Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Τούρκος πολίτης, εξελέγη στην Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής ! ! !

Ρε δεν παμε καθολου καλα...
Τουρκος πολιτης στην Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής;
Δεν υπηρχαν αλλοι;
Αλλα φροντισε ο Τουρκος Πατριαρχης να βαλει εναν δικο του και τα καταφερε...
Διαβαστε...
.

Εκτενές άρθρο αφιερώνει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ στην εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κάνοντας συνειρμούς με τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις.

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Ελπιδοφόρος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Bakırköy της Κωνσταντινούπολης, έχει επιλεγεί για να οδηγήσει όλη την Ορθόδοξη και την Ελληνική εκκλησία στις ΗΠΑ

«Ένας ντόπιος της Κωνσταντινούπολης» χαρακτηρίζεται ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που επιλέγεται ένας Τούρκος πολίτης ως Αρχιεπίσκοπος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό έχει μεγάλη σημασία για την Τουρκία, επειδή ο αρχιεπίσκοπος των ΗΠΑ είναι ο θρησκευτικός ηγέτης όλων των ελληνικών ιδρυμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σημαίνει επίσης ότι έχει και πολιτικό αντίκτυπο. Ως εκ τούτου, πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για την Τουρκία, επειδή κάποιος που γνωρίζει την Τουρκία, ο οποίος καταλαβαίνει την Τουρκία και μιλάει Τουρκικά, θα οδηγήσει την ελληνική εκκλησία στις Η.Π.Α., η σημασία αυτού είναι τόσο προφανής », δήλωσε ο Ελπιδοφόρος σε συνέντευξη του στην Hürriyet.

Ο Ελπιδοφόρος δήλωσε ότι αυτή η κατάσταση θα μπορούσε επίσης να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας, ΗΠΑ και Ελλάδας.

«Η αρχιεπισκοπή στις ΗΠΑ έχει ανοιχτή γραμμή με τον Λευκό Οίκο διαρκώς. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εξέφρασε πολλές φορές τα προβλήματα του Ελληνικού Πατριαρχείου  ​​στην Κωνσταντινούπολη στις εκθέσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ξεκινώντας από το την κλειστή Θεολογική Σχολή της Χάλκης , δεν είναι εύκολο να βρούμε λύσεις σε αυτά τα προβλήματα στην Άγκυρα ή την Αθήνα. Ωστόσο, υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεθεί λύση σε αυτά τα προβλήματα αν καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με την Ουάσινγκτον. Ιδιαίτερα η εκ νέου έναρξη της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας «, πρόσθεσε.

Ο Ελπιδοφόρος αναφερόμενος στην τελετή ενθρόνισής του που θα διεξαχθεί στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Υόρκη στις 22 Ιουνίου ανέφερε πως εκτός από τους διπλωμάτες ορισμένων άλλων χωρών, κάλεσε επίσης Τούρκους διπλωμάτες σε αυτή τη σημαντική τελετή.

«Είχα μια πολύ όμορφη παιδική ηλικία στην Κωνσταντινούπολη. Συνήθιζα να παίζουμε όλοι μαζί ως παιδιά από την Τουρκία, την Ελλάδα και την Αρμενία. Είχα υπέροχες φιλίες και είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τους γείτονές μας. Οι γείτονές μας, που ήταν μουσουλμανική οικογένεια, μοιράζονταν μαζί μας το κρέας τους κάθε γιορτή της εορτής των θυσιών [Eid al-Adha] και εμείς μοιραζόμασταν μαζί τους το ψωμί και το χριστουγεννιάτικο γεύμα μας κάθε χρόνο. Οι καλύτεροι φίλοι μου εξακολουθούν να είναι φίλοι μου από το Bakırköy «, είπε.

Ο Λαμπρινιάδης δήλωσε πως μετά τα γεγονότα στην Κύπρο τη δεκαετία του ’70, έπρεπε να το σκάσουν στην Ελλάδα το 1977 – όταν ήταν 10 χρονών – λόγω των αυξανόμενων αντιδράσεων προς τον ελληνικό πληθυσμό στην Κωνσταντινούπολη. «Ήταν πολύ δύσκολο για μας να αφήσουμε την πατρίδα μας και να μετακινηθούμε. Οι Έλληνες στην Ελλάδα μας κοροϊδεύαν εξαιτίας της διαφορετικής ελληνικής μας προφοράς και τα παιδιά στο σχολείο μας φώναζαν και μας περιφρονούσαν, λέγοντας: «Είστε Τούρκοι!», πρόσθεσε.

Αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στη νότια πόλη İskenderun στην Τουρκία και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης το 1991, ο Ελπιδοφόρος μετακόμισε στη Γερμανία για μεταπτυχιακές σπουδές, αναφέρει το άρθρο της τουρκικής εφημερίδας και συνεχίζει:

Την εποχή εκείνη ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος εξελέγη ως πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης, πυροδοτώντας ένα νέο κύμα ενθουσιασμού μεταξύ της νέας ελληνικής θρησκευτικής κοινότητας στο εξωτερικό. «Ήταν ο πιο αγαπητός μητροπολίτης και μετά την εκλογή του αποφάσισα να επιστρέψω αμέσως στην Κωνσταντινούπολη. Επιστρέψαμε στην Κωνσταντινούπολη το 1994, ήμουν ήδη Τούρκος πολίτης, ως εκ τούτου μετά την χειροτονία μου ως ιερέας, έκανα τη στρατιωτική μου θητεία στην Άγκυρα και στο İskenderun «, πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε πού ένιωσε ότι ανήκει περισσότερο, ο Ελπιδοφόρος είπε: «Στην Κωνσταντινούπολη, βέβαια!»

«Νομίζω ότι ο πατέρας μου είχε τεράστιο αντίκτυπο σε μένα αναφορικά με την Κωνσταντινούπολη. Επειδή δεν ήθελε ποτέ να πάει στην Ελλάδα, δεν του άρεσε ποτέ εκεί και πάντα ήθελε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη. Το 2004, είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και είπε: «Δεν θέλω να πεθάνω στην Αθήνα, πάρε με στην Κωνσταντινούπολη μαζί σου». Δεν θα με πιστέψεις αλλά ο παραλύτος πατέρας μου άρχισε να περπατά ξανά μια εβδομάδα μετά την επιστροφή του στην Κωνσταντινούπολη !

«Φέρτε μου μια τουρκική εφημερίδα και φτιάξε μου ένα φλιτζάνι τσάι, θα λύσω ένα σταυρόλεξο» μου είπε, γιατί μπορούσε να λύσει μόνο τα σταυρόλεξα στα τουρκικά! Τον έχασα πριν από δύο χρόνια και τον έθαψα στο ελληνικό νεκροταφείο του Bakırköy «, δήλωσε ο Ελπιδοφόρος.

«Μετακομίζω στις ΗΠΑ, αλλά θα επισκέπτομαι συχνά την Κωνσταντινούπολη, επειδή η καρδιά μου παραμένει στην Κωνσταντινούπολη».



πηγη 

ΙΣΡΑΗΛ:Δουλευουμε για την νεα ταξη στην Μ.Ανατολη!!..Η Τουρκια τελειωσε για ΝΑΤΟ και Δυση!!........

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!!!Το Ισραηλ ανακοινωσε οτι πλεον η Τουρκια εχει δειξει ποιθον δρομο εχει παρει.....και επομενως εχει μεινει εκτος ΝΑΤΟ και Ευρωπαικης προοπτικης!!!Ο Νετανιαχου συγκαλεσε συμβουλιο ασφαλειας εν οψει της Συνοδου Κορυφης Ρωσιας Ισραηλ και Η.Π.Α και ανεφερε οτι η Τουρκια θα ειναι το επικεντρο των συζητησεων....για το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα!!!
 Ισραηλινοί ανώτατοι αξιωματούχοι μίλησαν για την Τουρκία, τα F-35 και το μέλλον της ενώ ραγδαιες θα ειναι οι εξελιξεις για την νέα Συνθήκη Σαικς-Πικό (!) εναντίον της Τουρκίας στην Μέση Ανατολή!
Για πρώτη φορά ισραηλινός αξιωματούχος μιλησε για μια νέα Συνθήκη Σαικς Πικό με δημιουργία κουρδικού κράτους.
Τέλος του μήνα θα γίνει η τριμερής συνάντηση των συμβούλων ασφαλείας των προέδρων Νετανιάχου, Πούτιν, Τραμπ. Την συνάντηση θα προετοιμάσουν αξιωματούχοι των τριών χωρών που θα συναντηθούν στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα ειδικά για το σκοπό αυτό.

Ο στρατηγικός προσανατολισμός της Τουρκίας δεν είναι πια η Ευρώπη.

Η Αγκυρα δεν είναι πλέον μέλος του ΝΑΤΟ, παρά το γεγονός πως είναι ακόμη μέλος της Συμμαχίας.

Ισραήλ: «Η Αγκυρα δεν είναι πλέον μέλος του ΝΑΤΟ - Νέα Συνθήκη "Sykes-Picot" στη Μ.Ανατολή εις βάρος της Τουρκίας»
Ισραηλινό συμβούλιο Ασφαλείας:"H Aγκυρα τελείωσε για Δύση και ΕΕ".

Δραματικές στιγμές αναμένεται να ζήσει η ευρύτερη περιοχή μας καθώς σε συμβούλιο ασφαλείας που συγκάλεσε ο Μ.Νετανιάχου εν όψει της Συνόδου Κορυφής Ρωσίας-Ισραήλ-ΗΠΑ, η Τουρκία και το μέλλον της ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Για πρώτη φορά ισραηλινοί ανώτατοι αξιωματούχοι μίλησαν δημόσια πριν λίγες ώρες για την Τουρκία, τα F-35 και το μέλλον της ενώ η "βόμβα" που θα πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις ήταν η παραδοχή για νέα Συνθήκη Σαικς-Πικό (!) εναντίον της Τουρκίας στην Μέση Ανατολή!

Τα όσα είπαν ισραηλινοί αξιωματούχοι δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών για το τι πρόκειται να γίνει στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, το μέλος του ισραηλινού συμουλίου ασφαλείας, Zeev Elkin, τόνισε πως οι ΗΠΑ πρέπει να τελειώνουν με την Τουρκία καθώς η Αγκυρα δεν πρέπει να αποκτήσει τα υπερσύγχρονα F-35.

Oμως δεν έμεινε εκεί. Είπε μια φράση στο ισραηλινό ραδιόφωνο που δείχνει την εδραιωμένη οπτική για το μέλλον της Τουρκίας.

Είπε συγκεκριμένα:

"Aν ΝΑΤΟ-ΗΠΑ μπορούσαν κάποτε να εμπιστευθούν τυφλά την Τουρκία, αυτό στις μέρες μας δεν μπορεί να γίνει και δεν γίνεται η Αγκυρα να αποκτήσει υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Ο στρατηγικός προσανατολισμός της Τουρκίας δεν είναι πια η Ευρώπη.

Η Αγκυρα δεν είναι πλέον μέλος του ΝΑΤΟ, παρά το γεγονός πως είναι ακόμη μέλος της Συμμαχίας.

Ο στρατηγικός προσανατολισμός της Τουρκίας είναι μια ανεξάρτητη πολιτική ως μια ισλαμική χώρα που ψάχνει την ηγετική της θέση μέσα στον Ισλαμικό κόσμο".

Από το σημείο αυτό και μετά, παρατηρείται ένας ασυνήθιστος βομβαρδισμός ισραηλινών δημοσιευμάτων κατά της Τουρκίας στο σύνολο των ΜΜΕ της χώρας.

"Η στροφή της Τουρκίας προς την Δύση βρίσκεται στα τελευταία της, πεθαίνει, καθώς ο Ατατούρκ παραβιάζεται" τονίζει ο Amotz Asa-El στην Jerusalem Post.

"H στροφή αυτή προς την Δύση ξεκίνησε μετά τον πόλεμο ανεξαρτησίας της χώρας τον προηγούμενο αιώνα και τώρα βρίσκεται στα τελευταία της.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει στρέψει πλέον την Τουρκία ανατολικά ξανά, μια πολιτική που είχε ακολουθήσει στο παρελθόν η Οθωμανική Αυτοκρατορία, παραβιάζοντας την θέληση του Κεμάλ Ατατούρκ, του ιδρυτή και πρώτου προέδρου της σύγχρονης Τουρκίας.

O Aτατούρκ είχε επιλέξει να αποφύγει την Μέση Ανατολή καθώς προσπαθούσε να μετατρέψει την Τουρκία σε ένα σύγχρονο κράτος με ευρωπαϊκή τεχνολογία, εκπαίδευση και διακυβέρνηση.

Ο Ερντογάν όμως ξεκίνησε μια ισλαμική επανάσταση απορρίπτοντας την Δύση αγκαλιάζοντας το Οθωμανικό παρελθόν της χώρας.

Ο Ερντογάν είναι στην καλύτερη αδιάφορος, στην χειρότερη εχθρικός προς την κληρονομιά του "πατέρα" της Τουρκίας. Θα συνεχίσει να καταστρέφει την κληρονομιά αυτή καθώς θα μεγαλώνουν οι ισλαμικές απαιτήσεις όσο οι περιστάσεις το επιτρέπουν.

Οι αποδείξεις της εγκατάλειψης της Δύσης από τον Ερντογάν είναι πολλές. Δεν καταστρέφει μόνο την κληρονομιά του Ατατούρκ εκδιώκοντας τους κεμαλιστές στρατιωτικούς και απαγορεύοντας αλκοόλ κτλ. Αυτό φαίνεται και σε όλες τις κρίσεις της Τουρκίας με παραδοσιακούς δυτικούς συμμάχους με αποτέλεσμα οι ΗΠΑ να μην εμπιστεύονται τον Νο2 Στρατό του ΝΑΤΟ.

Η ανατολική στροφή της Τουρκίας φαίνεται από την αγορά των S-400.

Αυτό όμως που δεν αντιλαμβάνεται ο Ερντογάν είναι ότι ΗΠΑ και Ρωσία έχουν έναν κοινό στρατηγικό εχθρό: Τους ισλαμιστές που απειλούν ανατολικά, δυτικά, βόρεια και νότια.

"Η θέση του Ατατούρκ απέναντι σε αυτόν τον πόλεμο, αν ήταν μαζί μας, θα ήταν προφανής: θα βρισκόταν μαζί μας σε αυτή την πλευρά του χάσματος - και ο Ερντογάν στο άλλο», είπε ο Ασα-Ελ.

Νέα Συνθήκη Σαικς Πικό εις βάρος της Τουρκίας!

Για πρώτη φορά ισραηλινός ανώτατος αξιωματούχος έκανε λόγο για μια νέα Συνθήκη Σαικς Πικό με δημιουργία κουρδικού κράτους (ο γράφων έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό την μεγάλη αυτή "σεισμική" κίνηση).

Τέλος του μήνα θα γίνει η τριμερής συνάντηση των συμβούλων ασφαλείας των προέδρων Νετανιάχου, Πούτιν, Τραμπ. Την συνάντηση θα προετοιμάσουν αξιωματούχοι των τριών χωρών που θα συναντηθούν στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα ειδικά για το σκοπό αυτό.

Οι John Bolton, Nikolay Patrushev και Meir Ben-Shabbat θα συναντηθούν στις 24 Ιουνίου στην πρωτεύουσα του Ισραήλ για να συζητήσεις για το μέλλον της Συρίας και της ευρύτερης περιοχής.

"Αυτό είναι ένα απίθανο γεγονός, δεν έχω τις κατάλληλες λέξεις για να το περιγράψω.

Είναι αλήθεια πως σε αυτό το στάδιο αυτό που μετρά είναι η θέληση και των τριών μας για ανταλλαγή απόψεων αλλά σκεφτείτε το: 52 χρόνια μετά την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ φέρνουμε μαζί τους συμβούλους ασφαλείας ΗΠΑ και Ρωσίας για να σηζητήσουμε όλοι μαζί το μέλλον της Συρίας.

"Αυτό μπορείτε να το εκλάβετε ως μια νέα συνθήκη "Sykes-Picot"" είπε ο ισραηλινός ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας της χώρας.

"Αυτό είναι ένα στρατηγικό μήνυμα του Μ.Νετανιάχου στο Ιράν και στην υπόλοιπη Μέση Ανατολή πως το Ισραήλ είναι τμήμα του άξονα των χωρών που εργάζονται μαζί για μια "νέα τάξη" στην Μέση Ανατολή" είπε σχετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η "Συμφωνία του Αιώνα" θα δημιουργεί μια νέα Συνθήκη "Σάικς Πικό" που θα χωρίζει την αραβική περιοχή σε ανατολή και Δύση και θα δημιουργεί κουρδικό κράτος. Aυτό επιβεβαίωσαν πριν λίγο και ανώτατες πηγές του Μαρόκου που έχουν γνώση των διαπραγματεύσεων για την "Συμφωνία του Αιώνα"

Ο επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, στρατηγός Tamir Heyman, είπε με την σειρά του:

"Αν ψάχνετε για έναν παγκόσμιο ηγέτη που μιλά με όλους, να κοιτάξετε τον ρωσικό παίκτη.

Η κυριαρχία της Ρωσίας στην περιοχή είναι αδιαμφισβήτητη. Η Ρωσία σχεδόν επίτηδες προκαλεί αστάθειες και τότε ψάχνει με μαεστρικό τρόπο να τις επιλύσει μέσω της παρουσίας της την πετριοχή"

"Όσο αφορά τα F-35 θα αναλάβουμε εμείς την θέση των τουρκικών εταιρειών" αναφέρει σε πρωτοσέλιδο άρθρο της η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

Ο υφυπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ελ Μπεν-Νταχάν, δήλωσε ότι η διαμάχη μεταξύ Τουρκίας και Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούσε να συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών με το Ισραήλ και να ενισχύσει τη συμμετοχή της χώρας στο πρόγραμμα κατασκευής των F-35.

“Θα μπορούσε επίσης το κράτος του Ισραήλ να πάρει μια άλλη μερίδα στο πλαίσιο των F-35 και πρόσθετα πράγματα που, εν μέρει, προορίζονταν να μεταφερθούν σε εργοστάσια στην Τουρκία”, δήλωσε ο κ. Μπεν-Νταχάν.

πηγη

Κρητη: Την βιαζαν εναλλαξ οι Γερμανοι, την ατυχη 19χρονη...

Οι <πολιτισμενοι>...
Οι Γερμαναραδες δεν αλαλζουν...
Νομιζουν οτι ειναι κατι παραπανω απο τους αλλους λαους...
Και το αποδεικνυουν παντου και παντα τι ζωα ειναι...


Νύχτα κόλαση για 19χρονη στην Κρήτη....
Με βίαζαν εναλλάξ....

Τον βιασμό της από δύο άντρες σε δρόμο στην Χερσόνησο Ηρακλείου κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές, μια 19χρονη από την Ισλανδία.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (13/06) και ενώ η 19χρονη βρισκόταν σε μπαρ της Χερσονήσου όπου ήταν και οι δύο άντρες.

Κάποια στιγμή βγήκαν όλοι έξω και όπως είπε η νεαρή, οι δύο άντρες την βίασαν σε ένα σκοτεινό δρομάκι.

Οι αστυνομικοί της Χερσονήσου κινήθηκαν άμεσα και μετά από λίγο προσήγαγαν δύο Γερμανούς 34 και 38 ετών, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από την κοπέλα και συνελήφθησαν προκειμένου να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.



πηγη 

Μητσοτακης: Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο....Χαρας Ευαγγελια για Βουτση και Τασια ! ! !

Θα σεβασθει την Συνομωσια των Πρεσπων...
Δεν θα απολυσει οσους βολεψαν οι Ζαιοι...
Χαρας Ευαγγελια για Βουτση και Τασια....
Αλλαξε ο Μανωλιος εβαλε την σκουφια του αλλιως....
Θα βολεψει κι αυτος τους δικους του...
Δευτερη φορα Αριστερα...
Αλλος ενας Αριστερος, ο Μητσοτακης, παιρνει σειρα να μας ξεζουμισει !



Δεν θα γίνουν απολύσεις αλλά στοχευμένες προσλήψεις στο Δημόσιο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι «απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων δεν θα γίνουν».

Αντίθετα, είπε, «θα γίνουν στοχευμένες προσλήψεις εκεί που έχουμε ανάγκη. Πρώτα νοσηλευτές και μετά γιατροί, εκπαιδευτικοί ξεκινώντας με τον διαγωνισμό της ειδικής αγωγής που τρέχει και σταδιακές προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών που είναι σήμερα όμηροι και 1.500 προσλήψεις αστυνομικών που θα πάνε όλοι στις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ».

Ειδικά για την ομάδα ΔΕΛΤΑ εξέφρασε την πίστη του ότι «σε 3-6 μήνες μπορούμε να έχουμε περισσότερες μηχανές στο δρόμο» προσθέτοντας ότι «θα βρω τα 5 εκατ. που απαιτούνται για νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα και σε 1 χρόνο θα έχουμε νέα περιπολικά».



πηγη 

Οι Αμερικανοι δεν πολεμουν! Βαζουν αλλους να το κανουν και εβαλαν ηδη τους Κουρδους να τελειωσουν του Τουρκους....

Μετά το Βιετνάμ και το στραπάτσο που έπαθαν εκει οι Αμερικανοι, άλλαξαν δόγμα...
Δεν πολεμούν οι ίδιοι...
Υπαρχουν πάντα φτωχοί, που αν τους εξοπλίσουν, θα το κάνουν αυτοί...
Θυμηθείτε...
Πως διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία;
Πως νίκησαν, τον Σανταμ στο Ιρακ; 
Πως κατέστρεψαν τον Καντάφι στην Λιβύη;
Πως νίκησαν, στο Αφγανιστάν;
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...
Πως θα χτυπήσουν, τώρα την Τουρκία;
Έχουν, χρήμα και όπλα...
Αυτα, χρειάζονται οι Κουρδοι...
Ηδη, τους τα δίνουν αφειδως....
Κι αν δεν τα καταφέρουν, που θα τα καταφέρουν, έρχεται η σειρα της Ελλαδος....
Οι Αμερικανοι εκ του μακροθεν και σε ασφαλεια, θα βαλουν αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα...
Και το τίμημα; 
Όταν δεν θα σε εχουν αναγκη και αν τα συμφέροντα σου, δεν συμπλεουν με τα δικα τους, δεν θα διστάσουν να σε βομβαρδίσουν κι ας ήσουν πριν σύμμαχος τους....
Όπως έγινε με τους Σέρβους, που πολέμησαν πλαι τους στον Β' Παγκοσμιο πόλεμο και μετά απο μερικά χρόνια τους βομβάρδισαν...
Αυτα ειναι τα Αμερικανάκια ! ! !
Διαβάστε λοιπόν τι παίζει τώρα με τους Κουρδους και θα με δικαιώσετε...


Ερωτηματικά ως προς τις εξελίξεις στη Συρία και τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις προκαλεί η μαζική μεταφορά οπλισμού και πυρομαχικών στις κουρδικές δυνάμεις της Συρίας από τον αμερικανικό στρατό.....

Με τη μάχη κατά του ISIS να βρίσκεται στο τέλος της και τους τρομοκράτες να έχουν ηττηθεί, οι μάχες που μαίνονται στη Συρία είναι αυτές των Κούρδων μαχητών κατά των Τούρκων στην Αφρίν και των φιλοτουρκων εξτρεμιστών στην υπόλοιπη Βόρεια Συρία....

Στα πλαίσια των κυρώσεων κατά της Τουρκίας, οι ΗΠΑ πιθανώς ενισχύουν τους Κούρδους δημιουργώντας σημαντικό πρόβλημα στις δυνάμεις του «Σουλτάνου» που δρουν στη Συρία, καθώς είναι γνωστό πως οι ΗΠΑ επιθυμούν για δικά τους συμφέροντα τη δημιουργία του εκολλαπτόμενου κουρδικού κράτους....

Κούρδοι-Τούρκοι θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές της επόμενης μεγάλης μάχης σε συριακό έδαφος, με την Ουάσινγκτον να έχει αναλάβει ρόλο «σκηνοθέτη» ετοιμάζοντας να χειραγωγήσει καταστάσεις και ανθρώπου σύμφωνα με το συμφέρον και το κέρδος της....

Οι ΗΠΑ έστειλαν στις Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις (DSG) που συμπεριλαμβάνουν και το YPG, 200 TIR με βαρύ οπλισμό και θωρακισμένα οχήματα Αρμόδιος του DSG που ήθελε να τηρήσει την ανωνυμία του, μίλησε σχετικά με το θέμα, αναφέροντας τα εξής:

«Οι ΗΠΑ μας έστειλαν βαριά όπλα, θωρακισμένα οχήματα και οχήματα πικαπ. Επίσης μας στάλθηκαν μπλοκ από μπετόν που θα χρησιμοποιηθούν στο χτίσιμο νέων στρατιωτικών βάσεων. Οι ΗΠΑ θα στήσουν νέες βάσεις σε Ντέιρ ερ Ζορ και Χασέκε. Η μεταφορά έγινε από την συνοριακή πύλη Σεμάλκα που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Περιφερειακής Κυβέρνησης Κουρδιστάν του Ιράκ. Από εκεί τα φορτηγά TIR έφτασαν στα κεντρικά των DSG στο Κομπάνι.Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να μας βοηθούνε»....

Ο πρόεδρος Trump στο παρελθόν πολλές φορές έχει κηρύξει την «νίκη κατά της ISIS» και είχε δηλώσει πως αμέσως θα απέσυρε τους Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στη Συρία. Οι ΗΠΑ δικαιολογούσαν τη βοήθεια που παρείχαν προς το YPG και στις υπόλοιπες οργανώσεις, μιλώντας για “αγώνα ενάντια στην ISIS”. Παρά την αποβολή όμως από την περιοχή της οργάνωσης ISIS, οι ΗΠΑ μεταφέρουν πυρομαχικά προς το YPG προκαλώντας ερωτηματικά....

Από την άλλη ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας στις συζητήσεις μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ για τη δημιουργία ασφαλούς ζώνης, ήταν και τα όπλα τα οποία έχουν δοθεί προς τις DSG. Η Τουρκία εκτιμά ότι αυτά τα όπλα αποτελούν ένα στοιχείο απειλής καθώς ανησυχεί πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της. Από την άλλη οι ΗΠΑ συνεχίζουν να στέλνουν βοήθεια αποτελούμενη από βαριά όπλα και οχήματα προς τον σχηματισμό που περιλαμβάνει και το YPG....

Η Τουρκία αντιμετωπίζει το YPG ως προέκταση του PΚΚ στην Συρία και για αυτό ζητά να θεωρούνται “τρομοκρατική οργάνωση”και οι DSG. Αλλά οι δυτικές χώρες με πρώτες τις ΗΠΑ, δεν δέχονται αυτή τη θέση της Άγκυρας. Η Άγκυρα επίσης αντιδρά με σκληρό τρόπο ενάντια στη μεταφορά όπλων προς το YPG....



πηγη 

Γιάνη....Κτυπήσαμε πάτο, ή ακόμα έχει κι άλλο βάθος ο πολιτικός βόθρος;;;

Γιάνη, σε βλέπω να τα βγάζεις πέρα μόνο με το μίσθο του Soros. Γιατί Βουλή ούτε με το κιάλι με αυτά που μάζεψες...

Πάολα Ρεβενιώτη: Ποια είναι η τρανσέξουαλ που διεκδικεί ψήφο με το κόμμα Βαρουφάκη




Κτυπήσαμε πάτο, ή ακόμα έχει κι άλλο βάθος ο πολιτικός βόθρος;;;

Πειράζει που θέλω το Κοινοβούλιο να εκπροσωπείται από φυσιολογικούς και ΕΛΛΗΝΕΣ/ΝΙΔΕΣ και όχι από "περιθωριακά πρόσωπα" και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;

Πειράζει που είμαι φυσιολογική και αρνούμαι την διαστροφή της παρα-φύσης;;;

Η Πάολα Ρεβενιώτη είναι από τις πιο παλιές εμβληματικές δυναμικές μορφές στο χώρο του ελληνικού ΛΟΑΤ κινήματος.

Χθες έγινε γνωστό πως η Πάολα θα διεκδικήσει μια θέση στην βουλή με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη! «Θα με βρείτε στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25 στην Α’ Αθηνών» έγραψε στο προφίλ της στο facebook.

Γεννήθηκε στον Πειραιά  το 1958, ως Παύλος Ρεβενιώτης.

Στα 13 της χρόνια ως αγόρι εντάχθηκε στο δυναμικό του Πολεμικού Ναυτικού αλλά αποπέμφθηκε τρία χρόνια μετά.

Μετακόμισε στην Αθήνα, όπου ασχολήθηκε με τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα των ΛΟΑΤ ατόμων, συμμετέχοντας αρχικά στο Απελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλοφίλων Ελλάδας (ΑΚΟΕ).

Αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες προσωπικότητες του ελληνικού ΛΟΑΤ κινήματος Από το 1980 συχνά συμμετείχε αλλά και οργάνωνε διαμαρτυρίες ενάντια στην περιθωριοποίηση, την κρατική καταστολή και την αστυνομική βία, πάλεψε σκληρά για την ισότητα των ΛΟΑΤ και την κοινωνική και σεξουαλική τους απελευθέρωση.

Εξέδωσε το περιοδικό Κράξιμο από το 1982 ως το 1993 προβάλλοντας άρθρα σχετικά με τα διεθνή και εγχώρια πολιτικά και κοινωνικά κινήματα αλλά και τις διεκδικήσεις ομοφυλόφιλων πολιτών, επιπλέον φιλοξενούσε μοναδικές συνεντεύξεις ανθρώπων του πνεύματος δίπλα από καλλιτεχνικές φωτογραφίες γυμνών αγοριών, που άφησαν εποχή, συνοδεύτηκαν όμως και από συλλήψεις και δικαστήρια.

Από το 2011 ασχολείται με τη δημιουργία σειράς ντοκιμαντέρ, κυρίως ακτιβιστικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με διάφορους νέους κινηματογραφιστές, κάτω από την επωνυμία ‘ThePaolaProject’ και ThePaolaTeam.

Παράλληλα καλύπτει με ρεπορτάζ της διάφορα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας.



Τον Ιανουάριο του 2013 προχώρησε με τη βοήθεια του αρχιτέκτονα και επιμελητή τέχνης Ανδρέα Αγγελιδάκη στην πρώτη της ατομική έκθεση στην γκαλερί The Breeder, παρουσιάζοντας πλούσιο φωτογραφικό συλλεκτικό υλικό, ερωτικού, ιστορικού, κοινωνικοπολιτικού και λαογραφικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα ως πρώτη Ελληνίδα τρανς καλλιτέχνιδα παραχώρησε συνεντεύξεις στο αμερικάνικο συλλεκτικό περιοδικό CANDY και στο βρετανικό περιοδικό Dazed

Από τον Οκτώβριο του 2013 εκθέτει τη φωτογραφική της συλλογή στην περιοχή Σόχο του Λονδίνου.

Το 2014 κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ με τίτλο Καλιαρντά, το οποίο έχει προβληθεί σε πολλούς χώρους, μεταξύ αυτών στις Νύχτες Πρεμιέρας στο Εθνικό Θέατρο και στο φεστιβάλ Globale του Βερολίνου




Eίναι πολιτικοποιημένη και ασχολείται με τα κοινά εδώ και πολλά χρόνια....

Εδώ και λίγα χρόνια έχει «υιοθετήσει» άτυπα ένα αγόρι από τη Ρουμανία και το μεγαλώνει.

Ο 25χρονος πλέον Κοστέλ, πέρσι σε συνέντευξή του, είπε ότι αποκαλεί την Πάολα, μάνα του....



πηγη 

Γιατι αυτοι οι τρεις ειναι υποψηφιοι στην Αχαια; Συμπτωση, ή κατι αλλο;

Τιποτα δεν ειναι συμπτωματικο στις εκλογες σημερα...
Ολοι κανουν οτι τους πουνε οι επικοινωνιολογοι τους....
Δεν εχουν την αξιοπρεπεια να εχουν δικη τους γνωμη....
Αυτο ειναι το επιπεδο τους...
Αυτους ψηφιζετε...
Σωτηρια δεν υπαρχει σ αυτον τον τοπο μ αυτους και το ξερετε...
Αλλα επιμενετε σ αυτους....
Σε οποιον σας ταξει το καλυτερο ρουσφετι ! ! !
Ετσι λοιπον....

Στραμμένα στην Αχαΐα θα είναι τα φώτα των εκλογών του Ιουλίου, με τους Τσίπρα, Μητσοτάκη και Παπανδρέου να ηγούνται των ψηφοδελτίων του νομού σε μια προσπάθεια πολιορκίας του αλλοτινού κάστρου του ΠΑΣΟΚ.

Η παρουσία του Τσίπρα στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας είναι ένας τρόπος να μαρκάρει το χώρο ή αν το θέλετε, να πάρει τους ιδιοκτησιακούς τίτλους του ..κάστρου και να τους διατηρήσει προς πάσα μελλοντική χρήση.

Στον αντίποδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καβάλα στο εκλογικό άλογο, έχει κάθε λόγο να επιχειρήσει την ανακοπή αυτής της πορείας. Επιδίωξή του είναι η πολιορκία του αντιστεκόμενου "κρατιδίου" της Αχαΐας και η ομοχρωμία στο κυρίως σώμα του χάρτη.  Η νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει δημιουργήσει αναζωπύρωση των φιλοδοξιών στα γαλάζια στελέχη του κόμματος στο νομό....

Η σύγκρουση μάλιστα μεταξύ Φώφης και Βενιζέλου, η οποία μπορεί να μεταφραστεί σε ένα ρεύμα Βενιζελικών προς τη Ν.Δ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απομάκρυνσή του από το κόμμα μετά τις γνωστές δραματικές εξελίξεις της παραμονής των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενισχύει την διάχυτη αισιοδοξία.

Η παρουσία Μητσοτάκη στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας, ερμηνεύεται ως ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και ως διάθεση μετωπικής με τον Τσίπρα σε μια περιοχή όπου το κυβερνών κόμμα επιδεικνύει αξιοσημείωτη αντοχή.

Ο τρίτος πόλος αυτής της μάχης, ακούει στο όνομα Γιώργος Παπανδρέου. Στο ΚΙΝ.ΑΛ. πιστεύουν ότι το όνομα Παπανδρέου μπορεί να ενεργοποιήσει τα συναισθηματικά αντανακλαστικά των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που μετακινήθηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ και να οδηγήσει σε αύξηση των ποσοστών του κόμματος στο παλιό του κάστρο. Όπως όλα δείχνουν πάντως η Αχαΐα αποτελεί «βαρόμετρο» για τα τρία πρώτα σε ποσοστά κόμματα στις Ευρωεκλογές.

Είναι η πρώτη φορά που τρεις πολιτικοί αρχηγοί, μεταξύ αυτών ένας νυν πρωθυπουργός, ένας πρώην πρωθυπουργός και με βάση τα ποσοστά των ευρωεκλογών, πιθανόν ο μελλοντικός πρωθυπουργός, είναι και οι τρεις υποψήφιοι σε εκλογική περιφέρεια εκτός Αθηνών!



phgh 

Τελευταια δημοσκοπηση! Σε ελευθερη πτωση ΚΚΕ, Χρυση Αυγη, ΜεΡΑ25 και η Ελληνικη Λυση εξατμιζεται.......

Εαν ισχυει αυτη η δημοσκοπηση...
Εαν αληθευει...
Τοτε τα πραγματα εχουν γινει για πολλους πολυ δυσκολα...
Μικροκομματα λογω της πολωσης εξαφανιζονται...
Και ειναι αρχη ακομη, η πολωση θα αυξηθει οσο πλησιαζει η 7η Ιουλιου...
Η αυτοδυναμια για την ΝΔ, γινεται ονειρο απατηλο...
Καμμια συνεργασια δεν προβλεπεται....
ΟΠΟΤΕ....
Παμε ξανα σε εκλογες, τον αλλο μηνα με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, οπερ σημαινει, νεα τετραετια Συριζα!


πηγη 

Αρχηγε του Στρατου, γιατι ακομη οι Ελληνικοι πυραυλοι S300, βρισκονται σε αποθηκες στην Κρητη και οχι στο Αιγαιο;

Εχω γραψει επανειλημενως γι αυτο...
Εχω θεσει την ιδια ερωτηση πολλες φορες...
Απαντηση δεν πηρα...
Ξαναρωτω λοιπον...
Γιατι ρε Αρχηγε;
Γιατι, αφου εχουμε κριση και αφου κινδυνευουμε απο τους Τουρκικους S400, δεν αναπτυσουμε τους πυραυλους μας σε νησι του Αιγαιου;
Τι περιμενουμε;
Να αποκτησει η Τουρκια τους S400 και να βομβαρδισει ανενοχλητη τις αποθηκες που φυλασσονται οι Ελληνικοι S300;
Υπ οψιν , οτι οι S300 μπορουν να αναχαιτισουν τους S400...
Διαβαστε τι εχουμε και δεν το χρησιμοποιουμε...


Ευρισκόμενα στην Κρήτη από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, μετά την κυπριακή «κρίση των S300» και όντας ιδιοκτησία της Ελλάδας και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας από το 2007, ο «ξάδελφος» των S400 διαθέτει εκπληκτικές δυνατότητες που αναδείχτηκαν στο πλαίσιο της άσκησης «Λευκός Αετός 13», τον Δεκέμβριο του 2013.

Τότε, η βολή, την οποίαν παρακολούθησαν στρατιωτικοί απεσταλμένοι από 22 χώρες, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, δείχνοντας ότι, παρά την πάροδο του χρόνου, οι S300 της Κρήτης βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Η Ελλάδα έχει στην κατοχή της 2 πυροβολαρχίες S-300 PMU-1 με 12 εκτοξευτές και 96 βλήματα 48Ν6Ε1 που έχουν μέγιστη ακτίνα εμπλοκής τα 150 km. Από την Κρήτη, καλύπτουν το ίδιο το νησί αλλά και τα Δωδεκάνησα, ακόμα και την ανατολική δίοδο προς την Κύπρο.

Η Ελλάδα, η Βουλγαρία και η Σλοβακία αποτελούν τις μοναδικές χώρες της ΕΕ που έχουν στην κατοχή τους το αντιαεροπορικό σύστημα S300.




πηγη 

Αττική Οδός: Έρχονται Αυξήσεις «Φωτιά» στα διόδια από την 1η Ιουλίου! <ΦΩΤΟ>


Οι νέες τιμές θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου - Νέα αύξηση του χρόνου, που η τιμή θα φτάσει τα 3,30 ευρώ!
Στα 3 ευρώ από 2,80 διαμορφώνεται από την 1η Ιουλίου η τιμή των διοδίων στην Αττική Οδό για τα αυτοκίνητα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρίας.

Η αύξηση αυτή θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου και είναι μεσοσταθμική, καθώς ανακοινώθηκε ήδη πως του χρόνου το καλοκαίρι θα επιβληθεί ακόμα μία αύξηση και τα διόδια θα φτάσουν στα 3,30 ευρώ.

Αναλυτικά, οι τιμές στα διόδια της Αττικής Οδού:








Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η «Αττική Οδός Α.Ε.» ανακοινώνει τις νέες τιμές των διοδίων που θα τεθούν σε ισχύ σε δύο διαδοχικά στάδια για όλες τις κατηγορίες των οχημάτων.

Αντίστοιχα, αυξήσεις θα ισχύσουν και στα εκπτωτικά προγράμματα, με τις νέες τιμές για κάθε εκπτωτικό πρόγραμμα και κατηγορία οχήματος να ανακοινώνονται στους χρήστες σε εύλογο χρονικό διάστημα προ της εφαρμογής τους.

Σημειώνεται ότι η νέα ονομαστική τιμή του διοδίου, που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου 2019, είναι περίπου 20% χαμηλότερη από το όριο που προσδιορίζεται στη Σύμβαση Παραχώρησης, αφού το Άνω Συμβατικό Όριο Διοδίων Τελών ανέρχεται σήμερα σε €3,77, ενώ εάν ληφθούν υπόψη και τα εκπτωτικά προγράμματα, η μέση τιμή θα είναι ακόμη χαμηλότερη από το Συμβατικό Όριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανάδοχος, παρά την αύξηση του πληθωρισμού και παρά τη σημαντική μείωση του αριθμού των διελεύσεων, αντιλαμβανόμενος τις οικονομικές δυσκολίες που ενέσκηψαν στη χώρα, διατήρησε σταθερή την τιμή των διοδίων τα τελευταία δεκατρία (13) χρόνια. Επισημαίνεται ότι από τον Φεβρουάριο του 2006 που το διόδιο ανερχόταν σε €2,70, η «Αττική Οδός Α.Ε.» προχώρησε μέχρι σήμερα σε μία μόνο μικρή αύξηση κατά €0,10, στα €2,80 τον Ιούλιο του 2010, στο πλαίσιο της κάλυψης των διαδοχικών αυξήσεων του ΦΠΑ, διαμορφώνοντας την καθαρή τιμή διοδίων των €2,80 με ΦΠΑ 24% σε χαμηλότερο επίπεδο της τιμής των €2,70 με ΦΠΑ 19%.

Η «Αττική Οδός Α.Ε.» καλεί τους χρήστες, που χρησιμοποιούν ακόμη μετρητά για τις συναλλαγές τους, να αξιοποιήσουν, ανάλογα και με τη συχνότητα χρήσης του αυτοκινητόδρομου, τα εκπτωτικά προγράμματα, λαμβάνοντας δωρεάν τον ηλεκτρονικό πομποδέκτη. Με το βασικό πρόγραμμα (Πρόγραμμα Express), η τιμή των διοδίων διαμορφώνεται σε €2,80, όσο στοιχίζει δηλαδή σήμερα η διέλευση με καταβολή μετρητών.

Στο www.aodos.gr υπάρχουν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα εκπτωτικά προγράμματα, τις κατηγορίες των οχημάτων και τις νέες τιμές, ενώ ειδική εφαρμογή βοηθάει τον οδηγό να επιλέξει το πιο συμφέρον πρόγραμμα ανάλογα με τη χρήση που κάνει στον αυτοκινητόδρομο.»


Πηγή

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Σερβοι και Ρωσοι ξεκινουν μεγαλη Στρατιωτικη Ασκηση! Θα μεινει ασκηση, η θα εξελιχθει σε εισβολη στο Κοσοβο;

Ετσι ξεκινουν συνηθως οι επιχειρησεις...
Ανακοινωνεται ασκηση και εξελισετε σε πραγματικη επιχειρηση...
Τα ξερουν αυτα οι Νατοικοι και μαυροχιονιστηκαν !

Περισσότεροι από 200 Ρώσοι αλεξιπτωτιστές βρίσκονται στο Βελιγράδι για να συμμετέχουν σε κοινές ασκήσεις με τους Σέρβους, προκαλώντας μεγάλη δυσαρέσκεια σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, ενώ κτύπησαν συναγερμό σε Κοσοβάρους και KFOR......

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνολικά περίπου 560 αλεξιπτωτιστές θα συμμετάσχουν στην άσκηση «Σλαβική αδελφότητα -2019», η οποία θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 27 Ιουνίου, από περίπου 200 αλεξιπτωτιστές από τις ρωσικές  δυνάμεις, 300 αλεξιπτωτιστές από τις σερβικές ένοπλες δυνάμεις και  60 αλεξιπτωτιστές από τη Λευκορωσία.....

Η παρουσία και μόνο ρωσικών δυνάμεων στην Σερβία εν μέσω εντάσεως με το ΝΑΤΟ σε Πολωνία και Βαλτική, προκαλεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στους επιτελείς της συμμαχίας για τις πραγματικές προθέσεις της Μόσχας στην χώρα αυτή.

 «Κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι αλεξιπτωτιστές από τις τρεις χώρες θα υλοποιήσουν προετοιμασία για την κοινή δράση  τακτικής ομάδας συνασπισμού κατά την εκτέλεση αντιτρομοκρατικών σεναρίων», ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων  Interfax.

Από χθες στο ρωσικό  στρατιωτικό αεροδρόμια Kresty κοντά στο Pskov, προσωπικό και στρατιωτικός εξοπλισμός φορτώθηκαν σε στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη  της ρωσικής ΠΑ.

Περισσότερες από 80 μονάδες τροχοφόρων οχημάτων και στρατιωτικού εξοπλισμού φορτώθηκαν σε αεροσκάφη Il-76MD, για να μεταβούν στο Βελιγράδι για την διεξαγωγή της άσκησης, ενημερώνει το ρωσικό υπουργείο άμυνας.

Όπως έχουν  επισημάνει  πολλοί στρατιωτικοί αναλυτές  εδώ και μεγάλο διάστημα, η «ιστορικο-θρησκευτική- σχέση» μεταξύ  Ρωσίας και  Σερβίας οδηγείται σε μια νέα αμυντική συμμαχία, ενόψει των εξελίξεων που «έρχονται» σε Ευρώπη και Βαλκάνια.

Στα πλαίσια αυτά οι Σέρβοι κατανοούν ότι η χώρα τους κινδυνεύει άμεσα λόγω της επικείμενης ένωσης του Κοσόβου με την Αλβανία, για αυτό στρέφονται προς την Ρωσία.

Η Ρωσία την ίδια στιγμή σχεδιάζει να κατασκευάσει και  νέα στρατιωτική βάση στη Σερβία (πάγιο ρωσικό αίτημα το τελευταίο διάστημα)  «καμουφλαρισμένη» στο  όνομα «κέντρο ανθρωπιστικής βοήθειας», όπως αναφέρει και ο αλβανικός τύπος.

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας  κατέστησε σαφές ότι, εκτός από το προσωπικό που μεταφέρθηκε στη Σερβία, μεταφέρθηκαν επίσης  οχήματα μάχης BMD-2,  μη επανδρωμένο αεροσκάφος «Tachyon», καθώς και τέσσερα ATV που εκτελούν αποστολές αναγνώρισης.

Μόλις  χθες ο  Αμερικανός  στρατηγός ε.α.  Ουέσλι Κλάρκ ( επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στο Κόσοβο το 1999), ανέφερε την εκτίμηση  ότι έχει ήδη  ξεκινήσει ο πόλεμος  στα Βαλκάνια, με την βοήθεια του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Τα Βαλκάνια είναι μια από τις περιοχές που ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να δημιουργήσει κρίση ανά πάσα στιγμή «, δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Κλάρκ, υπάρχουν «κρίσεις που περιμένουν τη στιγμή»,  όταν λοιπόν  θα υπάρξει πραγματική ανάγκη, ο Πούτιν θα «βάλει φωτιά» όπου θελήσει.

«Αυτό μπορεί να είναι εδώ (Κοσσυφοπέδιο), ίσως στην Ουκρανία ή στις Βαλτικές χώρες», εξήρε ο Clark.

Είναι γνωστό εδώ και μεγάλο διάστημα ότι η νότια περιοχή της Σερβίας «βράζει» λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού Αλβανών κατοίκων και των δυνάμεων του UCK που ζητούν αυτονομία και έπειτα ένωση με την Αλβανία πυροδοτώντας αντιδράσεις από το Βελιγράδι.

Την έως τώρα μυστική εκπαίδευση που διεξάγεται από επίλεκτα μέλη των ρωσικών αερομεταφερόμενων στρατευμάτων στους Σέρβους  αλεξιπτωτιστές της Σερβίας αλλά και σε εκπαιδευμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων της Λευκορωσίας, είχε  επιβεβαιώσει και η εφημερίδα «Πολίτικα» επικαλούμενη  πηγές στο Υπουργείο Άμυνας της Σερβίας.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για την δημιουργία αντίστοιχης  σερβικής μονάδας με την ρωσική ZASLON, που θεωρείται κορυφαία παγκοσμίως, δρώντας αθέατη σε αποστολές υψηλού ρίσκου.



phgh 

Εζησε τον τρομο 27χρονη κοπελα!!Αλγερινος <επενδυτης>αποπειραθηκε να την βιασει μεσα ......

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!Ενα απιστευτο περιστατικο σημειωθηκε τα μεσανυχτα της Τεταρτης οταν ενας λ@θρομετ@ν@στης Αλγερινος<<επενδυτης>>μπηκε απο την μπαλκονοπορτα σε σπιτι μιας 27χρονης γυναικας με σκοπο να την ληστεψει!!!και δεν φτανει μονο αυτο.... αλλα με την απειλη του μαχαιριου προσπαθησε να την βιασει!! Ομως οι φωνες της ατυχης γυναικας ετρεψε σε φυγη τον Αλγερινο...και ετσι σωθηκε!!!Κατα την φυγη του επεσε το τηλεφωνο του οπου το παρεδωσε η ατυχη γυναικα στους αστυνομικους οι οποιοι εξαπελυσαν ανθρωποκυνηγητο και τον συνελαβαν!!!

Εφιάλτης για 27χρονη στη Θεσσαλονίκη: Αλγερινός «μπούκαρε» στο σπίτι της και προσπάθησε να τη βιάσει.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες 19χρονος Αλγερινός σκαρφάλωσε από την πρόσοψη πολυκατοικίας και εισέβαλε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου από την μπαλκονόπορτα.

Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μια 27χρονη γυναίκα η οποία ήταν καθισμένη στον καναπέ και παρακολουθούσε τηλεόραση. Ο 19χρονος κατάφερε να βρει το πορτοφόλι της νεαρής χωρίς να γίνει αντιληπτός. Αντί να αποχωρήσει από το διαμέρισμα, τράβηξε μαχαίρι και της επιτέθηκε.

Με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την ακινητοποιήσει για να την βιάσει. Εκείνη έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντας τον νεαρό Αλγερινό να τραπεί σε φυγή.

Πήδηξε από το μπαλκόνι στο δρόμο και εξαφανίστηκε. Η νεαρή ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί τους παρέδωσε το κινητό τηλέφωνο του δράστη, το οποίο του είχε πέσει εντός του διαμερίσματος.

Ξεκίνησε αστυνομική έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου. Μετά από επισταμένες έρευνες ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Μέχρι την απολογία του θα παραμείνει κρατούμενος.

Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και διακίνησης ναρκωτικών.

πηγη

Απετυχε η Ενωση των Πατριωτων...Δεν θα υπαρχει Πατριωτικο κομμα, σ αυτες τις εκλογες ! ! !



"Μετά τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών εκλογών της 26ης Μαΐου και την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών για την 7η Ιουλίου, η ΠΑΤΡΙΕ ανέλαβε μαζί με άλλους φορείς και μεμονωμένα πρόσωπα την πρωτοβουλία για την συνένωση των πολιτικών φορέων του λεγόμενου πατριωτικού χώρου οι οποίοι είχαν καταγράψει το ποσοστό τους ή και φορείς οι οποίοι απείχαν από τις τελευταίες εκλογές.


Μέσα σε διάστημα περίπου δέκα ημερών, πραγματοποιήθηκαν τρεις συναντήσεις. Στην πρώτη συνάντηση η οποία ήταν και άτυπη καθόσον ο ΛΑ.Ο.Σ. και η Ελεύθερη Πατρίδα θα συγκαλούσαν τα κεντρικά τους όργανα σε μεταγενέστερο χρόνο, προσήλθαν η ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., η Νέα Δεξιά, ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, ο ΛΑ.Ο.Σ. και η Δημιουργία Ξανά (Τζήμερος).

Σε αυτή τη συνάντηση τονίστηκε το γεγονός της αναγκαιότητας της σύγκλισης δυνάμεων στη λογική μιας εκλογικής συνεργασίας με αρχηγό κοινής αποδοχής (ο οποίος δεν θα είναι κομματικό στέλεχος), αναγνωρισιμότητας και εγνωσμένης αξίας.

Στη δεύτερη συνάντηση προσήλθαν όλοι οι προαναφερόμενοι (πλην Τζήμερου) και επιπλέον η Ελεύθερη Πατρίδα, το Εθνικό Μέτωπο, το κίνημα Δικαιοσύνης (Ιωάννης Σακκάς). Σε αυτή τη συνάντηση οι Κρανιδιώτης, Συναδινός και Αλικάκος δήλωσαν την πρόθεση συμμετοχής τους σε ενωτικό σχήμα χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Η Ελεύθερη Πατρίδα δια του εκπροσώπου της έθεσε βέτο τόσο επί του διαδικαστικού, όσο και για τον φερόμενο (σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας) ως προτεινόμενο αρχηγό κοινής αποδοχής κ. Γεώργιο Τάτσιο (τέως πρόεδρο της ΠΟΠΣΜ).

Επιπλέον απαίτησε με έκδηλα άσχημο τρόπο, την μη συμμετοχή μεμονωμένων προσώπων (πχ. Βασίλης Καπερνάρος) με το σκεπτικό ότι η συμμετοχή τους αποτελούσε απειλή μη εκλογής των δικών τους υποψηφίων. Το Εθνικό Μέτωπο ζήτησε περισσότερο χρόνο για να συγκαλέσει τα όργανά του και το Κίνημα Δικαιοσύνης δήλωσε ότι θα κρίνει την συμμετοχή του ανάλογα με τα αποτελέσματα της προσπάθειας συνένωσης.

Στην τρίτη και τελευταία συνάντηση μετείχαν η ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., ο ΛΑ.Ο.Σ., η Νέα Δεξιά και ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας. Σε αυτή τη συνάντηση ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Σαλαβράκος δήλωσε ότι τα ποσοστά των φορέων που τελικά συμφωνούσαν σε μια άνευ όρων και προϋποθέσεων ένωση για κοινή εκλογική κάθοδο δεν επαρκούν για μια αισιόδοξη πρόβλεψη και πρότεινε την επαφή με τον κ. Νότη Μαριά για να του προταθεί να συμμετάσχει. Τελικά ο κ. Μαριάς αρνήθηκε την εμπλοκή του στο εγχείρημα.

Να σημειωθεί ότι σε αυτή την προσπάθεια έγιναν πολλές επαφές και μεμονωμένες συναντήσεις με εκπροσώπους και άλλων φορέων και κινημάτων οι οποίες όμως δεν κατέληξαν σε χειροπιαστές αποφάσεις.

Τα αποτελέσματα όλων των παραπάνω είναι ότι υπήρξε σύμπλευση και όσμωση μεταξύ ΠΑΤΡΙΕ και Νέας Δεξιάς, με σαφή προσανατολισμό για μελλοντικές εξελίξεις. Όμως κάποιες δυνάμεις κρίθηκαν ετεροβαρείς και κατώτερες των περιστάσεων, όταν βάζουν όρους και προϋποθέσεις που αποτελούσαν τροχοπέδη κάθε ενωτικής προσπάθειας κατά το παρελθόν και σαφώς την περίοδο προ των εκλογών.

Κατόπιν των παραπάνω και λαμβάνοντας υπόψιν ότι, με το πέρας των συνομιλιών και όσων παρέμειναν, δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για τη σύγκλιση δυνάμεων και προσώπων, δεν υφίσταται έλεγχος τινών ΜΜΕ για την ολόπλευρη και έγκυρη ενημέρωση, δεν υπήρξε η απαιτούμενη οικονομική στήριξη και τέλος λόγω του κλίματος πόλωσης που προωθούν τα μεγάλα κόμματα για να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους, το Πολιτικό Συμβούλιο της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. με προεδρεύοντα το Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό αποφάσισε την μη συμμετοχή στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Η ΠΑΤΡΙΕ δεν μπορεί να προτρέψει τα μέλη και υποστηρικτές να απέχουν ούτε μπορεί να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. Προτρέπει όσα μέλη ψηφίσουν να το πράξουν κατά συνείδηση, αναλογιζόμενοι τις αρχές, ιδέες και τα προγράμματα μας."

Ελευθέριος Συναδινός

ΣΟΚ:Ροζ κυκλωμα στην Μυκονο αρπαξαν κοπελα και την εξαναγκαζαν σε πορνεια!!!..........

ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ!!!Μια περιεργη υποθεση ερχεται στο φως απο το νησι της Μυκονου!!Συμφωνα με μια καταγγελια απο την μητερα μιας 21χρονης κοπελας .......προκειται για την αρπαγη της κορης της απο δυο επικυνδυνους σωματεμπορους εναν Μυκονιατη επιχειρηματια και εναν Ελληνοπολωνο.Ο δευτερος αφου αρπαξε την κοπελα την πουλησε εναντι αμοιβης στον επιχειρηματια Μυκονιατη ο οποιος την ερειξε να χορευει <<αισθησιακους χορους>>στα νυχτερινα κεντρα του νησιου.Ομως η δραση του δεν σταματησε εδω.την πιεσε να προσφερει και ερωτικες υπηρεσιες σε διαφορους πελατες!!!Ομως επεσαν στα διχτυα της ασφαλειας οπου και συνεληφθησαν!!Παραλληλα συνελληφθησαν και 2 γυναικες χορευτριες οι οποιες βρεθηκαν να κατεχουν ποσοτητα ναρκωτικων.

Φρίκη: Ροζ κυκλώματα «άρπαξαν» 21χρονη και την εξέδιδαν στη Μύκονο.

Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκίνησε για τα καλά στη Μύκονο και οι πρώτες συλλήψεις για ναρκωτικά, αλλά και για trafficking κατεγράφησαν λίγες ημέρες πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η συγκεκριμένη υπόθεση με την περίεργη «αρπαγή» μια 21χρονης κοπέλας προκειμένου να δουλέψει ως call girl σε μπαρ του νησιού των ανέμων δείχνει ότι και φέτος η νύχτα στη Μύκονο θα είναι άγρια…

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πραγματικό θρίλερ για γερά νεύρα που ξεκίνησε από τη Ρόδο, μέσω Ραφήνας κατέληξε στη Μύκονο και βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης σε εξέλιξη. Μητέρα, κατήγγειλε ότι άγνωστοι, άρπαξαν την 21χρονη κόρη της και μέσω ροζ κυκλωμάτων την έριξαν σε νυχτερινά κέντρα της του «νησιού των ανέμων» όπου εκτός από αισθησιακούς χορούς την υποχρέωναν να παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες σε πελάτες.

Η καταγγελία της μητέρας έγινε στο Λιμεναρχείο Ρόδου, αμέσως σήμανε συναγερμός στο λιμάνι της Ραφήνας όπου μετά από επιχείρηση οι λιμενικοί εντόπισαν την κοπέλα μαζί με τον Ελληνοπολωνό μαστροπο και έναν μεσήλικα Μυκονιάτη επιχειρηματία ο οποίος την είχε «αγοράσει» για να τη ρίξει στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ενώ σε παράλληλη επιχείρηση στο κοσμοπολίτικο νησί, τα «λαγωνικά» του γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μυκόνου, στο κέντρο με τα striptease shows πέρασαν χειροπέδες σε δύο «καυτές» χορεύτριες μια Ιταλίδα και μια Ρουμάνα καθώς κατείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και χασίς.

Η καταγγελία της μητέρας στη Ρόδο και η σύλληψη στη Ραφήνα

Η σκοτεινή αυτή υπόθεση με πρωταγωνίστρια την 21χρονη κοπέλα που παγιδεύτηκε στα δίχτυα των ροζ κυκλωμάτων και φόντο τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που μπαίνουν στα μαύρα ταμεία των μαστροπών από την εκμετάλλευση των δύστυχων γυναικών, άρχισε να ξετυλίγεται το μεσημέρι της Τρίτης. Η μητέρα της 21χρονης από τη Ρόδο, μετέβη στο λιμεναρχείο του «νησιού των ιπποτών» και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το διαβιβαστικό σήμα «κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων για εκμετάλλευση της κόρης της που είναι επιβάτιδα του πλοίου Fast Ferries Andros, σε κύκλωμα σωματεμπορίας». Αμέσως σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις στο Λιμεναρχείο Ραφήνας. «Αναφέρουμε την 11-06-2019 και περί ώρα 18:10 κατόπιν διενέργειας αστυνομικού ελέγχου κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “Fast Ferries Andros” N.Π 11124,προς διερεύνηση καταγγελομένων της (σ.σ αναφέρεται στο όνομα της μητέρας) στο Λ.Σ Ρόδου[…], εντοπίστηκε η αναφερόμενη (σ.σ αναφέρεται στο όνομά της κόρης)».


Ο Μυκονιάτης την επέστρεψε στον προαγωγό ως ακατάλληλη

Οι καταθέσεις των δύο συλληφθέντων, ενός 65χρονου Μυκονιάτη επιχειρηματία και του 49χρονου Ελληνοπολωνού αλλά και της κοπέλας σοκάρουν. Όπως αναφέρεται και στο διαβιβαστικό, η κοπέλα «συνοδευόταν από τον πρώτο συλληφθέντα και επρόκειτο να παραδοθεί στον δεύτερο συλληφθέντα όπως άμεσα παραδέχτηκε ο πρώτος εξ΄αυτών». Όταν οι Λιμενικοί ρώτησαν γιατί ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας θα παρέδιδε το κορίτσι στον Ελληνοπολωνό, αυτός τους είπε ότι την επέστρεψε γιατί ήταν ακατάλληλη.

Η κοπέλα στην κατάθεση της υπέδειξε τους δύο άνδρες ως τα άτομα που έκαναν τη ζωή της κόλαση. «Ύστερα από ένορκη μαρτυρική κατάθεση η (σ.σ αναφέρεται στο όνομα της κοπέλας) κατήγγειλε και ζήτησε την ποινική δίωξη τόσο των ανωτέρω συλληφθέντων όσο και ετέρων προσώπων άσχετων με αυτούς για παράσυρση της σε ασελγείς πράξεις με τη θέληση της ή μη, μέσω αποπλάνησης ή άλλων τρόπων εξαναγκασμού (άρθρο 351 Π.Κ περί σωματεμπορίας)» αναφέρει το διαβιβαστικό. Μετά τη σύλληψή των δύο και την «απελευθέρωση» της κοπέλας και την κατάσχεση ενός Mercedes Vito το οποίο χρησιμοποιούσε το κύκλωμα για να μεταφέρει τις κοπέλες, στέλνεται σήμα στο Λιμεναρχείο Μυκόνου για να ξεκινήσει μια δεύτερη επιχείρηση στο νησί των ανέμων.

Έφοδος στο «ροζ» μπαρ της Μύκονου

Οι Λιμενικοί του Γραφείου Ασφαλείας Μυκόνου με τη συνδρομή της σκυλίτσας Ugly, ενός ειδικά εκπαιδευμένου λαγωνικού Κ9, αμέσως πιάνουν δουλειά. Το κλιμάκιο μεταβαίνει στο «ροζ» κατάστημα και μετά από έρευνες περνάει χειροπέδες σε δύο πανέμορφες χορεύτριες από την Ιταλία και την Ρουμανία οι οποίες όπως φαίνεται είχαν ανάγκη να «φτιαχτούν» με κοκαΐνη και κάνναβη πριν ξεκινήσουν το show.

«Στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή χειριστή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών Κ9.Νο024 Ugly και με την παρουσία ανδρών Κ.Ε.Α, υπαγωγής μας, μετέβησαν περί ώρα 01:00 στο κατάστημα με την επωνυμία (σ.σ αναφέρεται στο κατάστημα) στην περιοχή (σ.σ αναφέρεται η περιοχή) ν. Μυκόνου και διενήργησαν νομότυπη αστυνομική έρευνα εντός του καταστήματος καθώς και παρακείμενα δωμάτια εργαζομένων. Από την έρευνα προέκυψαν ότι:

Η υπό στοιχεία (σ.σ αναφέρεται στα στοιχεία της 32χρονης Ρουμάνας), εργαζόμενη στο κέντρο (σ.σ αναφέρεται στο κατάστημα) συνελήφθη περί ώρα 01:10 για παράβαση του ν.4139/2013 για κατοχή μιας αυτοσχέδιας νάιλον συσκευασίας περιέχουσας λευκή σκόνη πιθανόν κοκαΐνη μεικτού βάρους 0.25 γραμμαρίων την οποία είχε εντός πακέτου τσιγάρων και η υπό στοιχεία (σ.σ αναφέρεται στο όνομα της 28χρονης Ιταλίδας) εργαζόμενη στο κέντρο συνελήφθη περί ώρα 01:55 για παράβαση του ν.4139/2013 για κατοχή μιας αυτοσχέδιας συσκευασίας περιέχουσας ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 0.86 γραμμαρίων και μιας ασφράγιστης συσκευασίας με επικολλημένη ετικέτα Legendary Kannabis – Original 100% Legal περιέχουσα πιθανόν ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 4.9 γραμμάρια, οποία ανευρέθησαν κατά την νομότυπη έρευνα στην οικία της».

πηγη

Πήγαινε στο νοσοκομείο για το παιδί του και τράκαρε! Μόλις τον είχαν πληροφορήσει ότι το μωρό είχε «σβήσει»...


Ο άνθρωπος έφτασε σε κατάσταση σοκ στα επείγοντα. Έρευνα για το θάνατο του άτυχου βρέφους…

Με τραγικό τρόπο συνδέονται τα δύο περιστατικά που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό ενός τροχαίου ατυχήματος στην οδό Διαγόρα, όπου τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άνθρωποι και αυτό του νεκρού βρέφους, στην περιοχή της Μαρτίου.

Ένας από τους τραυματίες του τροχαίου είναι ο πατέρας του νεκρού βρέφους, που μόλις είχε πληροφορηθεί την τραγική είδηση και βρισκόταν καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου μεταφέρθηκε το παιδί του, για να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί.
Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Το βρέφος έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ ο πατέρας αποχώρησε από το νοσοκομείο, αφού ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς σύμφωνα με πληροφορίες.

Η τραγωδία με το μωράκι
Το βρέφος, μόλις 8 μηνών, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί, με τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του να παραμένουν άγνωστα.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το 8 μηνών βρέφος πέθανε μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Χρήστου Χριστοβασίλη.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα προσπάθησε να σώσει το μωρό αλλά το άτυχο βρέφος ήταν ήδη «μελανιασμένο». Δυστυχώς, οι προσπάθειες να το επαναφέρουν στη ζωή δεν είχαν αποτέλεσμα. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και ήδη η υπόθεση ερευνάται.


Πηγή

ΕΚΤΑΚΤΟ:Μεταφερονται Ελληνικες δυναμεις με αρματαγωγα στα νησια του Αιγαιου!!...Μηπως εφτασε η ωρα??........

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?Συμφωνα με πληροφοριες ελληνικες στρατιωτικες δυναμεις μεταφερονται με αρματαγωγα του στολου μας στα νησια του Ανατολικου Αιγαιου!!Μαλιστα στο φως της δημοσιοτητας ηρθαν φωτογραφιες που Ιερεας ευλογει τους Ελληνες στρατιωτες!!!Μηπως παμε για θερμο επεισοδιο...εν οψει των τουρκικων γεωτρησεων στην Ελληνικη υφαλοκρηπιδα??Παντως οι ενοπλες δυναμεις ειναι προετοιμασμενες για παν ενδεχομενο!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις μεταφέρονται στα νησιά του Αιγαίου - Ιερέας ευλογεί όπλα & στρατιώτες.

Δραματικές και συγκινητικές, ταυτοχρόνως, εικόνες καταγράφονται στους προκαθορισμένους λιμένες φόρτωσης πολεμικού υλικού σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα καθώς, οχήματα, άνδρες και οπλικά συστήματα φορτώνονται στα αρματαγωγά του Στόλου μέσα στη νύχτα και προωθούνται εσπευσμένα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, εν όψει της επερχόμενης θύελλας από την Ανατολή.

Η συγκέντρωση και αποστολή δυνάμεων, γίνεται σιωπηρά, μακριά από αδιάκριτα μάτια και είναι συνεχής κατά την διάρκεια της νύχτας.

Αναμένοντας την «υπέρτατη πρόκληση», την έναρξη των τουρκικών γεωτρήσεων εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, αλλά και εντός της κυπριακής ΑΟΖ, οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις εκτελώντας τα επιχειρησιακά σχέδια διασποράς, αποσπώνται από μονάδες των βόρειων συνόρων και αναπτύσσονται στα νησιά προκειμένου να ενισχυθούν οι μικρές φρουρές τους και να αυξηθεί η επάνδρωση των μονάδων εκστρατείας.

Μια επάνδρωση που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την μείωση της θητείας που είχε αποφασίσει το 2009 ο τότε υπουργός Εθνικής Αμυνας Ε.Μεϊμαράκης καθαρά για προεκλογικούς λόγους.

Οι στιγμές είναι φορτισμένες και το προσωπικό σιωπηλό, εκτελεί τα καθήκοντά του και αντιλαμβάνεται ότι «ίσως ήρθε η ώρα».

Ενας ιερέας ευλογεί τα ελληνικά όπλα (φωτό) και τους Ελληνες στρατιώτες λίγο πριν αυτοί μπουν στα αρματαγωγά που θα τους στείλουν να φυλάξουν τις εσχατιές της ελληνικής γης. Μια βιαστική τελετή μέσα στη νύχτα, αλλά τόσο σημαντική! O Θεός μαζί τους...

Τι κι αν τα οχήματα που διαθέτουν είναι τα «αρχαία» Μ113. Αυτά τους έδωσαν για να πολεμήσουν την τουρκική πολεμική μηχανή, με αυτά θα δώσουν την μάχη αν χρειαστεί...

πηγη

Οικογενειακό μαγαζί έγινε η Χρυσή Αυγή, κορες, μπαμπαδες και μαμαδες....δικιο ειχε ο Στρατηγος Συναδινος !


Εκτός της Ουρανίας, σύμβουλοι και ο πατέρας και η μητέρα του Κασιδιάρη!

Στο Δήμο της Αθήνας, δίπλα στον Κασιδιάρη που ήταν υποψήφιος δήμαρχος, εκλέγεται η κόρη του “Αρχηγού” Ουρανία Μιχαλολιάκου.
 
Στην Περιφέρεια της Αττικής, δίπλα στον Παναγιώταρο, εκλέγεται ο πατέρας του Κασιδιάρη, Παναγιώτης.

Μπορεί ο Μιχαλολιάκος να δέχεται τη μερίδα του λέοντος των κριτικών για οικογενειοκρατία στη Χρυσή Αυγή, αλλά το φαινόμενο είναι κατά πολύ ευρύτερο.

Έτσι, στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019, οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγει η Χρυσή Αυγή (θυμίζουμε ότι κατέβηκε μόνο σε 11 από τους 332 δήμους) είναι στενή οικογενειακή υπόθεση.

Στο Δήμο της Αθήνας, δίπλα στον Κασιδιάρη που ήταν υποψήφιος δήμαρχος, εκλέγεται η κόρη του “Αρχηγού” Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Στην Περιφέρεια της Αττικής, δίπλα στον Παναγιώταρο, εκλέγεται ο πατέρας του Κασιδιάρη, Παναγιώτης.

Αλλά εκτός από τον πατέρα, στον δήμο Πειραιά εκλέγεται και η μητέρα του Κασιδιάρη, Βασιλική!

Μετά από αυτά, κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η Χρυσή Αυγή θα “ανοίξει” τα ψηφοδέλτιά της για να εκφράσει το σύνολο του “πατριωτικού χώρου”.

Τα έχει πει βέβαια ο Συναδινός για τα ενδότερα της Χρυσής Αυγής και με αυτό κλείνουμε.



πηγη 

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!Βρεθηκε νεκρος φοιτητης που κρεμαστηκε μεσα στην φοιτητικη εστια του Ριου!!

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!Μπροστα σε ενα αποτροπαιο και πρωτοφανες συμβαν βρεθηκαν οι υπευθυνοι της φοιτητικης εστιας!!!Εντοπισαν νεκρο εναν φοιτητη που κρεμαστηκε στο δωματιο που εμενε!!!
Η οικογενεια του φοιτητη ειχε ανησυχησει καθως ειχε μερες να δωσει σημεια ζωης και ετσι ειδοποιησαν τους υπευθυνους της Εστιας. Οι λογοι του απαγχονισμου του φοιτητη ειναι ακομα αγνωστοι!!

Σοκαρισμένη η Πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας: Φοιτητής κρεμάστηκε μέσα στην εστία του Ρίου!

Σοκαρισμένη είναι η Πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας, από τον απαγχονισμό του 23χρονου φοιτητή, ο οποίος σπούδαζε στο τμήμα φιλολογίας, διέμενε στη φοιτητική εστία του Ρίου και καταγόταν από την Αιτωλοακαρνανία.

Ο φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός από τους υπευθύνους της εστίας, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα του δωματίου του, αφού ειδοποιήθηκαν από τους γονείς του. Η οικογένεια του φοιτητή είχε ανησυχήσει, καθώς εκείνος δεν είχε δώσει σημεία ζωής…

πηγη

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Ισθμίας...


Σορός γυναίκας αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε τα ξημερώματα στη Θάλασσα των Ισθμίων

Σορός γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων,
εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα εντός της θαλάσσιας περιοχής
“ΚΡΥΦΗΣ”  Ίσθμιας.

Η σορός, ηλικίας περίπου 40-50 ετών,
ύψους κατά προσέγγιση 1,65μ  και  80 κιλών,
είχε μαύρη κόμη, φορούσε ασπρόμαυρο κολάν,
κοντομάνικη μαύρη μπλούζα, μαύρα υποδήματα
και στο δεξί χέρι έφερε βέρα χωρίς στοιχεία.


Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου
που διενεργεί την προανάκριση
παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής
στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου.



Πηγή

Σκάφος των 600.000 ευρώ, απέκτησε ο Καμμενος ! ! ! Να του ευχηθουμε καλοταξιδο, ή να ρωτησουμε για το <ποθεν εσχες> του;

Ερωτηση...
Που τα βρηκε;
Απαντηση δεν θα παρουμε φυσικα...
Ολοι ομως ξερουμε....
Εμεις την πληρωσαμε την βαρκουλα του...


Το υπερπολυτελές µοντέλο 68 της θρυλικής φίρµας Ferretti, το οποίο πωλείται µεταχειρισµένο προς 600.000 ευρώ, απέκτησε πρόσφατα ο κ. Καµµένος

Καυτά ερωτήµατα προκύπτουν για το «πόθεν έσχες» του
Την Κυριακή 9 Ιουνίου, τα πολιτικά όργανα των ΑΝ.ΕΛ. µε εισήγηση του επικεφαλής Πάνου Καµµένου αποφάσισαν να µη συµµετάσχουν στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Καταλυτικός παράγων για την επιλογή αυτή ήταν το απολύτως αρνητικό ποσοστό που συγκέντρωσε το κόµµα στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Από τη ∆ευτέρα λοιπόν ο «απόστρατος» πολιτικός κ. Καµµένος µπορεί να απολαύσει τις χαρές και τις θαλάσσιες διαδροµές που µπορεί να του χαρίσει το υπερπολυτελές σκάφος που απέκτησε και την ύπαρξη του οποίου αποκαλύπτουν σήµερα τα «Π».

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Πάνος Καµµένος, ακόµα και την εποχή που ήταν εν ενεργεία υπουργός Αµυνας και βασικός συνεταίρος του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση συνασπισµού ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕ.Λ., προκαλούσε το κοινό αίσθηµα του ελληνικού λαού µε τις χλιδάτες περιηγήσεις του στα κοσµοπολίτικα θέρετρα της Ευρώπης (θερινά και χειµερινά), τη διαµονή του σε πανάκριβα ξενοδοχεία, καθώς και τα ακριβά ψώνια και τις επισκέψεις του στα πιο διάσηµα καζίνο, από αυτά του Μόντε Κάρλο µέχρι το περίφηµο «Park Tower».



πηγη 

Επιπεδο υποψηφιου/ας Βαρουφακη: «Να μην σας κάνει κούκου όσοι ψηφίσετε Μητσοτάκη»

Και αυτο το πραγμα ζηταει την ψηφο σου Ελληνα να σε κυβερνηση...
Και δυστυχως πολλοι θα την δωσουν...
Και περιμενεις σωτηρια μετα...
Ξεχασε το !

Η χυδαία ανάρτηση της τρανσέξουαλ υποψήφιας του Βαρουφάκη: «Να μην σας κάνει κούκου όσοι ψηφίσετε Μητσοτάκη»

Σε μια χυδαίου περιεχομένου ανάρτηση κατά όσων επιλέγουν να ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη προχώρησε η τρανσέξουαλ Πάολα Ρεβενιώτη που θα είναι υποψήφια με το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Λίγες ώρες πριν ανακοινώσει μέσω Twitter ότι είναι σε συζητήσεις με κάποιο κόμμα για να είναι υποψήφια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και τρεις ημέρες πριν να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της, η Πάολα (ή Παύλος Ρεβενιώτης όπως είναι το πραγματικό της όνομα το οποίο αναγράφεται και στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθήνας) προχώρησε έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Ούτε με βιάγκρα να μην σας κάνει κούκου και στις γυναίκες να σας αραχνιάσει όσο για τους gay να πάθετε αιμορραιδες όσοι ψηφίσετε Μητσοτάκη»

Η Πάολα Ρεβενιώτη είναι ακτιβίστρια και πρωτεργάτρια του κινήματος ΛΟΑΤ στην χώρα μας. «Γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Εισήχθη στη σχολή Πολεμικού Ναυτικού σε ηλικία 13 ετών, απ’ όπου αποπέμφθηκε 3 χρόνια μετά», όπως αναφέρει η wikipedia. Αυτοπροσδιορίζεται ως εργάτρια του σεξ, τρανς γυναίκα, εκδότρια και ποιήτρια.




πηγη 

Τουρκια: Εάν οι ΗΠΑ λάβουν μέτρα εναντίον μας, τότε θα αναγκαστούμε να.....

Δεν την ενδιαφερει τοσο το γοητρο της αλλα οι Ρωσικοι Α/Α πυραυλοι...
Μ αυτους στην κατοχη της η Τουρκια πιστευει οτι μπορει να αποκτησει αεροποροκη υπεροχη εναντι της Ελλαδος και να εχει κερδη στο Αιγαιο...
Ετσι τραβαει το σχοινι μια και οι Αμερικανοι τοσα χρονια την εχουν κακομαθει....
Οτι ηθελε το επαιρνε γιατι εχει τα στενα, αυτη ειναι η αληθεια....
ΤΩΡΑ ;


Η Τουρκία θα ανταποδώσει εάν οι ΗΠΑ επιβάλουν κυρώσεις σε βάρος της Άγκυρας για την απόφασή της να προχωρήσει με την αγορά των ρωσικών S-400, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η Τουρκία «δεν θα κάνει πίσω» στο θέμα της συμφωνίας με τη Ρωσία για τους S-400, δήλωσε την Παρασκευή, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

Ο Τσαβούσογλου πρόσθεσε ότι εάν οι ΗΠΑ επιβάλουν κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας για την απόφασή της αναφορικά με τους S-400, η Άγκυρα θα ανταποδώσει.

«Μια χώρα δεν μπορεί να δώσει εντολές σε άλλον για το πώς να δράσει. Οι ΗΠΑ θα πρέπει να εγκαταλείψουν αυτή τη συμπεριφορά. Όλοι ανησυχούν γι’ αυτό. Πόσο μακριά μπορεί να τραβήξει; Εάν οι ΗΠΑ λάβουν μέτρα εναντίον μας, τότε θα αναγκαστούμε να κάνουμε αντίστοιχα βήματα», ανέφερε σε συνέντευξή του στο κανάλι NTV.

Η Τουρκία έχει επανειλημμένως αρνηθεί να υποκύψει στις αμερικανικές απειλές για τη συμφωνία των S-400 με τη Ρωσία, επιμένοντας ότι η αγορά του οπλικού συστήματος είναι υπόθεση που εμπίπτει στα κυριαρχικά της δικαιώματα και έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ακύρωσης της συμφωνίας. Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2017, Μόσχα και Άγκυρα υπέγραψαν συμφωνία δανειοδότησης για την παράδοση του συστήματος αεράμυνας S-400.

Για Ανατολική Μεσόγειο

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρθηκε στην Ανατολική Μεσόγειο χαρακτηρίζοντας «άκυρη» οποιαδήποτε συμφωνία δεν περιλαμβάνει την Τουρκία.

Οποιαδήποτε συμφωνίας στην Ανατολική Μεσόγειο αποκλείει την Τουρκία είναι «άκυρη», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.




πηγη 

Φιδια στο κεντρο της Θεσσαλονικης ! ! !

Λιγο παραξενο...
Φιδια στο κεντρο της πολεως...
Πως ηλθαν;
Ποιοι τα εφεραν;


Είναι κάπως ασυνήθιστο να βλέπεις φίδια σε κεντρικό σημείο των μεγαλουπόλεων. Ακόμα πιο παράξενο για τη Θεσσαλονίκη.

Αποδέκτες τριών κλήσεων για φίδια μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης έγιναν η  Αστυνομία και η Δράση για την Άγρια Ζωή/ Action for wildlife.

Τελικά όπως έγινε γνωστός ήταν και οι τρεις Έφιοι. 

Μάλιστα όπως μεταδίδει το thestival.gr επικαλούμενο σελίδα σχετική με τα ερπετά, ο ένας από αυτούς ήταν ο παχύτερος που έχουν δει, μήκους 180cm και βάρους 1340 γραμμαρίων.

'Οπως επισημαίνει η σελίδα: «Στη Θεσσαλονίκη ο Εφιος είναι γνωστός ως Λαφιατης, λανθασμένα όμως μιας και ο πραγματικός Λαφιάτης είναι άλλο είδος φιδιού. Τα φίδια μπορούν και μεταφέρονται μέσα στις πόλεις κρυμμένα μέσα στον κινητήρα αυτοκινήτων»

Την ίδια στιγμή, όπως επισημαίνει αν δούμε ερπετό μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης «καλούμε το 100, το 199, ή τη Δράση για την Άγρια Ζωή και θα έρθει κάποιος εθελοντής το συντομότερο δυνατό για να το απομακρύνει».



πηγη 

Καλαμαριά: Ψυκτικός πήγε να της φτιάξει το Κλιματιστικό και τη σκότωσε με σφυρί ! ! !


Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, στο σπίτι όπου διέμενε με την κόρη της

Ένας 31χρονος ψυκτικός - τεχνίτης κλιματιστικού είναι ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στην Καλαμαριά, η οποία βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε την Καλαμαριά. Ο 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη, είχε πάει την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της 63χρονης για να επισκευάσει το κλιματιστικό. Για άγνωστους λόγους οι δύο τους λογομάχησαν και τότε ο 31χρονος σκότωσε την άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, με ένα σφυρί. 

Την 63χρονη εντόπισε το πρωί της Πέμπτης η κόρης της μέσα στο διαμέρισμα της στην οδό Πασαλίδη.

Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι.  
Τι λένε οι γείτονες

Η 63χρονη πριν από καιρό είχε πουλήσει μία ξενοδοχειακή μονάδα στη Σαντορίνη και είχε αποκομίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Οι Αρχές που προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας της γυναίκας ερευνούν εάν τα χρήματα αυτά ήταν που παρακίνησαν τον δράστη.

“Παλιά είχε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη είχε πεθάνει ο άνδρας της και από τότε το πούλησε και έμενε εδώ. Δεν ασχολούνταν με κάτι”, ανέφερε ένας άλλος γείτονας.

Στο σπίτι της 63χρονης δεν προκύπτουν ίχνη παραβίασης, γεγονός που  ενισχύει την άποψη ότι το θύμα άνοιξε μόνο του την πόρτα.


Πηγή

Εμπόριο ελπίδας απο τον Τουρκο... Ρουσφέτια-διορισμοι και στην προεκλογικη περιοδο, δεν τα προλαβαν ολα !

Βλεπουν οτι χανονται οι καρεκλες τους...
Προσπαθουν με καθε τροπο να κλεισουν ολες τις τρυπες με δικα τους παιδια...
Κι ετσι ο Τουρκος χτυπησε παλι...



Τις πελατειακού τύπου διευθετήσεις συνέχισε ο υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.

Κάνοντας εμπόριο ελπίδας μέχρι το 2022, ο υπουργός Παιδείας ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας να εξαιρεθεί από την προεκλογική απαγόρευση προσλήψεων η διαδικασία στο ΑΣΕΠ για τον μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών για την επόμενη… τριετία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας:
«Η εξαίρεση αφορά
– τους 4.500 μόνιμους διορισμούς Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής Α/θμιας κ Β/θμιας Εκπαίδευσης, ΕΕΠ και ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2019 – 2020
– τους 10.500 εκπαιδευτικούς της Γενικής Εκπαίδευσης για τα σχολικά έτη 2020 – 2021 και 2021 – 2022 και
– την κατάρτιση των νέων ενιαίων πινάκων αναπληρωτών και μονίμων εκπαιδευτικών».

Όπως επισημαίνει η Καθημερινή ο προγραμματισμός του αριθμού των διορισμών προκύπτει αφού γίνουν οι αιτήσεις των συνταξιοδοτήσεων και καταγραφούν οι κενές οργανικές θέσεις, διαδικασία που έχει ολοκληρωθεί για φέτος αλλά δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο και για το 2020 και το 2021.

Σε μια δεύτερη κίνηση προεκλογικού χαρακτήρα το υπ. Παιδείας ανακοίνωσε, επίσης την Πέμπτη, ότι υπεγράφησαν οι αποφάσεις για τον ορισμό της διάρκειας του πρώτου κύκλου σπουδών των οκτώ Τμημάτων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικήςκαι των τριών Τμημάτων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, σε δέκα ακαδημαϊκά εξάμηνα όπως συμβαίνει με τα πολυτεχνεία.

Ειδικότερα, οι σπουδές γίνονται πενταετείς για τα εξής Τμήματα Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής:
1) Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών
2) Μηχανικών Βιοϊατρικής
3) Μηχανικών Βιοµηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής
4) Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών
5) Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής
6) Μηχανολόγων Μηχανικών
7) Ναυπηγών Μηχανικών
8) Πολιτικών Μηχανικών

Επίσης, ορίζονται σε δέκα ακαδημαϊκά εξάμηνα οι σπουδές στα εξής Τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου:
1) Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
2) Ηλεκτρονικών Μηχανικών
3) Μηχανολόγων Μηχανικών




πηγη 

Μαζικες προσληψεις σε Ενοπλες Δυναμεις και Σωματα Ασφαλειας αμεσως μετα τις εκλογες....

Επρεπε ηδη να εχει γινει...
Καλλιο αργα παρα ποτε ομως....
Φτανει να μην ειναι αργα και....
Φτανει να μην τις ακυρωσει η επερχομενη Κυβερνηση....



Μπαράζ προσλήψεων στα Σώματα Ασφαλείας αμέσως μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η ενίσχυση των Σωμάτων με ένστολο και πολιτικό προσωπικό θα είναι η ''αιχμή του δόρατος'' στις προσλήψεις που θα ακολουθήσουν μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Με βάση τη διαθέσιμη ενημέρωση, το... χορό των προσλήψεων θα ανοίξει η Ελληνική Αστυνομία και θα ακολουθήσουν ο Στρατός Ξηράς και το Λιμενικό.

Σημειώστε τρεις σημαντικές παραμέτρους:

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει ήδη αποστείλει στους κατάλληλους αποδέκτες τα αιτήματά του -συνοδευόμενα από εισηγητικές εκθέσεις- για την ενίσχυση του Στρατού Ξηράς....

Η προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος (για 200 Σημαιοφόρους και Λιμενοφύλακες) ακολουθεί ήδη το δρόμο της δημοσιοποίησης. Τα κενά στο Λ.Σ. σε προσωπικό είναι δεδομένα και η κάλυψή τους επιτακτική...

Άμεσης αποδοχής αναμένεται να τύχουν τα αιτήματα της Ελληνικής Αστυνομίας για νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.....
Θα συσταθούν νέες ομάδες ασφάλειας και περιπολίας
Με δεδομένο ότι οι σχετικές διαδικασίες (αιτήματα και συνοδευτικές εκθέσεις) βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο είναι πολύ πιθανό η πρώτη προκήρυξη για την ενίσχυση ενός εκ των προαναφερόμενων Σωμάτων να εκδοθεί ακόμη και εντός Αυγούστου.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.