Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Kι αλλoς εvας απo τnv oικoγεvεια....Yπoψnφιος πεpιφεpειάρxnς Kρήτnς ο 23xροvoς Kωvσταvτivος Mnτσoτάκnς ! ! !

Εχουν κανει την πολιτικη οικογενειακο επαγγελμα...

Και το αποδεικνυουν...



Πρόκειται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, για τον 23χρονο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του απερχομενου πρωθυπουργού, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις, πάντως όχι και τόσο επιτυχημένες, εμφανίσεις του, κυρίως, μέσω των  social media.

Στόχος είναι η ΝΔ να καταφέρει να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, την Περιφέρεια Κρήτης, την οποία κερδίζει ανελλιπώς από το 2010 ο 65χρονος, πλέον, Σταύρος Αρναουτάκης, αρχικά με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και στις εκλογές του 2019, με την στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Μαξίμου και την οικογένεια Μητσοτάκη, θεωρούν ότι μετά από 11 χρόνια, η φθορά του κ. Αρναουτάκη είναι μεγάλη, και καθώς το 2019 με μια υποψηφιότητα μικτού βεληνεκούς, τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, όχι μόνο δεν κατάφεραν να τον «χτυπήσουν», αλλά και εξελέγη από τον α΄ γύρο, πιστεύουν ότι με υποψήφιο «έναν Μητσοτάκη», έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες σε μία περιφέρεια που αποτελεί διακαή πόθο της ΝΔ και, κυρίως, της οικογένειας.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.