 εμβόλια ενώ προέκυψε πως στον επαναληπτικό εμβολιασμό δεν υπήρχε εναλλακτικό σενάριο για να εμβολιαστούν άλλοι δικαιούχοι στο Νοσοκομείο Βόλου σε περίπτωση νέων ακυρώσεων (όπως και προέκυψαν) και όχι μη δικαιούχοι.

Στην τηλεοπτική εκπομπή, μετά την αναλυτική παρουσίαση του αποκαλυπτικού, αποκλειστικού ρεπορτάζ του MYVOLOS.NET, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Γηροκομείου παραδέχτηκε την παραβίαση της προτεραιοποίησης, επιρρίπτοντας ευθύνες στο προσωπικό του Γηροκομείου και τον ΕΟΔΥ, αναφέροντας πως θα συγκληθεί εκτάκτως το ΔΣ του Γηροκομείου για το θέμα.

Τον λόγο πήρε και η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη η οποία επισήμανε ότι «Αυτό το γεγονός πρέπει να καταγγελθεί και να δούνε πώς ακριβώς έγινε. Υπάρχει συγκεκριμένη λίστα και όταν δίνεις το ΑΜΚΑ, αν δεν είσαι στη λίστα, σε πετάει εκτός. Κατευθείαν παραπέμπεσαι στην Επιτροπή Διαφάνειας όταν είσαι εκτός συστήματος».

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο ΕΟΔΥ στον επαναληπτικό εμβολιασμό έπρεπε να έχει την πρώτη λίστα του πρώτου εμβολιασμού, γιατί επρόκειτο για δεύτερη δόση. Αυτό ωστόσο δεν συνέβη.   «Δεν ξέρουμε πώς επελέγησαν οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς. Οι συγγενείς που κατήγγειλαν αυτά τα πράγματα φοβούνται για τους δικούς τους, καθώς αυτοί που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς μπήκαν εντός του ιδρύματος χωρίς να γνωρίζουμε αν έχουν ελεγχθεί και αν έχουν τηρήσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

O πρόεδρος του ΔΣ του Γηροκομείου Βόλου, Πάνος Παύλος, έδωσε την δική του εκδοχή για την υπόθεση. «Προχτές που κάναμε το δεύτερο εμβολιασμό ήταν ημέρα γιορτής. Εμβολιάστηκε η αντιπρόεδρος του γηροκομείου που είναι εφοριακός, έχει δώσει τη ζωή της για το γηροκομείο Βόλου. Έτσι βρέθηκε στη λίστα. Ένα άτομο εμβολιάστηκε εκτός σειράς. Στον πρώτο εμβολιασμό πεταχτήκαν οχτώ εμβόλια, τρεις ηλικιωμένοι αρνήθηκαν να κάνουν, άλλοι τρεις είχαν πυρετό, και άλλοι δύο έφυγαν από τη ζωή.» πρόσθεσε.   Συνέχισε δε λέγοντας πως, «Ένα μέλος του ΔΣ ήταν στην Αθήνα αποκλεισμένο, άλλο μέλος είχε αλλεργία και δεν έκανε το εμβόλιο. Αυτά τα εμβόλια λοιπόν, την πρώτη φορά πετάχτηκαν. Εμείς δεν είμαστε μόνιμη μονάδα εμβολιασμού, είμαστε μεταφερόμενη μονάδα.   »Βεβαίως ενημερώσαμε και τον ΕΟΔΥ, και τον γιατρό που ήταν υπεύθυνος εμβολιασμού, και μας είπαν ότι περισσεύουν αυτές οι δόσεις. Έτσι ήρθε άτομο εκτός γηροκομείου και έκανε το εμβόλιο. Δυστυχώς ήταν μόνο ένα άτομο, και το θέμα θα έπρεπε να είναι τα έξι εμβόλια που πήγαν χαμένα.» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε, ότι οι υπάλληλοι του ΕΟΔΥ έπρεπε να έχουν τη λίστα από το νοσοκομείο και να καλέσουν τους επόμενους. «Αυτό που έγινε λέγεται νέα ιατρική εντολή. Είναι διοικητικό θέμα, έπρεπε να έχει ενημερώσει ο διευθυντής του γηροκομείου. Εγώ είμαι εθελοντής», είπε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.   Ήδη έχουν ζητηθεί ευθύνες, συμπλήρωσε ο κ. Παύλος. «Έχω ζητήσει έκτακτο ΔΣ για το θέμα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε εμείς υπεύθυνοι σε μια κινητή μονάδα» κατέληξε.   Δεν έπρεπε να πεταχτούν με τίποτα εμβόλια. Στα νοσοκομεία υπάρχει και συμπληρωματική λίστα, αν οι δικαιούχοι των εμβολίων δεν προσέλθουν στον εμβολιασμό, επισήμανε η κ. Παγώνη.   «Μπορούσαν κάλλιστα με ένα απλό τηλέφωνο να ενημερώσουν το νοσοκομείο του Βόλου που έχει τις λίστες και να πάνε οι επόμενοι να εμβολιαστούν. Είναι αδύνατον να πουν από τον ΕΟΔΥ να πετάξουν τα εμβόλια. Αυτό είναι θέμα της διοίκησης του γηροκομείου σε επικοινωνία με το νοσοκομείο», σημείωσε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών.

Ποιοί και πως συνέταξαν την λίστα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ΕΟΔΥ, αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του Προέδρου ότι πετάχτηκαν στον πρώτο εμβολιασμό 8 εμβόλια (δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στο Δελτίο Τύπου το οποίο υπέγραφε ο ίδιος στις 25 Ιανουαρίου), ο ΕΟΔΥ στον δεύτερο εμβολιασμό στην ίδια δομή έπρεπε να έχει έτοιμο εναλλακτικό σχέδιο και αν προκύψουν πάλι ακυρώσεις, να μην πεταχτούν πολύτιμα εμβόλια αλλά να διατεθούν άμεσα σε εμβολιαστικό κέντρο του Βόλου (Νοσοκομείο ή πρώην ΙΚΑ).

Προκύπτει επίσης ότι μέλος της Διοίκησης επέλεξε από το δικό του περιβάλλον άτομο για να εμβολιαστεί και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται για υπάλληλο της Εφορίας Βόλου, άτομο το οποίο εμβολιάστηκε ως υπάλληλος του Γηροκομείου.

Ως υπάλληλοι επίσης φέρεται πως δηλώθηκαν και εμβολιάστηκαν και άλλοι μη δικαιούχοι.

Οι λίστες του ΕΟΔΥ, οι καταγραφές των ατόμων που εισήλθαν στη δομή για εμβολιασμό και καταγράφηκαν από τις κάμερες και άλλα στοιχεία αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση όπως και οι διαφοροποιήσεις στοιχείων. Για παράδειγμα η κα Βαρλάμη του Φιλανθρωπικού μιλώντας σε τοπικά κανάλια ανάφέρθηκε σε εμβολιασμούς σε 105 ηλικιωμένους ενώ η ανακοίνωση τοιυ Γηροκομείου αναφέρεται σε 96 ηλικιωμένους. Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε προσπάθεια να καλυφθούν εμβολιαστικά όλοι οι τρόφιμοι, οι οποίοι είναι περισσότεροι από 96, όσοι προβλέπονται κατά ανώτατο όριο από την άδεια λειτουργίας.

΄Άλλωστε έχει ειπωθεί κι άλλες φορές πως για να είναι βιώσιμη η λειτουργία του Γηροκομείου, φιλοξενούνται περισσότεροι ηλικιωμένοι από το όριο της άδειας.

Εντύπωση τέλος προκαλεί πως από τους 40 και πλέον εργαζόμενους, εμβολιάστηκαν ελάχιστοι, περίπου 2-3 άτομα.

Κλιμάκιο της Αρχής Διαφάνειας

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως κλιμάκιο της Αρχής Διαφάνειας εστάλη με εντολή του Υπουργείου Υγείας σήμερα στον Βόλο, προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση

.


Πηγή

Μειωση 9 ολοκληρα ευρω σε λογαριαμο ρευματος 336 ευρω... Οι μειωσεις ρευματος που εταξε ο Απερχομενος "Πρωθυπουργος" ! ! !

Καλα, περιμενατε Αρχιψευταρος να πει αληθειες;

Αν πραγματι το περιμενατε και τον πιστευτε ακομη, καλα να παθετε....

Οι μειωσεις στους λογαριασμους ρευματος, ειναι οπως τα αναδρομικα των συνταξιουχων, που δινει καθε μηνα...



Τα νοικοκυριά λοιπον, που ξεπάγιασαν επί τρεις ή τέσσερις ημέρες χωρίς ρεύμα (πολλά από αυτά και χωρίς νερό) θα δουν μια έκπτωση στον λογαριασμό του ρεύματος η οποία θα φτάνει στα 9 ευρώ για έναν λογαριασμό τετραμήνου της τάξεως των 336 ευρώ, στα 13,5 ευρώ για έναν λογαριασμό τετραμήνου των 514 ευρώ και στα 18,4 ευρώ για έναν λογαριασμό των 773 ευρώ.

Και αυτό ανεξάρτητα από τον πάροχο με τον οποίο συνεργάζεται το κάθε νοικοκυριό για να ηλεκτροδοτήσει το σπίτι του. Αν πάλι πληρώνει το ρεύμα με τον μήνα, η μείωση δεν αλλάζει. Αντί για 336 ευρώ στο τετράμηνο, ένα νοικοκυριό θα πλήρωνε κανονικά περίπου 78 ευρώ μόνο για τον Φεβρουάριο. Αυτό το ποσό, από τα 78 ευρώ θα πέσει τώρα στα 65 ευρώ περίπου και για όλους τους υπόλοιπους μήνες θα ισχύσει κανονικά η χρέωση, σύμφωνα με το thetoc.gr

Αυτό είναι στην πράξη το όφελος που έχουν τα νοικοκυριά από την χθεσινή ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ να μην επιβάλλει χρέωση για το τέλος που επιβάλλεται για το δίκτυο διανομής. Το κέρδος σε πραγματικούς όρους περιορίζεται αισθητά καθώς:

1. Η απαλλαγή αφορά μόνο στον Φεβρουάριο δηλαδή στις 28 από τις 120 ημέρες στις οποίες αφορά ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός.

2. Η απαλλαγή αφορά μόνο στη χρέωση για το δίκτυο διανομής και όχι στο ποσό που εισπράττουν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας ή οι υπόλοιποι που έχουν λαμβάνειν (π.χ ΑΔΜΗΕ, ΥΚΩ κλπ).

3. Εννοείται επίσης ότι η έκπτωση δεν αφορά το σύνολο των νοικοκυριών της χώρας αλλά μόνο αυτά που υπέστησαν διακοπή ηλεκτρικής ενέργειας. Ο ΔΕΔΔΗΕ θα επιλέγει ποιες "γραμμές" θα απαλλαγούν από το τέλος που επιβάλλει για τον μήνα Φεβρουάριο.

Ένα νοικοκυριό κατανάλωσε 1600 κιλοβατώρες στο 4μηνο Νοεμβρίου-Φεβρουαρίου δηλαδή σε χρονικό διάστημα 120 ημερών και έχει τριφασική γραμμή. Κανονικά, πρέπει να πληρώσει 336,67 ευρώ εκ των οποίων τα 212,76 ευρώ είναι το κόστος ενέργειας και τα 98,36 ευρώ οι λεγόμενες ρυθμιζόμενες χρεώσεις στις οποίες περιλαμβάνεται και η επιβάρυνση για το δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας το οποίο εισπράττει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Αυτό είναι το ποσό που θα μηδενιστεί. Προσοχή όμως. Μόνο για τον Φεβρουάριο. Το συγκεκριμένο "χαράτσι" υπολογίζεται ως εξής: η κατανάλωση της περιόδου (στην προκειμένη περίπτωση πολλαπλασιάζεται με 0,0213 ευρώ ενώ υπάρχει και μια πάγια επιβάρυνση η οποία εξαρτάται από το είδος της παροχής (αν είναι μονοφασική ή τριφασική). Σε μια τριφασική παροχή που είναι 25 KVA η επιβάρυνση ανέρχεται στα 0,54 ευρώ ανά kVA σε ετήσια βάση. Φυσικά, σε κάθε λογαριασμό γίνεται προσαρμογή με βάση τις ημέρες κατανάλωσης.

Τι δε θα υπολογιστεί στους λογαριασμούς

Με βάση αυτά τα δεδομένα, το πληττόμενο νοικοκυριό θα πλήρωνε για τον ΔΕΔΔΗΕ 38,52 ευρώ (από τα συνολικά 336,67 ευρώ). Λόγω της χθεσινής ανακοίνωσης όμως αυτό το ποσό θα μειωθεί. Πόσο;

1. Το πάγιο τέλος που εισπράττει ο ΔΕΔΔΗΕ δεν θα υπολογιστεί για τις 28 ημέρες του Φεβρουαρίου. Δηλαδή θα προκύψει μια έκπτωση… 1,03 ευρώ για την τριφασική γραμμή. Πώς υπολογίζεται αυτή η έκπτωση; 25kVA επί 28/365 ημέρες (είναι οι ημέρες του Φεβρουαρίου) επί 0,54 ευρώ ανά kVA. To συγκεκριμένο "συστατικό" της χρέωσης δηλαδή, θα μειωθεί από τα 4,43 ευρώ, στα 3,4 ευρώ.

2. Η χρέωση υπέρ ΔΕΔΔΗΕ που εξαρτάται από την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, θα μειωθεί αντίστοιχα. Αν το νοικοκυριό καταναλώνει 1600 κιλοβατώρες στο τετράμηνο, σημαίνει ότι στον Φεβρουάριο αντιστοιχεί η κατανάλωση των 28 από τις συνολικά 120 ημέρες. Δηλαδή, οι 373 κιλοβατώρες. Άρα, το νοικοκυριό δεν θα πληρώσει 373 επί 0,0213 € που σημαίνει ότι θα γλιτώσει 7,94 ευρώ.

Συμπέρασμα; Αν ο λογαριασμός του τετραμήνου είναι 336,67 ευρώ (εννοείται χωρίς τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ), η έκπτωση που θα γίνει θα είναι συνολικά 8,97 ευρώ.

Αν πάμε και σε μεγαλύτερες καταναλώσεις (εύκολα τις συναντά κανείς στα βόρεια προάστια λόγω καιρικών συνθηκών) θα διαπιστώσει ότι η διαφορά δεν είναι μεγάλη. 

Σε έναν λογαριασμό με κατανάλωση 2500 κιλοβατώρες στο 4μηνο, από τα συνολικά 513,79 ευρώ, ο ΔΕΔΔΗΕ θα εισέπραττε κανονικά τα 57,69 ευρώ. Λόγω των διακοπών, το ποσό αυτό θα μειωθεί στα 44 ευρώ δηλαδή κατά 13,46 ευρώ. Άρα, στον λογαριασμό των 513,79 ευρώ θα υπάρξει έκπτωση 13,46 ευρώ για ολόκληρο το τετράμηνο. 

Και αν η κατανάλωση φτάσει στις 3500 κιλοβατώρες, ο λογαριασμός εκτοξεύεται στα 773,7 ευρώ στο τετράμηνο, και η χρέωση του ΔΕΔΔΗΕ περιορίζεται από τα 78,99 ευρώ στα 60,55 ευρώ με την έκπτωση να φτάνει στα 18,43 ευρώ.




πηγη 

Εκβιάζει ο Υπουργός Υγείας Ισραήλ: «Ή εμβολιάζεστε ή δεν θα εργάζεστε»!!!

 Ένα εκβιαστικό δίλημμα τίθεται από τις ισραηλινές αρχές, οι οποίες θέλουν να πιέσουν όσο δυνατόν περισσότερο τους πολίτες για να εμβολιαστούν.

Όπως σας αναφέραμε ένα μεγάλο ποσοστό των Ισραηλινών είναι αρνητικό στο να εμβολιαστεί, έτσι η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους για να πιέσει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Ανάμεσα από τα μέτρα που εξέταζε τότε είναι να τους απαγορεύσουν την είσοδο σε γυμναστήρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις κτλ, χαρακτηριστικό tweet είχε αναρτήσει και υπουργός Υγείας της χώρας, Γιούλι Έντελσταϊν.

Μάλιστα ο ίδιος ξαναχτύπησε χθες, Πέμπτη, λέγοντας πως «σύντομα θα υπάρξουν θέσεις εργασίας όπου, για να εργαστείς θα πρέπει είτε να εμβολιαστείς είτε να υποβάλλεσαι σε δοκιμή Covid-19 κάθε 48 ώρες».

Σύμφωνα με το RT o υπουργός Υγείας δεν κατονόμασε τις θέσεις εργασίας από τις οποίες θα αποκλείονται όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο, αλλά ζήτησε από όλους να εμβολιαστούν, ώστε να επιστρέψει η ζωή στο «κανονικό».

Όπως αναφέρει και η NYT ήδη στο Ισραήλ δήμαρχοι και ξενοδόχοι προσπαθούν να ξεκινήσουν διαδικασίες ώστε να προσλαμβάνουν μόνο εμβολιασμένους υπαλλήλους. Η Dr. Μάγια Πελέντ Ραζ, από το Πανεπιστήμιο της Χάιφα, υποστήριξε πως «οι εργοδότες δεν μπορούν να πιέσουν τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν, αλλά μπορούν να προσλαμβάνουν μόνο όσους έχουν κάνει το εμβόλιο».

Αξίζει να σημειωθεί πως και το Βατικανό απειλεί με απόλυση όσους υπαλλήλους δεν εμβολιαστούν

 

 

Πηγή 

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; "Ελληνες" κατεθεσαν μηνυση κατα του Ι.Λαγου γιατι....εσκισε την Τουρκικη Σημαια ! ! !

Αν ειναι δυνατον....
Ειναι σιγουρα Ελληνες;
Δειτε τι γραφει ο ιδιος...


Την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου,συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή,για να αποφασίσει εάν θα αρθεί η ασυλία μου για το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας.
Η μήνυση έχει κατατεθεί εις βάρος μου από..." Έλληνες".
Έτσι ήταν από παλιά.
Υπήρχαν οι αρματωλοί,υπήρχαν και τα γιουσουφάκια.
Μην ξεχνάμε ότι το "Ελληνικό" υπουργείο εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση,υπέρ των τούρκων τότε.
 Η στάση μου είναι αδιαπραγμάτευτη.
Δεν απολογούμαι για τίποτα.
Είμαι υπερήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.Το κράτος της τουρκίας πρέπει να τιμωρηθεί για τα συνεχή εγκλήματα του.
Θα αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου για το δίκαιο της πατρίδας μου και όλες αυτές οι διώξεις αποτελούν τίτλο τιμής



Σε λιγο θα γιορτασουμε τα 200 χρονια απο την Επανασταση του 1821; Ειστε σιγουροι; Με αυτη την Κρατικη Τηλεοραση;

Ειστε σιγουροι, οτι ειμαστε ελευθεροι και θα γιορτασουμε;

Και η Ελευθερια, ποια ειναι;

Να χαρακτηριζει ρατσιστικο σνθημα μισους, η Κρατικη Τηλεοραση, την φραση ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ; 

Τι θελει να μας πει ο ποιητης;

Οτι η Μακεδονια, δεν ειναι γη Ελληνικη;

Ή μηπως αυτος ειναι Ανθελληνας και παρασιτει εις βαρος των Ελληνων;

Κατι τετοια βλεπω και εχω τις αμφιβολιες μου για το αν πραγματικα εχουμε ελευθερωθει ! ! ! 



Ντροπή! Οι Τούρκοι μετέτρεψαν την Αγιά Σοφιά σε εμπορικό προϊόν το «τσάι της Αγίας Σοφίας»

Πέρυσι η Αγιά Σοφία μετατράπηκε σε τζαμί με απόφαση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Περπατώντας στην πόλη βρίσκεις πολλά πράγματα. Μεταξύ αυτών όπως παρουσιάζει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μ. Κωστίδης πωλείται και το… τσάι της Αγίας Σοφίας, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να υποβιβάσουν έναν από τους σπουδαιότερους ναούς της Χριστιανοσύνης σε εμπορικό προϊόν.
powered by Rubicon Project

Σημειώνεται ότι πέρυσι η Αγιά Σοφία μετατράπηκε σε τζαμί με απόφαση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η εταιρία η Caykur που είναι και κρατική εταιρία, δηλώνει ότι παράγει τσάι για κάθε πόλη και στην συγκεκριμένη συσκευασία τσαγιού αναγράφουν  Ισταμπούλ,  Αγία Σοφία.




Πηγή

Γι αυτο ο Κουτοπονηρος, που υπεγραψε το μνημονιο χωρις να το διαβασει, εκλεισε την Εθνικη Οδο;

 



Ακουστε τον δημοσιογραφο τι λεει...

Λεει αυτα που δεν λενε στα μεγαλα καναλια...

Ακουστε τον....



Λ. Μενδώνη: Αμφισβητεί κάποιος το ήθος του Λιγνάδη; (Παρτε τα χαπια σας και ακουστε την...)

Ακουστε την και κρισην εχετε...



Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Αρχισαν τα οργανα....Διεκοψαν τον εμβολιασμο σε νοσοκομειο στην Γερμανια λογω των παρενεργειων σε υγειονομικους ! ! !

Στη Γερμανία σε νοσοκομείο στο Emden στην Κάτω Σαξονία αρκετοί υπάλληλοι της κλινικής αρρώστησαν μετά τον εμβολιασμό τους με Astrazeneca.Αναφέρεται ότι παρενέργειες έντονες παρουσίασαν 29 υγειονομικοί υπάλληλοι στην κλινική Emden....



Σύμφωνα με εκπρόσωπο της κλινικής, 194 εργαζόμενοι εμβολιάστηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο. Δεν είναι ακόμη γνωστό για πόσο καιρό θα διατηρηθούν οι παρενέργειες στον εμβολιασμό. Σύμφωνα με το NDR, ο εμβολιασμός σταμάτησε αρχικά το Σάββατο λόγω των συμπτωμάτων.Πέντε άλλοι υπάλληλοι που ήταν να εμβολιαστούν δεν εμβολιάστηκαν , ώστε να μπορέσουν να διατηρηθούν οι λειτουργίες σε ένα Τμήμα.

Το “FAZ” αναφέρει σημαντικά περισσότερες περιπτώσεις. Ο Heiger Scholz (SPD), Υφυπουργός στο Υπουργείο Υγείας της Κάτω Σαξονίας, λέγεται ότι είπε στην εφημερίδα ότι περίπου οι μισοί από αυτούς που εμβολιάστηκαν σε κλινική που ονομάζεται αρρώστησαν. Σε δύο άλλες κλινικές ήταν περίπου το ένα τρίτο και το ένα τέταρτο του εμβολιασμένου εργατικού δυναμικού. Η κρατική κυβέρνηση έχει ήδη διαβιβάσει την κατάσταση στο Ινστιτούτο Robert Koch για εξέταση, γράφει η FAZ.

Παρόμοια περιστατικά έχουν ήδη συμβεί στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Στην περιοχή Minden-Lübbecke, ήταν τόσοι πολλοί οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί που αρρώστησαν που είχε αντίκτυπο στην επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Στο Emden, αρκετοί υπάλληλοι της κλινικής απουσίαζαν από τα καθήκοντά τους μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Astrazeneca. Όπως αναφέρει το “Nordwestzeitung”, υπέφεραν από σοβαρούς πονοκεφάλους, πυρετό και ναυτία.

Λόγω της έλλειψης προσωπικού, ο εμβολιασμός σε μια υπηρεσία της κλινικής Emden έπρεπε να διακοπεί, διαφορετικά θα υπήρχε έλλειψη προσωπικού. Το “NDR Niedersachsen” αναφέρθηκε επίσης σε αυτό.

«Οι αντιδράσεις εμβολιασμού ήταν πολύ ισχυρότερες από ό, τι αναμενόταν σε αυτόν τον γύρο εμβολιασμού», επιβεβαίωσε ο συντονιστής εμβολιασμού του νοσοκομείου, Matthias Drüner, σε συνέντευξή του στο «NWZ».

Τόσο η Astrazeneca όσο και η Biontech εφιστούν την προσοχή σε πιθανές παρενέργειες.

Το γεγονός ότι αυτές τώρα γίνονται τόσο αξιοσημείωτες είναι καινοτομία, είπε ο Drüner. Σε προηγούμενους εμβολιασμούς δεν υπήρχαν προβλήματα.

Μετά από τα περιστατικά, το πρόγραμμα εμβολιασμού στο νοσοκομείο πρέπει να αλλάξει.

Λαμβάνοντας υπόψη τα περιστατικά το Σαββατοκύριακο, η κλινική πρέπει τώρα να αναδιαρθρώσει ολόκληρο το σχεδιασμό εμβολιασμού για να αποφύγει την απώλεια ολόκληρων τμημάτων της.

Ο προγραμματισμένος εμβολιασμός 240 ακόμη υπαλλήλων του νοσοκομείου αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πρέπει τώρα να αναβληθεί.

190 από τους αρχικούς 200 υπαλλήλους του νοσοκομείου είχαν λάβει τον πρώτο τους εμβολιασμό το περασμένο Σαββατοκύριακο.

“Ελπίζω να κερδίσει ο λόγος”

Δεν ξέρουμε ποιες θα είναι οι συνέπειες που θα έχουν οι σοβαρές παρενέργειες στη θέληση του προσωπικού να εμβολιαστεί.

Ο συντονιστής εμβολιασμού, ωστόσο, ζητά να μην επηρεαστoύν από τα γεγονότα.

«Ελπίζω να κερδίσει η κοινή λογική, γιατί επί του παρόντος δεν υπάρχει εναλλακτική λύση», λέει ο Drüner.

Ο ανοσολόγος Erlangen, Christian Bogdan δήλωσε στον τύπο: «Τα συμπτώματα είναι μια έκφραση της ανοσολογικής απόκρισης, η οποία δείχνει ότι κάτι συμβαίνει πραγματικά στο σώμα μετά τον εμβολιασμό. Τα συμπτώματα που αναφέρονται εδώ, όπως πονοκέφαλος ή πυρετός, αντιστοιχούν πλήρως σε αυτά που έχουν ήδη δημοσιευτεί σε μελέτες ».




πηγη 

Λινού:''Οι ηλικιωμένοι να πηγαίνουν στα σούπερ μάρκετ από τις 06:30 έως τις 08:30 το πρωί''

Πάει όλοι εσείς έχετε τρελαθείτε τελείως είστε για το Δρομοκαΐτειο... 

Τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίγουν από τις 06:30 και να μπορούν να πηγαίνουν μέχρι τις 8:30 μόνο οι ηλικιωμένοι
Νέα πρόταση για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού έκανε η Αθηνά Λινού, η οποία προτείνει συγκεκριμένο ωράριο στα σούπερ μάρκετ για τους ηλικιωμένους.


Πιο συγκεκριμένα, η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού, προτείνει να πηγαίνουν μόνο οι ηλικιωμένοι στα σούπερ μάρκετ έως τις 08:30 το πρωί, καθώς, όπως τονίζει, καλπάζει και στη χώρα μας η βρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού που έχει αυξημένη μεταδοτικότητα. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Λινού, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», ανέφερε πως τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίγουν από τις 06:30 και να μπορούν να πηγαίνουν μέχρι τις 8:30 μόνο οι ηλικιωμένοι. «Αφού οι άνθρωποι αυτοί ξυπνούν πολύ πρωί», σημείωσε η ίδια.

 

 

Πηγή 

Εγραψαν άστεγο επειδή… δεν είχε χαρτί ή δεν έστειλε sms για να βρίσκεται έξω ! ! ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ....

Είναι μια ακόμα απίστευτη ιστορία των έργων και των ημερών Μητσοτάκη, αυτή που αποκαλύπτει σήμερα το Candiadoc: η ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο έγραψε άστεγο επειδή… δεν είχε χαρτί ή δεν έστειλε sms για να βρίσκεται έξω...



Πρόκειται για έναν 72χρονο, πολύ γνωστό στους ανθρώπους της πόλης που ασχολούνται με τα κοινωνικά θέματα, καθώς συχνά είναι σε επαφή μαζί τους και δέχεται τη βοήθειά τους. Ο άνθρωπος αυτές τις ημέρες του χιονιά βρήκε καταφύγιο κάπου στο ΚΤΕΛ, σε μια προσπάθεια να μην είναι στον δρόμο στο χιόνι και στη βροχή. 

Εκεί λοιπόν, στην είσοδο των εγκαταστάσεων, τον εντόπισε η ΕΛΑΣ και αφού ο άνθρωπος… δεν είχε χαρτί ή sms, του έκοψε πρόστιμο 300 ευρώ για… “άσκοπη μετακίνηση”! Δηλαδή, αντί η αστυνομία να βοηθήσει έναν άστεγο αυτές τις ημέρες, τον κυνηγά κιόλας…

Ιδού και η κλήση, η οποία κόπηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης. Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, η κλήση κόπηκε στο ΚΤΕΛ, εκεί δηλαδή όπου βρήκε καταφύγιο από τον χιονιά!

Τα στοιχεία του ανθρώπου (ταυτότητα κλπ) είναι σε γνώση του Candiadoc και στη διάθεση όποιου θα ήθελε να βοηθήσει.




πηγη 

Κληρικος καταγγελει Επισκοπο ! ! ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ....

Τιποτα δεν αφησαν ορθιο...

Ακομη και στην εκκλησια υπαρχει διαβρωση...

Ακουστε στο βιντεο...





Απεκτησαν και δικαιωματα ! ! ! Αν δεν τους δωθουν Ελληνικα διαβατηρια δεν φευγουν απ το ξενοδοχειο......



Δυστυχως, ετσι ειναι....

Καποιοι θησαυρισαν νοικιαζοντας το αδειο ξενοδοχειο τους...

Τωρα λαθρομεταναστες εισβολεις, δεν το εγκαταλειπουν και εκβιαζουν....

Οι αλληλεγγυοι φυσικα, εχουν βγαλει την ουρα τους απ εξω....

Αυτη ειναι καταντια της Ελλαδος των Κουληδων....

Μπηκαν παρανομα στην Ελλαδα και εχουν και το θρασος να εκβιαζουν...

Ενω δεν επρεπε, ουτε λεπτο να μεινουν στην χωρα μας, απ την στιγμη που παρεβιασαν τα συνορα μας....



Βασιλική Ανδρίτσου: «Δε φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδιά!»

 Με ένα οργισμένο μήνυμα της η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου παίρνει θέση στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών που αφορούν γνωστό θεατράνθρωπο ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά.

Οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στην επιφάνεια και οι εξομολογήσεις των θυμάτων αυτού του ανθρώπου προκαλούν οργή και αποστροφή για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η Βασιλική Ανδρίτσου, που παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες δε μπόρεσε να κρύψει την οργή και την αγανάκτησή της.

Μέσα από ένα post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός αναφέρεται στον φερόμενο ως θύτη χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του προειδοποιώντας τον πως τίποτα πλέον δεν θα μπορέσει να τον γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεών του. Την ανάρτηση αυτή μάλιστα, αναδημοσίευσε και η Μαριάννα Τουμασάτου στο δικό της προφίλ.

Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου ακούγοντας τις περιγραφές των θυμάτων του που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ξέσπασε εναντίον αυτού του «Ιερού τέρατος», μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Διάβασα ότι μαζεύουν υπογραφές από τη γειτονιά σου να σε διώξουν. Η κοινωνική κατακραυγή είναι η χειρότερη φυλακή… Που θα πας; Που θα σταθείς; Κανείς δεν ήξερε τη φάτσα σου… Τώρα την ξέρουν όλοι!!! Κάθε μέρα που μιλάνε τα βασανισμένα θύματά σου θα τη μαθαίνουν και περισσότεροι!!! Για αυτό σου λέω… κρύψου!!! Όπου βρεις!!! Μέσα σε τρύπες, κάτω από πέτρες. Δε φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδιά… Να φοβάσαι τον άνθρωπο.»




Πηγή












Σεμίνα Διγενή:“Δεν αρκεί μια παραίτηση.Παραιτηθείτε και λογοδοτήστε τώρα κ. Μενδώνη! Είστε ανίκανη, ανεπιθύμητη και επικίνδυνη!” ΦΩΤΟ

Φωτιές άναψε η δήλωση της Σεμινας Διγενή


 

 Πηγή

 


ΣΩΡΗΔΟΝ περνουν τα συνορα οι Αλβανοι με κορωναιο, για να νοσηλευτουν στα Ελληνικα νοσοκομεια ! ! ! Δωρεαν φυσικα....

Και πλρωνει απ το υστερημα του, ο πεινασμενος πλεον Ελληνας 

Και οι φωστηρες μας, τους μετρουν σαν κρουσματα στην Ελλαδα...



Το νέο λοιπον, μεγάλο κόλπο των Αλβανών που βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό- Πώς καταφέρνουν να περάσουν τα σύνορα και να νοσηλευτούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων

«Οδηγέ, σταμάτα εδώ, έχω ένα πόνο στην καρδιά και δεν αισθάνομαι καλά». Με αυτή τη φράση κλισέ, δεκάδες Αλβανοί υπήκοοι που έχουν διαγνωστεί στην πατρίδα τους θετικοί στον κορωνοϊό, περνούν τα σύνορα με πλαστό αρνητικό τεστ και επιτυγχάνουν να νοσηλευτούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δημήτρης Δημητρίου.

«Με το που περάσουν τα σύνορα δηλώνουν στον οδηγό του λεωφορείου ότι δεν αισθάνονται καλά και πως αντιμετωπίζουν πόνο στην καρδιά με αποτέλεσμα ο οδηγός να τους μεταφέρει άμεσα στο Κέντρο Υγείας Δελβινακίου (χωριό κοντά στα σύνορα με Αλβανία).

Εκεί υποβάλλονται σε rapid τεστ το οποίο βγαίνει φυσικά θετικό», προσθέτει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Στο ερώτημα, γιατί να ακολουθήσει ένας Αλβανός υπήκοος αυτή την διαδικασία και να μην επιλέξει να νοσηλευτεί σε κάποιο από τα νοσοκομεία της χώρας του, ο κ. Δημητρίου, εξηγεί :

«Μα για τον απλούστατο λόγο ότι στην Αλβανία η κυβερνητική πολιτική απέναντι στην πανδημία, είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη.

Τα πάντα ανοιχτά, κανένας έλεγχος και σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις βαριά συμπτώματα, το μόνο που σου παρέχουν είναι ένας αναπνευστήρας και κατ΄ οίκον περιορισμό, οπότε λογικό είναι να αναζητήσουν περίθαλψη στα ελληνικά νοσοκομεία».

Στην Αλβανία αποδίδει ο περιφερειάρχης Ηπείρου το αυξημένο ιικό φορτίο

Σε αντίστοιχες δηλώσεις προχώρησε και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος αναφέρει ότι με το σταδιακό άνοιγμα σχολείων και αγοράς, η Ήπειρος παρουσίασε μια μικρή αύξηση κρουσμάτων, κατά πολύ μικρότερη συγκριτικά με άλλες περιοχές της χώρας, με τον κύριο όγκο τους να «χρεώνονται» στην Π.Ε. Ιωαννίνων.

Είναι γεγονός, προσθέτει, ότι υπήρξαν ορισμένες παρασπονδίες μη τήρησης των μέτρων, που δημιούργησαν εστίες διασποράς της νόσου. Όλες αυτές ελέγχθηκαν και συνεχίζονται να ελέγχονται από τις συστηματικές ιχνηλατήσεις, που πρωτοποριακά και εξαντλητικά διενεργούν οι υπηρεσίες Υγείας και Πολιτικής Προστασίας της Ηπείρου.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει, η εμφανιζόμενη επιδημιολογική επιβάρυνση όμως της Π.Ε. Ιωαννίνων των τελευταίων εβδομάδων κατά κύριο λόγο σε εξωγενείς παράγοντες και ειδικότερα στις αθρόες διακομιδές και εισαγωγές στα νοσοκομεία ασθενών από τη γειτονική οι οποίες αποφασίζονται και εγκρίνονται από το Υπουργείο Εξωτερικών!!!!!

Σήμερα το 50% των νοσηλευομένων στις Μονάδες Λοιμωδών των νοσοκομείων των Ιωαννίνων προέρχεται από την Αλβανία, από την οποία προέρχεται και το σύνολο των νοσηλευομένων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.