Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Γυvαiκα γεvvάει oρθια έξω απo μαιευτnριo γιατi δεv εixε κάvει τεστ...(βivτεο)

Αυτοι που απεμειναν στα νοσοκομεια θελουν να ονομαζονται ιατροι;



Την στιγμή που η Κίνα συγκλονίζεται από ένα μεγάλο κύμα διαμαρτυρίας και διαδηλώσεων εναντίον της άτεγκτης πολιτικής της κυβέρνησης κατά του κορονοϊού, ανατριχίλα προκαλεί ένα βίντεο από το Twitter που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει μια γυναίκα να γεννά όρθια!

Εξίσου συγκλονιστικό είναι και το παρασκήνιο των εν λόγω σκηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί της ενώ βρισκόταν μόλις λίγα βήματα μακριά από την είσοδο του μαιευτηρίου, στην κομητεία Γκουλάν

Ο λόγος γι’αυτό, όπως αναφέρουν κάποιες πηγές, είναι ότι δεν πρόλαβε να κάνει το τεστ κατά του κορωνοϊού που απαιτείται για να μπορέσει να μπει μέσα! Μάλιστα, την γυναίκα βοηθούν άλλα άτομα να γεννήσει τα οποία, πιθανότητα, δεν είναι ιατροί!



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.