Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Μοιραζουν τα Βαλκανια, οι ΗΠΑ τα θελουν ολα δικα τους και κατηγορουν τον Πουτιν οτι τους κανει την ζωη δυσκολη...

Οποιος εναντιωνεται στα σχεδια των Αμερικανων κατηγορειται για οτιδηποτε μπορει να βαλει το μυαλο του ανθρωπου.......
Δυστυχως οι φονιαδες των λαων εχουν το θρασος και το παιζουν σωτηρες....
Βομβαρδισαν και κατεστρεψαν την Σερβια και τωρα τους θελουν τσιρακια τους....
Δυστυχως γι αυτους ομως εκει δεν υπαρχει Τσιπρας...
Ετσι λοιπον.....

Ο Αμερικανός ΥΦΕΞ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BLOOMBERG, μιλά καθαρά και ξάστερα για προσπάθεια ρωσικής δράσης εντός Ελλάδος σε σχέση με την συμφωνία των Πρεσπών, ενώ στηλιτεύει και την ρωσική επιρροή στον Μ.Ντόντικ ηγέτη των Σερβοβόσνιων, ο οποίος δηλώνει ορθά και κοφτά ότι δεν υπογράφει με τίποτα για  να εισέλθει το σερβικό κομμάτι στην συμμαχία.   

Κύκλοι και φήμες φέρουν το όλο σχέδιο των ΗΠΑ να στοχοποιεί συγκεκριμένες περιοχές όπου υπάρχουν Ρώσοι στα Βαλκάνια.

Η πρώτη περιοχή είναι το Νις όπου φιλοξενείται βάση για ανθρωπιστικές καταστροφές και στην οποία λέγεται ότι υπάρχουν 2000 Ρώσοι «σύμβουλοι».

Η άλλη περιοχή ενδεχομένως να αφορά ακόμη και την ρωσική παρουσία στο Άγιο Όρος, μια παρουσία μιας χιλετίας που αφορά όμως θρησκευτικό θέμα μιας και η συγκεκριμένη περιοχή, θεωρείται προστατευόμενος χώρος από δεκάδες οργανισμούς και πιθανή «αιτία ρήξης» για την ορθόδοξη Ρωσία του Πούτιν.

Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες προετοιμάζουν μια επιθετικού τύπου στρατηγική για να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία στα Βαλκάνια, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για την Ευρώπη και την Ευρασία Matthew Palmer.

Σύμφωνα με τον Πάλμερ, οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται να διατηρήσουν τη σταθερότητα στην περιοχή, ενώ η Ρωσία θέλει μόνο να «φέρει το χάος».

«Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι εταίροι μας επιθυμούν ειρήνη με βάση το νόμο και τη διαφάνεια, η Μόσχα θέλει το χάος και τη δυσπιστία», φέρεται να δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ο Πάλμερ επανέλαβε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιθυμούσαν το Κοσσυφοπέδιο να καταργήσει τους φόρους επί των αγαθών από την κεντρική Σερβία προκειμένου να ξεκινήσει ξανά ο διάλογος με το Βελιγράδι.

Η ουσία όμως της διένεξης μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας που έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό είναι ότι τα Βαλκάνια ήδη «φλέγονται», και έχουμε να δούμε πολλά ακόμα επεισόδια της ρήξης δύο «Βουβαλιών», ενώ απλά αναμένουμε από αυτήν την ρήξη να μην την πληρώσουν ως συνήθως τα «βατράχια», που λέει και η παροιμία.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.