Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Αρχηγε της Αστυνομιας, γιατι απαξιεις να πας στο μνημοσυνο των πεσοντων συναδελφων σου;

Απών από το μνημόσυνο για τους πεσόντες ο Αρχηγός της Αστυνομίας....
Γιατί απουσίαζαν και όλοι οι Αντιστράτηγοι;

Απουσία πήρε ο κ.Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, στο ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες της Αστυνομίας, που έγινε το πρωί στο προαύλιο τής Λεωφόρου
Κατεχάκη.

Ήταν τόσο ηχηρή η απουσία του, μάλιστα, που ο συνάδελφος δημοσιογράφος, Μανώλης Σταυρακάκης, παρόλο που γνώριζε ότι ο κ.Αρχηγός δεν ήταν εκεί, τον κάλεσε στο βήμα, προκειμένου να καταγραφεί το περιστατικό στο μυαλό όλων.
Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Εντύπωση προκάλασε, όμως, ότι το Αρχηγείο του Σώματος εκπροσώπησε μόνον ο κύριος Λαδωμένος.

Πηγές ενημέρωσης  αναφέρουν πως ο κ.Αρχηγός όχι μόνο αποφάσισε να μην παραστεί στο μνημόσυνο και να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο όσους αστυνομικούς έπεσαν στο καθήκον, αλλά απαίτησε από τους πέντε Αντιστρατήγους να μην δώσουν ούτε εκείνοι το "παρών".

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.