Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Δυστυxώς η κυβέρvnσn Mnτσoτάκn δεv βάζει μυαλo και...ΟPΓH Γοvέωv για τov εμβoλιασμo τωv παιδιώv ! ! !

Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν βάζει μυαλό με τίποτε, μη αφουγκραζόμενη την υπόλοιπη Ευρώπη!



Αφού διαβάσαμε στην “Καθημερινή”, την φιλοκυβερνητική εφημερίδα του δημοσιογραφικού οργανισμού Γιάννη Αλαφούζου, την παρακάτω είδηση:

«Ανοίγει αύριο το πρωί, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, η πλατφόρμα για τα ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών από 6 μηνών έως 4 ετών κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, έχουν παραληφθεί στη χώρα μας τα εμβόλια Pfizer που είναι κατάλληλα για τις ηλικίες αυτές.

Οι πρώτοι εμβολιασμοί με τα σκευάσματα αυτά θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα.

Είχε προηγηθεί σχετική σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για εμβολιασμό όλων των παιδιών από 6 μηνών έως 4 ετών, ειδικά δε αν έχουν υποκείμενα νοσήματα ή βρίσκονται σε ανοσοκαταστολή.

Παράλληλα, η Επιτροπή έχει εγκρίνει και τον εμβολιασμό με πρώτη αναμνηστική δόση για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου, τρεις μήνες μετά τον βασικό εμβολιασμό τους έναντι του κορωνοϊού. Τα ραντεβού για αναμνηστική δόση σε παιδιά δεν έχουν ανοίξει ακόμα.»!

Σφοδρή αντίδραση γονέων…

Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως υπήρχε μεγάλη αντίδραση από εκατοντάδες γονείς που αντιδρούσαν σε αυτήν την προσχεδιασμένη κυβερνητική απόφαση.

Ωστόσο μείναμε έκπληκτοι και συνάμα ικανοποιημένοι, όταν διαπιστώσαμε πως μια Ομάδα “Σκεπτόμενων Γονέων και Ενεργών Πολιτών” είχαν αποστείλει επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στους αρμόδιους Υπουργούς, στους αρμοδίους φορείς, από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, δηλαδή πριν από ένα χρόνο, διατυπώνοντας τις ανησυχίες τους και ζητώντας απαντήσεις σε ερωτήματά τους, που όμως μέχρι σήμερα απάντηση δεν έχουν πάρει!

Μιλάμε δηλαδή για μια Πολιτεία, που δεν σέβεται τον πολίτη, από τη στιγμή μάλιστα που οι παχυλοί μισθοί τους γίνονται από την άγρια φορολογία αυτών των Ελλήνων πολιτών!

Αυτήν την επιστολή ολόκληρη, “ΕΠΙΣΤΟΛΗ 801 ΓΟΝΕΩΝ” θα μπορούσατε να την διαβάσετε στην ιστοσελίδα που δημιούργησαν με τίτλο: «Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία»!

Όπου ενημερώνουν, πως επειδή έως και σήμερα δεν έχει απαντήσει κανένας αρμόδιος φορέας, η Συλλογή Υπογραφών συνεχίζεται ως παρακάτω:

Αν συμφωνείτε και επιθυμείτε να λάβουμε απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που έχουν τεθεί στείλτε παρακαλώ την απάντησή σας/υποστήριξη στο email: activeparentsandcitizens@gmail.com σημειώνοντας τη λέξη “ΣΥΜΦΩΝΩ”, με το Ονοματεπώνυμό σας, την ιδιότητα ή το επάγγελμα, την πόλη σας, το email σας και εάν θέλετε το τηλέφωνό σας.»!

Θα ενθυμίστε ότι την Τρίτη 29 Νοεμβρίου σας είχαμε κάνει σχετική ενημέρωση στη στήλη μου “Κόκκινο Πιπέρι” στην Ελεύθερη Ώρα και σας είχαμε σημειώσει, πως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 θα δημοσιεύσω όλα τα στοιχεία που μου παρείχαν από την Ομάδα “ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ και ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”!

Έτσι πιστός στη δέσμευσή μου απέναντί σας, σας γνωρίζω παρακάτω με περισσότερες λεπτομέρειες την αντίδραση – παρέμβαση γονέων στην Πολιτεία και τα ΜΜΕ για τον εμβολιασμό των παιδιών με τα νέας γενιάς εμβόλια!

ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ “ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”:

Ανήσυχοι οι Γονείς για τα Νέας Γενιάς Εμβόλια. Ζητούν Αξιόπιστες Απαντήσεις. Γιατί δεν απαντά ΚΑΝΕΝΑΣ αρμόδιος φορέας; Η επιστολή για τον εμβολιασμό των παιδιών που μας ενώνει όλους! Είμαστε όλοι άνθρωποι με τις ίδιες πανανθρώπινες ανάγκες και η ΥΓΕΙΑ είναι το ζητούμενο όλων! 

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφού μελετήσαμε σε βάθος το θέμα του κορωνοϊού, συμβουλευόμενοι παράλληλα και γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων για την πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση, θέτουμε κρίσιμα ερωτήματα σε όλη την επιστημονική κοινότητα της χώρας μας, προκειμένου να καταλάβουμε γιατί πρέπει να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας με εμβόλια που είναι σε φάση ελέγχου ως προς την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειες, δεν αποτρέπουν την διασπορά μέσα στην κοινότητα, και μάλιστα την στιγμή που τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν στο σύνολό τους από την ασθένεια COVID 19.

Θεωρούμε επιτακτική αναγκαιότητα οι αρμόδιοι να μην αδιαφορήσουν στην αγωνία και στους σοβαρούς προβληματισμούς των ΓΟΝΕΩΝ και να απαντήσουν με πλήρη συνείδηση και επιστημονική τεκμηρίωση, σε ανοιχτό διάλογο με όλους τους επιστήμονες της χώρας μας, όπως αρμόζει σε ένα ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ, προκειμένου να πάρουμε την πιο σωστή απόφαση για τη ζωή των παιδιών μας.

Στην επιστολή που στάλθηκε αναγράφονται αναλυτικά όλοι οι παραλήπτες και στο τέλος σημειώνεται η βιβλιογραφία στην οποία βασίστηκαν οι προβληματισμοί και τα ερωτήματά μας καθώς και οι ευχαριστίες μας στους επιστήμονες από τους οποίους αντλήσαμε σημαντική γνώση μέσα από τα βιβλία τους και τα άρθρα τους.

Διευκρινίζεται ότι η ομάδα των “Σκεπτόμενων Γονέων και Ενεργών Πολιτών” δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές ομάδες και κομματικές πεποιθήσεις. Είμαστε χιλιάδες γονείς και ενεργοί πολίτες σε όλη τη χώρα, που αγωνιούμε για τα εμβόλια νέας γενιάς. Επιθυμούμε μονάχα απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν σταλεί. Ποιος επιστημονικά τεκμηριωμένος λόγος υπάρχει για τον οποίο καλούμαστε να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας, με τα νέας γενιάς και υπό επιτήρηση εμβόλια βραχυπρόθεσμης προστασίας;

Όπως αποδείχθηκε, δεν αποτρέπουν ούτε τη νόσηση ούτε τη μετάδοση. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν υπάρχουν χώρες οι οποίες πλέον σταματούν τους εμβολιασμούς σε άτομα νεαρής ηλικίας.

Να δοθούν αξιόπιστες απαντήσεις και σε ανοιχτό διάλογο με όλους τους επιστήμονες της χώρας μας για το ποιο είναι το πραγματικό όφελος αυτών των εμβολίων σε άκρως υγιή παιδιά, αφού δεν νοσούν σοβαρά από τον κορωνοϊό και σε περίπτωση βλάβης, πώς εξασφαλίζεται η προστασία της ζωής τους και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη.

Αξιότιμοι κύριοι/ κυρίες, σας αποστέλλουμε την σύνοψη της επιστολής, η οποία εστάλη στις 6 Δεκεμβρίου 2021 σε όλους τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΔΥ, Υπουργεία, Ιατρικούς Συλλόγους της χώρα μας), Συλλόγους και Συνδέσμους Επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων, Παγκόσμιους και Εγχώριους Οργανισμούς για τα παιδιά, στον ΟΗΕ, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ), στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ), σε Συλλόγους Λογοτεχνών και Ποιητών και στην Εκκλησία της Ελλάδας.

Σεβόμενοι τον τρόπο που έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε με πλήρη συνείδηση πράξαμε αυτό που αισθανθήκαμε ενστικτωδώς αναγκαίο για την ζωή των παιδιών μας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφού μελετήσαμε σε βάθος το θέμα του κορωνοϊού, συμβουλευόμενοι παράλληλα και γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων για την πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση, θέτουμε κρίσιμα ερωτήματα σε όλη την επιστημονική κοινότητα της χώρας μας, προκειμένου να καταλάβουμε γιατί πρέπει να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας, σύμφωνα με τα παρακάτω:

Η σχέση κινδύνου-οφέλους των εμβολίων δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί, καθώς οι ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου σε βάθος χρόνου είναι αδιερεύνητες και άγνωστες.

Η περίοδος προστασίας του εμβολιασμού είναι βραχυπρόθεσμη.

Δεν είναι γνωστή και δεν έχει μελετηθεί επαρκώς η αλληλεπίδραση του εμβολίου με άλλα εμβόλια ρουτίνας της ηλικίας αυτής, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του ΕΟΦ “Comirnaty, INN-COVID-19 mRNA Vaccine”, στην παράγραφο 4.5 σελ. 5 “Αλληλεπιδράσεις με άλλα φαρμακευτικά προϊόντα και άλλες μορφές αλληλεπίδρασης”: “Δεν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες αλληλεπιδράσεων. Η συγχορήγηση του Comirnaty με άλλα εμβόλια δεν έχει μελετηθεί”.

Έχουν παρουσιαστεί ήδη περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας από τα νέα εμβόλια έναντι της Covid19 σε μεγαλύτερα παιδιά και εφήβους.

Τα εμβόλια είναι με “έγκριση υπό όρους” και για πρώτη φορά χορηγούνται μαζικά στον παιδικό πληθυσμό. Είναι επαρκή τα δεδομένα που έχουμε, για να προχωρήσει ο εμβολιασμός και στα παιδιά μας, όταν τα εμβόλια είναι υπό συνεχή παρακολούθηση;

Συγκρίνουμε τα νέας γενιάς εμβόλια, τα οποία βασίζονται σε μία εντελώς διαφορετική τεχνολογία και φιλοσοφία κατασκευής και δράσης, με τα κλασικά εμβόλια, παρόλο που κανένα από τα κλασικά εμβόλια δεν δίνει γενετικές εντολές να παράξουν τα κύτταρά μας πρωτεΐνες ακίδας ενός μολυσματικού ιού. Επιπρόσθετα γνωρίζουμε με πλήρη διαφάνεια τι ακριβώς συστατικά περιέχουν και αν είναι συμβατά με την ανθρώπινη λειτουργία;

Τα νέας τεχνολογίας εμβόλια δεν επιτυγχάνουν την επικαλούμενη “’ανοσία”’ και το ίδιο το CDC αλλάζει τον ορισμό του εμβολίου αφαιρώντας τη λέξη “’ανοσία”’. Κατά συνέπεια με βάση τους κλασικούς ορισμούς του εμβολίου, τα κυκλοφορούντα σκευάσματα μπορούν να χαρακτηρισθούν ως “εμβόλια”;

Πόση είναι η θνητότητα του κορωνοϊού (πόσοι δηλαδή από όσους νοσούν από Κορωνοϊό SARS-CoV-2 πεθαίνουν), πόση είναι στα παιδιά και πόση είναι της εποχικής γρίπης;

Η φράση “όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες” μπορεί να εφησυχάσει τους γονείς, όταν τα φάρμακα χορηγούνται σε ασθενείς, ενώ τα εμβόλια σε υγιείς; Γνωρίζουμε από την μέχρι τώρα εμπειρία μας ότι ένα φάρμακο χορηγείται εξατομικευμένα σε κάθε ασθενή και αφού ο γιατρός πάρει ολόκληρο το ιστορικό του. Πώς έχουμε μαζική χορήγηση στον πληθυσμό αδιακρίτως χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ιδιοσυστασία και η παθολογία του κάθε ανθρώπου; Ποια μητέρα ή ποιος πατέρας θα ήθελε να μάθει τις παρενέργειες των νέων αυτών εμβολίων (άμεσες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες) ρισκάροντας πάνω στο σώμα του δικού του παιδιού;

Η εμφάνιση βλάβης σε ένα νεαρό άτομο, που έχει όλη τη ζωή μπροστά του, είναι πολύ διαφορετική από έναν ηλικιωμένο, όπου τα χρόνια της ζωής του φυσιολογικά όλο και λιγοστεύουν.

Απαξιώνεται η ύψιστη σημασία ενός σωστά ρυθμισμένου ανοσοποιητικού συστήματος και η φυσική ανοσία, ενώ υπερτονίζονται η χρήση μάσκας, τα test και τα εμβόλια. Γιατί;

Οι φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια έχουν “Ασυλία”, η επιτροπή λοιμωξιολόγων που είναι οι ειδικοί το “Ακαταδίωκτο” και οι γιατροί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Κατά συνέπεια ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση παρενεργειών ή ακόμα και θανάτων μετά τον εμβολιασμό; Ποιος θα αναλάβει την έρευνα και που θα απευθυνθεί ο πολίτης σε μια τέτοια περίπτωση; Κατά την ώρα του εμβολιασμού υπάρχει ενημέρωση για την κίτρινη κάρτα, για να βοηθηθεί το έργο της Φάρμακο-επαγρύπνησης και να προστατεύεται εγκαίρως η Δημόσια Υγεία;

Πώς υφίσταται η Κοινωνική Ευθύνη όταν με τα συγκεκριμένα εμβόλια νοσούμε και μεταδίδουμε μέσα στην κοινότητα; Επιπρόσθετα τι πιστοποιεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αφού τα εμβόλια δεν αποτρέπουν ούτε τη νόσηση ούτε τη μετάδοση; Γιατί καλλιεργήσαμε τέτοιο ΔΙΧΑΣΜΟ μέσα στην κοινωνία μας και έναν υγιή άνθρωπο που δεν δέχεται ενδοκυτταρικές επεμβάσεις στο σώμα του, τον θεωρήσαμε μολυσματικό και επικίνδυνο για τους άλλους; Σε ποια “Επιστήμη” βασίστηκε όλο αυτό;

Στο εμβόλιο δεν έχει επιτευχθεί η τοπική ανοσία* (δηλαδή η ανοσία στην αρχή της εγκατάστασης του ιού που είναι ο ρινοφάρυγγας), κατά συνέπεια πώς θα χτιστεί το πολυδιαφημισμένο τείχος ανοσίας αφού και οι εμβολιασμένοι νοσούν, μεταδίδουν, χρειάζονται αναμνηστικές δόσεις και ο ιός ταυτόχρονα μεταλλάσσεται; *Για την τοπική ανοσία γίνεται αναλυτική αναφορά στην επιστολή μας (σελ. 19) καθώς μέσα από την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε πως η επίτευξη της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις, για να χαρακτηριστεί ένα εμβόλιο ασφαλές και αποτελεσματικό προκειμένου να τεθεί στην κυκλοφορία.

Ποιος αποφασίζει και ποιος παίρνει αυτό το μεγάλο ρίσκο για τα παιδιά μας; Πώς επεμβαίνουμε στην ακόμα ανερμήνευτη ευφυΐα και ύψιστη εσωτερική νοημοσύνη των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος με φαρμακευτικά παρασκευάσματα, που ακόμα ερευνώνται και δεν αποτελούν “ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ”;

Κ.α. πολλά τα οποία εστάλησαν σε όλους τους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με την μορφή επιστολής, καθώς πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να λάβουν γνώση, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.

Οι παρενέργειες και οι ξαφνικοί θάνατοι που συμβαίνουν σε όλες τις ηλικίες και επιπλέον σε εκατοντάδες αθλητές και σε νέα και άκρως υγιή παιδιά, δεν περνούν απαρατήρητοι. Μας προβληματίζουν, ανησυχούμε και αναρωτιόμαστε:

Είναι ή δεν είναι εμβολιασμένοι; Τα παιδιά που πέθαναν, ήταν ή δεν ήταν εμβολιασμένα; Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν τους ενδεχόμενους κινδύνους από κάθε φαρμακευτικό σκεύασμα που καλούνται να χορηγήσουν στα παιδιά τους και με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικογένεια, τον περίγυρό της και ολόκληρη την κοινωνία. Πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα, καθώς ο λόγος που εμβολιάζουμε τα παιδιά μας με τα κλασικά εμβόλια είναι για να προφυλαχθούν και να σωθούν από ασθένειες δυνητικά θανατηφόρες για αυτά. Δεν θα διανοούμασταν ποτέ να προκληθεί κάποια άλλη τυχόν βλάβη ή ακόμα και θάνατος από τον εμβολιασμό τους!

Με όραμα και στόχο, θέλουμε να χτίσουμε έναν καλύτερο, υγιή, δίκαιο, ισορροπημένο και αξιοπρεπή κόσμο. Μέσα από τα ευλογημένα αυτά πλάσματα, που μας δίνει ο Θεός, αξιωθήκαμε να διαιωνίζουμε το θαύμα της ΖΩΗΣ. Ας τα προστατέψουμε!

Οι φαύλοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά…

Αντιλαμβάνεστε από όσα παραπάνω διαβάσατε, την ανησυχία των γονιών για τα παιδιά τους στην συνεχιζόμενη εμμονική αντίληψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, υποχρεωτικά να εμβολιάσει τους πάντες!

Αντιλαμβάνεστε από όσα παραπάνω διαβάσατε, πως αυτή η Πολιτεία βρίσκεται μακριά από τους προβληματισμούς των πολιτών! Δεν σέβονται τους γονιούς των παιδιών μη απαντώντας στις εύλογες ανησυχίες τους!

Συμμέτοχοι και συνένοχοι όμως, σε αυτήν την φασιστική, καθεστωτική αντίληψη και τα ΜΜΕ της “λίστας Πέτσα” στην Πατρίδα μας!

Έτσι εμείς σήμερα τολμούμε να βγάλουμε δημόσια την ανησυχία των ελληνικών οικογενειών, για το μέλλον της Πατρίδας, τα παιδιά μας!

Σε μια εποχή πολύ δύσκολη, που αυτές οι τελευταίες κυβερνήσεις έχουν ακέραια την ευθύνη για την υπογεννητικότητα που μαστίζει την Κοινωνία μας και για την αθρόα μετανάστευση επιστημονικού προσωπικού, που αναζητεί την τύχη του σε χώρες του εξωτερικού!

Θα επικρατήσει όμως κάποια στιγμή η Νέμεσις και οι φαύλοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά!!


πηγη

Eφαγαν παλι τα μoυτρα τoυς oι Oυκραvoi και....

Oι Ουκρανοί πραγματοποίησαν νέα μεγάλη επίθεση νότια του Σβάτοβο και της Κρεμίνα στις πόλεις Τσερνοποπόβκα και Κοτλιαρόβκα αναζητώντας ένα ασθενές σημείο στην ρωσική άμυνα και ηττήθηκαν για άλλη μία φορά.



Όμως θα συνεχίσουν να το κάνουν καθώς διαθέτουν άφθονες εφεδρείες και για αυτούς η διάρρηξη του μετώπου Σβάτοβου-Κρεμίνας είναι στρατηγικής σημασίας για να κατευθυνθούν προς την πόλη του Λουγκάνσγκ.

Αυτό θέλουν να επιτευχθεί πριν καταρρεύσουν οι ουκρανικές δυνάμεις στο Μπάκχμουτ.

Αν το Μπάκχμουτ πέσει όλα αλλάζουν άρδην στον πόλεμο στην Ουκρανία και όλα γράφονται ξανά από την αρχή.

Στο μέτωπο του Μπάκχμουτ οι Ρώσοι ξεκίνησαν μεγάλη επίθεση στο Τορέτσκ στον νότιο άξονα.

Το Τορέτσκ στέκεται ως το μοναδικό εμπόδιο ανάμεσα στους Ρώσους και την Κονσταντινόβκα.

Η Κονσταντινόβκα είναι το μεγάλο έπαθλο, καθώς από εκεί διεξάγεται ο ανεφοδιασμός των Ουκρανών στο Μπάκχμουτ.

Αν καταληφθεί, η μάχη του Μπάκχμπουτ θα έχει προδιαγεγραμμένη εξέλιξη που θα είναι αρνητική για το Κίεβο.

Στο μέτωπο του Ντονέτσκ οι Ρώσοι μπήκαν στο Vodiane και εκκαθαρίζουν και το Nevelskoye σε μία προσπάθεια να απωθήσουν μακριά από την πόλη το ουκρανικό Πυροβολικό.

Υπό το βάρος της ρωσικής προέλασης, η ουκρανική στρατιωτική Διοίκηση μεταφέρει την 80η, την 81η αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία και την 95η ανεξάρτητη αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία στο Ντονμπάς.

Παράλληλα η 65η Ταξιαρχία και το 16ο Τάγμα της 58ης ανεξάρτητης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας εγκαταλείπουν την Ζαπορίζιε και μεταβαίνουν εσπευσμένα στο Bakhmut.

Αυτό σημαίνει πως τα σχέδια των Ουκρανών για επίθεση στην ίδια την Μαριούπολη διαμέσου της Ζαπορίζια αναβάλλονται.


πηγη

Πρoφnτικα τα λoγια του Νoτn, πoυ δυστυxως επαλnθευτnκαv...



Τα λογια στο βιντεο ειπωθηκαν πριν 20 χρονια....

Και επαληθευτηκαν δυστυχως....

Ακουστε τα...

πηγη


Δικnγoρoς Πατρoς Avτωvioυ: Το αβυσσαλέo μiσoς τnς επiσnμnς Ελλnvικnς εκκλnσiας για τo έργo τnς «Kιβωτoύ»...

Ήλθε, μετά από μέρες, η πρώτη έμμεση αντίδραση του πατέρα Αντωνίου για όσα ακούγονται τις τελευταίες εβδομάδες για την «Κιβωτό του Κόσμου» μέσω του δικηγόρου του, Θεόφιλου Κονταξή.



Ο τελευταίος, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους υπήρξε ιδιαίτερα καταγγελτικός και επικριτικός σχετικά με την απομάκρυνση του υπευθύνου της ΜΚΟ από όλες τις δομές.

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της «Κιβωτού» συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο ΔΣ, πρόεδρος του οποίου είναι μία κυρία εφοπλιστής, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος επιστρέφοντας από ραντεβού δεν μπόρεσε να μπει καν στο γραφείο του», τόνισε ο κ. Κονταξής.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως η οικογένεια δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τα πράγματά της καθώς άλλαξαν οι κλειδαριές και δεν είχε που να μείνει.

«Είναι παράνομο! Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη Δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε ο δικηγόρος.

Μάλιστα, πέταξε τα βέλη του και στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. «Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κυρία Μαρτίνου και η κυρία Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους».

Παράλληλα, ο κ. Κονταξής επεσήμανε πως ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει κάνει καμία δήλωση στα μέσα ενημέρωσης, ούτε η πρεσβυτέρα, όταν  κλήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα με δηλώσεις. «Όσα διέρρευσαν στον Τύπο δεν είναι αληθή», είπε.

Ο δικηγόρος δεν έκανε κανένα σχόλιο ούτε σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Όπως είπε, δεν υπάρχει κατηγορία ούτε έχει ο ίδιος λάβει επισήμως από τις δικαστικές αρχές οποιαδήποτε ενημέρωση.

Στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αναφέρθηκε και ο δεύτερος δικηγόρος του π. Αντωνίου, Ιωάννης Κώτσος.

«Βιώνουμε μία καταστηση πλήρους κατάχρησης του κράτους δικαίου, ευθείας παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας, παρατεταμένης κατάστασης ανθρωποφαγίας για έναν άνθρωπο, που έχει δηλώσει ευθύς εξαρχής ότι είναι αθώος», είπε από την πλευρά του.


πηγη




Η απoφασn του ΣτE για τoυς αvεμβολiαστoυς υγειovoμικoύς δεv εivαι υπoxρεωτικo να εφαρμoστεi απo τnv κυβέρvnσn λεει ο Bεvιζελoς...

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε άρθρο του κάνει λόγο για σκόπιμη παρερμηνεία της σχετικής απόφασης του ΣτΕ και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας...



Την προαναγγελθείσα επιστροφή των μη εμβολιασμένων υγειονομικών στις θέσεις εργασίας τους από την 1η Ιανουρίου 2023 έπειτα από απόφαση του ΣτΕ, σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», κάνει λόγο για σκόπιμη παρερμηνεία της σχετικής απόφασης του ΣτΕ και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

«Η εκτελεστική εξουσία δεν έχει καμία απολύτως συνταγματική υποχρέωση να οργανώσει και μάλιστα αμέσως την επιστροφή των «ανεμβολίαστων υγειονομικών» στα νοσοκομεία, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αναλυτικά το άθρο:

Την ίδια ώρα που η Πολιτεία προωθεί, υποτίθεται, το πρόγραμμα του εμβολιασμού κατά της Covid-19 και προσπαθεί να πείσει ιδίως τις πιο ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες να προβούν στις αναγκαίες αναμνηστικές δόσεις, η κυβέρνηση εμφανίζεται, σύμφωνα με ομοιόμορφα σχετικά δημοσιεύματα, έτοιμη να αποφασίσει την επιστροφή των «ανεμβολίαστων υγειονομικών» στις θέσεις τους. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ «πρόκειται για περίπου 2.200 υγειονομικούς, εκ των οποίων περί τους 170 είναι ιατρικό προσωπικό, από τους σχεδόν 6.500 που είχαν τεθεί σε αναστολή τον Σεπτέμβριο του 2021, εκ των οποίων η πλειονότητα εμβολιάστηκε.» Η επιστροφή τους εμφανίζεται ως υποχρέωση συμμόρφωσης σε σχετική απόφαση του ΣτΕ. Η κυβέρνηση φέρεται να αναγκάζεται να αποδεχτεί την επιστροφή τους εφόσον αυτό αποφάσισε το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο, τη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του οποίου επιτάσσει το Σύνταγμα.

Αυτό όμως δεν ισχύει. Η απόφαση του ΣτΕ παρερμηνεύεται σκοπίμως και χρησιμοποιείται ως πρόσχημα προκειμένου να συντελεστεί μια κραυγαλέα απαξίωση του επιστημονικού ορθολογισμού και να υπονομευθεί το (δυστυχώς πάντα διστακτικό και αμήχανο) εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας, ενώ ήδη έχει αρχίσει να καταγράφεται η έναρξη νέας φάση όξυνσης διεθνώς.

Υποτίθεται ότι οι αρμόδιοι αναμένουν την καθαρογραφή και δημοσιοποίηση του πλήρους κειμένου της απόφασης, προκειμένου να συμμορφωθούν όχι μόνο με το διατακτικό, αλλά και με το σκεπτικό της στο οποίο βρίσκεται διατυπωμένη η αιτιολογία της απόφασης με την οποία το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματική και παραμέρισε λόγω προσβολής της αρχής της αναλογικότητας την κρίσιμη διάταξη του ν. 4917/2022.

Η απόφαση έχει όμως δημοσιευθεί με τη δικονομική έννοια του όρου και το περιεχόμενο της έχει αναρτηθεί με τη μορφή επίσημης ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του ΣτΕ που μας πληροφορεί ( κάνω συντομεύσεις ) ότι:

«Με την 2332/2022 απόφαση της επταμελούς συνθέσεως του Γ’ Τμήματος, κρίθηκε ότι η διάταξη του ν. 4917/2022, με την οποία παρατάθηκε η ισχύς του ν. 4820/2021 περί επαναξιολογήσεως της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των εργαζομένων στις δομές υγείας μέχρι τις 31-12-2022, είναι αντίθετη προς την συνταγματική αρχή της αναλογικότητας. Όπως έχει γίνει δεκτό από το Σ.τ.Ε. με σειρά αποφάσεών του, τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία της δημόσιας υγείας κατά του κορωνοϊού όπως είναι, μεταξύ άλλων, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατηγορίας εργαζομένων, μπορεί μεν να συνιστούν ακόμα και σοβαρή επέμβαση στην απόλαυση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, όπως είναι η ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς, η ελευθερία κινήσεως και η ιδιωτική ζωή, πλην η επέμβαση αυτή είναι συνταγματικώς ανεκτή εφόσον, μεταξύ άλλων, τα μέτρα αυτά λαμβάνονται για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα και, πάντως, μέχρι την εξεύρεση λύσεως για την ανάσχεση της πανδημίας, η ένταση δε και η διάρκειά τους, λόγω της προσωρινότητάς τους, πρέπει να επανεξετάζονται περιοδικώς από τα αρμόδια κρατικά όργανα ανάλογα με τα υφιστάμενα επιδημιολογικά δεδομένα και την εξέλιξη των έγκυρων επιστημονικών παραδοχών. Στην προκειμένη περίπτωση, κατά τον χρόνο που δημοσιεύθηκε ο ν. 4917/2022 (31-3-2022) και εκδόθηκε η προσβαλλόμενη πράξη (14-4-2022) είχε παρέλθει χρονικό διάστημα οκτώ και πλέον μηνών από τη λήψη του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζομένων σε δομές υγείας, ήτοι διάστημα που λόγω της φύσεως του μέτρου και των συνεπειών του, υπερβαίνει προδήλως το εύλογο, χωρίς, ωστόσο, να έχει διενεργηθεί επαναξιολόγησή του, βάσει επίκαιρων, κατά τον χρόνο εκείνο, επιστημονικών και επιδημιολογικών στοιχείων. Εν πάση δε περιπτώσει τα προσκομισθέντα στο Δικαστήριο στοιχεία δεν δικαιολογούν την παράταση της υποχρεώσεως προς εμβολιασμό.»

Από την επίσημη περίληψη της απόφασης καθίσταται προφανές, ακόμη και για τους μη νομικούς, ότι η εκτελεστική εξουσία δεν έχει καμία απολύτως συνταγματική υποχρέωση να οργανώσει και μάλιστα αμέσως την επιστροφή των «ανεμβολίαστων υγειονομικών» στα νοσοκομεία και τις άλλες υγειονομικές υπηρεσίες του δημοσίου. Αντιθέτως έχει υποχρέωση να εισάγει τάχιστα στη Βουλή σχέδιο νόμου ή τροπολογία που θα επαναλαμβάνει την κρίσιμη ρύθμιση του ν. 4917/2022 συνοδευόμενη από πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογική έκθεση βασικό στοιχείο της οποίας θα είναι η επίκαιρη επαναξιολόγηση από έγκυρο επιστημονικό όργανο του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού πρωτίστως του υγειονομικού προσωπικού σύμφωνα με τα υφιστάμενα επικαιροποιημένα επιδημιολογικά δεδομένα και το σημείο στο οποίο βρίσκεται τώρα διεθνώς η εξέλιξη των «έγκυρων επιστημονικών παραδοχών.» Προσωπικά αυτό που αναμένω να δω από το πλήρες κείμενο της απόφασης είναι ο τρόπος με τον οποίο η επταμελής σύνθεση του Γ´ τμήματος κατέληξε σε απόφαση παραμερισμού διάταξης νόμου ως αντισυνταγματικής χωρίς να παραπέμψει το ζήτημα στην Ολομέλεια του ΣτΕ όπως επιτάσσει η παρ. 5 του άρθρου 100 Συντ.

Ελπίζω η κυβέρνηση να αποδέχεται πράγματι ότι τα επικαιροποιημένα επιδημιολογικά δεδομένα και οι ισχύουσες, τεκμηριωμένες και έγκυρες επιστημονικές παραδοχές εξακολουθούν να επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των κρίσιμων κατηγοριών και κατ´εξοχήν των υγειονομικών. Όταν μια απόφαση του ΣτΕ ακυρώνει διοικητική πράξη επειδή παραμερίζεται ως αντισυνταγματικό το νομοθετικό της θεμέλιο λόγω ελλιπούς αιτιολογίας του νόμου και παραβίασης της αρχής της αναλογικότητας, η μεν διοικητική πράξη είναι πλέον άκυρη, ο νόμος όμως που παραμερίστηκε ως αντισυνταγματικός μπορεί να διορθωθεί με την προσθήκη εκείνων των στοιχείων ( πχ τεκμηριωμένη μελέτη ή πρόσθετες εγγυήσεις ) η έλλειψη των οποίων οδήγησε το δικαστήριο στη διάγνωση αντισυνταγματικότητας. Η υποχρέωση συμμόρφωσης στη δικαστική απόφαση ικανοποιείται πλήρως με την ορθή επανάληψη της ίδιας κατά περιεχόμενο νομοθετικής ρύθμισης που θα συνοδεύεται όμως από πλήρη αιτιολογία του νόμου, δηλαδή από την επικαιροποιημένη επιδημιολογική και γενικότερα επιστημονική τεκμηρίωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών και την επαναξιολόγηση του μέτρου από έγκυρο επιστημονικό όργανο . Στη συνέχεια θα εκδοθούν οι αναγκαίες διοικητικές πράξεις με θεμέλιο τη νέα νομοθετική ρύθμιση.

Το ΣτΕ, με άλλα λόγια, δεν επιβάλλει με την απόφασή του την άρση του υποχρεωτικού χαρακτήρα του εμβολιασμού για τους υγειονομικούς και την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στην υπηρεσία τους ούτε την απαλλαγή των εμβολιασμένων υγειονομικών από την υποχρέωση να λάβουν τις αναμνηστικές δόσεις που οι ισχύουσες τώρα διεθνείς επιστημονικές παραδοχές επιβάλλουν. Αντιθέτως το ΣτΕ ζητά από τον νομοθέτη, δηλαδή από την κυβέρνηση που έχει τη νομοθετική πρωτοβουλία, να τεκμηριώσει τις ρυθμίσεις που εισάγει ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις της αρχής της αναλογικότητας.

Θεμελιώδης προϋπόθεση για τη διαφάνεια, την εντιμότητα και τον ορθολογισμό του δημοσίου λόγου και κυρίως της συμπεριφοράς των ασκούντων την εξουσία συμπεριλαμβανομένης και της εξουσίας του δημοκρατικού και κοινοβουλευτικού - αντιπολιτευτικού ελέγχου, είναι να λέμε την αλήθεια και να μη κρυβόμαστε πίσω από την προσχηματική ανάγνωση και χρήση δικαστικών αποφάσεων. Μια «ανεμβολίαστη» δημοκρατία είναι καταδικασμένη να νοσήσει.


πηγη

Τάkερ Κάρλσov Fοx Νews: Oι πραγματικoi εγκλnματiες γίvovται oλoέvα και πλoυσιoτερoι...

Ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, δίνει την δική του άποψή για την αποστολή χρημάτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία...



Θα ξεκινήσουμε με ένα κουίζ. Τι έχουμε όταν βρίσκουμε τον Sam Bankman-Fried, τη Janet Yellen και τον Πρόεδρο Zelenskyy της Ουκρανίας όλους μαζί σε ένα δωμάτιο; Διαδικασία μεγάλου ομοσπονδιακού εγκλήματος; Αυτό θα ήταν μια καλή εικασία. Ο Sam Bankman-Fried φαίνεται να έχει διαπράξει τη μεγαλύτερη οικονομική απάτη στην ιστορία. Ως πρόεδρος της Federal Reserve, η Janet Yellen φέρει άμεση ευθύνη για την καταστροφή ολόκληρης της αμερικανικής οικονομίας. Ο Πρόεδρος Zelenskyy, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στην κορυφή ενός σχεδίου ξεπλύματος χρήματος τόσο θρασύ που οι Δημοκρατικοί δεν θα επιτρέψουν καν τον έλεγχό του.

Λοιπόν, ναι, αυτοί είναι τρεις άνθρωποι που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κομμάτια μιας ομοσπονδιακής έρευνας, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Αντίθετα, οι New York Times τους γιορτάζουν και τους τιμούν, ως μοναδικά συναρπαστικούς ανθρώπους. Σε περίπτωση που δεν το έχετε μάθει, σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν το ετήσιο DealBook Summit. Πρόκειται για μια εκδήλωση επιφανών ανθρώπων, την οποία η εφημερίδα διαφημίζει ως συμπόσιο με «κορυφαίους επιχειρηματίες». Τα εισιτήρια κόστιζαν 2.500 δολάρια το άτομο. Ο Sam Bankman-Fried, η Janet Yellen και ο Volodymyr Zelenskyy ήταν όλοι εκεί, προφανώς με την ιδιότητά τους ως «κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών».

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!” αναφώνησε ο συντονιστής, Andrew Ross Sorkin, όταν ο Sam Bankman-Fried τελείωσε την ομιλία του. «Ευχαριστώ, Sam Bankman-Fried, σε ευχαριστούμε όλοι» και μαζί με αυτόν, το κοινό χειροκρότησε εγκάρδια. Οι αναγνώστες των New York Times εντυπωσιάστηκαν σαφώς από τον δημοκρατικό μέγα δωρητή Sam Bankman-Fried, ο οποίος είναι επίσης ένας από τους πιο παραγωγικούς κλέφτες όλων των εποχών, αλλά σιγά ρε παιδί μου, δεν έγινε και κάτι. Φαινεται καλό παιδί. Ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση, αλλά το πιο ενδιαφέρον σε μια εκδήλωση όπως αυτή δεν είναι τι μας λέει για τους καλεσμένους — κάποια στιγμή, η ιστορία θα τους κρίνει — αλλά τι μας λέει για τους ανθρώπους που προσκάλεσαν αυτούς τους καλεσμένους.

Αν είναι εντάξει να αντιμετωπίζεις τον Sam Bankman-Fried σαν μια άλλη άτακτη διασημότητα που μπορεί να κάνει ότι πιο εγκληματικό μπορείτε να φανταστείτε και να μην λογοδοτεί πουθενά. Ποιος θα το περίμενε αυτό πριν από κάποια χρόνια; Να που συμβαίνει, οι New York Times πέρασαν τις τελευταίες μέρες λέγοντάς μας, παραδίδοντας μια ακόμη διάλεξη για το με ποιους επιτρέπεται να συναναστραφούμε και ποιους πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία, και αυτό εξαρτάται πραγματικά από την πολιτική πίστη.

Μερικοί άνθρωποι, εξήγησαν οι New York Times, έχουν απόψεις που είναι τόσο κατακριτέες που δεν πρέπει καν να τους αναφέρουμε σαν σκέψη. Δεν μπορείς να είσαι στο ίδιο δωμάτιο με τέτοιους ανθρώπους. Δεν μπορείς να τους μιλήσεις. Δεν μπορείς να τους κάνεις ερωτήσεις. Οι απόψεις τους είναι κάτι σαν την ευλογιά: μεταδοτικές και θανατηφόρες. Αυτοί είναι οι εγκληματίες της σκέψης και τα εγκλήματα της σκέψης είναι τα μόνα εγκλήματα που έχουν σημασία. Για τα άλλα εγκλήματα τι γίνεται; Ε δεν έγινε και κάτι. Τι γίνεται με την δολοφονία τον βιασμό και την κλοπή; Όπως μας υπενθυμίζουν συχνά οι New York Times, οι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα είναι θύματα του ρατσισμού σας, επομένως αξίζουν συμπόνια.

Έτσι, παρεμπιπτόντως, δεν τρέχει και τίποτα αν οι νεοφιλελεύθεροι και οι αριστεριστές ξεφεύγουν καμιά φορά από τα όρια. Μπορούν πάντα να συγχωρεθούν, ακόμα κι όταν τα πράγματα που έχουν κάνει είναι αντικειμενικά πολύ, πολύ άσχημα, όπως να πλήξουν την οικονομία των ΗΠΑ ή να κλέψουν δισεκατομμύρια από επενδυτές και να τα χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν ακίνητα στις Μπαχάμες ή να φέρουν ολόκληρο τον κόσμο στο χείλος του πυρηνικού πολέμου, πλουτίζοντας παράλληλα. Οι φιλελεύθεροι εξακολουθούν να μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα και μπορείτε ακόμα να τους χειροκροτήσετε εγκάρδια γιατί στο τέλος, ξέρετε ότι οι καρδιές τους είναι καλές και οι προθέσεις τους αγνές. Πιστεύουν στα σωστά πράγματα, αλλά μόνο αυτοί.

Έχοντας αυτό κατά νου, μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κανείς στους New York Times δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει τον Zelenskyy πού ακριβώς πήγαν όλα τα χρήματα. Κανείς δεν ζήτησε να λογιστικοποιηθούν τα δισεκατομμύρια των φορολογικών σας δολαρίων που φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί στις τσέπες των Ουκρανών ολιγαρχών με αθλητικές φόρμες γιατί θα ήταν αγενεια να ρωτήσουν. Ήταν καλεσμένος τους βλέπετε. Αντίθετα, οι New York Times έδωσαν στον Zelensky την ευκαιρία να απαιτήσει πολύ περισσότερα από τα χρήματά σας, τα οποία φυσικά και τα πήρε αμέσως.

ANDREW ROSS SORKIN: Στις 15 Νοεμβρίου, η κυβέρνηση Μπάιντεν υπέβαλε νέο αίτημα βοήθειας ύψους 37,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο εάν εγκριθεί, θα ανεβάσει το συνολικό ποσό που έχουν παράσχει οι ΗΠΑ σε 105,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Θα μιλήσουμε με τον πρώην αντιπρόεδρο Μάικ Πενς λίγο αργότερα να μας σχολιάσει το θέμα, αλλά υπάρχει μια διάθεση μεταξύ των Ρεπουμπλικανών που τώρα ελέγχουν τη Βουλή στις Ηνωμένες Πολιτείες υπό τον Κέβιν Μακάρθι, ότι δεν θα εγκρίνουν με τόσο εύκολα τα χρήματα αυτά. Τι έχετε να σχολιάσετε κ. Zelensky?

VOLODYMYR ZELENSKY: Είμαστε απολύτως ανοιχτοί και ευγνώμονες σε κάθε είδους βοήθεια. Δεν είναι σωστό να μιλάμε για 100 δισεκατομμύρια δολάρια ως αξία του πολέμου για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αξία είναι η ζωή των ανθρώπων. Εάν η Ουκρανία δεν αντέξει αυτόν τον πόλεμο, ο πόλεμος θα εξαπλωθεί σε άλλα εδάφη και ίσως ακόμη και σε άλλες ηπείρους. Η μεγαλύτερη αξία είναι η αξία των ανθρώπων μας. Πείτε μου πόσο κοστίζουν οι άνθρωποί μας. Δεν γνωρίζω.

«Εντάξει, υποστηρίξτε με, αλλιώς ο Πούτιν πρόκειται να εισβάλει στην Ατλάντα και παρεμπιπτόντως, δεν έχετε άλλη επιλογή, γιατί αν έχετε αντίρρηση να στείλετε δισεκατομμύρια ακόμη στους ίδιους τους ανθρώπους που έδωσαν δουλειά χωρίς κανένα κριτήριο στον Χάντερ Μπάιντεν για να κάνει τις βρωμοδουλειές του, τότε είστε κακοί. Δεν σας νοιάζουν οι ζωές των Ουκρανών. Είστε ηθικά τέρατα». Τώρα ο ακατέργαστος αυτός ηθικός εκβιασμός δεν λειτουργεί συνήθως γιατί κανείς με τον ελάχιστο αυτοσεβασμό δεν θα τον υποστήριζε. Τι λες γιέ μου, πας καλα; Πες στους Γερμανούς να σου δώσουν λεφτά. Στην δικιά σου ήπειρό είναι. Αυτό θα έλεγε ένας κανονικός άνθρωπος, κάποιος που είχε αυτοσεβασμό. Δυστυχώς για τους υπόλοιπους από εμάς, ο βουλευτής Michael McCaul από το Τέξας δεν έχει κανέναν αυτοσεβασμό, και αυτό έχει σημασία επειδή ο McCaul είναι ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Σε περίπτωση που φαντάζεστε ότι το να πετάξετε τη Νάνσι Πελόζι εκτός Βουλής και να εκλέξετε ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο, μια τεράστια νίκη, θα σήμαινε ότι κάποιος θα απωθούσε τις παράφρονες και εντελώς αντιαμερικανικές προτεραιότητες εξωτερικής πολιτικής του Τζο Μπάιντεν, ω, τότε κάνατε λάθος, γιατί ο McCaul μόλις μας ενημέρωσε ότι επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι, όπως και ο Zelenskyy, θα στείλουμε στον κύριο Zelenskyy και τους φίλους του με τις αθλητικές φόρμες, μερικά ακόμα δισεκατομμύρια από τα δικά σας χρήματα.

MARTHA RADDATZ: Και θέλω να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε ο συνταγματάρχης Millburn. Πιστεύει ότι θα πρέπει να αποσταλούν όπλα μεγαλύτερου βεληνεκούς στην Ουκρανία. Θα το εγκρίνατε αυτό;

MICHAEL MCCAUL: 100%. Έχει απόλυτο δίκιο. Θέλω να πω, εχουμε προχωρήσει πολύ αργά σε αυτή τη διαδικασία. Θα παρέχουμε περισσότερη εποπτεία, διαφάνεια και λογοδοσία. Δεν πρόκειται να υπογράψουμε λευκή επιταγή λένε κάποιοι. Αυτό όμως μειώνει τη θέλησή μας να βοηθήσουμε τον ουκρανικό λαό να πολεμήσει; Όχι, αλλά θα το κάνουμε με υπεύθυνο τρόπο και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό ο αμερικανικός λαός να καταλάβει τι διακυβεύεται εδώ.

Ο στρατός των ΗΠΑ —όχι ο στρατός της Ουκρανίας, ο στρατός μας, αυτός που υποτίθεται ότι προστατεύει τη χώρα μας— εξαντλείται από εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, αλλά για να είμαστε όλοι ξεκάθαροι για το ποιες είναι οι προτεραιότητες του Michael McCaul, στέλνουμε ακόμη περισσότερα προηγμένα οπλικά συστήματα στην Ουκρανία, και αυτά είναι επιπλέον από εκείνα που έχουμε ήδη στείλει, τα οποίο είναι περισσότερα από ολόκληρο τον ετήσιο ρωσικό στρατιωτικό προϋπολογισμό.

Αν αυτό δεν είναι αρκετά προσβλητικό – και φυσικά, το ζήτημα είναι να σας προσβάλλουν και να σας υποβιβάζουν και να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πλήρως ότι τα συμφέροντα της χώρας σας έρχονται τελευταία επειδή είστε τελευταίοι στη λίστα των προτεραιοτήτων – τότε τι είναι. Αποφασίσαμε επίσης να πληρώσουμε τους λογαριασμούς ενέργειας της Ουκρανίας. Τώρα, είναι κάπως περίεργο που το κάνουμε αυτό σε μια εποχή που έχουμε την πρώτη μας πραγματική ενεργειακή κρίση από τα μέσα της δεκαετίας του 1970, μια κρίση φτιαχτή και προγραμματισμένη, αλλά είναι μια κρίση που κάνει τους Αμερικανούς να παγώνουν στα σπίτια τους επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το πετρέλαιο θέρμανσης. Αυτό σημαίνει ότι για κάποιους, είναι η τέλεια στιγμή για να στείλουμε ενέργεια στους φίλους μας στην Ουκρανία και σε ολόκληρη την περιοχή. Δείτε τι λέει ο υπουργός Εξωτερικών μας:

ANTONY BLINKEN: Ανακοίνωσα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα δεσμεύσουν πάνω από 53 εκατομμύρια δολάρια για να στείλουν εξοπλισμό που θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση του ενεργειακού δικτύου της Ουκρανίας και στη διατήρηση της ενέργειας και της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας. Υποβάλαμε επίσης αίτημα στο Κογκρέσο για ακόμα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια, ώστε να διασφαλίσουμε τον ενεργειακό τομέα της Ουκρανίας και της Μολδαβίας και να αποκαταστήσουμε τον ενεργειακό τους εφοδιασμό.

Και αυτό συνεχίζεται όταν, φυσικά, ο Τζο Μπάιντεν θα μπορούσε να καλέσει τον Ζελένσκι, ο οποίος εργάζεται ουσιαστικά γι ‘αυτόν, έχοντας έναν στενό οικογενειακό δεσμό και να του πει πως τα πράγματα δεν πάνε έτσι. Ο γιος του εργαζόταν στην Ουκρανία. Θα μπορούσε να τηλεφωνήσει στον Ζελένσκι και να πει, «ξέρεις κάτι φίλε, πάρε τα χρήματα από την Ευρώπη ή να το λήξουμε εδώ τον πόλεμο. Άνθρωποι πεθαίνουν. Το κόστος ανοικοδόμησης αυτής της χώρας είναι πέρα ​​από αυτό που μπορούμε να πληρώσουμε. Είναι πραγματικά ένα αδιέξοδο. Ας καταλήξουμε σε μια διευθέτηση και ειρήνη». Και φυσικά, αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε μια εβδομάδα αν το ήθελαν πραγματικά, αλλά δεν το θέλουν. Θέλουν να συνεχιστεί ο πόλεμος. Γιατί αυτό; Α, γιατί όλοι γίνονται πλούσιοι.

Το μόνο πράγμα που δεν επιτρέπεται να πείτε είναι ότι πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος γιατί, φυσικά, η ροή μετρητών θα σταματήσει να ρέει και γι’ αυτό στη σύνοδο κορυφής DealBook, ο κορυφαίος επιχειρηματίας, Zelenskyy — στην πραγματικότητα, είναι πραγματικά ένας κορυφαίος επιχειρηματικός ηγέτης, αν θέλετε να είστε ειλικρινείς σχετικά με αυτό – ακολούθησε τον Elon Musk επειδή ο Elon Musk πρότεινε ότι ίσως έπρεπε να συνάψουμε μια ειρηνευτική συμφωνία.

ZELENSKYY: Φαίνεται ότι ο Elon άρχισε να αλλάζει γνώμη και αρχίσαμε να ακούμε κάθε είδους εκκλήσεις. Δεν ξέρω αν κάποιος τον επηρεάζει ή κάνει ο ίδιος αυτές τις επιλογές. Του το λέω λοιπόν ξεκάθαρα, αν θέλεις να καταλάβεις τι έχει κάνει η Ρωσία εδώ, έλα στην Ουκρανία και θα το δεις με τα μάτια σου, χωρίς πολλά λόγια, και μετά θα μας πεις πώς να τελειώσουμε αυτόν τον πόλεμο.

Α, όλα λογικά. «Δεν μπορώ να έχω ειρήνη, στείλτε περισσότερα δισεκατομμύρια.» Λοιπόν, είναι ενδιαφέρον. Αυτές οι τελευταίες μέρες ήταν όπως οι προηγούμενες. Υπήρξε πολλή ηθική αγανάκτηση στην Ουάσιγκτον σχετικά με τις κακές ιδέες και φυσικά, ορισμένες ιδέες είναι σίγουρα κακές και από τις δύο πλευρές, αλλά οι ιδέες δεν είναι εγκληματικές. Οι πράξεις είναι εγκληματικές και όπως πάντα, οι πραγματικοί εγκληματίες ξεφεύγουν από αυτές και γίνονται πλουσιότεροι στη διαδικασία…


πηγη

Mπράβo στov γιατρo, μιλαει σαv άvτρας κι oxι σαv πρoσκυvnμεvo δoυλαkι...



Εμεις τι να πουμε;

Ακουστε τον...

Και μυαλο με κριση εχετε..



Eλλnvικη γραφειoκρατiα τελoς....Mπoυκαρε πρiv εvα xροvo και σnμερα εxει Eλλnvικo διαβατnριo ! ! !

Φυσικα αυτο δεν ισχυει για τους Ελληνες....

Στους Ελληνες ζει και βασιλευει η γραφειοκρατια...

Στους εισβολεις, τους μελλοντικους Ελλαδιτες ομως;



Πάρτε μάτι έναν…”επενδυτή” με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ

 Ο Πάκι σύμφωνα με την ημ. γέννησης που έχει δηλώσει, είναι σήμερα 18,5 χρονών. 

Μπούκαρε μόλις έναν χρόνο πριν από τον Έβρο.

Κι όμως, πριν 9 ώρες ανέβασε βίντεο με το Ελλ. διαβατήριο που μόλις παρέλαβε! 

Δεν είναι πως δεν μπορούν. 

ΘΕΛΟΥΝ να προσελκύουν όλο και περισσότερους λαθρό!


πηγη

Ο πoλεμoς στnv Oυκραviα τελειωvει....Η Pωσiα ρixvει τnv xαριστικn βoλn ! ! !

Τις επόμενες ώρες, οι Ρώσοι πρόκειται να εξαπολύσουν την μεγαλύτερη μέχρι τώρα μαζική πυραυλική επίθεση εναντίον της Ουκρανίας αποτελειώνοντας ότι έχει απομείνει από τις ουκρανικές υποδομές.



Οι δυτικοί δορυφόροι έχουν εντοπίσει την συγκέντρωση 14 στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-95 και 4 Tu-160 στην αεροπορική βάση Engels. Στην βάση γίνονται εντατικές προετοιμασίες για την επίθεση στην Ουκρανία. Δίπλα στα στρατηγικά βομβαρδιστικά βρίσκονται 4 τάνκερ εναέριου ανεφοδιασμού Il-78M.

Το Tu-95 μπορεί να μεταφέρει έως και 14 πυραύλους κρουζ και το Tu-160 μπορεί να μεταφέρει έως και 12. Αυτό αθροιστικά μας δίνει έως και 276 πυραύλους κρουζ εάν βάλουν σε όλα αυτά τα βομβαρδιστικά το μέγιστο φορτίο.

Παράλληλα, στην επικείμενη επιχείρηση θα συμμετάσχει και το ρωσικό Ναυτικό. Πολεμικά πλοία και υποβρύχια θα εξαπολύσουν πυραύλους κρουζ από Κασπία και Μαύρη Θάλασσα.

Συνολικά η Ρωσία θα έχει την δυνατότητα να εξαπολύσει πάνω από 300 πυραύλους δηλαδή 3 φορές περισσότερο από ό,τι έχει χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις ρεκόρ ανά ημέρα.

Αυτά χωρίς να υπολογίζεται η χρήση βαλλιστικών πυραύλων και και drones καμικάζ.

Οι σειρήνες του αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν σε ολόκληρη την Ουκρανία έπειτα από τις προειδοποιήσεις ουκρανών αξιωματούχων ότι η Ρωσία ετοιμάζει νέο κύμα επιθέσεων με πυραύλους και drones.

«Ολικός αντιαεροπορικός συναγερμός ήχησε στην Ουκρανία. Κατευθυνθείτε προς τα καταφύγια», έγραψε στο Telegram η ουκρανική συνοριακή υπηρεσία.

Φυσικά η Ρωσία δεν επιτέθηκε ακόμη. Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε πανικό και μόνιμη κατάσταση συναγερμού. Φοβούνται ότι αυτή η επίθεση θα αποτελειώσει ότι έχει απομείνει και ίσως να είναι και το σημείο καμπής στον ουκρανικό πόλεμο εν μέσω ψύχους.

Δίπλα στα 18 βομβαρδιστικά Tu-95 και Tu-160 στην αεροπορική βάση Engels-2, κοντά στην πόλη Saratov, εντοπίστηκαν δεξαμενές καυσίμων και οχήματα υποστήριξης.

Αναλυτές αναφέρουν ότι κιβώτια – πιθανότατα κιβώτια πυρομαχικών που περιέχουν πυραύλους κρουζ Kh-55 και Kh-101 – είναι επίσης ορατά κοντά στα αεροσκάφη. Γεγονός που υποδηλώνει ότι μια επίθεση μεγάλης κλίμακας στην Ουκρανία είναι «πιθανή».

Η επίθεση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επικεντρωθεί στην καταστροφή του ήδη κατεστραμμένου δικτύου ηλεκτροδότησης και ύδρευσης της Ουκρανίας, το οποίο έχει σφυροκοπηθεί από πυραύλους κρουζ και μη επανδρωμένα αεροσκάφη τις τελευταίες εβδομάδες, αφήνοντας τους ανθρώπους στο έλεος της κακοκαιρίας.

Ο Arda Mevlutoğlu, στρατιωτικός αναλυτής, δήλωσε στο περιοδικό: “Ο ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός βομβαρδιστικών στον αεροδιάδρομο αποτελεί ένδειξη αύξησης των επιχειρήσεων, αν όχι επικείμενης επίθεσης μεγάλης κλίμακας“.

Εκτός λειτουργίας σήμερα σχεδόν το μισό δίκτυο ηλεκτροδότησης της Ουκρανίας

Σχεδόν το μισό δίκτυο ηλεκτροδότησης της Ουκρανίας παρέμενε σήμερα εκτός λειτουργίας, μια εβδομάδα μετά τους πιο πρόσφατους βομβαρδισμούς των ρωσικών δυνάμεων στις ενεργειακές υποδομές της χώρας, ανακοίνωσε η ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης DTEK, υπογραμμίζοντας ότι τεχνικοί καταβάλλουν προσπάθειες “νυχθημερόν” για να το επισκευάσουν.

“Η Ρωσία κατέστρεψε το 40% του ουκρανικού ενεργειακού συστήματος με τρομοκρατικές επιθέσεις με πυραύλους. Δεκάδες εργαζόμενοι στον τομέα της ενέργειας σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν”, σημειώνει η DTEK σε ανακοίνωσή της, την οποία ανήρτησε στο Telegram.

Νέα ρωσικά πλήγματα δημιουργούν τον κίνδυνο να επιδεινώσουν σημαντικά την ενεργειακή κατάσταση και να προκαλέσουν νέα προσφυγική κρίση στην καρδιά του χειμώνα.

“Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση όσον αφορά τον ενεργειακό εφοδιασμό”, σημείωσε η DTEK, προσθέτοντας ότι οι ομάδες τεχνικών που έχει εργάζονται “νυχθημερόν” για να επισκευάσουν γρήγορα τις βλάβες στις υποδομές.

Η ιδιωτική εταιρεία υπογράμμισε επίσης ότι “κάνει τα πάντα για να υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα σε κάθε σπίτι του Κιέβου τουλάχιστον μία ή δύο φορές” ημερησίως.

Για να έχουν φως ή θέρμανση στη διάρκεια των πολλών ωρών ημερησίως που δεν έχουν ρεύμα, οι Ουκρανοί αναγκάζονται να καταφεύγουν σε εναλλακτικές λύσεις, χρησιμοποιώντας κυρίως κεριά ή ακόμη γεννήτριες, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση μερικές φορές μοιραίων πυρκαγιών.


πηγη

Mπoλιασαv τov Αn Bασiλn και...τnv αλλn μεpα πεθαvε ! ! !

Δεν φθάνει που καθημερινά χιλιάδες λήπτες των mRNA εμβολίων ταξιδεύουν στην αιωνιότητα, λίγες ώρες πριν έφυγε από τη ζωή και ο Αη Βασίλης μία μέρα μετά τον εμβολιασμό του...



Την ίδια στιγμή ο υπουργός-ιστορική ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία χλευάζει δίχως αιδώ και με θανάσιμη βουλιμία τη σωστή απόφαση του ΣτΕ να επανέλθουν στη δουλειά τους οι Υγειονομικοί μια και πεθαίνουν πλέον μόνο οι εμβολιασμένοι σύμφωνα και με τα στοιχεία του ΕΟΔΥΥ.

Δείτε στη συνέχεια τι ακριβώς συμβαίνει στο πλανήτη που σκοτώνει ακόμη και τον Αη Βασίλη!

Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς. Ο Λευκός Οίκος παρακολουθεί με αγωνία τον Elon Musk καθώς ο πιο πλούσιος άνθρωπος στη κόσμο υποσχέθηκε ότι θα απελευθερώσει όλους τους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς. Ποιους λογαριασμούς μπλόκαρε η προηγούμενη ιδιοκτησία του Twitter και γιατί.

Σύμφωνα με τον Musk το Twitter συμμετείχε στο σενάριο περί συνεργασίας του Trump με τον Πούτιν, στη προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων COVID και στη απόκρυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού.

Ο Musk εμφανίστηκε ανοιχτά υπέρ των Ρεπουμπλικάνων στις ενδιάμεσες εκλογές, υπερασπίστηκε τους ανεμβολίαστους Καναδούς φορτηγατζήδες που διαδήλωναν κατά του Καναδού πρωθυπουργού, ο ίδιος δήλωσε ότι κινδυνεύει η ζωή του και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία με δύο όπλα δίπλα στο κρεβάτι του.

Τι άλλο πρέπει να πει στα 120 εκατ. των ακολούθων του ο Elon Musk ο οποίος επίσης σε παλαιότερες αναρτήσεις του κάλεσε τον κόσμο να αποκτήσει πολλά παιδιά σαρκάζοντας αυτό που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη και το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά η μετατροπή του δυτικού κόσμου, με εργαλείο τον τρόμο, σε μία τυραννία τύπου Κίνας όπου διαρκώς εμβολιασμένα ανθρωποειδή με άλλοθι κατασκευασμένες πανδημίες-προιόν εργαστηριακών ιών-θα περιμένουν απλά το τέλος τους.

Ηδη στο Twitter του Musk απελευθερώθηκαν ντοκουμέντα που δείχνουν πως οι Fauci και Gates κατασκεύασαν εργαστηριακά τον ιό COVID.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η ανθρωπότητα αποδέχεται τον ρόλο του επιστήμονα-γιατρού σε έναν πρώην κατασκευαστή υπολογιστών ο οποίος έχει αυτοανακηρυχθεί σε παγκόσμιο εμβολιαστή και φιλάνθρωπο και ο οποίος βάλθηκε με τα εμβόλιά του να σώσει τα παιδιά που προέκυψαν όταν ένα βράδι Σαββάτου ο Μπάμπης και η Σούλα μετά από έξοδο στη Ταβέρνα, Η Αφασία, προέβησαν σε συνουσία από την οποία προέκυψαν τα καλοσχηματισμένα παιδιά τους.

Για την υγεία αυτών των παιδιών ο Bill Gates, o Aθανάσιος Πλεύρης, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βασιλεύς Κάρολος, ο βαλιτσάκιας, ο τρακαδόρος, έχουν ιδιαίτερη πρεμούρα.

Σε ένα κράτος με 400 δις δημόσιο χρέος το οποίο βρίσκεται σε έναν πλανήτη με 400 τρις παγκόσμιο χρέος ο Μπάμπης και η Σούλα φέρνουν στο κόσμο τους απογόνους τους και απαιτούν από το χρεοκοπημένο κράτος να τους εξασφαλίσει αρχικά παιδικούς σταθμούς, στη συνέχεια δουλειές, μισθούς και συντάξεις.

Απαιτούν επίσης να έχουν την ίδια τύχη με τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα που φοιτούν στη Σχολή Hill επειδή ο Τσίπρας μετά από 17 ώρες ταχύρρυθμης εκπαίδευσης είναι χωμένος με τα μούτρα στο κόλπο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού στο χρεοκοπημένο παγκόσμιο μαγαζί.

Το χρέος δεν είναι αέρας κοπανιστός ούτε φύλλα από τα δενδρύλια ινδικής κάναβης του Καρανίκα για ιατρικούς σκοπούς.

Το χρέος είναι υπαρκτό και ζημιογόνο για συγκεκριμένες εταιρίες που έχουν στην ιδιοκτησία τους σχεδόν το σύνολο των προιόντων του κόσμου και αυτές οι εταιρίες δεν ανέχονται άλλο το χρέος, ούτε τη διαρκή κοπή πληθωριστικού χρήματος που δεν ανταποκρίνεται σε αποθέματα χρυσού.

Έτσι κάθε φορά στην ιστορία που το μαγαζί χρεοκοπεί αναγκάζονται να παίρνουν τα μέτρα τους όπως επίσης να ανανεώνουν τον τρόμο ως εργαλείο διακυβέρνησης του κόσμου.

 Η οικογένεια του Βασιλιά Κάρολου, το παλάτι, έχει στη κατοχή του μετοχές των εταιριών οι οποίες έχουν ζημία εξαιτίας του παγκοσμίου χρέους.

 Τι δεν καταλαβαίνετε; Αυτό ακριβώς διδάχθηκε ο καιροσκόπος τυχοδιώκτης Τσίπρας στη διάρκεια της 17ωρης ταχύρρυθμης εκπαίδευσής του με αποτέλεσμα χωρίς υπερβολή να πουλήσει (το κάνει πολύ εύκολα το παληκάρι) τα κορόιδα του ψηφοφόρους του.

 Ο Μητσοτάκης από την άλλη τα έμαθε όλα αυτά στο Harvard από το οποίο αποφοίτησε και ο Πιερρακάκης.

 Ποια είναι η διαφορά Μητσοτάκη-Τσίπρα στην όλη υπόθεση. Ο Μητσοτάκης είναι πιο συνεπής με τις σπουδές του και τον κόσμο που εκφράζει. Τοποθέτησε μάλιστα τον Πλεύρη στο πόστο του υπουργού Υγείας (!) με σκοπό να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

 Ο Μητσοτάκης δεν κρύβεται, δεν υποκρίνεται. 

 (Η χαρά και του Πλεύρη σε αυτόν τον τόσο ταιριαστό ρόλο επίσης δεν κρύβεται.)

Ο Τσίπρας από την άλλη υποδύεται τον ενάρετο ηθικό αριστερό και πίσω από αυτό το προφίλ κρύβει το ολέθριο πρόσωπό του.

Όσο αφορά το ηθικό μέρος της ιστορίας, δλδ γιατί θα πρέπει να πεθάνουν τα κουνούπια;

Εάν είχατε εσείς εάν ψιλικατζίδικο και σας χρωστάγανε οι πελάτες θα τους ανεχόσαστε μια και δυο και τρεις και στη συνέχεια οι επιλογές σας θα λιγοστεύανε. Eτσι θα μπορούσατε να προσλάβετε έναν πανεπιστημιακό Αλβανό η Γεωργιανό δολοφόνο να τους καθαρίσει.

Στη περίπτωση των ημετέρων δυνάμεων τη βρώμικη δουλειά κάνoυν οι ελεγχόμενοι ηγέτες αφού πρώτα ο Bill Gates, o Fauci κλπ, απλώσουν τον τραχανά της πανδημίας και των εμβολίων ανά το κόσμο που πρέπει πληθυσμιακά να μειωθεί ώστε την διακυβέρνησή του να αναλάβει έως το 2030 ο πάντα πρόθυμος Tony Blair που τον είδαμε στην Ελλάδα σε μία αλησμόνητη συζήτησή του με τον Γιώργο Περιστέρη την οποία συντόνιζε η Ράνια Τζίμα.

Γιατί ως το 2030;

Γιατί ως τότε αι ημέτεραι δυνάμεις ελπίζουν να βρίσκονται εν ζωή λόγω φυσικού γήρατος. Γιατί εάν υπάρξει και άλλη απώλεια ο κουτοπόνηρος βουκόλος Τσίπρας θα κάνει νέα κωλοτούμπα, θα εγκαλέσει τον Μητσοτάκη, τον Τσιόδρα και τον Πλεύρη για συμμετοχή σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και μάλιστα δεν θα χρειαστεί καν να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωπαική Ένωση και τη ζώνη του Ευρώ γιατί ήδη θα έχουν διαλυθεί στα εξ ων συνετέθεσαν.

Αλλά ακόμη και εν ζωή να βρίσκονται οι εμπνευστές του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού υπάρχει πλέον ο κίνδυνος από μέρα σε μέρα ο Μusk να τα κάνει πουτάνα και να δουν το φως της δημοσιότητας τα οπωσδήποτε υπαρκτά ντοκουμέντα για τη συμμετοχή των ηγετών της Δύσης στο κόλπο της μείωσης του πληθυσμού. Γι΄αυτό και ο Musk λαγοκοιμάται με δυο κουμπούρια δίπλα του.

Τώρα εάν είναι ηθικό να μειώνεις τον πληθυσμό της Γης η δική μας προσέγγιση είναι ότι πιο λογικό θα ήταν να υπάρχει έλεγχος γεννήσεων.

Δλδ από τη στιγμή που η Ελλάδα έχει 400 δις χρέος δεν μπορεί να φεσώνει και άλλο το μαγαζί. Εδώ θα πρέπει λοιπόν να υπάρξει έλεγχος γεννήσεων με κριτήρια τα οποία δεν θα έχουν να κάνουν τόσο με την οικονομική ευχέρεια των γονέων αλλά με την κουλτούρα, τη παιδεία, την αισθητική τους και την ωριμότητα να ανατρέφουν με αξιακούς κώδικες τα παιδιά τους και όχι να τα παραδίδουν στις Κιβωτούς των πάτερ Αντωνίων, του Τσίπρα, του Κουτσούμπα και πάει λέγοντας.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο κόσμο. Αποστολή τους είναι η μείωση του πληθυσμού και δική μας είναι να τη σκαπουλάρουμε.

Καθώς το σχέδιο αποκαλύπτεται ο Τσίπρας είναι πολύ πιθανόν να κάνει κωλοτούμπα-ειδικά εάν από το στρατόπεδο των ημετέρων δυνάμεων υπάρξει μία ακόμη απώλεια λόγω φυσικού γήρατος.

Γι΄αυτό σας λέμε. Ποια προγνωστικά, ποιες δημοσκοπήσεις, ποιες εκλογές, ποια αποτελέσματα τα οποία δεν είναι απαραίτητα να ανταποκρίνονται σε αυτό που έριξαν στη κάλπη ο Μπάμπης και η Σούλα.

Δεν βλέπετε, κοτζάμ ΗΠΑ και ακόμη μετράνε τις ψήφους από τις ενδιάμεσες εκλογές!


πηγη

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Ο πλnθυσμoς πpέπει να μειωθεi στα 1-2 δισεκατoμμύpiα λεει ο Ψυxoπαθnς...

 


Ας κανουμε λοιπον αρχη απο αυτον...

πηγη


Ακoυστε τov και πεiτε μας...Εivαι για δεσιμo, η oxι;



Aκουστε τον...

Και τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη


Fox News: Πoιoς τoυ έδωσε τo δικαiωμα να παρευρiσκεται στoυς G-20; Θέλει να τpώμε έvτoμα και vα ζoύμε σε μικρoσκoπικά σπiτια ! ! !

Tο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Fox News εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Κλάους Σβαμπ, ιδρυτή και Προέδρου της WEF, με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του στην G20 της Ινδονησίας, στην οποία ανήγγειλε μία επερχόμενη ολοκληρωτική πραγματικότητα, ως κάτι ιδανικό για την Ανθρωπότητα...



Οι Αμερικανοί μάλιστα αναρωτιούνται ποιος έχει δώσει το δικαίωμα σε αυτόν τον άνθρωπο που δεν είναι εκλεγμένος, να καλείτε σε μία σύνοδο με τους ισχυρότερους παγκοσμίως ηγέτες του πλανήτη.

Χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο άνθρωπο ως την απόλυτη ενσάρκωση του κακού. Ως έναν άνθρωπο του οποίου το σχέδιο για την Ανθρωπότητα περιλαμβάνει βρώση εντόμων και ζωυφίων και διαμονή σε μικροσκοπικά σπίτια με ταυτόχρονη κατάργηση της ιδιοκτησίας.

Συνεπώς με ποιο δικαίωμα μιλάει σε μία τέτοια συνάθροιση εξουσίας και ανακοινώνει ο ίδιος μία Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ποιοι του έδωσαν το δικαίωμα αυτό;

Eμείς να προσθέσουμε πάντως, πως οποιαδήποτε ομοιότητα του Κλάους Σβαμπ με τον Ernst Stavro Blofeld, τον αρχηγό της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης SPECTRE στις πρώτες ταινίες Tζέιμς Μποντ (ακόμα και στον τρόπο ομιλίας μοιάζουν), μάλλον είναι συμπτωματική…

«Η G20 είναι μια σύνοδος κορυφής που υποτίθεται ότι είναι μια συγκέντρωση παγκόσμιων ηγετών, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν είναι παγκόσμιοι ηγέτες και όμως παρευρίσκονται.

Δεν είναι παραδοσιακά δημοκρατικά εκλεγμένοι, όπως για παράδειγμα ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς ή ο Klaus Schwab, ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Στο Μπαλί, ο Schwab ζήτησε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Είναι η ενσάρκωση ενός κακού! Και κανείς δεν ψήφισε αυτόν τον τύπο, οπότε γιατί κάνει διαλέξεις σε παγκόσμιους ηγέτες για το σχέδιό του να μεταμορφώσει τον κόσμο; Για να τρώμε ζωύφια και να ζούμε σε μικροσκοπικά σπίτια χωρίς να μας ανήκει τίποτα;».


πηγη

Η γρiπn εivαι χειρoτερn απ τov Koρωvαιo λεει τωρα η Παγωvα παραλnρωvτας...

Ποιος την πιστευει τωρα ομως;



Άλλα δεν μας έλεγαν οι "ΕΙΔΙΚΑΡΕΣ" όλα αυτά τα χρόνια;;;;;

SOS από την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη για το κοκτέιλ κορονοϊού, γρίπης και ιού RSV.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» σε όλη την Ευρώπη σημειώνεται έκρηξη κρουσμάτων.

Ανέφερε μάλιστα ως παράδειγμα την Γαλλία, όπου ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την επιστροφή της μάσκας.

«Γίνεται χαμός, ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις στη Γαλλία».

Και συνέχισε το παραλήρημά της:

«Από τα έξι περιστατικά γρίπης χάσαμε τον έναν. Θέλει μεγάλη προσοχή και παρακαλώ τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο της γρίπης, να μην το αφήσουν. Η έξαρση της γρίπης θα εμφανιστεί μετά τις 20 Δεκεμβρίου, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Πρέπει να δείξουν προσοχή ειδικά οι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα. Δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά, γιατί εάν ξεκινήσουν οι εισαγωγές και οι διασωληνώσεις, τότε τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Η γρίπη αυτή τη στιγμή είναι χειρότερη από τον κορονοϊό» δήλωσε.


πηγη

Αv πέσει αυτn η πoλn ο Πoύτιv viκnσε λεει ο Στρατnγoς Κλαρκ...(βivτεο)



Και το επιβεβαιωνει και ο Μπαιντεν, που αρχισε να εκλιπαρει τον Πουτιν, να σταματησει τον πολεμο για να συζητησουν....

Πραγμα που δεν το ελεγε  οταν ειχε καποιες κατα φαντασιαν επιτυχιες η Ουκρανια....

Τωρα που μπηκε στην ποντικοπαγιδα, ο πολεμος τελειωνει...



Ο Φάoυτσι δεν μπoρεσε να κατovoμάσει καμiα μελέτn πoυ να δεixvει oτι οι μάσkες λειτoυργoύν κατά του Koρωvαιoυ...

Ο Δρ Άντονι Φάουτσι δεν μπόρεσε να επικαλεστεί καμία μελέτη που να άλλαξε τη γνώμη του σχετικά με την χρήση μάσκας έναντι της COVID-19 κατά τη διάρκεια πρόσφατης κατάθεσης, σύμφωνα με δικηγόρους που βρίσκονταν στην αίθουσα...



Ο Φάουτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), ήταν μεταξύ των αξιωματούχων των ΗΠΑ που προέτρεπαν επανειλημμένα τους ανθρώπους να μη φορούν μάσκα στις αρχές της πανδημίας COVID-19, εκτός εάν εμφάνιζαν συμπτώματα. Μεταξύ των πολλών δημόσιων και ιδιωτικών δηλώσεών του, έγραψε σε ένα email της 5ης Φεβρουαρίου 2020 ότι “η τυπική μάσκα που αγοράζετε στο φαρμακείο δεν είναι πραγματικά αποτελεσματική στο να κρατήσει μακριά τον ιό, ο οποίος είναι αρκετά μικρός για να περάσει μέσα από το υλικό”.

Περίπου δύο μήνες αργότερα, ο Φάουτσι και άλλοι κορυφαίοι αξιωματούχοι ανέτρεψαν την πορεία τους και εξέδωσαν ευρείες συστάσεις για μάσκες, ανεξάρτητα από τα συμπτώματα.

Ερωτηθείς σχετικά με την αλλαγή ενώ ήταν υπό ένορκη κατάθεση στις 23 Νοεμβρίου, ο Φάουτσι δεν μπόρεσε να αναφερθεί σε καμία μελέτη, σύμφωνα με τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τους ενάγοντες σε μια υπόθεση κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

“Τον ρώτησαν ποιες μελέτες ή ποια μελέτη άλλαξε τη γνώμη του σε αυτό το μεσοδιάστημα, κάτι που ισχυρίστηκε – ισχυρίστηκε ότι είχε μελετηθεί. Δεν μπορούσε να αναφέρει καμία”, δήλωσε στην εφημερίδα Epoch Times ο Τζένιν Γιούνες, ένας από τους δικηγόρους.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι Έρικ Σμιτ, ένας Ρεπουμπλικανός που ήταν επίσης παρών κατά την κατάθεση στο Μέριλαντ, δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Φάουτσι “δεν μπορούσε να αναφέρει ούτε μία μελέτη” για να στηρίξει τον ισχυρισμό του ότι οι μάσκες ήταν αποτελεσματικές κατά της COVID-19.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) προέβησαν στην αλλαγή των συμβουλών για μάσκες στις 3 Απριλίου 2020, οδηγώντας σε ευρεία εντολή χρήσης μάσκας. Οι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του τότε διευθυντή του CDC Δρ Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, δήλωσαν ότι οι μελέτες που έδειχναν ασυμπτωματική μετάδοση της COVID-19 οδήγησαν στην αλλαγή. Δεν παρέθεσαν καμία μελέτη σχετικά με την αποτελεσματικότητα της μάσκας. Πολλές μελέτες σχετικά με τις μάσκες δεν υποστηρίζουν τη χρήση τους, συμπεριλαμβανομένης μιας μελέτης του CDC που επικαλέστηκαν ευρέως κορυφαίοι αξιωματούχοι, διαπίστωσαν οι ερευνητές.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης εκείνη την ημέρα στο PBS, ο Φάουτσι προώθησε την αλλαγή, λέγοντας ότι βασίστηκε σε δεδομένα σχετικά με την ασυμπτωματική μετάδοση.

Από τότε ο Φάουτσι δεν εμφανίστηκε να επικαλείται καμία μελέτη στις επανειλημμένες εκκλήσεις του να φορούν οι άνθρωποι μάσκα.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μιλάει κατά τη διάρκεια της 56ης Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου (MSC) στο Μόναχο στις 15 Φεβρουαρίου 2020. (Christof Stache/AFP)

Ο Φάουτσι είπε στον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε συνέντευξή του στα μέσα του 2020 ότι η αρχική σύσταση να μην φοράμε μάσκα οφειλόταν στην έλλειψη μάσκας.

“Δύο πράγματα συνέβησαν. Πρώτον, έγινε σαφές ότι είχαμε αρκετό εξοπλισμό, οπότε δεν υπήρχε έλλειψη. Έγινε σαφές ότι οι υφασμάτινες μάσκες -που δεν χρειαζόταν να αγοράσετε από κατάστημα, που μπορούσατε να φτιάξετε μόνοι σας- ήταν επαρκή. Και τρίτον -και ίσως το πιο εντυπωσιακό πράγμα- όταν έγινε πολύ σαφές ότι το 20 έως 45% των ανθρώπων που είχαν μολυνθεί δεν είχαν κανένα σύμπτωμα”, είπε.

“Έτσι, ο κίνδυνος να έρθετε σε επαφή με κάποιον που έλεγε: “Λοιπόν, φαίνεσαι καλά, φαίνομαι καλά, δεν έχουμε μολυνθεί” δεν ήταν η περίπτωση, ότι θα μπορούσατε να το μεταδώσετε ασυμπτωματικά. Βάζετε όλα αυτά τα πράγματα μαζί, γεγονός που μας έκανε να εξελιχθούμε από το να λέμε ότι ίσως θα έπρεπε να καθυστερήσουμε τις μάσκες επειδή τις χρειαζόμασταν για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο να λέμε τώρα ότι όλοι θα πρέπει να φορούν μάσκα όταν βρίσκονται έξω και θα πρέπει να προσπαθούν να αποστασιοποιούνται. Αυτό είναι ένα παράδειγμα της εξέλιξης καθώς λαμβάνετε περισσότερα δεδομένα και περισσότερες πληροφορίες”.

Ο Φάουτσι και το NIAID δεν απάντησαν στα αιτήματα των Epoch Times για σχολιασμό της κατάθεσης.

Η ανάκριση πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής του αμερικανού δικαστή που επιβλέπει την υπόθεση, την οποία ο Σμιτ και ο γενικός εισαγγελέας της Λουιζιάνα Τζεφ Λάντρι, ένας άλλος Ρεπουμπλικάνος, άσκησαν εναντίον της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και μιας σειράς αξιωματούχων για φερόμενη σύμπραξη με εταιρείες Μεγάλης Τεχνολογίας για την παράνομη λογοκρισία χρηστών.

Ο Φάουτσι δεν ρωτήθηκε για την κατάθεση κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Face the Nation” του CBS και στην εκπομπή “Meet the Press” του NBC στις 27 Νοεμβρίου.

Η απομαγνητοφώνηση της κατάθεσης αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ο αξιωματούχος του FBI Έλβις Τσαν και η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι έχουν προγραμματιστεί να καταθέσουν στη συνέχεια στην υπόθεση.

Ο Δρ Άντονι Φάουτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, κατεβάζει τη μάσκα του πριν καταθέσει σε επιτροπή της Γερουσίας στην Ουάσινγκτον στις 30 Ιουνίου 2020. (Kevin Dietsch/Pool/Getty Images)

Έκανε τη δικαστική ρεπόρτερ να φορέσει μάσκα

Ο Φάουτσι κάθισε για την κατάθεσή του στην έδρα των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) στη Μπεθέσντα του Μέριλαντ. Το NIH είναι η μητρική υπηρεσία του NIAID, από το οποίο ο Φάουτσι ετοιμάζεται να αποχωρήσει μέχρι το τέλος του έτους. Η ανάκριση διήρκεσε περίπου επτά ώρες.

Ο Φάουτσι δεν φορούσε μάσκα και ούτε και κανένας άλλος όταν ξεκίνησε η κατάθεση, δήλωσε στους Epoch Times ο Γιούνες, δικηγόρος της Νέας Συμμαχίας Πολιτικών Ελευθεριών.

Η γυναίκα που απομαγνητοφωνούσε την ανάκριση, η δικαστική ρεπόρτερ, ρουφούσε τη μύτη της. Ο Φάουτσι ρώτησε τη γυναίκα αν ήταν κρυωμένη. Εκείνη απάντησε ότι είχε αλλεργίες.

“Περίπου 15 λεπτά αργότερα, της ζήτησε να φορέσει μια μάσκα και της είπε ότι αισθάνεται άβολα, “και το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να κολλήσω COVID””, είπε ο Γιούνες. “Έτσι έπρεπε να φοράει μάσκα όλη την ώρα, όλο το υπόλοιπο διάστημα”.

Ο Σμιτ, ο οποίος σύντομα θα πάει στη Γερουσία των ΗΠΑ, έγραψε στο Twitter: “Αυτή είναι η νοοτροπία το Νοέμβριο του 2022 του τύπου που κλείδωσε τη χώρα μας & κατέστρεψε αμέτρητες ζωές και βιοπορισμούς”.


πηγη

Γkάγkα: Οι μάσkες αφnvoυv τραύμα, διέλυσαv την ψυxoσύvθεσn τωn παιδιώv...Oμoλoγεi ! ! !

Πριν λίγες ημέρες είχαν αναγνωρίσει ότι οι μάσκες διέλυσαν το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών...



Δύο χρόνια κορωνοϊού η κυβέρνηση είχε επιλέξει να κλειδώσει τον κόσμο στα σπίτια του αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν θα έφερνε επιπτώσεις που στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές πλέον παραδέχονται οι ίδιοι οι λαλίστατοι υπέρμαχοι της μάσκας και των περιορισμών.

Έτσι σήμερα η Μ.Γκάγκα που λόγω της προσήλωσής της στα κυβερνητικά θέλω της χάρισαν και μια θέση στο υπουργικό συμβούλιο, παραδέχθηκε κυνικά ότι τελικά η μάσκα αφήνει ψυχικά τραύματα στα παιδιά!

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις δηλώσεις της… φέτος: «Φαίνεται ότι θα έχουμε ένα χειμώνα χειρότερο για λοιμώξεις του αναπνευστικού, προφανώς επειδή για δύο χρόνια δεν είχαμε τη φυσιολογική επαφή και επομένως έκθεση στα μικρόβια και τους ιούς που έχουμε συνήθως. Η ανοσία μας “έπεσε”.», ανέφερε η κ. Γκάγκα για τον χειμώνα.

Την ίδια στιγμή το άγχος των πανδημικών lockdown γήρωσε πρόωρα τον εγκέφαλο των εφήβων κατά τουλάχιστον τρία χρόνια και με τρόπους παρόμοιους με τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν σε παιδιά που αντιμετώπισαν χρόνιο στρες και αντιξοότητες, σύμφωνα με μια μελέτη.

Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στο Biological Psychiatry: Global Open Science , ήταν η πρώτη που συνέκρινε σαρώσεις των φυσικών δομών του εγκεφάλου των εφήβων πριν και μετά την έναρξη της πανδημίας και κατέγραψε σημαντικές διαφορές, δήλωσε ο Ian Gotlib, επικεφαλής συγγραφέας στην εργασία και καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Οι ερευνητές γνώριζαν ότι οι έφηβοι είχαν υψηλότερα «επίπεδα κατάθλιψης, άγχους και φόβου» από «πριν από την πανδημία. Αλλά δεν γνωρίζαμε τίποτα για τις επιπτώσεις στον εγκέφαλό τους», είπε ο Γκότλιμπ, ο οποίος είναι διευθυντής του Εργαστηρίου Νευροανάπτυξης, Επιρροής και Ψυχοπαθολογίας του Στάνφορντ. «Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να υπάρχουν αποτελέσματα παρόμοια με αυτά που θα συναντούσατε με τις πρώτες αντιξοότητες. απλά δεν καταλάβαμε πόσο δυνατοί θα ήταν».

Και τώρα αυτά τα ίδια άτομα υπόσχονται ότι θα διαμορφώσουν ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας με γνώμονα τον πολίτη!


πηγη

ΣΤΑMΑΤHΣΤΕ ΤΗN ΕΝTOΛΗ ΕΜΒΟΛlΑΣΜΟ ΣΤON ΣΤPAΤΟ, ΧΡΕlΑΖΟMAΣΤΕ ΣΤPΑΤlΩΤΕΣ....



Και ο Πλευρης ακομη φωναζει να μπολιαστουμε...

Δειτε το βιντεο και μυαλο και κριση εχετε...



Ο υπoψnφιος Πρoεδρoς Σερβiας, Miσα Bατσιτς, καταθετει στεφαvι στoυς Eλλnvες καi υπoκλivεται...Eiπατε κατι;



Ναι ειναι αληθεια....
Υποψηφιος Σερβος Προεδρος, Φιλελληνας....
Αγαπαει την Ελλαδα περισσοτερο, απ οτι αυτοι που μας κυβερνουν...
Και μιλαω ετσι, γιατι τον γνωριζω προσωπικα....
Ειναι φιλος μου καλος...
Δειτε το βιντεο....
Και αναλογισθειτε....
Εχετε δει ποτε Ελληνα πολιτικο, να υποκλινεται με τετοιο σεβασμο, στους νεκρους μας;


ΠΕΤAΞΤΕ ΤOΝ ΣΤΑ ΣΚYΛlΑ, ΦΩNAΖΕ Ο MHΤΣΟTAΚΗΣ! Καρφώθnκαv! Η παγiδα στnv Kιβωτo εixε στnθεi απo….



Για ακουστε....

Ενδιαφεροντα οσα μας λεει...

Αλλα οχι απιστευτα....

Η Συμμορια ολα μπορει να τα κανει...



Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Γυvαiκα γεvvάει oρθια έξω απo μαιευτnριo γιατi δεv εixε κάvει τεστ...(βivτεο)

Αυτοι που απεμειναν στα νοσοκομεια θελουν να ονομαζονται ιατροι;



Την στιγμή που η Κίνα συγκλονίζεται από ένα μεγάλο κύμα διαμαρτυρίας και διαδηλώσεων εναντίον της άτεγκτης πολιτικής της κυβέρνησης κατά του κορονοϊού, ανατριχίλα προκαλεί ένα βίντεο από το Twitter που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει μια γυναίκα να γεννά όρθια!

Εξίσου συγκλονιστικό είναι και το παρασκήνιο των εν λόγω σκηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί της ενώ βρισκόταν μόλις λίγα βήματα μακριά από την είσοδο του μαιευτηρίου, στην κομητεία Γκουλάν

Ο λόγος γι’αυτό, όπως αναφέρουν κάποιες πηγές, είναι ότι δεν πρόλαβε να κάνει το τεστ κατά του κορωνοϊού που απαιτείται για να μπορέσει να μπει μέσα! Μάλιστα, την γυναίκα βοηθούν άλλα άτομα να γεννήσει τα οποία, πιθανότητα, δεν είναι ιατροί!



EΛEOΣ...Η ΕNΩΣH ΑΘEΩΝ ΚANΕΙ ΗΜΕPlΔΑ ΓlΑ: "Παιδεiα και Θρnσκεiα" ! ! !

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!! Ομιλητές; Ο πρόεδρος των πούστηδων Βαλλιανάτος, ο γαμήκουλας Τσατσόπουλος, η σκατονησίδα Φίλης κ.λ.π. Σε πανεπιστήμιο που πληρώνουμε ΟΛΟΙ !!.



 Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί στην Ημερίδα "Παιδεία και Θρησκεία", 

το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αίθουσα Σάκη Καράγιωργα ΙΙ....

Ώρα έναρξης: 11:00

Προσέλευση: 10:30-11:00

Η Ημερίδα προσβλέπει στο να ενημερώσει το κοινό στις μορφές και στην έκταση της εμπλοκής της θρησκείας στην κοινωνία και στην παιδεία, με έμφαση στο μάθημα των θρησκευτικών. Επίσης, θα υπάρχουν εισηγήσεις για τις πρόσφατες νομικές εξελίξεις σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικών και το εναλλακτικό του. Τέλος, υπάρχουν εισηγήσεις που αφορούν ζητήματα επίδρασης της θρησκείας στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Η Ημερίδα θα απαρτίζεται από τέσσερα πάνελ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11:00 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ:

- Πηνελόπη Φουντεδάκη, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας

- Αθηνά Αθανασίου, Κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, καθηγήτρια Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας

- Τρύφων Κωστόπουλος, Πρόεδρος Τμήματος Κοινωνιολογίας

- Βασιλική Κοϊτσάνου, Πρόεδρος Ένωσης Αθέων

11:30 1ο ΠΑΝΕΛ

Συντονίστρια: Βασιλική Κοϊτσάνου, Πρόεδρος Ένωσης Αθέων

- Αντώνης Παπαρίζος, ομότιμος καθηγητής Κοινωνιολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο

- Αλέξανδρος Σακελλαρίου, Δρ. Κοινωνιολογίας της Θρησκείας, Διδάσκων ΕΑΠ, ερευνητής Παντείου Πανεπιστημίου

- Κωνσταντίνος Κορναράκης, Καθηγητής Χριστιανικής Ηθικής-Βιοηθικής, Τμήμα Θεολογίας, ΕΚΠΑ

12:30 2ο ΠΑΝΕΛ

Συντονιστής: Χρήστος Γεωργιάδης, Μέλος Γραμματείας Ένωσης Αθέων

- Νίκος Φίλης, πρώην Υπουργός Παιδείας

- Γιάννης Ιωαννίδης, Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

- Πέτρος Παπαγεωργίου, Πολιτικός Μηχανικός - Συγγραφέας

- Βασίλης Σωτηρόπουλος, Δικηγόρος

13:30 - 14:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

14:00 3ο ΠΑΝΕΛ

Συντονιστής: Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος, Δικηγόρος, Δρ. Ποινικού Δικαίου

- Πέτρος Τατσόπουλος, Συγγραφέας, πρώην βουλευτής

- Κλεάνθης Βουλαλάς, Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου

- Κωνσταντίνος Πουλής, Δημοσιογράφος, The Press Project

15:00 4ο ΠΑΝΕΛ

Συντονιστής: Γρηγόρης Βαλλιανάτος

- Δέσποινα Λιμνιωτάκη, Κοινωνική Ψυχολόγος

- Συράκος Κεσέν, Ιστορικός, πρώην κληρικός, streetworker

- Νάνσυ Παπαθανασίου, Κλινική Ψυχολόγος, Επιστημονικά Συνυπεύθυνη Orlando LGBT+

16:00 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

- Αντώνης Παπαρίζος, ομότιμος καθηγητής Κοινωνιολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο

- Βασιλική Κοϊτσάνου, Πρόεδρος Ένωσης Αθέων

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live από τη σελίδα της Ένωσης Αθέων στο Facebook.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.