Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Το 4ο Ραιχ ειναι εδω....Η ΕΕ, απειλει οτι πραξικοπηματικα θα αναλαβει την διακυβερνηση της Αλβανιας!

Επεσαν οι μασκες....
Το 4ο Ραιχ ειναι εδω....
Μιλαει για καταληψη εξουσιας σε τριτες χωρες....
Για κατοχη χωρας εκτος ΕΕ...




Η ΕΕ διά του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, απείλησε τόσο  στον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα όσο και στους ηγέτες της αντιπολίτευσης, Λουλζίμ Μπάσα, Σαλί Μπερίσα, Μόνικα Κρουεμάδι, ότι... θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, καθώς εκτιμά ότι «η Αλβανία είναι στο κατώφλι ενός εμφυλίου πολέμου και αυτό πρέπει να αποτραπεί οπωσδηποτε»

Επίσης ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, χαρακτήρισε την κατάσταση ως «πολύ δύσκολη και επικίνδυνη» στην Αλβανία που συγκλονίζεται από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και την παραίτηση των βουλευτών της αντιπολίτευσης προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση Ράμα.

Ο Ταγιάνι μίλησε μάλιστα και για «Μυστικές υπηρεσίες που αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση της Αλβανίας», χωρίς να προσδιορίζει ποιες είναι αυτές.

Είναι η πρώτη φορά που η ΕΕ απειλεί να αναλάβει αυτή την διακυβέρνηση μιας ξένης χώρας που δεν είναι καν μέλος της!

Ποιος είπε ότι η αποικιοποίηση της Ελλάδας με το έρεβος των Μνημονίων δεν άνοιξε την όρεξη στις Βρυξέλλες να συνεχίσουν και με χώρες που δεν είναι ούτε καν μέλη της;


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.