Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Σκότωσε με καραμπίνα τη γυναίκα του μπροστά στα ματια της κόρη του...


 

 Άγνωστη η αιτία της δολοφονίας. Ο δράστης συνελήφθη. Μητέρα δύο παιδιών το θύμα
Ένα τραγικό έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον Πύργο Διρού στη Μάνη, όταν ένας 44χρονος, πυροβόλησε  την επίσης 44χρονη σύζυγό του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε δύο παιδιά. Μία 19χρονη κόρη, η οποία ήταν μπροστά στο έγκλημα και έναν 15χρονο γιο,  ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν με τον παππού του.

Η αιτία της αποτρόπαιας πράξης του 44χρονου παραμένει προς το παρόν άγνωστη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας συνελήφθη και η γυναίκα διακομιστηκε στο νοσοκομείο όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της. 


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.