Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Έρχονται αγωγές με τεράστιες αποζημειώσεις, κατά όσων φέρονται ρατσιστικά έναντι όσων δεν κάνουν εμβόλιο....

Αυτο σιγουρα δεν το εχει σκεφθει ο απερχομενος Πρωθυπουργος...

Νομιζει οτι ολοι τρωμε το σανο που μας δινει...



Αφού το εμβόλιο με βάση το σύνταγμα, τους νόμους του κράτους, τους διεθνείς, αλλά και τον χάρτη ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν είναι υποχρεωτικό, κανείς δεν θα μπορεί να έχει ρατσιστική συμπεριφορά και συμπεριφορά στοχοποίησης όλων εκείνων που θα διστάσουν να κάνουν το εμβόλιο COVID 19, που ετοιμάστηκε σε μερικούς μόνο μήνες, αντί για μερικά χρόνια που συνήθως κάνουν να ετοιμαστούν γνωστά πετυχημένα εμβόλια, που πράγματι έχουν σώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Επίσης είναι παράνομο να υπάρχει δημόσιο και όχι απόρρητο αρχείο εμβολιασμού, διότι τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν την υγεία προστατεύονται από το GDPR.

Επομένως θα είναι παράνομο από κάθε άποψη το να ζητήσει ο οποιοσδήποτε από οποιονδήποτε να του αποδείξει ότι έκανε εμβόλιο για μια ίωση που δεν είναι και από τις σοβαρότερες που γνώρισε ο πλανήτης, όπως έχουν πει αμέτρητοι γιατροί, όπως ο καθηγητής κ. Κούβελας, ο οποίος μάλιστα τόνισε ως ο απόλυτα ειδικός πάνω στο θέμα, ότι το εμβόλιο εμφανίστηκε πολύ γρήγορα, αφού τα εμβόλια κάνουν χρόνια για να δοθούν για χρήση.

Οργιάζουν μάλιστα οι θεωρίες συνωμοσίας, που λένε ότι για να εμφανιστεί τόσο γρήγορα το εμβόλιο κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν μάλιστα τρεις θεωρίες που προωθούν οι συνωμοσιολόγοι:

Το εμβόλιο το ετοίμασαν μαζί με τον ιό που ήταν κατασκεύασμα εργαστηριακό με σκοπό να εκπαιδευτεί ο κόσμος στα περιοριστικά μέτρα και την υπακοή και για να καταστραφεί η ιδιωτική οικονομία.

Το εμβόλιο έχει σαν σκοπό να βλάψει μακροπρόθεσμα ή και βραχυπρόθεσμα όσους το κάνουν.

Το εμβόλιο φτιάχτηκε “στο πόδι” και θα δοθεί σαν λύση σε μια στημένη πανδημία, με σκοπό να βγάλουν χρήματα οι φαρμακευτικές και οι πολιτικοί που το προωθούν.

Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά το να κάνουν κάποιοι ιδιωτικοί ή κρατικοί φορείς τη ζωή όσων δεν κάνουν το εμβόλιο δύσκολη, όπως είπε ο Πρωθυπουργός, είναι κάτι απόλυτα παράνομο κα αντισυνταγματικό και δικηγορικά γραφεία ήδη τρίβουν τα χέρια τους καθώς ετοιμάζουν αγωγές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για να τις υποβάλουν για λογαριασμό τυχόν θυμάτων ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Βέβαια, μετά από ένα το πολύ χρόνο μετά τον εμβολιασμό, όλα αυτά θα έχουν τελειώσει και το μόνο που θα έχει μείνει, θα είναι η καταστροφή της παγκόσμιας ιδιωτικής οικονομίας, αλλά και η εκπαίδευση του κόσμου στο να υπακούει τυφλά στα παγκόσμια αφεντικά.




πηγη 

Γεωργούλης σε δημοσιογράφο: ''Αν δεν ξέρεις την δουλειά σου παραιτήσου''!!! (Εσύ Γεωργουλη γιατί δεν εχεις παραιτηθεί:::)


Έξαλλος ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Κώστα Τσουρό Γιατί «τσακώθηκε» στον «αέρα» με τον δημοσιογράφο

Μια άνευ προηγουμένου κόντρα ξέσπασε on air, ανάμεσα στον Αλέξη Γεωργούλη και τον Κώστα Τσουρό.

Ο Αλέξης Γεωργούλης βγήκε εκτός εαυτού με τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό, με αφορμή μια παλαιότερη δήλωση του ηθοποιού και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις απολαβές του από την Ευρωβουλή.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον «Alpha». Η συζήτηση κυλούσε ομαλά, μέχρι τη στιγμή που ο Κώστας Τσουρός έθιξε το θέμα των πρόσφατων δηλώσεών του για το μισθό του ως ευρωβουλευτής.

Πώς προκλήθηκε η «έκρηξη» στο πλατό

«Ποια είναι η δήλωσή μου, ξέρεις», ρώτησε ο Αλέξης Γεωργούλης τον δημοσιογράφο, ο οποίος του απάντησε ότι είναι «αυτή που αναφέρεις πως παίρνεις 25.000 ευρώ». Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε από την πλευρά του: «Δεν είναι αυτή η δήλωσή μου. Εγώ είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου», με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο άντρες.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο, ο Αλέξης Γεωργούλης ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου τον Κώστα Τσούρο, αν θέλει να βάλουν στοίχημα για το ποιος έχει δίκιο, φτάνοντας στο σημείο να τον προκαλεί να παραιτηθεί αν κάνει λάθος.

Συγκεκριμένα, αφού ο Κώστας Τσουρός συνέχισε να αμφισβητεί τα λεγόμενά του, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε: «Πάμε στοίχημα;»

Κώστας Τσουρός: «Πάμε»

Αλέξης Γεωργούλης: «Πάμε στοίχημα; Αν είναι έτσι, τι θα χάσεις;»

Κώστας Τσυορός: «Τι θέλεις να χάσω;»

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν ξέρω, να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς»

Κώστας Τσουρός: Ωραία, να ψάξουμε τη δήλωση και να δούμε τι έχεις πει, γιατί τώρα με προσβάλλεις.

Η Ναταλία Γερμανού  παρεμβαίνει στον εκρηκτικό διάλογο, προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα.


Πηγή

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΤΟΥ....



Εξώδικη Απάντηση-Καταγγελία-Πρόσκληση-Δήλωση Γρηγορίου Πετράκου

Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>

Προς: Ellinikahoaxes Info

Παρ, 27 Νοε στις 10:40 μ.μ.

Σας επισυνάπτω εξώδικη απάντηση-καταγγελία-πρόσκληση-δήλωση του εντολέα μου Γρηγορίου Πετράκου, το κείμενο της οποία παραθέτω και εδώ:

ΕΝΩΠΙΟΝ  ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ  ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Με  επιφύλαξη δικαιωμάτων

Γρηγορίου  Πετράκου του Κωνσταντίνου...

ΚΑΤΑ

1. Θεόδωρου  Δανιηλίδη του Πέτρου, κατοίκου  Θεσσαλονίκης, οδός Χρυσοσπάθη αρ. 2-4.

2. Αθανασίου Σιτίστα του Χρήστου, κατοίκου ομοίως.

3. Δημητρίου Αλικάκου του Γεωργίου, κατοίκου  ομοίως.

4. Γεωργίου Γιώτη του Νικολάου, κατοίκου ομοίως.

5. Ανδρόνικου Κουτρούμπελη του Αποστόλου, κατοίκου  ομοίως.

Σε απάντηση της εξωδίκου προσκλήσεώς σας, την οποία μου επιδώσατε υπό την ιδιότητα των εταίρων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία “ΚΕΝΤΡΟ  ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ”  και τον διακριτικό τίτλο “ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES”, σας  αναφέρω τα κάτωθι:

Είναι γεγονός ότι προς στιγμήν εξέλαβα το περιεχόμενο του εξωδίκου σας με χιουμοριστική διάθεση, θεωρώντας ότι  αστειεύεστε.

Γιατί μόνον έτσι μπορεί να εκληφθεί η αναφορά σας στην “άσχετη  υπόθεση ενδιαφέροντός μου με ποινικές  προεκτάσεις” και σε “άσχετο με σας ζήτημα”.

Και αυτό, διότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι ήσασταν εσείς που  προκαλέσατε την “άσχετη υπόθεση” με τις ποινικές προεκτάσεις και ότι το αντικείμενο του “ζητήματος” κάθε άλλο παρά άσχετο με σας είναι, αλλά απολύτως σχετικό.

Σας  θυμίζω, σε περίπτωση που ασθενεί η μνήμη σας και έχετε “ξεχάσει” τη δική μου περίπτωση μεταξύ των αμέτρητων άλλων  στις οποίες παρεμβαίνετε, χαρακτηρίζοντας συστηματικά ψευδή εκατοντάδες  δημοσιεύματα, ισχυρισμούς, στοιχεία,  δεδομένα και γεγονότα, χωρίς ποτέ οι  θιγόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να  αντιδράσουν, ότι ήσασταν εσείς που χαρακτηρίσατε ψευδές το περιεχόμενο  του γνωστού βίντεο που ανέβασα στο  διαδίκτυο.

Ήσασταν εσείς που χαρακτηρίσατε ψευδή τη σύνθεση και  προβολή σε μία παρουσίαση, επιστημονικών στοιχείων και δεδομένων που συγκέντρωνα και δημοσίευα επί έξι σχεδόν μήνες, χωρίς ποτέ, καθ' όλο αυτό το διάστημα, να παρέμβετε και να χαρακτηρίσετε ψευδή ούτε μία λέξη και ούτε ένα στοιχείο από  όλα αυτά που μήνες δημοσιοποιούσα.

Ήσασταν εσείς που με διαπομπεύσατε, εμφανίζοντάς με  αναξιόπιστο και ψευδολόγο, χωρίς ποτέ να έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μου πριν με διασύρετε και με στοχοποιήσετε σε  ολόκληρη τη χώρα.

Ήσασταν εσείς που με στοχοποιήσατε και  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και προκαλέσατε την παρέμβασή της. 

Είναι η κατά τα λοιπά ...“άσχετη υπόθεση με ποινικές προεκτάσεις”. Ανεξαρτήτως της βασιμότητας ή μη της ποινικής σε βάρος μου διαδικασίας, είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι αν  δεν είχατε εσείς χαρακτηρίσει δημόσια το περιεχόμενο του επίμαχου βίντεο ψευδές, η Εισαγγελία δεν θα είχε ποτέ  παρέμβει εναντίον  μου.

Αλλά επίσης, μόνο με χιουμοριστική διάθεση μπορεί να εκληφθεί και η αναφορά σας στα περί “κατά κυριολεξία δολοφόνων”!!

Πράγματι, μόνο θυμηδία προκαλεί η κατά κυριολεξία ερμηνεία  της συγκεκριμένης αναφοράς μου. Πρέπει να είστε οι μοναδικοί που εκλάβατε κυριολεκτικά μία αναφορά με καθαρά  μεταφορικό χαρακτήρα. Αναφορά που άμεσα βεβαίως συνδέεται με την απαράδεκτη στοχοποίησή μου, το διασυρμό και την κατασυκοφάντησή μου. 

Θέλετε  να πείτε ότι αυτό που εννοούσα είναι  ότι έχετε πάρει από ένα πολυβόλο ο καθένας και πυροβολείτε ανθρώπους;;;

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι αναφέρθηκα σε “δολοφονία”  προσωπικοτήτων, υπολήψεων και συνειδήσεων. Δεν  ισχυριστήκατε απλώς, αλλά επιβάλατε παντού, χωρίς την παραμικρή δυνατότητα αντίλογου, τους ψευδείς ισχυρισμούς σας περί δήθεν δικών μου ψευδών επιστημονικών στοιχείων,  και εκμεταλλευόμενοι τη συνεργασία  σας με την εταιρεία Facebook επιβάλατε τους ισχυρισμούς σας αυτούς, τόσο στη δική μου σελίδα όσο και σε χιλιάδων άλλων χρηστών του μέσου  αυτού κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε όλο το διαδίκτυο τα ηλεκτρονικά και τα έντυπα Μ.Μ.Ε.

Και  έχετε το θράσος τώρα να ισχυρίζεστε ότι εγώ δήθεν έθιξα την υπόληψή  σας, ενώ εσείς έχετε προηγουμένως ασελγήσει στη δική μου, εμφανίζοντας προς τον σκοπό της “απόδειξης” του  ψευδούς αυτού ισχυρισμού σας, μία προφορική αναφορά σε “πληρωμένους δολοφόνους ανθρώπων” ως δήθεν κατά κυριολεξία αναφορά, εκμεταλλευόμενοι, μεταξύ άλλων, και το γεγονός ότι στον προφορικό λόγο δεν μπορούν να τεθούν τα αυτονόητα εισαγωγικά του γραπτού.

Η αναφορά μου δε αυτή είναι και απόλυτα δικαιολογημένη, στα πλαίσια της ελευθερίας  του τύπου και της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελευθερίας της έκφρασης (όσο  και αν αυτή εσάς σας ενοχλεί και την πολεμάτε συστηματικά), όπως παγίως δέχεται  και το Ευρωπαϊκό  Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του  Ανθρώπου, λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι, σε δικαιολογημένη επιπλέον αγανάκτηση τελών και με απολύτως δικαιολογημένο ενδιαφέρον, κατά την έννοια του άρθρου  367 του Ποινικού Κώδικα, απάντησα και αμύνθηκα στην άδικη και συκοφαντική κατά τα άνω συμπεριφορά σας, επί του  ερωτήματος που μου ετέθη και άμεσα κατά τα άνω συνδεόταν με σας και τη σε βάρος μου αδικοπρακτική και ποινικά κολάσιμη  συμπεριφορά σας.

Γνωρίζετε επίσης ότι η χρήση του πληθυντικού  αριθμού (“ανθρώπων”) είναι επίσης απολύτως  δικαιολογημένη, καθώς είναι γνωστό  ότι έχετε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε  όλο το διαδίκτυο και στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. με τη συστηματική  προσβολή φυσικών και νομικών προσώπων, ενώ  έχει κατατεθεί εναντίον σας σωρεία μηνύσεων και αγωγών για τη συμπεριφορά  σας αυτή.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και  με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

Σε απάντηση της προσκλήσεώς σας να  ανακαλέσω, και δη γραπτώς, τον “ισχυρισμό” μου και να ζητήσω “συγγνώμη”, σας καλώ εγώ να  ανακαλέσετε εσείς γραπτώς  τους δικούς σας ψευδείς και συκοφαντικούς σε βάρος μου ισχυρισμούς σας,

τόσο αυτούς  που περιλαμβάνονται στο εξώδικό σας, αφού πέραν του επιθεωρησιακού χαρακτήρα του δεν παύει να προσβάλλει, και δη εκ νέου, την προσωπικότητά μου,

όσο και τη σωρεία αυτών που περιλαμβάνονται στο δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα σας κείμενό σας, με το οποίο χαρακτηρίσατε ψευδές το περιεχόμενο του βίντεο που  ανήρτησα και προκάλεσε την προσβλητική για μένα παρέμβασή σας,

καθώς  και να προβείτε σε όλες τις κατά νόμο ενέργειές σας, και σε αυτές που  προβλέπονται στη σύμβασή σας με την εταιρία Facebook, για  την αποκατάσταση της νομιμότητας και της αλήθειας αναφορικά με το περιεχόμενο του ως άνω βίντεο.

Σε περίπτωση που εσείς δεν  συμμορφωθείτε με την παρούσα, θα  επακολουθήσει η κατάθεση δικής μου εγκλήσεως και δικής  μου αγωγής εναντίον σας.

Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2020

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Δικηγόρος Αθηνών

Πορτοσαλτε: Ο εμβολιασμός να γίνει με το ζόρι, βλαμμένοι και ηλίθιοι όσοι δεν θέλουν να το κάνουν (Βλαμμενος και ηλιθιος εισαι συ ρεμαλι)

Με ποιο δικαιωμα ο καθε τυχαρπαστος δημοσιογραφος βγαινει και βριζει τους Ελληνες;

Εισαγγελεας σ αυτην την χωρα δεν υπαρχει; 



Καταγγελία για ρητορική μίσους και προσβολή της αξιοπρέπειας του κοινού από δημοσιογράφο που εκτόξευε ύβρεις παροτρύνοντας ουσιαστικά παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ασθενών με τη φράση: “Με το ζόρι στη σειρά και εμβολιασμός!”

– Και τώρα που θα σου λέει ο άλλος: “Δεν κάνω εμβόλιο εγώ, μεγάλε!” Τι να τον κάνουμε αυτόν;

– Με τον κάθε βλαμμένο και ηλίθιο που έχουμε μπροστά μας και τον κάθε ηλίθιο ότι δεν θα κάνει εμβόλιο; Με το ζόρι! Με το ζόρι στη σειρά και εμβολιασμός!

Ο παραπάνω διάλογος μεταξύ δημοσιογράφων σε εκπομπή μεγάλου καναλιού εξωτερικεύει ρητορική μίσους που στοχοποιεί όχι μόνο όποιον έχει διαφορετική γνώμη για μάσκες και εμβόλια, αλλά, ουσιαστικά, προτείνοντας με απολυτότητα κι αυταρχισμό μια πολιτική που θα παραβίαζε τα θεμελιώδη παγκόσμια δικαιώματα των ασθενών που προϋποθέτουν την προηγούμενη ενημέρωση/συναίνεση του ασθενή πριν απ΄οποιαδήποτε ιατρική πράξη στο σώμα τους.




πηγη 

ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗΣ: «ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΆΓ.ΑΝΔΡΕΑ ΟΎΤΕ ΚΑΤΆ ΜΟΝΑΣ»!!!


Ξεκάθαρο το μήνυμα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη! Ούτε κατά μόνας ούτε για κερί δεν θα επιτρέπεται η είσοδος πιστών στην εκκλησία του Αγ. Ανδρέα δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει. Και μάλιστα ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τα όσα έγραψε στο μήνυμά του.

 

 Πηγή 

Απειλει και εκβιαζει ο Επαγελματιας Ανεπαγγελτος Κουλης: Δεν θα τους κυνηγάω με το εμβόλιο...μπορεί να θέλουν μελλοντικά να ταξιδέψουν και να μην μπορούν ! ! !

Απειλει, εκβιαζει, κυβερνα με προστιμα, ο κοσμος πειναει....



Αν δεν υπάρξει μαζικός εμβολιασμός δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από την πανδημία» ξεκαθάρισε ο Κουλης.  

Όπως είπε ο Κουλης «η νόσος δεν υπάρχει πια επειδή βγήκε το εμβόλιο!».  

Ο Κουλης προανήγγειλε ότι θα ξεκινήσει μία εμβολιαστική εκστρατεία, ενώ επανέλαβε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του θα κάνει πρώτος δημόσια το εμβόλιο για να στείλει το μήνυμα στους πολίτες, ενθαρρύνοντας και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να πράξουν το ίδιο. 

Αναφερόμενος στους αρνητές του εμβολίου, ο Κουλης σημείωσε ότι : 

Δεν πρόκειται να κυνηγάω με το εμβόλιο στο χέρι όσους δεν θέλουν να το κάνουν», ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα απομονωθούν, για παράδειγμα μπορεί να θέλουν μελλοντικά να ταξιδέψουν και να μην μπορούν!




πηγη 

Έκτακτο δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού. Έρχονται Ισχυρές βροχές, Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι...


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Ελληνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενημερώνοντας για την αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από αύριο το πρωί.


Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (29-11-2020) από τα δυτικά, με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από πολύ ισχυρούς ανέμους.

Α) Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν:

1) Την Κυριακή (29-11-2020)
Από τις πρωινές ώρες τα νησιά του Ιονίου και σταδιακά την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, από το απόγευμα τα Δωδεκάνησα, τα
νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη και πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Εξασθένηση αναμένεται από αργά τη νύχτα στα βορειοδυτικά.

2) Τη Δευτέρα (30-11-2020)
Τη Θράκη, τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα
Δωδεκάνησα, τις Κυκλαδες και την Κρήτη. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Β) Από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας θα επικρατήσουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι 7 με 8 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο.

Γ) Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στα βόρεια, η οποία θα γίνει αισθητή τη Δευτέρα και στην κεντρική και νότια χώρα.


Πηγή

Αθάνατη ελληνίδα Μάνα: Είχε στείλει κωδικο 4 για παροχή βοήθειας, αλλά της έριξαν πρόστιμο γιατι πήγε να μαγειρέψει στον γιο της!


Η συγκεκριμένη μητέρα μάλλον δεν γνώρισε οτι η παροχή βοήθειες σε άτομο που έχει ανάγκη, δεν καλύπτει το να πάει να μαγειρέψει στον γιο της.

Ένα κάπως αστείο για όλους τους υπόλοιπους, αλλά όχι για την πρωταγωνίστρια, περιστατικό, έφερε στην δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, το πρωί της Παρασκευής.

Όπως είπε λοιπόν η ρεπόρτερ του καναλιού που βρισκόταν στο μπλόκο της αστυνομίας στο Χίλτον, χθες στο συγκεκριμένο σημείο, οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα και της ζήτησαν να δικαιολογήσει την μετακίνησή της.

Εκείνη λοιπόν τους έδειξε το SMS που είχε στείλει με τον αριθμό 4, το οποίο είναι για παροχή βοήθειας σε άτομο που το είχε ανάγκη.

Όταν λοιπόν την ρώτησαν αν πάει στην μητέρα ή στον πατέρα της, εκείνη απάντησε πως πάει στον γιο της για να του μαγειρέψει.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνετε, δεν καλύπτεται από τον συγκεκριμένο SMS, με αποτέλεσμα να της βεβαιωθεί πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

 

 

Πηγή 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «ΕΒΓΑΛΑΝ τη σύζυγό μου στο νοσοκομείο θετική στον ιό και στο ιδιωτικό αρνητική, αλλά μαντέψτε…»


 Καταγγελία από πολίτη ο Θωμάς Τσίπας αισθάνεται έξαλλος. 

Βγάλανε την σύζυγό μου θετική στον ιό ύστερα από νοσηλεία στο νοσοκομείο την πήρα στο σπίτι, πριν φτάσω σπίτι κάναμε τέστ σε ιδιωτικό μικροβιολογικό …. μαντέψτε … ΑΡΝΗΤΙΚΌ, έκανα και εγώ τεστ … ΑΡΝΗΤΙΚΌ στις επόμενες ημέρες καραντίνας μας πήρε η πολιτική προστασία ο εοδυ και η Αστυνομία μας υποχρεώσανε να μένουμε σε καραντίνα 14 ημερών , ο εοδυ αρνείται την εγκυρότητα του επίσημα αδειοδοτημένου απο το κράτος αποτέλεσμα ιδιωτικού εργαστηρίου με την δικαιολογία ότι μετράει μόνο το τέστ του νοσοκομείου 3 άτομα στενές επαφές κάναμε επαναληπτικά τέστ κανένας θετικός η σύζυγός μου σε σύνολο έχει κάνει 3 ,1 απλό και 2 μοριακά σε κανένα δεν βγήκε θετική , παρά την έντονη επιμονή μου επίσημο χαρτί απο το νοσοκομείο ότι η σύζυγος μου είναι θετική δεν έχουμε ,όταν το ζήτησα απο τους γιατρούς του νοσοκομείου ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι . Τα σχόλια δικά σας.


Πηγή

Κλείδωσαν τους Έλληνες μέσα στα σπίτια για να σουλατσάρουν οι Ασιατοφρικανοι τα μεσάνυχτα! Ούτε πρόστιμο, ούτε τίποτα!


 

 

Την ώρα που οι Έλληνες δέχονται πρόστιμα γιατί τολμούν να κυκλοφορούν έξω, παρά τους περιορισμούς λόγω κορωνοϊού, οι λ@θρομετανάστες έχουν ασυλία και κόβουν βόλτες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, πως αστυνομικοί τους αφήνουν να κυκλοφορούν στην Αθήνα, τα μεσάνυχτα. Και όπως βλέπετε ούτε πρόστιμο τους κόβουν, ούτε τίποτα.

 

 

Πηγή 

 

Ψυχιατρος Κλεανθης Γριβας: Λυπαμαι οσους θα κανουν το εμβολιο....

 Δεν το λεμε εμεις...

Ο ψυχιατρος το λεει, αλλα δεν θα το δειτε ποτε στα μεγαλοκαναλα...

Δειτε λοιπον στο βιντεο τι λεει...



Αυτό που φοβάται η Νέα Τάξη Πραγμάτων!!! Πρέπει να μάθουμε για την δύναμη που έχουμε!!!


ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ...


Πηγη


Κυβερνηση: Ο Κορωναιος δεν κολλαει σε εξωτ. χωρους ! ! ! Τότε γιατί απαγορεύεται η κυκλοφορία; Γιατί είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας;

Αυτες ειναι οι κορωνοπαπαριες του Καθεστωτος των Κουληδων....

Των 100% ανικανων, που μας κυβερνα....

Κι ετσι...



Η αλήθεια είναι πως όποιος έχει μνήμη και θυμάται θα έχει διαπιστώσει πως η κυβέρνηση τον τελευταίο χρόνο έχει αναιρέσει πολλές φορές αυτά που η ίδια λέει. 

Ο κορωνοϊός που δεν κολλάει (μάλλον) σε εξωτερικούς χώρους

Αφού προσπεράσουμε τα όσα έχουν ειπωθεί για τις «επικίνδυνες», μετά «υποχρεωτικές» μάσκες (διαβάστε σχετικά εδώ) η κυβέρνηση προχώρησε τελικά πριν από λίγους μήνες στην υποχρεωτική χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους. 

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό βλέπουμε διαρκώς εικόνες από τις δυνάμεις ασφαλείας να επιβάλουν υπέρογκα πρόστιμα σε ανθρώπους που μπορεί απλά να μην έβαλα σωστά τη μάσκα, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και αυτό που έγινε στην Κρέστενα, εκεί που ένας ηλικιωμένος κύριος πρέπει να δώσει σχεδόν όλη την σύνταξη του γιατί η μάσκα του ήταν κάτω από τη μύτη. 

Και πάνω εδώ τίθεται το ερώτημα -το οποίο δημιουργείται έπειτα από τις δηλώσεις των κυβερνώντων- τελικά ο κορωνοϊό κολλάει στους εξωτερικούς χώρους ή όχι; 

Και αν όχι... τότε γιατί απαγορεύεται η κυκλοφορία; Τότε γιατί είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας; 

Σε αυτά τα ερωτήματα ήρθε να μας απαντήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με σημερινές του δηλώσεις. 

«Οι 5.000 άνθρωποι (σ.σ. αστυνομικοί) που αναπτύχθηκαν στο Πολυτεχνείο, φορούσαν όλοι μάσκες, ήταν αραιά ο ένας από τον άλλον βάσει οδηγίας που δόθηκε και ήταν έξω. Δεν μεταδίδεται έξω ο ιός στην ατμόσφαιρα. Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους» ισχυρίστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πολυτεχνείο. 

Ο υπουργός διαδίδει άραγε fake news για τον κορωνοϊό; Και αν ναι... τότε μήπως θα έπρεπε ο ίδιος να επέμβει και να συλλάβει τον εαυτό του; 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Χρυχοϊδης είχε πει πως δεν θα γίνουν οι εορτασμοί για το Πολυτεχνείο γιατί «οι δρόμοι και οι διαδηλώσεις κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια».

Το δεύτερο κύμα 

«Το δεύτερο κύμα μας χτυπάει με σφοδρότητα» δήλωσε η κα. Παπαευαγγέλου κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό. Το δεύτερο κύμα δεν έχει εξελιχθεί όπως θα περιμέναμε, επιβεβαίωσε και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Οι κυβερνώντες παραδέχονται την αποτυχία του lockdown (στα οποίο μάλιστα έδωσαν και παράταση), την ίδια ώρα που πριν από λίγο καιρό διαβεβαίωναν πως η Ελλάδα είναι έτοιμη για το δεύτερο κύμα.  

«Κατορθώσαμε να αποτελούμε διεθνώς παράδειγμα επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας και να παραμένουμε -ακόμα και σήμερα που αντιμετωπίζουμε το δεύτερο κύμα- μια από τις ασφαλέστερες χώρες παγκοσμίως και εξάγουμε πλέον τεχνογνωσία σε άλλες χώρες για τα συστήματα ελέγχου που εφαρμόσαμε», υποστήριζε πριν 2 περίπου μήνες ο Νίκος Χαρδαλιάς, πανηγυρίζοντας για τ' ότι η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη για το δεύτερο κύμα. 

Δύο μήνες μετά και η χώρα μας μπήκε σε lockdown στο οποίο βρίσκεται εδώ και τρείς εβδομάδες και ο κορωνοϊός όλα δείχνουν πως δεν θα τεθεί υπό έλεγχο παρά τις απαγορεύσεις, με όλους τους επιστήμονες να αναμένουν τα μέσα (προς τέλη) Δεκεμβρίου, εκεί που ο ιός έτσι και αλλιώς θα έκανε μία «κοιλιά». 




πηγη 

Ζαίοι και Κούληδες ακουτε; Δήλωση μετανοίας Ζάεφ προς Μπορίσωφ: Δεν υπάρχουν Μακεδόνες ! ! !

Ρομπα ξεκουμπωτη γινατε και οι δυο σας Ανθελληνες...

Δειτε πως ξεβρακωσε τον Αλβανογυφτοβουλγαρο Ζαεφ, ο Βουλγαρος...



Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στα Σκόπια για τις «αμφιλεγόμενες» θέσεις που διατύπωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπιων και αρχηγός του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDSM), Ζόραν Ζάεφ, σε συνέντευξή του σε βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων, σχετικά με το ρόλο των βουλγαρικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην περιοχή των Σκοπιων και τους ισχυρισμούς του ότι η πρώην Γιουγκοσλαβία «χώρισε» τους λαούς της Βουλγαρίας και της χώρας του.

Η πιο «ηχηρή» αντίδραση προήλθε από την «ιερή εικόνα» του SDSM, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι.

Ο επί σειρά ετών αρχηγός του SDSM, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της χώρας, σε ανοιχτή επιστολή του προς τα μέλη του κόμματος, ζητά να συγκληθεί άμεσα η Κεντρική Επιτροπή του SDSM, όπου θα αποφασιστεί, όπως αναφέρει ο ίδιος, πως οι θέσεις που διατύπωσε ο Ζόραν Ζάεφ δεν απηχούν τις θέσεις του κόμματος.

Ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι στην επιστολή του αυτή αναφέρει αρχικά ότι τα τελευταία επτά χρόνια αποφεύγει συνειδητά να τοποθετείται για τα δημόσια δρώμενα στη χώρα και θα συνέχιζε να έπραττε το ίδιο «εάν δεν είχε προκύψει η σκανδαλώδης συνέντευξη του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματός μας, Ζόραν Ζάεφ».

Ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι αναφέρει ότι οι απόψεις και θέσεις που εξέφρασε ο Ζόραν Ζάεφ στη συνέντευξή του αυτή -στο βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων Bgnes- έχουν προκαλέσει και θα προκαλέσουν μακροπρόθεσμες συνέπειες στο λαό και στη χώρα.

Τεράστια ζημιά

«Έχει γίνει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά. Αυτό που μπορεί και πρέπει να γίνει είναι να καταστεί σαφές πως οι απόψεις του Ζόραν Ζάεφ δεν αποτελούν απόψεις ούτε της κυβέρνησης συνολικά ούτε της ηγεσίας του κράτους» σημειώνει ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι.

Ο πρώην αρχηγός του SDSM, αναφέρει στην επιστολή του αυτή ότι μέχρι να υπάρξει τέτοια συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο ίδιος, ως ιδρυτικό στέλεχος και επί πολλά χρόνια πρόεδρος του SDSM αναστέλλει την ιδιότητά του ως μέλος του κόμματος.

Ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι διατέλεσε πρωθυπουργός της τότε ΠΓΔΜ τις περιόδους 1992-1998 και 2002-2004, καθώς και πρόεδρος της χώρας την περίοδο 2004-2009. Διετέλεσε ακόμη επί πολλά χρόνια αρχηγός του SDSM, όταν και παραιτήθηκε το 2013 και αντικαταστάθηκε από τον Ζόραν Ζάεφ.

Το SDSM, σε ανακοίνωσή του απέρριψε το αίτημα του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι για άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και σημειώνει ότι οι θέσεις που διατύπωσε ο αρχηγός της παράταξης Ζόραν Ζάεφ είναι και θέσεις του κόμματος.

«Την επιστολή του πρώην προέδρου, Μπράνκο Τσερβενκόφσκι, μετά από πολλά χρόνια σιωπής και έλλειψης θέσης για σημαντικά κρατικά ή εθνικά ζητήματα, ας την κρίνουν οι πολίτες. Τα μέλη του SDSM και οι πολίτες θα κρίνουν κατά πόσο η στάση αυτή του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι απέναντι στο κόμμα του και τα μέλη του είναι ορθή ή όχι» σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωση του κόμματος του Ζόραν Ζάεφ.

Η επίμαχη συνέντευξη

Ο πρωθυπουργός των Σκοπιων, σε συνέντευξή του χθες στο βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων Bgnes, αναφερόμενος στην παρουσία των βουλγαρικών στρατευμάτων την περίοδο 1941-1944 στην περιοχή των Σκοπιων υποστήριξε ότι στην αρχή της περιόδου εκείνης, η Βουλγαρία «ασκούσε διοίκηση» στην περιοχή και προς το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου συντάχθηκε με τις αντιφασιστικές δυνάμεις και συνέβαλε στην απελευθέρωση πολλών περιοχών των Σκοπιων.

Οι απόψεις αυτές του Ζόραν Ζάεφ πυροδότησαν θύελλα αντιδράσεων, απ΄όλες σχεδόν τις πλευρές, στα Σκόπια, καθώς ο πρωθυπουργός της χώρας απέφυγε να αναφερθεί σε «βουλγαρική φασιστική κατοχή» την περίοδο εκείνη και στον αγώνα των παρτιζάνων για την απελευθέρωση της περιοχής από τις κατοχικές δυνάμεις.

Η Βουλγαρική κατοχή εδαφών των Σκοπιων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου προέκυψε από τη συνεργασία της Βουλγαρίας με τις δυνάμεις του ‘Αξονα κατά την επίθεσή τους εναντίον της τότε Γιουγκοσλαβίας.

Ακόμη, ο Ζόραν Ζάεφ ισχυρίστηκε ότι η πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβία, για μεγάλο χρονικό διάστημα, κράτησε μακριά τον βουλγαρικό λαό και τον λαό της χώρας του.

Τις δηλώσεις αυτές του Ζόραν Ζάεφ καταδίκασε, μεταξύ άλλων, και η ένωση βετεράνων πολεμιστών των Σκοπιων, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο πλευρό των παρτιζάνων κατά των κατοχικών δυνάμεων.

Αντιθέτως, οι θέσεις αυτές που εξέφρασε ο Ζόραν Ζάεφ φαίνεται πως έτυχαν θετικής ανταπόκρισης στη Σόφια. Ο υπουργός ‘Αμυνας της Βουλγαρίας και αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος VMRO-BND, Κράσιμιρ Καρακατσάνοφ, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο Ζόραν Ζάεφ στη συνέντευξή του αυτή ανέφερε ότι «πρόκειται για ένα μικρό βήμα εμπρός, προς τη σωστή όμως κατεύθυνση». Πρόσθεσε ωστόσο ότι η Σόφια ζητά από τα Σκόπια γραπτές εγγυήσεις και όχι μόνο δηλώσεις.




πηγη 

ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ: Ο βασικός «ύποπτος» για την «γέννηση» του κορωνοϊού είναι η Ελλάδα και άλλες οκτώ χώρες...

Τι αλλο θα ακουσουμε για την κορωνογριπη;

Εχει γινει εργαλειο εκμεταλευσεως με πολλους τροπους αυτη η γριπη....

Κι ετσι...



Κινέζοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι ο κορωνοϊός προέρχεται από την... Ελλάδα (το ξεκίνησαν από την Ινδία στην αρχή και μετά κατέληξαν σε εμάς) σε μια προσπάθεια να απορρίψουν τις ευθύνες της Κίνας σε ότι αφορά την διάδοσή του ιού στον πλανήτη, με βάση τη σχετική τους έρευνα που δημοσιεύεται στο SSRN. 

Οι Κινέζοι ισχυρίζονται ότι βασικός «ύποπτος» για την «γέννηση» του κορωνοϊού είναι η Ελλάδα μαζί με άλλες οκτώ χώρες!

Φυσικά πρόκειται για πρωτοφανείς ισχυρισμούς καθώς η Κίνα είχε βρεθεί στο στόχαστρο κυρίως της κυβέρνησης Τραμπ που θεωρούσε το Πεκίνο ως τον βασικό υπεύθυνο για την διάδοση του ιού που έχει προκαλέσει ανυπολόγιστη οικονομική ζημιά (περισσότερο οι αποτυχημένες προσπάθειες αντιμετώπισης της διάδοσής του).

Μια ομάδα από την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών υποστηρίζει ότι ο ιός πιθανότατα «γεννήθηκε» στην Ινδία το καλοκαίρι του 2019, πηδώντας από τα ζώα στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου νερού, πριν ταξιδέψει απαρατήρητος προς τη Γουχάν, όπου εντοπίστηκε για πρώτη φορά.

Ωστόσο ο Ντέιβιντ Ρόμπερτσον, ειδικός από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, τον οποίο επικαλείται η «Daily Mail», χαρακτήρισε το έγγραφο «πολύ ελαττωματικό» και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν προσθέτει τίποτα στην κατανόηση του κορωνοϊού».

Και η Ελλάδα στους «υπόπτους»

Στη δημοσίευσή της, η κινεζική ομάδα χρησιμοποιεί μια φυλογενετική ανάλυση -μια μελέτη για το πώς μεταλλάσσεται ένας ιός- για να προσπαθήσει να εντοπίσει την προέλευση του κορωνοϊού.

Οι ιοί μεταλλάσσονται καθώς αναπαράγονται, που σημαίνει ότι μικροσκοπικές αλλαγές συμβαίνουν στο DNA τους κάθε φορά που αναπαράγονται.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πρέπει επομένως να είναι δυνατό να εντοπιστεί η αρχική μορφή του ιού βρίσκοντας το δείγμα με τις λιγότερες μεταλλάξεις.

Λένε ότι η χρήση αυτής της μεθόδου αποκλείει ο ιός να ξεκίνησε στη Γουχάν και αντίθετα «δείχνουν» άλλες εννέα χώρες: Μπαγκλαντές, ΗΠΑ, Ελλάδα, Αυστραλία, Ινδία, Ιταλία, Τσεχική Δημοκρατία, Ρωσία ή Σερβία.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν, ωστόσο, ότι καθώς τόσο η Ινδία όσο και το Μπαγκλαντές κατέγραψαν χαμηλές μεταλλάξεις και επειδή γειτνιάζουν, είναι πιθανό η μετάδοση να ξεκίνησε εκεί.





πηγη 

Χρήματα σε ΜΜΕ για την «καμπάνια» εμβολιασμού προανήγγειλε ο Κουλης....ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ! ! !

Τρωνε πινουν και γλεντουν με το υστερημα του Ελληνα....

Και αυτο ειναι φυσικο και επομενο αφου βγαλαμε Πρωθυπουργο εναν επαγγελματια ανεπαγγελτο που ζει ολο του το σοι εδω και 60 χρονια απο το δημοσιο χωρις ναεχουν ποτε δουλεψει...Στο σχέδιο λοιπον, για επιπλέον χρηματοδότηση σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αυτήν τη φορά για μηνύματα σχετικά με την ανάγκη εμβολιασμού του πληθυσμού, αναφέρθηκε σε μία σύντομη αποστροφή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τέλος της δευτερολογίας του στη Βουλή. Με πρόσχημα «να πείσουμε την ελληνική κοινωνία, για την ανάγκη να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας», ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι «θέλω να πιστεύω ότι όλες οι πτερυγες θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και δεν θα ακούσουμε πάλι όλα αυτά τα οποία ακούσαμε ότι η επικοινωνία στη μεγαλύτερη κρίση δημόσιας Υγείας είναι χρυσόσκονη για να "εξαγοράσουμε" ως κυβέρνηση την στήριξη των ΜΜΕ». Υπενθυμίζεται ότι μηνύματα για τη δημόσια Υγεία προβλέπεται να μεταδίδονται δωρεάν.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ζήτησε από τον υπουργό Υγείας, τον κ.Κικίλια, να επικοινωνήσει με όλα τα κόμματα, όπως το έχει κάνει ήδη, για να παρουσιάσει την πολιτική μας για τον εμβολιασμό, ώστε σε συνεννόηση με όλα τα κόμματα να δρομολογηθεί μία μεγάλη εκστρατεία επικοινωνίας, να πείσουμε την ελληνική κοινωνία, για την ανάγκη να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας. Θέλω να πιστεύω ότι όλες οι πτερυγες θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και δεν θα ακούσουμε πάλι όλα αυτά τα οποία ακούσαμε ότι η επικοινωνία στη μεγαλύτερη κρίση δημόσιας Υγείας είναι χρυσόσκονη για να “εξαγοράσουμε” ως κυβέρνηση την στήριξη των ΜΜΕ» ανέφερε συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός, στο τέλος της δευτερολογίας του στη Βουλή.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα μετά το 19ο λεπτό:



Υπενθυμίζεται ότι μετά τη «λίστα Πέτσα» των 20 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει επικριθεί διεθνώς από οργανώσεις του Τύπου, όπως το International Press Institute, για τα αδιαφανή της κριτήρια, η κυβέρνηση προχώρησε σε νέο κονδύλι προς τα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, ύψους 2 εκατ ευρώ.

Oι έξι τηλεοπτικοί σταθμοί ενημερωτικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας, έχουν απαλλαχθεί από την υποχρέωση να καταβάλουν την ετήσια δόση των 3,5 εκατ. ευρώ για τηλεοπτική άδεια. Καθώς πρόκειται για έξι κανάλια, το συνολικό ποσό που θα λείψει από τα κρατικά ταμεία είναι 21 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πίσω στον Μάρτιο, όταν ανακοινωνόταν η πρώτη λίστα Πέτσα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε υποστηρίξει πως η ενημέρωση των πολιτών για την πανδημία «δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στο φιλότιμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των εργαζομένων σε αυτά».

Στην πραγματικότητα όμως, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με βάση το άρθρο 20 παρ. 3 του νόμου 3592/2007, τα τηλεοπτικά κανάλια υποχρεούνται να μεταδίδουν δωρεάν μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου, και κυρίως για θέματα υγείας.

Συγκεκριμένα, για την υποβολή κοινωνικών μηνυμάτων, το ΕΣΡ αναφέρει:

(*) Με βάση το άρθρο 20 παρ. 3 του Ν. 3592/2007 (ΦΕΚ Α΄/161/19.07.2007) το οποίο έχει ως εξής: «…οι τηλεοπτικοί σταθμοί υποχρεούνται να μεταδίδουν δωρεάν μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου διάρκειας τριών πρώτων λεπτών της ώρας καθημερινά ιδίως για θέματα υγείας, πρόνοιας και μέριμνας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή για τη μετάδοση μηνυμάτων, που αναφέρονται στα εκπαιδευτικά ή άλλα προγράμματα που διοργανώνει η Βουλή των Ελλήνων, καθώς και σε όλες εν γένει τις εθνικού, πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου δραστηριότητές της. 

Με κοινή απόφαση των Υπουργών Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ρυθμίζονται όλες οι αναγκαίες τεχνικές λεπτομέρειες. 

Η εφαρμογή της παραγράφου αυτής δεν εξαρτάται από την έκδοση της κοινής αυτής υπουργικής απόφασης.» και με αφορμή τη νέα Κ.Υ.Α. Α.Π. 1686/1/1.6.2018 (ΦΕΚ Β΄/2037/5.6.2018) του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης και του Υπουργού Υγείας με θέμα «Δωρεάν μετάδοση μηνυμάτων κοινωνικού περιεχομένου από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς» καθώς και τη μεγάλη αύξηση του αριθμού αιτήσεων που υποβάλλονται στο Ε.Σ.Ρ. για τη δωρεάν (άνευ ανταλλάγματος) μετάδοση μηνυμάτων κοινωνικού περιεχομένου και με σκοπό την εφαρμογή ενιαίας διαδικασίας και κοινών προϋποθέσεων έγκρισης των αιτήσεων αυτών το Ε.Σ.Ρ. προχώρησε στην έκδοση της υπ’ αριθμ. 1/25.07.2018 Υπόδειξης.

Τον Μάρτιο, πριν ξεκινήσουν τα κονδύλια σε ΜΜΕ, ο Στέλιος Πέτσας είχε υπογράψει την υπ’ αριθμ. 179/15.3.2020 Απόφαση που αφορούσε «τη δωρεάν μετάδοση ενημερωτικών μηνυμάτων από δημόσιους και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, για την προστασία της δημόσιας υγείας και τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.»




πηγη 

Κύριε Πρωθυπουργέ αυτή η Μάνα κάθεται στο πεζοδρόμιο για να διαβάσει τα παιδιά της με το WIFI του σούπερ μάρκετ.Είστε Υπερήφανος για αυτό;;;;



Απόγευμα Παρασκευής, 27 Νοεμβρίου. Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν λίγο μετά τις 14:00 και η διαδικασία της τηλεκπαίδευσης έχει ήδη ξεκινήσει για χιλιάδες μαθητές δημοτικών σχολείων ανά τη χώρα.


 
Την ίδια στιγμή, σε μια πυλωτή σπιτιού στην περιοχή Περιβόλια Ρεθύμνου, μία μητέρα κάθεται υπομονετικά μπροστά από τις δύο κόρες της και κρατώντας στο ένα της χέρι το κινητό της τηλέφωνο, προσπαθεί να βοηθήσει την μικρότερη ώστε να παρακολουθήσει το μάθημά της. Την ίδια στιγμή, με ένα δεύτερο κινητό και μπροστά της απλωμένα βιβλία, τετράδια και μολύβια, η μεγαλύτερη κόρη παρακολουθεί κι εκείνη τη δασκάλα της.

Μια διαδικασία που θα κρατήσει και σήμερα- ώρες. Όπως ώρες ολόκληρες έχει βρεθεί η συγκεκριμένη μητέρα στο συγκεκριμένο σημείο κι άλλες φορές το τελευταίο (περίπου) δεκαήμερο….


 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συγκεκριμένα μητέρα δεν διαθέτει σύνδεση στο σπίτι της και ένα σούπερ μάρκετ της περιοχής, της έχει προσφέρει τους κωδικούς του Με αυτόν τον παράδοξο τρόπο, λοιπόν, καταφέρνει και εξασφαλίζει πρόσβαση στα παιδιά της ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στην διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Η ίδια, όπως και ο σύζυγός της, δεν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, μέχρι που η πανδημία και τα οικονομικά της απόνερα, οδήγησαν αμφότερους στην ανεργία. Η ίδια, περήφανη και ηρωίδα στα μάτια των παιδιών της αλλά και τα δικά μας, υπομένει τις πρωτόγνωρες συνθήκες και στέκεται δίπλα από τις μικρούλες της μέχρι να τελειώσει το καθημερινό μάθημα-Γολγοθάς. Υπήρξαν δε ημέρες, όπου παρά το τσουχτερό κρύο στο Ρέθυμνο, μάνα και κόρες, στάθηκαν στο ίδιο πεζούλι ώστε να μη χάσουν ώρες διδασκαλίας.


Αδιανόητες εικόνες, αδιανόητες συνθήκες, αδιανόητες καταστάσεις…

Ελπίζουμε η δημοσίευση αυτού του άρθρου να προκαλέσει τις θετικές εκείνες αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα βάλουν ένα τέλος στο τηλεκπαιδευτικό… μαρτύριο της οικογένειας.


 

Πηγή 

 

Ο Βαρουφακης παραληρει: Το κίνημα εναντίον του εμβολιασμού υπήρχε και πριν από τον κορωνοϊό και συγχρωτίζεται με μια καμπάνια η οποία συνδέεται άρρηκτα με την ακροδεξιά....

Αναφανδόν υπέρ του εμβολιασμού κατά του Covid-19 τάχθηκε ο γραμματέας του ΜεΡΑ25  Βαρουφάκης....



Μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά FM, ο Γ. Βαρουφάκης σημείωσε ότι:

«το κίνημα εναντίον του εμβολιασμού υπήρχε και πριν από τον κορωνοϊό και συγχρωτίζεται με μια καμπάνια η οποία συνδέεται άρρηκτα με την ακροδεξιά, με όσους αμφισβητούν την κλιματική αλλαγή.

Εμείς στο ΜέΡΑ25 είμαστε ξεκάθαροι, θα είμαι ο πρώτος που θα κάνω το εμβόλιο και θα το κάνω σε δημόσια θέα για να ενισχύσω στην προσπάθεια για τον εμβολιασμό όμως από εκεί και πέρα η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να μην εργαλειοποιεί τους επιστήμονες για να μην χάνουν το κύρος τους έτσι ώστε να μπορούν αν πείσουν τον κόσμο».

«Εγώ θεωρώ ότι όποιος δεν εμβολιάζεται είναι “τζαμπατζής”, είναι απαράδεκτός γιατί ουσιαστικά λεει εμβολιαστείτε όλοι οι υπόλοιποι να σωθούμε αλλά εγώ δεν θα πάρω το ρίσκο του εμβολίου. Θα είμαστε ξεκάθαρα ταγμένοι στον αγώνα υπέρ των εμβολιασμών», πρόσθεσε ο κ. Βαρουφάκης

«Έθεσα το ερώτημα στην κυβέρνηση πού είναι ο σχεδιασμός για τον εμβολιασμό. Πως μπορείτε να μιλάτε για εμβολιασμό, να πείσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί όταν εσείς δεν ετοιμάζεστε!

Εμείς είχαμε προτείνει ένα δημόσιο δίκτυο από κέντρα μαζικών τεστ τα οποία μετά να μετεξελιχθούν αυτομάτως σε κέντρα μαζικών εμβολιασμών. Τίποτα, από τον Απρίλιο το ζητάμε αυτό», κατέληξε.




πηγη 

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Αγανακτισμένος ο δήμαρχος Σερρών: Σουλατσάρουν οι Ασιατοφρικανοι ανεξέλεγκτοι & οι Έλληνες είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους!




Που θα πάει αυτό κακό;;;;;

Γιατί φέρνετε τόσο επικίνδυνα άτομα στην Πατρίδα μας;;;; 

Διώξτε όλους πίσω στην Πατρίδα τους! ! !

 Αυτούς ΔΕΝ τους ελέγχουν;;;

Ο δήμαρχος Σερρών αγανακτισμένος απευθύνεται στους άντρες της αστυνομίας ζητώντας να ελεγχθούν οι 30 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι έφτασαν στην πόλη των Σερρών από την δομή προσφύγων στο Κλειδί!

Είναι μία κατάσταση που επαναλαμβάνεται εδώ και 3 μήνες, την ώρα που οι Έλληνες «κλειδώνονται» μέσα και πρέπει να δείξουν έγγραφο ή να στείλουν SMS για μία ώρα κυκλοφορία, όπως καταγγείλει ο δήμαρχος.

Μάλιστα ο δήμαρχος μιλάει ανοιχτά για τους ελέγχους που πρέπει να γίνονται από την αστυνομία και τονίζει ό,τι αυτό δήλωσε ενώπιον του υπουργού κου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά «όποιους τους πειράζει η αλήθεια ξύδι», δηλώνει χαρακτηριστικά


 

 

Από νωρίς το πρωί έφτασε στο σημείο που αποβιβάζονται οι παράνομοι μετανάστες και επισημαίνει ότι αστυνόμευση δεν υπήρχε!!!

Ο κος Χρυσάφης αποκάλυψε ό,τι δεν θα ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση και γι αυτό ενημέρωσε σχετικά και το δήμαρχο Σιντικής αλλά και τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κο Μηταράκη

Και οι κάτοικοι της περιοχής στη Βενιζέλου καταγγέλλουν ό,τι αυτή η κατάσταση με τα 3 λεωφορεία την ημέρα από το Κλειδί είναι γεγονός!!!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ LOCKDOWN ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


 

Πηγη 

Αρνούνται οι Ελληνες σε ποσοστό 80%, να πληρώσουν τα πρόστιμα του Καθεστωτος ! ! !

Ναι τα προστιμα του Καθεστωτος....

Ετσι ειναι το σωστο...

Κι ας κακοφαινεται σε καποιους...

 


Οι πολίτες αρνούνται να πληρώσουν το πρόστιμο για παραβίαση των κανόνων περιορισμού του κορωνοϊού όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 25 Νοεμβρίου η Άμεση Δράση έχει κόψει 8.500 κλήσεις από τις οποίες δεν έχει πληρωθεί το 80% ενώ οι ενστάσεις φτάνουν τις 1.350.

Στις περιπτώσεις των προστίμων ύψους 300 ευρώ η παρουσία των πολιτών είναι αυτοπρόσωπη και συνήθως επικαλούνται ιατρικά προβλήματα ενώ, αντίθετα, για τα πρόστιμα των 5.000 ευρώ σε επιχειρήσεις τις ενστάσεις διατυπώνουν δικηγόροι.

Τα στοιχεία δείχνουν, επίσης, ότι το 56% των υπευθύνων επιχειρήσεων εστίασης στις οποίες έχουν καταγραφεί παραβάσεις δεν έχουν πληρώσει από τον Μάιο πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ επικαλούμενοι είτε ότι δεν τους δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα είτε οικονομική δυσπραγία.

Η εκτίμηση των αρμοδίων είναι, πάντως, ότι οι περισσότεροι είτε περιμένουν το εμβόλιο είτε πιστεύουν ότι θα υπάρξουν χαριστικές διατάξεις για την μη καταβολή των προστίμων...

Από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού τα βεβαιωμένα πρόστιμα υπολογίζονται σε 150.000 με τα οφειλόμενα ποσά να ανέρχονται σε 20 εκατ. ευρώ.




πηγη 

Ακυρωνουν Ελληνικη Πρωτοποριακη Θεραπεια του Κορωναιου στο Νοσοκ. Παπανικολαου...Λεφτα υπαρχουν μονο για τα καναλια !

Λεφτα υπαρχουν μονο για να ηρωποιηθει ο Κουλης και οι αυλικοι του απ τα καναλια....

Μονο για πλυση εγκεφαλου...

Κι ετσι...



Φρένο σε μια πρωτοποριακή θεραπεία κατά του κορονοϊού για... 200.000 ευρώ στο Παπανικολάου, του μοναδικού νοσοκομείου στην Ελλάδα που παράγει ήδη ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα κατά ιών (μεγαλοκυτταροϊού, Epstein Barr και ΒΚ). και σε μια περίοδο που διεθνώς επενδύονται τεράστια ποσά στην έρευνα κατά του COVID. 

Τα αποτελέσματα της προ-κλινικής μελέτης ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες, ωστόσο, οι ερευνητές δεν μπορούν να συνεχίσουν στο στάδιο της κλινικής μελέτης για να χορηγηθεί στη συνέχεια το φάρμακο στους ασθενείς που νόσησαν από Covid-19 λόγω έλλειψης χρηματοδότησης από την Πολιτεία.

Πρόκειται για δέκα ερευνητές γιατρούς από το Παπανικολάου σε συνεργασία με την ΜΕΘ του νοσοκομείου αλλά και του ΑΧΕΠΑ οι οποίοι κατάφεραν να παράξουν από τουλάχιστον 15 αναρρώσαντες δότες κυτταρικά προϊόντα τα οποία αναγνωρίζουν ειδικά τον κορονοϊό και μπορούν να τον εξαλείψουν, δρώντας δραστικά. Αντίστοιχη κλινική μελέτη ξεκινά να «τρέχει» διεθνώς ένα ακόμη νοσοκομείο στο Χιούστον των ΗΠΑ.

«Σε αυτήν τη φάση έχει ολοκληρωθεί το προ-κλινικό κομμάτι της έρευνας η οποία ξεκίνησε τον Μάιο και δεν έχουν χορηγηθεί αυτά τα προϊόντα σε πάσχοντες ασθενείς. 

Η δράση τους, ωστόσο, όπως έχουμε ελέγξει στο εργαστήριο, δείχνουν ότι αυτά τα Τ-λεμφοκύτταρα είναι ισχυρά κυτταροτοξικά και προβλέπουμε όταν χορηγηθούν στον ασθενή που νόσησαν από τον νέο κορονοϊό ότι θα αναγνωρίσουν τον ιό και θα μπορούν να τον εξαλείψουν. Η έρευνα μας έδειξε πραγματικά ότι αυτό είναι εφικτό.

Δυστυχώς, όμως, είμαστε σε αναμονή γιατί δεν υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την κλινική μελέτη. 

 Ήδη τα Τ-λεμφοκύτταρα που παράγονται για να αναγνωρίσουν άλλους ιούς όπως έναντι του μεγαλοκυτταροϊού, του Epstein Barr και του ΒΚ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και ξεπερνούν σε ποσοστό επιτυχίας το 90%. «

Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε λοιπόν ότι με τον ίδιο τρόπο θα μπορέσουν και οι ασθενείς που πάσχουν από κορονοϊό να καταπολεμήσουν την λοίμωξη όταν αυτά τα λεμφοκύταρρα χορηγηθούν και σε αυτούς».

Πώς λειτουργεί η θεραπεία

Η θεραπεία αφορά κυτταρικά προϊόντα το οποίο δρα ως φάρμακο. Το φάρμακο θα χορηγείται ενδοφλέβεια και η όλη διαδικασία δεν θα διαρκεί περισσότερο από 3-4 λεπτά. «Από την στιγμή που βρεθεί η χρηματοδότηση και ολοκληρωθεί η διαδικασία με τον ΕΟΦ και την Εθνική Επιτροπή Δεοντολογίας θα μπορούμε μέσα σε περίπου δύο μήνες να ξεκινήσουμε με τον πρώτο ασθενή» πρόσθεσε η κ. Γιαννάκη.

Η έρευνα στοχεύει στο να προσφέρει στους πάσχοντες από κορονοϊό μια έτοιμη ανοσία. Τα Τ-λεμφοκύτταρα πολλαπλασιάζονται στο εργαστήριο από μικρή ποσότητα αίματος από αναρρώσαντες δότες λειτουργούν ως μια έτοιμη άμυνα στους πάσχοντες ασθενείς. 

Όλο το σκεπτικό βασίζεται στο ότι έτσι λειτουργεί στην ουσία η φυσική μας άμυνα. Όταν ερχόμαστε σε επαφή με κάποιον ιό τα Τ – λεμφοκύτταρα τον αναγνωρίζουν ως εισβολέα, ως ξένο. 

 Ξεκινούν να πολλαπλασιάζονται, τον εξαλείφουν και στη συνέχεια παραμένουν ως κύτταρα μνήμης. Αυτό εξασφαλίζει ότι σε μελλοντική επανέκθεση του ατόμου στον ίδιο ιό υπάρχουν αυτά τα κύτταρα μνήμης που θα αναγνωρίσουν τον ιό, θα πολλαπλασιαστούν και θα τον καταπολεμήσουν. ethnos.gr/νοσοκομείο Παπανικολάου

Το πλεονέκτημα της θεραπείας σε σχέση με αυτή των αντισωμάτων

Η αντισωματική ανοσία είναι διαφορετική από την κυτταρική ανοσία η οποία έχει το πλεονέκτημα να είναι πιο μακροχρόνια. «Και μάλιστα γνωρίζουμε στην περίπτωση του κορονοϊού ότι τα αντισώματα πέφτουν πολύ γρήγορα. 

Και αυτός είναι ένας πολύ βασικό λόγος επίσης που η θεραπεία με πλάσμα από τους αναρρώσαντες δότες τελικά όπως δημοσιεύτηκε πολύ πρόσφατα στο περιοδικό «England journal of medicine» έδειξε ότι δεν έχει καμία διαφορά σε σχέση με τους ασθενείς που δεν πήραν πλάσμα. ethnos.gr/νοσοκομείο Παπανικολάου

Όπως εξήγησε η κ. Γιαννάκη στην περίπτωση του κορονοϊού ο δότης που έχει αναρρώσει με τον λήπτη θα είναι διαφορετικοί, ξένοι μεταξύ τους και δεν θα έχουν μια πλήρη συμβατότητα. «Αυτό δεν μας εμποδίζει να προχωρήσουμε τη διαδικασία. Θα έχουμε έτοιμα κυτταρικά προϊόντα τα οποία θα ελέγχουμε τη συμβατότητά τους σε σχέση με τον λήπτη. 

Εδώ δεν χρειάζεται μια πλήρη συμβατότητα. Δηλαδή μπορούμε και με μερική συμβατότητα μεταξύ δότη και λήπτη να χορηγηθούν αυτά τα κύτταρα αλλά σε αυτήν την περίπτωση η παραμονή τους μέσα στην κυκλοφορία του αίματος δεν θα είναι μακρόχρνη- όπως στην άλλη περίπτωση. 

Παρόλα αυτά ξέρουμε ότι μπορούν να παραμείνουν 4 μήνες στον οργανισμό που σημαίνει ότι έχουμε ένα επαρκές διάστημα για να αντιμετωπιστεί ο ιός. Θα καταπολεμούν τον ίο και μετά θα χαθούν θα απορριφθούν γιατί δεν υπάρχει πλήρη συμβατότητα».ethnos.gr/νοσοκομείο Παπανικολάου

Χρηματοδότηση της έρευνας

Οι ερευνητές αναζητούν χρηματοδότηση για να μπορέσουν να περάσουν στο επόμενο στάδιο της κλινικής μελέτης. Όπως εκτιμά η κ. Γιαννάκη με 200.000-250.000 ευρώ μπορούν να παραχθούν κυτταρικά προϊόντα-φάρμακα από περισσότερους από 30 δότες τα οποία θα μπορούν να χορηγηθούν σε περισσότερους από 100 ασθενείς δεδομένου ότι ένα κυτταρικό προϊόν που παράγεται μπορεί να καλύψει 3 ασθενείς. Κατά μέσο όρο το κόστος θεραπείας ανά ασθενή θα αγγίζει τα 2.500 ευρώ. ethnos.gr/νοσοκομείο Παπανικολάου

Ποιοι συμμετεχουν

Κύριες ερευνήτριες της προ-κλινικής μελέτης που αφορά την ανάπτυξη θεραπείας με Τ λεμφοκύτταρα και η οποία γίνεται σε συνεργασία με το ΕΚΕΤΑ (το οποίο χρηματοδότησε την μέχρι τώρα έρευνα) είναι η υπεύθυνη της Μονάδας Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας της Αιματολογικής Κλινικής του «Παπανικολάου» Ευαγγελία Γιαννάκη και η βιοχημικός της ίδιας Μονάδας, Αναστασία Παπαδοπούλου. η οποία ειδικεύτηκε στο Χιούστον των ΗΠΑ και είναι από τα άτομα που έχουν αναπτύξει αυτά τα πρωτόκολλα παραγωγής Τ- λεμφοκυττάρων. 

Συμμετέχουν, επίσης, άλλα 5 γιατροί από την μονάδα γονιδιακής και κυτταρικής θεραπείας, τρεις γιατροί της αιματολογικής κλινικής και μονάδα μεταμόσχευσης αιμοποιητικών κυττάρων ενώ η επιστημονική ομάδα βρίσκεται σε συνεργασία με τη ΜΕΘ των «Παπανικολάου» και «ΑΧΕΠΑ» και το Πνευμονολογικό του «Παπανικολάου».



πηγη 

Ο Τ.Μπάιντεν θα μπει στον Λευκό Οίκο μόνο εάν αποδείξει ότι οι 80 εκατ. ψήφοι του δεν αποκτήθηκαν με νοθεία λέει ο Ντ. Τράμπ....

Χοντραινει το παιχνιδι...

Δεν κανει πισω ο Τραμπ οπως προσπαθουν να μας πεισουν τα καναλια...

Ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε σαφές μήνυμα στον Τ.Μπάιντεν πως πρόεδρος θα γίνει μόνο και εφόσον αποδείξει πως οι ψήφοι του δεν ήταν «μουσαντένιες».



Την ώρα που οι ΗΠΑ «βράζουν» για την ενδεχόμενη νοθεία που έγινε από τους Δημοκρατικούς στις προεδρικές εκλογές ο Τραμπ τονίζει πως μόνο αν αποδειχθεί ότι οι 80 εκατομμύρια ψήφοι δεν αποκτήθηκαν παράνομα θα τον αφήσει να μπει στον Λευκό Οίκο ως πρόεδρος. 

Ο Μπάιντεν θα μπορέσει να μπει στον Λευκό Οίκο ως Πρόεδρος μόνο αν μπορεί να αποδείξει ότι οι γελοίες ‘80.000.000 ψήφοι’ του δεν αποκτήθηκαν δόλια ή παράνομα. Όταν θα δείτε τι συνέβη στο Ντιτρόιτ, την Ατλάντα, την Φιλαδέλφεια και το Μιλγουώκι, μαζική απάτη ψηφοφόρων, θα έχει ένα μεγάλο άλυτο πρόβλημα», έγραψε ο Τραμπ στο Τwitter.

Biden can only enter the White House as President if he can prove that his ridiculous “80,000,000 votes” were not fraudulently or illegally obtained. When you see what happened in Detroit, Atlanta, Philadelphia & Milwaukee, massive voter fraud, he’s got a big unsolvable problem!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 27, 2020

Η δήλωση Τραμπ έρχεται σε μια στιγμή που οι Δημοκρατικοί «ράβουν κοστούμια» για τον Λευκό Οίκο καθώς θεωρούν πως τίποτε δεν θα τους εμποδίσει ενώ ο Μπάιντεν έχει «ανακηρυχθεί» πρόεδρος από ΜΜΕ (κάτι πρωτοφανές που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ).

Σημειώνουμε πως ο Τ.Μπάιντεν μπορεί να οριστεί ως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ μόνο αν το Κολέγιο των Εκλεκτόρων επικυρώσει τη «νίκη» του στις 14 Δεκεμβρίου. Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να σχηματισθεί... Κολέγιο των Εκλεκτόρων.




πηγη 

Μας θέλουν Πειραματόζωα, μέχρι να μας εξαφανίσουν αλλά δεν θα τους περάσει!!!

 

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ !!!


Πηγή

Το ακούσαμε και αυτό!!! Να αποφεύγουμε τα γλέντια τους χορούς, τις φωνές και τις τσικουδιές.Έτσι παιδιά?


Τι θέλει να μας πει;;; Ότι οι κρητικοί βάζουν στα 11χρονα παιδιά τους τσικουδιά στα παγουρινο τους;;;

 Το ακούσαμε και αυτό! Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας που είχε με μαθητές της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων τους συμβούλεψε... να μην πίνουν τσικουδιές.

«Να αποφεύγουν τα γλέντια τους χορούς, τις φωνές…και τις τσικουδιές», αυτή ήταν η συμβουλή που έδωσε στους 11χρονους μαθητές ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Να αποφεύγουμε τα γλέντια τους χορούς, τις φωνές και τις τσικουδιές.
    Έτσι παιδιά?
 
«Να φοράμε τη μάσκα μας, να κρατάμε τις αποστάσεις μας, να αποφεύγουμε τους συγχρωτισμούς, τα μαζέματα σε σπίτια χωρίς μάσκα τις φωνές τους χορούς. Τα γλέντια που ξέρω ότι στην Κρήτη, μας αρέσει να γλεντάμε, να πίνουμε και καμία τσικουδιά παραπάνω και να τραγουδάμε, που όταν τα κάνουμε δε φοράμε μάσκα.»


«Να αποφεύγουμε τα γλέντια τους χορούς, τις φωνές και τις τσικουδιές. Έτσι παιδιά;» αυτά είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα 11χρονα παιδιά

 

Πηγή 

Γιατι ρε ψηλε, που το παιζεις "υπουργος", μολις σου κανουν ερωτηση που δεν σ αρεσει, το βαζεις στα ποδια;


Πενήντα  τοις εκατο (50%) ειναι το ποσοστό αυτών μαζι με τους δεν απαντώ  που αρνούνται να εμβολιαστούν σύμφωνα με μέτρηση της Metron Analysis και τα Ερπετά της Νέας Τάξης ανησυχούν γιατί θεωρούν μεγάλο αυτο το ποσοστό..Και βέβαια ξέρουμε οτι οταν μας παρουσιάζουν ποσοστά παίζουν με αυτα και μπορεί να ειναι ακόμη μεγαλύτερο...



Παρά τα 40 και πλέον εκατομμύρια που πλήρωσαν στα Μέσα εξαπάτησης να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο παρα τα Αστυνομικά μέτρα και το θέατρο που παίζουν με τα δηθεν κρούσματα και παρα οτι γράφουν τους θανάτους ως covid χωρις καμιά πιστοποίηση γιατι εχουν απαγορευση και τις νεκροψίες βλέπουν οτι ο λαός δεν πείθεται για τον εμβολιασμό του..

βλέπουν οτι οι Νόμοι τους για Υποχρεωτικό εμβολιασμό με ποινές απο 2 χρόνια Φυλάκιση εως 10 δεν πιάνουν τόπο.. Βλέπουν οτι τα μητρώα εμβολιασμένων και οι απειλές θα ζήσετε στα ΒΟΥΝΑ οσοι δεν εμβολιαστούν δεν περνάνε πρασινίζουν απο το παρανοϊκό τους σχέδιο..

Ο Υπουργός Υγείας κ.Κικίλιας κατέβασε τα ακουστικά και αποχώρησε απο τηλεοπτική εκπομπή (σε live σύνδεση) γιατί η Nτορα Kουτροκόη Δημοσιογράφος στο  ΟΡΕΝ τον ρώτησε για αυτο το ποσοστό του 51% και του είπε οτι το εμβόλιο της γρίπης είναι δοκιμασμένο χρόνια σε αντίθεση με το εμβόλιο covid 19!!

Aντι να απαντήσει πειστικά απέδειξε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και το ΕΣΚΑΣΕ!!




πηγη 

ΚΥΡΙΕ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ"...Τα τσιρακια σου εκοψαν προστιμο 300 ευρω σε παπουλη, που πηγε να παρει την συνταξη του, των 360....

Δεν πεινασες ποτε...

Δεν δουλεψες ποτε....

Δεν στερηθηκες ποτε...

Δεν εισαι ικανος για Πρωθυπουργος, γι αυτο και παντα οταν το γραφω το βαζω σε εισαγωγικα...

Και πρεπει να ξερεις οτι ο Ανωτερος ειναι υπευθυνος για οτι πραττει ή δεν πραττει ο υφισταμενος...

Διαβασε λοιπον...



Η αστυνομία εξακολουθεί να εκτελεί τις εντολές που έχει λάβει για κυνηγητό μασκοφόρων, ενώ δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από πολίτες που καταγγέλλουν πλήρη αναλγησία, κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους.

Ακόμα ένα αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κρέστενα της Ηλείας όπου αστυνομικοί του ΑΤ καθώς πραγματοποιοώντας έλεγχο για την τήρηση των μέτρων, εντόπισαν έναν ηλικιωμένο έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και του επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ. Ο ηλικιωμένος άνδρας που πήγε να παραλάβει την αγροτική σύνταξη των 360 ευρώ, την έχασε στην ουσία επειδή  είχε κατεβάσει τη μάσκα του κάτω… από τη μύτη!

Εκλιπαρούσε κλαίγοντας

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ  του Μάκη Νοδάρου στον IONION FM, πολίτες οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, ο ηλικιωμένος έβαλε τα κλάματα μπροστά στον αστυνομικό, εκλιπαρώντας τον ότι δεν θα έχει ούτε να φάει εάν αναγκαστεί να πληρώσει το πρόστιμο. Ωστόσο, ο αστυνομικός δεν πτοήθηκε.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν λυπήθηκε αυτόν τον φουκαρά. Μετά το πρόστιμο ο παππούς άρχισε να κλαίει και ο φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει εξοργισμένος κατά των αστυνομικών. Αυτά είναι πρωτοφανή , προκλητικά και άδικα . Ζούμε σε μια κατάσταση φασισμού» δήλωσε στην εκπομπή αυτόπτης μάρτυρας.





πηγη 

Κακοφανηκε στην Αριστερη Τραγουδιαρα η δωρεαν διανομη συσσιτιου και...αμεσως μετα εφθασαν οι "Ραμπο" της Δημ Αστυνομιας ! ! !


Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο άνθρωπος πίσω από την πρωτοβουλία διανομής φαγητού, με ανάρτησή του στο Facebook, εξέφρασε την ενόχλησή του για μια τραγουδίστρια, που όπως είπε, προσπάθησε να σταματήσει την διανομή.



«Με ύφος 10 καρδιναλίων τους ρωτά αν έχουμε άδεια για αυτό που κάνουμε, να έρχονται οι άνθρωποι και να παίρνουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό δηλαδή, χρειάζεται άδεια για αυτό, και φεύγει μετριασμένη χωρίς να προλάβουμε να απαντήσουμε.

Μετά από 4 λεπτά ακριβώς έρχονται 2 μοτοσικλέτες της δημοτικής αστυνομίας για να μας ζητήσουν άδεια για αυτό που κάνουμε […] μου είπαν απλά ότι τους έγινε καταγγελία από κάτοικο της περιοχής», γράφει ο κ. Πολυχρονόπουλος.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Και εκεί που μοιράζαμε τσουπ περνάει ηλικιωμένη τραγουδίστρια αριστερού και καλά ρεπερτορίου με την τζιπαρα της και μόλις βλέπει τα κοριτσάκια που φοράγαμε μάσκες γάντια και αντησιπτικα στο χέρι βάζοντας στους ανθρώπους που περίμεναν και λέγοντας τους να τηρούν τις αποστάσεις με ύφος 10 καρδιναλίων τους ρωτά αν έχουμε άδεια για αυτό που κάνουμε, να έρχονται οι άνθρωποι και να παίρνουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό δηλαδή, χρειάζεται άδεια για αυτό, και φεύγει μετριασμένη χωρίς να προλάβουμε να απαντήσουμε, και μετά από 4 λεπτά ακριβώς Έρχονται 2 μοτοσικλέτες της δημοτικής αστυνομίας για να μας ζητήσουν άδεια για αυτό που κάνουμε, που μας είπαν κιόλας ότι κρατάμε όλα τα μέτρα και παρόλα αυτό μας είπαν να σταματήσουμε, όταν τους είπα ότι πι κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων στέλνουν ανθρώπους σε εμάς να παίρνουν φαγητό μου είπαν απλά ότι τους έγινε καταγγελία από κάτοικο της περιοχής

Λυπάμαι για τον εαυτό σου Δ.Γ που σε ενοχλεί η εικόνα ταλαιπωρημένων ανθρώπων και όχι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ταλαιπωρημένοι γιατί δεν υπάρχουν άλλες δομές ανοιχτές για να τους δώσουν ένα πιάτο φαγητό

Κρίμα τα τραγούδια που σου έδωσαν άνθρωποι να τραγουδήσεις».



Η δικαιολογια της πασίγνωστης τραγουδιάρας:

«Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις.

Σήμερα το μεσημέρι, βγαίνοντας με το αυτοκίνητο για να πάω στον γιατρό μου, συνάντησα περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στην γωνία έξω από το σπίτι μου. Άλλοι ήταν σε σειρά και άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μικρές παρέες. Ρώτησα μία κοπέλα για το τί συμβαίνει και με ενημέρωσε ότι η ίδια ήταν εθελόντρια και ότι στην απέναντι γωνία γινόταν διανομή συσσιτίου. Έκανα την βόλτα του τετραγώνου και διαπίστωσα ότι η ουρά αυτή είχε μεγαλώσει πολύ και γι’αυτό επέστρεψα στο αρχικό σημείο όπου βρήκα μία άλλη εθελόντρια και την ενημέρωσα για αυτό που μόλις είχα δει, ότι δηλαδή επειδή είναι στενός ο δρόμος είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και είχε δημιουργηθεί συνωστισμός. Της πρότεινα λοιπόν να τοποθετήσει την ουρά κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι μεγαλύτερος και φαρδύτερος δρόμος για να δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη και σωστή ουρά. Μου απάντησε ότι γνώριζε πως αυτό ήταν πρόβλημα και ότι προσπαθούσε να βρει λύση. Της είπα ότι όντως πρέπει να διευθετηθεί το θέμα και έφυγα για το ραντεβού μου. Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».



πηγη 




Ξεφορτωνεται η Τουρκια τους Ασιατοαφρικανους με κρουσματα κορωναιου, στελνοντας τους στην Λεσβο...

Για ολα ειναι ικανος ο Τουρκος...

Τυχαία είναι η Λέσβος το μοναδικό νησί με πρόβλημα κορωνοϊού; 

Ποιος ο ρόλος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών;



Υπάρχει σχέση μεταξύ μεταναστευτικών πληθυσμών και ιϊκού φορτίου στις κόκκινες περιοχές; Πέτυχε το τουρκικό σχέδιο για "επιβάρυνση" του προβλήματος στην Ελλάδα μέσω της αποστολής μεταναστών με κορωνοϊό; Πέτυχαν τα σχέδια των Τούρκων;

Κατά την χτεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Πέτσας αναφέρθηκε στις περιοχές της χώρας που έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ιϊκά φορτία του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα είπε: 

Ιδιαίτερα σε κάποιες περιοχές, αποτελεί και πηγή ανησυχίας. Τέτοιες περιοχές -που εμφανίζουν πολύ υψηλά κρούσματα σε σχέση με τον πληθυσμό τους- είναι η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Λάρισα, η Μαγνησία, η Αιτωλοακαρνανία, η Αχαΐα και η Λέσβος.

Γιατί άραγε είναι η Λέσβος το μοναδικό νησί, που έχει μεγάλο πρόβλημα σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο; Μήπως γιατί είναι το νησί στο οποίο υπάρχει μεγάλη σώρευση παράνομων μεταναστών, κατά πολλούς ανεξέλεγκτων πληθυσμών που δεν τηρούν κανένα μέτρο; 

Ήταν ο "τουρισμός" το πρόβλημα με τα εισαγόμενα κρούσματα ή οι ανεξέλεγκτες κινήσεις μεταναστών από την Τουρκία, που παρά την μείωση συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να φτάνουν; Γιατί σίγουρα δεν ήταν ο τουρισμός που δημιούργησε το πρόβλημα στο νησί αφού αυτός έχει ... καταρρεύσει τα τελευταία χρόνια.

Μήπως και οι υπόλοιπες περιοχές της χώρας συνδέονται με αντίστοιχους πληθυσμούς;  Μήπως οι λαλίστατοι κατά τα άλλα ειδικοί γνωρίζουν κάτι επί του θέματος, το οποίο δεν αποκαλύπτουν; Τουλάχιστον στην Ελλάδα αφού στο εξωτερικό υπάρχει πληθώρα ερευνών που αποδεικνύουν την ταχύτερη μετάδοση του κορωνοϊού στις "κοινότητες μεταναστών".

Επιπρόσθετα, η αποστολή μεταναστών με κορωνοϊό από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά ήταν όπως είχαν επανειλημμένα τονίσει ΜΜΕ σχεδιασμός των τουρκικών αρχών, που με τον τρόπο αυτό θεωρούσαν ότι μπορούσαν να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα στην χώρα. Μήπως τελικά τα κατάφεραν, έστω εν μέρει;




πηγη 

Πατέρας σε απόγνωση: “Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το.Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…”


Αυτό και μόνο θα έπρεπε να μας κάνει να ντρεπόμαστε ! ! !

Ας κοιτάξουμε και λίγο τον συνάνθρωπο μας ας γίνουμε ποιο ανθρωπινοί...

 Ντροπή να δίνονται τέτοιες εντολές εν μέσω πανδημίας

Ιδιωτικός υπάλληλος στη Ροδόπη βρέθηκε αντιμέτωπος με γονιό που τον παρακάλεσε να μην διακόψει την ηλεκτροδότηση στο σπίτι του, επειδή είχε μάθημα ο γιος του, γεγονός που τον οδήγησε σε μια συγκλονιστική, αν μη τι άλλο, ανάρτηση.   

Κι όμως, εν μέσω πανδημίας, οικονομικής κρίσης και καραντίνας, εξακολουθούν να δίνονται εντολές για διακοπή της ρευματοδότησης σε νοικοκυριά που αδυνατούν, όπως είναι φυσικό, να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή των λογαριασμών τους.

Πρόκειται για ένα κοινωνικό θέμα που όχι απλώς «καίει», αλλά «τσουρουφλάει» και το αναδεικνύει με μια ιδιαίτερα παραστατική ανάρτησή του ο ιδιωτικός υπάλληλος Ευθύμης Παιδαράκης, η οποία έχει ως αντικείμενο το συγκεκριμένο περιστατικό επικείμενης αποκοπής ηλεκτρικού ρεύματος,
Το κείμενο της ανάρτησης του κ. Παιδαράκη έχει ως εξής:

«Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: “Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…”. Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω…

Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου… Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας κτυπήσει αλύπητα!».

Το θετικό της όλης υπόθεσης, είναι ότι, τελικά, χάρη στη συνδρομή συνανθρώπων μας, συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό και αποφεύχθηκε, έστω προσωρινά, η αποκοπή του ρεύματος.

 


Πηγή

Κυριε "Πρωθυπουργε", ακουτε τι λεει ο Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών;

Ποια είναι κύρωση που θα πονέσει την Τουρκία;

Άμεσα να μπει στη λίστα κυρώσεων Ελλάδας, Γαλλίας, Αυστρίας...

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με τoν Γιώργο Σιαδήμα και τον Αλέξανδρο Κλώσσα...



► Ελλάδα, Κύπρος, Γαλλία και Αυστρία με κατάλογο σοβαρών κυρώσεων και όχι αστειοτήτων και να απαιτήσουν αν ψηφιστούν και να βρουν αντιδράσεις να απαιτήσουν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος να ενεργοποιείται μετά από αίτηση Ελλάδος - Τουρκίας κι ενός τρίτου για λόγους αντικειμενικότητας ο οποίος θα συγκαλεί έκτακτη σύνοδο κορυφής για να επιβληθούν κυρώσεις.

► Πρώτο μέγιστο λάθος που βγάλαμε την Κύπρο από την εξίσωση χαρακτηρίζοντάς την τρίτο κράτος

► Δεύτερο ότι δεν κάναμε οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο με την δικαιολογία ότι δεν είναι τρίτο κράτος και κάναμε μόνο με την Αίγυπτο

► Τρίτο λάθος που δώσαμε δικαιώματα στην Τουρκία με δηλώσεις τύπου "κοκκινη γραμμή είναι τα 6 μίλια". Αν μας βάλουν τρυπάνι στα 6,1 μίλια και τότε τι θα κάνουμε;

► Με το 28ο παράλληλο στην ΑΟΖ με την Αίγυπτο δώσαμε αέρα στην Τουρκία

► Δώρο του Ερντογαν στην Ελλάδα οι παραβιάσεις που έκανε στα Βαρώσια και πρέπει να απαντήσουμε με συνολικό βέτο.

► Τουρκική κατευθυνόμενη η τρομοκρατία στην Ευρώπη μέσω των αδελφών μουσουλμάνων




πηγη 

Πισσαρίδη:«Κόψτε και άλλο τις συντάξεις» ! ! !

Γιατί να μην κόψουμε τα δικα σου τα λεφτά παλιό κηφήνα ! ! !

Ενα νεοφιλελεύθερο σχέδιο με επιστημονικό προσωπείο φέρνει η κυβέρνηση για να καλύψει τις δικές της προσδοκίες. Χωρίς καμία διαβούλευση έρχεται ένα σχέδιο με μέτρα που, αν δεν γνωρίζαμε ότι θα είναι προτάσεις στην Κομισιόν για την αξιοποίηση των 32 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης, δεν θα είχε να ζηλέψει σε τίποτα τα Μνημόνια του παρελθόντος.

 

Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή με τις συντάξεις, τις οποίες βάζει στο στόχαστρο, όπως γινόταν και την προηγούμενη δεκαετία, αλλά και με τους μικρομεσαίους, τους οποίους ζητά να ελαφρύνει σε φόρους, ώστε να μπορούν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Από την άλλη, ζητά αντιλαϊκά μέτρα στα εργασιακά, που μπορεί να χαρακτηριστούν «δώρο» στις πολυεθνικές: μείωση του κόστους των υπερωριών, ώστε να καταργηθεί στην πράξη το 8ωρο χωρίς έξτρα κόστος, και αύξηση του ορίου των απολύσεων. Ολα αυτά, δηλαδή, που ήταν στο στόχαστρο από το πρώτο Μνημόνιο του 2010.

 

Η καραντίνα φαίνεται πως άνοιξε τον δρόμο για να έρθουν μέτρα τύπου… Μνημονίων, τα οποία όμως δεν παρουσιάζονται ως προτάσεις της κυβέρνησης, αλλά εισηγήσεις μιας ομάδας ειδικών, πανεπιστημιακών και επιχειρηματιών, που βοηθούν με τις σκέψεις τους στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Φαίνεται δηλαδή πως πίσω από την έκθεση Πισσαρίδη κρύβονται το πραγματικό προσωπείο και το πρόγραμμα της κυβέρνησης, το οποίο ξεδιπλωνόταν και προεκλογικά (κατάργηση 8ώρου, 7ήμερη εργασία κ.λπ.), αν και τότε μιλούσαν για παραπληροφόρηση και fake news όσων τα αναδείκνυαν. Μέτρα που ζητούν με εμμονή στελέχη που έχουν διατελέσει σε υψηλές θέσεις, όπως η Μιράντα Ξαφά, η οποία, αν και δεν είναι μέλος της  επιτροπής, επιμένει διαχρονικά να ζητά τη μείωση των συντάξεων.

 

Οπως εξελίσσεται, άλλωστε, η κατάσταση με την πανδημία, διαλύεται και το τελευταίο «κάστρο» της ελληνικής οικονομίας, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το λιανεμπόριο, που έχει βάλει ξανά λουκέτο μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών.

 

Οι μεγάλες αλυσίδες έχουν προβάδισμα, αφού διαθέτουν τη ρευστότητα για να κάνουν ηλεκτρονικά καταστήματα, να πληρώσουν εμπορεύματα και υποχρεώσεις, σε αντίθεση με τους μικρούς επιχειρηματίες.

 

Σε αυτή τη συγκυρία η επιτροπή Πισσαρίδη ζητά να μην υπάρχουν τόσες μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και οι αυτοαπασχολούμενοι να γίνουν… μισθωτοί, δηλαδή υπάλληλοι των πολυεθνικών. Οι μικρές επιχειρήσεις φυτοζωούν και προσπαθούν να επιζήσουν με έκτακτες επιχορηγήσεις, τύπου επιστρεπτέας προκαταβολής. Ομως αυτό αποτελεί μια μικρή ανάσα ζωής, μια και πρόκειται για ένα χαμηλότοκο δάνειο από το κράτος, που σε ένα μεγάλο ποσοστό του θα πρέπει να επιστραφεί. Με αυτό το ποσό θα πρέπει να πληρωθούν ενοίκια (ακόμα και το 60% με μηδέν τζίρο δεν μπορεί να πληρωθεί αλλιώς), υποχρεώσεις, λογαριασμοί και να ζήσουν οικογένειες που δεν έχουν εισόδημα αυτή την περίοδο (ελεύθεροι επαγγελματίες).

 

Πηγή 

 


Έρχεται το “Διαβατήριο Υγείας” θα μας αναγκάσουν να εμβολιαστούμε όλοι στην Παγκόσμια φυλακή...


Ο Θεός να μας λυπηθεί και βάλει το χέρι του γιατί έρχονται πολύ άσχημες καταστάσεις...

 

Πριν λίγες ημέρες, το “Διαβατήριο Υγείας” που προωθεί όχι μόνο η δική μας κυβέρνηση, αλλά και αρκετές ακόμα ανά τον κόσμο.


Έρχεται λοιπόν, ο Ηλίας Μόσιαλος να “επιβεβαιώσει” τον Μαυρογιαλούρο με μια δημοσίευση στο Facebook, που αναφέρει το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και πως δεν θα ταξιδεύει κανείς χωρίς αυτό. Ο καθηγητής βέβαια, το αναφέρει ως πρόταση, αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί μια τέτοια δυνατότητα.

Γράφει ο κύριος Μόσιαλος: “Πιστοποιητικά εμβολιασμού COVID-19: Μια πρόταση για την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πριν από μερικούς μήνες διάφοροι πρότειναν τα πιστοποιητικά ανόσιας λόγω πρότερης λοίμωξης από τη νόσο του COVID-19 για την επανέναρξη της οικονομίας. Η ιδέα δεν υιοθετήθηκε, καλώς κατ’ εμέ. Θα υπήρχαν μεγάλοι κίνδυνοι νέοι άνθρωποι να κολλήσουν σκόπιμα για να αποκτήσουν το πιστοποιητικό. Αλλά, έτσι θα εξέθεταν τους εαυτούς τους σε μεγάλους κινδύνους, γιατί όπως πλέον ξέρουμε δεν είναι απαραίτητο πως κάποιος θα περάσει ελαφρά τη νόσο ή πως δεν θα έχει μακρόβια συμπτώματα.

Δεν είναι όμως το ίδιο στην περίπτωση των εμβολιασμών, ειδικά όσον αφορά στις διεθνείς μεταφορές και στα ταξίδια.

Εκεί θα μπορούσε να υλοποιηθεί ένα διεθνούς ισχύος ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Υπάρχει νομική βάση για αυτό; Σαφώς και υπάρχει.

Για παράδειγμα ορισμένες χώρες ενδέχεται να απαιτήσουν την εμφάνιση πιστοποιητικού κίτρινου πυρετού.

Συμπεριλαμβάνοντας την Αυστραλία, την Ινδία, την Αίγυπτο, την Κίνα, τις Μπαχάμες, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες. Το πιστοποιητικό κίτρινου πυρετού μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε φορά που κάποιος ταξιδεύει, επειδή η ισχύς του είναι πλέον ισόβια. Να αναφέρω επίσης πως είναι εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας; (International health regulations του ΠΟΥ).

Γιατί έχουν θεσπιστεί αυτά τα πιστοποιητικά;

Για την προστασία των ταξιδιωτών. Ακριβώς επειδή χρειάζεται απόδειξη εμβολιασμού για να εισέλθετε σε μια χώρα, δεν σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να κολλήσετε την ασθένεια εκεί. Ομοίως, εάν μια χώρα δεν απαιτεί πιστοποιητικό κίτρινου πυρετού, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίτρινος πυρετός.

Άλλες χώρες ενδέχεται να ζητήσουν πιστοποιητικά εμβολιασμού διφθερίτιδας, τετάνου, κοκκύτη, πολιομυελίτιδας, ηπατίτιδας Α ή Β, λύσσας, φυματίωσης ή και μηνιγγιτιδοκοκκικό εμβόλιο.

Το τεχνικό μέρος αυτού του ζητήματος είναι απλούστατο. Ευρύτερα θέματα που έχουν σχέση με την αξιοπιστία των οργανισμών που είναι υπεύθυνοι για τους εμβολιασμούς βέβαια θα είναι πιο σύνθετα. Επιπλέον, για να γίνει κάτι τέτοιο αποδεκτό πρέπει να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση στα εμβόλια σε όλο τον πλανήτη.

Η εφαρμογή των πιστοποιητικών για εμβόλια COVID-19 θα πρέπει να προταθεί επίσημα από την κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ηλεκτρονικό σύστημα για COVID-19 θα μπορούσε να ξεκινήσει από την Ευρώπη. Αυτό βέβαια σημαίνει πως εάν τεθεί σε ισχύ, εάν κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο απλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν διεθνώς. Αλλά θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θα κάνει τα εμβόλια και θα είναι σε θέση να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ασφάλεια”.


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.