Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Έκανε το εμβόλιο της Pfizer , ήταν κατενθουσισμένος και σε 4 μέρες ΠΕΘΑΝΕ ! ! !

Κατενθουσιασμένος δήλωνε υγειονομικός υπάλληλος στις ΗΠΑ για το εμβόλιο της Pfizer....

Μετά από 2 ώρες εμφάνισε ανεπιθύμητες παρενέργειες και πέθανε 4 μέρες αργότερα...



Τραγική ειρωνεία κατενθουσιασμένος δήλωνε στην τελευταία ανάρτηση του υγειονομικός υπάλληλος αφότου έλαβε τη β΄δόση Pfizer. Μετά από 2 ώρες εμφάνισε ανεπιθύμητες παρενέργειες και πέθανε 4 μέρες αργότερα.Ένας εργαζόμενος στην υγειονομική περίθαλψη του OC ο Tim Zook πέθανε μετά τη λήψη της 2ης δόσης του εμβολίου COVID-19 της Pfizer. Εκκρεμεί η επίσημη αιτία θανάτου…

Ο Tim Zook έλαβε τη β΄δόση του εμβολίου για COVID-19 στις 5 Ιανουαρίου και άρχισε να αισθάνεται άρρωστος περίπου δύο ώρες αργότερα. Δεν πέθανε παρά 4 ημέρες αργότερα, στις 9 Ιανουαρίου. Εκκρεμεί η επίσημη αιτία θανάτου του.

Η οικογένεια σε σοκ μετά τον θάνατο του εργαζομένου στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μετά τη δεύτερη λήψη εμβολίου COVID-19.

Η Gina Silva του FOX 11 μίλησε με την οικογένεια του.

Ένας εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης της Orange County πέθανε λίγες μέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου από κοροναϊκό της Pfizer, αναφέρθηκε την Τρίτη.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι η αιτία του θανάτου δεν είναι πειστική προς το παρόν και ότι οι περαιτέρω τοξικολογικές δοκιμές που θα χρειαστούν θα διαρκέσουν μήνες.

Ο Tim Zook, 60 ετών, εργαζόταν ως τεχνολόγος τεχνολόγος ακτινολογίας- ακτίνων Χ στο South Coast Global Medical Center στη Σάντα Άννα.

Στις 5 Ιανουαρίου, ο Zook δημοσίευσε μια φωτογραφία της κάρτας εμβολιασμού COVID-19 με τη λεζάντα, “Ποτέ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένος στο παρελθόν όταν έκανα ένα εμβόλιο. Τώρα είμαι πλήρως εμβολιασμένος μετά τη δεύτερη δόση του Pfizer.”

Μόλις δύο ώρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του άρχισε να αντιμετωπίζει κοιλιακό άλγος και δυσκολίες στην αναπνοή. Παρουσίασε ταχεία επιδείνωση της υγείας του και πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα.

“Οι γιατροί πιστεύουν ότι το σώμα του αντέδρασε σε κάτι μετά τη λήψη του εμβολίου και το ονόμασαν φλεγμονώδη αντίδραση“, δήλωσε η γυναίκα του 27 ετών, Ροσέλ. «Ήταν τόσο έντονο που άρχισε να επιτίθεται σε ζωτικά όργανα και δεν είχε την δυνατότητα ν’ ανακάμψει».

Η οικογένειά του είπε ότι είχε υψηλή αρτηριακή πίεση και ήταν ελαφρώς υπέρβαρος, αλλά εκτός από αυτό, ήταν αρκετά υγιής.

Η σύζυγος του Zook είπε ότι ο σύζυγός της ήταν υποστηρικτής του εμβολίου και ότι δεν κατηγορεί καμία φαρμακευτική εταιρεία.

“Πίστευε στα εμβόλια. Είμαι βέβαιος ότι θα έπαιρνε ξανά αυτό το εμβόλιο και θα ήθελε το κοινό να το πάρει”, είπε.

Είπε ότι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει περισσότερη έρευνα σε περιπτώσεις σοβαρών αντιδράσεων στα εμβόλια γιατί παρόλο που είναι σπάνιες, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι θανατηφόρες.

Παρά την τραγική τους απώλεια, η οικογένεια Zook πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει ακόμη να εμβολιαστούν.

“Το μήνυμα είναι: Πάρτε το εμβόλιο επειδή είναι πολύ χειρότερο να πεθάνετε από το COVID από το να πεθάνετε από το αποτέλεσμα ενός εμβολίου”, δήλωσε η Rochelle.(σσ. σαν ευθανασία ακούγεται θα πεθάνετε που θα πεθάνετε ας έχετε έναν ήπιο θάνατο, αν υπάρχει αυτός)

Ο θάνατος του Zook έχει αναφερθεί στο εθνικό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου, το οποίο διαχειρίζεται η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων. Το γραφείο του ιατροδικαστή της Orange County δήλωσε στο FOX 11 ότι εάν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του θανάτου του και του εμβολίου, θα ειδοποιήσει τον Οργανισμό Υγείας του OC.

“Πρέπει να συνεχίσουμε τις έρευνες και να δούμε από τι πέθανε αυτός ο κύριος”, δήλωσε ο Δρ. Nathan Newman, επικεφαλής ιατρός της Santa Monica Urgent Care.

“Οι άνθρωποι ανησυχούν, φοβούνται, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να είναι καθησυχασμένοι ότι έγιναν μελέτες με δεκάδες χιλιάδες άτομα – σημειώθηκαν πολύ λίγες σοβαρές αντιδράσεις και το όφελος από τον εμβολιασμό υπερτερεί κατά πολύ των κινδύνων που είχαν δει”, είπε ο Newman.

Ο Anthony Fauci συνοψίζει την κατάσταση της πανδημίας κοροναϊού

Ο Fauci, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας για τις μολυσματικές ασθένειες του έθνους, συνόψισε την κατάσταση της πανδημίας εν μέσω μιας καταστροφικής αύξησης, η οποία έχει ωθήσει νέους αριθμούς περιπτώσεων και αριθμούς θανάτου υψηλότερους από ποτέ σε δεκάδες πολιτείες στις ΗΠΑ.

Αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο, αξιωματούχοι υγείας στην Placer County ανέφεραν ότι ένα άτομο πέθανε λίγες ώρες μετά τη λήψη εμβολίου COVID-19, αν και δεν διευκρίνισαν ποιο εμβόλιο έλαβε το άτομο.

Το άτομο είχε αποδειχθεί θετικός στο COVID-19 με τεστ στα τέλη Δεκεμβρίου και έλαβε εμβόλιο COVID-19 αρκετές ώρες πριν από το θάνατό του στις 21 Ιανουαρίου 2021.

“Υπάρχουν πολλές τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες που ερευνούν ενεργά αυτήν την υπόθεση. Οποιεσδήποτε αναφορές σχετικά με την αιτία θανάτου είναι πρόωρες, εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Σερίφης-Στεφανιαίος Τομέας Placer.

Το CDC δημοσίευσε πληροφορίες μετά την εκμάθηση σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων σε ορισμένες περιπτώσεις στο εμβόλιο COVID-19 και συνιστά εάν ένα άτομο είχε ποτέ σοβαρή αλλεργική αντίδραση σε οποιοδήποτε συστατικό ενός εμβολίου COVID-19, “τότε” δεν πρέπει να κάνει αυτό το ειδικό εμβόλιο. “

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άτομο με άσχημες αλλεργίες δεν μπορεί να το πάρει.

“Το CDC συνιστά στα άτομα με ιστορικό σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων που δεν σχετίζονται με εμβόλια ή ενέσιμα φάρμακα – όπως αλλεργίες σε τρόφιμα, κατοικίδια ζώα, δηλητήρια, περιβαλλοντικά ή λατέξ – να εξακολουθούν να εμβολιάζονται”, γράφει το CDC στον ιστότοπό του.

Το CDC επιβεβαιώνει τις αλλεργικές αντιδράσεις του εμβολίου COVID-19, εκδίδει νέα καθοδήγηση..

“Άτομα με ιστορικό αλλεργιών στα φάρμακα από το στόμα ή οικογενειακό ιστορικό σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων ή που μπορεί να έχουν μια πιο ήπια αλλεργία στα εμβόλια (χωρίς αναφυλαξία) – μπορεί επίσης να εμβολιαστούν.”foxla 28/1/21




πηγη 

Οσο καλός και αν είναι ο Μπάιντεν ας μην ξεχνάμε τι έκαναν οι Δημοκρατικοί έως τώρα...Ο Μπάιντεν ηδη «παγώνει» την Ελλάδα ! ! !

Καθόλου καλά δεν είναι τα πρώτα δείγματα από την νέα κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Και δεν μιλάμε φυσικά για την φαρσοκωμωδία όπου η ελληνική πλευρά εκλιπαρεί για μία ολιγόλεπτη συνομιλία του Μητσοτάκη με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν. 



Αυτό είναι άλλο ένα δείγμα του πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι η ελληνική πολιτική σκηνή αναφορικά με τις διεθνείς εξελίξεις.

Φωνάζαμε εδώ ότι όσο καλός και αν είναι ο Μπάιντεν, δεν παύει να ανήκει στο κόμμα των δημοκρατικών. Ένα ακόμα που με την πολιτική που τα τελευταία 30 χρόνια, υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της Τουρκίας, του αλβανικού αλυτρωτισμού, της μουσουλμανικής αδελφότητας, ότι δηλαδή απειλεί την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Μακάρι ο Μπάιντεν να μπορέσει να αλλάξει αυτή τη στρατηγική, αλλά το βαθύ κράτος των δημοκρατικών έχει συγκεκριμένα συμφέροντα και αποδεδειγμένη διαπλοκή με την Τουρκία, όπως αποδείχτηκε και από τις πρωτοφανείς ενέργειες Κλίντον, που ως υπουργός εξωτερικών του Ομπάμα, κατέστρεψε στην κυριολεξία την μέση Ανατολή προς όφελος της Τουρκίας.

Ποτάμι αίματος για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Ερντογάν, όπως είχαν χυθεί ποτάμια αίματος στα Βαλκάνια για να εγκαθιδρυθεί η ισλαμική Δημοκρατία της Βοσνίας, το κράτος – συμμορία του Κοσσυφοπεδίου και να προωθηθούν τα συμφέροντα των ακραίων αλβανών. 

Συρία, Λιβύη, βόρειο Ιράκ, Αίγυπτος που ευτυχώς αντιστάθηκε, κάθε ενέργεια των δημοκρατικών ισοδυναμούσε με μία εθνική τραγωδία και με μία επέκταση της οθωμανικής Τουρκίας.

Μακάρι ο Μπάιντεν να μπορέσει να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Αλλά τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. Δεν είναι δυνατόν οι πρώτες ενέργειες που κάνει η νέα διοίκηση να είναι η ακύρωση της στρατιωτικής συμφωνίας με τα ηνωμένα αραβικά Εμιράτα και την Σαουδική Αραβία. 

Δεν είναι δυνατόν, μία από τις πρώτες αποφάσεις του Τζο Μπάιντεν να είναι το πάγωμα πωλήσεις μαχητικών αεροσκαφών τελευταίας γενιάς στα Εμιράτα, όπως ακριβώς επιθυμούσε η Τουρκία! Δεν είναι δυνατόν να αναστέλλεται η προμήθεια στρατηγικών πυραύλων από την Σαουδική Αραβία, επειδή το επιθυμεί ο Ερντογάν.

Δεν είναι δυνατόν την ίδια στιγμή να υπάρχουν κινήσεις προσεγγίσεις Ισραήλ – Τουρκίας, θέτοντας σε κίνδυνο την πραγματική κοσμογονία που είχε συμβεί με την προσέγγιση Ισραήλ – ηνωμένων αραβικών Εμιράτων – σαουδικής Αραβίας, εξέλιξη που θα εξυπηρετούσε την ειρήνη και την συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή.




πηγη 

Σε κλίμα θριαμβολογίας η αγορά των Rafale, αλλά δυστυχώς η όλη ιστορία είναι μια....Α Π Ο Τ Υ Χ Ι Α ! ! !

Χωρίς να έχουμε διάθεση να “χαλάσουμε” το κλίμα θριαμβολογίας για τον τρόπο και την ταχύτητα που έγινε η αγορά των Rafale, θα επαναφέρουμε τη παντελή απουσία της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας από το πρόγραμμα των 2,5 δις. Το επαναφέρουν οι εξελίξεις έτσι κι αλλιώς....



Οι Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της άμυνας, “φώναξαν” μέσω του ΣΕΚΠΥ, όσο μπόρεσαν . Πολλοί και διάφοροι έσπευσαν να κάνουν μεγαλύτερη φασαρία για να μην ακουστούν οι επισημάνσεις του ΣΕΚΠΥ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φ.Παρλύ κάνοντας τη δουλειά της, ήρθε και μας πούλησε 18 μαχητικά αεροσκάφη Rafale, χωρίς να υποχρεωθεί να επιστρέψει έστω κι ένα ευρώ. Κλείνοντας τη συμφωνία με την Ελλάδα η κυρία Παρλύ ,επέστρεψε στη χώρα της και με μία υπογραφή της ανέθεσε στην γαλλική αμυντική βιομηχανία την κατασκευή 12 νέων αεροσκαφών Rafale για τη γαλλική αεροπορία.

Κάπως έτσι η ελληνική αμυντική βιομηχανία πήρε ένα…ολοστρόγγυλο κουλουράκι και η γαλλική 18 νέα αεροσκάφη (12 για τη Γαλλία και 6 για την Ελλάδα) συν τα μεταχειρισμένα Mirage 2000, συν τη συντήρηση των ελληνικών Rafale…Μια χαρά για τη Γαλλία και την αμυντική της βιομηχανία…

Με την ευκαιρία να ρωτήσουμε το ΥΠΕΘΑ που συχνά -όχι μόνο επί υπουργίας Παναγιωτόπουλου- επικαλείται την ευρωπαϊκή οδηγία περί εξοπλισμών, πως η Γαλλίδα ΥΠΑΜ την “έσβησε” και ανέθεσε χωρίς κανένα πρόβλημα με απ΄ ευθείας ανάθεση έργο στην αμυντική βιομηχανία της χώρας της.

Κι επειδή υπάρχουν και θα υπάρξουν πολλοί που θα πουν “μα καιγόμασταν για τα αεροσκάφη κι όχι για την αμυντική βιομηχανία”, να επισημάνουμε δύο πράγματα:

Δεν καιγόμασταν για αεροσκάφη, αλλά για φρεγάτες. Καλό είναι που πήραμε τα Rafale ,αλλά δεν θα ξεχάσουμε και τα πραγματικά γεγονότα.

Για τα Rafale “δεν μας καίει η αμυντική βιομηχανία”, αλλά για τις φρεγάτες κάνουμε τα στραβά μάτια στις επιχειρησιακές ανάγκες του ΠΝ, επειδή ‘μας καίνε τα ναυπηγεία”; Μήπως να αποφασίσουμε τι ακριβώς θέλουμε;




πηγη 

Η Αίγυπτος σπάει τον τσαμπουκά των Τούρκων και ξεκινά γεωτρήσεις κάτω απο την Κρήτη...Η Ελλάδα τι κάνει; Κοιμάται;

Η Αίγυπτος διαλύει εντελώς το τουρκολιβυκό μνημόνιο με νέες εξορύξεις στην Α.Μεσόγειο...

Καιρός να ξεκινήσει και η Ελλάδα το ίδιο...

Σιγα μην χαλασει την ησυχια του το Καθεστως των Κουληδων...



Μετά την επιτυχία στην ανατολική Μεσόγειο, ο Αιγύπτιος υπουργός ενέργειας ανακοίνωσε ότι η χώρα του ξεκινά γεωτρήσεις και στην δυτική πλευρά της ΑΟΖ της στην Α.Μεσόγειο ( κάτω απο την Κρήτη και κοντά στην Λιβύη) προκαλώντας συναγερμό στην Τουρκία και τα σχέδια της.

Πολλοί ειδικοί θεωρούν ότι η προχθεσινή απόφαση για  ακύρωση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από δικαστήριο στη Λιβύη που αφορούσε όλα τα διατάγματα της κυβέρνησης Σάρατζ καθώς και της συμφωνίας στρατιωτικής συνεργασίας με την Τουρκία, μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού πίσω ευρίσκονταν πιθανόν οι Αιγύπτιοι.

Σύμφωνα με την απόφαση 218 το Εφετείο Al-Bayda εξέδωσε απόφαση υπέρ της Βουλής των Αντιπροσώπων μετά την αγωγή που κατέθεσε ο Πρόεδρος του Σώματος προκειμένου να κηρυχθεί άκυρο το τουρκολιβυκό Μνημόνιο. 

Μετά την Ελλάδα που έχει άμεσο συμφέρον και η Αίγυπτος δεν αποδέχθηκε ποτέ το παράλογο και έκνομο τουκο-λιβυκό μνημόνιο, ενώ η πρόσφατη προειδοποίηση από τις ΗΠΑ για άμεση αποχώρηση όλων των ξένων δυνάμεων από την χώρα, ισχυροποιεί το σενάρια εκδίωξης των Τούρκων από την Λιβύη.




πηγη

ΚΟΥΙΖ: Ποιος ειναι αυτος, που ειπε, οτι η Πορτογαλία ανήκει στη Μεσόγειο; Δειτε το βιντεο αν δεν πιστευετε....

Ποιος ειναι; 
Ποιος αμορφωτος αποφοιτος του Χαρβαρντ;
Ναι, του Χαρβαρντ....
Γιατι σ αυτο, δεν μπαινεις με εξετασεις, αλλα αν εχει χρηματα ο μπαμπακας σου...
Και σ αυτο μαζευονται, ολα τα πλουσια κουτσουρα, που δεν μπορουν να περασουν στα πανεπιστημια με εξετασεις....
Απολαυστε εναν τετοιον στο βιντεο...




Έκθεση Ευρωπαικού think tank με πρόεδρο την Αννα Διαμαντοπουλου, στρέφεται εναντίον της Ελλάδος και υπέρ της Τουρκίας ! ! !


Έκθεση ευρωπαϊκού think tank, συνεργάτες του οποίου είναι η Α.Διαμαντοπούλου και το «Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών - Ανδρέας Παπανδρέου» (ΙΣΤΑΜΕ), στρέφεται εναντίον της χώρας μας και υπέρ της Τουρκίας....



Πιο αναλυτικά, πληθαίνουν τα κάθε λογής ευρωπαϊκά «think tank» και Ινστιτούτα, τα οποία, με «εκθέσεις» τους, καλούν τις Βρυξέλλες να τα βρουν εδώ και τώρα με την Αγκυρα, επειδή, κατά τα ίδια, οι δύο πλευρές έχουν στρατηγικά συμφέροντα, και από την άλλη ζητούν από την ΕΕ να «τραβήξουν» το αυτί στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Γαλλία, διότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, στήνουν περίεργες συμμαχίες στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Ενα από αυτά, το «Ευρωπαϊκό Ινστιτούτου προοδευτικής πολιτικής» (FEPS - European progressive political foundation) εκπλήσσει, με πρόσφατη έκθεσή του, η οποία μάλιστα καλεί την ΕΕ να «συμβουλεύσει» τα μέλη της, Ελλάδα, Γαλλία και Κύπρο, να μην προβαίνουν σε «επιδείξεις», προφανώς, αφήνοντας να εννοηθεί, για να μην ενοχληθεί η Τουρκία, σύμφωνα με άρθρο από το lawandorder.gr

Το ενδιαφέρον είναι ότι στο δίκτυο του συγκεκριμένου «think tank», συμφωνα τουλάχιστον με την ιστοσελίδα του, εμφανίζονται ως συνεργάτες στην Ελλάδα το «Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη», πρόεδρος του οποίου είναι η Αννα Διαμαντοπουλου, καθώς και το «Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών - Ανδρέας Παπανδρέου» (ΙΣΤΑΜΕ).





πηγη 

Εφτιαξε υποτιθεται κορωνοεμβολια, ανεβηκαν οι μετοχες του, τις πουλησε και...μην τον ειδατε τον "Αλ Καπονε" ! ! !

“ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ” ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.....

ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ PFIZER......

“ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ” ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ...



Το ότι υπάρχει έλλειψη σε εμβόλια, σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι δεδομένο. Βλέπετε, ο Εβραίος κτηνίατρος πήρε τα εκατομμύρια που ήθελε για την εταιρεία του και δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο. Τώρα, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δηλώνει “αισιόδοξος” ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ο Αλμπερτ Μπουρλά, μιλώντας σε πάνελ του Παγκόσμιο Οικονομικού Φόρουμ, πως «είμαι πολύ αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τις δόσεις του εμβολίου που έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο», τονίζοντας πως προς τα τέλη του δεύτερου τριμήνου του έτους, δεν θα υπάρχει καμία ανησυχία για τον εφοδιασμό εκείνων τους οποίους έχει υποσχεθεί να εφοδιάσει η Pfizer.




πηγη 

Ο Φασισμος του Facebook ! ! ! Στην "δημοκρατια" των Κουληδων, μπορεις να γραψεις οτι θελεις...υπερ των Κουληδων ! ! !

Αυτο ακριβως που λεει ο τιτλος....

Στην "δημοκρατια των Κουληδων, μπορεις να γραψεις οτι θελεις... 

υπερ των Κουληδων ! ! ! 

Αν τολμησεις και γραψεις, κατι που δεν αρεσει στο Καθεστως τους, "Δημοκρατικα' στο σβηνουν....

Τελειως "δημοκρατικα", σου γραφουν οτι ειναι ψευδης ειδηση, ή οτι γραφεις για επικινδυνο ατομο, ή παραβιασες τους κανονες τους....

Σημερα, μας εσβησαν την ομαδα μας στο Facebook, την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ με 20.000 μελη...

Παραβιασαμε τους ορους τους λενε, δεν λενε οτι γραψαμε αληθειες που τους πονεσαν...

Την ομαδα την ξαναφτιαξαμε και μπορειτε να την βρειτε κανοντας κλικ ΕΔΩ

Μπορειτε να δειτε παρακατω μερικους απο τους λογους που εσβησαν την ομαδα μας και κριση εχετε να καταλαβετε τι Χουντα εχουμε στην Πατριδα μας....
















Ολη η αληθεια για τις ψευτιες του Μηταρακη σχετικα με το ΚΥΤ στο Φυλακιο Εβρου.....(Δειτε το βιντεο)

Θα πει επιτελους καποιος απο αυτο το Καθεστως μια αληθεια; 
Εστω μια....
Εχουν κανει το ψεμμα επιστημη και δογμα τους ! ! ! 



Σε αυτό το βίντεο λοιπόν, ο Βασίλης Μαυρίδης στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρεται στην επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη το Σάββατο 2 Ιανουαρίου μέσω τηλεδιάσκεψης και αφού προηγήθηκε φυσικά η δημοσίευση της.

Εκεί λοιπόν ο κ.Μηταράκης του ανέφερε κάτι σοκαριστικό: 
Ότι δηλαδή οι μετανάστες που θα φιλοξενούνται στο ΚΥΤ Φυλακίου θα έχουν ταυτότητα εισόδου-εξόδου, θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην περιοχή και θα μπαίνουν μέσα σε αυτή στις 8 το βράδυ. 

Καμιά σχέση δηλαδή με κλειστή δομή, που διακηρύσσει τόσο σε συνεντεύξεις του, όσο και στις τηλεδιασκέψεις που έχει πραγματοποιήσει όλο αυτό τον καιρό.

Οι "Ειδικοι" (που καταστρεφουν την Ελλαδα) συμφωνουν...οτι διαφωνουν ! ! ! ΣΩΘΗΚΑΜΕ....

Ειδικοι σε τι; 

Στην καταστροφη της Ελλαδος; 

Σ αυτο συμφωνουμε απολυτα.....

Διαβασε γιατι...



Διχογνωμία υπάρχει μεταξύ των ειδικών για το περαιτέρω άνοιγμα των σχολείων και συγκεκριμένα των γυμνασίων που θα λειτουργούν δια ζώσης από 1η Φεβρουαρίου. 

Την ανησυχία ότι θα ζήσουμε στην Αττική το ίδιο σενάριο με την Θεσσαλονίκη και την αντίθεση του με το άνοιγμα των σχολείων εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νικόλαος Καπραβέλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ανησυχώ πολύ ειδικά για την Αττική βλέπω να παίζεται το ίδιο σενάριο με την Θεσσαλονίκη» ανεφέρε χαρακτηριστικά και τόνισε πως δεν είναι σωστή απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία αυτή την στιγμή.

Δεν μπορεί η Αττική να μπαίνει στο κόκκινο και να αυξάνουμε την κινητικότητα αυτή την στιγμή σημείωσε υπογραμμίζοντας πως «παίζουμε με την φωτιά».

«Η αυξηση της κινητικότητας στην Αττική με ανησυχεί πολύ γιατι υπάρχει συγκέντρωση πληθυσμού, οι πολίτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν ΜΜΜ» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε πως η κάλυψη ΜΕΘ covid στην Αττική είναι 57% δηλαδή 43% των ΜΕΘ είναι κενές ενώ σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία όπως είπε η ίδια υπάρχει 44% κάλυψη ΜΕΘ  σε όλη την επικράτεια και 56% κενά ΜΕΘ που σημαίνει όπως εξήγησε ότι υπήρχε το περιθώριο η επιτροπή να προχωρήσει στην εισήγηση για περαιτέρω άνοιγμα των σχολείων.

ΥΓ; Αερολογιες και μονο αερολογιες απο αυτοαποκαλουμενους ειδικους...




πηγη 

Απο σημερα ξεκινα παλι το click away.Πώς θα λειτουργούν τα καταστήματα...

Άνοιξε κλείσε έχει καταντήσει αηδία αυτό στα μαγαζιά άλλα και στους καταναλωτές μια θα ψωνίζεις με χρονόμετρο και μια από το διαδίκτυο...

 

 Με ραντεβού εντός καταστήματος (click inside) θα γίνονται από σήμερα οι αγορές για τους κλάδους ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοχαρτοπωλείων στις περιοχές επαυξημένου κινδύνου, δηλαδή και στην Αττική, ενώ όλες οι άλλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου θα λειτουργούν μόνο με την διαδικασία καθορισμού ραντεβού για παραλαβή εκτός καταστήματος (click away).

Σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες, δηλαδή τα κομμωτήρια, κουρεία, στις μανικιούρ – πεντικιούρ, στις υπηρεσίες ποδολογίας και καλλωπισμού νυχιών στα ΚΤΕΟ και στα πρακτορεία ΟΠΑΠ (εκτός περιοχών επαυξημένου κινδύνου, δηλαδή και στην Αττική) θα λειτουργούν μόνο με προκαθορισμένο ραντεβού σε όλη την επικράτεια. Το ωράριο λειτουργίας θα παραμείνει ως έχει, και εξακολουθεί να ισχύει ο περιορισμός μετακίνησης από τις 9 το βράδυ ως τις 5 τα ξημερώματα, ενώ τα καταστήματα θα κλείνουν στις 8.

Επίσης υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή e-katanalotis του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, είναι έτοιμη να διευκολύνει τους επιχειρηματίες για διαδικασία κλεισίματος ραντεβού, για click inside ή click away.

Μέτρα λειτουργίας λιανικού εμπορίου με την μέθοδο “click away” στις περιοχές επαυξημένου κινδύνου

– Απαγόρευση μετακινήσεων (curfew) από τις 9:00 μ.μ. έως 5:00.π.μ. Διατηρείται η απαγόρευση υπερτοπικών μετακινήσεων.

– Έναρξη λειτουργίας από το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

– Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, κλειστά.

– Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από τις 7 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

– Η εξ αποστάσεως υποχρεωτική προαγορά των αγαθών (είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της εφαρμογής e-Καταναλωτής) και παραλαβή από έναν πελάτη και από ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο των καταστημάτων.

– Απαγορεύεται η είσοδος πελατών στο κατάστημα.

– Η επιχείρηση καταχωρεί την παραγγελία και αποστέλλει στον πελάτη, είτε τιμολόγιο είτε μήνυμα που θα φέρει τα εξής στοιχεία: Επωνυμία – Διεύθυνση – ΑΦΜ – Χρονικό διάστημα παραλαβής.

– Πληρωμή μόνο ηλεκτρονικά και με POS.

– Απόσταση δύο μέτρων μεταξύ πελατών και έως 9 άτομα παρόντα (ουρά).

– Αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης, ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, πλέον δε της απόδειξης προαγοράς του προμηθευτή.

Μέτρα λειτουργίας λιανικού εμπορίου στις περιοχές επαυξημένου κινδύνου με την μέθοδο “click inside”

Για επιχειρήσεις πώλησης υποδημάτων, ενδυμάτων και ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου (πλην καταστημάτων τροφίμων) προβλέπονται τα εξής:

– Απαγόρευση μετακινήσεων (curfew) από τις 9:00 μ.μ. έως 5:00 π.μ..

– Διατηρείται η απαγόρευση υπερτοπικών μετακινήσεων.

– Έναρξη λειτουργίας από Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

– Κυριακή 31 Ιανουαρίου κλειστά.

– Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7 π.μ. έως 8 μ.μ..

– Υποχρεωτικός ο εξ αποστάσεως καθορισμός ραντεβού, είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της εφαρμογής e-Καταναλωτής.

– Ο πελάτης αιτείται ραντεβού από την επιχείρηση, η οποία εν συνεχεία καταχωρεί, είτε ηλεκτρονικά, είτε σε έγγραφο, το αίτημα του και αποστέλλει τον πελάτη μήνυμα (SMS ή email), που θα φέρει τα εξής στοιχεία: α) Επωνυμία – Διεύθυνση – ΑΦΜ – Χρονικό διάστημα παραλαβής.

– Αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης, ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, πλέον δε της απόδειξης προαγοράς του προμηθευτή.

– Απόσταση δύο μέτρων μεταξύ πελατών στα ταμεία.

– Απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ πελατών και έως 9 άτομα παρόντα (ουρά) στους εξωτερικούς χώρους.

– Υποχρεωτική η επισήμανση σε εμφανές σημείο, του μέγιστου αριθμού πληθυσμού εντός των καταστημάτων.

Μέτρα λειτουργίας υπηρεσιών ατομικής φροντίδας στην επικράτεια

Για τις δραστηριότητες κομμωτηρίων, κουρείων, κέντρων αισθητικής και διαιτολογικές υπηρεσίες, προβλέπονται τα εξής:

– Απόσταση μεταξύ θέσεων εργασίας: 2 μέτρα.

– Οι πελάτες θα προσέρχονται μόνο κατόπιν ραντεβού, μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικών μέσων.

– Οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους, να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος θα επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα.

– Υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας για το προσωπικό και τους πελάτες.

– Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ..

– Κυριακή 31 Ιανουαρίου, κλειστά.

Για επιχειρήσεις μέχρι 100 τετραγωνικά μέτρα, επιτρέπονται 4 άτομα, και για επιχειρήσεις άνω των 100 τ.μ ένα άτομο επιπλέον ανά 25 τ.μ..

Σημειώνεται ότι για τις υπηρεσίες πλην των κομμωτηρίων, κουρείων και διαιτολογίας, απαιτείται η ανάπτυξη διαχωριστικού πετάσματος τύπου plexiglass, ενώ ο πληθυσμός των πελατών είναι ενιαίος, ανεξαρτήτως επιπέδων ορόφων, και δεν συμπεριλαμβάνει τους εργαζόμενους.

Γενικοί κανόνες λειτουργίας επιχειρήσεων σε περιοχές επιδημιολογικής επιτήρησης

Για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα προβλέπεται ότι:

– Διατηρείται η απαγόρευση μετακινήσεων (curfew) από τις 9:00 μ.μ. έως 5:00.π.μ..

– Διατηρείται η απαγόρευση υπερτοπικών μετακινήσεων.

– Διατηρείται ο περιορισμός των μετακινήσεων με υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033.

– Έναρξη λειτουργίας από Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

– Κυριακή 31 Ιανουαρίου, κλειστά.

– Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ..

– Μετακίνηση με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης, ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.

– Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13033, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

– Διάρκεια 2 ωρών, κατά τις οποίες ο καταναλωτής δύναται να πραγματοποιεί κάθε εμπορική του συναλλαγή, με συγκριτικό χρονικό σημείο την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησής του.

– Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός: ένα (1) άτομο για κάθε 25 τ.μ. εντός καταστημάτων.

– Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός των εμπορικών κέντρων (malls), εκπτωτικών χωριών και εκπτωτικών καταστημάτων (outlets), ορίζεται ως εξής:  Ένας (1) πελάτης ανά 25 τ.μ. επιφάνειας κυρίως χώρου.

– Απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των πελατών, κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.

Κανόνες λειτουργίας πρακτορείων παιγνίων στις περιοχές επιδημιολογικής επιτήρησης

Για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και ΟΠΑΠ PLAY προβλέπονται τα εξής:

– Απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ των ατόμων.

– Τήρηση απόστασης δύο μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στο ταμείο.

– Υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας για το προσωπικό και τους πελάτες.

– Υποχρέωση επιχειρήσεων για ανάρτηση σε έγχαρτη μορφή ή με ψηφιακό τρόπο, του μέγιστου αριθμού πελατών που επιτρέπεται να βρίσκονται εντός του καταστήματος.

– Για τα ΟΠΑΠ PLAY απαιτείται προκαθορισμένο ραντεβού.

– Αντισηπτικά σκευάσματα: 70% αλκοόλη, προκειμένου να εφαρμόζεται από προσωπικό και πελάτες, πριν, κατά τη διάρκεια, και αφού αγγίξουν χρήματα ή συχνά αγγιζόμενες επιφάνειες.

– Απαγορεύεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

– Απολύμανση των επιφανειών των καταστημάτων κατά την εναλλαγή πελατών και συχνός καθαρισμός των πάγκων.

– Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ..

– Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός των χώρων: Ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. επιφάνειας κυρίως χώρου.

– Τοποθέτηση πετασμάτων διαφανών ή μη, μεταξύ των θέσεων των παικτών στα παιγνιομηχανήματα.

– Ο πληθυσμός των πελατών είναι ενιαίος, ανεξαρτήτως επιπέδων ορόφων και δεν συμπεριλαμβάνει τους εργαζόμενους.

 

 

Πηγή 

Διαλύονται οι ΗΠΑ ! ! ! Κατατέθηκε σχέδιο νόμου για την Απόσχιση του Τέξας από τις ΗΠΑ....Αιτία ο Μπάιντεν ! ! !

Την απόσχιση του Τέξας από τις Ομοσπονδιακές ΗΠΑ θα ζητήσει ο Ρεπουμπλικάνος τοπικός βουλευτής Kyle Biedermann με σχέδιο νόμου που καταθέτει στο νομοθετικό σώμα της Πολιτείας, εκφράζοντας την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών της πλουσιότερης πολιτείας των ΗΠΑ που δεν θέλουν η «χώρα» τους να μείνει υπό την κυριαρχία της Ουάσιγκτον του Τ.Μπάιντεν....



Παράλληλα ο κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbott υπέγραψε διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο εντέλλονται όλες οι υπηρεσίες της Πολιτείας να είναι έτοιμες προκειμένου να ακυρώσουν κάθε εντολή από τον Λευκό Οίκο που θα βάλει στο στόχαστρο την ενεργειακή βιομηχανία του Τέξας.

Στις έξι Ιανουαρίου ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής, είχε συμμετάσχει στη μεγάλη διαδήλωση έξω από το Καπιτώλιο, λέγοντας πως «η Ουάσιγκτον έχει ραγίσει» και κατά συνέπεια «το Τέξας πρέπει να αποσχισθεί από την Ομοσπονδία.»

Τώρα ο Biedermann καταθέτει νομοσχέδιο «Δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του Τέξας», ζητώντας να αποσχιστεί η πλούσια Πολιτεία από τις ΗΠΑ (σημειώνεται ότι πρόσφατα εντοπίσθηκε νέο κολοσσιαία κοίτασμα, ίσως το μεγαλύτερο παγκοσμίως, πετρελαίου στο Τέξας).

«Ψηφοφόροι από όλες τις παρατάξεις θα συμφωνήσουν σε ένα πράγμα: Η Ουάσιγκτον έχει ραγίσει. Για δεκαετίες και παρά τις υποσχέσεις, οι προσωπικές μας ελευθερίες διαβρώνονται καθημερινά και τώρα είναι η ώρα για τον λαό του Τέξας να αποφασίσει για το δικό του μέλλον», σημειώνει ο βουλευτής, για να συμπληρώσει:

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι εκτός ελέγχου και δεν αντιπροσωπεύει πλέον τις αξίες του Τέξας. Για αυτό το λόγο είμαι αποφασισμένος για το νομοσχέδιο αυτό, όπου με δημοψήφισμα ο λαός του Τέξας θα επιβεβαιώσει το καθεστώς του,  ως ανεξάρτητη πολιτεία.

Καταθέτω επομένως σήμερα την πρόταση νόμου HB 1359 προκειμένου οι τεξανοί να αποφασίσουν με δημοψήφισμα το δικό τους μέλλον», και συμπλήρωσε.

«Το Τέξας είναι το οχυρό της ελευθερίας και ηγέτης της ελεύθερης οικονομίας και έχει χτιστεί πάνω σε μια ισχυρή οικονομία, οικονομική ανεξαρτησία και ικανότητα για παραγωγή ενέργειας.  

Όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι η Δημοκρατία του Τέξας, όχι μόνο θα επιβιώσει αλλά και θα θριαμβεύσει ως ανεξάρτητο κράτος. Τώρα είναι η ώρα για τους τεξανούς να ηγηθούν», κατέληξε.

Εάν το ν/σ 1359 περάσει και οι ψηφοφόροι ψηφίσουν υπέρ της πρότασης, δεν θα έχουν αποφασίσει για το αν η Πολιτεία θα αποσχίσει από τις ΗΠΑ αμέσως.

Αυτό εναπόκειται στην ίδια την Πολιτεία στο να βρει τον τρόπο για να γίνει αυτό στα επόμενα 5 χρόνια και πως.

Και αυτό διότι υπάρχει δεδικασμένο του Ανώτατου Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ του 1869 στην υπόθεση Τexas v. White όπου η απόφαση που είχε ληφθεί ήταν ότι είναι αντισυνταγματικό για την οποιαδήποτε Πολιτεία να φύγει από την Ομοσπονδία.

Την ίδια ώρα και με το Τέξας να υποφέρει από την παράνομη μετανάστευση η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν θα συμμετάσχει στις προσπάθειες της κυβέρνησης του συζύγου της για την επανένωση οικογενειών μεταναστών, που «χωρίστηκαν» από την διοίκηση Τραμπ, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο  πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη «τη συγκρότηση μιας ομάδας εργασίας για την επανένωση των οικογενειών και των παιδιών» μεταναστών, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του Τζεν Ψάκι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

"Η σύζυγός του, η κυρία Μπάιντεν, θα δεσμευθεί προσωπικά και θα επενδύσει» σε αυτήν την ομάδα, που θα τεθεί υπό την επίβλεψη του Αλεχάντρο Μαγιόρκας, ο διορισμός του οποίου στη θέση του υπουργού Εσωτερικής Ασφαλείας θα επιβεβαιωθεί τη Δευτέρα από τη Γερουσία", συμπλήρωσε η ίδια.

Να σημειωθεί πως ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας υπέβαλλε πρόσφατα μήνυση κατά του Προέδρου των ΗΠΑ ζητώντας να ανακληθεί το διάταγμα Μπάιντεν για το πάγωμα των απελάσεων των παράνομων μεταναστών

Όπως δείχνουν τα πράγματα, το ρήγμα ανάμεσα στο Όστιν και την Ουάσιγκτον βαθαίνει.






πηγη 

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ετοιμα δυο φαρμακα κατα της κορωνογριπης, αλλα ο ΕΟΦ προκλητικα καθυστερει, γιατι αραγε;



Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...
Δειτε την εκπομπη στο βιντεο και τα συμπερασματα δικα σας...

Έλληνας Γιατρός έκανε Ασφαλιστικά Μέτρα για διακοπή εμβολιασμών...



 ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS, Χειρουργού

Δ/νση:  Οδός Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34132- ΕΛΛΑΔΑ-GREECE

ΑΔΤ ΑΙ 986650/ΤΑ Χαλκίδος, ΑΦΜ 059325986 ΔΟΥ Χαλκίδος

τηλ.22210-62743, e-mail: dr.dim.antoniou@gmail.com


 KΑΤΑ ΤΟΥ Δ/ΤΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΧΩΡΙΣ

ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ

Από την 08-02-2021 διενεργούνται στο ΓΝΧ ενέσιμοι εμβολιασμοί του ιατρικού, νοσηλευτικού και τεχνικού και κάθε είδους προσωπικού του νος/μείου σας με το εμβόλιο της Pfizer με τον κωδικό BNT162b2 και με το εμπορικό όνομα «COMIRNATY», κατά του Κορονοιού SARS-CoV-2, ενώ έχει ήδη αποφασισθεί κι εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού που αρχίζει άμες.

Για την διενέργεια του εμβολιασμού αυτού, η οποία συνιστά επεμβατική πράξη στο ανθρώπινο σώμα, αλλά και ανεξάρτητα απ` αυτό, απαιτείται ειδική ή  σχετική Υπουργική απόφαση-εντολή, ή άλλη διοικητική εντολή από αρμόδια ανωτέρα αρχή που να εντέλει την Διοίκηση του ΓΝΑ να διεξάγει τον εμβολιασμό αυτό. Τέτοια όμως άδεια-εντολή δεν υπάρχει.

Συγκεκριμένα, ο συγκεκριμένους εμβολιασμός ΔΕΝ περιλαμβάνεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών που έχει εγκρίνει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για το έτος 2020-1 (κατατίθεται) ούτε έχει εκδοθεί –για τον εμβολιασμό για τον κορονοιό -εγκύκλιο διενέργειάς του, αντίστοιχη της αρ.πρβτ.Α1α/Γ.Π.οικ. 74363/19-11-2020

για την διενέργεια των εμβολιασμών της Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για το έτος 2020-1 (κατατίθεται).

Κι ο λόγος που δεν έχει εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος είναι προφανής: Λόγω της ιατρικής επικινδυνότητας ή/και της έλλειψης επαρκών εγγυήσεων ασφάλειάς του-λόγω του συντόμου χρόνου κατασκευής του κι ανύπαρκΤου ουσιαστικά χρόνο εκτίμησης των ενδεχόμενων παρενεργειών στον άνθρωπο και το περιβάλλον, δεδομένου ότι το εμβόλιο αυτό συνίσταται από «γενετικά τροποποιημένο οργανισμό» (τον φυσικό κορονοιό), καμία αρμοδία αρχή (το Υπουργείο Υγείας) δε εκδίδει άδεια χρήσης του, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ενδεχόμενων παρενεργειών επί των εμβολιασθέντων που μπορεί να είναι και θανατηφόρες, καθιστώντας έτσι τους εμβολιασθέντες αφενός πειραματόζωα, εκθέτοντάς τους και σε ανυπολόγιστους κινδύνους υγείας και ζωής αφετέρου, ΑΠΟΚΡΥΒΟΝΤΑΣ τους ταυτόχρονα την έλλειψη άδειας διενέργειας του εμβολιασμού ακριβώς λόγω της επικινδυνότητάς του  και τους λόγους της τελευταίας, καθισταμένης έτσι της συναίνεσης των τελευταίων όχι μόνο νομικά άκυρη, και δυνητικά γι αυτούς θανατηφόρα, αλλά κι αποτέλεσμα απάτης των από την Αρχή.

Για τους παραπάνω λόγος σας ζητώ:

Να διατάξετε ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ασφαλιστικά μέτρα-ενδεχόμενα με την σύμπραξη του πρωτοδικείου Χαλκίδος- κατά της διενέργειας του εμβολιασμού αυτού και την έκδοση προσωρινής διαταγής διακοπής του, για λόγους προστασίας της ζωής και της υγείας των πολιτών-εμβολιασθέντων. Η επέμβαση της δικαιοσύνης είναι επείγουσα αναγκαστική κι ανεξάρτητα από την –απατηλή σε κάθε περίπτωση-συναίνεση των εμβολιασθέντων στον δυνητικά θανατηφόρο γι` αυτούς και τους άλλους πολίτες, εμβολιασμό, διότι εκούσια παραίτηση από το δικαίωμα στην υγεία και την ζωή ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ και δεν ισχύει. Τέλος, ο εμβολιασμός με γενετικά τροποποιημένο οργανισμό, εγκυμονεί κινδύνους και για το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου σε αυτό και του ανθρώπου.

Για το τυπικό του θέματος, σας εξουσιοδοτώ να καταθέσετε ασφαλιστικά μέτρα για το παραπάνω θέμα, στο πρωτοδικείο Χαλκίδος, στο όνομά μου, εκδικαζόμενα ομού με τ` αντίστοιχα ενώπιόν σας, για αποφυγή σύγκρουσης αρμοδιοτήτων.

Τέλος, ζητώ να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά του Δ/τη του ΓΝΧ και των ιατρών υπό την επίβλεψη κι άμεση ή έμμεση συμμετοχή των οποίων διενεργούνται οι εμβολιασμοί αυτοί, για  τις παραπάνω πράξεις και παραλείψεις του (των) με τις οποίες παρεμβαίνει (ουν) επεμβατικά στα σώματα των εμβολιασθέντων εκθέτοντάς τους σε κίνδυνο υγείας και ζωής.

Παρακαλώ να κληθώ με κάθε μέσο, προτιμότερο τηλεφωνικά, στην δίκη των ασφαλιστικών μέτρων.

Στοιχεία: 1) Το Εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών 2020-1, 2) η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου υγείας και 3) η αναπάντητη αίτησή μου στο ΓΝΧ.

Χαλκίδα 11-01-2021                   Ο αιτών

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΑΙΤΗΣΗ

Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS, Χειρουργού

Δ/νση:  Οδός Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34132- ΕΛΛΑΔΑ-GREECE

ΑΔΤ ΑΙ 986650/ΤΑ Χαλκίδος, ΑΦΜ 059325986 ΔΟΥ Χαλκίδος

τηλ.22210-62743, e-mail: dr.dim.antoniou@gmail.com

www.zoidosia.blogspot.com

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Δ/ΤΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΟΣ

grdioik@chalkidahospital.gr

και Εισαγγελέα Χαλκίδος

Θέμα: Χορήγηση της ΥΑ, ή διοικητικής εντολής-άδειας για την διενέργεια εμβολιασμού κατά του Κορονοιού

Κε Δ/τα

Από την 08-02-2021 διενεργούνται στο ΓΝΧ ενέσιμοι εμβολιασμοί του ιατρικού, νοσηλευτικού και τεχνικού και κάθε είδους προσωπικού του νος/μείου σας με το εμβόλιο της Pfizer με τον κωδικό BNT162b2 κατά του Κορονοιού SARS-CoV-2.

Επειδή για την διενέργεια του εμβολιασμού αυτού, η οποία συνιστά επεμβατική πράξη στο ανθρώπινο σώμα, αλλά και ανεξάρτητα απ` αυτό, απαιτείται ειδική ή  σχετική Υπουργική απόφαση-εντολή, ή άλλη διοικητική εντολή από αρμόδια ανωτέρα αρχή που να σας εντέλει (σας χορηγεί την άδεια) (και νομιμοποιεί) για τον εμβολιασμό αυτό, ζητώ να μου χορηγήσετε –ως έχετε άλλωστε υποχρέωση- (αρ.10 Σ) την παραπάνω υπουργική απόφαση ή διοικητική εντολή, επειδή έχω έννομο συμφέρον ως πολίτης σεβασμού της αρχής της νομιμότητας και διαφάνειας της διοίκησης, αλλά κι επειδή θέλω να δηλώσω συμμετοχή για να λάβω κι εγώ το εμβόλιο αυτό. Ως εκ τούτου έχω άμεσο δικαίωμα γνώσης της ύπαρξης τέτοιας εντολής-άδειας διενέργειας του εμβολιασμού από το  νος/μείο σας, διότι η εντολή-άδεια αυτή, κατωχυρώνει αφενός την νομιμότητα χρήσης του εμβολίου, αφετέρου και τον έναντι του νόμου υπεύθυνο των ενδεχόμενων δυσάρεστων συνεπειών του.

Κε Δ/τά

Επειδή επιπλέον των παραπάνω λόγων, την Τετάρτη θα καταθέσω για το ίδιο θέμα στον εισαγγελέα Χαλκίδος συμπληρωματικά στην πρόσφατη μήνυσή μου για το ίδιο θέμα (όχι εναντίον σας), σας ζητώ να μου χορηγήσετε την εντολή-άδεια που σας ζητώ, ηλεκτρονικά, ή με την κλήση μου να την παραλάβω προσωπικά.

Εάν δεν μου απαντήσετε μέχρι την Τρίτη, θα το εκλάβω-εύλογα- ως έλλειψη της άδειας αυτής κι απόκρυψη του γεγονότος αυτού από την δικαιοσύνη, στοιχείο που θα καταθέσω φυσικά στον εισαγγελέα, με τις ανάλογες συνέπειες.

Μετά τιμής

Χαλκίδα 10-01-2021

Δημ. Αντωνίου, ιατρός

 

 

Πηγή 

Για άλλη μία φορά οι "φίλοι, εταιροι και συμμαχοι" μας Γερμανοί, στηρίζουν και εξοπλίζουν την Τουρκία ! ! !

Εδειξαν ξεκάθαρα την ενόχλησή τους οι Γερμανοί, για την αγορά των γαλλικών μαχητικών και...

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, «άκυρο» με τον πιο επίσημο τρόπο ρίχνει η Γερμανία στο Ελληνικό αίτημα για εμπάργκο όπλων στη Τουρκία. Το Βερολίνο με «νύχια και με δόντια» προσπαθεί να κρατήσει «όρθια» την Άγκυρα, εν μέσω προκλήσεων σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο....



Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Τετάρτη με την Γερμανίδα υπουργό Άμυνας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ζήτησε από το Βερολίνο την αναστολή του προγράμματος ναυπήγησης έξι υποβρυχίων τύπου 214 -όμοια με τα τέσσερα ελληνικά τύπου Παπανικολής- επιχειρηματολογώντας ότι θα χρησιμοποιηθούν από το καθεστώς Ερντογάν για τη συνέχιση της επεκτατικής τουρκικής πολιτικης στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσογειο, όπως αναφέρει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε ότι το προγραμμα της ναυπήγησης και πώλησης στην Τουρκία των έξι υποβρυχίων τύπου 214 δεν μπορεί να διακοπεί -ούτε καν να καθυστερήσει- διότι η κατασκευάστρια εταιρεία Thyssen δεσμεύεται από συμβόλαια που έχουν υπογραφεί από το 2002.

Η επικοινωνία του Νίκου Παναγιωτοπουλου με την Άνεγκρετ Κραμπ-Κάρενμπαουερ έγινε με πρωτοβουλία της Γερμανίδας υπουργού Άμυνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις συνομιλίες που θα έχει την επόμενη εβδομάδα με τον Τούρκο ομόλογό της Χουλουσί Ακάρ.

Κατά πληροφορίες, η Γερμανίδα υπουργός ζήτησε να πληροφορηθεί τις ελληνικές θέσεις στα ζητήματα που θέτουν οι Τούρκοι σε μια σειρά από θέματα σχετικά με το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Όλα αυτά μάλιστα, την ώρα που η Ελλάδα και η Γαλλία δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχουν ακολουθήσει το συμμαχικό δρόμο κόντρα στις προκλήσεις της Τουρκίας.

Οι συμφωνίες για τα υποβρύχια

Η σύμβαση ύψους 2,5 δισ. € για τα 6 υποβρύχια, ανατέθηκε το 2009 αλλά ενεργοποιήθηκε το 2011, επειδή τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο ελληνικό πρόγραμμα οδήγησαν σε εκτενείς αλλαγές των τουρκικών υποβρυχίων, τα οποία επιμηκύνθηκαν και είναι μεγαλύτερου εκτοπίσματος. Μάλιστα για την καθυστέρηση αυτή, είχε ζητηθεί από την γερμανική TKMS να πληρώσει πρόστιμο 100 εκατ. €.

Το πρώτο εξ αυτών των υποβρυχίων, το PIRI REIS (S330) καθελκύστηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2019 και πρόκειται να τεθεί σε υπηρεσία τον Απρίλιο του 2021, για να ακολουθήσουν από το 2022 τα υπόλοιπα, εντασσόμενα σε υπηρεσία, ένα ανά έτος. Απομένουν δηλαδή μερικοί μήνες μόνο μέχρι να καταστεί επιχειρησιακό το πρώτο υποβρύχιο Type 214TN.

Τα τουρκικά υποβρύχια θα αποκτήσουν δυνατότητες προσβολής στόχων σε στεριά και αέρα, δημιουργώντας έναν ακόμη κίνδυνο όχι μόνο στο ελληνικό πολεμικό ναυτικό, αλλά και στον ελληνικό στρατό ειδικά στα νησιά.

Οι δύο τουρκικές αμυντικές εταιρείες Aselsan και Roketsan, έχουν αποδοθεί σε μια μεγάλη κούρσα για την παραγωγή συστημάτων για υποβρύχια, αλλά και πυραύλους, όπλα λέιζερ και άλλα μυστικά προγράμματα παρά την οικονομική δυσπραγία της χώρας.




πηγη 

Χυλοπιτα και απο τον Πουτιν στο Καθεστως μας που τον καλεσε να παραστει στην Επετειο των 200 χρονων απο την Επανασταση...

Σιγα μην κακοκαρδιζε τον Σαλεμενο Σουλτανο το "Ξανθο Γενος"...

Σιγα μην ερχονταν, μετα την συμπεριφορα των Μητσοτακηδων των υπαλληλων της Μερκελ...



Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος λοιπόν, έκανε γνωστό νωρίτερα, ότι ο Πούτιν, ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν και ο Πρίγκιπας Κάρολος έλαβαν προσκλήσεις για συμμετοχή στην παρέλαση ως εκπρόσωποι χωρών που συνέβαλαν στην απελευθέρωση της Ελλάδας. 

Τι άλλαξε όμως τώρα; 

Υπάρχει απογοήτευση στη Ρωσία για την στάση της Ελλάδας...

Μην ξεχνάμε πως η Αθήνα έχει ''δεθεί'' στο άρμα των ΗΠΑ, έχοντας παραχωρήσει αρκετές βάσεις στην Ουάσιγκτον. 

Τα συμφέροντα είναι μεγάλα. Γεωπολιτικά, με την σχεδόν ευθεία σύγκρουση μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας. Δεν περιορίζονται μόνο στην Ελλάδα. Αφορούν όλη τη Βαλκανική. 

Και δεν έχουν να κάνουν μόνο με στρατιωτικές βάσεις, εμπορικές αρτηρίες και αγωγούς μεταφοράς ενέργειας. 

Το pressing της Ουάσιγκτον προς την Αθήνα όπως καταλαβαίνουμε είναι λογικό. 

Με τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια να λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας, καθιστά αυτομάτως τη «γειτονιά» της Ελλάδας ως μείζον πεδίο γεωπολιτικής — και όχι μόνο — αντιπαράθεσης.

ΥΓ: Η ανικανοτητα των Μητσοτακηδων σε ολο της το μεγαλειο...


πηγη

Ντροπη ρε...Οι Ελληνες της Αμερικης θυμουνται την Μαυρη Επετειο των Ιμιων ! ! ! Εσεις κυριοι βολεμενοι δεν;

Τους θυμουνται τους Ηρωες στην μακρινη Αμερικη οι Ελληνες...

Οι βολεμενοι βολεψακηδες εδω; 

Σιγα μην χαλασουν την ησυχια τους...

Ακουστε τον φιλο μας απο την Ν.Υορκη στο βιντεο...



Ρωσία: Μπορούμε να σας δώσουμε 100 εκατ. δόσεις εμβολίου...(Και η Ελλάδα αρνείται το Ρωσικό εμβόλιο ! ! !)

Πιστος ο Κουλης στην Φραου Μερκελ...

Μονο το Γερμανικο εμβολιο, κατ αυτον ειναι καλο; 

Ουτε θελει να ακουσει για το Ρωσικο;



Ρωσία πάντως είναι σε θέση να προμηθεύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση με 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Sputnik V - ποσότητα αρκετή για να εμβολιασθούν 50 εκατομμύρια άνθρωποι κατά του κορονοϊού - το δεύτερο τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF).

Η ανάρτηση αυτή έρχεται στον απόηχο του πολέμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΕΕ και την AstraZeneca για την προμήθεια των εμβολίων της εταιρείας στην Ένωση. Ευρωπαϊκά Μέσα αναφέρουν ότι η AstraZeneca δεν θα μπορέσει να παραδώσει τα 80 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού που αναμένονταν το πρώτο τρίμηνο του 2021. 

Ετσι η Ευρωπαϊκή Ενωση έδωσε εντολή για ελέγχους σε εργοστάσια της εταιρείας, κατάσχοντας μάλιστα και έγγραφα προκειμένου να ερευνηθούν, ενώ ζήτησε από την AstraZeneca να δημοσιοποιήσει το μεταξύ τους συμβόλαιο προκειμένου να γίνει γνωστή η συμφωνία.  





πηγη 

Παγώνη: «Να ανοίξουν τα σχολεία με τεστ σε μαθητές και καθηγητές κάθε βδομάδα»


Την ανάγκη να ληφθούν αυστηρά μέτρα για τη λειτουργία και των σχολείων και της αγοράς, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική.

Η κ. Παγώνη επεσήμανε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς τις τελευταίες μέρες έχουν αυξηθεί οι εισαγωγές στα νοσοκομεία και το ΕΣΥ αρχίζει και πιέζεται. «Αυτή τη στιγμή 268 ασθενείς είναι σε ΜΕΘ και 1.100 σε απλές κλίνες Covid σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Επιτροπή είναι σε πολύ δύσκολη φάση, γιατί υπάρχουν πιέσεις και δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη. Οι πιέσεις έχουν να κάνουν με τα καταστήματα που πρέπει να δουλέψουν, με την οικονομία γενικότερα. Η κατάσταση δεν είναι δραματική, απλώς προσπαθούν να προλάβουν να μη γίνει δραματική. Πρέπει να γίνει μια σωστή διαχείριση και με σωστά μέτρα. Με τα κρούσματα που έχουμε σήμερα, αν αυξηθούν τα τεστ και από τα 35.000 πάμε γύρω στα 50.000 καθημερινά και, παράλληλα, προσέξουμε τα μέσα μεταφοράς, μπορούν να ανοίξουν τα σχολεία με μεγάλη προσοχή και με τεστ κάθε εβδομάδα σε μαθητές και καθηγητές», σημείωσε η κ. Παγώνη.

Σε ό,τι αφορά στην αγορά, δήλωσε ότι αν υπάρξει έλεγχος του συνωστισμού στα μεγάλα καταστήματα και στα εμπορικά κέντρα, μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί. «Επειδή η Αττική έχει πολύ υψηλό ιικό φορτίο κι έχει τα περισσότερα κρούσματα, θα πρέπει να ληφθούν ειδικά μέτρα για να συνεχίσει η αγορά να λειτουργεί»
, κατέληξε.

Καπραβέλος: Πρέπει να αποφευχθεί ένα τρίτο κύμα

Από την πλευρά του, ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος υπογράμμισε ότι πρέπει να αποφευχθεί ένα τρίτο κύμα.

«Επειδή εμείς στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα ζήσαμε έναν εφιάλτη με τη σφοδρότητα του δεύτερου κύματος, ο εφιάλτης μας είναι η σφοδρότητα του τρίτου κύματος. Πρέπει να αποτρέψουμε αυτή τη σφοδρότητα, γιατί δεν υπάρχει πολιτική μαζικών εμβολιασμών λόγω της διαθεσιμότητας των εμβολίων, ο ιός έχει γίνει πιο επικίνδυνος και οι καιρικές συνθήκες των ευνοούν πάρα πολύ. Για αυτό πρέπει να υπάρξει προσοχή στη χαλάρωση και να γίνει με αυστηρά υγειονομικά κριτήρια. Να μη ληφθούν οριζόντια μέτρα, να μην κλείσουν τα πάντα. Πρέπει όμως να τεθούν χρονικοί περιορισμοί, τα SMS ήταν μια κοροϊδία, όλος ο κόσμος ήταν έξω», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 

 

 

Πηγή 

Το δαιμόνιο ωρύεται: Όχι ρε, αυτόν φωνάζει, μόλις ακούσει το όνομα Χριστοδουλος ....Ακουστε τον Ηγούμενο της Ι.Μ.Οσίου Δαυίδ Γέροντος Γαβριήλ...

«Όχι ρε, αυτόν!! Αυτός με τα κηρύγματά του έφερε χιλιάδες ανθρώπους στην Εκκλησία και έσωσε πολλές ψυχές!!»



(Απόσπασμα από το κήρυγμα του Ηγουμένου της Ι.Μ.Οσίου Δαυίδ Γέροντος Γαβριήλ, μετά την Θεία Λειτουργία, που μεταδόθηκε διαδικτυακώς από το Καθολικό της Μονής, την 28/1/2021).

Μεταξύ άλλων, στο κήρυγμά του ο Γέροντας Γαβριήλ ανέφερε και το εξής συγκλονιστικό περιστατικό: «...Πολλές ψυχές έσωσε, αγαπητοί μου αδελφοί, και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, του οποίου το μνημόσυνο τελούμε σήμερα, επί τη συμπληρώσει 13 ετών από της εκδημίας του.

Έτσι ομολόγησε ο δαίμονας, όταν κάποτε ο άγιος Γέροντας Κύριλλος διάβαζε έναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο από δαιμόνια. 
Εκεί στον Άγιο Χαράλαμπο ήμασταν και επικαλείτο πολλούς Αγίους, μεταξύ των οποίων πήγε ν' αναφέρει τον Άγιο Χριστόδουλο τον εν Πάτμω, εννοούσε..  

Με το που αναφέρει την λέξη  "Χριστοδούλου...", ωρύεται το δαιμόνιο και φωνάζει: "Όχι ρε, αυτόν!! Αυτός με τα κηρύγματά του έφερε χιλιάδες ανθρώπους στην Εκκλησία και έσωσε πολλές ψυχές!!"».

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Καθηγήτης Δ.Κούβελας: Δώσαμε δισεκατομμύρια ! ! ! Υπέγραψαν για τα εμβόλια χωρίς ρήτρα ασφαλείας....και τωρα;

Δεν μπορούν να κυνηγήσουν τις εταιρείες...

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμβολιαστούν τα μωρά», λέει ο καθηγητής Δ.Κούβελας...



Αλήθειες που προβληματίζουν είπε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας αναφερόμενος στην προμήθεια των εμβολίων για τον κορωνοϊό από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση «παρακαλάει» την AstraZeneca να παραδώσει τα εμβόλια τα οποία είχε υποσχεθεί, ο κ. Κούβελας αποκαλύπτει πως τόσο η ελληνική κυβέρνηση, όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στις εταιρείες, καθώς υπέγραψαν για τα συμβόλαια χωρίς ρήτρα.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Κούβελας η ΕΕ έχει απαλλάξει τις εταιρείες από την σημαντική ρήτρα «supply» δηλαδή της ευθύνης τους για την παράδοσή τους. 

Το θέμα αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο εάν αναλογιστούμε τους ρυθμούς με τους οποίους προχωράνε οι εμβολιασμοί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις περισσότερες χώρες της ΕΕ. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα που σας αναφέραμε στο pronews.gr το οποίο υπολογίζει πως στην Ελλάδα θα υπάρξει ανοσία το… 2024! Δηλαδή για τα επόμενα τρία χρόνια θα έχουμε καραντίνες και άλλα μέτρα τα οποία θα καταστρέφουν ακόμη περισσότερο την οικονομία, αλλά και την κοινωνία.

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας μιλώντας στο Sputnik σχετικά με τη διαχείριση του θέματος των εμβολιασμών από τις Βρυξέλλες εξ ονόματος όλων των κρατών-μελών της ΕΕ, υπενθύμισε με νόημα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση στην πορεία της βρίθει λαθών.

«Αρχή νούμερο ένα: Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα συνονθύλευμα λαών οι οποίοι όπως είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, κάνουν λάθη. Να θυμίσω τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον 2ο ΠΠ, τη μεταξύ τους φαγωμάρα και άλλα τέτοια. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να τους θεωρούμε (σ.σ. τα κράτη που απαρτίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση) κάτι σοβαρό» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κούβελας όσον αφορά τα εμβόλια και την παρτίδα που έχει παραγγείλει η χώρα μέσω της ΕΕ, εκφράζει την αντίθεσή του κυρίως για τα εκατομμύρια δόσεις που παραγγέλθηκαν, καθώς, όπως εξηγεί, το εμβόλιο δεν είναι για όλους.

«Τα εμβόλια είναι σαν τα φάρμακα. Δεν είναι γενικώς ένα καλό πράγμα. Αν πονάει το κεφάλι σου, καλό είναι να πάρεις χάπι, αν δεν πονάει, δεν πρέπει να το πάρεις. Το εμβόλιο λοιπόν το θέλουμε όταν έχει χαμηλή αποτελεσματικότητα 50%-60% και όλοι κινδυνεύουν το ίδιο. 

Αν υπάρχει μια αρρώστια που κινδυνεύουν μόνο οι 80χρονοι, δεν έχουν κανένα λόγο να εμβολιάσουν τα μωρά. Άρα λοιπόν θα έπρεπε να υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος στην χώρα που να κάνει μια λιτή μελέτη που λέγεται cost effectiveness , δηλαδή πόσα θα δώσουμε και για ποιο λόγο. 

Τώρα πήγαμε εμείς και παραγγείλαμε 25 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων, με το κάθε εμβόλιο να κάνει 40 ευρώ, θα δώσουμε μισό δισεκατομμύριο ευρώ. Είναι δηλαδή το 25% της συνολικής δαπάνης φαρμάκου της χώρας που είναι 1.945.000.000 ευρώ» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η χώρα μας θα έπρεπε να αγοράσει εμβόλια για τους περίπου 150.000 υγειονομικούς και για περίπου 1.000.000 ηλικιωμένους κι ευπαθείς ομάδες.

Ο καθηγητής του ΑΠΘ υπενθυμίζει ότι λανθασμένα θεωρήθηκε ότι η εύρεση του εμβολίου σημαίνει και έναρξη της παραγωγής των δόσεων, τονίζοντας ότι «δεν υπήρχε εργοστάσιο να τα φτιάχνει» ενώ επισημαίνει ότι η ΕΕ και το ελληνικό κράτος έχουν απαλλάξει τις εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια από την πλέον σημαντική ρήτρα που υπάρχει, αυτή της προμήθειας (supply).

«Το είχα πει αυτό και είχαν πέσει όλοι να με φάνε ότι είμαι εναντίον τον εμβολίων. Δεν είμαι εναντίον των εμβολίων. Ήξερα ότι δεν μπορούσαν να τα φτιάξουν. Αυτές οι συμφωνίες που προϋπέγραψε η ΕΕ και ο Έλληνας υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δεν έχουν να κάνουν με ρήτρες κρατικές επιπέδου ασφάλειας. Η ασφάλεια είναι κάτι το ατομικό. 

Αν εγώ πάθω κάτι από το εμβόλιο, κανένα κράτος δεν μπορεί να μου πει να μην τους κυνηγήσω. Το κράτος υπέγραψε ότι τους απαλλάσσει από ρήτρες. Και η ρήτρα παγκοσμίως στα φάρμακα είναι του supply (σ.σ. προμήθεια, εφοδιασμός), δηλαδή είπαν ότι “εμείς δεν πρόκειται να σας κυνηγήσουμε αν δεν μας δώσετε αυτό που υποσχεθήκατε κι όταν το υποσχεθήκατε”. 

Άρα γιατί συζητάμε τώρα; Ξεβρακωθήκαμε στις εταιρείες» είπε.




πηγη 

Ο Καλλιτέχνης της Επαναστάσεως ο «Εύρυτος» γραφίστας που ζωγραφίζει όλη την Αθήνα με ηρωικές μορφές...

Μπράβο σου ρε λεβέντη να σε χαιρονται οι γονείς σου!!!

Είναι υπέροχο αυτό που κάνεις να μην το σταματήσεις καθόλου!!!

 

 Οι μορφές των Καραϊσκάκη, Νικηταρά, Μπότσαρη και ανώνυμου ιερέως με την υπογραφή του καλλιτέχνη γκράφιτι «Ευρύτου» στολίζουν γωνιές της Αθήνας


Την ίδια στιγμή που κάποιοι -στους οποίους έχει επίσημα ανατεθεί η διοργάνωση των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821– βγάζουν… αφρούς ξυρίσματος και κάνουν ταξίδια αυτοπροβολής ανά την επικράτεια, απλοί πολίτες, νέοι άνθρωποι την τιμούν με τον δικό τους τρόπο.

Ένας από αυτούς και ο «Εύρυτος», καλλιτέχνης γκράφιτι, έργα του οποίου με θέμα μορφές αγωνιστών του 1821 σε τοίχους της Αθήνας έγινα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράχθηκαν χιλιάδες φορές, ξεπερνώντας έτσι κατά πολύ τον αριθμό των ανθρώπων που θα μπορούσαν να τα δουν στον δρόμο.

Γεγονός που αποτυπώνει και την επιθυμία των Ελλήνων για έναν ξεκάθαρο «εορτασμό» του 1821, χωρίς τις μυριάδες απόπειρες από διάφορους κύκλους να ενσωματώσουν σε αυτόν τα στοιχεία που αυτοί θέλουν, είτε αφορούν τη μεγέθυνση ιστορικών λεπτομερειών είτε τις ατζέντες τους για το μέλλον της χώρας.

Ο Εύρυτος αποτυπώνει μορφές αγωνιστικές, ασκητικές θα έλεγε κάποιος, που εκπέμπουν όμως δυναμικότητα με την απλότητά τους. Ενας ανώνυμος αγωνιστής, ο Καραϊσκάκης, ο Νικηταράς και ένας απλός ιερέας είναι τα πρώτα από τα έργα του, που -όπως δηλώνει στη «δημοκρατία»- γίνονται υπό καθεστώς «φόβου», καθώς υπάρχει πάντοτε το «φόβητρο» της ΕΛ.ΑΣ., που μπορεί να τον συλλάβει επειδή κάνει αυτό που κανονικά θα έπρεπε να κάνει το ίδιο το κράτος.
Να περάσουν τα ορθά μηνύματα της Επανάστασης

Όπως τονίζει, σκοπός των προσπαθειών του είναι να περάσουν τα ορθά μηνύματα της Επανάστασης, και όχι του γραικυλισμού και του ανθελληνισμού των διαφόρων επιτροπών. Προσπάθειες που, όπως τονίζει, θα συνεχιστούν μέχρι την 25η Μαρτίου, καθώς θα αφιερωθεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με το 1821 και τον σκοπό της Επανάστασης.

«Το ιδανικό θα ήταν όλα τα γκράφιτι να είναι σε κεντρικά σημεία, σε χώρους από τους οποίους περνούν χιλιάδες Ελληνες, προκειμένου να μην ξεχνούν το μήνυμα της Επανάστασης και του Αγώνα, αν και κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, αφού, εκτός από την Αστυνομία, κάποιοι συγκεκριμένοι θα φρόντιζαν να τα βεβηλώσουν. Γι’ αυτό και οι περισσότερες δουλειές μου είναι σε σχολεία, ταράτσες, εγκαταλειμμένα κτίρια, προκειμένου να μπορώ να τα τελειώσω με ησυχία και ασφάλεια» δηλώνει ο «Εύρυτος».

Στην προσπάθειά του πάντως βρήκε ήδη συμπαραστάτες, καθώς, όπως είπε, μετά την ευρεία κοινοποίηση των έργων του στο διαδίκτυο, δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον προσέγγισαν για να τον βοηθήσουν και να τον στηρίξουν έμπρακτα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Φυσικά, όχι κάποιος επίσημος φορέας, αφού τα έργα του δεν εξυπηρετούν την πολιτική ατζέντα των «διερευνητικών», της «πράσινης ανάπτυξης», της «μεγάλης επανεκκίνησης» και των λοιπών ιδεολογημάτων που έχουν προτεραιότητα σήμερα…



Πηγή

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΧΙ ! ! ! Ειδάλως θα καταντήσετε σαν την Σοφία, με μετάλλια και λεφτά, αλλά χωρίς αξιοπρέπεια….

Ευρωβουλευτής Κώστας Μαυρίδης....

H 17χρονη Αντρούλλα Στην Κατεχόμενη Αμμόχωστο, Επέλεξε Να Ριχτεί Στο Κενό Παρά Να Βιαστεί Από Τους Αττίλες Το 1974″, Κυρία Μπεκατώρου”...



Παρακαλώ διαβιβάστε στον σχολιαστή το εξής: Την επόμενη φορά που θα αναφερθείτε σε εκείνες τις Ελληνίδες που επέλεξαν την αξιοπρέπεια και που την πλήρωσαν με την ζωή τους, να συμπεριλάβετε και την 17χρονη Αντρούλλα από το χωριό Ταύρου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο η οποία επέλεξε να ριχτεί στο κενό παρά να βιαστεί από τους Αττίλες το 1974.

«Στο δωμάτιο έγινε φορτικός, με αποκορύφωμα τη σεξουαλική αποπλάνηση. Δυστυχώς, δεν αντιστάθηκα, διότι ένιωθα ότι είναι κάποιος που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μου και το όνειρό ».

Οι Σουλιώτισσες προτίμησαν να χάσουν το όνειρο της ζωής από το να δεχθούν σεξουαλική παρενόχληση…..

Πόντιες γυναίκες προτίμησαν να χάσουν το όνειρο της ζωής από το να δεχθούν σεξουαλικη παρενόχληση…..

Γυναίκες της γερμανικής κατοχής προτίμησαν να χάσουν το όνειρο της ζωής από το να δεχθούν σεξουαλική παρενόχληση…..

Γιατί το έκαναν αυτό;

Γιατί είχαν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΕΣ μέσα στην ψυχή τους και έγιναν παραδείγματα προς μίμηση στις επόμενες γενεές!

Δεν έγιναν «σεξουαλικά υποχείρια» για να εξασφαλίσουν το «προς το ζειν» του μέλλοντος, απεναντίας….

ΑΥΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!

Σε μια κοινωνία που σαπίζει λοιπόν από ιεροδουλικές συμπεριφορές…..

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΧΙ!!!!!

Ειδάλως θα καταντήσετε σαν την Σοφία, με μετάλλια και λεφτά, αλλά χωρίς αξιοπρέπεια….

Υ.σ.: μην παραξενευτείτε αν την δειτε να κατεβαίνει για βουλευτής, πρέπει να συνεχίσει το όνειρο της!

Η άλλη οπτική , του κοινού ανεπηρέαστου νου!

Τριαντάφυλλος Χασιλίδης



πηγη 

Προφητεία Ὁσίου Ἐφραίμ τοῦ Σύρου: «Θά πενθήσουν ὅλες οἱ Ἐκκλησίες μέ μεγάλο πένθος, διότι δέν θά τελεῖται ἡ Λειτουργία καί ἡ Προσφορά»

 Ὁσίου Ἐφραίμ τοῦ Σύρου, Ἔργα τoμ. Δ΄, σελ. 111-128, ἐκδ. Περιβόλι τῆς Παναγίας

Ἔχουμε ἀνάγκη ἀγαπητοί, ἀπό πολλές προσευχές καί ἀπό πολλά δάκρυα, γιά νά βρεθεῖ κάποιος ἀπό μᾶς σταθερός στούς πειρασμούς.
Ἀδελφοί φιλόχριστοι, σᾶς παρακαλῶ, νά μήν γινόμαστε πλαδαροί, ἀλλά ἀπεναντίας νά γινόμαστε δυνατοί μέ τήν δύναμη τοῦ Σταυροῦ.

Ὁ ἀναπόφευκτος ἀγῶνας εἶναι πολύ κοντά μας·

Θά πενθήσουν ὅλες οἱ Ἐκκλησίες τοῦ Χριστοῦ μέ μεγάλο πένθος, διότι δέν τελεῖται ἡ λειτουργία καί ἡ προσφορά.

Ἀπό αὐτούς πού ἔχουν γνώση εὔκολα ἀναγνωρίζεται ὁ ἐρχομός τοῦ Ἀντιχρίστου· ἀπό ἐκεῖνους ὅμως πού ἔχουν τό νοῦ τους σέ βιωτικά πράγματα καί ποθοῦν τά γήινα, δέν θά εἶναι αὐτό εὐκολοδιάκριτο.

 

 

 

Πηγή 

Αλ.Μπουρδούμης καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη: «Ο δάσκαλος της σχολής μου»...

 Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, το βράδυ της Τετάρτης, αναφέρθηκε σε μια στιγμή που είχε βιώσει ως μαθητευόμενος ακόμα ηθοποιός, όταν, όπως είπε, ο σκηνοθέτης με τον οποίο έκανε μαθήματα υπερέβη τα εσκαμμένα, ενώ ο ίδιος αισθάνθηκε την πίεση στο να αποδεχθεί κατά κάποιο τρόπο μια παραπάνω επαφή σωματική.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ήταν σεξουαλική παρενόχληση ο κ. Μπουρδούμης απάντησε: «Νομίζω ναι, τώρα μπορώ να το πω πολύ πιο γενναία. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα στο να μπορέσω να το αντιμετωπίσω γιατί το ”θύμα” σκέφτεται εκείνη τη στιγμή ότι κάτι έκανε κάτι λάθος».

«Πολύ πιο νέος και πολύ πιο άπειρος και ίσως ούτε και με την εμπειρία που έχω μετά από 25 χρόνια ούτε και με την όποια σοφία μου έχει δώσει η δουλειά για να μπορέσω να διαχειριστώ καταστάσεις τέτοιες, ναι, βρέθηκα σε δύσκολες καταστάσεις σε πρόβα ή σε γύρισμα. Ουσιαστικά δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί αυτό που περιγράφει η Ζέτα ή αυτό που περιγράφει η Σοφία, και η κάθε Σοφία είναι κυρίως αυτό: ότι τα χάνεις απέναντι στον άνθρωπο που εκείνη την ώρα έχει κατά κάποιο τρόπο την εξουσία στα χέρια του. Κι εκεί όντας ανήμπορος ουσιαστικά, γιατί θεωρητικά είσαι κατώτερός του, καθώς αυτός είναι είτε σκηνοθέτης, παραγωγός, ηθοποιός, είτε ανήκει σε έναν θίασο, είτε εκείνος είναι πρωταγωνιστής και όλοι οι υπόλοιποι ρόλοι που μπορεί να υπάρχουν σε έναν επαγγελματικό χώρο, εκείνη την ώρα εσύ νιώθεις από την αρχή εκ προοιμίου ηττημένος και δεν μπορείς να αντιδράσεις».

«Εγώ» συνέχισε «ήμουν στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής και παράλληλα έκανα και κάποια άλλα μαθήματα, δηλαδή σεμινάρια κ.λπ., με έναν πολύ γνωστό εκείνη την εποχή σκηνοθέτη στο θέατρο. Ήταν μαθήματα υποκριτικής. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αναπτύχθηκε η όποια σχέση δασκάλου – μαθητή, οπότε αρχίζει και υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Κάποια στιγμή χάθηκε ο έλεγχος στο μάθημα και αισθάνθηκα την πίεση στο να αποδεχθώ κατά κάποιο τρόπο μια παραπάνω επαφή σωματική και να έρθω σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, σε σημείο να είμαι πολύ κοντά στο να αφήσω και τη δραματική σχολή στην οποία βρισκόμουν».

«Εκανα κουβέντα με τον εαυτό μου και με κάποιους δικούς μου ανθρώπους, με στήριξαν και όταν κατάλαβα ότι υπερέβη τα εσκαμμένα αποφάσισα να διακόψω και τα μαθήματα και οτιδήποτε άλλο».





Πηγή

Ποιες ειναι οι νεες αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Καταγραφή εξέτασης με κάμερες, μαθήματα από τα 17!

 Μαθήματα από τα 17, βιντεοσκόπηση της εξέτασης

Σημαντικές αλλαγές στην εκπαίδευση και τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών επιφέρει το νομοσχέδιο που παρουσίασαν οι Κώστας Καραμανλής και Γιάννης Κεφαλογιάννης στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Το δίπλωμα οδήγησης και η προετοιμασία του μελλοντικού οδηγού βρίσκονται στο επίκεντρο των 10+1 αλλαγών που φέρνει νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών το οποίο παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Στα σημαντικά είναι ότι πλέον οι νέοι από την ηλικία των 17 ετών θα μπορούν να ξεκινήσουν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα οδήγησης. Ωστόσο, στην πρακτική δοκιμασία με δικαίωμα απόκτησης διπλώματος θα έχει ο υποψήφιος οδηγός αφού συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Ακόμα μία αλλαγή, είναι το ότι ο εκπαιδευτής θα κάθεται στο πίσω κάθισμα κατά τη διενέργεια της πρακτικής δοκιμασίας των υποψήφιων οδηγών, ενώ θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας, ώστε να μην μπορεί να δώσει κανείς εξετάσεις στη θέση κάποιου άλλου.
Οι 10+1 αλλαγές στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης

Τα 10 συν ένα βασικά σημεία του Νομοσχεδίου, παρουσίασε ο κ. Κεφαλογιάννης:

    Έλεγχος ταυτοπροσωπίας σε δύο στάδια και με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, στα πρότυπα του gov.gr.
    Δειγματοληπτικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας υποψήφιων οδηγών: Η φωτογραφία του Δελτίου Εξέτασης υποψηφίου θα διασταυρώνεται με ψηφιακή φωτογραφία, που θα λαμβάνεται κατά την είσοδο του υποψηφίου στο εξεταστικό κέντρο, από κάμερα η οποία θα τοποθετηθεί ειδικά για αυτό το σκοπό. Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζεται το γνωστό φαινόμενο του να προσέρχεται στις εξετάσεις άτομο διαφορετικό από τον υποψήφιο.
    Την πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων θα διενεργεί ένας εξεταστής, ο οποίος πλέον θα κάθεται στη μπροστινή θέση του συνοδηγού, ενώ ο εκπαιδευτής θα κάθεται στο πίσω κάθισμα. Σταματά έτσι το φαινόμενο του να παρεμβαίνει ο εκπαιδευτής στον τρόπο οδήγησης του υποψηφίου, κατά τη διάρκεια της εξέτασης.
    Για την εξασφάλιση της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και του ευρύτερου ελέγχου των πρακτικών εξετάσεων, η όλη δοκιμασία καταγράφεται με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία διαπίστωσε ότι η συγκεκριμένη πρόβλεψη σέβεται πλήρως τα προσωπικά δεδομένα, σε αντίθεση με την προβληματική πρόβλεψη στο Νόμο του 2018 επί Υπουργίας Χρ. Σπίρτζη.

Προβλέπεται πλέον ειδικότερα η χρήση φορητής – κι όχι μόνιμης – κάμερας 360ο, που διαθέτει μικρόφωνο και ειδική αποσπώμενη κάρτα μνήμης,, στην οποία αποθηκεύεται όλη η διαδικασία της πρακτικής δοκιμασίας.

Η κάμερα εικονίζει ευδιάκριτα ολόκληρη την καμπίνα του οχήματος και τους συμμετέχοντες στη διαδικασία.

    Δημιουργείται ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για την υποστήριξη και διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που σχετίζονται με τη χορήγηση, επέκταση και ανανέωση της άδειας οδήγησης. Επιπλέον, οι θεωρητικές εξετάσεις θα διεξάγονται από νέο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στη βάση τράπεζας θεμάτων και όχι γνωστών από πριν ερωτήσεων και απαντήσεων.
    Καταρτίζεται και τηρείται Μητρώο Εξεταστών Πρακτικής Δοκιμασίας Υποψήφιων Οδηγών από τις Υπηρεσίες των Περιφερειών της χώρας. Το Μητρώο αυτό θα είναι ανοιχτό σε όλους τους τους δημοσίους υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ. Προβλέπεται και η δυνατότητα ένταξης στο Μητρώο Εξεταστών και ιδιωτών.
    Καταρτίζεται και τηρείται Μητρώο Εποπτών, για τον έλεγχο τόσο των θεωρητικών όσο και των πρακτικών εξετάσεων, αλλά και την επιτήρηση των εξεταστών. Στο Μητρώο αυτό θα εντάσσεται και το ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και το προσωπικό της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.
    Η επιμόρφωση Εξεταστών και Εποπτών θα γίνεται από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
    Προβλέπεται σύστημα αξιολόγησης της διαδικασίας πρακτικών εξετάσεων, καθώς και του έργου των εξεταστών, από την αρμόδια οργανική μονάδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Το σύστημα αξιολόγησης θα συνοδεύεται από ένα μηχανισμό επιβράβευσης και κυρώσεων, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στην έξοδο από το Μητρώο Εξεταστών.

Επίσης:

    Για πρώτη φορά υπάρχουν ειδικές προβλέψεις που διευκολύνουν τις εξετάσεις Ατόμων με Αναπηρία. Ειδικότερα, προβλέπεται ειδικό εκπαιδευτικό εγχειρίδιο και ειδική θεωρητική εξέταση ατόμων που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση, ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες και όσων απολαμβάνουν το καθεστώς διεθνούς προστασίας στη χώρα μας. Επιπλέον, προβλέπεται ειδική θεωρητική εξέταση κωφών και βαρήκοων υποψηφίων στην ελληνική νοηματική γλώσσα, καθώς και με υπότιτλους.

Προβλέπεται επίσης η ίδρυση ιδιωτικών Κέντρων Αξιολόγησης Ικανότητας και Προετοιμασίας Οδήγησης για άτομα με κινητικά προβλήματα (αντίστοιχα με τα κρατικά κέντρα «ΗΝΙΟΧΟΣ»), ώστε να μην ταλαιπωρούνται περαιτέρω τα Άτομα με Αναπηρία, τα οποία σύμφωνα με τον νόμο δικαιούνται δίπλωμα οδήγησης.

    Παρέχεται η δυνατότητα σε όσους νέους και νέες έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους, να παρακολουθήσουν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα οδήγησης στις σχολές οδήγησης.

Τα θεωρητικά μαθήματα θα μπορούν να πιστοποιηθούν, πριν τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, δηλαδή θα μπορεί ο υποψήφιος να έχει περάσει τα σήματα πριν τα 18.

Με τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, οι υποψήφιοι θα έχουν δικαίωμα, όπως συμβαίνει σήμερα, να δηλώσουν συμμετοχή για τη διεξαγωγή της πρακτικής δοκιμασίας και την απόκτηση άδειας οδήγησης.


Πηγή

Μετά την χυλόπιτα των Ευρωπαίων, ο Απερχόμενος "Πρωθυπουργός", προσπαθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ νά επιβάλλει τόν υποχρεωτικό εμβολιασμό...


Αυτή τή φορά ό κουτοπονηρος Κουλης έκανε συμφωνία μέ τήν Σερβία,γιά τόν αμοιβαίο "υποχρεωτικό" εμβολιασμό όσων ταξιδεύουν από `Ελλάδα στήν Σερβία,ή από τήν Σερβία στήν `Ελλάδα.

Η διμερής  αυτή συμφωνία είναι "πλάγια" αλλά σαφώς παραβιάζει τό "ΣΥΝΤΑΓΜΑ"....



Γιατί τέτοια "σπουδή κύριε απερχομενε πρωθυπουργέ..::  Τήν μισή νά δείχνατε γιά άλλα θέματα π΄.χ. Μακεδονικό,Αιγαίο,ή γιά τά μνημόνια,ή χώρα θά ήταν διαφορετική. Γιατί "τάχα¨" μόνο γιά τά εμβόλια τέτοιο ενδιαφέρον.;; 

Όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι, όταν σε μία σύμβαση με ξένο κράτος, προβλέπονται «ειδικές ρυθμίσεις» για τους Έλληνες πολίτες που αντιβαίνουν σε εγχώριο νόμο (και ειδικά στο Σύνταγμα που είναι ο ανώτερος νόμος), οι ρυθμίσεις αυτές κανονικά δεν υπογράφονται γιατί το ελληνικό κράτος δέχεται την υποχρέωση των πολιτών του να πειθαρχήσουν σε παραβίαση του συνταγματικού δικαιώματός τους, έστω και αν αυτό αφορά μια ξένη χώρα. 

Εν προκειμένω υπήρξε αποδοχή της Ελλάδας στην «απαίτηση» (τύποις, αφού από την Αθήνα στήθηκε το σκηνικό) της Σερβίας να εμβολιάζονται οι Έλληνας πριν την επισκεφθούν

Η πρωτοφανής συμφωνία έγινε σε τηλεδιάσκεψη του Έλληνα υπουργού Τουρισμού με την ομόλογο του της Σερβίας Τατιάνα Μάτιτς και στην Αθήνα η κυβέρνηση το πλασσάρει ως «υποχρέωση των Σέρβων να εμβολιάζονται πριν επισκεφθούν την Ελλάδα» από την 1η Μαΐου έως την 1η Οκτωβρίου

Όλα αυτά σε μία στιγμή που είναι σαφείς οι ενδείξεις από Ισραήλ, Βρετανία, ΗΑΕ και άλλες χώρες ότι «κάτι συμβαίνει με τα εμβόλια».  




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.