Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Λεφτά για χαλιά στο τζάμι υπάρχουν, λεφτά για Έλληνες γιοκ !





Την ώρα που χιλιάδες συμπατριώτες μας κυριολεκτικά πεινούν, μικροί μαθητές υποσιτίζονται και πολλοί άλλοι με δυσκολία ανταποκρίνονται στις καθημερινές τους ανάγκες, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ για να κάνει την Ελλάδα πολυπολιτισμική.



Περί το τέλος Μαρτίου ή αρχές Απριλίου θα παραδοθεί προς χρήση το ισλαμικό τέμενος Αθηνών στον Βοτανικό. Το πρώτο επίσημο τέμενος μετά το 1830 που οι πρόγονοί μας με το αίμα τους έβαλαν τέλος στην Οθωμανική σκλαβιά. Η κυβέρνηση βιάζεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες και ξοδεύονται χρήματα για την ανάπλαση των εξωτερικών χώρων, καθώς και για την διαμόρφωση και εξοπλισμό των εσωτερικών.

Σκοπός τους να λειτουργήσει πριν από το Πάσχα.Ψάχνουν επίσης να βρουν λύση στο θέμα του Ιμάμη. Για προπαγανδιστικούς σκοπούς σκέφτονται η τελετή εγκαινίων να γίνει με μεγάλη λαμπρότητα και να προσκληθούν και ηγέτες ισλαμικών κρατών. Όσοι έχουν αυτήν την άποψη θέλουν να προβάλλουν την διεθνή εικόνα του Τσίπρα, που μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας, αλλοιώνει και την θρησκευτική εικόνα της Αθήνας. Θέλουν επίσης να δείξουν στα αφεντικά τους εκτός Ελλάδος ότι, σέβονται τα θρησκευτικά δικαιώματα κατασκευάζοντας κρατικό τέμενος. Ορισμένοι όμως αντιδρούν στο να προσκληθούν ξένοι μουσουλμάνοι ηγέτες γιατί ίσως κάποιοι, όπως ο Ερντογάν, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν μία εσωτερική υπόθεση της χώρας μας, όπως την θεωρούν οι αριστεροί θιασώτες της Παγκοσμιοποίησης. Επίσης γιατί έτσι μπορεί να εννοηθεί ότι μας πίεζαν οι χώρες αυτές να κτίσουμε το τέμενος.

Οι διαφωνούντες υποστηρίζουν ότι, είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη (ντροπή μας), που η Πολιτεία λειτουργεί τέμενος και η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία ανταγωνίζονται για τον έλεγχο των μουσουλμάνων μέσω των τζαμιών που κατασκευάζονται. Το 2000 επί Σημίτη είχε επιχειρηθεί να ακολουθηθεί η τακτική άλλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών, να χρηματοδοτήσει το τζαμί η Σαουδική Αραβία και Σαουδάραβας να προεδρεύει στο Διοικητικό του Συμβούλιο. Ο Τσίπρας όμως είναι γαλαντόμος! Δαπανήθηκαν 2,6 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και από πόρους του υπουργείου Υποδομών. δείτε ακόμη Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί Και παράπονα για την χωρητικότητα Αντιδράσεις αναμένεται να προκληθούν από τους μουσουλμάνους για την μη ύπαρξη μιναρέ αλλά και για το μικρό μέγεθος του. Βάση Νόμου κανένα κτίσμα, ούτε και εκκλησία, δεν μπορεί να επισκιάζει σε ύψος το Σύμβολο της πόλης που είναι η Ακρόπολη, αλλά που καταλαβαίνουν από τέτοια.

Οι κυβερνώντες και τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι με την λειτουργία του θα κλείσουν τα παράνομα τζαμιά που είναι δεκάδες. Ήδη όμως υπάρχουν αντιδράσεις από τον πρόεδρο της μουσουλμανικής κοινότητας, γιατί το τέμενος είναι μικρή…



Πηγή









Ρωσους και Κινεζους στρατιωτες απαιτουν στο Κοσοβο οι Σερβοι...δεν εμπιστευονται τους Αμερικανους



Οι Σέρβοι συνεχώς ξεσηκώνονται και αντιδρούν για τα δυτικά «πλοκάμια» που απλώνονται στη Σερβία και τη Σερβική Οντότητα της Βοσνίας, ενώ η καθολική σύγκρουση με τις δυνάμεις του Κοσσυφοπεδίου γίνεται όλο και πιο πιθανή.

Στη Βέλικα Πλάνα εμφανίσθηκαν σήμερα αφίσες με συνθήματα κατά της ένταξης της Σερβίας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου υπάρχουν σβάστικες και μηνύματα για το Κοσσυφοπέδιο, γράφει η σερβική ‘Politika’.

Οι αφίσες είναι εκατοντάδες σύμφωνα με το δημοσίευμα όπου επάνω στη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχει σβάστικα και γράφει «Όχι στην ΕΕ». Επίσης υπάρχει το μήνυμα «Όλο το Κοσσυφοπέδιο είναι Σερβία» και «Σταματήστε τη Νατοϊκή Κατοχή της Σερβίας».

Οι περισσότερες αφίσες βρίσκονται στην είσοδο της Βέλικα Πλάνα από τον αυτοκινητόδρομο Βελιγραδίου–Νίς στο κέντρο της πόλης αυτής.

Δεν έγινε γνωστό ποιος ή ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτήν την πράξη.

Η σερβική αστυνομία διεξάγει έρευνες και με την υπόθεση θα ασχοληθεί το γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα στη Βέλικα Πλάνα.

Η πρώτη περιοχή είναι το Νις όπου φιλοξενείται βάση για ανθρωπιστικές καταστροφές και στην οποία λέγεται ότι υπάρχουν 2000 Ρώσοι «σύμβουλοι».

Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες προετοιμάζουν μια επιθετικού τύπου στρατηγική για να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία στα Βαλκάνια, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για την Ευρώπη και την Ευρασία Matthew Palmer.

Σέρβος πολιτικός ζητά Ρώσους και Κινέζους στρατιώτες στο Κοσσυφοπέδιο
Ο ηγέτης των Σέρβων Ριζοσπαστών, Βόισλαβ Σέσελι, είναι θυμωμένος με την πλατφόρμα διαλόγου Κοσσυφοπεδίου- Σερβίας.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Βελιγράδι, ζήτησε να ειδοποιηθεί επειγόντως η Ρωσία και η Κίνα για αυτήν τη διαδικασία με την Πρίστινα και να κληθούν να τοποθετήσουν στρατιώτες, αυτών των δύο χωρών, σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν Σέρβοι.

Είπε ότι για κάθε πράξη του Κοσσυφοπεδίου είναι προαποφασισμένη από τις Δυτικές Δυνάμεις και ιδιαίτερα από τις ΗΠΑ, σημειώνει η αλβανική Koha Net.

Ο Σέσελι θα σημειώσει ότι ‘σε κάθε τι που γίνεται από τους Αλβανούς αυτονομιστές στο Κόσοβο, πίσω τους βρίσκονται οι δυτικές δυνάμεις και πρώτα από όλα η Αμερική.

Ακόμη και πίσω από την απόφαση για την επιβολή φόρου επί των σερβικών και βοσνιακών προϊόντων. Έχουν κάνει το παιχνίδι αυτό και δηλώνουν ότι επιδιώκουν την αναστολή αυτού του φόρου. Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δεν λένε για κατάργηση του, αλλά για αναστολή του».

Ο Σέσελι λέει ακόμη ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι αναμένουν ότι η διαπραγματευτική διαδικασία θα τελειώσει με την αμοιβαία αναγνώριση Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν τη Σερβία σα να μην ήταν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κράτος, σαν να μην είναι μέλος του ΟΗΕ.

«Αυτό είναι το αποκορύφωμα της αντισερβικής πολιτικής», τόνισε ο Σέσελι.

«Ζητώ από τον πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς να επικοινωνήσει επειγόντως με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και της Κίνας Ξι Ξιανπίν και να απαιτήσει ένα μεγάλο στρατιωτικό άγημα Ρώσων και Κινέζων που θα συμπεριληφθεί με την KFOR και να αναπτυχθούν σε όλο το Κοσσυφοπέδιο, όπου υπάρχουν Σέρβοι», είπε.

Ο Σέσελι πρότεινε συνεδρίαση του Σερβικού Κοινοβουλίου στην οποία θα παραιτείτο η Σερβία από την Ουδετερότητα και θα απαιτούσε στρατιωτική συμμαχία υπό την ηγεσία της Ρωσίας.

«Θέλω η Ρωσία να αναπτύξει στρατιωτικές βάσεις στη Σερβία και τη Ρεπούμπλικα Σέρπσκα που θα μας προστατεύουν από τις επιθέσεις του ΝΑΤΟ», τόνισε.

πηγη 

Μοιραζουν τα Βαλκανια, οι ΗΠΑ τα θελουν ολα δικα τους και κατηγορουν τον Πουτιν οτι τους κανει την ζωη δυσκολη...

Οποιος εναντιωνεται στα σχεδια των Αμερικανων κατηγορειται για οτιδηποτε μπορει να βαλει το μυαλο του ανθρωπου.......
Δυστυχως οι φονιαδες των λαων εχουν το θρασος και το παιζουν σωτηρες....
Βομβαρδισαν και κατεστρεψαν την Σερβια και τωρα τους θελουν τσιρακια τους....
Δυστυχως γι αυτους ομως εκει δεν υπαρχει Τσιπρας...
Ετσι λοιπον.....

Ο Αμερικανός ΥΦΕΞ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BLOOMBERG, μιλά καθαρά και ξάστερα για προσπάθεια ρωσικής δράσης εντός Ελλάδος σε σχέση με την συμφωνία των Πρεσπών, ενώ στηλιτεύει και την ρωσική επιρροή στον Μ.Ντόντικ ηγέτη των Σερβοβόσνιων, ο οποίος δηλώνει ορθά και κοφτά ότι δεν υπογράφει με τίποτα για  να εισέλθει το σερβικό κομμάτι στην συμμαχία.   

Κύκλοι και φήμες φέρουν το όλο σχέδιο των ΗΠΑ να στοχοποιεί συγκεκριμένες περιοχές όπου υπάρχουν Ρώσοι στα Βαλκάνια.

Η πρώτη περιοχή είναι το Νις όπου φιλοξενείται βάση για ανθρωπιστικές καταστροφές και στην οποία λέγεται ότι υπάρχουν 2000 Ρώσοι «σύμβουλοι».

Η άλλη περιοχή ενδεχομένως να αφορά ακόμη και την ρωσική παρουσία στο Άγιο Όρος, μια παρουσία μιας χιλετίας που αφορά όμως θρησκευτικό θέμα μιας και η συγκεκριμένη περιοχή, θεωρείται προστατευόμενος χώρος από δεκάδες οργανισμούς και πιθανή «αιτία ρήξης» για την ορθόδοξη Ρωσία του Πούτιν.

Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες προετοιμάζουν μια επιθετικού τύπου στρατηγική για να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία στα Βαλκάνια, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για την Ευρώπη και την Ευρασία Matthew Palmer.

Σύμφωνα με τον Πάλμερ, οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται να διατηρήσουν τη σταθερότητα στην περιοχή, ενώ η Ρωσία θέλει μόνο να «φέρει το χάος».

«Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι εταίροι μας επιθυμούν ειρήνη με βάση το νόμο και τη διαφάνεια, η Μόσχα θέλει το χάος και τη δυσπιστία», φέρεται να δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ο Πάλμερ επανέλαβε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιθυμούσαν το Κοσσυφοπέδιο να καταργήσει τους φόρους επί των αγαθών από την κεντρική Σερβία προκειμένου να ξεκινήσει ξανά ο διάλογος με το Βελιγράδι.

Η ουσία όμως της διένεξης μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας που έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό είναι ότι τα Βαλκάνια ήδη «φλέγονται», και έχουμε να δούμε πολλά ακόμα επεισόδια της ρήξης δύο «Βουβαλιών», ενώ απλά αναμένουμε από αυτήν την ρήξη να μην την πληρώσουν ως συνήθως τα «βατράχια», που λέει και η παροιμία.



πηγη 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!! Τον σκοτωσε και εμενε επι 15 μερες στο σπιτι μαζι με το πτωμα!!!!

ΣΟΚ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!Συμφωνα με αποκαλυψεις οι Αρχες βρηκαν το πτωμα ενος 64χρονου αντρα σε προχωρημενη σηψη σε ισογειο διαμερισμα στο Χαλανδρι.Συμφωνα με την Ιατροδικαστικη εκθεση .ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού, η οποία βρέθηκε επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα. 
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι 56χρονη αλλοδαπή, η οποία συζούσε με το θύμα στο προαναφερόμενο διαμέρισμα.Εντοπιστηκε ομως απο τις αρχες οπου και συνεληφθη!!!Το αξιοσημειωτο ομως στην υποθεση ειναι οτι η δολοφονος ζουσε μαζι με το πτωμα μεσα στο σπιτι επι 15 μερες,μεχρι που δεν αντεξε πλεον την μυρωδια της σορου και αναγκαστηκε να μεινει σε διαφορα ξενοδοχεια !!!

Αποτρόπαιο έγκλημα! Σοκάρει η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου άνδρα στο Χαλάνδρι: «Έμεινα 15 μέρες στο σπίτι με το πτώμα»

Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε στις Αρχές η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου άνδρα, η σορός του οποίου βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στις 21 Φεβρουαρίου σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Όπως γνωστοποίησε η γυναίκα, έμεινε στο σπίτι επί 15 μέρες μετά τη δολοφονία, αποφάσισε, όμως, να πάρει τα πράγματά της και να φύγει όταν η μυρωδιά της σορού είχε αρχίσει να γίνεται αποπληκτική. Στη συνέχεια άρχισε να μένει σε ξενοδοχεία.

Η Γερμανίδα, παραδέχθηκε πως είχε δώσει ηρεμιστικά στο θύμα, δεν θέλησε, όμως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες που να αποκαλύπτουν το πώς σκότωσε τον σύντροφό της.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ιατροδικαστικό εύρημα που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο θάνατος του 64χρονου να ήταν ασφυκτικός.

Η συλληφθείσα, υποστήριξε ότι τσακώθηκαν και ότι η αιτία του καυγά τους ήταν η υποψία της ότι υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Τέλος, όπως είπε, έδεσε το πτώμα με σεντόνια γιατί είχε σκοπό να το βγάλει έξω από το σπίτι και να το εξαφανίσει. Είδε, όμως, ότι δεν μπορούσε να το κάνει μόνη της και δεν ήθελε να ζητήσει βοήθεια για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα.

Εξιχνιάσθηκε μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, η ανθρωποκτονία 64χρονου , η σορός του οποίου βρέθηκε την 21-2-2019, εντός διαμερίσματος, όπου διέμενε στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού, η οποία βρέθηκε επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι 56χρονη αλλοδαπή, η οποία συζούσε με το θύμα στο προαναφερόμενο διαμέρισμα. Μετά τον εντοπισμό της σορού η αλλοδαπή αναζητείτο επισταμένως για να εξεταστεί και τελικά εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

πηγη

Απειλουν την οικογενεια της νεκρης Λινας: Σταματήστε, να ψάχνετε, θα σας βρει μεγάλο κακό....

Φόβος και οργή έχει κυριεύσει την οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή, μετά τις απειλές που φέρεται να έχει δεχτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αδελφή της, Χριστίνα.

Στα μηνύματα που φέρνει στο φως εφημερίδα, η 22χρονη κοπέλα δέχεται «προτροπές» να σταματήσει αυτή και η οικογένειά της να «σκαλίζουν» την υπόθεση της Λίνας, προειδοποιώντας ότι μπορεί στο μέλλον να τους βρει κάτι κακό.

«Πρόσεξε γιατί όπως ξαποστείλαμε την αδελφή σου, που είχε τον ίδιο χαρακτήρα με σένα… Πάει η Λίνα, θες να χάσετε κι άλλα μέλη», είναι κάποια από τα ανατριχιαστικά μηνύματα που έχει λάβει η κοπέλα.

«Σταματήστε, θα σας βρει μεγάλο κακό… Εγώ δεν κάνω τίποτα, άλλοι καθαρίζουν για μένα», αναφέρει άλλο μήνυμα

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η αδελφή της Λίνας Κοεμτζή δεν είναι το μόνο πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση που έχει λάβει απειλητικά μηνύματα.

Μια φίλη της φοιτήτριας, που είχε καταγγείλει τον εκβιασμό που φέρεται να δεχόταν για «ροζ» βίντεο, αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα μετά από απειλές που δέχθηκε



πηγη 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ!!! Εξαμηνη γινεται η θητεια στον στρατο....εφ"οσον ειναι πανω απο......

ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ!!Συμφωνα με δηλωσεις που προανηγγειλε ο αναπληρωτης υπουργος αμυνας μειωνεται η θητεια και θα υπηρετουν 6 μηνες!!Το μετρο αυτο βεβαια ισχυει μονο σε οσους ειναι πανω απο 5 σε καθε οικογενεια!!!Ακομα και για τους αντιρρησιες συνειδησης που θελουν να εξαγορασουν την θητεια τους το οριο κατεβαινει αρκετα!!!......Να δουμε στο τελος ποιος θα υπηρετησει την Πατριδα!!!!

Έρχονται αλλαγές στην στρατιωτική θητεία – Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ρήγα.

Αλλαγές στη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας προανήγγειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Ρήγας τόνισε ότι «η θητεία γίνεται εξάμηνη για όλα τα παιδιά που θα υπηρετήσουν και είναι πάνω από πέντε σε μία οικογένεια. Δεύτερον, υπάρχει τακτοποίηση των ανυπότακτων. Αν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2020 πάνε φαντάροι, κλείνουν όλα τα θέματα που είχαν στρατολογικά, ποινικά ή διοικητικά. Για τους αντιρρησίες συνείδησης που επιθυμούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο της θητείας τους κατεβαίνει το όριο».

πηγη

Υμνει τον Τσιπρα και ριχνει σφαλιαρα σ αυτον που ονοματιζει τον Κουλη ! (βιντεο)


Ένα βίντεο που θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι αληθινό έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες viral στο διαδίκτυο.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένας Ασιάτης (λογικά από το Πακιστάν) φαίνεται να υμνεί τον Αλέξη Τσίπρα κι όταν κάποιος λέει τη λέξη Μητσοτάκης του ρίχνει σφαλιάρα.

Φυσικά το βίντεο δεν είναι αληθινό αφού στην πραγματικότητα ο άνδρας είναι δημοσιογράφος ο οποίος χτυπάει έναν άνδρα ο οποίος μπαίνει στο πλάνο του.

Δείτε το και γελάστε με την ψυχή σας  ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ:Συνελαβαν σε αεροδρομιο της Μοσχας υπαλληλο της Πρεσβειας των ΗΠΑ να μεταφερει ολμο!!.....Ετοιμαζε κατι????

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!Πριν λιγο εντοπισαν και συνελαβαν υπαλληλο της Πρεσβειας των ΗΠΑ σε Ρωσικο αεροδρομιο να εχει στην βαλιτσα του ολμο!!!Συγκεκριμενα στο αεροδρομιο Σερεμετοβο της Μοσχας οι αρχες εντοπισαν στις αποσκευες του υπαλληλου τον ολμο!!Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι αναμένει από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών εξηγησεις!!!!

 Θρίλερ στη Ρωσία: Υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ εντοπίστηκε με όλμο σε βαλίτσα – Ρωσικό ΥΠΕΞ: «Προσχεδιασμένη κίνηση πρόκλησης»

Υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας εντοπίστηκε από τις ρωσικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, να μεταφέρει μέσα στη βαλίτσα του έναν όλμο σε αεροδρόμιο της Ρωσίας.

Έναν όλμο κουβαλούσε υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Ρωσία μέσα στη βαλίτσα του, όταν έγινε αντιληπτός από τις αρχές, σε αεροδρόμιο της Ρωσίας.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι αναμένει από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών να εξηγήσει τις ενέργειες ενός από τους υπαλλήλους του αφού βρέθηκε ο όλμος στις αποσκευές του στον διεθνή αερολιμένα Σερεμέτεβο της Μόσχας.

Παράλληλα, το υπουργείο έκανε λόγο για προσχεδιασμένη κίνηση πρόκλησης, αναφερόμενο στο περιστατικό.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ προσέθεσε ότι ο υπάλληλος της πρεσβείας μπορεί να προσπάθησε να περάσει το όπλο σκόπιμα από το αεροδρόμιο, και υπογράμμισε ότι αναμένει από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εξηγήσει για τις ενέργειες του υπαλλήλου τους.

πηγη

Ρε δεν παμε καλα....Συγχωρεσαν τον Ιερεα που συμμετειχε σε οργια με 13 Ενοριτισσες !


«Είμαστε έτοιμοι να τον συγχωρήσουμε» δηλώνει η δήμαρχος του χωριού όπου λειτουργούσε, έχοντας... μια στρατιά από θαυμάστριες

Ένας γοητευτικός γκριζομάλλης ιερέας που είχε κάνει σεξ με 13 ενορίτισσες, συμμετείχε σε φετιχιστικά όργια και είχε χτίσει έναν «στρατό» θαυμαστριών στην ενορία όπου λειτουργούσε έγινε ξανά δεκτός από την Καθολική Εκκλησία, αφού πέρασε έναν χρόνο «ζώντας συντηρητικά» μακριά από τους κόλπους της.

Ο πατέρας Ρομπέρτο Καβατζάνα, 43 ετών, είχε προκαλέσει αίσθηση με τα κηρύγματά του στην εκκλησία του χωριού Καρμπονάρα ντι Ροβολόν, κοντά στη Βενετία. Η γοητεύτική του παρουσία και ο πύρινος λόγος του αποτελούσαν έναν άκρως «επικίνδυνο» συνδυασμό που λειτουργούσε σαν μαγνήτης για τις γυναίκες της ενορίας του.

Σύντομα η φήμη του γοητευτικού ιερέα εξαπλώθηκε και άρχισαν να καταφθάνουν θαυμάστριες και από τα γύρω χωριά, για να τον ακούσουν (και κυρίως να τον δουν) να μιλά από τον άμβωνα.

Μεταξύ των γυναικών που αναζήτησαν την πνευματική του καθοδήγηση ήταν και η γοητευτική τηλεπαρουσιάστρια Belen Rodriguez το 2017. Ο πατήρ Καβατζάνα προσέφερε τις πολύτιμες συμβουλές του στην καλλονή δημοσιογράφο πριν από τον γάμο της και εκείνη τον είχε χαρακτηρίσει «έναν άκρως μοντέρνο, γοητευτικό και καλοσυνάτο ιερέα».

Ωστόσο την ίδια χρονιά o γκριζομάλλης ιερέας ομολόγησε ότι συμμετείχε σε σεξουαλικά όργια που οργάνωνε ένας συνάδελφός του, ο πατέρας Αντρέα Κοντίν, ένας ιερέας από την Πάδοβα ο οποίος κατόπιν αποσχηματίστηκε.

Στο πλαίσιο αυτών των φετιχιστικών «πάρτι», ο Καβατζάνα είχε κάνει σεξ με τουλάχιστον 13 γυναίκες της ενορίας του, έγινε αργότερα γνωστό.

Η δράση του πατέρα Κοντίν είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελίες που έκαναν τρεις πρώην ερωμένες του στις αρμόδιες Αρχές. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του έκφυλου ιερέα και βρήκε πλήθος βιντεοταινιών που είχε τραβήξει ο ίδιος και έδειχναν άκρως ακατάλληλες σκηνές από τα «πάρτι» του. Αρκετές από αυτές τις σκηνές είχαν πρωταγωνιστή τον 43χρονο Καβατζάνα.

Παρόλο που το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει εξαιτίας της δράσης των δύο ιερέων κοντά στη Βενετία ήταν μεγάλο, ο Ρομπέρτο Καβατζάνα φαίνεται ότι θα τη γλιτώσει σχετικά φθηνά, αφού έγινε ξανά δεκτός στους κόλπους της εκκλησίας.

Ο Κλαούντιο Σιπόλα, επίσκοπος της Βενετίας, δήλωσε ότι θα συγχωρήσει τον αμαρτωλό ιερέα «ως πατέρας», λαμβάνοντας έμπνευση από το «έλεος του Θεού». Η απόφαση του επισκόπου έγινε δεκτή και από τη δήμαρχο του χωριού όπου λειτουργούσε ο Καβατζάνα.

«Δεν μιλάμε για παιδοφιλία, οπότε είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να διαχωρίσει κανείς την ιδιότητα του άνδρα από εκείνη του ιερέα. Ο Ντον Ρομπερτο είναι ένας καλός ιερέας και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα κοντά μας. Είμαστε έτοιμοι να τον συγχωρέσουμε», δήλωσε η Μαρία Ελένα Σινιγκάλια.


πηγη 

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!<Σαρωνει> ο Πατριωτικος χωρος στις χωρες της Ευρωπης!!!

ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!Συμφωνα με δημοσκοπησεις της Γερμανικης Bild τα δεξιά πατριωτικά κόμματα αναμένεται να διπλασιάσουν τις έδρες τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις ευρωεκλογές του Μαΐου, ενώ συντηρητικά και σοσιαλδημοκρατικά παραδοσιακά κόμματα καταγράφουν μεγάλες απώλειες!!!!
Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται έντονα από το 2015 και έπειτα, αφού ξέσπασε η ανεξέλεγκτη προσφυγική κρίση, και η πολιτική ηγεσία της ΕΕ απέδειξε πως οι δομές της είναι σχεδόν άχρηστες.
Δεξιά πατριωτικά κόμματα εμφανίζονται να προπορεύονται σε τρεις από τις έξι χώρες όπου διεξήχθη η δημοσκόπηση. Αυτές είναι η Γαλλία, η Ιταλία και η Πολωνία, ανέφερε η Bild.
Η δημοσκόπηση διεξήχθη στην Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ισπανία και τη Γαλλία.

Πατριωτικός παλμός «σαρώνει» την Ευρώπη – Τα Δεξιά κόμματα διπλασιάζουν τις έδρες τους – «Χτύπημα» στο Αριστερό κονκλάβιο της ΕΕ.

Την άνοδο της Εθνικής Δεξιάς στην Ευρώπη κατέγραψε εκ νέου μια δημοσκόπηση της γερμανικής Bild, προμηνύοντας τον διπλασιασμό των εδρών των δεξιών συντηρητικών κομματών στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται έντονα από το 2015 και έπειτα, αφού ξέσπασε η ανεξέλεγκτη προσφυγική κρίση, και η πολιτική ηγεσία της ΕΕ απέδειξε πως οι δομές της είναι σχεδόν άχρηστες.

Με το ξέσπασμα του προσφυγικού, κατέρρευσαν σε χρόνο ρεκόρ τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ πολυάριθμοι μετανάστες εγκλωβίστηκαν σε χώρες της Μεσογείου, ιδιαίτερα σε Ελλάδα και Ιταλία, γεγονός που προκάλεσε σφοδρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα στις χώρες αυτές.

Έτσι, λοιπόν, με πολιτικούς που αντιστάθηκαν στον ψευτοπροοδευτισμό των Ευρωπαίων, όπως οι Μ.Σαλβίνι, Μ. Λε Πεν, Β. Ορμπαν, ο κόσμος βρήκε στο πρόσωπό τους πραγματικούς ηγέτες που σαν μοναδική προτεραιότητα είχαν το καλό του λαού τους, και όχι σε βάρος άλλων.

Είναι φυσικό λοιπόν, αυτό που αποκαλούν φαινόμενο της «ακροδεξιάς» στην Ευρώπη να σκαρφαλώσει στην κορυφή της πολιτικής ηγεσίας και να σαρώσει όλους τους «δήθεν» που πέρασαν από τις ευρωπαϊκές καρέκλες τα προηγούμενα χρόνια.

Δεξιά πατριωτικά κόμματα αναμένεται να διπλασιάσουν τις έδρες τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις ευρωεκλογές του Μαΐου, ενώ συντηρητικά και σοσιαλδημοκρατικά παραδοσιακά κόμματα καταγράφουν μεγάλες απώλειες, σύμφωνα με μια μεγάλη δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η Bild.

Οι απώλειες παραδοσιακών κομμάτων σημαίνει ότι δεν θα κατορθώσουν να σχηματίσουν έναν «μεγάλο συνασπισμό» στο Κοινοβούλιο, όπως αυτός που κυβερνά στην Γερμανία, κατέδειξε η δημοσκόπηση που διεξήχθη σε έξι χώρες με δείγμα περισσοτέρων από 9.500 ανθρώπων από τα τέλη του Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου.

Με βάση τη σφυγμομέτρηση, η πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας (ENF), στην οποία συμμετέχει το αυστριακό Κόμμα της Ελευθερίας (FPÖ), και το (FN) της Μαρίν Λεπέν στην Γαλλία, ο Εθνικός Συναγερμός (πρώην Εθνικό Μέτωπο) προβλέπεται ότι θα εξασφαλίσουν 67 έδρες από τις 37 που κατέχουν σήμερα.

Δεξιά πατριωτικά κόμματα εμφανίζονται να προπορεύονται σε τρεις από τις έξι χώρες όπου διεξήχθη η δημοσκόπηση. Αυτές είναι η Γαλλία, η Ιταλία και η Πολωνία, ανέφερε η Bild.

Συντηρητικοί ηγέτες και πολιτικοί αρχηγοί που κλίνουν προς την Αριστερά προετοιμάζονται για μεγάλη ενίσχυση των δεξιών κομμάτων στις ευρωεκλογές του Μαΐου. Έχουν εκφράσει την ανησυχία για την πρόθεση του Στιβ Μπάνον, πρώην συμβούλου στρατηγικής του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει ανακοινώσει τα σχέδιά του να στηρίξει τους ευρωσκεπτικιστές ενόψει των ευρωεκλογών.

Η σφυγμομέτρηση επιβεβαίωσε τον βαθύ σκεπτικισμό για τα καθιερωμένα παραδοσιακά κόμματα και κατέδειξε ότι η μετατόπιση προς τα δεξιά που καταγράφεται στην Ευρώπη τα πρόσφατα χρόνια αναμένεται να συνεχιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η πρόβλεψη για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέρος του οποίου είναι οι Χριστιανοδημοκράτες της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ, είναι ότι θα χάσει 43 έδρες, υποχωρώντας στις 174, ενώ το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (ΕΣΚ) υποχωρεί στις 141 έδρες, χάνοντας 45.

Η Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ΣΦΔ) κερδίζει 33 έδρες, φτάνοντας τις 101, ενώ οι Ευρωπαίοι Πράσινοι χάνουν 8 έδρες, υποχωρώντας στις 44, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη στην Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ισπανία και τη Γαλλία.

πηγη

ΑΜΟΚ ΤΟΥ ΣΑΛΕΜΕΝΟΥ!!Μεχρι και ξενοι τουριστες θα συλλαμβανονται οταν ειναι υποπτοι για κριτικη εναντια στο καθεστως Ερντογαν!!!

ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΑΛΕΜΕΝΟΥ!!!Συμφωνα με δημοσιευματα Αγγλικης εφημεριδας το καθεστως Ερντογαν θα συλαμβανει ακομα και τουριστες οι οποιοι ειναι υποπτοι για κριτικη εναντια στο καθεστως!!!Λεγωντας χαρακτηριστικα οτι: <<Μόλις πατάν το πόδι τους στα τουρκικά εδάφη θα συλλαμβάνονται¨>>.Μαλιστα το υπουργειο εξωτερικων της Γερμανιας προειδοποίησε τους Γερμανούς πολίτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Τουρκία, να είναι προσεκτικοί στα αναρτήσεις που κάνουν στα σόσιαλ μίντια. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως κατά τα τελευταία δύο έτη στην Τουρκία έχουν ¨συλληφθεί αυθαίρετα¨  Γερμανοί πολίτες.

Η αγγλική εφημερίδα ¨The Times¨έγραψε μια είδηση σχετικά με την δήλωση πως ¨Αυτοί που μετέχουν σε διαδηλώσεις του ΠΚΚ στην Ευρώπη, όταν έρχονται για διακοπές στην Τουρκία θα συλλαμβάνονται¨ που έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC-τουρκικά, η εφημερίδα αυτή έγραψε πως ¨Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όσοι είναι ύποπτοι για κριτική ενάντια στο καθεστώς του ΠτΔ Ερντογάν , μόλις πατάν το πόδι τους στα τουρκικά εδάφη θα συλλαμβάνονται¨.

Ακολούθως υπενθυμίζεται η ομιλία που έκανε στο Πόλατλι της Άγκυρας ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού : Υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι έχοντας μετάσχει σε συγκεντρώσεις τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ευρώπη στη Γερμανία και μετά έρχονται για διακοπές στη Ατταλεια στο Μποντρουμ και στα Μούγλα. Τώρα λοιπόν πήραμε μέτρα για αυτούς. Άντε ας έρθουν να δούμε, ας μπουν μέσα από τα αεροδρόμια. Θα συλληφθούν, δεν είναι πια τόσο εύκολο. Αυτοί οι οποίοι στο εξωτερικό κάνουν την προδοσία τους και μετά θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν τα κέφια τους στην Τουρκία, πλέον από τώρα και μετά δεν θα είναι τόσο εύκολο¨

Στο κείμενο που φέρει την υπογραφή Όλιβερ Μούντι, αναφέρεται πως ¨H απειλή έκανε το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας να προειδοποιήσει αυτούς που ασκούν κριτική διαμέσου των σόσιαλ μίντια στον Ερντογάν  και προτίθενται να ταξιδέψουν στην Τουρκία¨.

Παρόμοιες ειδήσεις δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες  Alman Der Tagesspiegel και στην  Bild. Μετά από αυτό ο εκπρόσωπος του υπουργείο Εξωτερικών Χαμίτ Αξόϊ προέβη σε γραπτή δήλωση στις 5 Μαρτίου. Στην ανακοίνωση χαρακτηρίζονται οι ειδήσεις που εμφανίστηκαν στον γερμανικό τύπο ως ¨έωλες¨ και υποστηρίζεται πως ¨Οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Σοϊλού ¨που έγιναν στα πλαίσια του αντιτρομοκρατικού αγώνα, απομονώθηκαν και διαστρεβλώθηκαν. Η Τουρκία όπως πάντα θα συνεχίσει να υποδέχεται τους τουρίστες από την Γερμανία και τις άλλες χώρες στα πλαίσια της παραδοσιακής τουρκικής φιλοξενίας¨.

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, τον Ιανουάριο προειδοποίησε τους Γερμανούς πολίτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Τουρκία, να είναι προσεκτικοί στα αναρτήσεις που κάνουν στα σόσιαλ μίντια. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως κατά τα τελευταία δύο έτη στην Τουρκία έχουν ¨συλληφθεί αυθαίρετα¨  Γερμανοί πολίτες.

Στην είδηση αναφέρεται πως ¨Μια από τις μεγαλύτερες διαφωνίες είναι ¨Η προσπάθεια του Ερντογάν να ασκήσει επιρροή πάνω στους περίπου 3 εκ. Γερμανούς πολίτες¨ .

πηγη

Αυτη την φορα η κριση ΗΠΑ-Τουρκιας ειναι σοβαρη. Αναζητουν αλλη εταιρεια οι Αμερικανοι για ανταλακτικα του F35...

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΠΟΣΤ: ΟΙ ΗΠΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ F-35 ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ



Την ώρα που από τα υπουργεία Eξωτερικών και Aμύνης των ΗΠΑ βρέχει απειλές πως σε περίπτωση που η Τουρκία αγοράσει από την Ρωσία τους S-400 θα υπάρξουν κυρώσεις ένας νέος ισχυρισμός εμφανίστηκε στην εφημερίδα Washington Post.

Καθημερινά κλιμακώνεται η ένταση με τις ΗΠΑ σχετικά με τα F-35, λόγω της απόφασης της Άγκυρας να αγοράσει τους πυραύλους S-400 από τη Ρωσία. Έτσι η κυβέρνηση Τραμπ άρχισε να αναζητεί εναλλακτική για τα παραγόμενα στην Τουρκία τμήματα του πολεμικού αεροσκάφους F-35.  Ο Ντέιβιντ Ιγνάτιους-αρθρογράφος της εφημερίδας Washington Post, έγραψε πως η παραγωγός των f-35 εταιρεία Lockheed Martin, έχει αρχίσει και αναζητεί εναλλακτική λύση για την παραγωγή των τμημάτων των F-35 τα οποία τώρα παράγονται στην Τουρκία. Αξιωματούχος της κυβέρνησης Τραμπ σχετικά με αυτό το θέμα είπε: “Εμείς έχουμε την ευθύνη σε αυτό το θέμα να πράξουμε τα δέοντα βήματα”.

¨Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ F-35 KAI ΤΟΥΣ S-400 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΤΑΣΗ¨

Ο Ιγνάτιους σε κείμενο του με επικεφαλίδα  ¨Ο Ερντογάν απομακρυνόμενος από την Δύση, σαμποτάρει την πρόοδο της Τουρκίας¨,  γράφει πως εδώ και κάποιο διάστημα οι αμερικανοτουρκικές σχέσεις έχουν προβλήματα και ότι το θέμα με  S-400/F-35 έχει πάρει τον δρόμο για την μεγαλύτερη ένταση. Στο κείμενο υπενθυμίζεται πως οι ΗΠΑ εναντιώθηκαν στην απόφαση της Τουρκίας να πάρει τους ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους S-400 αντί των αμερικανικών Πάτριοτ, αναφέρεται η δήλωση του προέδρου της δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν πως δεν πρόκειται να γίνει βήμα πίσω στο θέμα της αγοράς των s-400 και ακολούθως αναφέρονται τα εξής :

¨ Η απόφαση του Ερντογάν να εναντιωθεί έρχεται παρά τις αμερικανικές προειδοποιήσεις πως τίθεται σε κίνδυνο το εταιρικό πρόγραμμα συμμετοχής της Τουρκίας στα πολεμικά αεροσκάφη F-35. Οι S-400 κατασκευάστηκαν για να καταρρίπτουν τα F-35. Aμερικανοί αρμόδιοι πιστεύουν πως το να βρίσκονται τα F-35 σε μία χώρα μαζί με τα ανταγωνιστικά οπλικά συστήματα, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια τους. Τώρα μαζί με την βασική ανάδοχο εταιρεία Lockheed Martin αναζητούν εναλλακτικές πηγές για τα σχεδιαζόμενα να κατασκευαστούν στην Tουρκία εκατοντάδες τμήματα του F-35. Ανώτατος αξιωματούχος της κυβέρνησης Τραμπ είπε ” Είναι ανάγκη να πιστέψουμε αυτά που λέει τουρκική κυβέρνηση.  Και εμείς από την πλευρά μας έχουμε την ευθύνη να πράξουμε τα δέοντα” .

Ο Ιγνάτιους στην συνέχεια του άρθρου του ασκώντας κριτική από την αμερικανική σκοπιά για την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας γράφει : ¨Οι ΗΠΑ και η συμμαχία του ΝΑΤΟ έχουν την ισχύ να ξεπεράσουν τις αταξίες του Ερντογάν. Η τραγωδία είναι η εξής, πως ο Τούρκος ηγέτης σαμποτάρει την πρόοδο της ίδιας της χώρας του, κάτι που κάποτε ήταν το μεγαλύτερο success story του. Ο Ερντογάν συνέθλιψε έναν αναπτυσσόμενο τομέα ΜΜΕ, μείωσε την δύναμη του κάποτε ισχυρού στρατού, φυλάκισε χιλιάδες μέλη της αντιπολίτευσης  και υπονόμευσε την κάποτε ανερχόμενη μεταξύ των αγορών οικονομία του¨.

Η Τουρκία έπαιζε σημαντικό ρόλο στην παραγωγή του αμερικανικού μαχητικού F-35. Επτά εταιρίες, μεταξύ των οποίων και οι TAI, ASELSAN και Havelsan, παράγουν μια σειρά από τμήματα που βρίσκονται σε 19 μέρη του αεροσκάφους,  από την άτρακτο ως τον κινητήρα του αεροσκάφους.

πηγη 

ΑΙΣΧΟΣ!!!Αποκαλουν τον Ιησου Χριστο <μαγο>και την Αγια Γραφη <βιβλιο μαγειας>....Τι αλλο θ"ακουσουμε!!!

<<ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ>>!!!Τι αλλο θ"ακουσουμε!!!Συμφωνα με πληροφοριες που ερχονται στο φως της δημοσιοτητας......Οι αντιχριστοι προσπαθουν να πεισουν και να ταυτισουν την μαγεια με τον Χριστιανισμο!!!Για πρωτη φορα στα χρονικα σε μια συνδιασκεψη που εγεινε στην Μασαχουσετη διαφορες παραθρησκευτικες οργανωσεις διαλαλουν οτι ο Ιησους Χριστος ηταν ενας μαγος και οτι η Αγια Γραφη ειναι ενα τεραστιο βιβλιο μαγειας!!!! Φτανουν μαλιστα σε σημειο να λενε.....<<Δεν μπορείτε να προσπεράσετε ότι ο Ιησούς  είναι ένας μάγος.», είπαν και επεσήμαναν πως τα θαύματα ήταν σαφή παραδείγματα μαγείας>>.Οπως καταλαβαινουμε φιλοι μου η <<Νεα ταξις πραγματων>>χρησιμοποιουν και μεθοδευουν οτι πιο πονηρο και ανεπαισχυντο για να πολεμησουν τον Χριστιανισμο!!!!....Τα ματια μας ανοιχτα!!!!!

Νέο φρούτο! «Χριστιανοί μάγοι» αποκαλούν μάγο τον Ιησού και βιβλίο μαγείας την Βίβλο.

Η πρώτη ετήσια συνδιάσκεψη «Χριστιανών μάγων & μαγισσών» πρόκειται να φιλοξενηθεί στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης τον Απρίλιο και θα περιλαμβάνει τον «Προφήτη» Calvin Witcher ο οποίος συμφωνεί με την θέση της Συνέλευσης ότι ο Ιησούς ήταν μάγος και ότι η Αγία Γραφή είναι στην πραγματικότητα ένα «μαγικό βιβλίο».

Η «αιδεσιμότατη» Valerie Love, που βρίσκεται πίσω από την εκδήλωση και που περιγράφει τον εαυτό της ως «χριστιανή μάγισσα» και χειροτονήθηκε  «επίσκοπος πνευματικής συνείδησης», ξεκίνησε πρόσφατα το Σύμφωνο των Χριστιανών Μαγικών Σχολών Μυστηρίων για να βοηθήσει-λέει- τους χριστιανούς να γνωρίσουν τη μαγεία, την οποία οι επικριτές καταδικάζουν ως » επικίνδυνη » Επιμένει ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με την ιδέα των χριστιανών να ασκούν μαγεία παρά τις βιβλικές προειδοποιήσεις.

Σε μια εκτεταμένη συζήτηση πριν από περίπου δύο μήνες για το συμβιβασμό της πρακτικής της μαγείας και του χριστιανισμού, ο Witcher, του οποίου ο ιστότοπος λέει ότι «φέρνει τα μηνύματα του Θεού στην ανθρωπότητα μέσω ισχυρής διδασκαλίας και εκπαίδευσης, επιτρέποντας στους μη παραδοσιακούς οπαδούς να ακούσουν τη θεϊκή φωνή της ελπίδας» είπε ότι η Βίβλος είναι ένα» τεράστιο βιβλίο μαγείας «.

«Η Αγία Γραφή είναι ένα τεράστιο βιβλίο μαγείας. Δεν μπορείτε να προσπεράσετε ότι ο Ιησούς  είναι ένας μάγος.», είπε και επεσήμανε πως τα θαύματα ήταν σαφή παραδείγματα μαγείας.

«Μιλάμε για τη μαγεία στην κατανόηση της βάσης, πρόκειται για αλλαγή του φυσικού με υπερφυσικά μέσα. Είναι μια αλχημική διαδικασία. Όπως ότι μετατρέπεται το νερό σε κρασί. Ένα, δύο ψάρια και πέντε ψωμιά, τροφοδοτούν το πλήθος. Είναι απολύτως μορφές μαγείας. Το περπάτημα στο νερό ορίζει το φυσικό πεδίο και τους νόμους που διέπουν αυτό το φυσικό επίπεδο. Αυτά είναι όλα τα βασίλεια της μαγείας», υποστήριξε.


Η Love αό την πλευρά της αποκάλυψε προηγουμένως ότι «γεννήθηκε μια μάγισσα» αλλά αναγκάστηκε να καταπνίξει την ταυτότητά της ούσα «Μάρτυρας του Ιεχωβά» από την ηλικία των 4 έως 30 ετών όταν εγκατέλειψε τελικά αυτήν τη «λατρεία». Επίσης είπε ότι πιστεύει ότι «είναι φυσικό» να ενσωματωθεί ο Χριστιανισμός και η μαγεία, ενώ ο Witcher υποστηρίζει ότι οι ηγέτες των εκκλησιών διδάσκουν εναντίον του για να κρατούν τους ανθρώπους ως «σκλάβους».

πηγη

Δεν δεχονται την ενταξη στο ΝΑΤΟ, οι Σερβοι της Βοσνιας και μιλουν για ενωση με την Σερβια!

Τους βομβαρδισαν....
Τους κατεστρεψαν...
Σκοτωσαν τα παιδια τους και τωρα θελουν να τους βαλουν στο ΝΑΤΟ...
Κι ολα αυτα επειδη ετσι προσταζει το συμφερον των Αμερικανων....



«Λάβρος» κατά της βορειοατλαντικής συμμαχίας ήταν ο ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας Μ.Ντόντικ, ο οποίος δήλωσε ορθά κοφτά ότι δεν αποδέχεται, παρά τις «πιέσεις», την είσοδο της Βοσνίας στο ΝΑΤΟ, βάζοντας κυριολεκτικά «φωτιά» στα σχέδια των ΗΠΑ για τα Δυτικά Βαλκάνια.

Με λίγα λόγια, οι Σερβοβόσνιοι στέλνουν τελεσίγραφο και εμμέσως προειδοποιούν με απόσχιση.

«Αν στα Βαλκάνια έχει εξαπλωθεί μια κακοήθης επιρροή, τότε αυτή προέρχεται από τις δυτικές χώρες και τις υπηρεσίες πληροφοριών τους, και όχι τη Ρωσία.

Πολλά άσχημα πράγματα έχουν συμβεί εδώ σε αυτήν την περιοχή τον τελευταίο ενάμιση αιώνα και είναι συνδεδεμένα με την κακοήθη επίδραση μιας αντι-σερβικής πολιτικής, ιδιαίτερα από τους Βρετανούς, οι οποίοι έχουν ενεργά προσπαθήσει να μειώσουν  την επιρροή των Σέρβων και της πλειονότητας του υπόλοιπου πληθυσμού στα Βαλκάνια.

Όλες αυτές οι κατηγορίες εναντίον της Μόσχας για την περιοχή αυτή απευθύνονται ουσιαστικά στην πίεση που ασκείται  σε  Σερβία και  Δημοκρατία της Σρπσκα με σκοπό να εισέλθουν στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο ηγέτης των Σερβοβόσνιων που πνέει μένεα κατά της δύσης συνολικά.

Ο ίδιος ο Μίλοραντ Ντόντικ δηλώνει  ότι η στάση της Σερβίας όσον αφορά τη συμμετοχή στην Συμμαχία δεν θα αλλάξει:

«Οι Σέρβοι δεν θα δεχθούν την ένταξη στο ΝΑΤΟ, το οποίο φρόντισε να καταστρέψει την πατρίδα μας και την εθνική μας ιδέα. Λοιπόν, αυτό το ίδιο ΝΑΤΟ έριξε μόνο βόμβες μόλις είκοσι χρόνια πριν και τώρα θα πρέπει να είμαστε ευτυχείς και να δεχτούμε την ένταξή μας ;», διερωτήθηκε ο ίδιος.

Οργισμένος συνέχισε «αυτές οι συνθήκες δεν είναι λογικές, αλλά γνωρίζω ότι αυτό το ζήτημα δεν θα εξαφανιστεί έτσι δια μαγείας.

Επαναλαμβάνω ότι η Σρπσκα (Σερβικό κομμάτι της Βοσνίας που αποτελεί ξεχωριστή οντότητα) δεν έχει κανένα λόγο να στηρίξει την πορεία προς το ΝΑΤΟ, καθώς θα χάσει την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της, αλλά και τη δυνατότητα οικοδόμησης φιλίας με άλλες χώρες.

Οι πιέσεις σίγουρα δεν θα σταματήσουν και θα γίνουν ολοένα και πιο δυνατές, αλλά είναι μάταια  όλα. Οι Βρετανοί έχουν εγκρίνει έξι εκατομμύρια λίρες για να πολεμήσουν την «κακοήθη επιρροή» της Ρωσίας, και οι Αμερικανοί, μέσω κάποιων από τα κεφάλαιά τους, κάνουν το ίδιο.

Στο Σεράγεβο, την Ποντγκόριτσα και τα Τίρανα υπάρχουν αμερικανικά κέντρα πληροφοριών, τα οποία έχει εγκαταστήσει η Δύση.

Καταχώρησαν έναν κατάλογο 300 ατόμων από τη Σερβία και την RS που φέρεται ότι διέδωσαν αυτή τη ρωσική κακοήθη επιρροή και έτσι έκαναν  στόχους  όλους αυτούς τους ανθρώπους»,δήλωσε.

Ο στόχος της κατηγορίας είναι ότι η Μόσχα αποσταθεροποιεί την περιοχή, εξασθενίζοντας τη θέση της Σερβίας στην επίλυση του προβλήματος του Κοσσυφοπεδίου.

«Το ΝΑΤΟ έχει εμπλακεί στον βομβαρδισμό της Σερβίας με σκοπό  την αλλαγή των συνόρων στην περιοχή, επειδή το Κοσσυφοπέδιο είναι ακριβώς  δημιούργημα του ΝΑΤΟ.

Από την άλλη πλευρά, η Ρωσία, η οποία είναι ένας μεγάλος σύμμαχος για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων,  αναβαθμίζει  συνεχώς τις σερβικές ένοπλες δυνάμεις και αυτό είναι το μεγαλύτερο αγκάθι στο μάτι της δύσης», κατέληξε ο ίδιος.

Υπενθυμίζουμε την νέα έκθεση του ΝΑΤΟ, η οποία βάζει «φωτιά» στην γεωπολιτική κατάσταση για την Βοσνία , καταδεικνύοντας τις πολύ άσχημες εξελίξεις που πιθανότατα θα έχουμε με αφορμή την προσπάθεια εισόδου της χώρας στο ΝΑΤΟ, από Σερβία και κυρίως την Ρωσία η οποία «εγγυάται» την ακεραιότητα της σερβικής οντότητας μέσα στην ομοσπονδιακή δημοκρατία της Β-Ε.

«Η σερβική δημοκρατία έχει τη δύναμη να εμποδίσει την ένταξη της Βοσνίας στο ΝΑΤΟ», αναφέρει κατεπείγουσα  έκθεση του Κογκρέσου των ΗΠΑ σχετικά με τον αντίκτυπο της ρωσικής επιρροής σε όλο τον κόσμο, και ειδικά όσο αφορά όλα όσα σχετίζονται με την Βοσνία.

Υπενθυμίζουμε  επίσης παλαιότερο επίσημο έγγραφο του ΝΑΤΟ, το οποίο δημοσιοποίησε η εφημερίδα  Gurdian, το οποίο έκανε λόγο για άρτια εκπαιδευμένες σερβικές πολιτοφυλακές από Ρώσους συμβούλους με έδρα την Βοσνία.

Για πρώτη φορά το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ παραδέχονται ένα τέτοιο γεγονός που δείχνει πως έρχονται κατακλυσμιαία γεγονότα στην περιοχή. Τις πληροφορίες επιβεβαίωσαν ο υπουργός ασφαλείας της  Βοσνίας  Ερζεγοβίνης, Α. Μέκτιτς, και βοσνιακά πρακτορεία ειδήσεων.

Με την βοήθεια ρωσικής εταιρείας μισθοφόρων RSB και της υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών GRU, οι Ρώσοι δημιούργησαν μια Σερβοβοσνιακή πολιτοφυλακή με εκατοντάδες άντρες άρτια εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους. Αφορμή ήταν η απόφαση του Σεράγεβο για ένταξη της Βοσνίας στο ΝΑΤΟ.

Αυτός θα είναι και ο κύριος λόγος για έναν ακόμη ίσως γύρο ενός πιθανού πολέμου στην ίδια περιοχή, στην οποία όταν το ΝΑΤΟ μέσω του Αμερικανού στρατηγού Σβάρτσκωφ είχε εκφράσει τότε την επιθυμία να εισβάλει, ο τότε Έλληνας ΑΓΓΕΘΑ στρατηγός Βερυβάκης, λέγεται από φήμες του ελληνικού τύπου της εποχής, ότι του είπε ότι η «περιοχή της Βοσνίας έχει 1000 πόρτες για να μπεις και καμία για να βγεις».


πηγη 

Βεβηλωσαν την σημαια...Βγαζουν αφρους για τον Σταυρο στην Λεσβο τα Αθεα και Αντιχριστα @ν@ρχο@πλυτ@ !

Δεν μπορουν να το χωνεψουν που στηθηκε ο Μεγαλος Σταυρος, στην θεση του αλλου, που ειχαν καταστρεψει τα δειλα @ναρχο@πλυτ@....
Και δεν ειναι μονο Αθεοι αλλα και Αντιχριστοι....
Αν ηταν μονο Αθεοι θα τους ενοχλουσαν και οι Μουσουλμανοι...
Αυτους ομως τους υποστηριζουν....
Νοιαζονται να μην ενοχληθουν απ τον Χριστιανικο Σταυρο....
Και εκτος ολων αυτων ειναι και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.....
Βγαζουν σπυρια και καντηλες για καθε τι Ελληνικο....
Δεν θα τους περασει ομως ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ! !

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΣΟΚ! Εκτροχιάστηκε συρμός του Ηλεκτρικού στο Νέο Ηράκλειο, στο ρεύμα προς Πειραιά...



Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες στον Ηλεκτρικό, στο Νέο Ηράκλειο! Περίπου στις 23.00, στο ρεύμα προς Πειραιά, όσοι ήταν στο συρμό είδαν τα φώτα να σβήνουν και αισθάνθηκαν τα βαγόνια να αναταράσσονται.

Οι ράγες είχαν σπάσει και ένα μέρος του τρένου είχε εκτροχιαστεί! Στον σταθμό επικράτησε πανικός, καθώς το βαγόνι είχε απομακρυνθεί από την αποβάθρα και ο κόσμος δεν μπορούσε να βγει! Mετά από λίγη ώρα, κάποιοι κατάφεραν να απομακρυνθούν, ωστόσο υπήρχε κόσμος (κυρίως ηλικιωμένοι) που δεν μπορούσαν.

Στο σταθμό δεν υπήρχε κανείς για να βοηθήσει την κατάσταση, παρά μόνος ένας άνδρας ιδιωτικής ασφάλειας, ο οποίος ενημέρωσε για βοήθεια. Στις 11.18 εμφανίστηκαν άνδρες της αστυνομίας, προσπαθώντας να βοηθήσουν την κατάσταση.





Πηγή

Ημερα Γυναικας στην Τουρκια: Σφαλιαρες απο Δημαρχο σε γυναικα(βιντεο) και δακρυγονα στην γυναικεια διαδηλωση....

Δήμαρχος χαστούκισε υπάλληλο του δήμου του ανήμερα της γιορτής της γυναίκας.

Την ίδια ώρα στην Κωνσταντινούπολη η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα στη γυναικεία διαδήλωση.

Ανήμερα της γιορτής της γυναίκας δήμαρχος στην Τουρκία αποφάσισε να δείξει ότι είναι ο άνδρας ο πολλά βαρύς.

Ο λόγος γίνεται για τον Χαλούκ Αλισίκ, δήμαρχο της πόλης Νάζιλι ο οποίος μετά από έντονη διαφωνία με εργαζόμενη του δήμου του την χαστούκι με τη σκηνή να αποτυπώνεται σε video ΕΔΩ

Αργότερα μάλιστα έγινε γνωστό ότι η γυναίκα απολύθηκε από τη θέση της αφού κατηγορήθηκε για έλλειψη σεβασμού.


πηγη 

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!Συνεληφθη 74χρονος στην Κρητη για σκληρη παιδικη πορνογραφια!!Μεχρι και οι αστυνομικοι επαθαν σοκ!!!!

ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΗΔΕΙΑ!!!!Ηλικιωμενος 74χρονος στην Κρητη συνεληφθηκε για παιδικη πορνογραφια!!!!Συμφωνα με δημοσιευματα αστυνομικοι εκαναν εφοδο στο σπιτι ενος ηλικιωμενου που διαμενει στο Λασιθι και εμειναν εκπληκτοι απο το υλικο παιδικης πορνογραφιας που ειχε ο 74χρονος!!!Στην κατοχή του <<ο οποίος έχει παιδιά και εγγόνια>>, βρέθηκε τεράστιο υλικό στο οποίο καταγράφονται ακόμα και οι βιασμοί βρεφών.
Μαλιστα ο 74χρονος<<τερας>> διατηρουσε ψευτικο προφιλ εφηβου και με αυτον τον τροπο <<ψαρευε>>ανηλικα παιδια απο το διαδυκτιο..κυριως κοριτσια για να ικανοποιησει τις αρρωστημενες <<ορεξεις του>>!!!Ο 74χρονος <<τερας>>συνεληφθηκε απο τις αρχες .....αλλα στην συνεχεια αφεθηκε ελευθερος με περιοριστικους ορους!!!!

Το ερωτημα ειναι...πως και γιατι οι αρχες να τον αφησουν ελευθερο????.....τα συμπερασματα δικα σας!!!!

Σοκ στην Κρήτη: Κρούσμα παιδικής πορνογραφίας από 74χρονο με εγγόνια - Ανατριχιαστικά ευρήματα.

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα ευρήματα παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκαν στο σπίτι 74χρονου σε χωριό του Λασιθίου μετά από έφοδο αστυνομικών της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

Στην κατοχή του ηλικιωμένου, ο οποίος έχει παιδιά και εγγόνια, βρέθηκε τεράστιο υλικό στο οποίο καταγράφονται ακόμα και οι βιασμοί βρεφών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr οι αστυνομικοί ένιωσαν αποστροφή βλέποντας το υλικό που κατάσχεσαν, το οποίο στον ίδιο τον συλληφθέντα προκαλούσε ηδονή και ευφορία.

Παρίστανε τον έφηβο σε ψεύτικα προφίλ

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος διαμένει εδώ και δεκαετίες σε Σκανδιναβική χώρα αλλά κατά διαστήματα επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής του, είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Στα προφίλ αυτά παρουσιαζόταν ως έφηβος για να προσεγγίζει εκατοντάδες παιδιά. Είχε τον τρόπο να τα προσεγγίζει αν ληφθούν υπόψη οι εκατοντάδες followers που είχε, κυρίως μικρά κορίτσια.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον των ανακριτικών Αρχών Λασιθίου και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Πάντως η υπόθεση θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή από τις Αστυνομικές Αρχές.

πηγη

Μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο το μωρό που έπεσε από τα χέρια του παπά


Ευχόμαστε το αγγελούδι να γίνει γρήγορα καλά.




 Έσπασε το πόδι του και έχει κάκωση στο κεφάλι το άτυχο αγοράκι. Τι λέει ο Πρόεδρος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται το μωρό.

Η χαρά μετατράπηκε σε σοκ και αγωνία, μέσα σε δευτερόλεπτα. Οι γονείς ενός βρέφους που σαράντισε και το πήγαν σε ιερέα για την καθιερωμένη ευχή, είδαν μπροστά τους τον παπά να πέφτει έχοντας στα χέρια του το μωρό τους! Λίγο αργότερα, θα διαπίστωναν, στο νοσοκομείο πια, ότι το μωράκι έχει σπάσει το ένα ποδαράκι του ενώ έχει χτυπήσει και στο κεφάλι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, να χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.

Πατέρας βρέφους: «Ο ιερέας μας είπε ότι το μωρό δεν έχει τίποτα»

Όπως είπε ο Γιάννης Ναζλίδης, πατερας του βρέφους: «Είμαστε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το αγοράκι μου είναι πολύ άσχημα, ίσως χρειαστεί να χειρουργηθεί. Είμαστε δυο μέρες στο νοσοκομείο και δεν ξέρουμε πότε θα βγούμε. Πήγαμε για Σαραντισμό το παιδί στην εκκλησία και ο 80χρονος ιερέας το πήρε στα χέρια του, ενώ προχωρούσε παραπάτησε και έπεσε μαζί με το μωρό. Πιάσαμε το παιδί το σηκώσαμε και ο ιερέας μας είπε ότι δεν έχει τίποτα. Το πήγα σπίτι και μαζί με τη γυναίκα μου είδαμε ότι το πόδι του κρεμόταν, κατευθείαν το πήγαμε στο νοσοκομείο. Το μωρό μου τραυματίστηκε σοβαρά, έχει σπάσει το πόδι του και έχει κάκωση στο κεφάλι. Είμαι σοκαρισμένος!

Μιλώντας η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρία Σεβαστίδου, είπε ότι«έχουμε ήδη κινηθεί δικαστικά και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Προβήκαμε σε αυτήν την ενέργεια για να αποδοθούν οι ευθύνες και να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.

Μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο το μωρό
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλειο Παπά, σχετικά με το νοσηλευόμενο βρέφος

«Πράγματι, μας έφεραν πριν από δύο μέρες που εφημέρευε το Νοσοκομείο, στα επείγοντα, ένα μωράκι, αγοράκι, περίπου 40 ημερών. Έφερε διάφορα τραύματα, αλλά σήμερα είναι καλά. Είναι καλύτερα, πάει καλά, και πιστεύουμε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Είχε λίγα τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια. Ενδεχομένως να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο πιστεύουμε ότι δεν θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για πολύ καιρό. Θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του παιδιού. Πάντως οι γιατροί μας είναι αισιόδοξοι. Πρόκειται σίγουρα για σπάνιο περιστατικό. Δεν είναι συνηθισμένο ένα μωρό 40 ημερών να έχει τέτοια τραύματα. Είναι λίγο ασυνήθιστο».



Πηγή

Συνηγορος: Εκπληξη αν αθωωθει το μοντελο στην Κινα. Κινδυνευει με Ισοβια....


Ο συνήγορος υπεράσπισης του μοντέλου, Σάκης Κεχαγιόγλου, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ακροαματικής διαδικασίας με τις καταθέσεις των μαρτύρων, ενώ για τις 11 Μαρτίου ορίστηκε η κατάθεση της κατηγορουμένης, η οποία θα εξεταστεί – σύμφωνα με το ισχύον στο Χονγκ – Κονγκ νομικό σύστημα – τόσο από τον εκπρόσωπο της κατηγορούσης αρχής όσο και από το συνήγορο υπεράσπισής της. Θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις και η έκδοση της απόφασης. 

«Όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν ότι ο «εισαγγελέας» Φίλιπ Ρος ήταν «ιδιαίτερα σκληρός» και «καταπέλτης», οφείλω να επισημάνω ότι ούτε σκληρός υπήρξε ούτε «καταπέλτες» χρησιμοποίησε... Αν όσοι διατύπωσαν παρόμοια σχόλια, σε ημεδαπά ή αλλοδαπά μέσα, έκαναν τον κόπο να ενημερωθούν για το δικονομικό σύστημα του Χονγκ – Κονγκ (αλλά και όπου αλλού ισχύει το Αγγλοσαξωνικό Δίκαιο) θα διεπίστωναν ότι ο δικηγόρος τον οποίο προσλαμβάνει το κράτος για να υποστηρίξει το κατηγορητήριο, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΕΚ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ να το πράξει. Δεν έχει τη δυνατότητα εάν αμφιβάλλει για την ενοχή του κατηγορουμένου να προτείνει την απαλλαγή του, όπως ο Εισαγγελέας στο νομικό σύστημα της Ελλάδος. Το μόνο λοιπόν που έπραξε ο δικηγόρος – κατήγορος ήταν με επιμέλεια και επαγγελματισμό να υποστηρίξει την κατηγορία», σημείωσε ο κ.Κεχαγιόγλου.

Από την πλευρά του ο Βρετανός συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης και διακεκριμένος ποινικολόγος του Χονγκ – Κονγκ Andrew Bullet, με άψογη προετοιμασία και επεξεργασία της σχετικής δικογραφίας, εκμεταλλεύτηκε τα κενά του κατηγορητηρίου με σκοπό τη δημιουργία αμφιβολιών. Επιθυμώ να επισημάνω, ότι η απολογία της κατηγορουμένης, οι εξηγήσεις που θα παράσχει την Δευτέρα και η υποβολή της στις ερωτήσεις των διαδίκων, θα αποτελέσουν κομβικό και αποφασιστικό σημείο για την δικανική κρίση του 7μελούς σώματος των Ενόρκων, καθότι το μοναδικό ερώτημα στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν είναι το εάν είναι απολύτως βέβαιοι για το αν γνώριζε ή όχι η κατηγορουμένη ότι μεταφέρει ναρκωτικές ουσίες», πρόσθεσε.

«Θα ήθελα επίσης να τονίσω, θέση την οποία έχω υποστηρίξει πριν καν την έναρξη της δίκης, ότι θα αποτελέσει έκπληξη για εμένα η ενδεχόμενη αθώωσή της. Ευχάριστη έκπληξη μεν, αλλά πάντως έκπληξη, καθότι ο δικηγόρος πρέπει να αποστασιοποιείται από τη συναισθηματική φόρτιση ή την ατομική του κρίση και να εξετάζει ψύχραιμα και με την απαιτούμενη απόσταση το υλικό της σχετικής δικογραφίας καθώς και τις συνθήκες και το περιβάλλον εκδίκασης της υπόθεσης. Βεβαίως, η ιστορία των ποινικών δικαστηρίων και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι γεμάτη από εκπλήξεις... Εύχομαι η περίπτωση της Ειρήνης να αποτελέσει μία από αυτές...», συνέχισε ο κ.Κεχαγιόγλου.

«Τέλος, και κατά παράκληση των γονέων της κατηγορουμένης επιθυμώ να εκφράσω δημοσίως τις θερμές τους ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους προς τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Χονγκ – Κονγκ κ. Ιωάννη Μαλούκο και τον Υποπρόξενο κ. Κωνσταντίνο Τσιάντα για την συγκινητική συμπαράσταση προς την κόρη τους και τους ίδιους στη διάρκεια των τελευταίων 17 μηνών της κράτησής της», κατέληξε ο κ.Κεχαγιόγλου.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου που κατηγορείται για κατοχή και εισαγωγή στην Κίνα 2,6 κιλών κοκαΐνη τον Νοέμβριο του 2017, στάθηκε μπροστά στους Κινέζους δικαστές και τους επτά ενόρκους και δήλωσε αθώα.

Η 21χρονη δεν έχει ούτε έναν μάρτυρα υπεράσπισης ενώ θα καταθέσουν εναντίον της οκτώ μάρτυρες. Αν καταδικαστεί κινδυνεύει να μείνει ισόβια στη φυλακή. Η δίκη θα συνεχιστεί για ακόμα 6 ημέρες.

πηγη 

Με Σερβικα πυροβολα εξοπλιζεται η Κυπρος!!.....<Απαντηση>στα τουρκικα σχεδια στην Μεγαλονησο!!

Εξοπλιζονται πυρετωδως οι Τουρκοι στα κατεχομενα και μεταφερουν μεγαλο αριθμο στρατιωτων και πολεμικου υλικου!!!Συγκεκριμενα εχουν μεταφερει 77 αυτοκινούμενα πυροβόλα FIRTINA και 44 άρματα μάχης Leopard 2A4 στα κατεχόμενα, κάνοντας έτσι σαφές τις προθέσεις της κατά της Κύπρου.Ακομα  έχει μετακινηθεί πιθανότατα μονάδα αδιευκρίνιστου αριθμού μελών, των τουρκικών ειδικών δυνάμεων καθώς και μονάδα πεζικού και ίσως ακόμη και βαρέα όπλα.
Απο την πλευρα τωρα των Κυπριων  έχουν κλείσει την αγορά οκτώ βαρέων θωρακισμένων οχημάτων «Milos» και μιας πλήρους πυροβολαρχίας με 24 τροχοφόρα αυτοκινούμενα οβιδοβόλα «NORA  Β-52»,τα οποια χρειαζεται τοσο πολυ η Εθνικη φρουρα!!!

«Βόμβα» από τα Σερβικά ΜΜΕ: «Η Κύπρος αγοράζει οχήματα Milos & πυροβόλα NORA-B-52» – H «απάντηση» στη μεταφορά Leopard στα Κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τον σερβικό τύπο  πάντα​, ​η Κύπρος έχει κλείσει την αγορά οκτώ βαρέων θωρακισμένων οχημάτων «Milos» και μιας πλήρους πυροβολαρχίας με 24 τροχοφόρα αυτοκινούμενα οβιδοβόλα «NORA  Β-52».

Η καταρχήν συμφωνία επετεύχθη στην έκθεση του Άμπου Ντάμπι και αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές για την αγορά αυτών των οπλικών συστημάτων, τα οποία τόσο πολύ χρειάζεται η εθνική φρουρά. 

Το στρατιωτικό θωρακισμένο όχημα «Milos»  ανήκε στην κατηγορία των σύγχρονων βαριά τεθωρακισμένων οχημάτων που είναι ικανά να πραγματοποιούν ένα ευρύ φάσμα αποστολών, λύνοντας τα χέρια της στρατιωτικής ηγεσίας σε ειδικές επιχειρήσεις σε πολύ δύσκολο περιβάλλον.

Το σερβικό τροχοφόρο αυτοκινούμενο πυροβόλο Nora-B52 των 155 mm, διαθέτει σωλήνα 52 διαμετρημάτων και έχει δραστικό  βεληνεκές 32 χλμ. με κοινό βλήμα Μ107 ενώ με ειδικά ενισχυμένα βλήματα αυξάνει η εμβέλεια του στα 41.800 μέτρα.

Την ίδια στιγμή η Λευκωσία αναζητά μεταχειρισμένα άρματα μάχης. Μετά την αναβάθμιση του αρματικού δυναμικού των τουρκικών δυνάμεων, το ΓΕΕΦ ζήτησε την αγορά αρμάτων μάχης, τα οποία πιθανόν να έρθουν από τις ΗΠΑ μετά την άρση του εμπάργκο όπλων που ετοιμάζει ο Λευκός Οίκος.

Ένα σενάριο θα αφορούσε την αγορά μεταχειρισμένων αμερικανικών αρμάτων M1A2 ABRAMS από τα τεράστια αποθέματα του αμερικανικού στρατού τα οποία θα αποτελούσαν μια ισχυρότατη «απάντηση» στα τουρκικά σχέδια  στην Μεγαλόνησο.

Όλα  αυτά ενώ η Τουρκία έχει μετακινήσει 77 αυτοκινούμενα πυροβόλα FIRTINA και 44 άρματα μάχης Leopard 2A4 στα κατεχόμενα, κάνοντας έτσι σαφές τις προθέσεις της κατά της Κύπρου.

Τα τουρκικά άρματα μεταφέρθηκαν στην Κύπρο από την Ανατολική Θράκη και αποτελούν μέρος της 1ης τουρκικής Στρατιάς του Έβρου, όπου ο τουρκικός Στρατός έχει συγκεντρώσει το σύνολο των αρμάτων μάχης με πυροβόλο διαμετρήματος 120mm (Leopard-2A4, M-60T Sabra) και των εκσυγχρονισμένων αρμάτων με πυροβόλο 105mm (Leopard-1T).

Είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία μετακινεί στην Κύπρο αυτού του τύπου τα άρματα μάχης, που αυξάνουν κατακόρυφα τις επιχειρησιακές δυνατότητες των κατοχικών δυνάμεων, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα στρατιωτικά συστήματα που διαθέτει ο τουρκικός στρατός σε επίπεδο στρατού ξηράς.

Η ουσία όμως είναι ότι έχουν προβεί και σε άλλες σημαντικές αναβαθμίσεις και ενισχύσεις σε όλους σχεδόν τους κλάδους.

Πηγές αναφέρουν ότι στην Μεγαλόνησο έχει μετακινηθεί πιθανότατα μονάδα αδιευκρίνιστου αριθμού μελών, των τουρκικών ειδικών δυνάμεων καθώς και μονάδα πεζικού και ίσως ακόμη και βαρέα όπλα.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο τουρκικός κατοχικός στρατός ενισχύεται συνεχώς με προσωπικό και οπλικά συστήματα με διάφορους τρόπους, ενόψει των σχεδίων της Άγκυρας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, ο πρώην Κύπριος ΥΠΕΞ εξέφρασε την εκτίμηση ότι: «Ο Ερντογάν είτε θα κτυπήσει και θα μας φέρει σε τεράστια δυσκολία, είτε εκεί (σ.σ στην κυπριακή ΑΟΖ) είτε εντός της Κύπρου ή θα φέρει εκείνος μηχανήματα για να κάνει γεωτρήσεις».

Ερωτηθείς ο κ. Ρολάνδης αν αποκλείεται το πρώτο από τη στιγμή που κάνει ήδη το δεύτερο, δεν το απέκλεισε, λέγοντας ότι μπορεί να τα κάνει και τα δυο καθώς πρόκειται για έναν απρόβλεπτο ηγέτη.

Η Κύπρος κάνει το αυτονόητο ως προς την Τουρκία και τον Ερντογάν, τα σχέδια του οποίου αφορούν «αρπαγή» και μόνο θαλάσσιου χώρου και εδάφους μελλοντικά μιας και στο μυαλό του έχει μόνο το τουρκικό εθνικό όρκο και τίποτε άλλο.

πηγη

Πανηγυριζουν καποιοι, για τα Σαπακια ελικοπτερα Kiowa, που πηραμε σαν ελεημοσυνη απ τους Αμερικανους....

Ναι ελεημοσυνη ειναι...
Πηραμε 70 κομματια και τα μισα θα κανιβαλισθουν, για να γινουν ανταλλακτικα....
Και θα ημουν ευτυχης, αν οι υπευθυνοι, βγουν και πουνε, τι ανταλλαγμα δωσαμε....
Δεν τα πηραμε δωρεαν φυσικα....
Αυτο να το θυμαστε...


Από τα 70 ελικόπτερα Kiowa, τα 36 είναι πλήρως εξοπλισμένα επιχειρησιακά, άλλα 10 με έναν λιγότερο ασύρματο θα χρησιμοποιηθούν ως εκπαιδευτικά αρχικής εκπαιδεύσεως στη Διακλαδική Σχολή Ελικοπτέρων, ενώ τα υπόλοιπα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιπλέον πηγές ανταλλακτικών.

Η πρόσφατη επικύρωση της δωρεάν προμήθειας ενός επιπλέον αριθμού κινητήρων για τα ελικόπτερα Kiowa θα επιτρέπει στους τεχνικούς μας, αν αυτό απαιτηθεί να μην «αποσύρεται» ένα πλήρως επιχειρησιακό ελικόπτερο για να συντηρηθούν οι κινητήρες του, αλλά να αντικαθίσταται από ένα άλλο με τους εφεδρικούς κινητήρες μέχρι ότου να επισκευαστούν/συντηρηθούν οι κινητήρες του συγκεκριμένου ελικοπτέρου, χωρίς με τον τρόπο αυτό να δημιουργούνται «κενά» στις επιχειρησιακές μονάδες των πρόσω λένε, που θα επιχειρούν με τον συγκεκριμένο τύπο ελικοπτέρου.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ από τον ΕΦΕΤ: Δηλητήριο σε γνωστό ζυμαρικό...


Στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ενημέρωση και τη διαφύλαξη της υγείας των καταναλωτών σχετικά με την κυκλοφορία στην ελληνική αγορά προϊόντων ρυζιού με ανόργανο αρσενικό ζητά η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής με επιστολή της προς τον ΕΦΕΤ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης, Κώστα Νταλούκα, δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία μελέτες για τον κίνδυνο που υπάρχει για την δημόσια υγεία, κυρίως για τα βρέφη και τα μικρά παιδιά, από την κατανάλωση ανόργανου αρσενικού που βρίσκεται στο ρύζι και στα προϊόντα ρυζιού, καθώς και ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θέσπισε ανώτατα όρια ασφαλείας όσον αφορά τον καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων ανόργανου αρσενικού σε τρόφιμα.



«Με δεδομένους τους κινδύνους από το ανόργανο αρσενικό, που περιέχεται στο ρύζι και τις παιδικές τροφές ρυζιού αν αυτό ξεπεράσει τα επιτρεπόμενα όρια», οι παιδίατροι ζητούν να ενημερωθούν για τους ελέγχους που έχουν γίνει, προκειμένου να ενημερώσουν με τη σειρά τους γονείς.

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων απευθύνει τα εξής ερωτήματα προς τον ΕΦΕΤ και το υπουργείο Υγείας:

1. Γίνονται και κάθε πότε, δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο ρύζι και στα προϊόντα ρυζιού σε σχέση με τα όρια που θέσπισε η Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά το ανόργανο αρσενικό;

2. Πότε έγινε ο τελευταίος δειγματοληπτικός έλεγχος;

3. Ποια ήταν τα αποτελέσματα;

4. Σε ποια προϊόντα έγινε;

5. Ισχύει σήμερα ο νέος κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

6. Αν ισχύει υπάρχουν σήμερα στην Ελληνική αγορά προϊόντα ρυζιού και βρεφικές τροφές ρυζιού τα οποία δεν έχουν συμμορφωθεί με τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

7. Είναι υποχρεωτικό για τις εταιρείες παιδικών τροφών ρυζιού να αναφέρουν στην ετικέτα του προϊόντος τα επίπεδα του περιεχομένου ανόργανου αρσενικού, ώστε να το γνωρίζει ο καταναλωτής;

8. Ποια πρέπει να είναι η συμπεριφορά του καταναλωτή και τι πρέπει να αναζητά στα τυποποιημένα προϊόντα, ώστε να είναι σίγουρος για την υγεία την δική του και των παιδιών του;

Οι παιδίατροι ζητούν, επίσης, οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θα βοηθήσει στην ενημέρωση και την διαφύλαξη της υγείας των καταναλωτών, με ιδιαίτερη έμφαση αυτής των βρεφών και των μικρών παιδιών.
FacebookTwitter Google +Email

Διαβάστε επίσης
Ασφάλιση υγείας με άμεση εξόφληση και στο εξωτερικό! Μάθε πως!AXA
Ψωνίζεις online; Τότε πρέπει να γίνεις μέλος του Pigogo!pigogo.gr
Στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ενημέρωση και τη διαφύλαξη της υγείας των καταναλωτών σχετικά με την κυκλοφορία στην ελληνική αγορά προϊόντων ρυζιού με ανόργανο αρσενικό ζητά η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής με επιστολή της προς τον ΕΦΕΤ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης, Κώστα Νταλούκα, δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία μελέτες για τον κίνδυνο που υπάρχει για την δημόσια υγεία, κυρίως για τα βρέφη και τα μικρά παιδιά, από την κατανάλωση ανόργανου αρσενικού που βρίσκεται στο ρύζι και στα προϊόντα ρυζιού, καθώς και ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θέσπισε ανώτατα όρια ασφαλείας όσον αφορά τον καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων ανόργανου αρσενικού σε τρόφιμα.



«Με δεδομένους τους κινδύνους από το ανόργανο αρσενικό, που περιέχεται στο ρύζι και τις παιδικές τροφές ρυζιού αν αυτό ξεπεράσει τα επιτρεπόμενα όρια», οι παιδίατροι ζητούν να ενημερωθούν για τους ελέγχους που έχουν γίνει, προκειμένου να ενημερώσουν με τη σειρά τους γονείς.

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων απευθύνει τα εξής ερωτήματα προς τον ΕΦΕΤ και το υπουργείο Υγείας:

1. Γίνονται και κάθε πότε, δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο ρύζι και στα προϊόντα ρυζιού σε σχέση με τα όρια που θέσπισε η Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά το ανόργανο αρσενικό;

2. Πότε έγινε ο τελευταίος δειγματοληπτικός έλεγχος;

3. Ποια ήταν τα αποτελέσματα;

4. Σε ποια προϊόντα έγινε;

5. Ισχύει σήμερα ο νέος κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

6. Αν ισχύει υπάρχουν σήμερα στην Ελληνική αγορά προϊόντα ρυζιού και βρεφικές τροφές ρυζιού τα οποία δεν έχουν συμμορφωθεί με τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

7. Είναι υποχρεωτικό για τις εταιρείες παιδικών τροφών ρυζιού να αναφέρουν στην ετικέτα του προϊόντος τα επίπεδα του περιεχομένου ανόργανου αρσενικού, ώστε να το γνωρίζει ο καταναλωτής;

8. Ποια πρέπει να είναι η συμπεριφορά του καταναλωτή και τι πρέπει να αναζητά στα τυποποιημένα προϊόντα, ώστε να είναι σίγουρος για την υγεία την δική του και των παιδιών του;

Οι παιδίατροι ζητούν, επίσης, οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θα βοηθήσει στην ενημέρωση και την διαφύλαξη της υγείας των καταναλωτών, με ιδιαίτερη έμφαση αυτής των βρεφών και των μικρών παιδιών.



Πηγή

Σερβια: Τελος ο διαλογος με τους Αλβανοκοσοβαρους, τωρα θα μιλησουν τα οπλα, αρκετα τους ανεχτηκαμε !

Τα θελουν ολα δικα τους τα Αλβανα....
Θελουν μονο να παρουν χωρις να δωσουν...
Και μαλιστα την γη τωνΣερβων...
Αντε να δουμε απο που θα φυγουν οταν επιτεθουν οι Σερβοι !



Το ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Σερβίας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα υπό την προεδρία του προέδρου της Δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και εξέτασε την κατάσταση στο ζήτημα του Κοσόβου, μετά την υπερψήφιση, χθες από την βουλή στην Πρίστινα, της «πλατφόρμας διαλόγου με το Βελιγράδι».

Η πρωθυπουργός της Σερβίας Άνα Μπρνάμπιτς ανέφερε ότι «στην συνεδρίαση εκτιμήθηκε πως η πλατφόρμα των Αλβανών του Κοσόβου αποτελεί το τελειωτικό πλήγμα στο διάλογο για την ανεύρεση οριστικής λύσης». Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, από την Βοιβοντίνα όπου περιοδεύει, εκτίμησε ότι οι Αλβανοί του Κοσόβου, με την πλατφόρμα διαλόγου που υιοθέτησαν, στην ουσία δηλώνουν πως δεν επιθυμούν τον διάλογο.

«Η Σερβία δεν πρόκειται να υποχωρήσει μπροστά στις απειλές των Αλβανών και των εταίρων τους. Η απάντησή μας θα είναι σκληρή, σοβαρή και αποφασιστική. Θα υπερασπιστούμε τα εθνικά συμφέροντα της Σερβίας στο Κόσοβο. Αρκετά υπομέναμε και προσέχαμε να μην θίξουμε κάποιους», επισήμανε ο Βούτσιτς σε δήλωση του προς τους δημοσιογράφους που τον ακολουθούν.

Η πλατφόρμα διαλόγου με την Σερβία, που κατέθεσε η διαπραγματευτική ομάδα του Κοσόβου, έλαβε χθες το «πράσινο φως» από την βουλή και αποτελεί πλέον το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθεί η διαπραγματευτική ομάδα στον διάλογο με το Βελιγράδι που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με τα μμε στην Πρίστινα, στην πλατφόρμα διαλόγου καθορίζονται οι «κόκκινες γραμμές» που δεσμεύουν όλα τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας. Έτσι, όπως αναφέρεται, η «πλατφόρμα» απορρίπτει την αλλαγή συνόρων ή την ανταλλαγή εδαφών, αποκλείει το ενδεχόμενο λειτουργίας παράλληλων φορέων εξουσίας, πέρα από την κεντρική κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση. Με την τελευταία αυτή επισήμανση, στην ουσία απορρίπτεται το ενδεχόμενο να λάβουν οι Σέρβοι αρμοδιότητες εκτελεστικής εξουσίας ή αυτονομία.

Για την λίμνη Gazivode και τα μεταλλωρυχεία “Trepca” ορίζεται ότι θα αποτελέσουν αποκλειστική περιουσία του κράτους του Κοσόβου. Επίσης η πλατφόρμα διαλόγου καθορίζει ως κύριους στόχους την αναγνώριση του Κοσόβου από την Σερβία, την κατάργηση της απόφασης 1244 του Σ.Α. του ΟΗΕ του 1999, η οποία αναγνωρίζει το Κόσοβο ως αναπόσπαστο τμήμα της Σερβίας, την ένταξη του Κοσόβου στους διεθνείς οργανισμούς και την σύσταση ειδικού δικαστηρίου, για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι Σέρβοι στο Κόσοβο

πηγη 

Χαμόγελα των 300 ευρώ ηθελε η Δντρια! Ας χαμογελασει τωρα κι αυτη, κι ας ψαξει για δουλεια, με 300 ευρω...

Πως της φαινεται τωρα; 
Ας ειναι ευχαριστημενη που απλως απολυθηκε χωρις αλλες συνεπειες...
Εγινε θορυβος και....



Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε στα My Market με την περίφημη επιστολή για «χαμόγελα των 300 ευρώ» το κλίμα για την περιφερειακή διευθύντρια της εταιρείας ήταν τόσο βαρύ που δεν μπορούσε πλέον να παραμείνει στην θέση της.

Η διοίκηση των My Market προχώρησε στην απομάκρυνσή της, ύστερα από την θύελλα αντιδράσεων για το γραπτό κείμενο που απέστειλε προς τους υπαλλήλους των καταστημάτων της περιοχής που εποπτεύει, ζητώντας μεταξύ άλλων να χαμογελούν γιατί… μόνο και μόνο που έχουν δουλειά αυτό είναι αρκετό!

«Η κυρία έχει απομακρυνθεί ήδη από την εταιρεία», επισημαίνουν πηγές των My Market με τις οποίες επικοινώνησε το mononews.gr για να επιβεβαιώσει την είδηση.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία αμέσως μετά τις διαστάσεις που πήρε η δημοσιοποίηση του γραπτού κειμένου της περιφερειακής διευθύντριάς της εξέδωσε ανακοίνωση, όπου έκανε λόγο για ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τη φιλοσοφία της, την κουλτούρα και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10.700 εργαζομένων της εταιρείας.


πηγη 

Μπράβο ρε Αλάνι ! Αξίζεις ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εμφάνιση της μηχανής σου ! (ΦΩΤΟ)





Τέτοια μηχανή δεν έχεις ξαναδεί! «Έντυσε» την μηχανή του με Ελληνικά σύμβολα.



Οι φωτογραφίες κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκαλούν πολλά θετικά σχόλια

Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη της μηχανής δεν είναι γνωστά, όμως οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, καλές βόλτες ευχόμαστε με ασφάλεια και πάντα γεμάτες Ελλάδα!



Πηγή

Μητσοτάκης(Τσιπρας Νο 2): Πρέπει να σεβαστούμε τη Συμφωνία των Πρεσπών!

O Μητσοτάκης στηρίζει Πρέπει να σεβαστούμε τη Συμφωνία λόγω Τουρκίας...
Οριστικό το ξεπούλημα της Μακεδονίας...
Αυτον τον πουλημενο θα κανουμε Πρωθυπουργο;
Ειμαστε αξιοι της τυχης μας τοτε....
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

Την κυβερνητική γραμμή ακολουθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Από τις ΗΠΑ, παραδέχεται και πάλι πως θα «σεβαστεί» τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το αφήγημα της αντιπολίτευσης κατά τους τελευταίους μήνες.

Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει ελπίδα για το εθνικό συμφέρον της χώρας. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση αποδέχονται και προωθούν την εκχώρηση της Μακεδονίας, με αβάσιμες δικαιολογίες και «βιτρίνα» την τουρκική προκλητικότητα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξήγησε ότι η προάσπιση του διεθνούς Δικαίου αποτελεί ασπίδα προστασίας στην τουρκική παραβατικότητα. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα να θέσει βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής χώρας.

Τη διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία χαρακτήρισε «κακή», εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts.

Πρόσθεσε πάντως πως όσο και εάν είναι αντίθετος με τη Συμφωνία, η Ελλάδα θα πρέπει να τη σεβαστεί, καθώς η προάσπιση του διεθνούς δικαίου αποτελεί βασικό πυλώνα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και ασπίδα προστασίας απέναντι στην τουρκική παραβατικότητα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να απεμπολήσει το δικαίωμα του βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων προς την ΕΕ.

«Πρέπει, λοιπόν, να εργαστούμε για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που θα προκύψουν κατά την εφαρμογή της συμφωνίας. Και, βέβαια, το έχω πει δημόσια ότι η Ελλάδα διατηρεί το δικαιώματά της να θέσει βέτο στην πιθανή διαδικασία ένταξης του βόρειου γείτονα μας στην ΕΕ εάν θεωρήσει ότι δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά της συμφέροντα».

Έτος πολιτικής αλλαγής το 2019

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι το διακύβευμα που θα καθορίσει τις επικείμενες εκλογές είναι η οικονομία και εξέφρασε την ελπίδα του ότι το 2019 θα είναι έτος σημαντικής και ουσιαστικής πολιτικής αλλαγής.

«Ελπίζω ότι το 2019 θα αποτελέσει έτος σημαντικής και ουσιαστικής πολιτικής αλλαγής. Δεν το λέω αυτό επειδή είναι υποχρέωσή μου να το κάνω ως ηγέτης της αντιπολίτευσης, αλλά επειδή πιστεύω θεμελιωδώς ότι η πολιτική αλλαγή είναι σήμερα απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου η Ελλάδα να αντιμετωπίσει το μέλλον με βιώσιμη αισιοδοξία», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για παροχολογία και πελατειακό κράτος και ανέλυσε τους βασικούς πυλώνες του οικονομικού του προγράμματος της ΝΔ, το οποίο, όπως είπε, τοποθετεί τις επενδύσεις στο επίκεντρο και στοχεύει σε μια ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο.


πηγη 

Άρχισε η δίκη της Μελισσαροπούλου στην Κινα, δεν υπαρχει μαρτυρας υπερασπισεως, μονο μαρτυρες κατηγοριας....


Η δίκη του μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά 
κοκαΐνης άρχισε στην Κίνα...
Δυσκολα ομως, πολυ δυσκολα τα πραγματα...
Μονο με ενα θαυμα θα σωθει...

Ο εισαγγελέας της έδρας Φίλιπ Ρος ήταν ιδιαίτερα σκληρός στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου στη δίκη του μοντέλου.

«Γνώριζες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου. Οι Αρχές σε υποπτεύθηκαν μόλις έφτασες από την Αιθιοπία στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Είχες δύο τσάντες, η μία ήταν ασυνήθιστα πιο βαριά και πιο παχιά. Την άνοιξαν και βρήκαν την ποσότητα ναρκωτικών», είπε ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το δελτίο του STAR.

Και πρόσθεσε: «Δεν είχες μαζί σου κανένα έγγραφο ή συνταγή γιατρού που να δείχνει ότι ήταν για νόμιμη χρήση. Από τα μηνύματα στο facebook και στο κινητό αποδεικνύεται ότι είχες άγχος πώς θα περάσεις τους ελέγχους».

Το μοντέλο που κατηγορείται για κατοχή και εισαγωγή στην Κίνα 2,6 κιλών κοκαΐνης τον Νοέμβριο του 2017 και κινδυνεύει με ποινή 26 ετών, στάθηκε μπροστά στους Κινέζους δικαστές και τους επτά ενόρκους και δήλωσε αθώα.

Η κοπέλα δεν έχει ούτε έναν μάρτυρα υπεράσπισης ενώ θα καταθέσουν εναντίον της οκτώ μάρτυρες.


πηγη 

Μεγαλοοικονομου: Ετρωγα σαρδελες με μαρμελαδα, εγινα 100 κιλα....

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;
ΣΥΜΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Πέρασα οικονομική κρίση, έτρωγα σαρδέλες με μαρμελάδα, εξομολογήθηκε....


Μια συνεχής Οδύσσεια, αλλά αν ο συγγραφέας της ήταν ο Βασίλης Λεβέντης είναι εσχάτως η ζωή της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου. Η βουλευτής που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων το Σεπτέμβριο του 2015 και ανεξαρτητοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017 προκάλεσε έντονο ντόρο γύρω από το όνομά της όταν προσχώρησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα του περσινού Ιανουαρίου, αυτό όμως απείχε πολύ από το να είναι το τελευταίο αξιοσημείωτο συμβάν της βουλευτικής της θητείας, όπως θα αναλύσουμε παρακάτω.

Έτσι το ζούσε ανέκαθεν πάντως η βουλευτής, αν κρίνουμε από την εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά Live. Εκεί η κ. Μεγαλοοικονόμου μίλησε για το μεγάλο οικονομικό κραχ που βίωσε η φαμίλια της το 1994. Η έκταση της καταστροφής ήταν τέτοια, που οδήγησε την ίδια να τρώει μαρμελάδα με σαρδέλες για να πάνε κάτω τα φαρμάκια...

«Περάσαμε μια μεγάλη οικονομική κρίση, συνέβη την Πρωτοχρονιά του 1994. Είχαν παραβιάσει το εργαστήριο, είχαν κόψει χρηματοκιβώτια… είχαν κάνει μια μεγάλη σχεδιασμένη διάρρηξη. Ήταν ένα σοκ μεγάλο γιατί είχαμε περιουσία σε ακίνητα και σε πρώτη ύλη, σε χρυσό. Αφού έφυγε το εμπόρευμα σταμάτησε να λειτουργεί και το εργαστήριο.

Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή γιατί τα δυο μεγάλα παιδιά μας σπούδαζαν, ο μικρός ήταν 4 ετών και προσπαθούσαμε να βάλουμε τη ζωή μας σε κάποια τάξη. Δεν θέλαμε να μας βλέπουν τα μεγάλα μας παιδιά που σπούδαζαν στεναχωρημένους, ο άντρας μου κάπνιζε κι εγώ έτρωγα. Μέχρι που έπιασα τον εαυτό μου να τρώω σαρδέλα και να έχω κι ένα κουτί μαρμελάδα ανοιγμένο δίπλα μου. Πάχυνα, έγινα 100 τόσα κιλά… Με είχε πιάσει μια αγχωτική βουλιμία.»

Δειτε το βιντεο ΕΔΩ


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.