Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Εβραίος γιατρός μου είπε: «Το φάρμακο το έχετε εσείς οι Ορθόδοξοι χριστιανοί στα χέρια σας και δεν το υπολογίζετε» !!!


Το σώμα και το αίμα του Χριστού είναι το φάρμακο της αθανασίας!!!

«Όταν με επεσκέφθη η επάρατος νόσος του καρκίνου,πήγα στο εξωτερικό σε εξειδικευμένο κέντρο. Οι πιθανότητες ιάσεως μηδαμινές. Τότε ένας κορυφαίος Εβραίος γιατρός μου είπε:Το φάρμακο το έχετε εσείς οι Ορθόδοξοι χριστιανοί στα χέρια σας και δεν το υπολογίζετε!Είναι αυτό που τρώτε και πίνετε από ένα κοινό ποτήριο εκεί που κανετε την λατρεία σας. Σαν γιατρός έχω δει θαυμαστά πράγματα στους χριστιανούς ασθενείς μου από την χρήση αυτού του φαρμάκου»

Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα,με ευλογία του πνευματικού μου(του νυν μητροπολίτου Ναυπάκτου,Ιεροθέου),κοινωνούσα τακτικότατα. Η νόσος περιορίστηκε εως ότου εξαφανίστηκε. Δεν μου έδιναν επιστημονικώς δέκα μήνες ζωής! Και όμως! Πέρασαν τριάντα χρόνια και ακόμη ζω! Δόξα τω Θεώ!

 


Πηγή 

Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.