Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Το ΥΠΕΣ αγοράζει κάλπες και τις χρεώνει περίπου, 115 ευρω την μια! Επιχρυσωμενες ειναι ;

Τι καλπες ειναι αυτες που κοστιζουν τοσα;
Απο τι υλικο ειναι φτιαγμενες;
Μηπως βγαζουν αποτελεσματα κατα παραγγελια;


Στην προμήθεια 106.000 καλπών προχωράει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των πέντε (ευρωεκλογές, δημοτικές, περιφερειακές, τοπικές και εθνικές) εκλογικών αναμετρήσεων του 2019.

Μάλιστα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Αλέξη Χαρίτση, ο αριθμός είναι πιθανόν να αυξηθεί κατά 40% και να φτάσει τις 148.400 «εφόσον ζητηθεί από το ΥΠ.ΕΣ., για τις ανάγκες των επερχόµενων εντός του 2019 εκλογών».

Αναφορικά με το κόστος για τις 106.000 κάλπες αναμένεται να φτάσει στα 12.223.920,00 ευρώ, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει το aftodioikisi.gr.

Σημειώνεται πως ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, είχε αναφέρει πως τα εκλογικά τμήματα αναμένεται να αυξηθούν κατά 80%, από 23.000, που είναι σήμερα, σε 41.000.


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.