Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Βρέθηκε η περούκα και η τηλεκαρτα στο σπίτι της γυναίκας που καταθέτει τώρα στην Ασφαλεια Αθηνών...


https://youtu.be/4325vfnKEVc
Τώρα στην Ασφαλεια Αθηνών προσαγωγη της ύποπτης με το βιτριόλι.Βρέθηκε η περούκα και η τηλεκαρτα στο σπίτι της γυναίκας που καταθέτει τώρα

Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μία 35χρονη Ελληνίδα η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην είσοδο των γραφείων της εταιρείας που εργαζόταν, στην Καλλιθέα.

Οι Αρχές φαίνεται να έχουν φτάσει στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας από τον συνδυασμό των στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, την κλήση από το καρτοτηλέφωνο, το δρομολόγιο του ταξί μετά την επίθεση και την ανάλυση κλήσεων από την δεύτερη σάρωση που ζήτησαν πρόσφατα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση στα νέα σημεία ενδιαφέροντος.

Η Ασφάλεια φαίνεται να έχει ικανά στοιχεία για να προχωρήσει στην προσαγωγή και εξέταση της συγκεκριμένης ύποπτης από την οποία αυτή την στιγμή λαμβάνεται κατάθεση. Η ίδια μέχρι στιγμής αρνείται την όποια εμπλοκή της, όμως η ανάκριση θα συνεχιστεί και θα σίγουρα θα την φέρουν αντιμέτωπη με τα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της.

Πάντως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φέρεται να βρέθηκε περούκα και τηλεκάρτα στο σπίτι της γυναίκας που καταθέτει τώρα.


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.