Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Λευκος Οικος στους Μητσοτακηδες: Δώστε στην Τουρκιά ότι θέλει για να μη μας φύγει.....

Ειναι χειροτεροι κι απ τους Τσιπρεους...
Προκειμενου να συνεχισουν να παρασιτουν, δινουν τα παντα....
Και δυστυχως τους εχουν παρει χαμπαρι..


Δηλώσεις στο κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ, έκανε μη κατονομαζόμενος «υψηλόβαθμος αξιωματούχος» του Λευκού Οίκου, πριν την συνάντηση Κούλη-Τραμπ.

Και πέραν από τα γνωστά και καθιερωμένα, πως η Ελλάδα είναι «πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια», κι ότι «το επίπεδο των διμερών σχέσεων βρίσκεται ίσως στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών» (τα ίδια ακριβώς έλεγαν οι Αμερικανοί και επί ΣΥΡΙΖΑ…).
Το ενδιαφέρον στις δηλώσεις του είναι εκείνες που αφορούν τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις. Όπως είπε, λοιπόν, ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος «το κοινό συμφέρον των δύο χωρών είναι να παραμείνει η Τουρκία αγκυροβολημένη στη Δύση».

Το εστί μεθερμηνευόμενον, εσείς που είστε δεδομένοι δούλοι της κοσμοκρατορίας, δώστε στην Τουρκιά ότι θέλει για να μη μας φύγει! Ήτοι, για αρχή συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, «καζάν-καζάν» και μετά βλέπουμε!









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.