Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Τουρκος που καταζητειται στην Τουρκια, δωρισε μεσω εκκλησιας, εξοπλισμό 300.000 ευρώ, στο ΕΣΥ στην Ελλαδα...

Παρακρουση και εγκεφαλικα στους Τουρκους...
Πρωτο θεμα εγινε στην Τουρκια...

Είδηση στα τουρκικά ΜΜΕ έγινε το δημοσίευμα για τον Τούρκο που δώρισε εξοπλισμό 300.000 ευρώ στο ΕΣΥ μέσω της Εκκλησίας της Ελλάδας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια καταπολέμησης του κορωνοϊού.

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναπαράγουν το δημοσίευμα του fonirodopis.gr με τίτλο «Ο Τούρκος επιχειρηματίας που αναζητείται από την Interpol εμφανίστηκε στην Ελλάδα», κάνοντας λόγο για άτομο που καταζητείται στην Τουρκία για «το αδίκημα της σύστασης και διαχείρισης ιστοσελίδας διαδικτυακού τζόγου και στοιχημάτων».

«Ο Yasam Ayavefe που αναζητείται με ερυθρό δελτίο από την Interpol εμφανίστηκε στην Ελλάδα.  Ο Ayavefe που καταζητείται στην Τουρκία για το αδίκημα της σύστασης και διαχείρισης ιστοσελίδας διαδικτυακού τζόγου και στοιχημάτων, τον περασμένο Φεβρουάριο συνελήφθη στην Ελλάδα με σκοπό να εκδοθεί στην Τουρκία.

Στη γραπτή της ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ανέφερε τότε πως “Στα πλαίσια των επιχειρήσεων ενάντια στον παράνομο τζόγο μετά από αίτημα της εισαγγελίας Κωνσταντινούπολης, συνελήφθη από την Interpol Ελλάδας, με σκοπό να εκδοθεί στην Τουρκία, ο Γιασαμ Αγιαβεφε που καταζητείται για σύσταση και διαχείριση ιστοσελίδας με σκοπό τον διαδικτυακό τζόγο και στοιχηματισμό”.










πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.