Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Ξενογιαννακοπούλου: Εγώ λέω ότι η χώρα μας είναι ανοιχτή...(Και ποιος σου ειπε, οτι εχεις δικαιωμα να καλεις τους "καημενους" στην Χωρα μου;)

Ποια ειναι αυτη η κυρατσα που την προβαλουν τα καναλια;
Απο κει πρεπει να ξεκινησουμε...
Γιατι την προβαλουν και της δινουν βημα να προπαγανδιζει;
Δειτε τα χαλια μας...


Μιλώντας στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός επί Γιώργου Παπανδρέου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι ανοικτή σε όσους είναι πραγματικοί πρόσφυγες και δικαιούνται άσυλο.(δεν υπαρχουν τετοιοι ουτε για δειγμα)

Απαντώντας στον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κύρτσο ο οποίος σε συζήτηση που αφορούσε τη διαχείριση των ανθρώπων που αιτούνται άσυλο στην Ελλάδα είπε ότι δε θέλουμε άλλους λαθρομεταναστες, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την ήδη υπάρχουσα κατάσταση, η κα. Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε:

«Εγώ λέω ότι η χώρα μας είναι ανοιχτή όπως κάθε ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα στους ανθρώπους που είναι πραγματικοί πρόσφυγες και δικαιούνται άσυλο.» (δεν υπαρχουν τετοιοι ουτε για δειγμα)









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.