Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Κρανιδιωτης: Το κομμα της Ελευθερης Πατριδος, ηταν που εβαλε εμποδια στην Ενωση των Πατριωτων ! ! !

Η ένωση στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο δεν έγινε σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του Φαήλου Κρανιδιώτη ρίχνοντας τις ευθύνες στην Ελεύθερη Πατρίδα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε....
“Η Ελεύθερη Πατρίδα προτάσσοντας προσχηματικές αντιρρήσεις για πρόσωπα και την διαδικασία τορπίλισε την πιθανότητα συνεργασίας, πχ δεν θέλανε τον Βασίλη Καπερνάρο “γιατί είναι επώνυμος και θα μας πάρει την έδρα της Α’ Αθηνών” ή δεν θέλανε ως επικεφαλής τον κ. Τάτσιο πρώην Πρόεδρο των Παμμακεδονικών Οργανώσεων, άγνωστο γιατί, θέλανε το ΛΑΟΣ αλλά απαιτούσαν ο Γ. Καρατζαφέρης να μην είναι ούτε υποψήφιος, οδηγώντας το ΛΑΟΣ σε αποχώρηση από την συνάντηση, ενώ τους ενοχλούσαν τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στις διεργασίες ενότητας και άλλα που δεν μπορούν να έχουν σοβαρό πολιτικό περιεχόμενο”.
πηγη 

Και το ερωτημα που προκυπτει....
Η Ελευθερη Πατριδα ειναι κομμα του Πατριωτικου χωρου;
Σιγουρα ΟΧΙ...
Κι αυτο το λεω μετα βεβαιοτητος μετα απο την σταση της σ αυτες τις συναντησεις, αλλα και την σταση της απεναντι σε αλλους Πατριωτες παλαιοτερα...
Εχουμε χρονο, θα πουμε και αποδειξουμε πολλα ως τις εκλογες ! ! !

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.