Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Το αιτημα του Πρωτου Ελληνα, να παει Εθελοντης στον Αρμενικο Στρατο να πολεμησει, ειναι ρητορικη μισους ρε;

Ειστε καλα ρε;

Αυτο ειναι ρητορικη μισους και οχι η ενεργεια σας;



Κάποιοι «προοδευτικοί» αλήτες, που αυτοχρίζονται «κυβερνομπάτσοι» χωρίς να ελέγχονται από «ανεξάρτητες αρχές» και λοιπά κουραφέξαλα, κάνουν «ό,τι τους καπνίσει» ανεβάζοντας και κατεβάζοντας ιστοσελίδες αναλόγως του αν τους αρέσει η φάτσα ή η πολιτική άποψη εκείνου που αναφέρεται στην είδηση. 

Πρόσφατο κρούσμα, η «εξαφάνιση» της είδησης περί πρόθεσης να καταταγεί να πολεμήσει στο πλευρό της Αρμενίας ο Γ. Λαγός , Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ. 

Πέραν του ουσιαστικού αιτήματος, όπως είναι κατανοητό, η κίνηση περιείχε και σοβαρό πολιτικό συμβολισμό. Ένας Έλληνας Ευρωβουλευτής, στο πλευρό μιας χώρας, οι εχθροί της οποίας ( οι Τούρκοι κατ’ ουσίαν) αβαντάρονται σκανδαλωδώς από την παράλυτη Ευρωπαϊκή Ένωση της Μέρκελ. 

Επειδή είναι γεγονός ότι η πρωτοφανής αυτή κίνηση έφερε πολλούς σε δύσκολη θέση (εντός και εκτός Ελλάδας) οι «κυβερνομπάτσοι» αποφάσισαν να ρίχνουν αβέρτα ιστοσελίδες που έκαναν το λάθος να δημοσιεύσουν την συγκλονιστική είδηση. Σελίδες όπως αυτή του Πρώτου Θέματος, τα tourkikanea.gr και άλλες , ξαφνικά «έπεσαν» ή υποβαθμίστηκαν επειδή απλώς προέβαλαν την είδηση! 








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.