Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Τρεμουν τον ισκιο τους! Συνεληφθη με την μπουγατσα στα χερια...Μπουγατσα ηταν , οχι χυλοπιτα για τον Μπαρμπα Φωτη !

Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις στα Γιαννιτσά, με τις προληπτικές συλλήψεις πολιτών, συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις. Ο δικηγόρος των πολιτών έδωσε γαργαλιστικές λεπτομέρειες από τα όσα έγιναν…

Συνεχίζεται ο θόρυβος γύρω από τις προληπτικές προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά, την περασμένη Κυριακή, λίγο πριν φτάσουν στην πόλη για να μιλήσουν ο Φώτης Κουβέλης, η Θεοδώρα Τζάκρη και η Ιωάννα Σηφάκη.

16 πολίτες βρέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα για 2,5 ώρες και αμέσως μετά υπέβαλαν μηνύσεις οι 11 από αυτούς.

Ο δικηγόρος που τους εκπροσωπεί, βγήκε στους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ και έδωσε νέες γαργαλιστικές λεπτομέρειες από τα όσα έγιναν. Αφού είπε ότι δεν τίθεται θέμα «προληπτικής προσαγωγής» ανέφερε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν αυτές.

«Χαρακτηριστικό είναι πως ένας άνθρωπος συνελήφθη με μικροποσότητα… μπουγάτσας στα χέρια» είπε με τα γέλια των παρουσιαστών, να σκεπάζουν για λίγο τη φωνή του. Αμέσως μετά μίλησε και για τους υπόλοιπους.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.