Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Σκουζει ο Ερντογκαν...Μπηκαν Στρατιωτικες Ρωσικες δυναμεις στην Λιβυη, δεν τελειωνει τοσο ευκολα ο Χαφταρ ! ! !

Επιτελους βρεθηκε ενα ηγετης που σηκωνει κεφαλι μπρος στον Σαλεμενο Σουλτανο....
Εστειλε βοηθεια ο Βλαδιμηρος στον Στραταρχη Χαφταρ...
Ρωσικές δυνάμεις μπήκαν στην Λιβύη από την Αίγυπτο...
Και για σκανδαλο μιλαει ο Ερντογκαν...

Ανοιχτά κατηγόρησε την Μόσχα η Άγκυρα λέγοντας πως Ρωσικές δυνάμεις από ένοπλους μισθοφόρους μπήκαν στην Λιβύη από την Αίγυπτο την ίδια στιγμή που το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αντιδρά σφοδρά στην παρουσία εξτρεμιστών μουσουλμάνων μισθοφόρων της Άγκυρας.

Ένταση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας για την Λιβύη, ενόσω οι καθεστωτικές δυνάμεις της Τρίπολης σημειώνουν επιτυχίες στο πεδίο της μάχης με τελευταία αυτή της κατάληψης της πόλης Ταρχούνα τελευταίου προπυργίου του LNA στο δυτικό τμήμα της εμπόλεμης χώρας, ενώ οι δυνάμεις του Χαφτάρ εγκαταλείπουν όλες τις θέσεις τους γύρω από την Τρίπολη.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ η Ρωσία, μετά την αποστολή 14 μαχητικών MiG-29 στον Χαφτάρ απαντούν με νέα κίνηση «σκάνδαλο», όπως την ονομάζουν καθώς δυνάμεις Ρώσων πέρασαν στην Λιβύη από την Αίγυπτο.











πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.