Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΤΩΡΑ... Ετοιμαζονται για νεα εισβολη στον Εβρο, μεγαλη συγκεντρωση πανω απο 6.000 "καημενων"....

Περιμενουν προφανως το τριημερο οτι θα βρουνε χαλαρους τους φυλακες...
Θα φανε καλα παλι....
Κι ας πεσουν και μερικες σφαιρες να μην ξανατολμησουν...

Συμβαίνει λοιπον τώρα: σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο focustonevro.gr υπάρχει κινητικότητα αυτήν την ώρα στην Τουρκική πλευρά με μετανάστες που έχουν μεταφερθεί και πάλι σε σημεία τόσο στην περιοχή της Ανδριανούπολης όσο και στην Τουρκική πλευρά ύψους του Τυχερού καθώς και στα Ύψαλα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι συγκεντρωμένοι πάνω από 6000 μετανάστες κατά μήκος των συνόρων.

Η αφορμή του 3μέρου (Αγίου Πνεύματος) που πλησιάζει, δημιουργεί υποψίες για πιθανή δραστηριότητα από την Τουρκική πλευρά.

Φυσικά υπάρχει η απαραίτητη ετοιμότητα από την Ελληνική πλευρά με ενίσχυση των σωμάτων ασφαλείας αυτήν την ώρα. Το επίπεδο ετοιμότητας είναι υψηλό και έτοιμο να διαχειριστεί κάθε πιθανό σενάριο









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.