Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Αντί να πληρώσει… πίστωσε την κάρτα του όταν πηγε να πληρώσει το ξενοδοχείο ! ! ! (Ιδανικος για Υπουργος Εξωτ, του σημερινου Καθεστωτος)

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Γερμασόγειας όπου παρέμεινε για δυο βραδιά και πλήρωσε σε μετρητά...



Ακολούθως ενημέρωσε τον υπεύθυνο υποδοχής της μονάδας ότι ήθελε να παραμείνει για ένα μήνα και ζήτησε να προπληρώσει με την πιστωτική του κάρτα το ποσό της διαμονής του, που ανερχόταν στα 950 ευρώ.

Όταν τοποθέτησε την κάρτα του στο pos και κτύπησε τον μυστικό του κωδικό, με τέχνασμα ξεγέλασε τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου και αντί να χρεωθεί η κάρτα του με το προαναφερόμενο ποσό… την πίστωσε.

Ακολούθως ο 47χρονος εγκατέλειψε το ξενοδοχείο και τράπηκε σε φυγή. 

Εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.